γήπεδο και σημαίες
+18
Barbabilios
Serraios-5-
johnyz
the_Next
daysleeper_trikala
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
WolfOfRuin
thanosleeds
Omiloparmenos
titormos_nikaia_g6
gioricas
computer
paranoia_trikala
MPS
sellos
Spyrpoul Pinezas
mario4
Mitsos14
22 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: γήπεδο και σημαίες
Θα πρεπει καταρχην καποιος να διαβασει 5 πραγματα για την αναρχια
τις αντιεξουσιαστηκες κινησεις γενικοτερα. Για να τις καταννοησει..
π.χ το προβλημα τους δεν ειναι οι βουλευτες ως ατομα για να τους επιτεθουν
το προβλημα τους ειναι το συστημα που κομματι του ειναι οι βολευτες και η μορφη του πολιτευματος..
Ενα απλο παραδειγμα ήταν,δεν θα επεκταθω γιατι δεν μπορω να μεταφερω την αναρχικη ιδεολογια..
Τελος, μην συνχέουμε και ταυτιζουμε (απαραιτητα) οποιονδηποτε φοραει μια κουκουλα και σπαει, με την αναρχικη-αντιεξουσιαστικη ιδεολογια..
Μπορει να ειναι
-καποιος που νομιζει οτι ειναι αναρχικος
-καποιος χουλιγκαν, που βρισκει την ευκαιρια για νταβαντουρι
-σε αρκετες περιπτώσεις, ανθρωποι που συνεργαζονται με τους κατασταλτικους μηχανισμους ή αποτελουν κομματι τους (δεν υπαρχει μονο ενστολη αστυνομια) οπως εχουν δει παρα πολλες φορες όσοι εχουν βρεθει στις ποριες, λιγοτερες φορες εχει φανει μεσα απο βιντεο στο ευρυτερο κομματι των πολιτων..
και το λεω με πασα ειλικρινια, τα ανεξελεγκτα σπασιματα γινονται παντα απο τις 3 παραπανω κατηγοριες..
και φυσικα ειναι απαραδεκτα..
Η στοχευμενη φθορα ειναι αλλη ιστορια, με την οποια τελικα δεν συμφωνω..
αλλα δεν μπορω να την καταδικασω κι ολας..
τις αντιεξουσιαστηκες κινησεις γενικοτερα. Για να τις καταννοησει..
π.χ το προβλημα τους δεν ειναι οι βουλευτες ως ατομα για να τους επιτεθουν
το προβλημα τους ειναι το συστημα που κομματι του ειναι οι βολευτες και η μορφη του πολιτευματος..
Ενα απλο παραδειγμα ήταν,δεν θα επεκταθω γιατι δεν μπορω να μεταφερω την αναρχικη ιδεολογια..
Τελος, μην συνχέουμε και ταυτιζουμε (απαραιτητα) οποιονδηποτε φοραει μια κουκουλα και σπαει, με την αναρχικη-αντιεξουσιαστικη ιδεολογια..
Μπορει να ειναι
-καποιος που νομιζει οτι ειναι αναρχικος
-καποιος χουλιγκαν, που βρισκει την ευκαιρια για νταβαντουρι
-σε αρκετες περιπτώσεις, ανθρωποι που συνεργαζονται με τους κατασταλτικους μηχανισμους ή αποτελουν κομματι τους (δεν υπαρχει μονο ενστολη αστυνομια) οπως εχουν δει παρα πολλες φορες όσοι εχουν βρεθει στις ποριες, λιγοτερες φορες εχει φανει μεσα απο βιντεο στο ευρυτερο κομματι των πολιτων..
και το λεω με πασα ειλικρινια, τα ανεξελεγκτα σπασιματα γινονται παντα απο τις 3 παραπανω κατηγοριες..
και φυσικα ειναι απαραδεκτα..
Η στοχευμενη φθορα ειναι αλλη ιστορια, με την οποια τελικα δεν συμφωνω..
αλλα δεν μπορω να την καταδικασω κι ολας..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Συγγνώμη ρε φίλε μας δουλεύεις;Σε άλλη χώρα ζώ;Νομίζω όλοι θυμόμαστε τι έγινε το 2008.Εγώ έκαιγα την Αθήνα για 3 ημέρες;Εγώ έκαψα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο;Τι ήθελες δλδ να τους έχουμε για πρότυπο;Εγώ δεν λέω φίλε μου για αυτούς που κάνουν απεργία.Λέω γι αυτούς που καταστρέφουν συνεχώς.
Υγ.:Πρός Λεό
Υγ.:Πρός Λεό
Επισκέπτης- Επισκέπτης
αν στην ελλαδα υπηρχαν τοσοι αναρχικοι οσοι ηταν τοτε στους δρομους θα ειχαμε το καλυτερο κινημα.john gate-5- έγραψε:Συγγνώμη ρε φίλε μας δουλεύεις;Σε άλλη χώρα ζώ;Νομίζω όλοι θυμόμαστε τι έγινε το 2008.Εγώ έκαιγα την Αθήνα για 3 ημέρες;Εγώ έκαψα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο;Τι ήθελες δλδ να τους έχουμε για πρότυπο;Εγώ δεν λέω φίλε μου για αυτούς που κάνουν απεργία.Λέω γι αυτούς που καταστρέφουν συνεχώς.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ρε φίλε τι να το κάνω να κατεβαίνω στους δρόμους χωρίς να έχει αποτέλεσμα,Πές μου τι να το κάνω;Μπορείς να ''χτυπήσεις'' αυτούς τους διεφθαρμένους ,κούκλες πολιτικούς;Αν μπορείς κάντο και με ταλαιπωρείς τους απλούς πολίτες.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
εχεις δικιο.john gate-5- έγραψε:Ρε φίλε τι να το κάνω να κατεβαίνω στους δρόμους χωρίς να έχει αποτέλεσμα,Πές μου τι να το κάνω;Μπορείς να ''χτυπήσεις'' αυτούς τους διεφθαρμένους ,κούκλες πολιτικούς;Αν μπορείς κάντο και με ταλαιπωρείς τους απλούς πολίτες.
το ειπα παραπανω.
οι πορειες δεν οδηγουν πουθενα.
αλλα οι πολιτες ταλαιπωρουνται μονοι τους.
καθονται και τους εκμεταλλευονται και δεν μιλανε.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Leo έγραψε:κοιτα εγω γενικος δεν ειμαι με το αναρχικο κινημα.ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
δεν παω σε πορειες γιατι δεν εχουν νοημα κιολας.
πιστευω οτι η επανασταση μπορει να ερθει ειρηνικα.
δεν ειναι θεμα μαγκιας.
ουτε ειμαστε οι σωσιες.
δεν ειμαστε σουπερμαν.
εγω δεν θα εκανα σε κανεναν τιποτα.
γιατι ετσι χανω τη οποια ελευθερια μου εχει απομεινει.
με το να κρυβομαι και να με κυνηγαει η αστυνομια εννοω
Καλα κανεις και δεν συμμετεχεις στις παρωδιες(πορειες) γιατι δεν εχουν νοημα οπως λες...Αν ηταν διαφορετικες ισως να εβγαινα κι εγω στους δρομους..Το θεμα ειναι οτι σας εχει παρει ολους η μπαλα ακομη κι εμενα αν κατεβω σε μια ειρηνικη πορεια στο τελος που θα γινουν επεισοδια θα μας συμπεριλαβουν κι εμενα σε εκεινα γιατι κανεις δεν θα ασχολειτε με την πορεια αλλα με τα επεισοδια και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι αμαυρωνουν τις πορειες ετσι ωστε σε φτανουν στο σημειο να λες οτι καποιοι τους βαζουν να τα κανουν για να μην φανει η ειρηνικη πορεια και να ασχολουνται ολοι με τα ''καλοπαιδα'' που τα σπασανε...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
οντως ειναι αληθεια..
η τηλεοραση εδειξε πως οι αναρχικοι καψαν την Αθηνα..
οποτε λογικο ειναι να φαινεται πως τον κοροιδευω..
Εγω που τα εζησα απο κοντα,δεν μπορω να κοροιδευω τον εαυτο μου..
Φυσικα η δυναμη της τηλεορασης ειναι πολυ μεγαλη
οποτε αυτη θα γινει πιστευτη
οι "εχθροι βρεθηκαν"
οποτε οι πραγματικοι εχθροι συνεχιζουν να αλωνιζουν..
Αλωστε η σημερινη κριση, το βουλιαγμα του εμποριου
βρισκει τα αιτια στο 3ημερο καψιμο του 2008
και ο κοσμος απο τοτε συνεχιζει να φοβαται να κατεβει να ψωνισει
ενω φυσικα τα χρηματα του περισσευουν..
Υ.Γ μιας και αναφερθηκε το δεντρο, η μοιρα μου επελεξε να βγαινω απο το μετρο εκεινη την ωρα...
Δεν θελω να σε ξηπνησω και συγνωμη που θα σου χαλασω το ονειρο..
15 χρονοι μαθητες ηταν, που μεσα σε ολα τα αλλα καναν χαβαλε..
κατι σαν το χορο της φωτιας..
εκει βγηκε και το ανεπαναληπτο συνθημα
"να καει και το δεντρο και η βουλη"
που μετα το κλεψαν οι βαζελοι και ειπαν το ακομη πιο ανεπαναληπτο
" να καει...να καει.."μπιπ".. το μπουρδ@λ@ η βουλη και το γηπεδο του ΠΑΟ να χτιστει εκει..""
(αυτο το λαθος "μπιπ" δεν ειναι δικο μου το εκανε βουλευτης που ηθελε να αποφυγει την λεξη μπουρδ@λ@ )
η τηλεοραση εδειξε πως οι αναρχικοι καψαν την Αθηνα..
οποτε λογικο ειναι να φαινεται πως τον κοροιδευω..
Εγω που τα εζησα απο κοντα,δεν μπορω να κοροιδευω τον εαυτο μου..
Φυσικα η δυναμη της τηλεορασης ειναι πολυ μεγαλη
οποτε αυτη θα γινει πιστευτη
οι "εχθροι βρεθηκαν"
οποτε οι πραγματικοι εχθροι συνεχιζουν να αλωνιζουν..
Αλωστε η σημερινη κριση, το βουλιαγμα του εμποριου
βρισκει τα αιτια στο 3ημερο καψιμο του 2008
και ο κοσμος απο τοτε συνεχιζει να φοβαται να κατεβει να ψωνισει
ενω φυσικα τα χρηματα του περισσευουν..
Υ.Γ μιας και αναφερθηκε το δεντρο, η μοιρα μου επελεξε να βγαινω απο το μετρο εκεινη την ωρα...
Δεν θελω να σε ξηπνησω και συγνωμη που θα σου χαλασω το ονειρο..
15 χρονοι μαθητες ηταν, που μεσα σε ολα τα αλλα καναν χαβαλε..
κατι σαν το χορο της φωτιας..
εκει βγηκε και το ανεπαναληπτο συνθημα
"να καει και το δεντρο και η βουλη"
που μετα το κλεψαν οι βαζελοι και ειπαν το ακομη πιο ανεπαναληπτο
" να καει...να καει.."μπιπ".. το μπουρδ@λ@ η βουλη και το γηπεδο του ΠΑΟ να χτιστει εκει..""
(αυτο το λαθος "μπιπ" δεν ειναι δικο μου το εκανε βουλευτης που ηθελε να αποφυγει την λεξη μπουρδ@λ@ )
sellos- Respected
Ομάδα :
ειρηνικη η μη ειρηνικη δεν βγαζει πουθενα.ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Leo έγραψε:κοιτα εγω γενικος δεν ειμαι με το αναρχικο κινημα.ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
δεν παω σε πορειες γιατι δεν εχουν νοημα κιολας.
πιστευω οτι η επανασταση μπορει να ερθει ειρηνικα.
δεν ειναι θεμα μαγκιας.
ουτε ειμαστε οι σωσιες.
δεν ειμαστε σουπερμαν.
εγω δεν θα εκανα σε κανεναν τιποτα.
γιατι ετσι χανω τη οποια ελευθερια μου εχει απομεινει.
με το να κρυβομαι και να με κυνηγαει η αστυνομια εννοω
Καλα κανεις και δεν συμμετεχεις στις παρωδιες(πορειες) γιατι δεν εχουν νοημα οπως λες...Αν ηταν διαφορετικες ισως να εβγαινα κι εγω στους δρομους..Το θεμα ειναι οτι σας εχει παρει ολους η μπαλα ακομη κι εμενα αν κατεβω σε μια ειρηνικη πορεια στο τελος που θα γινουν επεισοδια θα μας συμπεριλαβουν κι εμενα σε εκεινα γιατι κανεις δεν θα ασχολειτε με την πορεια αλλα με τα επεισοδια και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι αμαυρωνουν τις πορειες ετσι ωστε σε φτανουν στο σημειο να λες οτι καποιοι τους βαζουν να τα κανουν για να μην φανει η ειρηνικη πορεια και να ασχολουνται ολοι με τα ''καλοπαιδα'' που τα σπασανε...
και τα παιδια που σπανε δυστυχως θυματα της προπαγανδας και της μοδας
απλα βοηθανε τους εξουσιαστες να μας γαμανε με τους νομους.
εγω κατηγορω το αναρχικο κινημα για αρκετους λογους.
αρχικα δεν εχει περιφρουρηση και οργανωση.
τα υπολοιπα ειναι ιδεαλιστικα και δεν εχουν σχεση τωρα
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Φίλε μου Σέλλο δεν χρειάζεται το όνειρο δεν υπάρχει απλά.
Σε πληροφορώ τα έχω 400.Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται.Μπορώ να καταλάβω πράγματα χωρίς να τα δώ.Εγώ και ο Κόπερφιλντ!
Σε πληροφορώ τα έχω 400.Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται.Μπορώ να καταλάβω πράγματα χωρίς να τα δώ.Εγώ και ο Κόπερφιλντ!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
αυτο το καψιμο του δεντρου εχει γινει θεμα.
εχουν καει τοσα δις στρεματα πραγματικων δεντρων και κολλησαμε στο πλαστικο.
που στο κατω κατω ειναι απλα ενα ακομα συμβολο του καπιταλισμου.
οσο περιεργο και αν φαινετια
εχουν καει τοσα δις στρεματα πραγματικων δεντρων και κολλησαμε στο πλαστικο.
που στο κατω κατω ειναι απλα ενα ακομα συμβολο του καπιταλισμου.
οσο περιεργο και αν φαινετια
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ολος ο κοσμος κοροιδευει τον Κακλαμανη γι'αυτο το δεντρο...Εδω καηκε ολος ο κοσμος κι αυτος το δεντρο του...(για να μην το πω αλλιως)
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
γι'αυτο αγχωνομαι..Μπορώ να καταλάβω πράγματα χωρίς να τα δώ.
sellos- Respected
Ομάδα :
δεν ειναι οι αναρχικοι κατευθυνομενοι γιαννη ... οι και καλα γνωστοι - ανγωστοι που τα εχουν πλακακια με την αστυνομια και βγαινουν στο δρομο κανοντας τα ολα λαμπογυαλο δεν ειναι απαραιτητα αναρχικοι ... ειναι ατομα τα οποια χρησιμοποιει η καθε κυβερνηση για να εξυπηρετησει διαφορους σκοπους ... κοινος σκοπο ολων ομως ειναι πως προσπαθουν να αλλοιωσουν και να αμαυρωσουν τους ειρηνικους αγωνες των υπολοιπων ...john gate-5- έγραψε:ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
Φίλε μου Δόξα ή Τίποτα +1000 (δεν μπορώ τόσους αλλά δεν πειράζει)
Απλά ξέρετε ποιο είναι το θέμα;Ότι και αυτοί οι αναρχικοί που υπάρχουν είναι κατευθυνόμενοι.Τους βάζουν οι πολιτικοί για να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες και να δέχονται οπονδήποτε νόμο τους σερβίρουν.
αν θυμαμαι καλα η τρεμη το εκανε αυτο ...sellos έγραψε:
μεγαλη συζητηση αυτη.Mitsos14 έγραψε:δεν ειναι οι αναρχικοι κατευθυνομενοι γιαννη ... οι και καλα γνωστοι - ανγωστοι που τα εχουν πλακακια με την αστυνομια και βγαινουν στο δρομο κανοντας τα ολα λαμπογυαλο δεν ειναι απαραιτητα αναρχικοι ... ειναι ατομα τα οποια χρησιμοποιει η καθε κυβερνηση για να εξυπηρετησει διαφορους σκοπους ... κοινος σκοπο ολων ομως ειναι πως προσπαθουν να αλλοιωσουν και να αμαυρωσουν τους ειρηνικους αγωνες των υπολοιπων ...john gate-5- έγραψε:ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
Φίλε μου Δόξα ή Τίποτα +1000 (δεν μπορώ τόσους αλλά δεν πειράζει)
Απλά ξέρετε ποιο είναι το θέμα;Ότι και αυτοί οι αναρχικοί που υπάρχουν είναι κατευθυνόμενοι.Τους βάζουν οι πολιτικοί για να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες και να δέχονται οπονδήποτε νόμο τους σερβίρουν.
επισης υπαρχουν οι γνωστοι μπαχαλaκηδες και πραγματικoi αναρχικοι.
εγω σαν αναρχικος διαφωνω με τις πορειες μιας και δεν οδηγουν πουθενα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ποδοσφαιρικοί αγώνες «προς ενίσχυσιν και υπέρ των συμμοριοπλήκτων»
το ποδόσφαιρο ως μέσον.
το ποδόσφαιρο ως μέσον.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Μιας και ανοίξατε το θέμα σχετικά με τους αναρχικούς εδω και κάμποσες σελίδες για τους νεκρούς της Μarfin τι έχετε να πείτε μάγκες? ποιός πέταξε τη μολότωφ στην τράπεζα τότε? απο ψευτοεπαναστάτες και αιώνιους φοιτητές με τα λεφτά και την ανοχή του μπαμπά και της μαμάκας τους έχουμε χορτάσει πλέον!!!
paranoia_trikala- Αριθμός μηνυμάτων : 2287
Τόπος : Trikala City
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Registration date : 11/08/2009
.....για τους νεκρούς της Μarfin τι έχετε να πείτε μάγκες? ποιός πέταξε τη μολότωφ στην τράπεζα τότε?
Οχι αυτοί που εννοείς πάντως.
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
Και ποιός την πέταξε?? ααα ξέχασα οι απλοί πολίτες που διαδήλωναν εκείνη την ώρα είχαν και έτοιμη τη μολότωφ και είπαν τι να κάνουμε να περάσει η ώρα ας ρίξουμε μια μολότωφ στην τράπεζα να δείξουμε την μαγκιά μας.. σωστά δίκιο έχεις αλλα μάλλον δεν θα είδαν ότι η τράπεζα ήταν ανοιχτή και είχε και κόσμο μέσα.. κρίμα τα καημενούλια να τους λυπηθούμε έπρεπε.. ρε τι τραβάμε........!!!!!!!
Ομάδα :
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
Παιδιά να με σχωρνάτε, αλλά ξέφυγε πολύ η κουβέντα.
''γήπεδο και σημαίες'' ο τίτλος του topic και μεις φτάσαμε στη μολότωφ της Μarfin.
Παιδιά να με σχωρνάτε, αλλά ξέφυγε πολύ η κουβέντα.
''γήπεδο και σημαίες'' ο τίτλος του topic και μεις φτάσαμε στη μολότωφ της Μarfin.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
και τοτε ποιοι μας λες?????Barbabilios έγραψε:.....για τους νεκρούς της Μarfin τι έχετε να πείτε μάγκες? ποιός πέταξε τη μολότωφ στην τράπεζα τότε?
mike66diagoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1543
Τόπος : Λοχος Στρατηγιου
Ομάδα :
Ομάδα : ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 θα βρισκεσε για παντα Ορεστακο
ΘΥΡΑ 6 Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
1905-2012...Keep Walking
Registration date : 17/12/2010
εχω πεθανει απο το γελιο αρε μητσαρα!!Mitsos14 έγραψε:σημαιοφοβια ;
mike66diagoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1543
Τόπος : Λοχος Στρατηγιου
Ομάδα :
Ομάδα : ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 θα βρισκεσε για παντα Ορεστακο
ΘΥΡΑ 6 Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
1905-2012...Keep Walking
Registration date : 17/12/2010
mike66diagoras έγραψε:και τοτε ποιοι μας λες?????Barbabilios έγραψε:.....για τους νεκρούς της Μarfin τι έχετε να πείτε μάγκες? ποιός πέταξε τη μολότωφ στην τράπεζα τότε?
To κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης:
http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS/
Barbabilios- Αριθμός μηνυμάτων : 2116
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date : 16/03/2010
Θα μείνω στις παρατηρήσεις του PasGiannina ξεφύγαμε εντελώς απο τον τίτλο του τόπικ που ειναι γήπεδο και σημαίες ζητώ συγγνώμη και για τον εαυτό μου που ξέφυγα τόσο πολύ απο το θέμα του τόπικ. Συνεχίζουμε. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.
Ομάδα :
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
» ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» Σε ένα γήπεδο-γιορτή δεν ταιριάζει μια κερκίδα-φυλακή
» ULTRAS PANTHRAX: "… το γήπεδο άδειο, αρχίζει το ματς…"
» ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» Σε ένα γήπεδο-γιορτή δεν ταιριάζει μια κερκίδα-φυλακή
» ULTRAS PANTHRAX: "… το γήπεδο άδειο, αρχίζει το ματς…"