Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

Δημοσίευση από giorgos37 Τετ 14 Ιαν 2009 - 14:18

pas1966 έγραψε:- Στον Ιωνικό 700 περίπου ίσως και λίγο παραπάνω.Κόπηκαν συνολικά 1833 εισιτήρια χωρίς να σημαίνει πως οι Ιωνικοί ήταν 1150...Ήταν 1500 σίγουρα, ίσως και παραπάνω. Κερκίδες πολύ καλές και από τις δύο πλευρές.

700 με τίποτα φίλε, 400-450 γεναιόδωρα

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

Δημοσίευση από kokkiniotis3 Τετ 14 Ιαν 2009 - 18:27

ΠΑΣ1966 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΟΥ . Π.Χ. ΟΙ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ . ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .

ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΔΑΦΝΕΣ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ . ΔΛΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2000 Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ 500. ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ .ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ .
ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ . ΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΝΙΚΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΕΔΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ .

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΝΟΔΟ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ( ΟΣΗ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΟΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΩΝΙΚΟΥΣ . ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ , ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ .

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ . ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
kokkiniotis3
kokkiniotis3

Αριθμός μηνυμάτων : 683
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑΡΑ!
Registration date : 30/12/2008

Δημοσίευση από MIXOS Πεμ 15 Ιαν 2009 - 3:07

Π.Χ. ΟΙ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ )

lol!
Ελάτε να μας κεράσετε κανένα παγωτό.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2000 Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ 500

Να σου πω εγώ πώς, αφού δεν ξέρεις. Κανένας δε φοβάται το γήπεδο και τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Τα αισχρά πεσίματα έξω απ' αυτό φοβούνται.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ .

Αλαζονεία 15χρονων θα εννοείς προφανώς. Μη μου πεις οτι είδες κανέναν μιας κάποιας ηλικίας να ειρωνεύεται και να έχει ύφος υπερόπτη και αλαζόνα. Ο πιτσιρικάς ρε φίλε, φίλαθλος τα 2-3 τελευταία χρόνια, βλέπει τον ΠΑΣ με κόσμο παντού και άδεια γήπεδα στους άλλους. Τον ΠΑΣ να φτάνει ψηλά και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο (είτε Γ' πριν λίγα χρόνια είτε Β' εθνική τα τελευταία). Την έχει την αλαζονεία. Κι εμένα δε μου αρέσει περισσότερο απ' όσο δεν αρέσει σε σένα.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΑΝΟΔΟ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ...

Βρισίδι, πικάρισμα και πάει λέγοντας. Κύριος έρχεσαι και κύριος φεύγεις. Όπως όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ξεκινάνε κιόλας τη μανούρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ
Κ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ .

Κάτι τέτοια γράφονται στα διάφορα φόρουμ κι αντιπαθεί ο κόσμος ομάδες, σύνολα οπαδών, πόλεις ολόκληρες... και προσπαθεί να το παίξει και "μάγκας" από πάνω και να αποδείξει τα -κατά τ' άλλα- αυτονόητα. 100 παλαιστές, πόση τύχη μπορούν να έχουν απέναντι σε 7.000 κόσμο;

Μη λέμε ότι να 'ναι χωρίς λόγο. Κακόβουλοι και μαλάκες υπάρχουν παντού, ναι και στα Γιάννενα. Αλλά δεν κάνουν κουμάντο!

Σταμάτα να έχεις εμπάθεια με τα Γιάννενα.

Φιλικά.
MIXOS
MIXOS

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Τόπος : ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Ομάδα : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 30/10/2008

http://www.myspace.com/lisaslick2007

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 15 Ιαν 2009 - 12:41

100 παλαιστές φυσικά και έχουν τύχη απέναντι σε 7000 κόσμο, όπως είχαν τύχη απέναντι σε 10, 20 και 30 χιλιάδες κόσμο παλιότερα . Εχοντας κάνει απίστευτες εξέδρες σε Τούμπα, Λεωφόρο, Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια, δεν νομίζω να φαντάζεσαι ότι τα γιάννενα μας φαίνονται έδρα που θα σκεφτούμε τα πώς και τα τι. Σύμφωνα πάντα μ' αυτά που έχω ζήσει Wink
Φυσικά κακώς μιλάμε για παλαιστές κι όχι για οπαδούς, και ακόμη πιο κακώς μιλάμε για πόλεμο κι όχι για παιχνίδι.
Περί εμπάθειας, ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Οπως έχω γράψει παλιότερα, δεν θεωρώ ότι έχουμε εμείς την ευθύνη, απλά ανταποδίδουμε τα αισθήματα που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων (και μόνο, φαντάζομαι) του πας απέναντι στον Ιωνικό. Τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν είναι πολλά για να συντηρούνται "κόντρες", κι είμαι σίγουρος ότι αν αποφασίσετε να σεβαστείτε την ιστορία του Ιωνικού και τον κόσμο του, θα διορθωθούν πολλά και θα γυρίσουμε στην προ του 2003 κατάσταση της αμοιβαίας αδιαφορίας.

giorgos37

Δημοσίευση από madbullslc Πεμ 15 Ιαν 2009 - 16:48

kokkiniotis3 έγραψε:Π.Χ. ΟΙ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ) Ι

Παιδάκια του δημοτικού είναι αυτά που βρίσκουν οι δικοί σου έξω από το γήπεδο και τους την πέφτουν να τους πάρουν κάνα κασκόλ και να το παίξουν μάγκες, και όχι οι Α Ρ, μάθε πρώτα και μετά μίλα...
madbullslc
madbullslc

Αριθμός μηνυμάτων : 131
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από MIXOS Πεμ 15 Ιαν 2009 - 20:33

Φυσικά κακώς μιλάμε για παλαιστές κι όχι για οπαδούς, και ακόμη πιο κακώς μιλάμε για πόλεμο κι όχι για παιχνίδι.

Συμφωνώ 100%. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν αλλά σε ποστ Ιωνικού απάντησα.

Σε ότι λες για την εμπάθεια, προσωπικά δεν είμαι εμπαθής ούτε με τον Ιωνικό ούτε με κανέναν άλλο. Και δεν αποτελώ εξαίρεση! Εξαίρεση αποτελεί ο ΟΦΗ σε ότι αφορά το κοινό αίσθημα των οπαδών στα Γιάννενα. Προσωπικά, το έχω ξεπεράσει κι αυτό. Μακάρι να πέσει, να μην τον βρω καν του χρόνου ώστε να μην μπω σε διαδικασία "πολέμου" και η Κρητική ομάδα να βρει το δρόμο της μακριά από τσάτσους και λαμόγια.

Τα Γιάννενα είναι φιλική έδρα για όλο τον κόσμο. Και να είσαι σίγουρος πως ποτέ στην πιάτσα δεν ασχολήθηκε κανείς με τον Ιωνικό. Η εμπάθεια πέρασε μετά το 2003 και δεν κράτησε πολύ.

Δεν είναι κόντρα που πρέπει να συντηρείται.
MIXOS
MIXOS

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Τόπος : ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 30/10/2008

http://www.myspace.com/lisaslick2007

Δημοσίευση από Pagourakos Κυρ 18 Ιαν 2009 - 23:00

Χθες ο Ιωνικος ειχε 900 θεατες ΕΝΤΩΣ εδρας και ηταν ευχαρηστιμενος...Σημερα σε ΑΚΟΜΑ ενα ΕΚΤΩΣ εδρας παιχνιδι,στο Αιγαλεω,ο κοσμος του ΠΑΣ εδωσε βροντερο παρον στην κερκιδα...
Ο ανταπωκριτης του ΦΩΤΟΣ εκανε λογο για 800 ΠΑΣολεδες σε τοπικη εκπομπη,ενω πολλοι(αναμεσα τους κ εγω) πιστευουν οτι σημερα ξεπερασαμε τα 1000 ατομα.ΤΙΓΚΑ το πεταλο απο ΠΑΣολεδες....Νομιζεται οτι ειμαι υπερβολικος?Δεν με πιστευετε?:P
Οριστε κ μια φωτο:

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 7 Dsc00106jxl7

:kaskol ble: :kaskol ble: :kaskol ble:
Pagourakos
Pagourakos

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Τόπος : Giannina City
Ομάδα : Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 04/01/2009

Δημοσίευση από EUANDROSIPEIROS7 Δευ 19 Ιαν 2009 - 2:16

ωχ ωχ το βλεπω θα βγουν οι ιωνικοι να μας πουν οτι ειναι μονταζ....αυτος ειναι ο πας μαζευει περισσοτερους στην αθηνα αποτι καποιοι αλλοι στην εδρα τους...τι κανουμε εμεις στην β ρε παιδια?τι δουλεια εχουμε εδω?

παντως μπορουμε και καλυτερα..

EUANDROSIPEIROS7

Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 19 Ιαν 2009 - 11:42

Δεν είχα 900, είχα 1500 και δεν είπα ότι είμαι ευχαριστημένος, είπα ότι ήταν αναμενόμενο. Φαίνεται ότι σου αρέσει να παραφράζεις τα κείμενα, όπως παραχαράσεις κάποιες φωτογραφίες.
Εντυπωσιάστηκα από την παρουσία σας στο αιγάλεω. Απίστευτη, θεϊκή, δεν την χωράει ο νους του ανθρώπου. Σίγουρα για το γκίνες. Θα εντυπωσιαζόμουν πολύ περισσότερο αν έβλεπα αυτή την παρουσία στη Νεάπολη, ας πούμε, των 900 που λέτε. Φαίνεται ότι η Νεάπολη δεν έχει καλή συγκοινωνία, κι έτσι αρκούμαστε στα φωτομοντάζ.
Βέβαια αν σου βάλω φωτό με 10000 Ιωνικούς στο ίδιο γήπεδο, θα βάλεις τα κλάμματα.

Εθνικέ, την ίδια απορία με σένα έχω. Τι δουλειά έχεις στην Β' Εθνική. Αν δεν κάνω λάθος, στην Δ' ήσουν... Πού θα πάει, θα το βρω Very Happy Μέχρι τότε, πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει η ομάδα σου τα τελευταία 30 χρόνια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να διασύρεις το αφεντικό Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgos37 στις Δευ 19 Ιαν 2009 - 14:31, 1 φορά

giorgos37

Δημοσίευση από ionikaulas3 Δευ 19 Ιαν 2009 - 13:27

Ποιοι 900ρε;;; Ρε πάτε καλά;;; Μιλάμε έχετε ξεπεράσει τον Αίσωπο! 1500περίπου είμασταν με Εθνικό, όχι ότι είναι προσέλευση αλλά ο κόσμος είναι επιφυλακτικός με την διοίκηση και όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 8-9 χρόνια στην ομάδα μας. Όποιος δεν ξέρει ας ρωτάει πρώτα... Δεν φτάνει που έχουμε κεφτέδες δημοσιορουφιάνους έχουμε και "οπαδούς" τώρα... ουστ.

ionikaulas3
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Registration date : 20/11/2008

http://www.rangers-neapoli.com

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 19 Ιαν 2009 - 13:57

Πάντως πρέπει να τους σβήσατε τους αντίπαλους οπαδούς στο αιγάλεω, ε; Ούτε που θα ακούστηκαν :lol: :lol: :lol: Σα να μην υπήρχαν :lol: :lol:

Εθνικέ, ζήλεψες βρε μπαγάσα, ε; Που έχεις να δεις τόσο κόσμο από το μπαράζ, τότε που ήρθαν οι γαύροι μανιάτες να την πέσουν στους καλαματιανούς και νόμιζες ότι αναστήθηκαν οι Εθνικοί :lol: Σόρρυ που δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, με καταλαβαίνεις, έτσι :lol:

giorgos37

Δημοσίευση από EUANDROSIPEIROS7 Δευ 19 Ιαν 2009 - 14:44

παιδια προτεινω η φωτο να κατεβει γιατι προκαλει.....
ακους εκει 1000 ατομα παλι σε εκτος στην β εθνικη...

1000 χθες,800 καστορια,500 αγροτικο,500 ιωνικο,300 καλλιθεα,1000 εθνικο αστερα,700 εθνικο,

και ακομα δεν εχετε δει ΤΙΠΟΤΑ...

στον ατρομητο στην βεροια στην κερκυρα προβλεπω πανω απο 1000 ατομα...

και ολα αυτα σε μια χρονια και οντας β

αυτα καποιοι ουτε στα πιο τρελα ονειρα τους

αντε ποσταρετε ανυπαρκτοι να μας πειτε τι?

EUANDROSIPEIROS7

Δημοσίευση από peristeri Δευ 19 Ιαν 2009 - 14:55

τι να τα κανεις τα 1000 ατομα οταν οργανωμενοι ητανε το πολυ 30-40 παληκαρια
και φωναζατε μια στο τοσο χαλια κερκιδα αθλια
λιγες μονο φορες που φωναξαν ολοι

peristeri

Αριθμός μηνυμάτων : 121
Registration date : 29/10/2008

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 19 Ιαν 2009 - 15:42

Η φωτό, καθόλου δεν προκαλεί, ίσα ίσα που επιβεβαιώνει ότι κάποιες έδρες είναι μπάτε σκύλοι αλέστε (ελληνικό, καισαριανή, χαϊδάρι, λιόσια, αιγάλεω κλπ) και κάποιες άλλες, έχουν το ζόρι τους. Και μερικές φορές 1000 άτομα ακούγονται πολύ, μα πολύ λιγότερο από 100. Πάντως Νεάπολη τόσοι όχι μόνο δεν έχετε έρθει, αλλά ούτε προβλέπεται να έρθετε ποτέ. Σόρρυ Cool

giorgos37

Δημοσίευση από ionikaulas3 Δευ 19 Ιαν 2009 - 15:53

Η φώτο μπορεί να προκαλέσει μόνο του Αιγαλεώτες που σίγουρα αισθάνονται άσχημα να παίζει κάποιος άλλος στην έδρα τους.

ionikaulas3
Banned
Banned

Δημοσίευση από EUANDROSIPEIROS7 Δευ 19 Ιαν 2009 - 16:50

περιστερι ησουν μεσα?πως το λες αυτο?για την κοντρα μεταξυ των οπαδων του πας γνωριζεις?για την εικονα του ματς που ειμασταν για 3-4 στο πρωτο γνωριζεις?για την ελλειψη απεναντι οπαδων?

δεν καναμε ιδιαιτερα καλη κερκιδα αλλα αν συνυπολογισεις αυτα ουτε και χαλια οπως λες

και στο περιστερη ελα να συγκρινουμε την εξεδρα μας με αυτη που κανατε εσεις στα γιαννενα..και αμα θες και στοιχηματακι...αα στο πρωτο γυρο ειχατε καλη παρουσια αλλα σορρυ κιολας ημουν στην εννια και σας ακουσα πανω απο δυο φορες σε ολο το ματς...παρολα αυτα μεχρι στιγμης ειστε οι καλυτεροι που περασαν στις ζωσιμαδες..να εισαι σιγουρος οτι στο περιστερι θα ακουστουμε τοσο που δεν θα το πιστευεις..εδω θα ειμαστε βεβαια δεν χανομαστε...το καλο με σας ειναι οτι ειστε αντρες με παντελονια και οχι γυφτομαγκες που κανουν ντου 10 σε εναν και το παιζουν και ιστορια...γιαυτο και θα ερθουμε πολλοι για να κανουμε κερκιδα και να διδαξουμε ηθος και πολιτισμο..

EUANDROSIPEIROS7

Δημοσίευση από Pagourakos Δευ 19 Ιαν 2009 - 17:05

Πάντως Νεάπολη τόσοι όχι μόνο δεν έχετε έρθει, αλλά ούτε προβλέπεται να έρθετε ποτέ. Σόρρυ

Κατσε ρε φιλε,εσυ Γιαννινα ποσα ατομα εφερες?Ποσα θα φερεις?Υπαρχει περιπτωση να ερθετε καποτε στα Γιαννινα πανω απο 60 ατομα???Τι προσπαθεις να μας πεισεις?Οτι εχετε τον περισσοτερο κοσμο στην κατηγορια?Εμεις μιλαμε με φωτο κ εσυ απλα spamαρεις...
Ο.Κ. παντως,πες πως μας επεισες...

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 7 Jqa81fsv6a2h8sb1eqwr

Υ.Γ.1: Με κατι δικαιωλογιες του στυλ "ηταν Σαβατο απογευμα", "το εδειχνε η τηλεωραση" ,"δεν ειναι σιγουροι για την διοικηση της ομαδας" "πηγαν για ψωνια" κτλ σε ΕΝΤΩΣ ΕΔΡΑΣ αγωνα,εμενα προσωπικα,μου δινεις να καταλαβω το οτι πλεον δεν εχεις κοσμο...!
Υ.Γ.2: Και 2.000 να ειχε, εισαι ευχαριστημενος???

Pagourakos
Pagourakos

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Τόπος : Giannina City
Ομάδα : Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 04/01/2009

Δημοσίευση από peristeri Δευ 19 Ιαν 2009 - 17:12

ηταν ενα δικο μου προσωπο δεν μας ενδιαφερει αυτο
φυσικα και την γνωριζω την κοντρα που υπαρχει αναμεσα σας
δεν το λεω για να θιξω η να προσβαλω την ομαδα σου και τον κοσμο προς θεου
δεν με ενδιαφερει για ποσα γκολ εισασταν η αν δεν ειχατε αντιπαλους απεναντι (κακο αυτο,ηταν κατι αιγαλεωτες μονο απεναντι)
ΟΠΑΔΟΙ ειμαι και δεν μας ενδιαφερει ποσο ειναι το σκορ διοτι δεν παιζουμε και μπαλλα εμεις

αλλα απο οτι μου ειπε για τοσο κοσμο ητανε παρα πολυ λιγοι η οργανωμενοι ....

peristeri

Αριθμός μηνυμάτων : 121

Δημοσίευση από ionikaulas3 Δευ 19 Ιαν 2009 - 17:22

Λοιπόν, Γιαννιώτη πρόσεξε τι θα γράψω γιατί βαριέμαι να γράφω τα ίδια... Για μένα σαν οπαδό δεν θα είμαι ευχαριστημένος ούτε και 5000 να έχω μέσα γιατί στο εξωτερικό πόλεις με 40,000-100,000 κατοίκους μαζεύουν τρελό λαό και σε εντός και εκτός... Τώρα αν είναι δικαιολογίες άστο σε μένα που ξέρω τα πράγματα απο μέσα και όχι γιατί μου το είπανε. οκ;

ionikaulas3
Banned
Banned

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 19 Ιαν 2009 - 18:51

EUANDROSIPEIROS7 έγραψε:περιστερι ησουν μεσα?πως το λες αυτο?για την κοντρα μεταξυ των οπαδων του πας γνωριζεις?για την εικονα του ματς που ειμασταν για 3-4 στο πρωτο γνωριζεις?για την ελλειψη απεναντι οπαδων?

δεν καναμε ιδιαιτερα καλη κερκιδα αλλα αν συνυπολογισεις αυτα ουτε και χαλια οπως λες

και στο περιστερη ελα να συγκρινουμε την εξεδρα μας με αυτη που κανατε εσεις στα γιαννενα..και αμα θες και στοιχηματακι...αα στο πρωτο γυρο ειχατε καλη παρουσια αλλα σορρυ κιολας ημουν στην εννια και σας ακουσα πανω απο δυο φορες σε ολο το ματς...παρολα αυτα μεχρι στιγμης ειστε οι καλυτεροι που περασαν στις ζωσιμαδες..να εισαι σιγουρος οτι στο περιστερι θα ακουστουμε τοσο που δεν θα το πιστευεις..εδω θα ειμαστε βεβαια δεν χανομαστε...το καλο με σας ειναι οτι ειστε αντρες με παντελονια και οχι γυφτομαγκες που κανουν ντου 10 σε εναν και το παιζουν και ιστορια...γιαυτο και θα ερθουμε πολλοι για να κανουμε κερκιδα και να διδαξουμε ηθος και πολιτισμο..

Μπορεί να είμαστε γυφτόμαγκες, όμως απ' ότι είδες ξέρουμε πώς να κάνουμε τους σαλιάρηδες να βάζουν τα κλάμματα.

giorgos37

Δημοσίευση από ionikaulas3 Δευ 19 Ιαν 2009 - 18:59

EUANDROSIPEIROS7 έχεις δοκιμάσει ποτέ να πας να ξελαμπικάρεις;;;

Edit: Όταν θέλει κάποιος να μου σβήσει στοιχεία του μηνύματος μου αν το σβήνει όλο, γιατί χάνει την ουσία του αυτά που λέω...

Το γυφτόμαγκες δεν σε χάλασε ρε φενταγιν... το μπουρδέλο έφταιξε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ionikaulas3 στις Δευ 19 Ιαν 2009 - 20:11, 3 φορές συνολικά

ionikaulas3
Banned
Banned

Δημοσίευση από giorgos37 Δευ 19 Ιαν 2009 - 19:33

Pagourakos έγραψε:
Πάντως Νεάπολη τόσοι όχι μόνο δεν έχετε έρθει, αλλά ούτε προβλέπεται να έρθετε ποτέ. Σόρρυ

Κατσε ρε φιλε,εσυ Γιαννινα ποσα ατομα εφερες?Ποσα θα φερεις?Υπαρχει περιπτωση να ερθετε καποτε στα Γιαννινα πανω απο 60 ατομα???Τι προσπαθεις να μας πεισεις?Οτι εχετε τον περισσοτερο κοσμο στην κατηγορια?Εμεις μιλαμε με φωτο κ εσυ απλα spamαρεις...
Ο.Κ. παντως,πες πως μας επεισες...

Υ.Γ.1: Με κατι δικαιωλογιες του στυλ "ηταν Σαβατο απογευμα", "το εδειχνε η τηλεωραση" ,"δεν ειναι σιγουροι για την διοικηση της ομαδας" "πηγαν για ψωνια" κτλ σε ΕΝΤΩΣ ΕΔΡΑΣ αγωνα,εμενα προσωπικα,μου δινεις να καταλαβω το οτι πλεον δεν εχεις κοσμο...!
Υ.Γ.2: Και 2.000 να ειχε, εισαι ευχαριστημενος???

Δεν ξέρω αν θα έρθουμε ποτέ πάνω από 60 (μπορεί φέτος να έρθουμε 62), αυτό που ξέρω είναι ότι στους ζωσιμάδες πέρυσι ακούγονταν μόνο οι φωνές των 60. Διάβασε τα φόρουμ σου από το περσινό παιχνίδι, για να μην λες ότι τα γράφω εγώ. Τώρα, το πόσο τιμητικό είναι για τον κόσμο σου, 60 άτομα να παίρνουν την εξέδρα από 4000, αυτό ας το κρίνουν οι άλλοι.

Υ.Γ. 1 Με κάτι δικαιολογίες του στυλ "είχαμε κόντρα για τον Κιάσο", "έχουμε κόντρες οι 5-6 που ασχολούνται με τον σύνδεσμο" κλπ σε ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγώνα, εμένα προσωπικά μου δίνεις να καταλάβω το ότι πλέον εσύ έχεις κόσμο εκκλησίας.
Υ.Γ. 2 Να είσαι σίγουρος ότι και φέτος, αν με το καλό διεκδικούμε την άνοδο και έρθουμε οι 60, πάλι το μόνο που θα ακούγεται στο γήπεδο θα είναι τα γνωστά συνθήματα που ακούγατε και πέρσι (δεν τα γράφω μην τα κόψουν οι mods)
Y.Γ. 3 Πρόσεξε, αν βρεις άλλη φωτό από Νεάπολη, να είναι καλύτερα μονταρισμένη, γιατί ακόμα η κοιλιά μου είναι πρησμένη από τα γέλια.

giorgos37

Δημοσίευση από _KALOGREZA Δευ 19 Ιαν 2009 - 20:16

Καλά ρε ιωνικοί γιατί προσπαθείτε να αποδείξετε τα αυτονόητα ότι δεν ισχύουν???Απορώ τα πιστεύετε αυτά που λέτε ορισμένοι?Η το λέτε στον εαυτό σας 10-20 φορές πρώτα μέχρι να το πιστέψετε και μετά τα γράφετε?
1.Προφανώς ο ΠΑΣ και έχει μακράν τον περισσότερο κόσμο στα εκτός(άσχετα αν πολλοί είναι από Αθήνα κλπ)

2.Στους Ζωσιμάδες αποκλείεται ποτέ καμία ομάδα να ακουστεί αν έχει 60 και 100 οπαδούς.Εδώ εμείς φέτος με την πιο μεγάλη και δυναμική παρουσία 140-150 ατόμων(με 100 οργανωμένους)και πάλι ακουγόμασταν πιο πολύ από αυτούς 4-5 φορές και πιο πολύ σε όσους ήταν κοντά στην 7 και στη σκεπαστή.Αυτό ωστόσο δεν πρόκειται να το κάνει καμία ομάδα(αφού δε το κατάφεραν και οι βολιώτες)

3.Σίγουρα ο ΠΑΣ(κι από δικές μου πηγές) από τα 900 άτομα είχε μόνο 130-150 οργανωμένους,ποσοστό αρκετά μικρό για να κάνει την κερκίδα που αναλογεί για τόσα άτομα.Κάτι που αποτελεί μόνιμο σχεδόν πρόβλημά τους και λόγω κάποιας κόντρας μεταξύ 2 συνδέσμων).
Όσο για το στοιχηματάκι φίλε γιαννιώτη όποτε θες στο βάζω διότι ίσως να πιστεύεις ότι θα έχουμε λίγο παραπάνω κόσμο από τον ιωνικό στο περιστέρι στο μεταξύ μας ματς και νομίζεις ότι θα μας πάρετε και την κερκίδα ας είστε και 700,800 ή και 900(παραπάνω όμως το αποκλείω...εξάλλου είναι πάαααρα πολύ κόσμος,μην τρελαθούμε έτσι?).

ΥΓ.Το στοιχηματάκι με τον συνοπαδό μου γιαννιώτη(και όποιος άλλος έχει την οικονομική δυνατότητα... :P ) θα το βάλουμε πριν αρχίσει το ματς όταν θα κεράσω σουβλάκια,μπυρίτσες κλπ το μίχο,το sellos(ωχ και πίνουν πολύ οι άτιμοι...)και 1-2 ακόμη παιδιά γιατί έχουμε και κρίση lol! :lolll: Όσο για το τι θα μας διδάξετε ήθος και οπαδικό πολιτισμό είναι σίγουρο(αφού το κάναμε πρώτοι εμείς θα ανταποδώσετε :P Wink )εμείς όμως θα σας διδάξουμε και μπαλλίτσα(μάθε μπαλίτσα ρε ΠΑΣ που θάλεγε και ο αλέφας... :lolll: )
ΥΓ.2 Και μην ανησυχεί ο φίλος ιωνικός(χωρίς κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας)θα έχω και σαλιάρα μαζί μου για να μη μου τρέχουν τα σάλια... :xaxa:
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος

Δημοσίευση από ionikaulas3 Δευ 19 Ιαν 2009 - 20:21

φενταγιν έχεις χάσει την μπάλα, η το έριξες στα ναρκωτικά... Μην απορείς που στο λέω γιατί πλάθεις απο το μυαλό σου αυτά που νομίζεις ότι σε αφορούν. Για λεπτομέρειες στείλε πμ να σου πω σε ποια σημεία. Πέρυσι στα Γιάννενα μόνο εμείς ακουγόμασταν το είπαν και οι Γιαννιώτες στα φόρουμ τους... και φέτος πάλι εμείς θα ακουστούμε.

ionikaulas3
Banned
Banned

Δημοσίευση από _KALOGREZA Δευ 19 Ιαν 2009 - 20:25

Δεν ξέρω τι έγινε πέρσυ(αν και δε νομίζω να ακουγόσασταν πιο πολύ από 4000 γιαννιώτες).Γενικά σου μιλάω και ειδικά φέτος που είδα από
κοντά τι σημαίνει Ζωσιμάδες.Άνοδο διεκδικούν αυτοί,άνοδο διεκδικήτε κι εσείς.Οπότε μη μου συγκρίνεις τη φωνή σας με τη φωνή τους όταν παίξετε στα Γιάννινα και τη φωνή τους στη νίκαια με τη δική σας(ακόμα κι αν πάτε 120)εκεί πάνω.Θα δούμε ίσως(δίνω και 1%)να διαψευστώ
_KALOGREZA
_KALOGREZA
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα : Ατρόμητος

Σελίδα 7 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα