Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις

Σελίδα 10 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Πήγαινε κάτω

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

Δημοσίευση από Stef-Pierikos Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:06

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ..
ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΠΕΔΩΣΕ...

''ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ''
''ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ''

Υ.Γ.:ΕΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!
Stef-Pierikos
Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008

http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!

Δημοσίευση από madbullslc Πεμ 22 Ιαν 2009 - 16:24

Κάπου έγραψες ότι είσαι 37 χρονών... συγνώμη αλλά με τις μ..ες που λες μάλλον 17 είσαι...

Είπα κάτι στο προηγούμενο post αλλά δεν πείρα απάντηση... επειδή ξέρεις ότι σε κόσμο είσαι αιώνες πίσω από μένα κάθεσαι και με συγκρίνεις με Λάρισα, με οφη, με Ξάνθη... ομάδες δηλαδή που τα τελευταία χρόνια είναι στην Α έθνικη, έχουν βγεί Ευρώπη, έχουν κάνει καλή πορεία στο κύπελλο, ή και το έχουν κατακτήσει ακόμα...και δεν θεωρώ όμως ότι κάποια από αυτές τις ομάδες υπερτερεί σε σχέση με μένα, με εξαίρεση ίσως τη Λάρισα…
Γιατί δεν με συγκρίνεις με το κόσμο της δική σου ομάδας; με ξένα αρ..ια κάνεις το μάγκα;

Τα 2 τελευταία χρόνια οι ομάδες μας είναι στη Β ,και οι 2 πρωταγωνιστούν και διεκδικούν την άνοδο και πέρυσι και φέτος, 'έχουν τους ίδιους στόχους δηλαδή... Ο (τρομερός) Ιονικός έρχεται από την Α εθνική και ο (απλός) ΠΑΣ από τη Γ...
Για πες μου λοιπόν ποια είναι η μεγαλύτερη εκδρομή που έχεις τα τελευταία 2 χρόνια;
Πόσο μ.ο. εισιτηρίων έχεις αυτά τα 2 χρόνια;
Πόσοι πήγατε Ρόδο;
Πόσοι πήγατε Καστορία;
Πόσοι Θεσσαλονίκη;
Πόσοι πήγατε Βόλο; ( Έχαμε περίπου 100 άτομα)
Πόσοι πηγατε Καλαμάτα; (Στη Καλαμάτα δεν έγινε οργανωμένη εκδρομή, πήγαν μόνο λίγοι μεμονωμένοι)

Αν θέλεις πέσ' μου στα μπαράζ με τον Απ. Καλαμαρίας πόσο κόσμο έιχατε;
madbullslc
madbullslc

Αριθμός μηνυμάτων : 131
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από Tzes Πεμ 22 Ιαν 2009 - 17:08

@ giorgos37: αυτά που παραθέτεις (ξύλο, τραμπουκισμοί κτλ) το κάνεις για καλό; Δηλαδή εσύ αυτό θεωρείς πως είναι η σωστή αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου από ενα "φίλαθλο"; Μάλλον διαφέρουμε πολύ σε απόψεις, ελπίζω να μην έχουν όλοι οι Ιωνικοί τις δικές σου. Και δε νομίζω να τις έχουν.

@ giorgos37, palios-4: περισσότερο είχα στο μυαλό μου άλλες επαρχιακές πόλεις και όχι περιοχές της Αττικής. Και με αυτές έκανα σύγκριση με τον ΠΑΣ. Αλλά και με ομάδες της Αττικής, δεν βλέπω πως παίζει ρόλο η απόσταση. Θα ήθελα να μου πείτε τον Α,Β και Γ λόγους για τους οποίους θεωρείτε πως έχετε δίκιο. Αν με πείσετε θα το παραδεχθώ, δεν είμαι κολλημένο μυαλό. Ίσως επειδή δεν το βλέπω από κοντά να μην το καταλαβαίνω. Αλλά θέλω να μου πείτε συγκεκριμένα. Τα ραδιόφωνα και γενικά τα ΜΜΕ φτάνουν και στα Γιάννενα, το επιχείρημα σου palios-4 δεν είναι και τόσο ισχυρό.
Tzes
Tzes

Αριθμός μηνυμάτων : 730
Τόπος : Ιωάννινα
Ομάδα : ΠΑΣ Γιάννινα
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από ionikaulas3 Πεμ 22 Ιαν 2009 - 17:58

@ προς τον βλάχο απο καρδίτσα... ρε ξεχνάς μετά απο μια εβδομάδα τι έπαθες;;; Αν δεν με πιστεύεις ρώτα τους δικούς σου ή τους εθνικούς να σου πουν τι ξύλο φάγατε στο καραϊσκακη στο παιχνίδι εθνικός-καρδίτσα... Φέτος παραλίγο να σπάσεις το ρεκόρ του πανιωνίου το ξεχνάς και αυτό;;; Μετά απο πόσες ώρες βγήκες;;; αντε ξάπλωσε πουθενατζή.

4 ώρες έκανα για να μπω στο φόρουμ... έλεος.. τι έγινε;;

ionikaulas3
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 20/11/2008

http://www.rangers-neapoli.com

Δημοσίευση από Betafans Πεμ 22 Ιαν 2009 - 19:44

Επαναλαμβάνω ότι το τόπικ άνοιξε για να συζητήσουμε τις εκτός έδρας εξορμήσεις των οπαδών και όχι για να συγκριθούν το πόσο ξύλο έφαγε ο ένας και πόσο ο άλλος αλλά ούτε για να ειρωνευόμαστε άλλους οπαδούς και ομάδες. Αυτά. Κοιτάξτε να μην το συνεχίσετε τουλάχιστον.
Betafans
Betafans
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4548
Ομάδα : Καβάλα
Ομάδα : Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ
Registration date : 28/10/2008

https://bethniki.catsboard.com

Δημοσίευση από asa3ultras Πεμ 22 Ιαν 2009 - 23:50

ΚΑΛΑ ΙΩΝΙΚΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΡΘΑΜΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 70 ΑΤΟΜΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ?
asa3ultras
asa3ultras

Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ομάδα : Αν. Καρδίτσας
Registration date : 30/10/2008

Δημοσίευση από EUANDROSIPEIROS7 Παρ 23 Ιαν 2009 - 0:08

ασα3 μην λες τετια και τα παρουν στο κρανιο και ερθουν κατα χιλιαδες...

EUANDROSIPEIROS7

Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 23 Ιαν 2009 - 13:59

madbullslc έγραψε:Κάπου έγραψες ότι είσαι 37 χρονών... συγνώμη αλλά με τις μ..ες που λες μάλλον 17 είσαι...

Είπα κάτι στο προηγούμενο post αλλά δεν πείρα απάντηση... επειδή ξέρεις ότι σε κόσμο είσαι αιώνες πίσω από μένα κάθεσαι και με συγκρίνεις με Λάρισα, με οφη, με Ξάνθη... ομάδες δηλαδή που τα τελευταία χρόνια είναι στην Α έθνικη, έχουν βγεί Ευρώπη, έχουν κάνει καλή πορεία στο κύπελλο, ή και το έχουν κατακτήσει ακόμα...και δεν θεωρώ όμως ότι κάποια από αυτές τις ομάδες υπερτερεί σε σχέση με μένα, με εξαίρεση ίσως τη Λάρισα…
Γιατί δεν με συγκρίνεις με το κόσμο της δική σου ομάδας; με ξένα αρ..ια κάνεις το μάγκα;

Τα 2 τελευταία χρόνια οι ομάδες μας είναι στη Β ,και οι 2 πρωταγωνιστούν και διεκδικούν την άνοδο και πέρυσι και φέτος, 'έχουν τους ίδιους στόχους δηλαδή... Ο (τρομερός) Ιονικός έρχεται από την Α εθνική και ο (απλός) ΠΑΣ από τη Γ...
Για πες μου λοιπόν ποια είναι η μεγαλύτερη εκδρομή που έχεις τα τελευταία 2 χρόνια;
Πόσο μ.ο. εισιτηρίων έχεις αυτά τα 2 χρόνια;
Πόσοι πήγατε Ρόδο;
Πόσοι πήγατε Καστορία;
Πόσοι Θεσσαλονίκη;
Πόσοι πήγατε Βόλο; ( Έχαμε περίπου 100 άτομα)
Πόσοι πηγατε Καλαμάτα; (Στη Καλαμάτα δεν έγινε οργανωμένη εκδρομή, πήγαν μόνο λίγοι μεμονωμένοι)

Αν θέλεις πέσ' μου στα μπαράζ με τον Απ. Καλαμαρίας πόσο κόσμο έιχατε;

Μαλακίες λες εσύ πατσαβουράκο, και κόψε τους χαρακτηρισμούς, γιατί έχω και 'γω μπόλικες λεξούλες να σε στολίσω. Δοκίμασέ με αν θες.
Απαντάω τώρα.
Εγώ ξέρω πόσο μ.ο. εισιτηρίων έχω, γιατί τα δηλώνω. Εσύ που δεν δηλώνεις τίποτα, μπορείς να γράφεις ότι παπαριά θες.
Ρόδο δεν πήγε κανένας.
Καστοριά πήγαμε πέρυσι 70 άτομα, Τετάρτη. Φέτος δεν πήγε κανείς, λόγω περιστερίου. Αν δεν ξέρεις τι έγινε στο περιστέρι, ρώτα.
Θεσσαλονίκη ένα πούλμαν και 3-4 ΙΧ
Βόλο, έχει γράψει ήδη βολιώτης για το πόσοι ήμασταν:
eddy έγραψε:απο κει και μετα θα πω αυτα που εχω δει εγω φετος και με εμπειρια 22 ετων που παρακολουθω την κατηγορια θα πω οτι σε μας φετος αν δε κανω λαθος την μεγαλυτερη εκδρομη την εκανε ο ιωνικος γυρω στα 200 ατομα καπου εκει κονατ
Καλαμάτα ένα πούλμαν και ΙΧ, 100 άτομα στο σύνολο.
Ποιο μπαράζ με την Καλαμαριά; Εκείνο που ΘΑ πηγαίνατε να ματαιώσετε, αλλά τελικά κάτσατε στ' αυγά σας φαφλατάδες; 1000 άτομα πήγαμε.

Αυτά όσον αφορά εσένα και τις ερωτήσεις σου. Ελπίζω να σου απάντησα.

Ερχομαι τώρα στον άλλον πατσαβούρη, τον EUANDROSIPEIROS7. Χουλιγκάνε του κώλου, να μιλάς όπως σου μιλάνε. Τα γκέγκε, στη μανούλα σου, όχι σε μένα, οκ?
Πότε έκοψες ρε παραμυθά 15000 εισιτήρια την τελευταία 20ετία, σε γήπεδο που χωράει 7500; Κόψε τα τσίπουρα, όπως μετράτε τους εκτός έδρας φιλάθλους σας, μετράτε και τους εντός;

Και τέλος, στον αγέννητο το 93 χουλιγκάνο από την καρδίτσα. Δεν υπάρχει λόγος να σου επαναλάβω πώς ξεπληρώθηκε εκείνο το ματς στην καρδίτσα, μία εβδομάδα μετά στο φάληρο. Εχω κάτι πιο φρέσκο από το 1993, το 2008. Σπάσατε το ρεκόρ των αιγαλεωτών, που κρατούσε από το 93. Αυτοί είχαν μπει στο 33ο λεπτό, εσείς μπήκατε στο 75ο. Μπήκατε φουριόζοι, και μόλις πήδηξε ένα (1) άτομο στην εξέδρα σας, καθίσατε στ ' αυγά σας, χέστες. Τέλος, παραλίγο να καταρρίψετε και το ρεκόρ παραμονής στο γήπεδο, που το έχει ο πανιώνιος από το 2005. Για ένα τέταρτο δεν το κάνατε κι αυτό συντρίμια. Λοιπόν 3 ξεφτύλες σε έναν αγώνα, δεν νομίζεις ότι παραείναι πολλές;
Φιλικά

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από PasGiannina Παρ 23 Ιαν 2009 - 14:06

Oκ σταματάει εδώ.Άλλο ένα και κλειδώνεται η θεματική ενότητα.
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από EUANDROSIPEIROS7 Παρ 23 Ιαν 2009 - 14:19

για να δεις οτι δεν ξερεις τιποτα απο ποδοσφαιρο περα απο τις γειτονιες γυρω απο την δικια σου το γηπεδο του πας πριν μπουν καθισματα χωρουσε 11000+..στο συγκεκριμενο ματς ημασταν ο ενας πανω στον αλλον υπεραριθμοι σε καθε θυρα δηλ απο εκτιμησεις το λιγοτερο 14000...αν θες υπαρχουν βιντεο και φωτο ανοιξε τα ματια σου...επισης το ιδιο εγινε και σε ματς με την καλλιθεα ισως τοτε 12000 οχι παραπανω

το γηπεδο του πας τωρα χωραει 7700..οι 7000 που αντιστοιχουν σε μας σε πολλα ματς φιλοξενουν 8000+ οπαδους οπως πχ με ολυμπιακο παο παοκ αεκ αρη λαρισσα μεγαλες ομαδες οχι με ιωνικο

το επιπεδο αλλη μια φορα εκδηλωθηκε,καποια πραγματα απλως δεν κρυβονται

για ολα τα αλλα που σχολιασα μαλλον καταλαβες οτι σε ανθρωπους που γνωριζουν δεν μπορουν να περσουν παραποιημενα στοιχεια οπως τα δικα σου γιαυτο και δεν απαντησες..και καλα εκανες γιατι εχω ολο τον χρονο να σε ξεφτυλισω κιαλλο...πρωτον παραθετοντας στοιχεια και δευτερον βγαζοντας τον πραγματικο εαυτο σου στη φορα

κοντευτε να κανετε το φορουμ να εχει επιπεδο αντιστοιχο με το δικο σας

φιλικα ενας χουλιγκανος του κωλου απο την παγουρια

EUANDROSIPEIROS7

Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008

Δημοσίευση από Betafans Παρ 23 Ιαν 2009 - 14:30

Λοιπόν επειδή το συγκεκριμένο τόπικ θα ήταν ωραίο να συζητάμε για τις εκτός έδρας εκδρομές δεν θέλω να το κλειδώσω αλλά προσοχή με το επόμενο τέτοιου περιεχομένου ποστ κλειδώνεται. ΑΥΤΑ.
Betafans
Betafans
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4548
Ομάδα : Καβάλα
Ομάδα : Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ
Registration date : 28/10/2008

https://bethniki.catsboard.com

Δημοσίευση από giorgos37 Παρ 23 Ιαν 2009 - 14:47

Τώρα θυμήθηκες το επίπεδο ρε; Σε ποια πανεπιστήμια διδάσκεται το "γκέγκε";
Οσον αφορά εμένα, τελειώνει το θέμα εδώ. Απάντησα με σεβασμό σε όσους τον άξιζαν, για κάποιους λίγους η ροχάλα μου δυστυχώς δεν μπορεί να φτάσει μέσω πληκτρολογίου. Να είναι σίγουροι ότι το επίπεδό μου μπορεί να φτάσει ακόμα πιο κάτω, δεν νομίζω να συστήθηκα ποτέ για κύριος.

Mods, γνώμη μου ότι πρέπει να κλειδωθεί, όχι λόγω της συζήτησης, αλλά γιατί 16 σελίδες είναι πολλές, δεν είναι εύκολο να τις διαβάσει κάποιος και να βρει αυτά που θέλει. Ενα καινούργιο topic για τις εκτός έδρας μετακινήσεις, θα βοηθούσε.
Εννοείται ότι μπορείτε να σβήσετε το μήνυμά μου Wink

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Σελίδα 10 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή