Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

γήπεδο και σημαίες

+18
Barbabilios
Serraios-5-
johnyz
the_Next
daysleeper_trikala
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
WolfOfRuin
thanosleeds
Omiloparmenos
titormos_nikaia_g6
gioricas
computer
paranoia_trikala
MPS
sellos
Spyrpoul Pinezas
mario4
Mitsos14
22 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 6 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

γήπεδο και σημαίες - Σελίδα 5 Empty Απ: γήπεδο και σημαίες

Δημοσίευση από athens_trikala4 Τετ 29 Δεκ 2010 - 14:29

θα ηταν το ιδιο χαζο οσο ειναι να προσπαθω να αποδειξω οτι ειμαι ελληνας κρατώντας μια ελληνικη σημαια σε ενα γηπεδο που ολοι ειναι ελληνες..(για να πλησιασουμε και λιγο το θεμα του τοπικ.. Smile )
Σχετικο αυτο γιατι οταν πας σε ενα ελληνικο γηπεδο και σου λενε διαφορα οπως ΄΄μαμω την ελλαδα σας και μαμω το εθνος σας΄'ισως να μην ειναι τοσο χαζο....

Υ.Γ.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις .....ειναι εντελως συμπτωματικη.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την athens_trikala4 στις Τετ 29 Δεκ 2010 - 14:56, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
athens_trikala4
athens_trikala4

Αριθμός μηνυμάτων : 160
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : Τρίκαλα
Ομάδα : Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ
Registration date : 17/01/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από sellos Τετ 29 Δεκ 2010 - 14:42

και τι μου το λες εμενα..?
δεν συμφωνω ουτε με το ενα, ουτε με το αλλο..

Αν καταλαβα καλα, περιγραφεις μια εμπειρια που εσυ ως ελληνας
πηγες καπου σε βρισαν, καταλαβες πως δεν ηταν ελληνες εκει..
και την αλλη φορα που πηγες πηρες και μια ελληνικη σημαια μαζι σου
για να ξεχωρισεις ως ελληνας, απο τους αλλους εκει..
οκ,αν εγινε ετσι η χρονικη σειρα..σωστο το βρισκω και οχι χαζο να κουβαλαει καποιος ελληνικη σημαια μαζι του..
αλλα μηπως δεν έγινε?

κι εγω γενικα το λεω,απλα απανταω σε εσενα..

απλα υπαρχουν ας πουμε καποιες ομαδες ανθρωπων που το χουν και λιγο στο αιμα τους ή στον εγγεφαλο οπως απεδειξε μια προσφατη ερευνα..
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από athens_trikala4 Τετ 29 Δεκ 2010 - 15:11

sellos έγραψε:και τι μου το λες εμενα..?
δεν συμφωνω ουτε με το ενα, ουτε με το αλλο..

Αν καταλαβα καλα, περιγραφεις μια εμπειρια που εσυ ως ελληνας
πηγες καπου σε βρισαν, καταλαβες πως δεν ηταν ελληνες εκει..
και την αλλη φορα που πηγες πηρες και μια ελληνικη σημαια μαζι σου
για να ξεχωρισεις ως ελληνας, απο τους αλλους εκει..
οκ,αν εγινε ετσι η χρονικη σειρα..σωστο το βρισκω και οχι χαζο να κουβαλαει καποιος ελληνικη σημαια μαζι του..
αλλα μηπως δεν έγινε?

κι εγω γενικα το λεω,απλα απανταω σε εσενα..

απλα υπαρχουν ας πουμε καποιες ομαδες ανθρωπων που το χουν και λιγο στο αιμα τους ή στον εγγεφαλο οπως απεδειξε μια προσφατη ερευνα..

Απλα απανταω πιο πανω σε εσενα δεν λεω οτι το εκανες εσυ....τωρα το πως εγινε δεν ησουνα εκει και δεν ξερεις τα αλλα ειναι μια απλη συζητηση που γινετε σε ενα φορουμ και ο καθε ενας λεει κατι απο την οπτικη γωνια που τα ειδε....τεσπα μην ξυνουμε παλιες πληγες......ο καθενας ειναι ελευθερος να σηκωνει οτι σημαια θελει ειτε λεγετε αργεντινικη ειτε λεγετε ελληνικη ειτε τουρκικη.......δεν ειναι κακο οπως θελουν καποιοι να περασουν ουτε ατοπο και ασκοπο για καποιους σημαινουν κατι ειτε ειναι ολοι ιδιας πολιτικης αποψης,εθνοτητας κτλ κτλ που ειναι στο γηπεδο.....απλα επειδη εγινε αναφορα για την ελληνικη πιο πανω δεν ειναι και το καλυτερο να την σηκωνουν ατομα που εχουν αντιληψεις νεοναζισμου και χιτλερισμου μαλλον για αυτο εχει ερθει σε τετοια υποτιμηση γιατι αυτα τα ατομα το παιζουν και ελληνες......

Υ.Γ.ΕΞΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.......
athens_trikala4
athens_trikala4

Αριθμός μηνυμάτων : 160
Ομάδα : Τρίκαλα
Ομάδα : Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ
Registration date : 17/01/2010

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 29 Δεκ 2010 - 15:35

Leo έγραψε:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Ολοι μας δεν ξερουμε τιποτα αλλα παρ'ολ'αυτα καθομαστε και γραφουμε του κεφαλιου μας ή μαλλον οχι του κεφαλιου μας αλλα πραγματα που μας πλασσαρουν οι αλλοι(ακομη κι εγω γιατι παρασυρθηκα κι εκανα ενα ποστ)...Αφηστε να ασχολουνται αλλοι που ξερουν καλυτερα απο μας εμεις δεν ειμαστε τετοια θεματα....Ο καθενας εχει τα πιστευω του ας τα κρατησει για τον εαυτο του μην χαλαμε τις καρδιες μας...Θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει μπορεις να μην τα διαβαζεις αλλα δεν μπορω γιατι δεν αφηνω ουτε γραμμα αδιαβαστο στο betafan...

Θρησκεια μονο η ΔΟΞΑ sto betafan...(και γενικα :p)
αυτο που ειπες ειναι αυτο που μισω περισσοτερο.
η αδιαφορια

Αδιαφορια ειναι επειδη δεν γουυσταρω να διαβαζω τις μαλακιες που γραφει ο καθενας στο betafans; Υπαρχουν τοσα και τοσα μεροι που αποφευγω για να μην διαβαζω τις σαχλαμαρες του καθενος και δεν εχω καμια διαθεση να αποφευγω και το betafans...Ο καθενας δρα με τον τροπο του μεσω του betafans δεν προκειτε ομως να λυσετε τετοιου ειδους προβληματα...Μονο στους δρομους θα λυθουν τα προβληματα αλλα σιγουρα ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ''ΕΣΕΙΣ'' Ή ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ(που αυτοι ειναι και ο λογος που δεν βγαινω στο δρομο)...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από PasGiannina Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:03

Παιδιά είτε καλώς είτε κακώς σημαία = ιστορία.
Και η Ελληνική ιστορία είναι μεγάλη......πολύ μεγάλη λέμε.....!
Όσοι την γνωρίζουν καλώς να πουν κάποια πράματα, όσοι όμως απλά θέλουν να κάνουν κουβέντα έτσι ''για να γίνεται κουβέντα'' καλύτερα ας την αφήσουν......

Και επειδή ξέρω πως αν αναμιχθούμε σε κουβέντα γι`αυτήν δεν θα βγάλουμε άκρη...ας την αφήσουμε καλύτερα στους ιστορικούς που την γράφουν....τρομάρα τους κι αυτών.....άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος..........δεν βγάζουν αυτοί άκρη.....εμείς στο betafans θα βγάλουμε ??????????
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από gioricas Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:06

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
Leo έγραψε:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Ολοι μας δεν ξερουμε τιποτα αλλα παρ'ολ'αυτα καθομαστε και γραφουμε του κεφαλιου μας ή μαλλον οχι του κεφαλιου μας αλλα πραγματα που μας πλασσαρουν οι αλλοι(ακομη κι εγω γιατι παρασυρθηκα κι εκανα ενα ποστ)...Αφηστε να ασχολουνται αλλοι που ξερουν καλυτερα απο μας εμεις δεν ειμαστε τετοια θεματα....Ο καθενας εχει τα πιστευω του ας τα κρατησει για τον εαυτο του μην χαλαμε τις καρδιες μας...Θα μου πειτε αν δεν σου αρεσει μπορεις να μην τα διαβαζεις αλλα δεν μπορω γιατι δεν αφηνω ουτε γραμμα αδιαβαστο στο betafan...

η αδιαφορια

Αδιαφορια ειναι επειδη δεν γουυσταρω να διαβαζω τις μαλακιες που γραφει ο καθενας στο betafans; Υπαρχουν τοσα και τοσα μεροι που αποφευγω για να μην διαβαζω τις σαχλαμαρες του καθενος και δεν εχω καμια διαθεση να αποφευγω και το betafans...Ο καθενας δρα με τον τροπο του μεσω του betafans δεν προκειτε ομως να λυσετε τετοιου ειδους προβληματα...Μονο στους δρομους θα λυθουν τα προβληματα αλλα σιγουρα ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ''ΕΣΕΙΣ'' Ή ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ(που αυτοι ειναι και ο λογος που δεν βγαινω στο δρομο)...

τασο με το τελευταιο συμφωνω απολυτα..ομως εδω παραθετουμε αποψεις απο αυτα που ξερει ο καθενας.δεν προσπαθουμε να λυσουμε τιποτα..επειδη δεν σου αρεσει η συζητηση δεν σημαινει οτι λεμε μαλακιες ολοι..ο καθενας εκφραζει και μια αποψη.εκεινο που με λυπη διαπιστωνω ειναι οτι το θεμα ΔΕΝ θα επρεπε να μας κανει να διαφωνουμε..δεν νομιζω οτι υπαρχουν Γαλλοι που να θαβουν την γαλλια με αυτο τον τροπο.αλλο να κρινεις τα οσα γινονται στη πατριδα σου και αλλο να την μισεις..αυτη η διαφωνια εδω δειχνει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο δρομο και να ειμαστε ενωμενοι..και αυτο ειναι το λυπηρο συμπερασμα.γιατι αν κατεβω εγω στο δρομο με ελληνικη σημαια θα με κοιταν με μισο ματι καποιοι.το ιδιο μετα θα κανω και εγω γιατι πιστευω οτι δεν εχω κατι κοινο με ανθρωπους που μισουν την πατριδα και τα εθνη...αυτο ακριβως πετυχαινουν οι πολιτικοι..αυτο που ειπες στι τελος να βαρεθουμε τις κοντρες και να μην κατεβαινουμε στο δρομο...
gioricas
gioricas

Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:13

Mitsos14 έγραψε:
john gate-5- έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=D8M-z8950Vo&feature=player_embedded#!

''Ο Θεός υπόγραψε την Ελευθερία της Πατρίδος και δεν την παίρνει πίσω''...
απο τα μεγαλυτερα ψεματα της ιστοριας ...

Τι μου λές ρε Μήτσο14;Θα τρελαθούμε τελείως;Ψέμα ο Κολοκοτρώνης;Αυτός που θα έδινε και την ζωή του για να κυκλοφορείς εσύ ελεύθερα στον τόπο σου είναι ΨΕΜΑ;Παιδιά θα με τρελάνετε τελείως εδώ μέσα.Δεν γίνετε να τα λέτε αυτά.Καταλαβαίνετε τι υπερπροσπάθειες έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για να είμαστε εμείς εδώ που είμαστε;Διάβασε κανένας πώς περνούσαν,τι έτρωγαν,τι έκαναν,πώς ζούσαν;ΟΧΙ! Εγώ όμως που ασχολούμαι με Ιστορία το έκανα.Ελάτε λίγο στην θέση τους.Όλοι έξω από το χορό ξέρουν να μιλάνε.Δεν μπορείς να μιλήσεις άν δεν ξέρεις!Εγώ ξέρω ότι 400 ολόκληρα χρόνια πέρασαν τα πάνδεινα για να είμαι εγώ ελεύθερος!Και εγώ τους το ανταποδίδω έτσι;Καλά να πάθουμε...Άς αφήσουμε τον κάθε άσχετο να μας εξουσιάζει(Αμερική)...Γιατί το κάνει...Θα ήθελα να ξέρω άν θα τα λέγατε αυτά άν βρισκόσασταν σε αυτή την κατάσταση...Υπάρχουν τόσες αποδείξεις που δείχνουν το ότι με τους αγώνες μας διώξαμε τους Τούρκους

Λόρδος Βύρων:<<Έδωσα στην Ελλάδα το χρόνο μου,
την περιουσία μου,την υγεία μου...Τώρα της δίνω και την ζωή μου!...
Τι άλλο μπορούσα να κάνω;>>

Και αυτό είναι ΨΕΜΑ;!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:26

[quote="gioricas"][quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"][quote="Leo"]

Παντου υπαρχει αυτο προβλημα Γιωργο σε ολες τις χωρες του κοσμου πανω κατω ολοι ιδιοι ειμαστε και καποτε πρεπει να σταματησουμε να νιωθουμε οτι ειμαστε τοσο μα τοσο διαφορετικοι και ανωτεροι απο τους αλλους ή οτι μονο εμεις εχουμε προβληματα...Οσο για το πρωτο μην παρεξηγεισαι δεν το εγραψα προσωπικα σε καποιον απλα εκεινη την ωρα μεσα απ'ολ'αυτα που εχω διαβασει εδω μου βγηκε αυθορμητα αυτη η αντιδραση...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από gioricas Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:27

john gate-5- έγραψε:
Mitsos14 έγραψε:
john gate-5- έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=D8M-z8950Vo&feature=player_embedded#!

Τι μου λές ρε Μήτσο14;Θα τρελαθούμε τελείως;Ψέμα ο Κολοκοτρώνης;Αυτός που θα έδινε και την ζωή του για να κυκλοφορείς εσύ ελεύθερα στον τόπο σου είναι ΨΕΜΑ;Παιδιά θα με τρελάνετε τελείως εδώ μέσα.Δεν γίνετε να τα λέτε αυτά.Καταλαβαίνετε τι υπερπροσπάθειες έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για να είμαστε εμείς εδώ που είμαστε;Διάβασε κανένας πώς περνούσαν,τι έτρωγαν,τι έκαναν,πώς ζούσαν;ΟΧΙ! Εγώ όμως που ασχολούμαι με Ιστορία το έκανα.Ελάτε λίγο στην θέση τους.Όλοι έξω από το χορό ξέρουν να μιλάνε.Δεν μπορείς να μιλήσεις άν δεν ξέρεις!Εγώ ξέρω ότι 400 ολόκληρα χρόνια πέρασαν τα πάνδεινα για να είμαι εγώ ελεύθερος!Και εγώ τους το ανταποδίδω έτσι;Καλά να πάθουμε...Άς αφήσουμε τον κάθε άσχετο να μας εξουσιάζει(Αμερική)...Γιατί το κάνει...Θα ήθελα να ξέρω άν θα τα λέγατε αυτά άν βρισκόσασταν σε αυτή την κατάσταση...Υπάρχουν τόσες αποδείξεις που δείχνουν το ότι με τους αγώνες μας διώξαμε τους Τούρκους

Και αυτό είναι ΨΕΜΑ;!

τζαμπα γραφεις φιλε καποιοι εδω μεσα δεν προκειται να καταλαβουν γιατι ετσι ικανοποιουν ενα ψευτικο αισθημα ελευθεριας..ετσι τρεφουν το συστημα και δεν το πολεμανε...ετσι μας θελουνε...διχασμενους..δεν φταινε αυτοι.ετσι τους εμαθε το συστημα. να ειναι μαγκια και ελευθερια σκεψης το να μην πιστευεις σε τιποτα..εδω μας παιρνουν την πατριδα και αυτοι το χαβα τους..λυπαμαι πολυ και ελπιζω να κλεισει το τοpic γιατι με στεναχωρουν τα οσα διαβαζω εδω..
gioricas
gioricas

Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:29

[quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"][quote="gioricas"][quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"]

Για την Αμερική μιλάς;Γιατί αυτοί το παίζουν παγκόσμια δύναμη και υπαράνω.Το παίζουν ''έχω το χρήμα και σας γα*** όλους''... :3ylo:

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:37

[quote="john gate-5-"][quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"][quote="gioricas"]

Τι λες ρε Γιαννη δεν σε ποιανω...Δεν μιλαω για καποια χωρα για ολες μιλαω...Να φανταστεις διαβασα το συμπερασμα σου και ξεχασα τι εγραψα...Διαβαζε καλα και μην γραφεις οτι σου κατεβει...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:48

[quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"][quote="john gate-5-"][quote="ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ"]

Δεν γράφω ότι μου κατέβει.Εσύ δεν κατάλαβες μάλλον. Wink
Σου έδωσα παράδειγμα σε αυτό που έγραψες ότι κανείς δεν το παίζει μεγάλος και όλοι είναι ίσοι.Συμφωνώ ότι όλοι είναι ίσοι αλλά η χώρα που έγραψα δεν το κάνει!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από PasGiannina Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:55

Ώρε όρεξη που την έχετε..........

Και μιας που μιλάμε για γήπεδο και σημαίες, επειδή έχω μία μουν@ρ@ σε σημαία (φαίνονται τα πάντα...βυζιά και τρυφερό ...ξυρισμένο παρακαλώ)...κάνει να την πάρω στο γήπεδο, η'' θα με κλείσουν μέσα ???????? Exclamation

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:56, 1 φορά
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:56

Η Αμερικη συμπεριφερεται ετσι οταν αρχιζει να φοβαται οτι θα χασει την κυριαρχια(ενω την εχουν χασει ηδη)...Αστους να κανουν οτι θελουν αυτους...Ας κοιταμε πρωτα εμεις να ειμαστε σωστοι και καθως πρεπει και μετα κοιταμε και τι δεν κανουν σωστα οι αλλοι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από sellos Τετ 29 Δεκ 2010 - 17:00

Και μιας που μιλάμε για γήπεδο και σημαίες, επειδή έχω μία μουν@ρ@ σε σημαία (φαίνονται τα πάντα...βυζιά και τρυφερό ...ξυρισμένο παρακαλώ)...κάνει να την πάρω στο γήπεδο, η'' θα με κλείσουν μέσα ????????

απο το παραπανω,για καποιον περιεργο λογο το ματι μου αφαίρεσε
και δεν μετεφερε στον εγκεφαλο μια λεξη..

Δήλαδη,

Και μιας που μιλάμε για γήπεδο ****, επειδή έχω μία μουν@ρ@ **** (φαίνονται τα πάντα...βυζιά και τρυφερό ...ξυρισμένο παρακαλώ)...κάνει να την πάρω στο γήπεδο, η'' θα με κλείσουν μέσα ????????

ήμουν ετοιμος να ρωτησω σε ποιον αγωνα..?? lol!
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 17:14

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Η Αμερικη συμπεριφερεται ετσι οταν αρχιζει να φοβαται οτι θα χασει την κυριαρχια(ενω την εχουν χασει ηδη)...Αστους να κανουν οτι θελουν αυτους...Ας κοιταμε πρωτα εμεις να ειμαστε σωστοι και καθως πρεπει και μετα κοιταμε και τι δεν κανουν σωστα οι αλλοι...

Φίλε μου αυτά είναι δικαιολογίες.Ποτέ δεν φοβόταν κανέναν πάντα έκανε του κεφαλιού της.Πάντα και παντού ανακατεύεται...!!!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 17:38

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
Leo έγραψε:

η αδιαφορια

αδιαφορια ειναι το "αφηστε να ασχοληθουν αλλοι".

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 17:42

gioricas έγραψε:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
Leo έγραψε:
η αδιαφορια

τασο με το τελευταιο συμφωνω απολυτα..ομως εδω παραθετουμε αποψεις απο αυτα που ξερει ο καθενας.δεν προσπαθουμε να λυσουμε τιποτα..επειδη δεν σου αρεσει η συζητηση δεν σημαινει οτι λεμε μαλακιες ολοι..ο καθενας εκφραζει και μια αποψη.εκεινο που με λυπη διαπιστωνω ειναι οτι το θεμα ΔΕΝ θα επρεπε να μας κανει να διαφωνουμε..δεν νομιζω οτι υπαρχουν Γαλλοι που να θαβουν την γαλλια με αυτο τον τροπο.αλλο να κρινεις τα οσα γινονται στη πατριδα σου και αλλο να την μισεις..αυτη η διαφωνια εδω δειχνει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο δρομο και να ειμαστε ενωμενοι..και αυτο ειναι το λυπηρο συμπερασμα.γιατι αν κατεβω εγω στο δρομο με ελληνικη σημαια θα με κοιταν με μισο ματι καποιοι.το ιδιο μετα θα κανω και εγω γιατι πιστευω οτι δεν εχω κατι κοινο με ανθρωπους που μισουν την πατριδα και τα εθνη...αυτο ακριβως πετυχαινουν οι πολιτικοι..αυτο που ειπες στι τελος να βαρεθουμε τις κοντρες και να μην κατεβαινουμε στο δρομο...
δεν ειναι κατι προσωπικο με την ελλαδα.
με ολα τα εθνη και κρατοι τα εχω.
στο λεω για να διαχωρησω τη θεση μου.
αλλωστε ειμαι ο πρωτος που θα πει οτι ευτυχως γεννηθηκα στην ελλαδα γιατι υπαρχουν καποια θετικα.
και ναι δεν γινεται να κατεβω εγω και εσυ μαζι στο δρομο.
γιατι θελουμε κατι διαφορετικο.
αλλωστε κατεβεις δεν κατεβεις στο δρομο δεν αλλαζει τιποτα

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 29 Δεκ 2010 - 17:47

john gate-5- έγραψε:
Mitsos14 έγραψε:

Και αυτό είναι ΨΕΜΑ;!
θες να μιλησουμε για ελευθερια?
ωραια.
δεν θα εισαι ποτε ελευθερος.
ενταξει?
ας το παρουμε απο το 1821.
οι Ελληνες απελευθερωνονται απο τους τουρκους.
γινονται υποχειρια αλλων χωρων αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο.
μας ενδιαφερει ο πολιτης.
τωρα τον κυβερνανε ελληνες?
ποια η διαφορα ελληνων τουρκων?
το οτι οι τουρκοι ισως να συμπεριφερονταν πιο ασχημα.
μετα ηρθε το συνταγμα.
οι νομοι ουσιαστικαν σου ζητανε να παραχωρησεις σχεδον ολοι την ελευθερια σου
ωστε να σου μεινει αυτη η λιγη.
τωρα καταλαβες πως το βλεπω?
εγω ζηταω ελευθερια

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 30 Δεκ 2010 - 11:51

Leo έγραψε:
john gate-5- έγραψε:
Mitsos14 έγραψε:

Και αυτό είναι ΨΕΜΑ;!
ωραια.
ενταξει?
μετα ηρθε το συνταγμα.
εγω ζηταω ελευθερια

Φίλε μου άν δεν έχεις νόμους δεν έχεις και κράτος.Όλα βασίζονται σε αυτούς.Είναι κατανοητό νομίζω γιατί τους χρειαζόμαστε.Είναι θέμα καλύτερης οργάνωσης και όχι περιορισμού της ελευθερίας.Δημιουργήθηκαν για να μπορούμε να ζούμε όλοι μαζί αρμονικά και ήσυχα.Δεν είναι για κανέναν άλλο λόγο.Δημιουργήθηκαν επίσης για να μην μπορεί να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.Γιατί άν δεν υπήρχαν νόμοι ο καθένας θα έκανε ό,τι γούσταρε.Όποιος ζεί Αθήνα καταλαβαίνει τι εννοώ.Σκοτώνουν που σκοτώνουν να το κάνουν και με την άδεια μας;Δεν νομίζω.Επίσης,φτιάχτηκαν για να σταματήσουν αναρχικούς.Θές να στο πώ ξεκάθαρα;Άν δεν είχαμε ούτε ένα νόμο στην Ελλάδα θα είχε καεί ολόκληρη.Και δεν θα την είχα κάψει εγώ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 30 Δεκ 2010 - 12:09

john gate-5- έγραψε:
Leo έγραψε:
john gate-5- έγραψε:

Και αυτό είναι ΨΕΜΑ;!
ωραια.
ενταξει?
μετα ηρθε το συνταγμα.
εγω ζηταω ελευθερια

Φίλε μου άν δεν έχεις νόμους δεν έχεις και κράτος.Όλα βασίζονται σε αυτούς.Είναι κατανοητό νομίζω γιατί τους χρειαζόμαστε.Είναι θέμα καλύτερης οργάνωσης και όχι περιορισμού της ελευθερίας.Δημιουργήθηκαν για να μπορούμε να ζούμε όλοι μαζί αρμονικά και ήσυχα.Δεν είναι για κανέναν άλλο λόγο.Δημιουργήθηκαν επίσης για να μην μπορεί να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.Γιατί άν δεν υπήρχαν νόμοι ο καθένας θα έκανε ό,τι γούσταρε.Όποιος ζεί Αθήνα καταλαβαίνει τι εννοώ.Σκοτώνουν που σκοτώνουν να το κάνουν και με την άδεια μας;Δεν νομίζω.Επίσης,φτιάχτηκαν για να σταματήσουν αναρχικούς.Θές να στο πώ ξεκάθαρα;Άν δεν είχαμε ούτε ένα νόμο στην Ελλάδα θα είχε καεί ολόκληρη.Και δεν θα την είχα κάψει εγώ...
εμαθες να ζεις σε ενα καθεστως γεματος νομου.
εμαθες να ζεις σε ενα καθεστως που η αναρχια σημαινει αταξια.
για σκεψου λιγο.
τα περισσοτερα εγκληματα εχουν για κινητρο την ιδιοκτησια και τα χρηματα.
αμα δεν υπαρχουν αυτα τα 2 δεν εχει λογο ο αλλος να σε σκοτωσει.
εκτος βεβαια αν εχει ψυχολογικο προβλημα.
τοτε πρεπει να νοσηλευτει

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 30 Δεκ 2010 - 12:20

Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 30 Δεκ 2010 - 12:25

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...
κοιτα εγω γενικος δεν ειμαι με το αναρχικο κινημα.
δεν παω σε πορειες γιατι δεν εχουν νοημα κιολας.
πιστευω οτι η επανασταση μπορει να ερθει ειρηνικα.
δεν ειναι θεμα μαγκιας.
ουτε ειμαστε οι σωσιες.
δεν ειμαστε σουπερμαν.
εγω δεν θα εκανα σε κανεναν τιποτα.
γιατι ετσι χανω τη οποια ελευθερια μου εχει απομεινει.
με το να κρυβομαι και να με κυνηγαει η αστυνομια εννοω

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 30 Δεκ 2010 - 12:30

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Εγω το εχω πει οι αν αναρχικοι ειναι μαγκες να πανε να καψουνε την βουλη ή τα περιουσιακα στοιχεια των βουλευτων(και γενικα αυτων που φταινε) και να μην περιοριζεται στο να σπαει και να καιει το αυτοκινητο μου(δλδ αυτων που δεν φταινε) μεχρι να γινει αυτο θα τους θεωρω ολους αυτους ψευτικα υποκοινουμενα ανθρωπακια που ζουν σ'εναν ψευτικο και πλασματικο κοσμο που δεν υπαρχει...

Φίλε μου Δόξα ή Τίποτα +1000 (δεν μπορώ τόσους αλλά δεν πειράζει)

Απλά ξέρετε ποιο είναι το θέμα;Ότι και αυτοί οι αναρχικοί που υπάρχουν είναι κατευθυνόμενοι.Τους βάζουν οι πολιτικοί για να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες και να δέχονται οπονδήποτε νόμο τους σερβίρουν.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 30 Δεκ 2010 - 12:33

john gate-5- έγραψε:

Φίλε μου Δόξα ή Τίποτα +1000 (δεν μπορώ τόσους αλλά δεν πειράζει)

Απλά ξέρετε ποιο είναι το θέμα;Ότι και αυτοί οι αναρχικοί που υπάρχουν είναι κατευθυνόμενοι.Τους βάζουν οι πολιτικοί για να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες και να δέχονται οπονδήποτε νόμο τους σερβίρουν.
ρε φιλε συγγνωμη.
πως τρομοκρατουν τους απλους πολιτες?
και που ειναι αυτοι οι αναρχικοι που σπανε?
στην απεργια στης 15 δεκεμβρη αναρχικοι οταν ολοι αυτοι που εσπαγαν?
ειδα χιλιαδες ατομα να σπανε?
τι νομιζεις οτι ειμαστε τοσοι?
η μηπως οταν δολοφονηθηκε ο αλεξης?
οι 50 χιλιαδες ανθρωποι που εσπαγαν ηταν αναρχικοι?
γιατι εχετε ταυτισει το σπασιμο με τον αναρχικο?

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σελίδα 5 από 6 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης