ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 10
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
ρε παιδια καθιστε και σκεφτειτε λιγο τι λετε...μεσα στα γιαννενα και του χρονου αν με το καλο ανεβουμε δεν μας παιρνει κανενας την εξεδρα..οπως δεν μας την πηραν βαζελοι γαυροι χανουμια αρειανοι παοκτζηδες..γιατι 7-8000 φωναζουν συνεχεια και οι 800 φιλοξενουμενοι δεν ακουγονται...μια φορα ειδα ν ασυμβαινει αυτο σε γηπεδο οταν πηγαμε 700 ατομα λαρισσα(δεν μας εδιναν αλλα εισιτηρια) και ακουγομασταν πιο πολλοι απο 10000 λαρισσαιους και ας χαναμε και ας ειχαμε κοντρα με μοντελοπνιχτες.θα το θυμαστε οσοι ειδατε το ματς...ελεος δηλαδη...α και παλλικαρια επειδη πολυ 4000 βλεπω να γραφετε ο πας φετος πρεπει να εχει μεσο ορο στα εντος κοντα στις 5-5500...και στα εκτος αν βγαλεις καρδιτσα που δεν πηραμε επισημα εισιτηρια καμια 600 μ.ο τον εχουμε...τωρα πως γινεται να ειναι ενα λεωφορειο μπ β ενα απει ρωταν καποιοι ταυροι και πολλοι λ τ λ απο αθηνα και οι οργανωμενοι να ειναι μονο 100-150 αυτο πραγματικα δε το καταλαβαινω..
φιλοι ιωνικοι μετα το ματς στα γιαννενα ας μιλησουμε ξανα για κερκιδα παλμο κοσμο και τα λοιπα..και περιμενω να ανεβασετε βιντεο να τα συγκρινουμε με τα αντιστοιχα δικα μας του πρωτου γυρου..τωρα αν ειναι να μιλησουμε για περισυ προπερσυ τρεχα γυρευε...κουραζει και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ...
περισυ σε πολλα ματς μια μορφη διαμαρτυριας ηταν ειτε να μην λεμε καθολου συνθηματα,ειτε να λεμε μονο στο δευτερο,ειτε να κραζουμε συνεχεια τον κιασσο...τωρα να αυτο το θεωρουν καποιοι ως ελλειψει οπαδισμου ελλειμα κερκιδας στα γιαννενα τοτε τι να πω μενω αφωνος..
εγω ειμαι περηφανος που με τη περσινη σταση μου εδιωξα τον κουγια και τον κιασσο γιατι ως οπαδος δεν ξεχνω και δεν περνιεμαι για μαλακας..αυτο που καναμε εμεις ειναι μαγκια και οχι να την πεφτουμε σε 15χρονα 10 σε εναν να τους παιρνουμε τα κασκολ και μετα να χαρακτηριζουμε τους υπολοιπους σαλιες και να ειμαστε περηφανοι...
αληθεια γιατι το αναφερεται συνεχεια?εγω θα ντρεπομουν στην θεση σας...
προτεινω να ανοιξουμε ενα τοπικ να σχολιαζουν οι ουδετεροι ποσο μαγκες σασ θεωρουν απο αυτη την πραξη σας..τοτε θα καταλαβετε ποιος θελει ξελαμπικαρισμα...αα κια τωρα που θυμηθηκα για ρεκορ γκινες που ειπατε ειρωνικα δεν ειμαστε εμεις αλλα εσεις..πρωτη φορα ειδα οπαδους να σπανε αυτοκινητο ποδοσφαιριστη της ομαδας τους γιατι μπερδευτηκαν....αυτα και ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ
φιλοι ιωνικοι μετα το ματς στα γιαννενα ας μιλησουμε ξανα για κερκιδα παλμο κοσμο και τα λοιπα..και περιμενω να ανεβασετε βιντεο να τα συγκρινουμε με τα αντιστοιχα δικα μας του πρωτου γυρου..τωρα αν ειναι να μιλησουμε για περισυ προπερσυ τρεχα γυρευε...κουραζει και δεν ειναι το καταλληλο τοπικ...
περισυ σε πολλα ματς μια μορφη διαμαρτυριας ηταν ειτε να μην λεμε καθολου συνθηματα,ειτε να λεμε μονο στο δευτερο,ειτε να κραζουμε συνεχεια τον κιασσο...τωρα να αυτο το θεωρουν καποιοι ως ελλειψει οπαδισμου ελλειμα κερκιδας στα γιαννενα τοτε τι να πω μενω αφωνος..
εγω ειμαι περηφανος που με τη περσινη σταση μου εδιωξα τον κουγια και τον κιασσο γιατι ως οπαδος δεν ξεχνω και δεν περνιεμαι για μαλακας..αυτο που καναμε εμεις ειναι μαγκια και οχι να την πεφτουμε σε 15χρονα 10 σε εναν να τους παιρνουμε τα κασκολ και μετα να χαρακτηριζουμε τους υπολοιπους σαλιες και να ειμαστε περηφανοι...
αληθεια γιατι το αναφερεται συνεχεια?εγω θα ντρεπομουν στην θεση σας...
προτεινω να ανοιξουμε ενα τοπικ να σχολιαζουν οι ουδετεροι ποσο μαγκες σασ θεωρουν απο αυτη την πραξη σας..τοτε θα καταλαβετε ποιος θελει ξελαμπικαρισμα...αα κια τωρα που θυμηθηκα για ρεκορ γκινες που ειπατε ειρωνικα δεν ειμαστε εμεις αλλα εσεις..πρωτη φορα ειδα οπαδους να σπανε αυτοκινητο ποδοσφαιριστη της ομαδας τους γιατι μπερδευτηκαν....αυτα και ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ
EUANDROSIPEIROS7- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα :
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008
Μερικά από αυτά που γράφατε για μας παγούρια, τα οποία τα ξεχάσατε.
Γράφτηκε: 24 Feb 2008, 18:10
Καλογρέζα, αυτό που για σένα είναι αδύνατο, για μας είναι δυνατόν. Οι παγουράδες όχι μόνο δεν ακούστηκαν, αλλά τσακώνονταν και μεταξύ τους... γιατί ακουγόμασταν μόνο εμείς.
Παγουρά σαλιαρένκο, να είσαι σίγουρος ότι και φέτος το ίδιο θα γίνει. Μόνο κοιτάξτε αυτή τη φορά μην τσακώνεστε πάλι για καμιά βδομάδα, ψάχνοντας να βρείτε τι έφταιξε. Οι rangers φταίνε, όχι εσείς. Φιλιά
Γράφτηκε: 24 Feb 2008, 18:10
... Δεν έχω ξαναξενερώσει έτσι ποτέ. 30 Ιωνικοί να μας έχουν για πλάκα λόγω του 31...
Ήταν ευκαιρία να μας συζητάνε αύριο για μια καυτή έδρα αλλά θα μας συζητάνε και θα γελάνε... Και ειδικά οι ιωνικοί που την έδρα τους την έχουμε κάνει έδρα μας αρκετές φορές.... Να ακούγονται αυτοί...κρίμα...
Ισως ειχαμε τον περισσοτερο κοσμο εντος(για τη φετινη χρονια) αλλα το γηπεδο σημερα που προξενησε μια αρνητικότατη εικονα..Πως ειναι δυνατον να ακουγονται 40 ατομα του Ιωνικου στο περισσοτερο διαστημα του αγωνα;;;;Στα 17 χρονια που ασχολουμαι με αυτη την ομαδα,δεν εχω ξαναδει να τραγουδανε παρατεταμενα αντιπαλοι οπαδοι και να μην αντιδρα κανεις!!!Ειναι δυνατον;;;
ΔΕΝ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 30 ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ.
Και επειδή κάθομαι στη σκεπαστή έστω και γι αυτά τα 10 τελευταία λεπτά που δε σταμάτησα να φωνάζω, δε σκεφτόμουνα ούτε 31 ούτε κουγια ούτε ούτε το ακριβό εισητήριο ούτε τπτ ούτε τους 30 rangers που ακούγονταν σε όλο τον αγώνα.
καποιοι απο την απεναντι μουτζωναν και σε οσες προσπαθειες εγιναν απο τη σκεπαστη στο πρωτο ημιχρονο για να καλυφθουν οι φωνες των Ιωνικων.
Με την βουβαμάρα της ξεσκέπαστης και την ανοργανώσια (φυσιολόγικο γαρ, μιας και την οργάνωση της κερκίδας τόσα χρόνια την έχει η ξεσκέπαστη) κάναμε μια γειτόνια της Αθήνας να κάνει πάρτυ εδώ μέσα...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΙΧ.
Και απλά πήρα ως αφορμή ότι 35-40 άτομα κατάφεραν να πάρουν την εξέδρα μέσα στο σπίτι μας...Εκεί που άλλες χρονιές όποιος φιλοξενούμενος ερχόταν ήταν...Παναγία!
Καλογρέζα, αυτό που για σένα είναι αδύνατο, για μας είναι δυνατόν. Οι παγουράδες όχι μόνο δεν ακούστηκαν, αλλά τσακώνονταν και μεταξύ τους... γιατί ακουγόμασταν μόνο εμείς.
Παγουρά σαλιαρένκο, να είσαι σίγουρος ότι και φέτος το ίδιο θα γίνει. Μόνο κοιτάξτε αυτή τη φορά μην τσακώνεστε πάλι για καμιά βδομάδα, ψάχνοντας να βρείτε τι έφταιξε. Οι rangers φταίνε, όχι εσείς. Φιλιά
δεν ακουστηκαμε ρε φιλε γιατι δεν καναμε κερκιδα,δεν θελαμε δεν γουσταραμε να βλεπουμε την ομαδα μας με κουγια..πω πω τι εισαι εσυ?
ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις?δεν καταλαβαινεις οτι ξεφτυλιζεσαι?ποσο χρονων εισαι 15?
ντρεπομαι πραγματικα που καθομαι και κανο αντιπαραθεση με καποιον που εκανε το παραπανω ποστ
το πιο ξεκαρδιστικο σημειο :Οι παγουράδες όχι μόνο δεν ακούστηκαν, αλλά τσακώνονταν και μεταξύ τους... γιατί ακουγόμασταν μόνο εμείς.
χαχαχαχαχαχαχ 35 ατομα φωναζατε τοσο πολλοι που 5000 ηταν αδυνατο να σας καλυψουν ..ρε φιλε ειλικρινα απαντω στα αυτονοητα αλλα το κανω μπας και καταλαβεις τι μαλακια πεταξες και το σβησεις πριν το δουν πολλοι και γινεις περιγελος
η πρωτη παραθεση σου
Παράθεση:
... Δεν έχω ξαναξενερώσει έτσι ποτέ. 30 Ιωνικοί να μας έχουν για πλάκα λόγω του 31...
Ήταν ευκαιρία να μας συζητάνε αύριο για μια καυτή έδρα αλλά θα μας συζητάνε και θα γελάνε... Και ειδικά οι ιωνικοί που την έδρα τους την έχουμε κάνει έδρα μας αρκετές φορές.... Να ακούγονται αυτοί...κρίμα...
αυτο σου εξηγει το λογο που δεν φωναζαμε και αυτο γιατι ειμαστε οπαδοι με αρχες και δεν γουσταρουμε λαμογια στην ομαδα μας και κιασσους..τωρα εσυ αν θεωρεις οτι πηρες την εξεδρα στα γιαννενα γιατι εχεις λαο και φωναζεις πολυ τοτε τιθεται θεμα νοημοσυνης φιλαρακο...παντα φιλικα...
ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις?δεν καταλαβαινεις οτι ξεφτυλιζεσαι?ποσο χρονων εισαι 15?
ντρεπομαι πραγματικα που καθομαι και κανο αντιπαραθεση με καποιον που εκανε το παραπανω ποστ
το πιο ξεκαρδιστικο σημειο :Οι παγουράδες όχι μόνο δεν ακούστηκαν, αλλά τσακώνονταν και μεταξύ τους... γιατί ακουγόμασταν μόνο εμείς.
χαχαχαχαχαχαχ 35 ατομα φωναζατε τοσο πολλοι που 5000 ηταν αδυνατο να σας καλυψουν ..ρε φιλε ειλικρινα απαντω στα αυτονοητα αλλα το κανω μπας και καταλαβεις τι μαλακια πεταξες και το σβησεις πριν το δουν πολλοι και γινεις περιγελος
η πρωτη παραθεση σου
Παράθεση:
αυτο σου εξηγει το λογο που δεν φωναζαμε και αυτο γιατι ειμαστε οπαδοι με αρχες και δεν γουσταρουμε λαμογια στην ομαδα μας και κιασσους..τωρα εσυ αν θεωρεις οτι πηρες την εξεδρα στα γιαννενα γιατι εχεις λαο και φωναζεις πολυ τοτε τιθεται θεμα νοημοσυνης φιλαρακο...παντα φιλικα...
Ομάδα :
Ρε σαλιαρένκο(δανείζομαι την ατάκα του Γιώργου) θυμάσαι που θα σταμάταγες το μπαράζ του Βόλου;;; ουστ μυριδοσέσκουλα μου γίνατε και οπαδοί... την επόμενη φορά που θα έρθεις να κάνεις έδρα σου τη Νίκαια χαχαχα μην ξεχάσεις να βράσεις και καμιά γίδα.
Στραβομάρα έχεις ρε σαλιάρη; 37 είμαι και τα χρόνια μου είναι αρκετά για να ξέρω ότι τα γιάννενα είναι μια από τις πιο ήσυχες έδρες της Ελλάδας. Και αποφάσισε επιτέλους. Πριν σου αραδιάσω τις κλάψες που ρίχνατε πέρσι, έλεγες ότι λέμε μπαρούφες, ότι 50 άτομα δεν γίνεται να πάρουν την εξέδρα στα γιάννενα. Τώρα μου λες για τον "31"; Αν εσένα σου βρίζουν τη μάνα μέσα στο σπίτι σου και δεν βγάζεις κιχ λόγω του "31", πρόβλημά σου. Εσένα βρίζαμε, όχι τον 31. Πρόσεξε φέτος όμως μην μας γράφεις για τον "61" ή τον "81". Γιατί αν με το καλό έρθουμε, πάλι εμείς θα ακουγόμαστε μόνο. Αντε, τράβα μάθε τώρα καλύτερα το φώτοσοπ, μπας και γεμίσεις αυτό το ρημαδοπέταλο της Νεάπολης επιτέλους. Γιατί, για κάτι αιγάλεα και καισαριανές, καλός είσαι. Παραπάνω δεν μπορείς να δαγκώσεις. Κάνει τζιζ. Φιλιά
Ρε Γιαννενα πειτε μας στα ισα ποσα πουλμαν κατεβηκαν απο πανω για τον αγωνα με τον Ηλυσιακο για να καταλαβουμε.Τι καμαρωνετε τις φωτο, που η μιση Ηπειρος εχει κατεβει και ζει στην Αθηνα και περιμενουνε ποτε θαρθει ο ΠΑΣ για να πανε στο γηπεδο και να θυμηθουνε το χωριο τους;
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Στο παραλληλημα των Ιωνικών δεν θα απαντησω και λαθος κανουνε οι σύνταυροι κατα την γνώμη μου
που προσπαθουν να πεισουν καποιον που θεωρει ότι μπορει να ακουστουν οι 50 περισσοτερο απο 5.000
δεν έχει λογική βάση αυτο..
αυτό έχει νοημα να το σχολιασω
σίγουρα η πλειοψηφία απο τα 1000 άτομα δεν ήταν απο τα Γιάννενα,αλλα και παλι ήταν περισσοτεροι απο αυτους που ανεβαινουν απο τις Αθηναικές
ομαδες στα αντιστοιχα παιχνιδια στα Γιάννενα.
αλλα ας υποθέσουμε πως ήταν όλοι απο Αθήνα,εσεις στο αντιστοιχο παιχνιδι με τον Ηλυσιακο γιατί δεν πήγατε 1000 ατομα?
επισης γιατί σε όλες τις έδρες τις Β' πηγαινουμε περισσοτεροι απο οποιονδήποτε άλλο?μήπως έχουν διασπαστει όλοι οι Γιαννιωτες ανα
την επικρατεια?και αν είναι έτσι πως έχουμε κι απο πάνω 5000 μ.ο. στους Ζωσιμαδες?Τι διαολο,συνεχη μετακίνηση πληθυσμού έχουμε?
Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε ομάδα έχει καποιον κοσμο πολυ ή λιγο και αξιζει τον σεβασμο απο όλους
κι αν έχουμε 6000 στα Γιαννενα ή 1000 στα εκτος είναι για παρτυ μας,να το χαρουμε εμεις κι όχι για να την πουμε στους αντιπαλους και ειδικα
σε αυτους που πηγαινουν στο γηπεδο.
Αλλα απο την αλλη μην προσπαθουμε να αποδειξουμε τα αυτονοητα μερικές φορες...
που προσπαθουν να πεισουν καποιον που θεωρει ότι μπορει να ακουστουν οι 50 περισσοτερο απο 5.000
δεν έχει λογική βάση αυτο..
Ρε Γιαννενα πειτε μας στα ισα ποσα πουλμαν κατεβηκαν απο πανω για τον αγωνα με τον Ηλυσιακο για να καταλαβουμε.Τι καμαρωνετε τις φωτο, που η μιση Ηπειρος εχει κατεβει και ζει στην Αθηνα και περιμενουνε ποτε θαρθει ο ΠΑΣ για να πανε στο γηπεδο και να θυμηθουνε το χωριο τους;
αυτό έχει νοημα να το σχολιασω
σίγουρα η πλειοψηφία απο τα 1000 άτομα δεν ήταν απο τα Γιάννενα,αλλα και παλι ήταν περισσοτεροι απο αυτους που ανεβαινουν απο τις Αθηναικές
ομαδες στα αντιστοιχα παιχνιδια στα Γιάννενα.
αλλα ας υποθέσουμε πως ήταν όλοι απο Αθήνα,εσεις στο αντιστοιχο παιχνιδι με τον Ηλυσιακο γιατί δεν πήγατε 1000 ατομα?
επισης γιατί σε όλες τις έδρες τις Β' πηγαινουμε περισσοτεροι απο οποιονδήποτε άλλο?μήπως έχουν διασπαστει όλοι οι Γιαννιωτες ανα
την επικρατεια?και αν είναι έτσι πως έχουμε κι απο πάνω 5000 μ.ο. στους Ζωσιμαδες?Τι διαολο,συνεχη μετακίνηση πληθυσμού έχουμε?
Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε ομάδα έχει καποιον κοσμο πολυ ή λιγο και αξιζει τον σεβασμο απο όλους
κι αν έχουμε 6000 στα Γιαννενα ή 1000 στα εκτος είναι για παρτυ μας,να το χαρουμε εμεις κι όχι για να την πουμε στους αντιπαλους και ειδικα
σε αυτους που πηγαινουν στο γηπεδο.
Αλλα απο την αλλη μην προσπαθουμε να αποδειξουμε τα αυτονοητα μερικές φορες...
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
τα ειπες ολα..απλως παιδια ας μην ανεβαζουμε φωτο αλλη φορα γιατι βλεπω εκτος απο ιωνικους εχουν αρχισει και αλλοι να πειραζονται
απλως καταντια
ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Β ΕΘΝΙΚΗς ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ; https://www.youtube.com/watch?v=aa1OGkeT76U
αν εσυ με 35 ατομα μας παρεις κερκιδα στα γιαννενα εγω θα γινω ιωνικος
εδω ποκιτες δεν μπορουν θα μας πεις εσυ τι?
Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ
απλως καταντια
ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Β ΕΘΝΙΚΗς ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ; https://www.youtube.com/watch?v=aa1OGkeT76U
αν εσυ με 35 ατομα μας παρεις κερκιδα στα γιαννενα εγω θα γινω ιωνικος
εδω ποκιτες δεν μπορουν θα μας πεις εσυ τι?
Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ
Ομάδα :
Μπλα, μπλα, μπλα
Με λίγα λόγια, αυτό δεν θα το δεις ποτέ, μα ποτέ στα Γιάννενα:
https://www.youtube.com/watch?v=eRE82QDZzzc
Με ακόμη λιγότερα, αυτό είναι το γήπεδο που ΘΑ κάνατε κατάληψη:
https://www.youtube.com/watch?v=JzbAITizvyA&feature=related
Και τέλος, επειδή το 'γραψες πριν, αυτή είναι η "αντίστασή" σας στον κούγια, που τον "ανάγκασε" να φύγει:
https://www.youtube.com/watch?v=swAKvinzopY
Μην την ψάχνεις αγορίνα μου, όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες. Φιλικά πάντα.
Με λίγα λόγια, αυτό δεν θα το δεις ποτέ, μα ποτέ στα Γιάννενα:
https://www.youtube.com/watch?v=eRE82QDZzzc
Με ακόμη λιγότερα, αυτό είναι το γήπεδο που ΘΑ κάνατε κατάληψη:
https://www.youtube.com/watch?v=JzbAITizvyA&feature=related
Και τέλος, επειδή το 'γραψες πριν, αυτή είναι η "αντίστασή" σας στον κούγια, που τον "ανάγκασε" να φύγει:
https://www.youtube.com/watch?v=swAKvinzopY
Μην την ψάχνεις αγορίνα μου, όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες. Φιλικά πάντα.
ΒΟΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 150 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ !!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !!!
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
καλα χαλαρωσε...κι εμεις στο ιδιο γηπεδο ειμασταν!εναν εναν σας μετρησα!
oeo- Αριθμός μηνυμάτων : 226
Ομάδα :
Registration date : 02/12/2008
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1000 ΜΕ 1500 ΟΠΑΔΟΥΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΘΥΡΑ10
alves...7- Αριθμός μηνυμάτων : 2372
Τόπος : το μικρο μοντε καρλο
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Registration date : 02/11/2008
ειναι περιττο να ανεβαζω βιντεο για τον λαο του πας...αφηνω τους ουδετερους να απαντησουν ..αλβες καλα το Πας
Ομάδα :
ΤΩΡΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ... ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ? ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ :
1) ΟΣΦΠ
2) ΠΑΟ
3)ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
5) ΑΡΗΣ
6)ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ.
Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝΑ' ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΝ ΑΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ!
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ :
1) ΟΣΦΠ
2) ΠΑΟ
3)ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
5) ΑΡΗΣ
6)ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ.
Υ.Γ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝΑ' ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΝ ΑΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ!
PATAPON- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : Σαλονικη-Γιαννενα
Ομάδα :
Registration date : 18/12/2008
Τον Ηρακλη που τον βρηκες ρε παλικαρι; Πως φαινεται οτι την σουπερλιγκα την εχετε δει μονο σε φωτογραφια.
Αν φτασετε καποτε να κανετε τις εκδρομες της ΑΕΛ τα τελευταια χρονια θα σας παραδεχτω.
Αν φτασετε καποτε να κανετε τις εκδρομες της ΑΕΛ τα τελευταια χρονια θα σας παραδεχτω.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Ατρόμητε ξέρεις τι θέλουν αυτοί για να ρίξουν την μυτούλα τους;; Ένα καλό σκηνικό να κόψουν το ποδόσφαιρο... Ρε Γιαννιώτες θα σας ανεβάσω βιντεάκια ξύλο με γαύρους και όταν τους κάνετε το ίδιο ελάτε να συγκριθούμε.... Άκου εκεί δεν υπάρχει σύγκριση χαχαχα
ionikaulas3 έγραψε:Ατρόμητε ξέρεις τι θέλουν αυτοί για να ρίξουν την μυτούλα τους;; Ένα καλό σκηνικό να κόψουν το ποδόσφαιρο... Ρε Γιαννιώτες θα σας ανεβάσω βιντεάκια ξύλο με γαύρους και όταν τους κάνετε το ίδιο ελάτε να συγκριθούμε.... Άκου εκεί δεν υπάρχει σύγκριση χαχαχα
Ε αυτό παραπάει...Το ξύλο είναι οπαδισμός δηλαδή??? Όποιος δέρνει είναι οπαδός??? Είσαι πολύ λάθος φίλε μου. Όποιος είναι οπαδός νοιάζεται για την ομάδα του, την αγαπάει και την βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί να πετύχει τον σκοπό της...Δεν έχω δει άλλωστε και κανένα οπαδικό κίνημα που να δημιουργήθηκε με στόχο το ξύλο προς άλλους....Αναθεώρησε τις σκέψεις σου καλύτερα...! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ κατ'εμέ. Όοσι δίνουν ξύλο τους θεωρώ πολύ κατώτερους (πνευματικά) οπαδούς, χωρίς ωστόσο να θέλω να θίξω τίποτα και κανέναν εδώ μέσα (και μην πάει το μυαλό σας στον Ιωνικό που έγραψε το παραπάνω πόστ, γενικά μιλάω.). Θέλω να ακούσω και αλλονών τις απόψεις...Θεωρείτε ότι οπαδοί και ξύλο είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή???
Betafans και τα σκηνικά ωραία είναι(για μένα τα καλύτερα), Δες Ultras Roma, BBB, Torcida, Rad, poznan, Hellas Verona, Napoli και μην τους πεις οπαδούς... Δεν σου λέω ότι ο οπαδός είναι οπωσδήποτε και hooligan αλλά πες μου έστω ένα σοβαρό γκρουπάκι που δεν έχει κάνει καλό σκηνικό... δεν υπάρχει φίλε... και επειδή διαθέτω κάποιο καλούτσικο υλικό με επεισόδια και απο Ελλάδα και απο εξωτερικό κυρίως, έχω γνώση σε αυτά που λέω. Respect σε BBB οι άνθρωποι είναι μαχητές, το γκρουπάκι αυτό έγινε το πιο διάσημο για τα κατορθώματα του με φοβερές παρουσίες σε οποιαδήποτε σκληρή έδρα.
Με πρόλαβες beta,αυτό ακριβώς θα έλεγα..
με τα "καλά σκηνικά" θα μείνουν 200-300 άτομα στα γήπεδα και έγω προσωπικά γουσταρω
γεματα γήπεδα και ωραίες ατμόσφαιρες.
αν για σένα φίλε μου η μέγαλυτερη στίγμη ως "γκροπακι" είναι το σκηνικό με τους γάυρους
ευχομαι να μην συγκριθούμε ποτέ μαζι σας.Οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν ήταν ποτε "γκρουπακι" είναι κατι πολύ μεγαλυτερο.
Υ.Γ βέβαια είμαι σιγουρός ή το ελπιζω τουλαχιστον ότι η πλειοψηφια των οπαδων του Ιωνικου δεν συμβαδίζουν την αποψη τους
με τη δίκη σου,γιατί διαφορετικά κατι δεν παει καλά.
Υ.Γ1 είναι κριμα ρε γαμωτο να μπαινουν λουκέτα σε συνδεσμους απο την ανοησία καποιων..
με τα "καλά σκηνικά" θα μείνουν 200-300 άτομα στα γήπεδα και έγω προσωπικά γουσταρω
γεματα γήπεδα και ωραίες ατμόσφαιρες.
αν για σένα φίλε μου η μέγαλυτερη στίγμη ως "γκροπακι" είναι το σκηνικό με τους γάυρους
ευχομαι να μην συγκριθούμε ποτέ μαζι σας.Οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν ήταν ποτε "γκρουπακι" είναι κατι πολύ μεγαλυτερο.
Υ.Γ βέβαια είμαι σιγουρός ή το ελπιζω τουλαχιστον ότι η πλειοψηφια των οπαδων του Ιωνικου δεν συμβαδίζουν την αποψη τους
με τη δίκη σου,γιατί διαφορετικά κατι δεν παει καλά.
Υ.Γ1 είναι κριμα ρε γαμωτο να μπαινουν λουκέτα σε συνδεσμους απο την ανοησία καποιων..
sellos- Respected
Ομάδα :
Τα λουκέτα σε συνδέσμους τα βάζουν τσέοι και ρουφιάνοι οπαδοί(πχ κότες βυσσινί κτλ)... Τώρα ποια είναι καλύτερη μου στιγμή σαν σύνδεσμος δεν θα αναφέρω επεισόδια γιατί άλλο καλό σκηνικό και άλλο καλή εκδρομή,εξέδρα και άλλα πολλά... μάλλον βιάστηκες να απαντήσεις.
ionikaulas3 έγραψε:Ρε Γιαννιώτες θα σας ανεβάσω βιντεάκια ξύλο με γαύρους και όταν τους κάνετε το ίδιο ελάτε να συγκριθούμε....
sellos- Respected
Ομάδα :
Και σου λέω άλλο σύνδεσμος, άλλο καλύτερη στιγμή του συνδέσμου και άλλο οπαδικό κίνημα της ομάδας σαν γενικότερη μορφή. Η παραπάνω απάντηση μου ήρθε στο μήνυμα ενός δικού σας που είπε: "ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ." Για να εδραιωθείς σε κάποια θέση τα λαμβάνεις όλα υπόψη σου και όχι να λες αρλούμπες όπως έκανε αυτός στο μήνυμα του. Οπαδικά τα έβαλα με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σαν ποδοσφαιρική δύναμη και σε κόσμο... Τη στιγμή μάλιστα που η Νίκαια είναι μέρος του Πειραιά και για πολλά χρόνια τα σκηνικά γινόντουσαν σε καθημερινή βάση.
Δηλαδή σε κάνει να νιώθεις περήφανος ότι πλακωθήκατε στο ξύλο γαύροι και Ιωνικοί??? Για μένα οπαδοικά κινήματα είναι κάθε άλλο παρά οργανώσεις που σκοπό έχουν το ξύλο. Ποτέ δεν συγκρίνω με γνόμονα το ξύλο οπαδούς ομάδων. Οι οπαδοί θα συγκριθούν με 4 κριτήρια βασικά, για εμένα:
1) Εντός έδρας παρουσία (μάζα των οπαδών μιας ομάδας)
2) Ατμόσφαιρα που δημιουργούν αυτοί
3) Εκτός έδρας παρουσίες
4) Συμπεριφορά του συνδέσμου εκτός αγώνων και συνεισφορές στην κοινωνία γενικότερα (πράξεις αλληλεγγύης, στήριξης άλλων οπαδών, δωρεά σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και τέτοια).
1) Εντός έδρας παρουσία (μάζα των οπαδών μιας ομάδας)
2) Ατμόσφαιρα που δημιουργούν αυτοί
3) Εκτός έδρας παρουσίες
4) Συμπεριφορά του συνδέσμου εκτός αγώνων και συνεισφορές στην κοινωνία γενικότερα (πράξεις αλληλεγγύης, στήριξης άλλων οπαδών, δωρεά σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και τέτοια).
Betafans μήπως οπαδοί είναι και αυτοί που φοράνε μπλούζες και καπελάκια acab και κρύβονται πίσω απο ασπίδες ματάδων;
Υ.Γ: δεν διαφωνώ στα παραπάνω ότι είναι κριτήριο για οπαδούς...
Αλλά για μένα κριτήριο είναι να μπορείς να αντιστέκεσαι όταν η ομάδα είναι σε μια περιοχή δύσκολη και υπάρχουν οι 3 καλύτερες ομάδες συλλογικά στην Ελλάδα σε απόσταση 10χιλιομέτρων απο σένα... και άλλες τόσες ομάδες που προσπαθούν να σε φτάσουν ή να σε ξεπεράσουν... Γιατί στην Αθήνα και στον Πειραιά δεν είναι μόνο οι 3 μεγάλοι αλλά είναι και ο Πανιώνιος που έχει κόσμο και ομάδα.
Υ.Γ: δεν διαφωνώ στα παραπάνω ότι είναι κριτήριο για οπαδούς...
Αλλά για μένα κριτήριο είναι να μπορείς να αντιστέκεσαι όταν η ομάδα είναι σε μια περιοχή δύσκολη και υπάρχουν οι 3 καλύτερες ομάδες συλλογικά στην Ελλάδα σε απόσταση 10χιλιομέτρων απο σένα... και άλλες τόσες ομάδες που προσπαθούν να σε φτάσουν ή να σε ξεπεράσουν... Γιατί στην Αθήνα και στον Πειραιά δεν είναι μόνο οι 3 μεγάλοι αλλά είναι και ο Πανιώνιος που έχει κόσμο και ομάδα.
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
Σελίδα 8 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης