ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 10
Σελίδα 3 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
Δεν πρέπει να είναι μοντάζ αλλά δεν σας παίρνω και στον λαιμό μου. Δεν πρέπει να είναι γιατί άμα προσέξεις τις διαφημιστικές πινακίδες και τα πανό είναι διαφορετικά (εκτός και αν το κάναν επίτηδες)
Μοντάζ είναι φίλε μου, πρόσεξε τον τύπο με την κόκκινη μπλούζα πάνω από το "u" της λέξης bluevayeros, πόσο ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ σε σχέση με τους υπόλοιπους... Εκτός κι αν οι φίλοι μας οι παγουράδες έχουν κανά γίγαντα ανάμεσά τους :lol: Προσέξτε και πώς κόβεται μαχαίρι στη μέση η κόκκινη μπλούζα που φοράει. Μοντάζ από άσχετο είναι... Clone stamp για τους σχετικούς. Μπορώ να γράψω κι άλλες 100 τεχνικές λεπτομέρειες για όσους ασχολούνται με το φότοσοπ. Αυτή η φωτό έπαιξε πολύ στους γιαννιώτες τα πρώτα δύο χρόνια, αλλά μετά το κράξιμο, εξαφανίστηκε.
Αύριο, αν θέλετε σας ποστάρω φωτό του Μπερναμπέου να είναι τίγκα από Ιωνικούς. Πιο πειστική από αυτή την πατάτα θα είναι...
Αύριο, αν θέλετε σας ποστάρω φωτό του Μπερναμπέου να είναι τίγκα από Ιωνικούς. Πιο πειστική από αυτή την πατάτα θα είναι...
Φιλε απο τα γιαννενα,φιλικα παντα και χωρις να θελω να σε θιξω,το μονο που καταφερνεις με τετοιες τακτικες ειναι να μειωνεις τον ιδιο τον κοσμο της ομαδας σου...και μην κολλας στη νικαια,δλδ αν μιλησει καποιος αεκτζης και πει για τους 4000 Καλαματιανους στη φιλαδελφεια,θα μονταρεις μια δικη σου που να δειχνει πως εχεις περισσοτερο κοσμο??ειπαμε,τα 2 τελευταια χρονια,εχεις τα πρωτεια στις εκτος εδρας μετακινησεις,δν νομιζω κανεις να αμφιβαλει..αλλα γενικα σε εκδρομες και μετακινησεις,τα πρωτεια ανηκουν σε μας με μεγαλες εκδρομες σε ολη την Ελλαδα και κυριως στην αθηνα που σχεδον παντοτε ειμασταν οι διπλοι απο τους γηπεδουχους..με εξαιρεση τον ιωνικο οντως που τοτε γεμιζε το γηπεδο του και πραγματικα τα μεταξυ μας παιχνιδια στη νικαια γινοντουσαν κατω απο μοναδικη ατμοσφαιρα..μην μπαινεις σε συγκρισεις,τον κοσμο σου αδικεις...
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πιστεύει οτι ο ΠΑΣ έχει ανάγκη από μονταρισμένες φωτογραφίες για να λέει οτι έχει κόσμο;
Εκτός απ' τους εμπαθείς δηλαδή.
Άσε που κι ο σύνταυρος που παραθέτει τη φωτογραφία ούτε οτι την έφτιαξε πιστεύω, ούτε κατάλαβε οτι είναι μονταρισμένη (από τεχνικά δεν ξέρω, δε μου φαίνεται για "πειραγμένη" αλλά πάω ΠΑΣο).
Ο ΠΑΣ έπαιξε με τον Αγ. Νικόλαο στα πλαίσια πρωταθλήματος Γ' Εθνικής και πάλι κατέβηκε κόσμος! Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από φωτογραφίες, ούτε από λόγια. Όποιος πάει γήπεδο, ξέρει.
Στο φίλο από Νίκαια, το 2001 είχε τον περισσότερο κόσμο λόγω α' εθνικής. Αν υπονοείς κάτι άλλο, συγχαρητήρια στους 15 τσαντιρόγυφτους που επιτίθενται σε 2-3 παιδάκια μόνα τους στα στενά. Αν κάνω τους... 20 ιωνικούς που θα έρθουν εδώ στο β' γύρο κοκορέτσια, θα είναι καλά ή θα πρέπει να βγω να στο παίξω μάγκας μετά;
Στην Καλαμάτα ήρθε κόσμος πέρυσι. Ήρθαν παιδιά από Γιάννενα και Αθήνα σίγουρα. Δεν ξέρω αν ήταν 35, πιθανότατα όχι, ΚΕΡΔΙΣΕΣ Ψαξ' το πάντως για ημερομηνίες και καιρούς γιατί και σε μένα φαίνεται περίεργο.
Η Καλαμάτα είναι μια πρώην μεγάλη ομάδα, παρηκμασμένη τα τελευταία χρόνια (σαν τον ΠΑΣ δηλαδή, τον Πιερικό, τη Δόξα Δράμας... κι άλλες, μην παρεξηγηθεί άδικα κανείς) που έχει κάνει εκδρομές. Αν έχει κάνει μεγαλύτερες απ' ότι ο ΠΑΣ δεν ξέρω. Εγώ πάντως, έχω να λέω για τους 20.000 στη λεωφόρο με τον Ηλυσιακό (κι απ' έξω άλλοι χωρίς εισιτήριο), 15.000 στο Καραϊσκάκη με τον οσφπ σε φιλικό ματς και φυσικά την τεράστια εκδρομή στη Λάρισα (150 λεωφορεία και... εκατοντάδες Ι.Χ. από Γιάννενα) με 15.000 Γιαννιώτες για το μάτς απέναντι στο νιόνιο.
Αν έκανε η "χ" Καλαμάτα μεγαλύτερες εκδρομές στο παρελθόν και κάνει και στο μέλλον, τι με νοιάζει εμένα; μπράβο της, με γειά της και με χαρά της! Νομίζω πάντως πως όποιος έχει τέτοιου είδους "εσωτερικές αναζητήσεις", το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βρει κανέναν γνώστη του αντικειμένου, γύρω στα 50, να τον διαφωτίσει.
ΕDΙΤ: Στη Φιλαδέλφεια είχαμε πάνω από 8.000 κόσμο
Εκτός απ' τους εμπαθείς δηλαδή.
Άσε που κι ο σύνταυρος που παραθέτει τη φωτογραφία ούτε οτι την έφτιαξε πιστεύω, ούτε κατάλαβε οτι είναι μονταρισμένη (από τεχνικά δεν ξέρω, δε μου φαίνεται για "πειραγμένη" αλλά πάω ΠΑΣο).
Ο ΠΑΣ έπαιξε με τον Αγ. Νικόλαο στα πλαίσια πρωταθλήματος Γ' Εθνικής και πάλι κατέβηκε κόσμος! Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από φωτογραφίες, ούτε από λόγια. Όποιος πάει γήπεδο, ξέρει.
Στο φίλο από Νίκαια, το 2001 είχε τον περισσότερο κόσμο λόγω α' εθνικής. Αν υπονοείς κάτι άλλο, συγχαρητήρια στους 15 τσαντιρόγυφτους που επιτίθενται σε 2-3 παιδάκια μόνα τους στα στενά. Αν κάνω τους... 20 ιωνικούς που θα έρθουν εδώ στο β' γύρο κοκορέτσια, θα είναι καλά ή θα πρέπει να βγω να στο παίξω μάγκας μετά;
Στην Καλαμάτα ήρθε κόσμος πέρυσι. Ήρθαν παιδιά από Γιάννενα και Αθήνα σίγουρα. Δεν ξέρω αν ήταν 35, πιθανότατα όχι, ΚΕΡΔΙΣΕΣ Ψαξ' το πάντως για ημερομηνίες και καιρούς γιατί και σε μένα φαίνεται περίεργο.
Η Καλαμάτα είναι μια πρώην μεγάλη ομάδα, παρηκμασμένη τα τελευταία χρόνια (σαν τον ΠΑΣ δηλαδή, τον Πιερικό, τη Δόξα Δράμας... κι άλλες, μην παρεξηγηθεί άδικα κανείς) που έχει κάνει εκδρομές. Αν έχει κάνει μεγαλύτερες απ' ότι ο ΠΑΣ δεν ξέρω. Εγώ πάντως, έχω να λέω για τους 20.000 στη λεωφόρο με τον Ηλυσιακό (κι απ' έξω άλλοι χωρίς εισιτήριο), 15.000 στο Καραϊσκάκη με τον οσφπ σε φιλικό ματς και φυσικά την τεράστια εκδρομή στη Λάρισα (150 λεωφορεία και... εκατοντάδες Ι.Χ. από Γιάννενα) με 15.000 Γιαννιώτες για το μάτς απέναντι στο νιόνιο.
Αν έκανε η "χ" Καλαμάτα μεγαλύτερες εκδρομές στο παρελθόν και κάνει και στο μέλλον, τι με νοιάζει εμένα; μπράβο της, με γειά της και με χαρά της! Νομίζω πάντως πως όποιος έχει τέτοιου είδους "εσωτερικές αναζητήσεις", το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να βρει κανέναν γνώστη του αντικειμένου, γύρω στα 50, να τον διαφωτίσει.
ΕDΙΤ: Στη Φιλαδέλφεια είχαμε πάνω από 8.000 κόσμο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MIXOS στις Σαβ 27 Δεκ 2008 - 18:53, 1 φορά
Συμφωνω απολυτα σε οσα λες...το θεμα δν ειναι να αρχισουμε τις κοντρες ποιος εχει κανει τις μεγαλυτερες εκδρομες η οχι..καθε οπαδος που ακολουθει την ομαδα του ειναι αξιεπαινος,ειτε ειναι μαζι με....αλλους 10000 ειτε ειναι μαζι με αλλους 2....οι οπαδοι των επαρχιακων ομαδων,κακα τα ψεμματα ειναι απολυτα συνηφασμενοι με το ποσο καλα παει η συγκεκριμενη ομαδα..παντα θα υπαρχουν κι αυτοι που θα την ακολουθουν και στα αλωνια,αλλα παντα ο μεγαλος ογκος ακολουθει στις καλες στιγμες...εμας,ετυχε οι καλες μας στιγμες να ειναι σε βητα,γαμα εθνικη,εκει οι μετακινησεις μας ηταν τετοιες που δν τις εκαναν ουτε οι οπαδοι των 3 "μεγαλων" του ποκ...και ειχαν κερδισει τον θαυμασμο ολων,με αποτελεσμα αυτη η ομαδα να αποκτησει και οπαδους εκτος του νομου που αντιπροσωπευει...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. BLACKSTORM ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΙΛΑΣ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΤΛ. ΒΑΛΕ ΚΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.
ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ 4 ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ...
1) ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΛΕΟΦΟΡΟΥ (24.000) ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ Β' ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 1-4 ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ).1973
2) ΠΗΓΑΝΕ 12.000 ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ. 1984
3)ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 8.000+ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. 2000
ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΦΕΤΟΣ 4 ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ...
1) ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΛΕΟΦΟΡΟΥ (24.000) ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ Β' ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 1-4 ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ).1973
2) ΠΗΓΑΝΕ 12.000 ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ. 1984
3)ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 8.000+ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. 2000
PATAPON- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : Σαλονικη-Γιαννενα
Ομάδα :
Registration date : 18/12/2008
Η Καλαμάτα είναι μεγάλη επαρχιακή ομάδα. Δεν είναι Αναγέννηση Άρτας. Οι εκδρομές της έχουν αφήσει εποχή, χωρίς να ξέρω πόσο κόσμο είχε ακριβώς και πού.
Στα Γιάννενα ήρθαν αυτοί οι 5-6 ηρωικοί φέτος αλλά είναι περίεργες οι συνθήκες για την Καλαμάτα.
Οπαδούς εκτός νομού Ιωαννίνων έχει ο ΠΑΣ. Και παλικάρια ΜΟΝΟ ΠΑΣ! Όχι λίγο από... γαύρο και λίγο από ΠΑΣ.
Νομίζω πως δεν υπάρχει ή πως δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους κόντρα. Προσωπικά, όταν ακούω για μεγάλες εκδρομές επαρχιακών ομάδων, γουστάρω απίστευτα! Με τον Παναιτωλικό έχουμε τις διαφορές μας αλλά όταν ακούω για τις εκδρομές του, τον χαίρομαι. Μακάρι να ταξιδεύουν όλοι παντού και να περνάμε καλά, όλοι, σε όλα τα γήπεδα!
Στα Γιάννενα ήρθαν αυτοί οι 5-6 ηρωικοί φέτος αλλά είναι περίεργες οι συνθήκες για την Καλαμάτα.
Οπαδούς εκτός νομού Ιωαννίνων έχει ο ΠΑΣ. Και παλικάρια ΜΟΝΟ ΠΑΣ! Όχι λίγο από... γαύρο και λίγο από ΠΑΣ.
Νομίζω πως δεν υπάρχει ή πως δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους κόντρα. Προσωπικά, όταν ακούω για μεγάλες εκδρομές επαρχιακών ομάδων, γουστάρω απίστευτα! Με τον Παναιτωλικό έχουμε τις διαφορές μας αλλά όταν ακούω για τις εκδρομές του, τον χαίρομαι. Μακάρι να ταξιδεύουν όλοι παντού και να περνάμε καλά, όλοι, σε όλα τα γήπεδα!
Μου λες να βαλω αποδειξεις με φωτο η βιντεο,αλλα εγω δν βλεπω τις δικες σου φιλε μου PATAPON...ok,θα δω τι μπορω να βρω ετσι προχειρα...για να με πιστεψεις κιολας...μιχος,δν ειναι κοντρα αυτο,εχει και τη σχετικη πλακουλα του να γινεται,στα υπολοιπα ειμαι απολυτος συμφωνος μαζι σου..
Επειδη δν ξερω αν πρεπει να ποσταρω εδω τις αποδειξεις που ζητησες,θα ποσταρω εδω μονο αυτα και τα αλλα στις φωτο..σορρυ αν ειμαι
http://img210.imageshack.us/my.php?image=filadelfeianz9.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img78/41/filadelfeia2aj0.jpg
Αυτα απλα για να ξερεις οτι εμεις εχουμε το ρεκορ της νεας φιλαδελφειας...και γενικα της μεγαλυτερης εκτος εδρας παρουσιας..γιαυτο το παιχνιδι,ειχε κανει αναφορα ο χατζηχρηστος σε εκπομπη της original,πριν απο παιχνιδι αεκ-Καλαματα,οτι δν το ειχε ξαναδει αυτο το πραγμα που ειχε δει πιτσιρικας.και για να μην πεις,κοιτα πια εφημεριδα ειναι...δν ειναι καποια τοπικη για να υπερβαλλει...
http://img210.imageshack.us/my.php?image=filadelfeianz9.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img78/41/filadelfeia2aj0.jpg
Αυτα απλα για να ξερεις οτι εμεις εχουμε το ρεκορ της νεας φιλαδελφειας...και γενικα της μεγαλυτερης εκτος εδρας παρουσιας..γιαυτο το παιχνιδι,ειχε κανει αναφορα ο χατζηχρηστος σε εκπομπη της original,πριν απο παιχνιδι αεκ-Καλαματα,οτι δν το ειχε ξαναδει αυτο το πραγμα που ειχε δει πιτσιρικας.και για να μην πεις,κοιτα πια εφημεριδα ειναι...δν ειναι καποια τοπικη για να υπερβαλλει...
40000 κοσμου λοιπον φιλε patapon και αρκετες χιλιαδες εξω απο το γηπεδο..ειναι μια πολυ γνωστη ιστορια αυτη εκεινη την εποχη,αν ρωτησεις τον πατερα σου πιστευω θα το θυμαται..θα περασω και αλλες φωτο,αν θες μπορεις να τις δεις αυριο στην ενοτητα φωτο και βιντεο στο τοπικ για την Καλαματα..και να σου πω,οτι δν ειναι μετρο συγκρισης ο κοσμος που λες σε μπαραζ παιχνιδια...γιατι η Καλαματα,σε μπαραζ δν εχει βρεθει στην συγχρονη εποχη της,οποτε δν μπορω να ξερω ποσοι θα βρισκομασταν..παντως,θελω να πιστευω,πως σε ενα κρισιμο μπαραζ,στην πατρα ας πουμε,θα ξεπερνουσαμε κατα πολυ τις 10000..Και επειδη ξεχασα να σου απαντησω πριν,δν ηρθαν 4 φετος στα γιαννενα,αλλα 5 φιλε μου...δν εχω λογο να απολογηθω για κατι,αλλα θα σου πω καποια πραγματα...9 χρονια στην ιδια κατηγορια και ΠΑΝΤΑ με στοχο να μεινω στην κατηγορια..προεδρος που εχει κανει μηνυσεις σε κοσμο της ομαδας και βρισκεται σε πολεμο συνεχεια μαζι τους,ενω ολοι λενε εδω κατω δν παω να του δωσω τα λεφτα μου..πληρης απαξιωση της ομαδας..κι ομως,οταν αυτη η ομαδα κινδυνευει και εχει κρισιμο παιχνιδι,παντα εχει 3000 τουλαχιστον εντος και 300 παλι τουλαχιστον να την ακολουθουν εξω...αναλογισου εσυ,οταν ησουν στη γαμα και χωρις στοχους,γιατι μαζευες 300 στην εδρα σου και μηδενικη παρουσια εκτος και θα απαντησεις μονος σου στην ερωτηση που μου εκανες..κι οταν σου λεω 3000 κοσμο,εννοω...3000...γιατι μερικες ομαδες,εχουν 2000 κοσμο και τον εμφανιζουν για 5000 και 6000....
Σόρυ αλλά νομίζω ως τρίτος ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να συζητάτε για το προφανές ότι ο ΠΑΣ έχει σαφώς περισσότερο κόσμο από την Καλαμάτα και φέτος και τα τελευταία χρόνια και στη μεγαλύτερη ακμή του από την μεγαλύτερη ακμή της Καλαμάτας.οκ έχει αρκετό λαό η Καλαμάτα αλλά όχι και να συγκρίνεται με τον ΠΑΣ(όπου στα εκτός φέτος ξεπερνά τη Λάρισα,τον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο ακόμα ίσως και τον ΑΡΗ όπου μόνο 170-190 ήρθαν φέτος στο κύπελλο τεταρτιάτικα περιστέρι και πέρσυ στον ημιτελικό μόλις 400-450.)Να συγκρίνετε τον κόσμο σας με τον δικό μας στα εντός(γιατί στα εκτός πάλι ούτε λόγος...) να το καταλάβω αλλά είπαμε... :respecet:
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Αν το εγραφε καποιος αλλος θα καθομουν να το παρω σοβαρα και να πω καποια πραγματα..αλλα σε σενα τι να πω??εδω εφτασες στην εσχατη ξεφτιλα να μου πεις εσυ να συγκρινουμε τον κοσμο του χαλκηδονας-ατρομητου με αυτον της Καλαματας...για θυμισε μου,εσυ ποσα εισητηρια εκοβες στη β εθνικη πριν την συγχωνευση μεσα στο περιστερι και ποσοι ακολουθουσαν στα εκτος??τοτε στις εποχες με τις εξαρες και τα ντορτια που ετρωγες καθε κυριακη λεω.. ουτε 100 δν ειχες στο περιστερι....κι εκτος ουτε ο αρχηγος αποστολης δν πηγαινε...και η μισες ηταν κοπελες που ερχοντουσαν για τον...φραγκωλια...εγω μιλησα με στοιχεια,αν θες να μπεις κι εσυ στη συγκριση περιμενω και τα δικα σου....και συμφωνω κι εγω,ειναι γελοιο να συζηταμε τετοια πραγματα..οταν παιρνεις κι εσυ μερος σε αυτην την συζητηση..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FENTAGIN_KALOGREZA στις Κυρ 28 Δεκ 2008 - 15:46, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝ ΘΕΣ...)
Και που σαι...ακομα και τωρα,πιο πολλους εχω στα εντος μου απ οτι εσυ...εστω κι αν οι μισοι καθονται εξω απ το γηπεδο....οποτε αν θες να κανεις συγκρισεις,καντες εκει με τα γειτονακια σου...ξερεις εσυ....με αιγαλεα,καισαριανες κτλ....δν σου λεω με ιωνικο,γιατι αυτους τους εχω δει να γεμιζουν και το γηπεδο τους,να εχουν και 5000 κοσμο...εσυ οταν φτανεις 1000 μιλας για...πανατρομητικη συγκεντρωση...εγω τουλαχιστον κανω συγκρισεις με ομαδες με πολυ λαο οπως ο πας.....
Οσον αφορά εμένα, δεν έγραψα ποτέ ότι ο πας έχει ανάγκη μονταρισμένες φωτογραφίες για να πει ότι έχει κόσμο που τον ακολουθεί. Εγώ μίλησα για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σε συγκεκριμένη ερώτηση για το αν έχει γεμίσει το πέταλο της Νίκαιας από γιαννιώτες, ή όχι. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι όχι.
Οσον αφορά τα υπόλοιπα.
Ο πας έχει αναμφισβήτητα τον περισσότερο κόσμο στην β' εθνική.
Οι γιαννιώτες ξεχνάνε όμως, το αυτονόητο, ότι η παρουσία του κόσμου εξαρτάται τα μέγιστα από τους στόχους και την πορεία της ομάδας.
Τέλη δεκαετίας 80, αρχές του 90 για παράδειγμα, δεν έρχονταν φίλαθλοι του πας στη Νίκαια. Αντίθετα, το 2001 (που ήταν πρόσφατη η συσπείρωση λόγω του μπαράζ της φιλαδέλφειας) ήρθαν πολλοί.
Οι εκδρομές της καλαμάτας ήταν εντυπωσιακές στα μέσα της δεκαετίας του 90, όπως και η έδρα της, που είχε πάντα 10000 κόσμο μέσα. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν, αύριο αν αποκτήσουν στόχους θα ξαναλάξουν.
Το ίδιο και ο Ιωνικός. Μέχρι το 2000 σε όλα τα παιχνίδια είχε 5000 κόσμο και 1000 στα εκτός. Η κατηφόρα που ξεκίνησε το 2000 και κατέληξε ( με τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική, έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο.
Η λάρισα έχει λαό, έπεσε όμως το 95 ( με 300 άτομα στο γήπεδο.
Οσον αφορά τα υπόλοιπα.
Ο πας έχει αναμφισβήτητα τον περισσότερο κόσμο στην β' εθνική.
Οι γιαννιώτες ξεχνάνε όμως, το αυτονόητο, ότι η παρουσία του κόσμου εξαρτάται τα μέγιστα από τους στόχους και την πορεία της ομάδας.
Τέλη δεκαετίας 80, αρχές του 90 για παράδειγμα, δεν έρχονταν φίλαθλοι του πας στη Νίκαια. Αντίθετα, το 2001 (που ήταν πρόσφατη η συσπείρωση λόγω του μπαράζ της φιλαδέλφειας) ήρθαν πολλοί.
Οι εκδρομές της καλαμάτας ήταν εντυπωσιακές στα μέσα της δεκαετίας του 90, όπως και η έδρα της, που είχε πάντα 10000 κόσμο μέσα. Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν, αύριο αν αποκτήσουν στόχους θα ξαναλάξουν.
Το ίδιο και ο Ιωνικός. Μέχρι το 2000 σε όλα τα παιχνίδια είχε 5000 κόσμο και 1000 στα εκτός. Η κατηφόρα που ξεκίνησε το 2000 και κατέληξε ( με τον υποβιβασμό στη Β' Εθνική, έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο.
Η λάρισα έχει λαό, έπεσε όμως το 95 ( με 300 άτομα στο γήπεδο.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.. ΚΡΙΜΑ.. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΣ....
blackstorm έγραψε:Και που σαι...ακομα και τωρα,πιο πολλους εχω στα εντος μου απ οτι εσυ...εστω κι αν οι μισοι καθονται εξω απ το γηπεδο....οποτε αν θες να κανεις συγκρισεις,καντες εκει με τα γειτονακια σου...ξερεις εσυ....με αιγαλεα,καισαριανες κτλ....δν σου λεω με ιωνικο,γιατι αυτους τους εχω δει να γεμιζουν και το γηπεδο τους,να εχουν και 5000 κοσμο...εσυ οταν φτανεις 1000 μιλας για...πανατρομητικη συγκεντρωση...εγω τουλαχιστον κανω συγκρισεις με ομαδες με πολυ λαο οπως ο πας.....
Η εμπάθειά σου απέναντι σε μένα και τον Ατρόμητο γενικά δεν έχει όριο.Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω και με φωτό αν θες και θα γελιοποιηθείς.Οι λιγότεροι φίλαθλοι φέτος στην έδρα μου ήταν με τον Ιωνικό δευτεριάτικα(προβολή στην tv)και με καταρρακτώδη βροχή 800 άτομα.Τον περισσότερο κόσμο με τη Βέροια 3000+ και με τον Ολυμπ.Βόλου 2800-3000.Όπως είπε και ο giorgos37 πολλά εξαρτώνται από τις πορείες των ομάδων.Ακόμα και οι του ΠΟΚ(βλέπε κυρίως πέρσυ ο ΠΑΟ και τώρα η ΑΕΚ)είχαν λίγο κόσμο για τα δεδομένα τους σε περιόδους κρίσης ή μη καλής απόδοσης.Τώρα αν θες να σου δείξω τους 6.000-8000 κόσμο που είχαμε με ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ(και με ΑΡΗ-ΠΑΟΚ σε κάποιους αγώνες)από τα 3 τελευταία χρόνια μας στην Α' διαθέσιμα όποτε θες αν έχεις αμφιβολίες.Και ξέρω το κλασσικό "οι μισοί από αυτούς ήταν γαύροι,βάζελοι,αεκτζήδες που κάθονταν σε κερκίδες ατρομηταίων και μετά δεν ξαναπάταγαν" θα σκεφτείς-πιστεύεις.Δε θα διαφωνήσω,ισχύει ως ένα βαθμό αν και επειδή ξέρω την κατάσταση στο Περιστέρι(και πως λειτουργούσε ο κόσμος του και στο μπασκετικό Γ.Σ.Π. χρόνια τώρα)αυτοί που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ δεν ξεπερνούσαν ποτέ τους 1000 από τους 6000-8000 που είχαμε.Όσον αφορά την εκδρομή φέτος στα Γιάννινα δε μπαίνει καν σύγκριση(περιμένω με αγωνία τους Βολιώτες μπας και πάνε περισσότεροι από εμάς τους 130-140 που πήγαμε γιατί έχουν και κοινούς στόχους,διότι οι Ιωνικοί δε θάναι πάνω από 50-60)ίσως και τους Καρδιτσιώτες.Όσο για τις απίστευτες εκδρομές και τα καραβάνια που έφευγαν από το Περιστέρι και άλλες πόλεις που είχαμε κόσμο(φοιτητές,εσωτερικούς μετανάστες σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις κλπ)για ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΤΡΙΠΟΛΗ,ΑΡΓΟΣ,ΠΑΤΡΑ,ΑΓΡΙΝΙΟ,ΓΙΑΝΝΙΝΑ,ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΕΡΓΟΤΕΛΗ(στην παλιά του έδρα),ΤΟΥΜΠΑ(ρώτα παλιούς παοκτσήδες για το 72' ή 73' όπου 6500-7000 ατρόμητοι έκαναν την πιο μεγάλη εκδρομή που έχει γίνει στην Τούμπα όταν ο πάοκ με Κούδα και την ομαδάρα τότε έκανε φιέστα,τελικά νικήσαμε 1-2,σωθήκαμε και ο πάοκ πήρε το πρωτάθλημα λόγω στραβοπατήματος της ΑΕΚ νομίζω.Η ΑΕΚ αργότερα με αδιάφορο τον ΠΑΟΚ που είχε μέσα μόνο 2000-3000 άτομα ανέβασε 14-15.000 και πήρε πρωτάθλημα).Ρώτα και κείνον τον ασπρομάλλη 55-60άρη Καλαματιανό(ιστορική φυσιογνωμία)να στα πει αν βέβαια είναι αμερόληπτος κι όχι προκατειλημμένος-κομπλεξικός.Κι όσο τέλος για εκείνη τη χρονιά που είμασταν σάκος του μποξ για όλες τις ομάδες της Β' οκ δίκιο έχεις, ΑΛΛΑ άλλες συνθήκες επικρατούσαν και δεν πάταγε κόσμος στο γήπεδο(κόντρες με διοίκηση-λαμόγια κλπ...)
Ομάδα :
FENTAGIN_KALOGREZA έγραψε:
Όσον αφορά την εκδρομή φέτος στα Γιάννινα δε μπαίνει καν σύγκριση(περιμένω με αγωνία τους Βολιώτες μπας και πάνε περισσότεροι από εμάς τους 130-140 που πήγαμε γιατί έχουν και κοινούς στόχους,διότι οι Ιωνικοί δε θάναι πάνω από 50-60)ίσως και τους Καρδιτσιώτες.
ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ...
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ?(ΑΡΚΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ....
ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟ?ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2..?
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
MAciVOL έγραψε:FENTAGIN_KALOGREZA έγραψε:
Όσον αφορά την εκδρομή φέτος στα Γιάννινα δε μπαίνει καν σύγκριση(περιμένω με αγωνία τους Βολιώτες μπας και πάνε περισσότεροι από εμάς τους 130-140 που πήγαμε γιατί έχουν και κοινούς στόχους,διότι οι Ιωνικοί δε θάναι πάνω από 50-60)ίσως και τους Καρδιτσιώτες.
ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?
Ναι αλλά όχι περισσότεροι από εμάς.Ήταν 100 περίπου σύμφωνα με τους Γιαννιώτες και εκτός αυτού πολύ λιγότερο εκδηλωτικοί.Εσείς πιστεύω ότι μπορεί να είστε μέχρι και 500 στην καλύτερη(ειδικά αν διεκδικείτε άνοδο και είστε κοντά στον τρίτο) και στη χειρότερη 100.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FENTAGIN_KALOGREZA στις Κυρ 28 Δεκ 2008 - 18:17, 2 φορές συνολικά
Ομάδα :
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ, ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΘΙΜΙΖΩ: ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΙΣ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ..!!!
Υ.Γ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ)...
Υ.Γ.2:ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.
Υ.Γ.3:Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ...(ΙΣΩΣ ΚΑΙ 3 ΛΕΩΦΟΡΙΑ-ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 400-500 ΑΤΟΜΑ). ΒΕΡΟΙΟΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΤΕ? ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 2 ΣΕΙΡΩΝ ΠΕΤΑΛΟ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ...-...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ)...ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
Υ.Γ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ)...
Υ.Γ.2:ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ.
Υ.Γ.3:Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ...(ΙΣΩΣ ΚΑΙ 3 ΛΕΩΦΟΡΙΑ-ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 400-500 ΑΤΟΜΑ). ΒΕΡΟΙΟΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΤΕ? ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 2 ΣΕΙΡΩΝ ΠΕΤΑΛΟ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ...-...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ)...ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Δείτε εδώ για πρόσφατες αλλά και παλιότερες εκδρομές.
http://www.fentagin.gr/?q=node/1837
http://www.fentagin.gr/?q=node/473
http://www.fentagin.gr/?q=node/464
http://www.fentagin.gr/?q=node/445 ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ 900ΑΤΟΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕΤΡΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΑΙΟΥΣ.
http://www.fentagin.gr/?q=node/1522
http://www.fentagin.gr/?q=node/1837
http://www.fentagin.gr/?q=node/473
http://www.fentagin.gr/?q=node/464
http://www.fentagin.gr/?q=node/445 ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ 900ΑΤΟΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕΤΡΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΑΙΟΥΣ.
http://www.fentagin.gr/?q=node/1522
Ομάδα :
ρε fentagin_kalogreza τωρα τι συγρινεις?τον κοσμο σου με αυτον του πας η τον δικο μας?
MAciVOL έγραψε:ρε fentagin_kalogreza τωρα τι συγρινεις?τον κοσμο σου με αυτον του πας η τον δικο μας?
Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον.Αλλά επειδή προκλήθηκα από 1 καλαματιανό.Όσο για εσάς χωρίς να αρχίσουμε να μετράμε έναν-έναν τον κόσμο μας με το δικό σας, στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ήρθατε 110-130 άτομα(κυριακή νομίζω ή σάββατο με καλό καιρό) και θα δεις σύντομα πόσοι θα έρθουμε.Για μένα όπως είχε προκαλέσει 1 οπαδός σας τότε ότι δε θα πάμε καν στο Βόλο σου μεταφέρω την τότε απάντηση μου σε αυτόν(γιατί το θεώρησα γελοία πρόκληση) "Αν δεν ήμαστε τουλάχιστον οι 2πλάσιοι από εσάς(250 δηλαδή)θα κάτσω να με γαμ*****." Αν και πιστεύω ότι μάλλον θάμαστε αν είναι σάββατο ή κυριακή 300-400 άτομα.
Ομάδα :
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...!MAciVOL έγραψε:ΣΤΕΦ, ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ?
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Σελίδα 3 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
Σελίδα 3 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης