γήπεδο και σημαίες
+18
Barbabilios
Serraios-5-
johnyz
the_Next
daysleeper_trikala
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
WolfOfRuin
thanosleeds
Omiloparmenos
titormos_nikaia_g6
gioricas
computer
paranoia_trikala
MPS
sellos
Spyrpoul Pinezas
mario4
Mitsos14
22 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: γήπεδο και σημαίες
δεν διαφωνω με την φιλειρηνικη σου σταση αλλα η ευαισθησια σου για τον ανθρωπο ειναι γενικη.πρακτικα και να στο θεσω με παραδειγμα.αν παθει καποιος κατι απο την οικογενεια μας ειναι λογικο να μας συγκινησει περισσοτερο απο εναν ξενο.γιατι με την οικογενεια μας υπαρχει κατι που μας δενει..εκεινο που δεν μου αρεσει ειναι που λες οτι και εμεις καναμε τα ιδια..απο που και ως που βιαζαμε και σφαζαμε αμαχους...που το διαβασες αυτο ρε φιλε???
gioricas- Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010
το παραδειγμα σου ειναι ατοπο.gioricas έγραψε:δεν διαφωνω με την φιλειρηνικη σου σταση αλλα η ευαισθησια σου για τον ανθρωπο ειναι γενικη.πρακτικα και να στο θεσω με παραδειγμα.αν παθει καποιος κατι απο την οικογενεια μας ειναι λογικο να μας συγκινησει περισσοτερο απο εναν ξενο.γιατι με την οικογενεια μας υπαρχει κατι που μας δενει..εκεινο που δεν μου αρεσει ειναι που λες οτι και εμεις καναμε τα ιδια..απο που και ως που βιαζαμε και σφαζαμε αμαχους...που το διαβασες αυτο ρε φιλε???
και η λεηλασιες κλπ ειναι σιγουρες σε καθε πολεμο.
δυστηχως ετσι ειναι.
αλλωστε για αυτα δεν ξεκιναει?
Επισκέπτης- Επισκέπτης
μακαρι να ηταν μονο η ελληνικη νοθευμενη.Mitsos14 έγραψε:για την καθαροτητα της ελληνικης ιστοριας ας μην ειμαστε σιγουροι ......
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Leo έγραψε:το παραδειγμα σου ειναι ατοπο.gioricas έγραψε:δεν διαφωνω με την φιλειρηνικη σου σταση αλλα η ευαισθησια σου για τον ανθρωπο ειναι γενικη.πρακτικα και να στο θεσω με παραδειγμα.αν παθει καποιος κατι απο την οικογενεια μας ειναι λογικο να μας συγκινησει περισσοτερο απο εναν ξενο.γιατι με την οικογενεια μας υπαρχει κατι που μας δενει..εκεινο που δεν μου αρεσει ειναι που λες οτι και εμεις καναμε τα ιδια..απο που και ως που βιαζαμε και σφαζαμε αμαχους...που το διαβασες αυτο ρε φιλε???
δυστηχως ετσι ειναι.
με το παραδειγμα εννοουσα οτι ειναι λογικο να ειμαστε περισσοτερο ευαισθητοι με την δικια μας γενοκτονια... αμα βαζεται στο ιδιο καζανι τον μεγα αλεξανδρο με την σημερινη και αλλαζωνικη αμερικη αυτο ειναι ΑΤΟΠΟ.δεν μπορει με μηδενιστικη αντιληψη να τα βαζεται ολα στο ιδιο καζανι..αλλο ο ιμπεριαλιστικος πολεμος και αλλοη μεταφορα πολιτισμου και οι απελευθερωση υποδουλων λαων..και αν δεν ειναι ετσι, τοτε θα επρεπε να τα λενε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ..αυτο δεν καταλαβαινεται..
Ομάδα :
χαιρομαι..δεν διαφωνω με την φιλειρηνικη σου σταση
προφανως και ειναι γενικη,αν ηταν μεροληπτικη θα ήταν υποκριτικηαλλα η ευαισθησια σου για τον ανθρωπο ειναι γενικη.
αυτο ειναι αληθεια, προφανως και ειναι λογικο ή μαλλον μερος των ανθρωπινων συναισθηματων και ψυχολογιας..πρακτικα και να στο θεσω με παραδειγμα.αν παθει καποιος κατι απο την οικογενεια μας ειναι λογικο να μας συγκινησει περισσοτερο απο εναν ξενο.γιατι με την οικογενεια μας υπαρχει κατι που μας δενει
πανω στην οποια βασιζονται ο σχεδιαμος και η υλοποιηση ενος πολεμου..
στην ψυχολογια και στο κεντρισμα των συναισθηματων..
αναφερθηκα στην συγκεκριμενη περιπτωση,γενικα ήταν ενας διακαιος πολεμοςεκεινο που δεν μου αρεσει ειναι που λες οτι και εμεις καναμε τα ιδια.
αυτα που εκτυλιχθηκαν μετα την μαχη δεν ηταν μερος της..
ηταν ξεσπασμα, ηταν μια μελανη στιγμη της επαναστασης..
δεν ειναι κατι που εχει κρυφτει ιδιαιτερα, απο την ιδια την ιστορια...που το διαβασες αυτο ρε φιλε???
το αναφερουν οι οπλαχρηγοι..
το αναφερει ο Κολοκωτρονης, ο οποιος ματαια προσπαθουσε να τους συγκρατησει..
Μαλιστα, μετα την αλωση το τακτικο σωμα του Υψηλαντη διαλυθηκε, αφου ηρθαν σε συγκρουση με τα ατακτα σωματα (που καναν και τα περισσοτερα)
οπως αναφερει χαρακτηριστηκα ο Κολοκωτρονης οι σφαγες κρατησαν 3 μερες με πανω απο 30.000 νεκρους τουρκους και Εβραιους.
Κολοκωτρονης: "Το ασκέρι όπου ήτον μέσα, το ελληνικό, έκοβε και εσκότωνε, από Παρασκευή έως Κυριακή, γυναίκες, παιδιά και άντρες, τριάνταδύο χιλιάδες. Το άλογό μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη. Ελληνες εσκοτώθηκαν εκατό"
Yπαρχουν και λεπτομερεις περιγραφες..
"Τους ξερίζωσαν χέρια και πόδια και τους σούβλισαν αργά πάνω σε φωτιές. Άνοιγαν τις κοιλιές των εγκύων γυναικών, τους έκοβαν τα κεφάλια και έβαζαν κεφάλια σκυλιών ανάμεσα στα πόδια τους. Από την Παρασκευή ως την Κυριακή ο αέρας ήταν γεμάτος από κραυγές. Ένας Έλληνας καυχάτο ότι έσφαξε ενενήντα αμάχους. Οι Eβραίοι της πόλης υπέστησαν συστηματικούς βασανισμούς ... Επί εβδομάδες μετά λιμοκτονούντα παιδιά Τούρκων που έτρεχαν αβοήθητα μέσα στα χαλάσματα σφαγιάσθηκαν και πυροβολήθηκαν από ενθουσιώδεις Έλληνες"
Αρκετοι φιλελληνες που πολεμισαν δικαιολογουν το γεγονος ως μη προμελετημενο και ως ενα ξεσπασμα μετα απο 400 χρονια σκλαβιας.
Αλλοι φιλελληνες βλεποντας τα εφυγαν απο την ελλαδα..
γι'αυτο λεμε πως στους πολεμους
αλλοι τους οργανώνουν
αλλοι πληρουν τις συνεπειες (οι άμαχοι)
αυτα..
ενταξει το Betafans Προσφερει και ιστορικες γνωσεις
αλλα οποιος θελει μπορει να ψαξει και να διαβασει
πλεον με το ιντερνετ το πιο ευκολο..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
υπαρχει βιβλιο με τα απομνημονευματα του κολοκοτρωνη απο οτι ξερω.εκει το διαβασες η το σε κανα βιντεακι στο ιντερνετ?εχει σημασια.
Ομάδα :
ο καθενας στην εποχη του.gioricas έγραψε:Leo έγραψε:το παραδειγμα σου ειναι ατοπο.gioricas έγραψε:δεν διαφωνω με την φιλειρηνικη σου σταση αλλα η ευαισθησια σου για τον ανθρωπο ειναι γενικη.πρακτικα και να στο θεσω με παραδειγμα.αν παθει καποιος κατι απο την οικογενεια μας ειναι λογικο να μας συγκινησει περισσοτερο απο εναν ξενο.γιατι με την οικογενεια μας υπαρχει κατι που μας δενει..εκεινο που δεν μου αρεσει ειναι που λες οτι και εμεις καναμε τα ιδια..απο που και ως που βιαζαμε και σφαζαμε αμαχους...που το διαβασες αυτο ρε φιλε???
δυστηχως ετσι ειναι.
με το παραδειγμα εννοουσα οτι ειναι λογικο να ειμαστε περισσοτερο ευαισθητοι με την δικια μας γενοκτονια... αμα βαζεται στο ιδιο καζανι τον μεγα αλεξανδρο με την σημερινη και αλλαζωνικη αμερικη αυτο ειναι ΑΤΟΠΟ.δεν μπορει με μηδενιστικη αντιληψη να τα βαζεται ολα στο ιδιο καζανι..αλλο ο ιμπεριαλιστικος πολεμος και αλλοη μεταφορα πολιτισμου και οι απελευθερωση υποδουλων λαων..και αν δεν ειναι ετσι, τοτε θα επρεπε να τα λενε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ..αυτο δεν καταλαβαινεται..
τοσο κακος ειναι ο μηδενισμος?
αλλωστε αναρχικος ειμαι.
αναρχισμος-κυνισμος-μηδενισμος πανε μαζι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Leo στις Τετ 29 Δεκ 2010 - 11:11, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
sellos έγραψε:επειδη δεν συμφωνουν με τις δικες σου ειναι ανθελληνικες?
αλλο παλι και τουτο..
Το παραδειγμα της Τριπολιτσας το ανεφερα για να δειξω πως εγκληματα γινονται κι απο αυτους που εχουν το δικαιο να πολεμουν σε μια μαχη..πολυ περισσοτερο οταν μιλαμε για κατακτητικους πολεμους..
και ναι στην Τριπολιτσα γιναν εγκληματα
με βιασμους,αρπαγες, σφαγες αμαχων
θα αρνηθω την πραγματικοτητα για να ζησω το ελληνικο ονειρο..
Ειχαμε κανει λιγο πιο παλια μια αντιστοιχη συζήτηση για τον Μ. Αλεξανδρο
και την σχετικη ψηφοφορια που ειχε κανει ο ΣΚΑΙ..
Με ρωτας αν τα ελληνικα συμφεροντα θα εκαναν ποτε μια γενοκτονια? Λιγοτερο πιθανο, γιατι ειχε δημιουργηθει ο πολιτισμος απο τους πραγματικους Μεγαλους Ελληνες που εζησαν λιγα χρονια πιο πριν απο αυτον..
Μνημεια και πολιτισμο (τον δικο τους) εχουν δημιουργησει και οι Ρωμαιοι, και οι Αραβες, και Λατινοι και ολοι οι κατακτητες στις αποικιες τους.. (λιγοτερο ή περισσοτερο σημαντικα)..
η σπουδαιοτητα του πολιτισμου που μεταφερει καποιος ξενος που εξουσιαζει τους γιγενεις δεν οριοθετει τον ορο της κατακτησης,
ειναι αυτονομη εννοια, ευκολα αντιληπτη...
Το οτι προσφερε στις περιοχες που κατεκτησε, δεν αλλαζει την εννοια του κατακτητη πως να το κανουμε..??
δεν προσφερε μονο,πηρε κι ολας...
και οι Αμερικανοι μια χαρα εκπληρωνουν το ονειρο τους
και νεες τεχνολογιες προσφερουν
και Μεγαλοι αισθανονται..
Για μενα ο αρχαιος πολιτισμος των Ελληνων δεν βασιζεται πανω στον Μεγα Αλεξανδρο, αυτος απλα (επεκτατικα) τον προωθησε..
ο πολιτισμος,οι τεχνες,τα γραμματα, η δημοκρατια προυπήρχε..
Αληθεια σκεφτηκες ποτε ποσοι σκοτωθηκαν σ'αυτην την προωθηση του πολιτισμου..?
Δικαιωμα των ελληνων ειναι να αισθανονται περιφανοι για την αυτοκρατορια που εφτιαξε..
Διακαιωμα των μωαμεθανων ειναι να αισθανονται περιφανοι για την αυτοκρατορια που εφτιαξαν
Αντιστοιχο δικαιωμα των Αραβων
των Ρωμαιων
των Ισπανων
των Γερμανων (θα ηταν αν πετυχαινε το κολπο του Χιτλερ)
των Αμερικανων σημερα
Δικαιωμα του καθενος ειναι να αισθανεται περιφανος οταν μαμαει και δερνει
Δικαιωμα δικο μου ειναι να βαζω σε πρωτη μοιρα τον ανθρωπο..
Φίλε μου Σέλλο συγγνώμη αλλά οι ιδέες που εκφράζεις είναι σαν τις ανακοινώσεις Παπανδρέου όπου όπως υποστηρίζει υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας.Πρέπει να το πάρεις αλλιώς το θέμα.Και να σου πώ και κάτι.Αυτά που έκαναν οι Τούρκοι δεν πιάνονται;Όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει,όλοι κάτι ξέρουν από Ιστορία.Μου φαίνεται ότι σαν να κλείνετε τα μάτια στα γεγονότα.Και εγώ σου λέω ότι έγιναν όλα αυτά στην Τριπολιστά.Αυτοί 400 χρόνια τι έκαναν;Οι Έλληνες φίλε μου δεν θα έκαναν ποτέ γενοκτονία.Εμείς δεν τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και ούτε διεκδικούμε κάτι που δεν μας ανήκει σωστά;Μπορώ κάλλιστα όμως άν θέλω να διώξω τους 300.000 Τούρκους της Θράκης.Το κάνω; ΟΧΙ! Με έδιωξαν ή δεν με έδιωξαν με γενοκτονία από την Μ.Ασία;Με έδιωξαν ή δεν με έδιωξαν από την Πόλη το 1980 πάλι;Το έκαναν.Άρα μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Τουλάχιστον φίλε μου ο Αλέξανδρος κάτι πρόσφερε.Οι Τούρκοι το έκαναν;Επίσης,γιατί να σκοτώθηκαν στην προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού;Όλοι γράφουν ότι αποδέχτηκαν την διάδοση του.Δείξε μου κάτι που να αποδυκνύει το αντίθετο.Δεν πίεσα κανέναν.Όπως λές και εσύ τον μετέδωσα και όποιος ήθελε τον ακολουθούσε και το πίστευε.Ή κάνω λάθος;Σε πιέζει κανείς να είσαι Χριστιανός;ΟΧΙ.Άν θέλεις...Και αυτά περί Αμερικανών φίλε μου είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Οι άνθρωποι δεν 'εχουν τίποτα άλλο στο νού τους εκτός από τον πόλεμο.Δεν είμαι εγώ αυτός που δημιουργώ πόλεμους δεξιά & αριστερά για το πετρέλαιο.Και ότι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στηρίζονται σε θεωρίες και πρακτικές Ελλήνων,Αιγυπτίων,Σουμερίων και Αράβων.Όλοι ξέρουμε τι μυαλά βγήκαν από αυτές τις φυλές.Δεν ξέρω κανέναν Αμερικανό που να έχει ανακαλύψει κάτι.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
γνωμη σου...Φίλε μου Σέλλο συγγνώμη αλλά οι ιδέες που εκφράζεις είναι σαν τις ανακοινώσεις Παπανδρέου όπου όπως υποστηρίζει υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας
αλλα προφανως και δεν υπερασπιζομαι τα συμφεροντα τις Ελλαδας
σε ενα ελληνικο φορουμ.θα ηταν το ιδιο χαζο οσο ειναι να προσπαθω να αποδειξω οτι ειμαι ελληνας κρατώντας μια ελληνικη σημαια σε ενα γηπεδο που ολοι ειναι ελληνες..(για να πλησιασουμε και λιγο το θεμα του τοπικ.. )
Γενικοτερα παντως προσπαθω να βλέπω τα πραγματα (οσο μπορω ) αντικειμενικα
και στο ποδοσφαιρο και στη ζωη και γενικα..
και δεν με ενδιαφερει το συμφερον κανενος κρατους, περα απο την ευημερια των ανθρωπων.
Το θεμα της αλωσης της Τριπολιτσας δεν το εβαλα ως αντιβαρο σε κατι, γιατι τιποτα δεν μπορει να μπει ως αντιβαρο οταν χανωνται ανθρωπινες ζωες, οταν βεβηλωνονται ανθωπινες αξιες κτλπ..
το εγραψα για να πω, πως εγκληματα συμβαινουν ακομη και οταν καποιος κανει απελευθερωτικο πολεμο, πολυ περισσοτερο οταν ο πολεμος ειναι επεκτατικος.
θεωρωντας πως ειναι γνωστα τα γεγονοτα που συνεβησαν
αν δεν το ξερετε, ή αν δεν θελετε να τα παραδεχθητε ειναι κατι που δεν το περιμενα..αλλα οκ..
Φανταζεται λοιπον κανενας πως ο Μ.Αλεξανδρος εκανε πολεμικη εξτρατια (hello πολεμο εκανε..) χωρις να σκοτωσει..?
Επειδη αυτοι δεν ηταν Ελληνες (αλλα "βαρβαροι") δεν μετρανε..?
και την ιστορια την γραφουν παντα οι νικητες (σε μεγαλο βαθμο)
οποτε αυτη η ιστορια γραφτηκε απο τους Ελληνες (αλλα προφανως θα τα γραψαν καπως στρογγυλοποιημενα..
και χωρις να ξερω φανταζομαι πως και οι Τουρκοι καπως στρογγυλα τους τα γραφουν..
Ξερω εγω μπορει να λενε "πηγαμε εκει στους απολιτιστους τους Ρωμιους, φτιαξαμε τζαμια,φτιαξαμε ναους το ενα το αλλο"
ουτε για τις σφαγες που καναν θα αναφερουν,ουτε τιποτα..
Ξερει κανενας τι πολιτισμο ειχαν οι λαοι που κατακτησε ο Αλεξανδρος πριν..?
Δηλαδη,καποια πραγματα θελουν κοινη λογικη...
Τελος παντων, εγω δεν θελω να πεισω κανεναν..
Υ.Γ
προσωπικα εμενα οχι η αληθεια ειναι..Σε πιέζει κανείς να είσαι Χριστιανός;
αλλα ως Ελληνες πιεστηκαμε βιαια να αποκυρηξουμε τις αρχαιες Ελληνικες θρησκειες και να τον αποδεχθουμε..
οπου υπηρχε αρχαιος ναος γκρεμιστηκε και χτιστηκε μια εκκλησια..
Υ.Γ1
Νομιζω πως η ελληνικη γραμμη ήταν να αποκαλουνται απλα μουσουλμανοι,Μπορώ κάλλιστα όμως άν θέλω να διώξω τους 300.000 Τούρκους της Θράκης
"Πρέπει να το πάρεις αλλιώς το θέμα"
Υ.Γ2 ολο λεω πως δεν θα επανερθω σε τετοια θεματα, γιατι ξερω πως ειναι δυσκολο να αλλαξουν αντιληψεις χρονων.
απλα καμια φορα με στεναχωρει νεοι ανθρωποι να βασιζουν τις σκεψεις τους σε
περασμενες αντιλήψεις..
τεσπα..δεν βαριεσαι..
sellos- Respected
Ομάδα :
Για να επανέλθουμε στο θέμα των σημαιων έχω να πω ότι ''της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην άκρη χαραγμένο σφυροδρέπανο λευκό''
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
ποια χωρα ειναι αυτη?Barbabilios έγραψε:Για να επανέλθουμε στο θέμα των σημαιων έχω να πω ότι ''της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην άκρη χαραγμένο σφυροδρέπανο λευκό''
mike66diagoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1543
Τόπος : Λοχος Στρατηγιου
Ομάδα :
Ομάδα : ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 θα βρισκεσε για παντα Ορεστακο
ΘΥΡΑ 6 Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
1905-2012...Keep Walking
Registration date : 17/12/2010
Toυ Πανουση..
sellos- Respected
Ομάδα :
Aκριβώς https://www.youtube.com/watch?v=gXFr72huwNw&feature=related
Y.Γ: ΄Με 2 dvd, δώρο μια εφημερίδα.....
Y.Γ: ΄Με 2 dvd, δώρο μια εφημερίδα.....
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
https://www.youtube.com/watch?v=D8M-z8950Vo&feature=player_embedded#!
''Ο Θεός υπόγραψε την Ελευθερία της Πατρίδος και δεν την παίρνει πίσω''...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την john gate-5- στις Τετ 29 Δεκ 2010 - 0:19, 1 φορά
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ενα απο τα χειροτερα τοπικ ολων των εποχων στο μπετα...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
κατσε τωρα που βαλαμε τον Τζιμη στην κουβεντα..
αρχίζει και φτιαχνει...
https://www.youtube.com/watch?v=U_LraistLa0&feature=related
αρχίζει και φτιαχνει...
https://www.youtube.com/watch?v=U_LraistLa0&feature=related
sellos- Respected
Ομάδα :
Σεβαστή η άποψη σου φίλε μου.Αλλά δεν νομίζεις ότι η Ιστορία επηρεάζει κατά πολύ την ζωή μας;Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τους προγόνους μας;
Επισκέπτης- Επισκέπτης
οτι πιο αποτυχημενο εχει πει.Barbabilios έγραψε:Για να επανέλθουμε στο θέμα των σημαιων έχω να πω ότι ''της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην άκρη χαραγμένο σφυροδρέπανο λευκό''
μετα το κουμμουνισμο
Επισκέπτης- Επισκέπτης
υποχρεωμενος οχι.john gate-5- έγραψε:Σεβαστή η άποψη σου φίλε μου.Αλλά δεν νομίζεις ότι η Ιστορία επηρεάζει κατά πολύ την ζωή μας;Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τους προγόνους μας;
αλλα οπως ειπες να γνωριζεις.
αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να κρατας ζωντανες "βεντετες"του παρελθοντος
Επισκέπτης- Επισκέπτης
απο τα μεγαλυτερα ψεματα της ιστοριας ...john gate-5- έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=D8M-z8950Vo&feature=player_embedded#!
μην του καταριψεις την πεποιθηση οτι οι τουρκοι εφυγαν απο την ελλαδα γιατι οι ελληνες επαναστατησανMitsos14 έγραψε:απο τα μεγαλυτερα ψεματα της ιστοριας ...john gate-5- έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=D8M-z8950Vo&feature=player_embedded#!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Γενικώς η ιστορία για να κατανοηθεί, κυρίως όμως για να είναι αξιόπιστη, πρέπει να πέσει πολύ διάβασμα, πρέπει να διασταυρωθούν πολλές διαφορετικές πηγές.
Μέχρι και ο Λιακόπουλος γράφει ιστορία......
Ειδικά τώρα με την ανάπτυξη του ίντερνετ τα τελευταία 20 χρόνια, ο κάθε ένας μπορεί να γράψει την δική του.
Αξιοπιστία μηδέν.........
Γι' αυτό λοιπόν ας μην μπλέξουμε ιστορία εδώ μέσα, ΔΕΝ θα βγάλουμε άκρη.
Μέχρι και ο Λιακόπουλος γράφει ιστορία......
Ειδικά τώρα με την ανάπτυξη του ίντερνετ τα τελευταία 20 χρόνια, ο κάθε ένας μπορεί να γράψει την δική του.
Αξιοπιστία μηδέν.........
Γι' αυτό λοιπόν ας μην μπλέξουμε ιστορία εδώ μέσα, ΔΕΝ θα βγάλουμε άκρη.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Ολοι μας δεν ξερουμε τιποτα αλλα παρ'ολ'αυτα καθομαστε και γραφουμε του κεφαλιου μας ή μαλλον οχι του κεφαλιου μας αλλα πραγματα που μας πλασσαρουν οι αλλοι(ακομη κι εγω γιατι παρασυρθηκα κι εκανα ενα ποστ)...Αφηστε να ασχολουνται αλλοι που ξερουν καλυτερα απο μας εμεις δεν ειμαστε τετοια θεματα....Ο καθενας εχει τα πιστευω του ας τα κρατησει για τον εαυτο του μην χαλαμε τις καρδιες μας...Θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει μπορεις να μην τα διαβαζεις αλλα δεν μπορω γιατι δεν αφηνω ουτε γραμμα αδιαβαστο στο betafan...
Θρησκεια μονο η ΔΟΞΑ sto betafan...(και γενικα :p)
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
αυτο που ειπες ειναι αυτο που μισω περισσοτερο.ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Ολοι μας δεν ξερουμε τιποτα αλλα παρ'ολ'αυτα καθομαστε και γραφουμε του κεφαλιου μας ή μαλλον οχι του κεφαλιου μας αλλα πραγματα που μας πλασσαρουν οι αλλοι(ακομη κι εγω γιατι παρασυρθηκα κι εκανα ενα ποστ)...Αφηστε να ασχολουνται αλλοι που ξερουν καλυτερα απο μας εμεις δεν ειμαστε τετοια θεματα....Ο καθενας εχει τα πιστευω του ας τα κρατησει για τον εαυτο του μην χαλαμε τις καρδιες μας...Θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει μπορεις να μην τα διαβαζεις αλλα δεν μπορω γιατι δεν αφηνω ουτε γραμμα αδιαβαστο στο betafan...
η αδιαφορια
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Άι γεια σου..........!Michael έγραψε:Γι' αυτό λοιπόν ας μην μπλέξουμε ιστορία εδώ μέσα, ΔΕΝ θα βγάλουμε άκρη.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
» ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» Σε ένα γήπεδο-γιορτή δεν ταιριάζει μια κερκίδα-φυλακή
» ULTRAS PANTHRAX: "… το γήπεδο άδειο, αρχίζει το ματς…"