ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 10
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΙΣ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ''ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ'' ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ(ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑΣ)...
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ.Ο. ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
...ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
...ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
Οι 10 πρώτες της φετινής Β' Εθνικής κατηγορίας (πλην ΠΑΣ). Κατά τη γνώμη μου φυσικά και με γνώμονα αυτά που θυμάμαι για τις ομάδες και τα προηγούμενα χρόνια.
1. Βέροια
2. Ολυμπιακός Βόλου
3. Πιερικός
4. Καβάλα
5. Ατρόμητος
6. Αναγέννηση Καρδίτσας
7. Απόλλων Καλαμαριάς
8. Ιωνικός
9. Κέρκυρα
10. Καλαμάτα
Φοβάμαι πως κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ειρωνικά σχόλια, τροφή για αρνητικό σχολιασμό και εν τέλει τσακωμό.
Άλλωστε, πώς είναι δυνατόν να γνωρίζει ο Γιαννιώτης -ας πούμε- πόσοι Βεροιώτες πήγαν (και αν πήγαν) στη Θεσ/νίκη, στην Καβάλα, στην Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Ρόδο και πάει λέγοντας...
Αν στ' αλήθεια κάποιος "καίγεται" να μάθει ή να μας πει για την ομάδα του, καλοδεχούμενες όλες οι πληροφορίες ή οι ερωτήσεις (κι ας ελπίζουμε να υπάρχουν γνώστες πρόθυμοι να απαντήσουν )!
1. Βέροια
2. Ολυμπιακός Βόλου
3. Πιερικός
4. Καβάλα
5. Ατρόμητος
6. Αναγέννηση Καρδίτσας
7. Απόλλων Καλαμαριάς
8. Ιωνικός
9. Κέρκυρα
10. Καλαμάτα
Φοβάμαι πως κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ειρωνικά σχόλια, τροφή για αρνητικό σχολιασμό και εν τέλει τσακωμό.
Άλλωστε, πώς είναι δυνατόν να γνωρίζει ο Γιαννιώτης -ας πούμε- πόσοι Βεροιώτες πήγαν (και αν πήγαν) στη Θεσ/νίκη, στην Καβάλα, στην Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Ρόδο και πάει λέγοντας...
Αν στ' αλήθεια κάποιος "καίγεται" να μάθει ή να μας πει για την ομάδα του, καλοδεχούμενες όλες οι πληροφορίες ή οι ερωτήσεις (κι ας ελπίζουμε να υπάρχουν γνώστες πρόθυμοι να απαντήσουν )!
ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ(ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ):
1.ΠΑΣ
2.ΒΟΛΟΣ
3.ΚΑΒΑΛΑ
4.ΒΕΡΟΙΑ
5.ΚΑΡΔΙΤΣΑ
6.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
7.ΙΩΝΙΚΟΣ
8.ΚΑΛΑΜΑΤΑ
9.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
10.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ή ΚΕΡΚΥΡΑ
Υ.Γ.:ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....
Υ.Γ.2:ΒΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?(PLEASE )
1.ΠΑΣ
2.ΒΟΛΟΣ
3.ΚΑΒΑΛΑ
4.ΒΕΡΟΙΑ
5.ΚΑΡΔΙΤΣΑ
6.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
7.ΙΩΝΙΚΟΣ
8.ΚΑΛΑΜΑΤΑ
9.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
10.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ή ΚΕΡΚΥΡΑ
Υ.Γ.:ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....
Υ.Γ.2:ΒΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?(PLEASE )
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
ειμαστε με τα καλα μας???
ρε πιερικε η καβαλα και και η βεροια περισσοτερο κοσμο στα εκτος απο εμας 0χα0χ0α0χ
καλα εσυ μιχο και ο πιερικος περισοτερο απο εμας ελεος ρε
ρε πιερικε η καβαλα και και η βεροια περισσοτερο κοσμο στα εκτος απο εμας 0χα0χ0α0χ
peristeri- Αριθμός μηνυμάτων : 121
Registration date : 29/10/2008
εγω θα γραψω γενικα...
γτ δν μπρουν να συγκρηθουν ομαδες
που εχουν αλλους στοχους...
και αυτες που κατεβαζουν αν παιφτανε δν θα κατεβαζαν
και παλι λεγοντας...
οποτε θα πουμε γενικα για τις γνωσεις μας πανω στην μπαλα...
και κατεπεκταση στους οπαδους...
για μενα αυτοι που εχουν ξεχωρισει σε οσα χρονα βλεπω μπαλα
απο αυτους που ειναι φετος στην β ειναι χωρις η σειρα που θα τις βαλω να λεει κατι!
ΠΑΣ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ερχεται ιωνικος,καβαλα,εθνικος,βεροια,πιερικος,καλαμαρια,και ο ολυμπιακος φυσικα!
ξαναλεω οτι αυτο ειναι πως τα εχω δει εγω...
τωρα να βγει ενας και μου πει το 1970 κατεβαζαμε κοσμο κτλ κτλ
δν αντιλεγω...
γτ δν μπρουν να συγκρηθουν ομαδες
που εχουν αλλους στοχους...
και αυτες που κατεβαζουν αν παιφτανε δν θα κατεβαζαν
και παλι λεγοντας...
οποτε θα πουμε γενικα για τις γνωσεις μας πανω στην μπαλα...
και κατεπεκταση στους οπαδους...
για μενα αυτοι που εχουν ξεχωρισει σε οσα χρονα βλεπω μπαλα
απο αυτους που ειναι φετος στην β ειναι χωρις η σειρα που θα τις βαλω να λεει κατι!
ΠΑΣ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ερχεται ιωνικος,καβαλα,εθνικος,βεροια,πιερικος,καλαμαρια,και ο ολυμπιακος φυσικα!
ξαναλεω οτι αυτο ειναι πως τα εχω δει εγω...
τωρα να βγει ενας και μου πει το 1970 κατεβαζαμε κοσμο κτλ κτλ
δν αντιλεγω...
επισης να πω πως παιζουν πολλα ρολο...
δλδ αμα καταιβουν περιστεριωτες ποιο πολλοι απο τους πασολεδες
στην καλαματα θα πω α! ο ατρομητος εχει ποιο πολλους??
οχι βεβαια μιλαμε για διπλασια χιλιομετρα!
δλδ αμα καταιβουν περιστεριωτες ποιο πολλοι απο τους πασολεδες
στην καλαματα θα πω α! ο ατρομητος εχει ποιο πολλους??
οχι βεβαια μιλαμε για διπλασια χιλιομετρα!
Ζητώ συγνώμη για το εξής:
Πραγματικά, νόμιζα πως το έγραψα και παράλειψή μου! Τα παραπάνω είναι με τυχαία σειρά! Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έχει περισσότερους απ' τον άλλο στα εκτός έδρας. Το αναφέρω άλλωστε και πιο κάτω στο ποστ μου, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι πάνε κάθε φορά από κάθε ομάδα, σε οποιοδήποτε μέρος.
Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι οτι φέτος, τα πρωτεία έχει ο Ατρόμητος (σε οτι αφορά εκδρομή στα Γιάννενα) και ακολουθεί η Καβάλα με μικρή διαφορά. Πιστεύω πως ως το τέλος του πρωταθλήματος, οι περισσότεροι που θα σκάσουν θα είναι οι Βολιώτες, στις 11 Γενάρη!
Μέχρι στιγμής (για φέτος λέμε), οπαδικά, εμφανίστηκαν μόνο οι Ατρομηταίοι, καθώς πιο ήσυχους φιλάθλους απ' τους Καβαλιώτες, δεν έχω ξαναδεί (είστε πολύ καλοί αλλά από οπαδιλίκι 0... και οπαδιλίκι δεν είναι "πάμε και τα σπάμε γιατί έτσι" αλλά διάολε, ούτε ένα σύνθημα;;!
Τα τελευταία 6 χρόνια (που δεν παίζουμε α' εθνική) οι δύο μεγάλες πραγματικά εκδρομές στα Γιάννενα, ήταν του Ολυμπιακού και της Λάρισας. Στους 8 και τους 4 του κυπέλου Ελλάδος αντίστοιχα, τη σεζόν 2006-7.
Από εκεί και πέρα, κανένας δεν έφερε περισσότερο κόσμο στα Γιάννενα απ' αυτόν που πήγε απ' τα Γιάννενα εκεί για να δει τον ΠΑΣ και -λόγω τιμής- τα χιλιόμετρα στο "πήγαινε" και το "έλα" είναι ακριβώς τα ίδια.
Πραγματικά, νόμιζα πως το έγραψα και παράλειψή μου! Τα παραπάνω είναι με τυχαία σειρά! Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έχει περισσότερους απ' τον άλλο στα εκτός έδρας. Το αναφέρω άλλωστε και πιο κάτω στο ποστ μου, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι πάνε κάθε φορά από κάθε ομάδα, σε οποιοδήποτε μέρος.
Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι οτι φέτος, τα πρωτεία έχει ο Ατρόμητος (σε οτι αφορά εκδρομή στα Γιάννενα) και ακολουθεί η Καβάλα με μικρή διαφορά. Πιστεύω πως ως το τέλος του πρωταθλήματος, οι περισσότεροι που θα σκάσουν θα είναι οι Βολιώτες, στις 11 Γενάρη!
Μέχρι στιγμής (για φέτος λέμε), οπαδικά, εμφανίστηκαν μόνο οι Ατρομηταίοι, καθώς πιο ήσυχους φιλάθλους απ' τους Καβαλιώτες, δεν έχω ξαναδεί (είστε πολύ καλοί αλλά από οπαδιλίκι 0... και οπαδιλίκι δεν είναι "πάμε και τα σπάμε γιατί έτσι" αλλά διάολε, ούτε ένα σύνθημα;;!
Τα τελευταία 6 χρόνια (που δεν παίζουμε α' εθνική) οι δύο μεγάλες πραγματικά εκδρομές στα Γιάννενα, ήταν του Ολυμπιακού και της Λάρισας. Στους 8 και τους 4 του κυπέλου Ελλάδος αντίστοιχα, τη σεζόν 2006-7.
Από εκεί και πέρα, κανένας δεν έφερε περισσότερο κόσμο στα Γιάννενα απ' αυτόν που πήγε απ' τα Γιάννενα εκεί για να δει τον ΠΑΣ και -λόγω τιμής- τα χιλιόμετρα στο "πήγαινε" και το "έλα" είναι ακριβώς τα ίδια.
18 ομάδες, αφαιρούμε την δική μας, μας μένουν 17.
Αφαιρούμε τις ομάδες που λίγο-πολύ έχουμε συμφωνήσει ότι δεν έχουν κόσμο στα εκτός (Καστοριά, Αγροτικός, Εθνικός Αστέρας) μας μένουν 14.
Αφαιρούμε τον Ηλυσιακό για φέτος, μας μένουν 13.
Κατά καιρούς κάποιοι έχουν γράψει και για Διαγόρα και Καλλιθέα, άρα πέφτουμε στους 11.
Άρα τι ? Να διαλέξουμε 10 από τους 11 και με τυχαία σειρά ? Είμαστε σοβαροί ?
Αφαιρούμε τις ομάδες που λίγο-πολύ έχουμε συμφωνήσει ότι δεν έχουν κόσμο στα εκτός (Καστοριά, Αγροτικός, Εθνικός Αστέρας) μας μένουν 14.
Αφαιρούμε τον Ηλυσιακό για φέτος, μας μένουν 13.
Κατά καιρούς κάποιοι έχουν γράψει και για Διαγόρα και Καλλιθέα, άρα πέφτουμε στους 11.
Άρα τι ? Να διαλέξουμε 10 από τους 11 και με τυχαία σειρά ? Είμαστε σοβαροί ?
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
MIXOS έγραψε:
Δεν συμφωνώ στην παρατήρηση περί ίδιων χιλιομέτρων. Ο πας έχει την τύχη να έχει κόσμο στην Αθήνα άρα εξ ορισμού θα έχει περισσότερο κόσμο π.χ. στη Νίκαια, απ' ότι ο Ιωνικός στα Γιάννενα.
Πέρυσι στη Νίκαια ήρθαν 25-30 άτομα από τα γιάννενα, επί συνόλου περίπου 300 φιλάθλων του πας που βρίσκονταν στο γήπεδο, ενώ στον α' γύρο 50 οπαδοί του Ιωνικού ταξίδεψαν στα γιάννενα. Στο φετινό παιχνίδι, επί συνόλου 350-400 φιλάθλων του πας, οι εκδρομείς ήταν περίπου 70.
Οι παραστάσεις που έχει ο καθένας μας για τον εκτός έδρας κόσμο που μεταφέρουν οι ομάδες, εξαρτώνται από τον τόπο διαμονής και την πορεία της ομάδας. Για παράδειγμα, οι φίλαθλοι του Πιερικού είδαν πολλούς βολιώτες να έρχονται στο μεταξύ τους παιχνίδι, εμείς όμως στη Νίκαια πέρυσι είδαμε 10-15 άτομα. Η βέροια μπορεί να έχει παρουσία στις έδρες των ομάδων της βόρειας Ελλάδας, όμως στη Νίκαια δεν τους έχουμε δει. Οι καβαλιώτες μπορεί να πήγαν μαζικά στα γιάννενα, όμως στον εθνικό δεν είδα παραπάνω από 10, φαντάζομαι λόγω των ατελείωτων χιλιομέτρων.
Απ' όσα ξέρω, παρουσία σε όλα τα παιχνίδια, λίγοι ή περισσότεροι, έχουν μέχρι στιγμής ο Ιωνικός, ο ατρόμητος, ο πας, φέτος ο βόλος και ίσως η καρδίτσα.
Ο ΠΑΣ έχει κόσμο στην Αθήνα. Σωστά. Το ίδιο όμως και οι υπόλοιπες επαρχιακές ομάδες. Επίσης, ακόμα κι αν θέλεις να βγάλεις την Αθήνα απ' έξω (κι όπου σίγουρα σε σχέση με τα σωματεία του λεκανοπεδίου έχω το πλεονέκτημα) μέτρα πόσοι Βολιώτες, Καστοριανοί, Καβαλιώτες, Κατερινιώτες, Βεροιώτες, Κερκυραίοι κ.λπ. ήρθαν ή έρθουν στα Γιάννενα και πόσοι -αντίστοιχα- θα κάνουν το αντίστροφο ταξίδι.
Επίσης, για παράδειγμα ο Ατρόμητος, με τον οποίο έχουμε τους ίδιους στόχους φέτος, θα κατεβάσει 300 άτομα στην Καλαμάτα (βάσει των όσων εισιτηρίων ζήτησε). Θα στοιχημάτιζα ευχαρίστως οτι οι ΠΑΣολέδες που θα ταξιδέψουν εκεί θα είναι περισσότεροι. Και τα Γιάννενα είναι πιο μακριά απ' την Καλαμάτα σε σχέση με την Αθήνα.
Ανακρίβεια: δεν ήρθαν μόνο 70 φέτος στη Νίκαια από τα Γιάννενα. Ήρθαν 2 λεωφορεία και κάμποσα Ι.Χ.
Πέρυσι δεν ξέρω πόσοι ήρθαν αλλά σίγουρα όχι μόνο 30! Έλεος δηλαδή.
Οι Ιωνικοί που ήρθαν στον πρώτο γύρο, αν κάθονταν όλοι μαζί στο πέταλο κι όχι σκόρπιοι σε σκεπαστές κ.λπ. δεν έδειχναν 50. Γι' αυτό, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Οπαδικά πάντως, στάθηκαν καλά
Επίσης, για παράδειγμα ο Ατρόμητος, με τον οποίο έχουμε τους ίδιους στόχους φέτος, θα κατεβάσει 300 άτομα στην Καλαμάτα (βάσει των όσων εισιτηρίων ζήτησε). Θα στοιχημάτιζα ευχαρίστως οτι οι ΠΑΣολέδες που θα ταξιδέψουν εκεί θα είναι περισσότεροι. Και τα Γιάννενα είναι πιο μακριά απ' την Καλαμάτα σε σχέση με την Αθήνα.
Ανακρίβεια: δεν ήρθαν μόνο 70 φέτος στη Νίκαια από τα Γιάννενα. Ήρθαν 2 λεωφορεία και κάμποσα Ι.Χ.
Πέρυσι δεν ξέρω πόσοι ήρθαν αλλά σίγουρα όχι μόνο 30! Έλεος δηλαδή.
Οι Ιωνικοί που ήρθαν στον πρώτο γύρο, αν κάθονταν όλοι μαζί στο πέταλο κι όχι σκόρπιοι σε σκεπαστές κ.λπ. δεν έδειχναν 50. Γι' αυτό, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Οπαδικά πάντως, στάθηκαν καλά
Ο ατρόμητος είχε ζητήσει 700 εισιτήρια και για το παιχνίδι στα γιάννενα, αλλά ήρθαν το 1/7 από αυτά που ζήτησαν. Ας περιοριστούμε λοιπόν καλύτερα σε όσα έχουμε δει, γιατί 300 άτομα δεν πρόκειται να είναι στην καλαμάτα
Στο ματς με τα γιάννενα δεν αποκλείω να ήρθαν ΙΧ, έγραψα αυτά που είδα, δηλ. 70 άτομα που ήρθαν με τα 2 πούλμαν. Πέρυσι ήταν ακριβώς 30 άτομα, το λεωφορείο των BV προσπάθησε στην αρχή να κάνει στάση στην πλατεία απέναντι από το γήπεδο, ξέρω ακριβώς πόσοι ήταν.
Οσο για μας στα γιάννενα, πέρυσι ήταν μετρημένοι 52. Ενα πούλμαν και ένα ολόκληρο ΙΧ
Αυτό που θέλω να πω, χώρια από τις χιλιομετρικές αποστάσεις κλπ είναι ότι ο αριθμός των οπαδών που μετακινείται, έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία του κόσμου και τους στόχους της ομάδας. Για παράδειγμα, εμείς όταν είχαμε ομαδάρα, ανεβάζαμε 300 άτομα από τη Νίκαια στην Ξάνθη, 18 ώρες πήγαιν' - έλα, ενώ δεν υπήρχε γήπεδο στην Αττική που να είμασταν κάτω από 1000, ακόμα και στις έδρες του ΠΟΚ. Κι όλα αυτά ΜΕΤΑ τα περιβόητα επεισόδια με τον Ολυμπιακό, που έσπασαν από το γήπεδο οι γαυρονικαιώτες. Ακόμα και στην εξορία λόγω εκείνων των επεισοδίων, στο Ναύπλιο πήγε 2500 κόσμος, αριθμός που ελάχιστες ομάδες στην Αθήνα μπορούν να πλησιάσουν. Ο βόλος πέρυσι που βολόδερνε δεν πήγαιναν πουθενά, φέτος που έχουν στόχους, αρχίζουν και κινούνται.
Οπως και οι σερραίοι. Μέχρι πέρυσι, δεν είχα δει σερραίο στη Νίκαια. Οταν έκαναν ομάδα για άνοδο, ήρθαν έστω κι αυτοί οι 50.
Στο ματς με τα γιάννενα δεν αποκλείω να ήρθαν ΙΧ, έγραψα αυτά που είδα, δηλ. 70 άτομα που ήρθαν με τα 2 πούλμαν. Πέρυσι ήταν ακριβώς 30 άτομα, το λεωφορείο των BV προσπάθησε στην αρχή να κάνει στάση στην πλατεία απέναντι από το γήπεδο, ξέρω ακριβώς πόσοι ήταν.
Οσο για μας στα γιάννενα, πέρυσι ήταν μετρημένοι 52. Ενα πούλμαν και ένα ολόκληρο ΙΧ
Αυτό που θέλω να πω, χώρια από τις χιλιομετρικές αποστάσεις κλπ είναι ότι ο αριθμός των οπαδών που μετακινείται, έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία του κόσμου και τους στόχους της ομάδας. Για παράδειγμα, εμείς όταν είχαμε ομαδάρα, ανεβάζαμε 300 άτομα από τη Νίκαια στην Ξάνθη, 18 ώρες πήγαιν' - έλα, ενώ δεν υπήρχε γήπεδο στην Αττική που να είμασταν κάτω από 1000, ακόμα και στις έδρες του ΠΟΚ. Κι όλα αυτά ΜΕΤΑ τα περιβόητα επεισόδια με τον Ολυμπιακό, που έσπασαν από το γήπεδο οι γαυρονικαιώτες. Ακόμα και στην εξορία λόγω εκείνων των επεισοδίων, στο Ναύπλιο πήγε 2500 κόσμος, αριθμός που ελάχιστες ομάδες στην Αθήνα μπορούν να πλησιάσουν. Ο βόλος πέρυσι που βολόδερνε δεν πήγαιναν πουθενά, φέτος που έχουν στόχους, αρχίζουν και κινούνται.
Οπως και οι σερραίοι. Μέχρι πέρυσι, δεν είχα δει σερραίο στη Νίκαια. Οταν έκαναν ομάδα για άνοδο, ήρθαν έστω κι αυτοί οι 50.
τοσα ειναι ολο το πεταλο τωσα εδωσεΟ ατρόμητος είχε ζητήσει 700 εισιτήρια και για το παιχνίδι στα γιάννενα, αλλά ήρθαν το 1/7 από αυτά που ζήτησαν
οπως εμεις που η εξεδρα των φιλοξενουμενον χωραει 1000 τα δινουμε ολα
δεν εχει να λεει κατι αυτο
εμας η κερκιδα των φιλοξενουμενων ειναι χωριτικοτιτας 300 ατομων
γιαυτο και πηρε τοσα ο ατρομητος!
και οσο για ποιοι ταξιδευουν παντου
εγω βαζω και την ομαδα μου μεσα...
εστω αυτοι οι 10-15
που πηγαν στα πολυ μακρινα
μονο καβαλα δν εγινε εκδρομη!
στην κατασταση που ειμαστε
σε αλλες ομαδες δν θα πηγαινε ουτε ενας...
που ειναι τα χρονια ομως...
με 5 και 6 χιλιαδες κοσμο στην αθηνα...
και η μακραν καλητερη στιγμη με τους 4000
στην φιλαδελφια...
α ρε θυελλα...
γιαυτο και πηρε τοσα ο ατρομητος!
και οσο για ποιοι ταξιδευουν παντου
εγω βαζω και την ομαδα μου μεσα...
εστω αυτοι οι 10-15
που πηγαν στα πολυ μακρινα
μονο καβαλα δν εγινε εκδρομη!
στην κατασταση που ειμαστε
σε αλλες ομαδες δν θα πηγαινε ουτε ενας...
που ειναι τα χρονια ομως...
με 5 και 6 χιλιαδες κοσμο στην αθηνα...
και η μακραν καλητερη στιγμη με τους 4000
στην φιλαδελφια...
α ρε θυελλα...
Δεν έγραψα γιατί ζήτησε 700 ή γιατί ζήτησε 300. Εγραψα ότι άλλο το πόσα ζητάει η κάθε ομάδα κι άλλο το πόσο κόσμο θα έχει.
Σχετικά με την καλαμάτα να επιβεβαιώσω, είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει γεμίσει τίγκα το πέταλο στη Νίκαια δύο φορές και μάλιστα σε εποχές που η Νεάπολη έβραζε με 6 χιλιάδες κόσμο μέσα.
Τα τελευταία χρόνια καλαματιανέ κατεβαίνω πολύ συχνά στην πόλη σου και διαπίστωσα ότι η Μεσσηνία είναι τίγκα στους βάζελους. Πολύ πράμα ρε παιδάκι μου...
Σχετικά με την καλαμάτα να επιβεβαιώσω, είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει γεμίσει τίγκα το πέταλο στη Νίκαια δύο φορές και μάλιστα σε εποχές που η Νεάπολη έβραζε με 6 χιλιάδες κόσμο μέσα.
Τα τελευταία χρόνια καλαματιανέ κατεβαίνω πολύ συχνά στην πόλη σου και διαπίστωσα ότι η Μεσσηνία είναι τίγκα στους βάζελους. Πολύ πράμα ρε παιδάκι μου...
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ 350 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,
30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,
ΚΑΜΙΑ 20αρια ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,
7 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ,
2 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,
5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,
20 ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!
30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,
ΚΑΜΙΑ 20αρια ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,
7 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ,
2 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,
5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,
20 ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
stef-pierikos έγραψε:5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,
20 ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Εγώ γιατί μας είδα για παραπάνω ?
Εμένα δεν με μετράει κανένας ?
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
Για εμάς στα εκτός έδρας να γράψω ότι είμασταν:
Στην Καλαμάτα δε το κόβω με τίποτα τελικά για 300 αλλά στην καλύτερη 250 μπορεί.Εκτίμησή μου 150-200 άτομα.
- Στον Αγροτικό Αστέρα 40-45 άτομα
- Στον Ηλυσιακό 350
- Στα Γιάννινα 130
- Στην Καρδίτσα 40
- Στην Καστοριά 48 μετρημένοι
- Στην Κέρκυρα κανείς(οργανωμένα τουλάχιστον)
- Στην Καλαμαριά 45-50
Στην Καλαμάτα δε το κόβω με τίποτα τελικά για 300 αλλά στην καλύτερη 250 μπορεί.Εκτίμησή μου 150-200 άτομα.
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
17 ατομα ειμασταν στη Κερκυρα ηταν η πιο μικρη εκδρομη αλλα εγινε οργανωμενα
αλλα θα το βαλω το θεμα σε αλλη διασταση
Ο Ολυμπιακος Βολου φετος στις οργανωμενες εκδρομες η συμετοχη ειναι δωρεαν προσφορα απο την ΠΑΕ και απο χορηγους δε ξερω λοιπον τι γινετε σε αλλες ομαδες.
Αν θελετε τη γνωμη μου σε οτι αφορα το δωρεαν διαφωνο καθετα και ειμαι απολυτος σε αυτο ο οπαδος πρεπει να ματωνει να πληρωνη γι αυτο που αγαπαει και να μην ειναι υποτακτικος κανενος παραγοντα και προεδρου.
Κατα τα αλλα η ομαδα εδω και χρονια δεν εμεινε ποτε μονη της αλλα φετος λογο και τις καλης πορειας αλλα και του δωρεαν γινονται εκδρομες με σχετικα μεγαλη συμετοχη.
Τωρα για τις αλλες ομαδες μακραν πρωτος και με διαφορα ειναι ο ΠΑΣ Γιαννινα
απο κει και μετα θα πω αυτα που εχω δει εγω φετος και με εμπειρια 22 ετων που παρακολουθω την κατηγορια θα πω οτι σε μας φετος αν δε κανω λαθος την μεγαλυτερη εκδρομη την εκανε ο ιωνικος γυρω στα 200 ατομα καπου εκει κονατ ηταν και η Καρδιτσα που αν το ματς ηταν κυριακη θα εφερνε πολυ παραπανω γιατι οι Καρδιτσιωτες παντα και παντου ακολουθανε ανεξαρτητως θεσης και κατηγοριας.
γνωριζω οτι και τα παιδια του Ατρομητου κανουν καλες εξοδους φετος.
τα συγχαριτηρια μου στα παιδια απ την Καλαματα που πραγματικα καταπινουν χιλιομετρα και δεν αφηνουν την ομαδα μονη ποτε παρα τα προβληματα που υπαρχουν στην ομαδα λιγοι φετος αλλα παροντες θημαμε αλλες εποχες στο Βολο τους καλαματιανους γυρο στα 500 ατομα
Ο Απολλων Καλαμαριας ειχε παρουσια φετος παρα τα προβληματα ηταν και αυτοι κοντα στην ομαδα.
Μετα τον Ιωνικο και την Καρδιτσα τον πιο πολυ κοσμο μεσα στο Βολο ανεβασαν οι Εθνικοι και με τον περιφημο και αξιοσεβαστο ΕΘΝΙΚΑΡΑ νοιοσαμε ολοι ομαρφα παρα τα ψιλογαλικα που αναταλαξαμε με τους Εθνικους
Για τα παιδια του Πιερικου εχω να πω οτι στο Βολο ερχονται παντα και τους περιμενω και φετος στην επαναληψη ελπιζωντας πως η κοντρα που διμηουργισε ο Βαζακας μεταξυ μας πρεπει καποια στιγμη να παρει τελος ασχετα αν ειναι ο πρωτος υποψηφιος γιατη θεση του προπονητη της ομαδας μου.
Θυμαμε τους Βεροιωτες οτι κατεβαζαν παντα πολυ κοσμο αλλα δε ξερω τι γινετε φετος ελπιζω να μην εχουν αλαξει τα πραγματα.
Για την Κερκυρα οι πιο πολυ που εχουν ερθει μεσα στο Βολο ειναι 7 ατομα και απο τοτε δεν τους ξαναειδαμε.
Για τα παιδια της Καβαλας η περσυνη τους εκδρομη ηταν πολυ καλη και πιστευω και φετος να ειναι ακομα καλυτερη.
Αυτα ειναι δε πιστευω να ξεχασα καποιους .
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
αλλα θα το βαλω το θεμα σε αλλη διασταση
Ο Ολυμπιακος Βολου φετος στις οργανωμενες εκδρομες η συμετοχη ειναι δωρεαν προσφορα απο την ΠΑΕ και απο χορηγους δε ξερω λοιπον τι γινετε σε αλλες ομαδες.
Αν θελετε τη γνωμη μου σε οτι αφορα το δωρεαν διαφωνο καθετα και ειμαι απολυτος σε αυτο ο οπαδος πρεπει να ματωνει να πληρωνη γι αυτο που αγαπαει και να μην ειναι υποτακτικος κανενος παραγοντα και προεδρου.
Κατα τα αλλα η ομαδα εδω και χρονια δεν εμεινε ποτε μονη της αλλα φετος λογο και τις καλης πορειας αλλα και του δωρεαν γινονται εκδρομες με σχετικα μεγαλη συμετοχη.
Τωρα για τις αλλες ομαδες μακραν πρωτος και με διαφορα ειναι ο ΠΑΣ Γιαννινα
απο κει και μετα θα πω αυτα που εχω δει εγω φετος και με εμπειρια 22 ετων που παρακολουθω την κατηγορια θα πω οτι σε μας φετος αν δε κανω λαθος την μεγαλυτερη εκδρομη την εκανε ο ιωνικος γυρω στα 200 ατομα καπου εκει κονατ ηταν και η Καρδιτσα που αν το ματς ηταν κυριακη θα εφερνε πολυ παραπανω γιατι οι Καρδιτσιωτες παντα και παντου ακολουθανε ανεξαρτητως θεσης και κατηγοριας.
γνωριζω οτι και τα παιδια του Ατρομητου κανουν καλες εξοδους φετος.
τα συγχαριτηρια μου στα παιδια απ την Καλαματα που πραγματικα καταπινουν χιλιομετρα και δεν αφηνουν την ομαδα μονη ποτε παρα τα προβληματα που υπαρχουν στην ομαδα λιγοι φετος αλλα παροντες θημαμε αλλες εποχες στο Βολο τους καλαματιανους γυρο στα 500 ατομα
Ο Απολλων Καλαμαριας ειχε παρουσια φετος παρα τα προβληματα ηταν και αυτοι κοντα στην ομαδα.
Μετα τον Ιωνικο και την Καρδιτσα τον πιο πολυ κοσμο μεσα στο Βολο ανεβασαν οι Εθνικοι και με τον περιφημο και αξιοσεβαστο ΕΘΝΙΚΑΡΑ νοιοσαμε ολοι ομαρφα παρα τα ψιλογαλικα που αναταλαξαμε με τους Εθνικους
Για τα παιδια του Πιερικου εχω να πω οτι στο Βολο ερχονται παντα και τους περιμενω και φετος στην επαναληψη ελπιζωντας πως η κοντρα που διμηουργισε ο Βαζακας μεταξυ μας πρεπει καποια στιγμη να παρει τελος ασχετα αν ειναι ο πρωτος υποψηφιος γιατη θεση του προπονητη της ομαδας μου.
Θυμαμε τους Βεροιωτες οτι κατεβαζαν παντα πολυ κοσμο αλλα δε ξερω τι γινετε φετος ελπιζω να μην εχουν αλαξει τα πραγματα.
Για την Κερκυρα οι πιο πολυ που εχουν ερθει μεσα στο Βολο ειναι 7 ατομα και απο τοτε δεν τους ξαναειδαμε.
Για τα παιδια της Καβαλας η περσυνη τους εκδρομη ηταν πολυ καλη και πιστευω και φετος να ειναι ακομα καλυτερη.
Αυτα ειναι δε πιστευω να ξεχασα καποιους .
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
eddy- Αριθμός μηνυμάτων : 1324
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 17/11/2008
eddy έγραψε:Για τα παιδια του Πιερικου εχω να πω οτι στο Βολο ερχονται παντα και τους περιμενω και φετος στην επαναληψη ελπιζωντας πως η κοντρα που δημιουργησε ο Βαζακας μεταξυ μας πρεπει καποια στιγμη να παρει τελος ασχετα αν ειναι ο πρωτος υποψηφιος γιατη θεση του προπονητη της ομαδας μου.
Μόλις αφαιρεθηκε ενας συνδιεκδικητης της ανοδου.
Ο Βαζακας ειναι με απλα λογια ο μοναδικος λογος για τον οποιο δεν ανεβηκε ο Ιωνικός περσι.
Πάμε στις μετακινησεις του Ιωνικου.
Στην Καστορια και στον Διαγορα μονο μεμονωμενοι.
Στον Βολο δεν ειχα ερθει και δεν εμαθα ποσοι ημαστε. Καμια 200ρια λεει ο Βολιωτης απο πανω.
Στο Περιστερι επισης δεν ειχα ερθει αλλα ξερω οτι πηγαν καμια 100στη.
Στην Κατερινη πηγαμε 55 και περασαμε φανταστικα
Στον Εθνικο 300-400. Στην Καλλιθεα 250-300.
regularpaul- Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ομάδα :
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 20/11/2008
ΚΑΛΛΙΘΕΑ(500 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ(400 ΑΤΟΜΑ)
ΡΟΔΟΣ(50 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΤΕΡΙΝΗ(100 ΑΤΟΜΑ)
ΒΟΛΟΣ(50 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ(20-30 ΑΤΟΜΑ)
ΝΙΚΑΙΑ(50-60 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ Μ.Ο ΟΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
:kaskol kitrino :kaskol kitrino :kaskol kitrino
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ(400 ΑΤΟΜΑ)
ΡΟΔΟΣ(50 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΤΕΡΙΝΗ(100 ΑΤΟΜΑ)
ΒΟΛΟΣ(50 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ(20-30 ΑΤΟΜΑ)
ΝΙΚΑΙΑ(50-60 ΑΤΟΜΑ)
ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ Μ.Ο ΟΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
:kaskol kitrino :kaskol kitrino :kaskol kitrino
asa3ultras- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ομάδα :
Registration date : 30/10/2008
ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ
ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ?ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΕΙΧΑ....Pierikos1961 έγραψε:stef-pierikos έγραψε:5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,
20 ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Εγώ γιατί μας είδα για παραπάνω ?
Εμένα δεν με μετράει κανένας ?
Υ.Γ.:Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 04-01-2009 ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ 3-ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ)+ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΑ Ι.Χ.(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:400-450 ΑΤΟΜΑ)
ΕΞΑΛΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΛΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)........!
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
Καλά, μην νομίζεις ότι έχουμε και σοβαρές διαφορές. Και πάλι λίγοι ήμασταν…
Στην Καλαμάτα ήμασταν 10 άτομα (11 στην εξέδρα γιατί είχαμε κι έναν ξέμπαρκο Καλαματιανό).
Τώρα για την Ηλιούπολη, ακριβή αριθμό δεν έχω να σου πω. Απλά φέρνοντας στο μυαλό μου την εικόνα μας στα σκαλοπατάκια, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ήμασταν λίγο παραπάνω (30-35). Έγιναν πολλά εκείνη την ημέρα, stef. Η μεγαλύτερη ντροπή και αηδία που ένοιωσα ποτέ σε γήπεδο…
Στην Καλαμάτα ήμασταν 10 άτομα (11 στην εξέδρα γιατί είχαμε κι έναν ξέμπαρκο Καλαματιανό).
Τώρα για την Ηλιούπολη, ακριβή αριθμό δεν έχω να σου πω. Απλά φέρνοντας στο μυαλό μου την εικόνα μας στα σκαλοπατάκια, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ήμασταν λίγο παραπάνω (30-35). Έγιναν πολλά εκείνη την ημέρα, stef. Η μεγαλύτερη ντροπή και αηδία που ένοιωσα ποτέ σε γήπεδο…
Pierikos1961- Respected
Ομάδα :
giorgos37 έγραψε:MIXOS έγραψε:
Δεν συμφωνώ στην παρατήρηση περί ίδιων χιλιομέτρων. Ο πας έχει την τύχη να έχει κόσμο στην Αθήνα άρα εξ ορισμού θα έχει περισσότερο κόσμο π.χ. στη Νίκαια, απ' ότι ο Ιωνικός στα Γιάννενα.
Πέρυσι στη Νίκαια ήρθαν 25-30 άτομα από τα γιάννενα, επί συνόλου περίπου 300 φιλάθλων του πας που βρίσκονταν στο γήπεδο, ενώ στον α' γύρο 50 οπαδοί του Ιωνικού ταξίδεψαν στα γιάννενα. Στο φετινό παιχνίδι, επί συνόλου 350-400 φιλάθλων του πας, οι εκδρομείς ήταν περίπου 70.
Συγνώμη αλλά σκέφτεσαι αυτά που γράφεις; ένταξη ο ΠΑΣ έχει κόσμο στην Αθήνα ενώ ο ιονικός δεν έχει στα Γιάννενα, αλλά από κει και πέρα νομίζω ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν...
Πρώτων να ξέρεις ότι οι blue vayeros δεν είναι ο μοναδικός σύνδεσμος του ΠΑΣ υπάρχουν ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ και οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, και οι δεύτεροι τουλάχιστον κάνουν εκδρομές με δικό τους πούλμαν...γι' αυτό σε παρακαλώ μην μου λες ότι ήρθαν πέρσι 25-30 άτομα από Γιάννενα γιατί θα με τρελάνεις... 25-30 άτομα ήρθαν μόνο από Λάρισα, Θεσσαλονίκη και διάφορες άλλες πόλης της Ελλάδας...
Τώρα για τα 300 και 400 άτομα που λες ότι ήμασταν συνολικά μάλλον θα ήσουν σε άλλο γήπεδο, πέρσι είχαμε τουλάχιστον 400 και φέτος πάνω από 600 άτομα...
madbullslc- Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Τα 30 άτομα ήταν για το περσινό παιχνίδι. Κατέβηκε ένα (1) μισογεμάτο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων μόνο και ήταν των BV. Δεν φταίω εγώ αν οι άλλοι σύνδεσμοι που λες δεν έκαναν εκδρομή. Στο φετινό παιχνίδι ήρθαν 2 πούλμαν και πάλι όχι γεμάτα. Ο άλλος γιαννιώτης είπε ότι κατέβηκαν και ΙΧ, δεν έχω λόγο να τον διαψεύσω. Τα λεωφορεία πάντως ήταν ένα πέρυσι, δύο φέτος.
Οσο για τους αριθμούς που δίνεις, μάλλον εσύ δεν σκέφτεσαι. Το πέταλο της 7-8 που κάθονται οι φιλοξενούμενοι, χωράει 790 άτομα, ακριβώς. Οι ίδιες σας οι φωτογραφίες δείχνουν, ότι υπήρχε πλήρης πυκνότητα στην αριστερή πλευρά του πέταλου (που κάθονταν οι πιο ήσυχοι), ενώ στο κέντρο, πίσω από το κιγκλίδωμα ήσασταν πολύ πιο αραιοί. Αν θέλεις, κάνε post μια φωτογραφία από αυτές που τραβήξατε. Η διαχωριστική των ΜΑΤ ήταν στην άκρη του κάγκελου, δηλ. ο χώρος σας ήταν τα 3/5 του πέταλου.
Για να μην λέμε πολλά και κουράζουν τους άλλους, γεναιόδωρα σου λέω ότι είχατε γεμάτη τη μισή εξέδρα, δηλ. μάξιμουμ 400 άτομα. Για να ήσασταν 600, το πέταλο έπρεπε να χωράει 1200, δυστυχώς όμως χωράει μόνο 790.
Πληροφοριακά, το πέταλο έχει γεμίσει (κι όταν γράφω γεμάτο, το εννοώ) μόνο η Καλαμάτα από τις επαρχιακές ομάδες, στα μέσα της δεκαετίας του 90 και μάλιστα σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όταν η Νεάπολη έβραζε με 6000 κόσμο μέσα. Δύο φορές μάλιστα, με τουλάχιστον 8 πούλμαν την πρώτη, 4 τη δεύτερη.
Οσο για τους αριθμούς που δίνεις, μάλλον εσύ δεν σκέφτεσαι. Το πέταλο της 7-8 που κάθονται οι φιλοξενούμενοι, χωράει 790 άτομα, ακριβώς. Οι ίδιες σας οι φωτογραφίες δείχνουν, ότι υπήρχε πλήρης πυκνότητα στην αριστερή πλευρά του πέταλου (που κάθονταν οι πιο ήσυχοι), ενώ στο κέντρο, πίσω από το κιγκλίδωμα ήσασταν πολύ πιο αραιοί. Αν θέλεις, κάνε post μια φωτογραφία από αυτές που τραβήξατε. Η διαχωριστική των ΜΑΤ ήταν στην άκρη του κάγκελου, δηλ. ο χώρος σας ήταν τα 3/5 του πέταλου.
Για να μην λέμε πολλά και κουράζουν τους άλλους, γεναιόδωρα σου λέω ότι είχατε γεμάτη τη μισή εξέδρα, δηλ. μάξιμουμ 400 άτομα. Για να ήσασταν 600, το πέταλο έπρεπε να χωράει 1200, δυστυχώς όμως χωράει μόνο 790.
Πληροφοριακά, το πέταλο έχει γεμίσει (κι όταν γράφω γεμάτο, το εννοώ) μόνο η Καλαμάτα από τις επαρχιακές ομάδες, στα μέσα της δεκαετίας του 90 και μάλιστα σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όταν η Νεάπολη έβραζε με 6000 κόσμο μέσα. Δύο φορές μάλιστα, με τουλάχιστον 8 πούλμαν την πρώτη, 4 τη δεύτερη.
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
Σελίδα 1 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης