Ιστοριες για Αγριους Νο4
+10
anexartitos-4-
mario4
Spyrpoul Pinezas
titormos_nikaia_g6
warriors1981
ultras_6
PasGiannina
grafitas14
Mitsos14
ILIOS9_ANTI-POK
14 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ιστοριες για Αγριους Νο4
sello σοβαρη και καλη παρουσια ειχατε μονο στη θεσσαλονικη πουθενα αλλου.και εντος εδρας ενα απολυτο μηδενικο κ ενω στην αρχη πηγαινατε πολυ καλα και κερδισατε και τν παοκ 4-0.αμα κερδιζαμε εμεις τον παοκ μισο μηδεν θα μετακινουνταν το γηπεδο.παιξατε πρωτο εντος στην α' με πανθρακικο και δε γεμισατε το γηπεδο κι αν δεν κανω λαθος σε κανενα ματς δε γεμισε ολογια τη β' που λες καλα κανεις που γραφεις μονο τα εκτος γιατι μεσα δεν συγκρινομαστε.σε οσα εκτος προλαβαμε να παμε περσυ αυτο που εγραφαν ολοι (τα εβλεπες κ εδω μεσα) ηταν οτι ειμασταν οι περισσοτεροι-καλυτεροι που εχουμε περασει βαζονταν εσας στη δευτερη θεση.τεσπα,ας τελειωσει το θεμα γιατι ακρη δεν βγαινει.με το ματσο ανυπαρκτων πιτσιρικαδων που εγραψαν απο κατω δεν ασχολουμαι..ο αλλος πιαστηκε απο ενα ορθογραφικο λαθος σ ενα σχεδιο πιτσιρικα κι αλλος λεει για γκαλοπ στο ιντερνετ,ενταξει τι να λεμε τωρα
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
η αλήθεια είναι ότι μόνο οι παναιτωλικοί οργάνωσαν εκδρομή σε μας πέρσι,
όχι πολλοί αλλά οι μόνοι.
Αν και πιστεύω να κάνανε και οι Che αν δεν γινόταν κεκλεισμένων..
και λέω οργάνωσαν γιατί και κάποιοι εθνικοί και δοξαίοι και ροδίτες (ελάφια) παρέστησαν
όχι πολλοί αλλά οι μόνοι.
Αν και πιστεύω να κάνανε και οι Che αν δεν γινόταν κεκλεισμένων..
και λέω οργάνωσαν γιατί και κάποιοι εθνικοί και δοξαίοι και ροδίτες (ελάφια) παρέστησαν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Παρ 1 Οκτ 2010 - 16:37, 2 φορές συνολικά
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
εγω σου απαντησα με νουμερα...
εσυ μπορεις να συνεχισεις τις εκτιμησεις σου..
τεσπα..εχεις γουστο παντως..
μ'αρεσουν οι πορωμενοι οπαδοι
ακομη κι αν δεν μπορεις να κανεις ευκολα κουβεντα..
εσυ μπορεις να συνεχισεις τις εκτιμησεις σου..
αποκλειεται..εμεις δεν ειμαστε ουτε στην 6αδα..στη δευτερη θεση
τεσπα..εχεις γουστο παντως..
μ'αρεσουν οι πορωμενοι οπαδοι
ακομη κι αν δεν μπορεις να κανεις ευκολα κουβεντα..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
. Εντός δεν σιγκρινεστε...?Χαχα...warriors1981 έγραψε:sello σοβαρη και καλη παρουσια ειχατε μονο στη θεσσαλονικη πουθενα αλλου.και εντος εδρας ενα απολυτο μηδενικο κ ενω στην αρχη πηγαινατε πολυ καλα και κερδισατε και τν παοκ 4-0.αμα κερδιζαμε εμεις τον παοκ μισο μηδεν θα μετακινουνταν το γηπεδο.παιξατε πρωτο εντος στην α' με πανθρακικο και δε γεμισατε το γηπεδο κι αν δεν κανω λαθος σε κανενα ματς δε γεμισε ολογια τη β' που λες καλα κανεις που γραφεις μονο τα εκτος γιατι μεσα δεν συγκρινομαστε.σε οσα εκτος προλαβαμε να παμε περσυ αυτο που εγραφαν ολοι (τα εβλεπες κ εδω μεσα) ηταν οτι ειμασταν οι περισσοτεροι-καλυτεροι που εχουμε περασει βαζονταν εσας στη δευτερη θεση.τεσπα,ας τελειωσει το θεμα γιατι ακρη δεν βγαινει.με το ματσο ανυπαρκτων πιτσιρικαδων που εγραψαν απο κατω δεν ασχολουμαι..ο αλλος πιαστηκε απο ενα ορθογραφικο λαθος σ ενα σχεδιο πιτσιρικα κι αλλος λεει για γκαλοπ στο ιντερνετ,ενταξει τι να λεμε τωρα
Ρε τι εχουμε πάθει...
Ένα σεντόνι κρεμασατε και μας τα σπασατε για 1 μήνα...
Όσο για τα συνθήματα σας αστο...
Πολύ κλεψιμο αδερφέ...
????????- Επισκέπτης
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει φίλε warrior, μα θα πρέπει να ξέρει να παραδέχεται και κάποια πράγματα!!!
Υ.Γ. : Πάντως σαν τον warrior υπάρχουν αρκετοί φίλοι του πάνε, τουλάχιστον οι περισσότεροι που πάνε στην 6........ Καλό είναι να υποστηρίζεις με πάθος την ομάδα σου αλλά πρέπει να ξέρεις μέχρι που φτάνει το σεντόνι σου.
Υ.Γ. : Πάντως σαν τον warrior υπάρχουν αρκετοί φίλοι του πάνε, τουλάχιστον οι περισσότεροι που πάνε στην 6........ Καλό είναι να υποστηρίζεις με πάθος την ομάδα σου αλλά πρέπει να ξέρεις μέχρι που φτάνει το σεντόνι σου.
anexartitos-4-- Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ομάδα :
Registration date : 09/11/2009
Φίλε warriors1981 μπράβο σου που είσαι πωρωμένος με την ομάδα σου!
Πολύ καλό αυτό!
Κούλαρε όμως λίγο όσον αφορά αυτά που λες, έχει γραφτεί πολλάκις εδώ μέσα πως υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν φάει εδώ και δεκαετίες τα γήπεδα με το κουταλάκι γνωρίζοντας τι γινόταν, τι γίνεται και από την εμπειρία πλέον ξέρουν και τι θα γίνει σε κάθε περίπτωση.....
Υπερβάλλεις φίλε μου σε πολλά θέματα...ντε και καλά να είσαι πρώτος αφήνοντας πίσω άλλους που είναι πιο μπροστά.
Στο τρυπάκι των στατιστικών δεν θα μπω, γιατί απλά ξέρω τι γίνεται.
Και το ξεκαθαρίζω πως βγάζω το καπέλο εδώ και χρόνια στον Παναιτωλικό και τον κόσμο του που όντως είναι πολύς για ομάδα επαρχιακή.
Όχι όμως πως περνάς τα Γιάννενα και τον ΟΦΗ.....όχι αρχηγέ, κάνεις λάθος.
Θα πω όμως μόνο ένα παράδειγμα στο οποίο είπες
Υπολογίζεις έναν αγώνα ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός του μπαράζ ανόδου.
Προφανώς είδες τους παρακάτω πίνακες και έβγαλες δεύτερους τους Γιαννιώτες:
http://www.betafans.net/forum-f53/topic-t466-150.htm
Μάλλον άλλοι αριθμοί θα βγούν....
Το ξαναλέω πως προσωπικά βγάζω το καπέλο στους Παναιτωλικούς....όχι όμως υπερβολές.
Αμ το άλλο με τον τοίχο τι το ήθελες ρε φίλε και το κότσαρες, για να ανεβάσουμε πίεση μιας που γνωρίζουμε κάτι τις...?...αυτό δηλαδή:
https://www.youtube.com/watch?v=Juze0hsDHmI
Λες να μην ξέρουμε πως στον ίδιο τοίχο ακριβώς μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε το (και όχι μόνο):
https://www.youtube.com/watch?v=NWTlsou2qC4&feature=related
Έχω περάσει εκατοντάδες φορές από αυτόν τον δρόμο και βλέποντας το δεύτερο video, έκοβα ταχύτητα και έφτυνα καμιά είκοσι φορές....
Τώρα περνάω και βλέποντας το πρώτο λέω μπράβο στα παλληκάρια....!
Αμ η φάση η περσινή με την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΣ?
Χρόνια πάρα πολλά ταξιδεύω με τα λεωφορεία του συνδέσμου μου και πέτρες σε αυτά (ξένη περιουσία) πάρα πολύ λίγες φορές δεχθήκαμε.....η μία από αυτές ήταν στο Αγρίνιο από βάζελους στον περσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Ευτυχώς που οι τύποι ούτε πέτρες δεν ξέρουν να ρίχνουν, από τα πέντε μέτρα και μέσα από το χαντάκι ούτε λεωφορείο δεν βρίσκουν και καλύτερα δηλαδή, γιατί έτσι και το βρίσκανε, θα σταματούσε το λεωφορείο και μάλλον άλλα θα λέγαμε τώρα......
Και μη μου πεις πως είναι ψέμα, η'' μου σου του γιατί τυγχάνει να είμουν στο εν λόγω λεωφορείο, ως αρχηγός μάλιστα, βλέποντας τη κατάσταση με τα ίδια μου τα μάτια......
Αnyway πέρασε κι αυτό με τους βάζελους του Αγρινίου, ευτυχώς δίχως παρατράγουδα.....
Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω ότι βλέπω πως πάρα πολλοί στο forum μας, παραδέχονται τον Παναιτωλικό και τον κόσμο του.
Όλοι η'' έστω οι περισσότεροι λένε πως πάτε καλά, εύχονται καλή συνέχεια να έχετε, λένε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και επίσης πως δεν πρέπει να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα μιας που όντως τώρα βρίσκεστε στα χάι σας εσείς και η ομάδα, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι που πολύ καλά ξέρεις και ξέρουμε όλοι μας.
Προσωπικά θα σε παρακαλούσα να καλμάρεις λίγο και να βλέπεις τα πράματα όχι πωρωμένος και τσιτωμένος φορώντας κίτρινα γυαλιά.
Καλή η πώρωση, καλό το τσίτωμα και καλά τα γυαλιά στο χρώμα της ομάδος μας.....
Καμιά φορά όμως θα πρέπει και να καλμάρουμε και να βγάζουμε και τα γυαλιά για να βλέπουμε και την πραγματικότητα και όχι τα πάντα κίτρινα, μπλε, μαύρα, πράσινα, η'' κόκκινα κλπ κλπ κλπ.....
Αν και το παραπάνω post μου γράφτηκε σε topic με θέμα ''Ιστορίες για Αγρίους'', επιθυμώ μόνο σε τέτοιους να μην απευθύνεται.....
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναιτωλικού!
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας!
Οι καλύτερες να ανέβουν....
Οι μέτριες να παραμείνουν.....και
Οι όχι καλές να πέσουν......
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
*Sorry για το μακροσκελές post.
Πολύ καλό αυτό!
Κούλαρε όμως λίγο όσον αφορά αυτά που λες, έχει γραφτεί πολλάκις εδώ μέσα πως υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν φάει εδώ και δεκαετίες τα γήπεδα με το κουταλάκι γνωρίζοντας τι γινόταν, τι γίνεται και από την εμπειρία πλέον ξέρουν και τι θα γίνει σε κάθε περίπτωση.....
Υπερβάλλεις φίλε μου σε πολλά θέματα...ντε και καλά να είσαι πρώτος αφήνοντας πίσω άλλους που είναι πιο μπροστά.
Και το ξεκαθαρίζω πως βγάζω το καπέλο εδώ και χρόνια στον Παναιτωλικό και τον κόσμο του που όντως είναι πολύς για ομάδα επαρχιακή.
Θα πω όμως μόνο ένα παράδειγμα στο οποίο είπες
Όχι φίλε μου, δεν μπήκε ο ΠΑΣ στην δεύτερη θέση, κάνεις λάθος.ηταν οτι ειμασταν οι περισσοτεροι-καλυτεροι που εχουμε περασει βαζονταν εσας στη δευτερη θεση
http://www.betafans.net/forum-f53/topic-t466-150.htm
ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
- ΚΑΛΛΙΘΕΑ :200 φίλαθλοι
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ :800
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ :300
- ΙΩΝΙΚΟΣ :700
- ΔΙΑΓΟΡΑΣ :150
- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ. :1200
- ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ. :800
- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. :500
- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ :1000
- ΠΙΕΡΙΚΟΣ :1100
- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :900
- ΚΕΡΚΥΡΑ :1000
- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ :150
- ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 150
- ΚΑΒΑΛΑ : 120
- ΒΕΡΟΙΑ : 120
- ΒΟΛΟ : 200
................................................................
ΣΥΝΟΛΟΝ 9390 φίλαθλοι
Aν θέλεις να είσαι σωστός η'' θα πρέπει να αφαιρέσεις τον αριθμό του μπαράζ της ομάδος σου, η'' να προσθέσεις στον ΠΑΣ τον αριθμό των φιλάθλων του, στο τελευταίο του μπαράζ για παράδειγμα, όπως αυτό της Φιλαδέλφειας (αγώνας με το Αιγάλεω), δηλαδή συν 8.000 ακόμη.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ:
ΛΑΜΙΑ: 500
ΑΜΦΙΣΣΑ: 1000
ΑΡΤΑ: 500
ΠΑΟΝΕ: (ΘΕΣ) 150
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 50
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ: (ΘΕΣ) 50
ΦΙΛΛΙΠΙΑΔΑ: 500
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (ΘΕΣ) 300
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: 400
ΚΑΤΕΡΙΝΗ:20
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: 100
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 500
ΔΡΑΜΑ: 200
ΠΡΕΒΕΖΑ: 1200
ΓΡΕΒΕΝΑ: 300
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: 300
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 8000
-------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ:14070 :champion:
Το ξαναλέω πως προσωπικά βγάζω το καπέλο στους Παναιτωλικούς....όχι όμως υπερβολές.
Αμ το άλλο με τον τοίχο τι το ήθελες ρε φίλε και το κότσαρες, για να ανεβάσουμε πίεση μιας που γνωρίζουμε κάτι τις...?...αυτό δηλαδή:
Λες να μην ξέρουμε πως στον ίδιο τοίχο ακριβώς μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε το (και όχι μόνο):
Έχω περάσει εκατοντάδες φορές από αυτόν τον δρόμο και βλέποντας το δεύτερο video, έκοβα ταχύτητα και έφτυνα καμιά είκοσι φορές....
Αμ η φάση η περσινή με την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε λεωφορείο με οπαδούς του ΠΑΣ?
Χρόνια πάρα πολλά ταξιδεύω με τα λεωφορεία του συνδέσμου μου και πέτρες σε αυτά (ξένη περιουσία) πάρα πολύ λίγες φορές δεχθήκαμε.....η μία από αυτές ήταν στο Αγρίνιο από βάζελους στον περσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Ευτυχώς που οι τύποι ούτε πέτρες δεν ξέρουν να ρίχνουν, από τα πέντε μέτρα και μέσα από το χαντάκι ούτε λεωφορείο δεν βρίσκουν και καλύτερα δηλαδή, γιατί έτσι και το βρίσκανε, θα σταματούσε το λεωφορείο και μάλλον άλλα θα λέγαμε τώρα......
Και μη μου πεις πως είναι ψέμα, η'' μου σου του γιατί τυγχάνει να είμουν στο εν λόγω λεωφορείο, ως αρχηγός μάλιστα, βλέποντας τη κατάσταση με τα ίδια μου τα μάτια......
Αnyway πέρασε κι αυτό με τους βάζελους του Αγρινίου, ευτυχώς δίχως παρατράγουδα.....
Τελειώνοντας θα ήθελα να σου πω ότι βλέπω πως πάρα πολλοί στο forum μας, παραδέχονται τον Παναιτωλικό και τον κόσμο του.
Όλοι η'' έστω οι περισσότεροι λένε πως πάτε καλά, εύχονται καλή συνέχεια να έχετε, λένε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και επίσης πως δεν πρέπει να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα μιας που όντως τώρα βρίσκεστε στα χάι σας εσείς και η ομάδα, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι που πολύ καλά ξέρεις και ξέρουμε όλοι μας.
Προσωπικά θα σε παρακαλούσα να καλμάρεις λίγο και να βλέπεις τα πράματα όχι πωρωμένος και τσιτωμένος φορώντας κίτρινα γυαλιά.
Καμιά φορά όμως θα πρέπει και να καλμάρουμε και να βγάζουμε και τα γυαλιά για να βλέπουμε και την πραγματικότητα και όχι τα πάντα κίτρινα, μπλε, μαύρα, πράσινα, η'' κόκκινα κλπ κλπ κλπ.....
Αν και το παραπάνω post μου γράφτηκε σε topic με θέμα ''Ιστορίες για Αγρίους'', επιθυμώ μόνο σε τέτοιους να μην απευθύνεται.....
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΑΣΑ Μ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ AGRINIOFANS.GR ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ:''YΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ?ΕΝΝΟΩ ΠΑΟ-ΓΑΥΡΟ-ΑΕΚ ΚΛΠ...ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ''...ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣE AYTO TO FOROUM ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ...
????????- Επισκέπτης
βαλτο παιδακι μ βαλτο να ησυχασεις..
δεν ειναι ενα τυχαιο γκαλοπ ειναι ενα γκαλοπ στο iste που μπαινουν ολοι οι φρεντιτσινοι καναπεδακιδες της μεγαλης κερκιδας και πρεπει να πηραν μερος πανω απο τν τεραστιο αριθμο των 25 ατομων.αμα το βαλεις θα μας ξεφτιλησεις γιατι μερικοι απ αυτους απαντησαν ναι...χαχαχα
τα ξεφτιλικια ξερεις ποια ειναι παγουρισταν που παιζεις με το γαυρο και οι μισοι μεσα ειναι γαυροι και μην μου πεις οτι δεν ισχυει..που ηρθαμε στο γηπεδο σας πριν λιγες μερες στο ματς με την ηλιουπολη και πισω μας στην σκεπαστη βλεπαμε 13αρια...
τεσπα,ας ηρεμησω που λεει κι ο φιλος ο pas giannena..
οπως μου μιλανε μιλαω,δεν ειμαι τσιτομενος.οταν μιλαει ο παγουρισταν ετσι,ετσι θα του μιλησω κι εγω σε σενα που μου τα λες ηρεμα θα μιλησω ηρεμα ετσι πανε αυτα..τα νουμερα που βαζεις ειναι απο χρονια που εσεις εισασταν β' και εμεις γ' σ εναν ομιλο που δεν ειχε ουτε αθηνα παρα μονο μακρινα χωρια..αρα ανιση η συγκριση αν και οπως βλεπεις τα νουμερα ειναι αρκετα κοντα..
μου λες για το σκηνικο με τους βαζελους ενω πριν λιγο εχω παραδεχτει οτι υπαρχει ενας μικρος πυρηνας βαζελων αρα ανουσιο,και μου λες για τον τοιχο τι χρωμα ειχε παλια..εγω μιλαω για το τωρα,παλια ολο το αγρινιο καταπρασινο ηταν..το ιδιο λαθος κανεις και στο αλλο θεμα,εγω μιλαω για τωρα.δεν μπορεις να μου λες οτι ειμαι στα χαι μου και να παραδεχεσαι οτι εισαι σε παρακμη και να λες οτι με περνας κι ολας..το ξαναλεω,μιλαω για το τωρα,τωρα λεω οτι εχω την πιο καθαρη πολη μετα τη λαρισα ουτε παλια ουτε οταν θα ανεβω α',για τωρα μιλαω..
οφητζη,στα εντος οχι δεν συγκρινομαι με τον πας φιλε (εχουμε δυναμωσει εμεις,εχουν τη διασπαση..κτλ) παντος αποψη μ ειναι οτι δεν συγκρινομαστε..δεν ειναι ενα σεντονι ηταν κατι που κοστησε πολλα λεφτα χρονο και κοπο.αμα μπορεις φτιαξε μεγαλυτερο..και περα απ αυτο καθε κυριακη ειχαμε κατι διαφορετικο,κατι που εγινε μονο απο μας σε ολη την ελλαδα..καπνογονα και χαρτακια πεταει και η γιαγια μου..
δεν ειναι ενα τυχαιο γκαλοπ ειναι ενα γκαλοπ στο iste που μπαινουν ολοι οι φρεντιτσινοι καναπεδακιδες της μεγαλης κερκιδας και πρεπει να πηραν μερος πανω απο τν τεραστιο αριθμο των 25 ατομων.αμα το βαλεις θα μας ξεφτιλησεις γιατι μερικοι απ αυτους απαντησαν ναι...χαχαχα
τα ξεφτιλικια ξερεις ποια ειναι παγουρισταν που παιζεις με το γαυρο και οι μισοι μεσα ειναι γαυροι και μην μου πεις οτι δεν ισχυει..που ηρθαμε στο γηπεδο σας πριν λιγες μερες στο ματς με την ηλιουπολη και πισω μας στην σκεπαστη βλεπαμε 13αρια...
τεσπα,ας ηρεμησω που λεει κι ο φιλος ο pas giannena..
οπως μου μιλανε μιλαω,δεν ειμαι τσιτομενος.οταν μιλαει ο παγουρισταν ετσι,ετσι θα του μιλησω κι εγω σε σενα που μου τα λες ηρεμα θα μιλησω ηρεμα ετσι πανε αυτα..τα νουμερα που βαζεις ειναι απο χρονια που εσεις εισασταν β' και εμεις γ' σ εναν ομιλο που δεν ειχε ουτε αθηνα παρα μονο μακρινα χωρια..αρα ανιση η συγκριση αν και οπως βλεπεις τα νουμερα ειναι αρκετα κοντα..
μου λες για το σκηνικο με τους βαζελους ενω πριν λιγο εχω παραδεχτει οτι υπαρχει ενας μικρος πυρηνας βαζελων αρα ανουσιο,και μου λες για τον τοιχο τι χρωμα ειχε παλια..εγω μιλαω για το τωρα,παλια ολο το αγρινιο καταπρασινο ηταν..το ιδιο λαθος κανεις και στο αλλο θεμα,εγω μιλαω για τωρα.δεν μπορεις να μου λες οτι ειμαι στα χαι μου και να παραδεχεσαι οτι εισαι σε παρακμη και να λες οτι με περνας κι ολας..το ξαναλεω,μιλαω για το τωρα,τωρα λεω οτι εχω την πιο καθαρη πολη μετα τη λαρισα ουτε παλια ουτε οταν θα ανεβω α',για τωρα μιλαω..
οφητζη,στα εντος οχι δεν συγκρινομαι με τον πας φιλε (εχουμε δυναμωσει εμεις,εχουν τη διασπαση..κτλ) παντος αποψη μ ειναι οτι δεν συγκρινομαστε..δεν ειναι ενα σεντονι ηταν κατι που κοστησε πολλα λεφτα χρονο και κοπο.αμα μπορεις φτιαξε μεγαλυτερο..και περα απ αυτο καθε κυριακη ειχαμε κατι διαφορετικο,κατι που εγινε μονο απο μας σε ολη την ελλαδα..καπνογονα και χαρτακια πεταει και η γιαγια μου..
Ομάδα :
Δεν παυει να ειναι σεντονι...
Τιποτα το εντυπωσιακο...
Που κατα την γνωμη μου σας
γαμησε την κερκιδα...
Ηταν πολυ ασχημο...Οσο για το διαφορετικο..
δειξε μας να δουμε...
Γιατι να κρεμασεις 2-3 κορδελες η
μια κιτρινη και η αλλη μπλε..
ειναι κατι ευκολο...
Τιποτα το εντυπωσιακο...
Που κατα την γνωμη μου σας
γαμησε την κερκιδα...
Ηταν πολυ ασχημο...Οσο για το διαφορετικο..
δειξε μας να δουμε...
Γιατι να κρεμασεις 2-3 κορδελες η
μια κιτρινη και η αλλη μπλε..
ειναι κατι ευκολο...
????????- Επισκέπτης
ενταξει ειναι ωραιο αυτο το σκηνικο με το σεντονι..
βοηθαει και το γηπεδο σ'αυτο..
Μλκια οποιος εβαλε τετοιο γκαλοπ,αυτα δεν τα κανουν..
-πρεπει να θεωρειται δεδομενο σε ενα οπαδικο φορουμ πως ολοι υποστηριζουν μονο μια ομαδα,δεν πρεπει να τιθεται ερωτημα (εστω κι αν δεν ειναι ετσι)
-ειναι πολυ πιθανον ενα τετοιο γκαλοπ να σε εκθεσει
(γενικοτερα το λεω οχι μονο τον Παναιτωλικο)
χαζομαρα των διαχειριστων που το αφησαν..
βοηθαει και το γηπεδο σ'αυτο..
Μλκια οποιος εβαλε τετοιο γκαλοπ,αυτα δεν τα κανουν..
-πρεπει να θεωρειται δεδομενο σε ενα οπαδικο φορουμ πως ολοι υποστηριζουν μονο μια ομαδα,δεν πρεπει να τιθεται ερωτημα (εστω κι αν δεν ειναι ετσι)
-ειναι πολυ πιθανον ενα τετοιο γκαλοπ να σε εκθεσει
(γενικοτερα το λεω οχι μονο τον Παναιτωλικο)
χαζομαρα των διαχειριστων που το αφησαν..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
PasGiannina έγραψε:Φίλε warriors1981 μπράβο σου που είσαι πωρωμένος με την ομάδα σου!
Πολύ καλό αυτό!
Θα πω όμως μόνο ένα παράδειγμα στο οποίο είπεςΌχι φίλε μου, δεν μπήκε ο ΠΑΣ στην δεύτερη θέση, κάνεις λάθος.ηταν οτι ειμασταν οι περισσοτεροι-καλυτεροι που εχουμε περασει βαζονταν εσας στη δευτερη θεση
http://www.betafans.net/forum-f53/topic-t466-150.htmΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
- ΚΑΛΛΙΘΕΑ :200 φίλαθλοι
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ :800
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ :300
- ΙΩΝΙΚΟΣ :700
- ΔΙΑΓΟΡΑΣ :150
- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ. :1200
- ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ. :800
- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. :500
- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ :1000
- ΠΙΕΡΙΚΟΣ :1100
- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :900
- ΚΕΡΚΥΡΑ :1000
- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ :150
- ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 150
- ΚΑΒΑΛΑ : 120
- ΒΕΡΟΙΑ : 120
- ΒΟΛΟ : 200
................................................................
ΣΥΝΟΛΟΝ 9390 φίλαθλοιAν θέλεις να είσαι σωστός η'' θα πρέπει να αφαιρέσεις τον αριθμό του μπαράζ της ομάδος σου, η'' να προσθέσεις στον ΠΑΣ τον αριθμό των φιλάθλων του, στο τελευταίο του μπαράζ για παράδειγμα, όπως αυτό της Φιλαδέλφειας (αγώνας με το Αιγάλεω), δηλαδή συν 8.000 ακόμη.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ:
ΛΑΜΙΑ: 500
ΑΜΦΙΣΣΑ: 1000
ΑΡΤΑ: 500
ΠΑΟΝΕ: (ΘΕΣ) 150
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 50
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ: (ΘΕΣ) 50
ΦΙΛΛΙΠΙΑΔΑ: 500
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (ΘΕΣ) 300
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: 400
ΚΑΤΕΡΙΝΗ:20
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: 100
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 500
ΔΡΑΜΑ: 200
ΠΡΕΒΕΖΑ: 1200
ΓΡΕΒΕΝΑ: 300
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: 300
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 8000
-------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ:14070 :champion:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.
Δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα και σε κανεναν,αυτοι που παρακολουθουν πρωταθληματα β και γ εθνικης καμποσα χρονια γνωριζουν τι κοσμο κουβαλαει ο Παναι στα εκτος και το τι γινεται στα εντος
Το να συγκρινετε τις εκδρομες του Πας στην Β με τις εκδρομες του Παναι στην Γ δε νομιζω να στεκει και πολυ,οταν μαλιστα ο Πας εχει 6 παινιδια στην Αττικη που υπαρχουν πολλοι Γιαννιωτες οπως και Αιτωλοακαρνανες φυσικα(αλλα εμεις δεν παιξαμε καθολου Αττικη τοτε).Για το μπαραζ στη Σμυρνη εχεις δικιο θα πρεπει να το αφαιρεσουμε αλλα να ξερεις οτι συνολικα πηραμε 5500 εισιτηρια και σκασαμε 8000+ποσοι μεινανε πισω επειδη δεν ειχαν εισιτηρια
Φιλε Pas Giannina την λες στον warriors επειδη σου εβαλε το βιντεο με το γκραφιτι του Παναι και κοτσαρεις το παλιο των λαγων.Σε εχω για σοβαρο ατομο για αυτο ρε φιλε λυσε μου μια απορια...Οταν παιζατε γ εθνικη στα Γιαννενα οπαδικα τι επαιζε???Αφου και εσεις εχετε περασει απο την θεση μας και ξερετε πανω κατω τι παιζει.Και οι εποχες τοτε ηταν πραγματικα δυσκολες για εμας που το τελευταιο που μας ενοιαζε ηταν ενα γκραφιτι στην εθνικη,υπηρχαν πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε τοτε...Οταν εφτασε η ωρα του να φτιαχτει και το γκραφιτι, φτιαχτηκε και φυσικα δεν το εχει πειραξει κανενας λαγος και κανενας γαυρος
Δεν ειπε κανεις οτι το Αγρινιο δεν εχει βαζελους αλλα εννοειται οτι ειναι μειονοτητα μπροστα μας ολοι μαζι τους.Και το οτι μαζευτηκαν 5-10 απο αυτους να σου πεταξουν πετρες προσωπικα δεν μου λεει τιποτα και ουτε βεβαια μπορεις να χαρακτηρισεις μια πολη για αυτους
Κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου.Και εμεις και εσεις εχουμε λαο και εννοειται οτι εχουμε πολλα περιθωρια βελτιωσης οπαδικα.Αλλα και για να ανεβεις οπαδικα θα πρεπει εκτος των αλλων να εχεις και αντιπαλους οπαδους απεναντι σου που δυστυχως εμεις τα τελευταια 10 χρονια σπανια ειχαμε στις κατηγοριες που παιζαμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την on tour-6 στις Παρ 1 Οκτ 2010 - 22:01, 1 φορά
on tour-6- Αριθμός μηνυμάτων : 323
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ...ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΙΧΑΜΕ 6500 ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΟ-ΓΑΥΡΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΣΠΡΕΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙ ΤΖΕΔΕΣ..!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ''ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ'' ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΚΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΕΣ??ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ???ΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Σ...Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ:ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ...Κ 10 ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ(ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE...TI NA ΛEME TΩΡΑ../ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΥΠΙΑ Κ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ...
????????- Επισκέπτης
on tour-6- Αριθμός μηνυμάτων : 323
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
ρε σεις αφηστε τα παιδια να πιστευουν ο,τι θελουν...
τους εχουν παρει πρεφα και οι ουδετεροι πια...
τους εχουν παρει πρεφα και οι ουδετεροι πια...
EUANDROSIPEIROS7- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα :
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008
ακριβως εχουνε παρει πρεφα ολοι οτι ειμαστε ανερχομενη δυναμη.καποιοι ειναι φυσικο να γουσταρουν και καποιοι να τσουζονται..στους 2ους εχω να πω οτι ερχεται πολυ μα παρα πολυ τσουξιμο!
Ομάδα :
ναι ξερω τους αρειανους που σας πηραν και τα 2 πεταλα και την κερκιδα και μπηκαν και μεσα στο γηπεδο σας,τα παοκια που εκαναν παρτυ απ εξω που δεν τους αφηναν να μπουν,τα χανουμια που εκαναν γλεντια απ την προηγουμενη μερα κ ευτηχως απαγορευτηκαν οι εκδρομες γιατι θα σας εβγαζαν απ εξω οι αλλοι την τελευταια αγωνιστικη...pagouristan έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ''ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ'' ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΚΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
κλεινω με ενα βιντεακι μπονους
https://www.youtube.com/watch?v=34WGK4hKsHE
καληνυχτα.....
Ομάδα :
μιλας για τους αρειανους που καθομασταν διπλα διπλα στις κερκιδες χωρις να γινει το παραμικρο...οι ιδιοι στον πρωτο αγωνα εγραφαν στα φορουμ οτι ειμαστε οι καλυτεροι που περασαν απο χαριλαου τα τελευταια χρονια...τα παοκια απ'εξω ας εκαναν ο,τι ηθελαν,εμεις τι επρεπε να κανουμε?να βγουμε απο το γηπεδο κ να τους μαλωσουμε??επισης μας παραδεχτηκαν για την κερκιδα μας στην τουμπα...καλα για τη αεκ τι να πω?που τους πηραμε το πανι κ μετα εφεραν τα κομαντο απο αθηνα εξω απο γνωστο στεκι παγουριων(εκει εγινε μαχη)?για τους βαζελους δες εδω : https://www.youtube.com/watch?v=yYyoDq4AAq4&feature=related εσυ μου βαζεις ενα βιντεακι της αελ...με ξενα καρυδια κανεις το μαγκα??αλλα εχεις κ συ φαει το παραμυθι τους οποτε σε δικαιολογω...
????????- Επισκέπτης
Φίλε on tour-6, δυστυχώς δεν έκανα εγώ την σύγκριση όπως παραπάνω ανέφερες.
Ο έτερος φίλος warriors1981 την έκανε αφού ο ίδιος έφτιαξε τον πίνακα που είδες παραπάνω συγκρινόμενο με την λέξη champion στο τέλος.
Τέλος πάντων, εγώ ξέρω τι γίνεται, απλά ως παράδειγμα το έφερα....
Σε ένα όμως πράμα θα συμφωνήσω απόλυτα.
Δεν έχει κανείς να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν.
Έχουμε τον κόσμο μας, κάνουμε τις ωραίες κερκίδες μας και γουστάρουμε δίπλα στις ομάδες μας.
Οι συγκρίσεις κλπ είναι μαλακίες.....και ιστορίες για αγρίους.
Προτείνω να την λήξουμε την κουβέντα μιας που δεν ωφελεί σε κάτι και επιπλέον επειδή σε δύο βδομάδες έχουμε τον αναμεταξύ μας αγώνα.
Ας μην δυναμιτίζουμε την κατάσταση, δεν χρειάζεται νομίζω.
Ο έτερος φίλος warriors1981 την έκανε αφού ο ίδιος έφτιαξε τον πίνακα που είδες παραπάνω συγκρινόμενο με την λέξη champion στο τέλος.
Τέλος πάντων, εγώ ξέρω τι γίνεται, απλά ως παράδειγμα το έφερα....
Σε ένα όμως πράμα θα συμφωνήσω απόλυτα.
Δεν έχει κανείς να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν.
Έχουμε τον κόσμο μας, κάνουμε τις ωραίες κερκίδες μας και γουστάρουμε δίπλα στις ομάδες μας.
Οι συγκρίσεις κλπ είναι μαλακίες.....και ιστορίες για αγρίους.
Προτείνω να την λήξουμε την κουβέντα μιας που δεν ωφελεί σε κάτι και επιπλέον επειδή σε δύο βδομάδες έχουμε τον αναμεταξύ μας αγώνα.
Ας μην δυναμιτίζουμε την κατάσταση, δεν χρειάζεται νομίζω.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
χαχα καλα καθε φορα που σας βαζουν το βιντεακι ολοι το ιδιο λετε?
εικονιδιο ειναι ρε Pas giannena σιγα μην εγραφα ετσι..ελεος..
τεσπα τελος απο μενα..
εικονιδιο ειναι ρε Pas giannena σιγα μην εγραφα ετσι..ελεος..
τεσπα τελος απο μενα..
Ομάδα :
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Ιστοριες για Αγρίους Νο3
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης