ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 10
Σελίδα 6 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
stef-pierikos έγραψε:Α, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΘΕΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ... ΣΕ ΕΜΑΣ ΗΡΘΑΝ 5...!!MAciVOL έγραψε:τι ρωτας ρε στεφ?τα αυτονοητα?ο πας.. ο βολος επαιζε εντος παρουσια 2000-2500 φιλαθλων. ηρθαν και καμια 15αρια καλιθεωτες
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ !!! :!:
(ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ)......
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ !!! :paradinomai:
δν εχεις δει πανω απο 30 καλαματιανους εκδρομη??
καλα που ζεις...
εκτος αν βλεπεις μπαλα τα τελευταια 2 3 χρονια...
που οντως στην ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ και μονο ειμαστε γυρο στους 20-30 συνηθος..
γιατι οχι και 30 στην αθηνα... ιδικα περυση που τα αθηναικα παιχνιδια ηταν στο
τελος και κυνηγαγαμε να σωθουμε ειχαμε πολυ καλες παρουσιες στην αθηνα...
με 200 και 300 ατομα!
και με τις σερρες που παιξαμε τριπολη καταιβασαμε 2000 κοσμο...
με ασχημο καιρο!
ΒΟΛΙΩΤΗ 1000 ΑΤΟΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
asa3ultras- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ομάδα :
Registration date : 30/10/2008
[/quote]
ΟΧΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...?δν εχεις δει πανω απο 30 καλαματιανους εκδρομη??
ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9-10 ΧΡΟΝΙΑ...εκτος αν βλεπεις μπαλα τα τελευταια 2 3 χρονια...
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΗΡΘΑΝ 5-6 ΑΤΟΜΑ...στην ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ και μονο ειμαστε γυρο στους 20-30 συνηθος..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ....και με τις σερρες που παιξαμε τριπολη καταιβασαμε 2000 κοσμο
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
πληροφοριακα ο πας ειχε γυρω στους 500..γιαννενα θεσσαλονικη 4 ωρες και κατι με λεωφορειο..ακομα να παρουμε μπροστα..
EUANDROSIPEIROS7- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα :
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008
ΑΚΟΥΩ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΚΑΒΑΛΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ(ΑΝ) Κ.Τ.Λ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ !!!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ !!!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Βόλος χτυπητό! Γιατί ήταν και ποιο μακριά και μαζεύτηκαν και πιο πολλοί!
Ενώ ο Ατρόμητος ήταν στην Αθήνα!
Ενώ ο Ατρόμητος ήταν στην Αθήνα!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
asa3ultras έγραψε:ΒΟΛΙΩΤΗ 1000 ΑΤΟΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Eιχες ερθει Πανθεσσαλικο?
oeo- Αριθμός μηνυμάτων : 226
Ομάδα :
Registration date : 02/12/2008
Πόσοι ήταν τελικά οι Βολιώτες?Ας πει κάποιος γιαννιώτης ή βολιώτης.Εμείς σε μια κερκίδα 1100 ατόμων(το μέτρησα 20 κάθετες σειρές και 55καθίσματα η καθεμία)ανά δύο στα καθίσματα 550 συν 50 όρθιοι που δεν κάθονταν σε καθίσματα(σε σημείο που είχε ήλιο με δόντια αλλά τους προστάτευε από τα 7-8 μποφόρια και το ψωφόκρυο κάπως) άρα 600!Πολύ καλή μετακίνηση(δε το περίμενα πάνω από 500...)αλλά δε μας δικαίωσε το ματς-σούπα.Δεν πειράζει συνεχίζουμε.. :bluefan: :tibanoblue:
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ??
ΜΕ ΥΛΗΣΙΑΚΟ ΕΛΕΓΕΣ 350 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 600χαχαχα
ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 600χαχαχα
ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ
peristeri- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Πόσοι ήταν τελικά οι Βολιώτες?Ας πει κάποιος γιαννιώτης ή βολιώτης.
FENTAGIN_KALOGREZA,οι Βολιωτες ηταν περισσοτεροι απο σενα...Βεβαια εσυ ειχες ποιο ποιοτικη εκδρομη και ακουστηκες περισσοτερο απο τους Βολιωτες οι οποιοι δεν εκουστηκαν σχεδον καθολου,αν εξερεσουμαι μερικα λεπτα πριν την εναρξη του αγωνα....
Υ.Γ.1: Σιγουρα επαιξε σημαντικο ρολο και η βαρια ηττα που δεχτηκε η ομαδα τους...
Υ.Γ.2: Πως σας φανηκε η φιλοξενια μας?
Υ.Γ.3: Παρτε και μια εικονα με τον κοσμο σας Βολιωτες...
Βολιωτες στα Γιαννινα
Pagourakos- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Τόπος : Giannina City
Ομάδα :
Ομάδα : Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 04/01/2009
Δηλαδη ρε παιδια θεωρειτε εκτος εδρας μετακινηση των Ατρομημηταιων στο Ελληνικο?? Με αυτη τη λογικη κι εγω στο Πανθεσσαλικο εκτος εδρας μετακινηση κανω...10 χμ ειναι απο το σπιτι μου!
oeo- Αριθμός μηνυμάτων : 226
Ομάδα :
Registration date : 02/12/2008
Σίγουρα στα Γιάννενα φέτος καλύτερα απ' όλους οπαδικά, στάθηκαν οι Ατρομηταίοι και μετά οι Βολιώτες.
Αριθμητικά μου φάνηκαν το ίδιο. Κάθομαι και μακριά βέβαια αλλά πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκαν.
Αριθμητικά μου φάνηκαν το ίδιο. Κάθομαι και μακριά βέβαια αλλά πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκαν.
Συγγνωμη φιλε Pagourakos αλλα στη φωτο αυτη δεν φαινονται καθολου περισοτεροι οι Βολιωτες απο τους οπαδους του Ατρομητου που πηγαν Γιαννενα.
oeo μπορουμε χωρις να λεμε εξυπναδες να καταλαβαινουμε ποιες εκδρομες ειναι συγκρισιμες μεταξυ τους
Π.χ. συγκρινουμε τις εκδρομες τις δικες μας στις εδρες του καθενος κι εγω δεχομαι οτι δεν υπαρχει κανενας Βολιωτης στην Αθηνα η συγκρινουμε τις εκδρομες και των δυο μας στα Γιαννενα κι εγω δεχομαι οτι ειναι ιδια η αποσταση.
Αλλα ρε φιλε μην θεωρουμε τις παρουσιες ομαδων οπως ο ΠΑΣ στην Αθηνα σαν εκστρατειες γιατι η πλειοψηφια σε τετοιες παρουσιες ειναι κατοικοι Αθηνων.
oeo μπορουμε χωρις να λεμε εξυπναδες να καταλαβαινουμε ποιες εκδρομες ειναι συγκρισιμες μεταξυ τους
Π.χ. συγκρινουμε τις εκδρομες τις δικες μας στις εδρες του καθενος κι εγω δεχομαι οτι δεν υπαρχει κανενας Βολιωτης στην Αθηνα η συγκρινουμε τις εκδρομες και των δυο μας στα Γιαννενα κι εγω δεχομαι οτι ειναι ιδια η αποσταση.
Αλλα ρε φιλε μην θεωρουμε τις παρουσιες ομαδων οπως ο ΠΑΣ στην Αθηνα σαν εκστρατειες γιατι η πλειοψηφια σε τετοιες παρουσιες ειναι κατοικοι Αθηνων.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
peristeri έγραψε:ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΟΥΝΑ ??
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 600χαχαχα
ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ
Όχι φιλαράκι αλλά κάνω σοβαρή προσπάθεια να είμαι όσο πιο συγκρατημένος και άρα αξιόπιστος-αντικειμενικός σε άλλους οπαδούς.Αλλιώς σε μικρότερη ηλικία θα διέδιδα ότι είμασταν 800-900 και με ηλυσιακό 500.Βλέπεις όσο φανατικός κι αν είμαι(κι αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις βερμπαλιστικές-υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις του κόσμου μου...)προσπαθώ να μη φοράω κυανόλευκα γυαλιά.Προσωπική μου στάση κι όποιος θέλει τη σέβεται...Για τον εθνικό μπορώ να δεχτώ ότι το πολύ να φτάσαμε τα 650-700 άτομα.Μέτρησες εσύ(που δε μας είπες την εκτίμησή σου)πόσους χώραγε η κερκίδα που καθόμασταν?
Ομάδα :
Οπαδικά για να το λένε οι παρώντες γιαννιώτες έτσι μάλλον θάναι.Όσο για τις φωτό υπολογίζω γύρω στα 170-190 άτομα δηλαδή 30-40 άτομα παραπάνω από εμάς(η απόσταση ωστόσο δεν ξεπερνάει τις 4,5 ώρες νομίζω ενώ για εμάς ήταν 6ώρες περίπου)οπότε... ελαφρώς!
Ομάδα :
Εθνικός-Ατρόμητος 727 Ήταν τα εισητήρια του ματς.
Από αυτό το στοιχείο συμπαιρένουμε νομίζω ότι εφόσον ότι οι Εθνικοί ήταν 300 άτομα περίπου(εκτός αν έχει άλλη άποψη κάποιος ή ο leone 14)και άντε 50 να είχαν πρόσκληση,άλλοι 150 διαρκείας άρα οι 100 περίπου να έκοψαν εισητήριο(υποθετικό αλλά προσπαθώντας να αγγίξουμε την αλήθεια),τότε μας βγάζει 600-640 άτομα.Δεκτή κάθε τεκμηριωμένη διαφορετική άποψη από μη "τυφλωμένο" οπαδό...Φιλικά προς όλους πάντα
Από αυτό το στοιχείο συμπαιρένουμε νομίζω ότι εφόσον ότι οι Εθνικοί ήταν 300 άτομα περίπου(εκτός αν έχει άλλη άποψη κάποιος ή ο leone 14)και άντε 50 να είχαν πρόσκληση,άλλοι 150 διαρκείας άρα οι 100 περίπου να έκοψαν εισητήριο(υποθετικό αλλά προσπαθώντας να αγγίξουμε την αλήθεια),τότε μας βγάζει 600-640 άτομα.Δεκτή κάθε τεκμηριωμένη διαφορετική άποψη από μη "τυφλωμένο" οπαδό...Φιλικά προς όλους πάντα
Ομάδα :
Κυριε αναλυτα του κοσμου εχω εγω μια τεκμηριωμένη διαφορετική άποψη από μη "τυφλωμένο" οπαδό.
Την ωρα που εγω εμπαινα μεσα(5 λεπτα πριν αρχισει) 1 εμπαινε με εισιτηριο και 5 χωρις(με την συναινεση των πορτιερηδων).
Γιατι ξερεις δεν εχουν στο Περιστερι ολοι λεφτα να πληρωσουν ακομα κι αυτο το 15αρι και στα γηπεδα καμμια φορα υπερισχυουν καποιοι αγραφοι κανονες που ειναι εξω απο την αποστειρωμενη λογικη.
Την ωρα που εγω εμπαινα μεσα(5 λεπτα πριν αρχισει) 1 εμπαινε με εισιτηριο και 5 χωρις(με την συναινεση των πορτιερηδων).
Γιατι ξερεις δεν εχουν στο Περιστερι ολοι λεφτα να πληρωσουν ακομα κι αυτο το 15αρι και στα γηπεδα καμμια φορα υπερισχυουν καποιοι αγραφοι κανονες που ειναι εξω απο την αποστειρωμενη λογικη.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
ρε μαγκα πολλοι μπηκανε τσαμπα απο εμας στο γηπεδο
και περιμενα τα τικετ για να δω ποσοι ειμαστε ??φοτο εχεις δει
αποκλειτε μονο 500 αυτοι τα κυανολευκα γυαλια δεν τα εχω φορεσει ποτε
κοιτα και τις φοτο και μετα μιληστε μερικοι μερικοι
στα γιαννενα ανετα καναμε πιο καλυ και οργανωμενη(βαρελια πυρσοι χαρτακια) εκδρομη απο τους βολιωτες και μην ξεχναμε οτι ηταν ΣΑΒΒΑΤΟ
και περιμενα τα τικετ για να δω ποσοι ειμαστε ??φοτο εχεις δει
αποκλειτε μονο 500 αυτοι τα κυανολευκα γυαλια δεν τα εχω φορεσει ποτε
κοιτα και τις φοτο και μετα μιληστε μερικοι μερικοι
στα γιαννενα ανετα καναμε πιο καλυ και οργανωμενη(βαρελια πυρσοι χαρτακια) εκδρομη απο τους βολιωτες και μην ξεχναμε οτι ηταν ΣΑΒΒΑΤΟ
peristeri- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Χωρίς βέβαια να έχω κάτι με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων και όχι μόνο, αλλά και όλων των ομάδων:
Αριθμητικά στα Γιάννενα οι Βολιώτες ήταν όσοι ήταν και οι Ατρομηταίοι, ίσως και λιγότεροι.
Οι Βολιώτες πρέπει να ήταν 150 περίπου και οι Ατρομηταίοι 180 περίπου....συν - πλην 10 και για τους δύο.
Διαφορά λοιπόν αριθμητική σε οπαδούς δεν υπήρξε, η'' κι αν υπήρξε, ήταν μικρή.
Διαφορά όμως σε κερκίδα υπήρξε, με αυτήν των Ατρομηταίων να είναι αρκετά καλύτερη των Βολιωτών.
Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο δεν υπάρχει σύγκριση και δικαιολογημένα καθ`όσον ο αγώνας και το σκορ πλέον δεν βοηθούσε τους Βολιώτες για κερκίδα.....ειδικά μετά το 3-1 δεν ακουγόταν.... επαναλαμβάνω δικαιολογημένα.
Τώρα όσον αφορά όλους τους φιλοξενούμενους φέτος στα Γιάννενα, έχω να πω και να κατατάξω:
Πρώτοι: 180 περίπου Ατρομηταίοι με κερκίδα πάρα πολύ καλή.
Δεύτεροι: 150 περίπου Βολιώτες με κερκίδα αρκετά καλή.
Τρίτοι: 90 Καβαλιώτες με κερκίδα καλή.
Τέταρτοι: 50 Κερκυραίοι με κερκίδα μέτρια.
Πέμπτοι: 25 Πιερικοί με κερκίδα καλή.
Έκτοι: 15 Καλαμαριώτες με κερκίδα αρκετά καλή.
Έβδομοι: 5 Καλαματιανοί χωρίς κερκίδα.
Από Βέροια και Ηλυσιακό δεν ήρθε κόσμος και δεν υπήρξαν κερκίδες.....αν ήρθαν κάποιοι λίγοι, ήταν ανάμεσά μας.
Από την πλευρά του ΠΑΣ έχουμε:
- Στην Καλλιθέα 200 περίπου οι οποίοι πήραν κατά κράτος την κερκίδα από τους 500 Καλλιθιώτες.
- Στην Καστοριά 800 περίπου με φανταστική κερκίδα, με Καστοριανούς μόνο 150 εκ των οποίων 30 περίπου ήταν Γιαννιώτες που πήγαν από κει για να πληρώσουν 10 ευρώ εισητήριο, καθ`όσον σε εμάς το είχαν 20 ευρώ. Οι οργανωμένοι μπήκαμε φυσικά '''δωρεάν'''......('')
- Στην Καρδίτσα 300 περίπου εκ των οποίων 100 περίπου κάθησαν στην σκεπαστή μαζί με τους Καρδιτσιώτες. Κερκίδα από την πλευρά μας και με τους υπόλοιπους 200 οργανωμένους έγινε, όχι σωστή όμως καθ`όσον μας είχαν τοποθετήση σε τελείως ακατάλληλο σημείο, τόσο για παρακολούθηση αγώνα, όσο και για δημιουργία κερκίδας.Υπ`όψιν πως εισιτήρια από την ΠΑΕ Καρδίτσας δεν είχαν διατεθεί, παρ`όλα αυτά όμως ο σύνδεσμος ΒLUE VAYEROS εξασφάλισε εισιτήρια, αφού βαγερμένοι συνδεσμίτες Blue Vayeros πήγαν από την Τετάρτη με Ι.Χ στην Καρδίτσα, εξασφαλίζοντας 270 εισιτήρια για τους παραπάνω, αγοράζοντάς τα με διάφορους μάγκικους τρόπους('') από τα σημεία πώλησης αυτών....!
- Στον Ιωνικό 700 περίπου ίσως και λίγο παραπάνω.Κόπηκαν συνολικά 1833 εισιτήρια χωρίς να σημαίνει πως οι Ιωνικοί ήταν 1150...Ήταν 1500 σίγουρα, ίσως και παραπάνω. Κερκίδες πολύ καλές και από τις δύο πλευρές.
- Στην Ρόδο με τον Διαγόρα 200 περίπου, εκ των οποίων οι 80 ταξίδεψαν στην Ρόδο με το τσάρτερ με το οποίο ταξίδεψε και η ομάδα, και οι υπόλοιποι με τα μέσα συγκοινωνίας αεροπλάνα - καράβια. Κερκίδα καλή προς μέτρια κι από τις δύο πλευρές με τους Ροδίτες να είναι 1500 περίπου.
Πεσμένο γενικώς το κλήμα στο γήπεδο, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Κοσκινιάτη, στην μνήμη του οποίου οι οργανωμένοι Βlue Vayeros του ΠΑΣ (πρόεδρος του συνδέσμου μαζί με δύο πιτσιρικάδες juniors μέλη), καταχειροκροτούμενοι, απόθεσαν ανθοδέσμη στην φωτογραφία του.
- Στον Εθνικό Αστέρα 1100 περίπου με πολύ καλή κερκίδα, απέναντι στους 300 περίπου Καισαριανιώτες.Τους πήραμε κατά κράτος.
- Στον Εθνικό Πειραιώς 800 περίπου με πάρα πολύ καλή κερκίδα απέναντι στους 400 περίπου του Εθνικού, οι οποίοι δεν κάνανε κερκίδα στήριξης της ομάδος λόγω των προβλημάτων με την διοίκηση (πρόεδρο) της ΠΑΕ Εθνικός.
- Στον Αγροτικό Αστέρα 500 περίπου με πολύ καλή κερκίδα (μόνο για ένα ημίχρονο για λόγους που δεν επιθυμώ να αναφέρω), απέναντι στους 150 περίπου, χωρίς κερκίδα, του Ευόσμου.
- Στο Αιγάλεω όπου παίζαμε με τον Ηλυσιακό 1000 σίγουρα, απέναντι σε 100 αγνώστου προελεύσεως φίλαθλους.
Υπ`όψιν πως κρατάω κάποια στοιχεία και σημειώσεις των αγώνων, μερικά των οποίων έγραψα παραπάνω, προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενικός και πραγματικός.
Αριθμητικά στα Γιάννενα οι Βολιώτες ήταν όσοι ήταν και οι Ατρομηταίοι, ίσως και λιγότεροι.
Οι Βολιώτες πρέπει να ήταν 150 περίπου και οι Ατρομηταίοι 180 περίπου....συν - πλην 10 και για τους δύο.
Διαφορά λοιπόν αριθμητική σε οπαδούς δεν υπήρξε, η'' κι αν υπήρξε, ήταν μικρή.
Διαφορά όμως σε κερκίδα υπήρξε, με αυτήν των Ατρομηταίων να είναι αρκετά καλύτερη των Βολιωτών.
Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο δεν υπάρχει σύγκριση και δικαιολογημένα καθ`όσον ο αγώνας και το σκορ πλέον δεν βοηθούσε τους Βολιώτες για κερκίδα.....ειδικά μετά το 3-1 δεν ακουγόταν.... επαναλαμβάνω δικαιολογημένα.
Τώρα όσον αφορά όλους τους φιλοξενούμενους φέτος στα Γιάννενα, έχω να πω και να κατατάξω:
Πρώτοι: 180 περίπου Ατρομηταίοι με κερκίδα πάρα πολύ καλή.
Δεύτεροι: 150 περίπου Βολιώτες με κερκίδα αρκετά καλή.
Τρίτοι: 90 Καβαλιώτες με κερκίδα καλή.
Τέταρτοι: 50 Κερκυραίοι με κερκίδα μέτρια.
Πέμπτοι: 25 Πιερικοί με κερκίδα καλή.
Έκτοι: 15 Καλαμαριώτες με κερκίδα αρκετά καλή.
Έβδομοι: 5 Καλαματιανοί χωρίς κερκίδα.
Από Βέροια και Ηλυσιακό δεν ήρθε κόσμος και δεν υπήρξαν κερκίδες.....αν ήρθαν κάποιοι λίγοι, ήταν ανάμεσά μας.
Από την πλευρά του ΠΑΣ έχουμε:
- Στην Καλλιθέα 200 περίπου οι οποίοι πήραν κατά κράτος την κερκίδα από τους 500 Καλλιθιώτες.
- Στην Καστοριά 800 περίπου με φανταστική κερκίδα, με Καστοριανούς μόνο 150 εκ των οποίων 30 περίπου ήταν Γιαννιώτες που πήγαν από κει για να πληρώσουν 10 ευρώ εισητήριο, καθ`όσον σε εμάς το είχαν 20 ευρώ. Οι οργανωμένοι μπήκαμε φυσικά '''δωρεάν'''......('')
- Στην Καρδίτσα 300 περίπου εκ των οποίων 100 περίπου κάθησαν στην σκεπαστή μαζί με τους Καρδιτσιώτες. Κερκίδα από την πλευρά μας και με τους υπόλοιπους 200 οργανωμένους έγινε, όχι σωστή όμως καθ`όσον μας είχαν τοποθετήση σε τελείως ακατάλληλο σημείο, τόσο για παρακολούθηση αγώνα, όσο και για δημιουργία κερκίδας.Υπ`όψιν πως εισιτήρια από την ΠΑΕ Καρδίτσας δεν είχαν διατεθεί, παρ`όλα αυτά όμως ο σύνδεσμος ΒLUE VAYEROS εξασφάλισε εισιτήρια, αφού βαγερμένοι συνδεσμίτες Blue Vayeros πήγαν από την Τετάρτη με Ι.Χ στην Καρδίτσα, εξασφαλίζοντας 270 εισιτήρια για τους παραπάνω, αγοράζοντάς τα με διάφορους μάγκικους τρόπους('') από τα σημεία πώλησης αυτών....!
- Στον Ιωνικό 700 περίπου ίσως και λίγο παραπάνω.Κόπηκαν συνολικά 1833 εισιτήρια χωρίς να σημαίνει πως οι Ιωνικοί ήταν 1150...Ήταν 1500 σίγουρα, ίσως και παραπάνω. Κερκίδες πολύ καλές και από τις δύο πλευρές.
- Στην Ρόδο με τον Διαγόρα 200 περίπου, εκ των οποίων οι 80 ταξίδεψαν στην Ρόδο με το τσάρτερ με το οποίο ταξίδεψε και η ομάδα, και οι υπόλοιποι με τα μέσα συγκοινωνίας αεροπλάνα - καράβια. Κερκίδα καλή προς μέτρια κι από τις δύο πλευρές με τους Ροδίτες να είναι 1500 περίπου.
Πεσμένο γενικώς το κλήμα στο γήπεδο, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Κοσκινιάτη, στην μνήμη του οποίου οι οργανωμένοι Βlue Vayeros του ΠΑΣ (πρόεδρος του συνδέσμου μαζί με δύο πιτσιρικάδες juniors μέλη), καταχειροκροτούμενοι, απόθεσαν ανθοδέσμη στην φωτογραφία του.
- Στον Εθνικό Αστέρα 1100 περίπου με πολύ καλή κερκίδα, απέναντι στους 300 περίπου Καισαριανιώτες.Τους πήραμε κατά κράτος.
- Στον Εθνικό Πειραιώς 800 περίπου με πάρα πολύ καλή κερκίδα απέναντι στους 400 περίπου του Εθνικού, οι οποίοι δεν κάνανε κερκίδα στήριξης της ομάδος λόγω των προβλημάτων με την διοίκηση (πρόεδρο) της ΠΑΕ Εθνικός.
- Στον Αγροτικό Αστέρα 500 περίπου με πολύ καλή κερκίδα (μόνο για ένα ημίχρονο για λόγους που δεν επιθυμώ να αναφέρω), απέναντι στους 150 περίπου, χωρίς κερκίδα, του Ευόσμου.
- Στο Αιγάλεω όπου παίζαμε με τον Ηλυσιακό 1000 σίγουρα, απέναντι σε 100 αγνώστου προελεύσεως φίλαθλους.
Υπ`όψιν πως κρατάω κάποια στοιχεία και σημειώσεις των αγώνων, μερικά των οποίων έγραψα παραπάνω, προσπαθώντας να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενικός και πραγματικός.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pas1966 στις Τρι 20 Ιαν 2009 - 9:22, 2 φορές συνολικά
pas1966- Αριθμός μηνυμάτων : 186
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 01/11/2008
Όχι 100άτομα είμασταν με σας... 1500λέει ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά που λες;;;
Εννοείται πως τα πιστεύω γιατί:ionikaulas3 έγραψε:Όχι 100άτομα είμασταν με σας... 1500λέει ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά που λες;;;
1ον. Δεν πιστεύω πως η δικιά σας ΠΑΕ έδωσε λάθος νούμερα καθ`όσον ανακοίνωσε 1833 εισιτήρια συνολικά.
2ον. Ρώτησα τον υπεύθυνο πώλησης των εισιτηρίων των φιλοξενούμενων στο γήπεδό σας και μου είπε πως έδωσε 700 περίπου.
3ον. Ήμουν φυσικά στο γήπεδο και παρακολούθησα τον αγώνα και δόξα τον θεό βλέπω μια χαρά ακόμη.
ΥΓ. Μήπως μπερδεύεις τον φετινό αγώνα με τον περσινό, που και εκείνος το 2008 έγινε, που και σε εκείνον ήμουνα παρών?
Πόσους θέλεις εσύ? 1700? Το δέχομαι......
Μήπως θέλεις παραπάνω? Πες όσους θέλεις.....
Εγώ 1500 θα λέω σίγουρα, ίσως και παραπάνω......όπως το διατύπωσα και στο post μου.
Και μιας που το θέμα είναι εκδρομές σε εκτός έδρας, να σε ρωτήσω..?
Πέρυσι ήρθες στα Γιάννενα?
Φέτος θα έρθεις?
Και πες μου σε παρακαλώ, πόσο χρονών είσαι?
Θα ήθελα να ξέρω, μήπως και τυχόν καταναλώνω τσάμπα φαιά ουσία....
Ομάδα :
1)ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΙΩΤΗ ΠΕΡΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΗΡΘΑΝ 1 ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ . ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕΣ 50 ΑΤΟΜΑ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.
2) ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ 700 ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ .ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ( ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ) ΧΩΡΑΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ( ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 800 ΑΤΟΜΑ . ΕΣΥ ΚΑΛΥΨΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ .500 ΕΙΣΑΣΤΑΝ ...ΤΟ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .
3) 1 ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΣΙ .ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΣΙ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 50 .ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ
4) ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Ο ΠΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ( ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ) ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
2) ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ 700 ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ .ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ( ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ) ΧΩΡΑΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ( ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 800 ΑΤΟΜΑ . ΕΣΥ ΚΑΛΥΨΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ .500 ΕΙΣΑΣΤΑΝ ...ΤΟ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .
3) 1 ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΣΙ .ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΣΙ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 50 .ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ
4) ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Ο ΠΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ( ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ) ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
kokkiniotis3- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑΡΑ!
Ομάδα :
Registration date : 30/12/2008
Φίλε kokkiniotis3, αυτό που εγώ έκανα ήταν να παρουσιάσω κάποια στοιχεία που έχω....λέγοντας πως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός και πραγματικός, βάζοντας στους αριθμούς και το περίπου.
Σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμώ αντιπαραθέσεις, επίσης ποτέ δεν αποκάλεσα την Νίκαια γειτονιά, όπως και τις άλλες περιοχές της Αθήνας.....το αντίθετο θα έλεγα, θα έπρεπε να το κατάλαβες αν παρακολουθείς το παρόν φόρουμ, όπως και το δικό σας φόρουμ των RANGERS όπου είμαι και μέλος με το ίδιο όνομα.
Και κάνεις λάθος φίλε μου για το ένα πουλμανάκι φέτος, γιατί είμασταν δύο από Γιάννενα και ένα από Αθήνα από τους εκεί επιθυμούντες να έρθουν με λεωφορείο, οργανωμένους.
Φυσικά πολλοί ήταν και οι Γιαννιώτες που ταξίδεψαν με Ι.Χ αυτοκίνητα.
Πέρυσι, ναι όντως είχαμε μόνο ένα λεωφορείο, είμασταν λιγότεροι από φέτος και εσείς είχατε τιγκάρει το γήπεδό σας και μπράβο σας!
Όσο για τον αναμεταξύ μας αγώνα στα Γιάννενα, εύχομαι να ανεβείτε όσο το δυνατόν περισσότεροι και με πολλά πούλμαν. Να έρθετε κύριοι, να περάσετε καλά στην πόλη μας, να παρακολουθήσετε τον αγώνα και ανεξάρτητα του αποτελέσματος να επιστρέψετε πάλι ως κύριοι!
Είμαι οργανωμένος συνδεσμίτης, έτσι μου αρέσει να γίνεται, έτσι επιθυμώ να συμβαίνει σε όλες τις πόλεις όπου πάω με τον σύνδεσμό μου ακολουθώντας την ομάδα μου και τέλος έτσι επιθυμώ και επιδιώκω να γίνεται και με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στην πόλη μου...τουλάχιστον στους οργανωμένους που τρέχουν πάντα και παντού πίσω από την ομάδα!
Σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμώ αντιπαραθέσεις, επίσης ποτέ δεν αποκάλεσα την Νίκαια γειτονιά, όπως και τις άλλες περιοχές της Αθήνας.....το αντίθετο θα έλεγα, θα έπρεπε να το κατάλαβες αν παρακολουθείς το παρόν φόρουμ, όπως και το δικό σας φόρουμ των RANGERS όπου είμαι και μέλος με το ίδιο όνομα.
Και κάνεις λάθος φίλε μου για το ένα πουλμανάκι φέτος, γιατί είμασταν δύο από Γιάννενα και ένα από Αθήνα από τους εκεί επιθυμούντες να έρθουν με λεωφορείο, οργανωμένους.
Φυσικά πολλοί ήταν και οι Γιαννιώτες που ταξίδεψαν με Ι.Χ αυτοκίνητα.
Πέρυσι, ναι όντως είχαμε μόνο ένα λεωφορείο, είμασταν λιγότεροι από φέτος και εσείς είχατε τιγκάρει το γήπεδό σας και μπράβο σας!
Όσο για τον αναμεταξύ μας αγώνα στα Γιάννενα, εύχομαι να ανεβείτε όσο το δυνατόν περισσότεροι και με πολλά πούλμαν. Να έρθετε κύριοι, να περάσετε καλά στην πόλη μας, να παρακολουθήσετε τον αγώνα και ανεξάρτητα του αποτελέσματος να επιστρέψετε πάλι ως κύριοι!
Είμαι οργανωμένος συνδεσμίτης, έτσι μου αρέσει να γίνεται, έτσι επιθυμώ να συμβαίνει σε όλες τις πόλεις όπου πάω με τον σύνδεσμό μου ακολουθώντας την ομάδα μου και τέλος έτσι επιθυμώ και επιδιώκω να γίνεται και με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στην πόλη μου...τουλάχιστον στους οργανωμένους που τρέχουν πάντα και παντού πίσω από την ομάδα!
Ομάδα :
kokkiniotis3 έγραψε:
Όχι 2 ταξί ήρθαμε... χαχαχα
Άσε μας ρε που θα μου πεις ότι είμαστε και πάτσι... δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να συγκριθούμε μαζί σου...
Δεν μου λες, στην Νίκαια ήρθαμε ένα πούλμαν και οι υπόλοιποι είναι Γιαννιώτες μόνιμοι κάτοικοι της Αθήνας; Δηλαδή στη Καστόρια που ήμασταν 600 έχουμε 550 μόνιμους κάτοικους; στη Θεσσαλονίκη έχουμε 400 μόνιμους κάτοικους; και στη Καρδίτσα καμιά 50αριά ε;
Πέρσι δηλαδή δεν πήγαινες για άνοδο; όταν παίξαμε στα Γιάννενα ήμασταν οι 2 πρώτοι της βαθμολογίας και ήρθατε 40 άτομα με το ζόρι...
madbullslc- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ομάδα :
Πέρυσι ήρθα και φέτος θα έρθω, 21είμαι αφού ρωτάς την ηλικία μου.
Σελίδα 6 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
Σελίδα 6 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης