ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
+27
ionikaulas3
pas1966
Pagourakos
PasGiannina
Κρόνιος
Joe_Kavala
kokkiniotis3
IONIKARA
Betafans
MAciVOL
EUANDROSIPEIROS7
PATAPON
blackstorm
oeo
palios-4
sellos
madbullslc
asa3ultras
regularpaul
eddy
_KALOGREZA
giorgos37
Pierikos1961
mauri_thiella
peristeri
MIXOS
Stef-Pierikos
31 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 10
Σελίδα 5 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΕΚΔΡΟΜΕΣ)!
οτι και να λετε , φετος οι 2 που κανουν αξιολογες εκδρομες σε καθε αγωνα ειναι ο πας και ο βολος....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣ...(ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ)!MAciVOL έγραψε:οτι και να λετε , φετος οι 2 που κανουν αξιολογες εκδρομες σε καθε αγωνα ειναι ο πας και ο βολος....
Stef-Pierikos- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3573
Τόπος : Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date : 19/11/2008
mauri_thiella έγραψε:palios-4 έγραψε:Επαρχιακη ομαδα με κοσμο που αυτη την περιοδο κανει μεγαλες εκδρομες ειναι μονο η Λαρισα(κι αυτοι μεχρι να τους φυγει η μουρλια οτι θα ξαναγινουν πρωταθλητες).
Οσο για τις χιλιαδες λαου που μαζευαν στην Αθηνα Γιαννενα, Καλαματα και Αγρινιο την εποχη του Ξανθοπουλου και της Μαρθας Βουρτση ας οψεται η εσωτερικη μεταναστευση.Για να ερθει πουλμαν τοτε απο το χωριο στην Αθηνα ηθελε μια μερα.
τοσα ξερεις τοσα λες...
τον κοσμο που καταιβαζαν τοτε οι ομαδες
που ανεφερες εσυ δν τον εχεις δει ουτε θα τον δεις
ποτε σου...
Ναι ναι ακριβώς,άλλαξε πλευρό τώρα που θα μιλήσεις και για τον κόσμο του Ατρόμητου της δεκαετίας του 70' και του 80'.Ρωτήστε ρε παιδιά και κανέναν σαρανταπεντάρη και πάνω να σας τα πει(αρκεί να μην είναι κολλημένος)κι εγώ έτσι έχω μάθει από ιστορίες παλιών παοκτσήδων(62ρης,49ρης και ένας 35ρης της θύρας 4),αεκτζήδων(2 40ρηδες original και 1 53χρονος),βάζελων(ένας 51χρονών και ήξερε τα πάντα όλα ο τύπος,απίστευτη μνήμη μιλάγαμε 2ώρες για πολλές ομάδες),γαύρους(59 ετών κορυδαλλιώτης)λαρισαίων(39ετών πολύ αντικειμενικός)μέχρι και 1 κερκυραίος πέρσυ το καλοκαίρι(68 ετών που είχε κάνει και πρόεδρας παλιά τα πάντα όλα ήξερε ο άτιμος)για τις παλιές καλές-χρυσές εποχές ομάδων αθήνας κι επαρχίας που τώρα έχουν μαραζώσει από κόσμο.
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ... ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ....
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ....
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΕΞΞΑΛΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ....
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ....
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
[quote="kokkiniotis3"]ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ 4000 ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ
Πολύ αμφιβάλλω αν θα τους την πέφτανε 4000 νικαιώτες για ξύλο ή ότι κρατήσατε πια τόσο πολύ οργισμένο όχλο...
Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ 4000-5000 ΚΟΣΜΟ.
Σε αυτό θα συμφωνήσω(δεν είμαι κολλημένος με αυτά)και θα δεχτώ ότι σε μερικούς αγώνες είχατε και 6000 και 7000 κόσμο.
ΤΟ 2003 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ 30 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 1-2 . ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ .
Το ότι ήταν 30 άτομα μήπως επηρέασε το σκηνικό,το αποτέλεσμα του αγώνα ποιό ήταν?
ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ .ΟΧΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
Εγώ γιατί είδα μεταφορά όλου του πετάλου σε εσάς στην TV και μετά μίλησαν για κοτρονίδια που έπεφταν από έξω προς τα μέσα βροχή πριν φύγουν από το γήπεδο.Άρα το ότι δεν άνοιξε μύτη μάλλον οφείλεται στη θεά τύχη...
ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
Αυτοί οι 40-50 που μπήκαν στο 70' τα είχαν πάρει με το δίκιο τους για την ταλαιπωρία που τράβηξαν από τους ανίκανους(μπάτσους)και βλέποντας το σκορ κιόλας(1-1 ή 2-1 τότε νομίζω άρα είχαν ελπίδες για Χ)άρχισαν τα συνθήματα και υπήρξαν αντεκλήσεις και απάντησαν...
Πολύ αμφιβάλλω αν θα τους την πέφτανε 4000 νικαιώτες για ξύλο ή ότι κρατήσατε πια τόσο πολύ οργισμένο όχλο...
Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ 4000-5000 ΚΟΣΜΟ.
Σε αυτό θα συμφωνήσω(δεν είμαι κολλημένος με αυτά)και θα δεχτώ ότι σε μερικούς αγώνες είχατε και 6000 και 7000 κόσμο.
ΤΟ 2003 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ 30 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 1-2 . ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ .
Το ότι ήταν 30 άτομα μήπως επηρέασε το σκηνικό,το αποτέλεσμα του αγώνα ποιό ήταν?
ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ .ΟΧΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
Εγώ γιατί είδα μεταφορά όλου του πετάλου σε εσάς στην TV και μετά μίλησαν για κοτρονίδια που έπεφταν από έξω προς τα μέσα βροχή πριν φύγουν από το γήπεδο.Άρα το ότι δεν άνοιξε μύτη μάλλον οφείλεται στη θεά τύχη...
ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
Αυτοί οι 40-50 που μπήκαν στο 70' τα είχαν πάρει με το δίκιο τους για την ταλαιπωρία που τράβηξαν από τους ανίκανους(μπάτσους)και βλέποντας το σκορ κιόλας(1-1 ή 2-1 τότε νομίζω άρα είχαν ελπίδες για Χ)άρχισαν τα συνθήματα και υπήρξαν αντεκλήσεις και απάντησαν...
Ομάδα :
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑciVOL.................
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ..
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΥΣ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΥΣ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ "ΜΠΡΑΒΩΝ" ... ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ " ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Η ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ .
https://www.youtube.com/watch?v=Ba6kuaYkv7I
ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
kokkiniotis3- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑΡΑ!
Ομάδα :
Registration date : 30/12/2008
kokkiniotis3 έγραψε:Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ "ΜΠΡΑΒΩΝ" ... ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ " ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Η ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ .
οκ με έπεισες αλλά ήταν 10 άτομα αυτοί που κινήθηκαν απειλητικά προς τους γιαννιώτες και πετάχτηκε κι 1 καπνογόνο(μαλακία σας).
Ομάδα :
Σε εκείνο το παιχνίδι με τον πας, ο κόσμος κρεμόταν σαν τα σταφύλια στα κάγκελα. Σε κάθε γκολ του Ιωνικού, πηδούσαν μέσα στο γήπεδο δεκάδες. Οσοι γιαννιώτες ήταν σε αυτό το παιχνίδι, ας πούνε τι είδανε. Αν δεν είμασταν εκεί, να 'σαι σίγουρος ότι δεν ήθελε και πολύ να διασχίσουν τα 30 μέτρα να πάνε στο πέταλο. Ειδικά όταν αποσύρθηκε η διμοιρία που ήταν μέσα στο γήπεδο. Κι αν πηγαίνανε στο πέταλο, νομίζω ότι καταλαβαίνουν όλοι τι θα γινόταν.Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ 4000-5000 ΚΟΣΜΟ.
Μέχρι το 1999 δεν είχαμε σε κάποια παιχνίδια 5000 κόσμο, είχαμε σε όλα. Και στα ντέρμπι γεμίζαμε και τα δύο πέταλα.Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΑΠΟΛΗ ΜΕ 4000-5000 ΚΟΣΜΟ.
Ισοπαλία.ΤΟ 2003 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ 30 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 1-2 . ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ .
Η μεταφορά του πέταλου στην εξέδρα μας έγινε μετά την "επίσκεψη" στο πέταλο της καρδίτσας. Και η επίσκεψη έγινε γιατί τα παιδάκια μπήκαν μέσα και μας είδαν χαλαρούς και νόμιζαν ότι θα κάνουν το κομμάτι τους. Δεν είναι έτσι όμως...
kokkiniotis3 έγραψε: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ "ΜΠΡΑΒΩΝ" ... ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ " ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Η ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ .
οκ με έπεισες αλλά ήταν 10 άτομα αυτοί που κινήθηκαν απειλητικά προς τους γιαννιώτες και πετάχτηκε κι 1 καπνογόνο(μαλακία σας).
Ας μην βγάζαμε καροτσάκι αυτούς τους 10 που λες και θα σου 'λεγα για πότε οι 10 γίνονται, 20, 30, 50, 100. Οταν γίνονται μανούρες μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν πηδάνε 100 μαζί. Πάντα ένας είναι αυτός που μπαίνει μέσα πρώτος...
Ντροπη για ολους και για ολα...Φοβεροι μαγκες!!!!!
Joe_Kavala- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΟ ΑΟΚ
Registration date : 29/11/2008
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΦΙΛΕ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ .ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ¨"ΕΥΝΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ" ( ΔΛΔ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ Κ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ) ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ( ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΙΚΡΑΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ) , ΤΟΝ ΑΡΗ (ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ( Η ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?) ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .
ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ( ΖΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ) Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΟΥΛΑ".
- ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ .
-ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ( ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ) .
ΦΙΛΕ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ .ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ¨"ΕΥΝΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ" ( ΔΛΔ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ Κ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ) ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ( ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΙΚΡΑΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ) , ΤΟΝ ΑΡΗ (ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ( Η ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?) ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .
ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ( ΖΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ) Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΟΥΛΑ".
- ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ .
-ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ( ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ) .
Ομάδα :
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
eddy- Αριθμός μηνυμάτων : 1324
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 17/11/2008
ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΠΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ [ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΠΙΚ)]...!
Υ.Γ.:ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ...?
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡ
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡ
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
καλη χρονια και απο μενα .. ο αγιος βασιλης δεν μοθ φερε δωρο τωρα...
θα μου φερει την ανοδο στο τελος της χρονιας
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡ
Σιγά που δε θα έπαιρναν τα λαμόγια το "καλό" δώρο.
Εγώ πήρα ένα... ελαφάκι (κι ένα σημείωμα "μετράει η χειρονομία").
Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ευτυχία, αγάπη κι ευημερία!
Να είναι μια καλή χρονιά το 2009, για όλους μας.
Και μιας και είμαστε στα... "φαράσια", να πω κι αυτά:
ΖΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Είμαι εργαζόμενος, στην επαρχία, όπως και η οικογένειά μου. Δεν είχαμε επιστροφή φόρων ποτέ και κάθε χρόνο τα σκάμε χοντρά (και συνειδητά και με το παραπάνω). Δεν παραπονιόμαστε, σταθήκαμε αρκούντως τυχεροί και λέμε "ευχαριστώ". Γιατί ζούμε από τους φόρους των εργατών της Αθήνας; μην ξεχνάς άλλωστε οτι η πιπίλα "έλα στην Αθήνα να προκόψεις αν και 700 ευρώ θα παίρνεις μάλλον" έφερε 5 εκ. κόσμο στο λεκανοπέδιο και τα χωριά της επαρχίας ερήμωσαν. Αν θεωρείς οτι η αστυφιλία αυτού του μεγέθους έκανε καλό στην οικονομία, την κοινωνία και την κουλτούρα του Έλληνα, πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Ο Αθηναίος έχει την επαρχία στην ψυχή του. Από εκεί προέρχεται και -ίσως- εκεί ονειρεύεται να καταλήξει κάποια μέρα. Ο επαρχιώτης δεν έχει την ίδια αντίληψη και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ζούμε σε μια χώρα που τα "αφεντικά" της έγραψαν την επαρχία στα πιο παλιά των υποδημάτων τους, δημιουργώντας ουσιαστικά αυτή την "έχθρα" προς την πρωτεύουσα. Αν συνυπολογίσεις και το δεδομένο κόμπλεξ του ανθρώπου που έμεινε πίσω στην επαρχία απέναντι στον "Αθηναίο" που επιστρέφοντας εκεί το παίζει "ιστορία", έχεις τους λόγους αυτής της αντιμετώπισης.
Παρόλα αυτά, σε διαβεβαιώ οτι όσο παιρνούν τα χρόνια, οι διαφορές αυτές εξομαλύνονται και σιγά σιγά αρχίζουν να φεύγουν απ' τα γήπεδα της επαρχίας συνθήματα του τύπου "πουτάνα Αθήνα τα Γιάννενα προσκύνα" κ.λπ. Άσε που προσωπικά, όταν τα ακούω, νιώθω εντελώς επαρχιώτης (με την ΚΑΚΗ έννοια του όρου).
Ο ΠΑΣτερνάκης είναι Κρητικός, ναι
Αβέρτα τσικουδιές ο τυΠΑΣ :poto:
Οι Αργεντίνοι ελληνοποιήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, αφού πρώτα υπηρέτησαν στον ελλ. στρατό (τύποις), ύστερα από ένα "παραθυράκι" που βρήκαν οι τότε διοικούντες (παράγοντες με @@). Το ΥΠΕΘΑ συνεργάστηκε άψογα μιας και υπουργός τότε ήταν ο Ε. Αβέρωφ. Ήρθαν από τη Β' Εθνική της Αργεντινής, δεν ήταν πρωτοκλασσάτα ονόματα αλλά αποδείχτηκαν σπουδαίοι παίχτες. Με μεγάλους προπονητές και Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές, συγκρότησαν το σύνολο που η φίλαθλη Ελλάδα κατέκλυζε τα γήπεδα για να παρακολουθήσει.
35 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες σε δύο σεζόν στο "Ζωσιμάδες".
Οι Γκλασμάνης και Κοντογιωργάκης, μένουν μέχρι σήμερα μόνιμα στα Γιάννενα :xei: :xei: :xei: (για την προσφορά τους).
Φίλε εκ Κοκκινιάς, επειδή διάβασα αλλού, πολλοί "Αθηναίοι" ΠΑΣολέδες (όπως και ντόπιοι άλλωστε) έχουν κι άλλη ομάδα πλην ΠΑΣ. Σε διαβεβαιώ όμως πως και στα Γιάννενα αλλά και στην Αθήνα, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει τίποτα άλλο πέρα από ΠΑΣ. Και για πολλούς "Αθηναίους" είναι κατόρθωμα, μιας και δεν έχουν ζήσει ποτέ στα Γιάννενα, παρά μόνο λίγες μέρες κάθε χρόνο στο χωριό, κάνοντας διακοπές. Για να μην πω φυσικά και για ΜΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣ!!!
Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε για 10 συναπτά έτη (συνεχόμενα) στην Α' Εθνική, από το '76 ως το '86. Τα τελευταία 20 χρόνια, δεν μπόρεσε να παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Δύο φορές κατετάγη 5ος και μια 6ος. Αναδείχτηκε καλύτερη επαρχιακή ομάδα και έπαιξε μια φορά στους "4" του κυπέλλου (το αυτό είχε καταφέρει και ο ΠΑΣ Αβέρωφ, όταν και αποκλείστηκε απ' τον Πιερικό).
Είμαστε ΠΑΣ, δε μας ενδιαφέρουν οι άλλοι, καλά να είναι όλοι, να περνάνε καλά και να δούνε τις ομάδες τους μέχρι και στην κορυφή της Ευρώπης! Δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι (ναι, ακόμα και η ομάδα Νήσου Ιωαννίνων).
Μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα διαχρονικά αλλά και στις μέρες μας, είναι η Λάρισα. Θα ακολουθήσει ο ΟΦΗ αν βρει το δρόμο του. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και αξιοθαύμαστη γι' αυτά που έχει πετύχει. Οπαδικά όμως, μας βλέπει με το μακαρόνι.
Δε θέλω συμμετοχές σε τελικούς, Ευρώπες κι ιστορίες. Αν έρθουν, καλώς, αν όχι, δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που θέλω, είναι να μου δώσουν 3 συνεχόμενες χρονιές στην παραπάνω κατηγορία, για να κοντράρω εντελώς στα ίσα, οποιαδήποτε άλλη επαρχιακή ομάδα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα για τους ανθρώπους εδώ, ήταν και είναι κάτι παραπάνω από μια "απλή ομάδα".
Αυτά και με συγχωρείτε (μέρες που είναι ) για το μακροσκελές ποστ.
Το 2009 να μπορέσετε όλοι να πετύχετε τους στόχους σας ή έστω να έρθετε πιο κοντά σ' αυτούς!
ΕDIT: Νόμιζα οτι γράφω στα αγαπημένα μου "φαράσια" Αν ενοχλεί που γράφτηκε στο θέμα των εκδρομών, παρακαλώ κάποιον mod να επιληφθεί. Ευχαριστώ!
MAciVOL έγραψε:καλη χρονια και απο μενα .. ο αγιος βασιλης δεν μοθ φερε δωρο τωρα...
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΔΩΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ...! ΔΥΣΤΗΧΩΣ... :mmmmm: ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 3 ΕΛΑΦΑΚΙΑ...!
(ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ... :paradinomai: ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!! :kipello:
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ: :karta: :kitrini: :karta: :kitrini: :kitrini: :kitrini: :kitrini: :kitrini: :kitrini: (2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ 7 ΚΙΤΡΙΝΕΣ).....................................
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ?ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΘΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ . ΟΤΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ . ΕΓΙΝΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ Κ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΕΣΥ , Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
2) ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ Κ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ .
3) ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΛΔ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ? ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ . Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Κ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ .
4) ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ...
Η ΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ¨"ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ . ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ .
-ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
-ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ . ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
-ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΝΟΡΒΗΓΟ ΜΠΑΣ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ?
-ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ , ΑΚΟΜΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 45 .
-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
-ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΗΡΘΕΣ ΠΕΡΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ 5 ΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ....ΧΙΛΙΑΔΩΝ...ΟΠΑΔΩΝ? ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ Η ΠΑΓΟΥΡΙΑ...
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΝΟΟΥΣΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ . Κ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Κ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
2) ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ Κ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ .
3) ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΛΔ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ? ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ . Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Κ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ .
4) ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ...
Η ΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ¨"ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ . ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ .
-ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
-ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ . ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
-ΕΧΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΟΝΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΝΟΡΒΗΓΟ ΜΠΑΣ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ?
-ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ , ΑΚΟΜΑ Κ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 45 .
-ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
-ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΗΡΘΕΣ ΠΕΡΣΙ Κ ΦΕΤΟΣ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ 5 ΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ....ΧΙΛΙΑΔΩΝ...ΟΠΑΔΩΝ? ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ Η ΠΑΓΟΥΡΙΑ...
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΝΟΟΥΣΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ . Κ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Κ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ομάδα :
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ?
Δεν απάντησα εξ ονόματος όλων. Απάντησα για τον εαυτό μου.
ΕΣΥ , Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
Συγχαρητήρια για το χιούμορ! Αν πάντως με συγκρίνεις σοβαρά με τους άλλους δύο, η εμπάθειά σου με τα Γιάννενα δεν πρέπει να έχει προηγούμενο.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ...
Αφού έρχεσαι στα Γιάννενα, ωραία. Να περνάς καλά και να πίνς και κάνα τσίπρο π' κάν καλό.
Δε μίλησα πουθενά για ομαδάρα με... χιλιάδες χιλιάδων οπαδούς και τέτοια. Είδες πουθενά τέτοιο πράγμα; για να μαθαίνεις τώρα, δε με αΠΑΣχολεί αν οι Αργεντίνοι ήταν 2,3 ή 10. Εσύ όταν έπαιξες Ευρώπη κι έκανες καλές πορείες σε πρωτάθλημα-κύπελλο, είχες μόνο Έλληνες παίχτες; τι σε νοιάζει από πού είναι ο άλλος όταν παίζει μπάλα; και γενικώς δηλαδή, τι σε νοιάζει από πού είναι ο άλλος; άσε που σου είπα και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα της "απατεωνιάς" και με ποιο τρόπο επετεύχθη η "ελληνοποίηση". Κι επειδή δεν καταλαβαίνω και το παράδειγμα για το Νορβηγό στο Ρέθυμνο, λέω οτι αφενός μεν έκανα πλάκα για τον ΠΑΣτερνάκη, αφετέρου δε, πείτε τον και Βανέσα το Νορβηγό σας, δε μ' ενδιαφέρει, αλλά για να μένει 30 χρόνια εκεί κάτω, λογικά εκτιμά και το μέρος και τους ανθρώπους. Τι λες; δεν έφερα κανένα παράδειγμα με τους Αργεντίνους πάντως.
Δε σε αποκάλεσα ποτέ γειτονιά. Έχει περισσότερους δημότες η Νίκαια, παρά τα Γιάννενα. Πολλοί το κάνουν και σου εξηγώ οτι σιγά σιγά βλέπω με ευχαρίστηση αυτή την "επαρχιώτικη" νοοτροπία να εξαφανίζεται.
Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θα έχει επιτυχίες στο μέλλον. Όταν λέω οτι δε μ' ενδιαφέρουν τέτοιου μεγέθους επιτυχίες, εννοώ οτι όπως και να έχει, είμαστε τόσα χρόνια στα γήπεδα με τον ΠΑΣ, αδιαφορώντας για την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Και πάντα θα αδιαφορούμε. Ζούμε με το όνειρο μιας ευρωπαϊκής συμμετοχής αλλά και ποτέ να μην έρθει, δε μας χαλάει. Τόσο απλά.
Ο ΠΑΣ είναι τρίτος σε προτιμήσεις, πίσω από γαυροβάζελους. Χανούμια κάμποσα αλλά παόκια με το σταγονόμετρο, αρειανοί κ.λπ. καθόλου. Η απομόνωση μας έκανε κι ένα καλό! Περιοχές κοντά στη Θεσ/νίκη ας πούμε (Κατερίνη, Σέρρες, Βέροια...) έχουν πολλούς οπαδούς ομάδων της Θεσ/νίκης. Εμείς το γλιτώσαμε. Και γι' αυτό, το μόνο που θέλω απ' την ομάδα είναι η συνεχής παρουσία στη λίγκα, τουλάχιστον επί τριετία. Θέλω να βλέπω γεμάτα και χαβαλετζίδικα γήπεδα (πρωτίστως το δικό μου φυσικά) και ο μόνος τρόπος να γλιτώσω από γαυροχανουμοβάζελους στην πόλη είναι αυτός. Οι πιτσιρικάδες να βλέπουν τον ΠΑΣ στη λίγκα τουλάχιστον επί 3ετία. Το μικρόβιο μετά, σου μένει για πάντα.
Για την ιστορία, στα επεισόδια με το βάζελο, ήταν και γαύροι μέσα, σίγουρα. Ήταν όμως ΚΑΙ βάζελοι! Τα πιτσιρίκια κατέβηκαν να πάρουν αυτόγραφα κοντά στο πέταλο των βάζελων. Μιλάμε για 10-12 χρονών παιδάκια και οι μαλάκες έκαναν ντου. Σε χρόνο μηδέν μπήκε όλος ο κόσμος στο γήπεδο, οι βάζελοι εξαφανίστηκαν αλλά έκαναν καιρό να μετρήσουν σΠΑΣμένα κεφάλια. Φίλος βάζελος, εσΠΑΣε σανίδα από εμπόδιο μπροστά στα μάτια μου κι επιτέθηκε. Ο βάζελος σε βάζελους κι όχι για χαβαλέ αλλά επειδή ήταν τόσο μαλάκες.
Αυτά, φιλικά. Και να είσαι σίγουρος πως γράφω γεγονότα κι όχι ότι με συμφέρει. Πολλοί έχουν βλάψει τον ΠΑΣ κι απ' όσο ξέρω, ποτέ ο ΠΑΣ κανέναν. Μην είστε εμπαθείς λοιπόν.
Φίλε μου δεν είναι έτσι.kokkiniotis3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Η Αθήνα δεν ταϊζει την επαρχία.
Στο λέω εγώ που έζησα 36 χρόνια στην γειτονιά σου. Αν δεν ζήσεις και στα δύο δεν μπορείς να κρίνεις έτσι αβίαστα.
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ 15 ΕΥΡΩ Κ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ.
( ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΙΛΑΩ )
ΦΙΛΙΑ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
( ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΙΛΑΩ )
ΦΙΛΙΑ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ομάδα :
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ???
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...! ΚΡΙΜΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ)...?
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...! ΚΡΙΜΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ)...?
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
τι ρωτας ρε στεφ?τα αυτονοητα?ο πας.. ο βολος επαιζε εντος παρουσια 2000-2500 φιλαθλων. ηρθαν και καμια 15αρια καλιθεωτες
Α, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΘΕΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ... ΣΕ ΕΜΑΣ ΗΡΘΑΝ 5...!!MAciVOL έγραψε:τι ρωτας ρε στεφ?τα αυτονοητα?ο πας.. ο βολος επαιζε εντος παρουσια 2000-2500 φιλαθλων. ηρθαν και καμια 15αρια καλιθεωτες
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ !!! :!:
(ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ)......
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ !!! :paradinomai:
Stef-Pierikos- Moderator
Ομάδα :
GATE-5
Σελίδα 5 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
» FENTAGIN-ATROMITOS FANS
» Θύρα 10 : ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ... ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!!!
» Ομαδες-Συλλογοι που θαυμαζουμε,εκτος της Ελλαδας εννοειτε!!!
Σελίδα 5 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης