Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

γήπεδο και σημαίες

+18
Barbabilios
Serraios-5-
johnyz
the_Next
daysleeper_trikala
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
WolfOfRuin
thanosleeds
Omiloparmenos
titormos_nikaia_g6
gioricas
computer
paranoia_trikala
MPS
sellos
Spyrpoul Pinezas
mario4
Mitsos14
22 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 6 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

γήπεδο και σημαίες - Σελίδα 2 Empty Απ: γήπεδο και σημαίες

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 23 Δεκ 2010 - 19:34

Mitsos14 έγραψε:σε προσβαλλει σαν ανθρωπο να βλεπεις την ελληνικη σημαια ;
οποιαδηποτε σημαια

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Mitsos14 Παρ 24 Δεκ 2010 - 19:38

σημαιοφοβια ;
Mitsos14
Mitsos14

Αριθμός μηνυμάτων : 1891
Τόπος : Άγιος Στέφανος
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14
Registration date : 19/01/2010

http://www.gate14.gr/forum

Δημοσίευση από paranoia_trikala Παρ 24 Δεκ 2010 - 20:32

Η Ελληνική σημαία δεν θεωρείται πολιτικό περιεχόμενα για να τη βγάλουμε έξω απο τα γήπεδα.. άσχετα αν μερικοί προσπαθούνε να την κατατάξουνε σε αυτή την κατηγορία... όποιος ντρέπεται για την ελληνική σημαία που έδωσαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι για να ειμαστε εμείς ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και να μιλάμε εδω πέρα ας πάει να ζήσει σε άλλη χώρα απλά ειναι τα πράγματα.
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Αριθμός μηνυμάτων : 2287
Τόπος : Trikala City
Ομάδα : Τρίκαλα
Ομάδα : ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!
Registration date : 11/08/2009

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 21:38

Mitsos14 έγραψε:σημαιοφοβια ;
αν υπαρχει τετοια φοβια τοτε ναι εχω μαλλον

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Leo στις Παρ 24 Δεκ 2010 - 21:39, 1 φορά

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 21:39

Grigoris4 έγραψε:Η Ελληνική σημαία δεν θεωρείται πολιτικό περιεχόμενα για να τη βγάλουμε έξω απο τα γήπεδα.. άσχετα αν μερικοί προσπαθούνε να την κατατάξουνε σε αυτή την κατηγορία... όποιος ντρέπεται για την ελληνική σημαία που έδωσαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι για να ειμαστε εμείς ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και να μιλάμε εδω πέρα ας πάει να ζήσει σε άλλη χώρα απλά ειναι τα πράγματα.
υπαρχουν πολλα λαβαρα για τα οποια πεθαναν χιλιαδες ανθρωποι.
η ολα τα συμβολα στα γηπεδα η τιποτα.
προτιμω τιποτα

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από paranoia_trikala Παρ 24 Δεκ 2010 - 21:55

Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!!
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Δημοσίευση από Omiloparmenos Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:00

αλήθεια πως μπορείς μια ελληνική σημαία με το σταυρό, να εκφράσει ένα μη ορδόδοξο άτομο;
Omiloparmenos
Omiloparmenos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 25/09/2009

Δημοσίευση από paranoia_trikala Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:10

Εσυ δηλαδή δεν εισαι ορθόδοξος ;
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:16

Omiloparmenos έγραψε:αλήθεια πως μπορείς μια ελληνική σημαία με το σταυρό, να εκφράσει ένα μη ορδόδοξο άτομο;
το αλλο που λενε ''υπερηφανος που ειμαι ελληνας".
αυτο και αν δεν στεκει.
πως γινεται να εισαι υπερηφανος για κατι που δεν καταφαρες ο ιδιος?

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:16

Grigoris4 έγραψε:Εσυ δηλαδή δεν εισαι ορθόδοξος ;
υπαρχουν ελληνες που δεν ειναι χριστιανοι.
μειονοτητα αλλα υπαρχουν

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Omiloparmenos Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:21

Grigoris4 έγραψε:Εσυ δηλαδή δεν εισαι ορθόδοξος ;
Όχι. Σκέψου επίσης πως πέρα απο οποιοδήποτε άλλο θρήσκευμα κάποιος θα μπορούσε να είναι άθρησκος, σκεπτικιστής, αθεϊστής κτλ κτλ
Omiloparmenos
Omiloparmenos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Registration date : 25/09/2009

Δημοσίευση από paranoia_trikala Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:27

Δηλαδή εσυ ρε Leo δεν εισαι Έλληνας και χρησιμοποιείς τη λέξη ''λένε'' ; τουλάχιστον εγω και ας μην κατάφερα ο ίδιος η Ελλάδα να ειναι ελεύθερη τώρα
τουλάχιστον τιμάω και σέβομαι αυτούς που πάλεψαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία και εννοείται πως ειμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτούς αλλά και για το ό,τι ειμαι Έλληνας... δηλαδή εσύ δεν εισαι υπερήφανος που εισαι Έλληνας ; ντρέπεσαι για αυτό το πράγμα;; κάτι μυαλά σαν και εσένα έφεραν την Ελλάδα εδω που την έφεραν.. δηλαδή θα προτιμούσες να μην τιμούσαμε τπτ ούτε 25η Μαρτίου πχ ούτε 28η Οκτωβρίου επειδή δεν βρισκόμασταν εμείς εκεί πέρα στον πόλεμο και δεν πολεμήσαμε;;; εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτούς τους ανθρώπους που πολέμησαν και σκοτώθηκαν ειναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω..!! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΟΣ!!! μην λέμε και ό,τι θέλουμε βραδυάτικα!!!!!!!!!!!!!!!
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:35

Grigoris4 έγραψε:Δηλαδή εσυ ρε Leo δεν εισαι Έλληνας και χρησιμοποιείς τη λέξη ''λένε'' ; τουλάχιστον εγω και ας μην κατάφερα ο ίδιος η Ελλάδα να ειναι ελεύθερη τώρα
τουλάχιστον τιμάω και σέβομαι αυτούς που πάλεψαν και σκοτώθηκαν για την ελευθερία και εννοείται πως ειμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτούς αλλά και για το ό,τι ειμαι Έλληνας... δηλαδή εσύ δεν εισαι υπερήφανος που εισαι Έλληνας ; ντρέπεσαι για αυτό το πράγμα;; κάτι μυαλά σαν και εσένα έφεραν την Ελλάδα εδω που την έφεραν.. δηλαδή θα προτιμούσες να μην τιμούσαμε τπτ ούτε 25η Μαρτίου πχ ούτε 28η Οκτωβρίου επειδή δεν βρισκόμασταν εμείς εκεί πέρα στον πόλεμο και δεν πολεμήσαμε;;; εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτούς τους ανθρώπους που πολέμησαν και σκοτώθηκαν ειναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω..!! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΟΣ!!! μην λέμε και ό,τι θέλουμε βραδυάτικα!!!!!!!!!!!!!!!
διαστρευλωνεις τα λογια μου.
συγχαρητηρια στα ατομα που εδωσαν τη ζωη τους.
ελπιζω να μην χρειαστει ξανα.
δεν θεωρω τον εαυτο μου ελληνα.
οχι εθνικα τουλαχιστον.
επισης η λεξη υπερηφανος χρησιμοποιειται για κατι που εχουμε καταφερει.
δεν εχεις καταφερει να εισαι ελληνας.
ετυχε απλα.
η φραση θα ηταν πιο σωστη αν ελεγε"μου αρεσει που ειμαι ελληνας".

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:37

επισης η ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε απο τους πολιτικους της.
οχι απο εμενα και τους ομοιους μου

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από paranoia_trikala Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:46

Τέλος δεν ασχολούμαι με κάποιον που δεν θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα!!!
εισαι πραγματικα αξιοθαύμαστος με αυτό που είπες... Evil or Very Mad καλό βράδυ.....
paranoia_trikala
paranoia_trikala

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 24 Δεκ 2010 - 22:48

καλο βραδυ.
απλα να ξερεις οτι η μισαλλοδοξια δεν ειναι αρετη

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από thanosleeds Παρ 24 Δεκ 2010 - 23:05

Omiloparmenos έγραψε:αλήθεια πως μπορείς μια ελληνική σημαία με το σταυρό, να εκφράσει ένα μη ορδόδοξο άτομο;

Σωστός.
thanosleeds
thanosleeds

Αριθμός μηνυμάτων : 1379
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα : ΑΟ Τρίκαλα-Leeds United
Registration date : 08/07/2010

https://www.youtube.com/user/thanosleeds

Δημοσίευση από mario4 Παρ 24 Δεκ 2010 - 23:28

ούτε εγώ είμαι Χριστιανός
αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ίντα σχέση έχει αυτό με τις σημαίες!

Smile
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : γήπεδο και σημαίες - Σελίδα 2 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από thanosleeds Παρ 24 Δεκ 2010 - 23:38

Η ουσία είναι μία.Πολλοί στην Ελλάδα δεν είναι χριστιανοί(δεν εννοώ να έχουν άλλο θρήσκευμα,εννοώ να μην πιστεύουν-ανάμεσα σε αυτούς και εγώ),αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τη χρήση του σταυρού στη σημαία.Η ουσία είναι να μην εμφανίζεται η σημαία κρεμασμένη στα κάγκελα των ελληνικών γηπέδων παρά μόνο σε αγώνες της εθνικής ομάδας.Δεν χωράνε αυτά στο γήπεδο.Καλώς ή κακώς το κρέμασμα της σημαίας στο γήπεδο έχει συνδεθεί με φασιστικά κλπ κλπ.Καλό θα είναι λοιπόν να αποφεύγεται η χρήση της.Έτσι θα αποφεύγονται και διάφορες παρεξηγήσεις.Απλά είναι τα πράγματα.Θες να κρεμάσεις σημαία?Στο μπαλκόνι σου όχι στο γήπεδο.
thanosleeds
thanosleeds

Δημοσίευση από WolfOfRuin Παρ 24 Δεκ 2010 - 23:39

Το αξιοθρήνητο είναι ότι έχουμε φτάσει να ζούμε σε μια τόσο μισαλλόδοξη κοινωνία στην οποία ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί πως δίπλα του ζουν συνάνθρωποι του οι οποίοι επιλέγουν να μην είναι ορθόδοξοι. Οι αξίες δεν έχουν να κάνουν με τη θρησκεία αλλά με το χαρακτήρα του καθενός. Αντίθετα οι προκλήσεις και ο φανατισμός βλέπω να προέρχονται σε συντριπτικά ποσοστά από όσους έχουν να υπερασπιστούν με θέρμη μια θρησκεία, η οποία κατά τ' άλλα θα έπρεπε να τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Η ανεκτικότητα των επιλογών του συνανθρώπου σου εφόσον δεν προσβάλλουν είναι υποχρέωση όλων, είτε βρισκόμαστε στο ένα "στρατόπεδο" είτε στο άλλο. Επομένως, εγώ δέχομαι και σέβομαι την επιλογή της πλειοψηφίας των συνανθρώπων μου να πιστεύουν στον Ιησού και αυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να δεχτούν την άποψη μου ότι εγώ επιλέγω να μην πιστεύω. Είναι αρκετά απλό
WolfOfRuin
WolfOfRuin

Αριθμός μηνυμάτων : 772
Τόπος : Beyond the crimson horizon
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 03/12/2010

Δημοσίευση από thanosleeds Σαβ 25 Δεκ 2010 - 0:03

WolfOfRuin έγραψε:Το αξιοθρήνητο είναι ότι έχουμε φτάσει να ζούμε σε μια τόσο μισαλλόδοξη κοινωνία στην οποία ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί πως δίπλα του ζουν συνάνθρωποι του οι οποίοι επιλέγουν να μην είναι ορθόδοξοι. Οι αξίες δεν έχουν να κάνουν με τη θρησκεία αλλά με το χαρακτήρα του καθενός. Αντίθετα οι προκλήσεις και ο φανατισμός βλέπω να προέρχονται σε συντριπτικά ποσοστά από όσους έχουν να υπερασπιστούν με θέρμη μια θρησκεία, η οποία κατά τ' άλλα θα έπρεπε να τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Η ανεκτικότητα των επιλογών του συνανθρώπου σου εφόσον δεν προσβάλλουν είναι υποχρέωση όλων, είτε βρισκόμαστε στο ένα "στρατόπεδο" είτε στο άλλο. Επομένως, εγώ δέχομαι και σέβομαι την επιλογή της πλειοψηφίας των συνανθρώπων μου να πιστεύουν στον Ιησού και αυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να δεχτούν την άποψη μου ότι εγώ επιλέγω να μην πιστεύω. Είναι αρκετά απλό

Η εκκλησία φταίει για αυτό φίλε μου....Που πάει την χώρα κάθε μέρα 1000 χρόνια πίσω....
thanosleeds
thanosleeds

Δημοσίευση από titormos_nikaia_g6 Σαβ 25 Δεκ 2010 - 0:08

thanosleeds έγραψε:
WolfOfRuin έγραψε:Το αξιοθρήνητο είναι ότι έχουμε φτάσει να ζούμε σε μια τόσο μισαλλόδοξη κοινωνία στην οποία ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί πως δίπλα του ζουν συνάνθρωποι του οι οποίοι επιλέγουν να μην είναι ορθόδοξοι. Οι αξίες δεν έχουν να κάνουν με τη θρησκεία αλλά με το χαρακτήρα του καθενός. Αντίθετα οι προκλήσεις και ο φανατισμός βλέπω να προέρχονται σε συντριπτικά ποσοστά από όσους έχουν να υπερασπιστούν με θέρμη μια θρησκεία, η οποία κατά τ' άλλα θα έπρεπε να τους κάνει καλύτερους ανθρώπους. Η ανεκτικότητα των επιλογών του συνανθρώπου σου εφόσον δεν προσβάλλουν είναι υποχρέωση όλων, είτε βρισκόμαστε στο ένα "στρατόπεδο" είτε στο άλλο. Επομένως, εγώ δέχομαι και σέβομαι την επιλογή της πλειοψηφίας των συνανθρώπων μου να πιστεύουν στον Ιησού και αυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να δεχτούν την άποψη μου ότι εγώ επιλέγω να μην πιστεύω. Είναι αρκετά απλό

Η εκκλησία φταίει για αυτό φίλε μου....Που πάει την χώρα κάθε μέρα 1000 χρόνια πίσω....

Ανθιμος και δεν ειμαι καλα!
titormos_nikaia_g6
titormos_nikaia_g6

Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ 25 Δεκ 2010 - 11:56

Μιλάμε το τι έχω διαβάσει σε αυτές τις τελευταίες 2 σελίδες δεν λέγεται.Δέχομαι το ότι κάποιοι δεν θέλουν να είναι Χριστιανοί,εξάλου υπάρχει ανεξιθρησκεία.Αλλά κάπου το χάσαμε το παιχνίδι.Ο άλλος μου λέει δεν θεωρεί τον ευατό του Έλληνα (!) γιατί δεν ήταν αυτός που πολέμησε για την χώρα αυτή ώστε να ελευθερωθεί και δεν είναι σωστό να λέμε ''Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας''.Πώς γίνετε αυτό;Σοβαρά μιλάτε ρε παιδιά;Έχεις γεννηθεί από Έλληνες,ζείς σε Ελληνική πόλη,υποστηρίζεις Ελληνική ομάδα και δεν είσαι Έλληνας;Πάμε καλά;Και τι είσαι Τούρκος;Θα σου άρεσε πιο πολύ;Και γιατί να μην είμαι περήφανος για την καταγωγή μου;Έχω δημιουργήσει έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στον κόσμο,έχω βάλει τις βάσεις για όλες τις επιστήμες,δημιούργησα μια λαμπρή αυτοκρατορία που έφτασε ως στην Ασία και ήταν η μόνη που δεν είχε κατακτητικό χαρακτήρα αλλά την διάδωση του Ελληνικού πολιτισμού.Επίσης,αντιστάθηκα σε δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του κόσμου,την Ρωμαϊκή και την Οθωμανική.Άντεξα 400 ολόκληρα χρόνια σκλαβιάς και παρ'όλα αυτά βγήκα νικητής και κατάφερα να ελευθερωθώ.Κοίταξα στα μάτια τις υπερδυνάμεις Ιταλία και Γερμανία και πάντα αντιστεκόμουν σε ότι με καταπιέζει και προσπαθεί να με ξανασκλαβώσει.Γιατί λοιπόν;Εγώ γουστάρω που είμαι Έλληνας και οποαινού δεν του αρέσει τα μπογαλάκια του και σε άλλη παραλία.Και για να μην μείνετε με το παράπονο ότι ο Άγιος Βασίλης δεν σας έφερε δώρο θα φροντίσουμε να γίνουν ανεξάρτητα κράτη η ΞΚρήτη και το Αίγιο.Μην σας καταπιέζουμε κιόλας.Άντε Καληνύχτα και όταν επανέλθετε στην πραγματικότητα και διαβάσετε λίγο Ελληνική Ιστορία αλλά και ξένους οι οποίοι προσκυνούν στο μεγαλείο της τότε ξαναμιλάμε.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 25 Δεκ 2010 - 12:36

Ρε παιδια ασχοληθειτε με κατι πιο χειροποιαστα πραγματα μην τσακωνεστε τωρα και γι'αυτο...Καλες οι θρησκειες σεβομαι οποιον θελει να πιστευει σε κατι ''ανωτερο'' αλλα για μενα το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι να πιστευουμε σε υπαρκτες αξιες οπως οι συνανθρωποι μας γιατι μονον αυτοι μπορουν να μας βοηθησουν και κανενας αλλος...

ΥΓ1 Για οποιον ξερει ιστορια οι Ελληνες δεν ηταν Χριστιανοι αλλα τους εκαναν..Τελος παντων...Εγω εχω πει οτι ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας αλλα οχι που ζω στην Ελλαδα...Δεν με πειραζει που λεει ο φιλος Λεο οτι δεν στεκει γιατι στην ουσια δεν ειμαστε αποδεδειγμενα Ελληνες αλλα καποιοι μας εφεραν στον κοσμο και μας εφεραν στην Ελλαδα κι εμεις καλουμαστε να κρατησουμε την αξιοπρεπεια αυτης τη χωρας ψηλα και την εχουμε κανει σκατα,οχι ακριβως εμεις ξερετε εσεις...

ΥΓ2 ξεχασα να προσθεσω θα σας παρακαλουσα να μην κανουμε κουβεντα εδω μεσα για τους δηθεν εκπροσωπους του Χριστου, ναι για εκεινους τους παπατζηδες μιλαω γιατι θα φαω οριστικο μπαν,ευχαριστω...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από thanosleeds Σαβ 25 Δεκ 2010 - 14:29

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
ΥΓ2 ξεχασα να προσθεσω θα σας παρακαλουσα να μην κανουμε κουβεντα εδω μεσα για τους δηθεν εκπροσωπους του Χριστου, ναι για εκεινους τους παπατζηδες μιλαω γιατι θα φαω οριστικο μπαν,ευχαριστω...

Σωστός.
thanosleeds
thanosleeds

Σελίδα 2 από 6 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή