Ιστοριες για Αγρίους Νο3
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Ιστοριες για Αγρίους Νο3
εμεις τα λεμε αυτα 4 μηνες τωρα ...maroussi14 έγραψε:ξερουμε ωρες των ματς?
αντε καλη χρονια να εχουμε και με λιγοτγερα στημενα...
ΡΕ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΑΤ..ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ...
ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ?
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...
ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ...ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
Δυστυχώς ο Φανάτ μόνο ξέρει τι λέει όντως είναι αλήθεια ότι λέει πολλές βλακείες που δεν κάνουν για Εθνικό...
Μήτσο είδεσ πόσο καιρό παρακαλούσες τον Σερραίο οπότε τζάμπα ο κόπος..
Μήτσο είδεσ πόσο καιρό παρακαλούσες τον Σερραίο οπότε τζάμπα ο κόπος..
Επισκέπτης- Επισκέπτης
βρε αυτα που λεει ειναι Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ αλλα ας το σταματησουμε εδω ... μην χαλασουμε κι αλλο το τοπικ ... αρκετες βλακειες ειπε ο φιλος μας ...john gate-5- έγραψε:Δυστυχώς ο Φανάτ μόνο ξέρει τι λέει όντως είναι αλήθεια ότι λέει πολλές βλακείες ποθυ δεν κάνουν για Εθνικό...
Ναι και φυσικά σύμφωνα με κανόνα του Φόρουμ απαγορεύεται η συνεχής Παραπληροφόρηση...λογικά πρέπει να γίνει κάτι...Όλοι ξέρουμε ότι λέει άσχετα πράγματα...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
επιτελους βρεθηκαν και αλλα ατομα ... γιατι οι διαχειριστες μα αγνοουν επανειλημμενως
Ε,ναι ρε δεν θυμάσαι τι είχε γίνει στο τόπικ με συνδέσμους του Εθνικού που έγραφε ότι να ναι και έβαζε ιστοσελίδες που αυτός δημιουργούσε και φυσικά διεγράφηκε νομίζω...Και τώρα άρχισε να λέει ότι βγήκεο Κόκκαλης και είπε ότι θα ανεβάσει τον Εθνικό...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ναι ρε συ ... τοτε γραφαμε κατι κειμενα με τον σπυρπουλ ... χαμος γινοταν ..john gate-5- έγραψε:Ε,ναι ρε δεν θυμάσαι τι είχε γίνει στο τόπικ με συνδέσμους του Εθνικού που έγραφε ότι να ναι και έβαζε ιστοσελίδες που αυτός δημιουργούσε και φυσικά διεγράφηκε νομίζω...Και τώρα άρχισε να λέει ότι βγήκεο Κόκκαλης και είπε ότι θα ανεβάσει τον Εθνικό...
Mitsos14 έγραψε:επιτελους βρεθηκαν και αλλα ατομα ... γιατι οι διαχειριστες μα αγνοουν επανειλημμενως
Υπάρχει προϊστορία στο θέμα...
Κοντεύει ένας χρόνος από τότε...
http://www.betafans.net/forum-f1/topic-t1390-38.htm
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
με σωζεις ρε κρονιε ... δεν μπορεις να φανταστεις ποσο το ψαχναμε αυτο το ποστ ....Κρόνιος έγραψε:Mitsos14 έγραψε:επιτελους βρεθηκαν και αλλα ατομα ... γιατι οι διαχειριστες μα αγνοουν επανειλημμενως
Υπάρχει προϊστορία στο θέμα...
Κοντεύει ένας χρόνος από τότε...
http://www.betafans.net/forum-f1/topic-t1390-38.htm
Καλά άν διαβάσετε τι έγραφε ότι γινόταν θα φρίξετε...Δεν είμαστε στην Νικολούλη σε φόρουμ είμαστε...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΞΕΧΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ....ΜΕ ΥΓΕΙΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ...
ΦΕΥΓΩ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΖΙΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΞΕΧΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...
ΦΕΥΓΩ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ναι ε?? φευγεις και σαν αδικημενη παρθενα τωρα? αι στο διαολο "φιλε" .. ετσι εκανες και στο gate14.gr/forum ελεγες τις πα@@ριες σου σε κραξανε και μετα " οικειοθελως" εφυγες ... αντε απο εδω ... να φυγεις να διαγραφτεις και να μην ξαναγραψεις σε κανενα φορουμ στο οποιο υπαρχει η λεξη ΕΘΝΙΚΟΣ ! γιατι ο εθνικος δεν ειναι για κατι γαυρους ψευτες σαν και εσενα ... που το μονο που κανουν ειναι να ξεφτιλιζουν την ομαδα διαδικτυακως ...FANAT έγραψε:ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
παλαιοτερα υπηρχαν τετοια παπαγαλακια αλλα μεσα στους παρα πολλους εθνικους χανοντουσαν ... τωρα που ειμαστε λιγοι εσεις φαινεσται και μας κανετε κουλουβαχατα ... οποτε ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ( ουτε διαδικτυακα ουτε ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ )
υγ: και ποια ηταν ακριβως η αποστολη σου ??? οπως λες ... να μας ξεφτιλισεις ? να διαδιδεις εσκεμμενα και επανειλημμενα πληροφοριες που δεν υφιστανται ? τελος λοιπον εδω ... ξερω οτι δεν θα λαβω απαντηση αλλα τα γραφω ετσι για να ξεδωσω γιατι παρατραβηξε αυτη η ιστορια ...
και κανονικα δεν επρεπε ουτε καν να φτασεις στο σημειο να φυγεις " οικειοθελως" επρεπε να ειχες φαει μπαν εδω και 5 μηνες ... αλλα τοτε που τα λεγαμε εμεις στους διαχειρστες ημασταν βλακες και παραλογοι ... τωρα ελπιζω ολοι τους να καταλαβαν περι τινος προκειτε ...
( και οπως μου ειπες και σε πμ ... βγες καμια μερα απο την σουιτα και ελα να μας βρεις ... τοτε θα δουμε τι σοι εθνικαρας εισαι παλιοψευτη ...)
------------------ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ....
ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΟΥΛΑ Ε......
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.....
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΟΥΛΑ Ε......
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.....
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
χαχαχαχα ακους εκει ο φανατ δεν πεφτει στο επιπεδο μου... αν ειχες ιδεα του τι παει να πει εθνικος ναι θα επεφτες στο επιπεδο μου οταν εβλεπες καποιον να κανει οσα κανεις εσυ ...FANAT έγραψε:------------------ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ....
ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΡΟΥΛΑ Ε......
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.....
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
σελλο να δεις πιο πισω κατι σας ζητησε ο φανατ ... για να μην ξεχνιομαστε ..
ΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΜΗΤΣΑΚΟ!!!ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ..
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ...
ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ...
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΡΤΙΚΑ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΡΟΥΝ ΙΑ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ...
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ...
ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ...
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΡΤΙΚΑ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΡΟΥΝ ΙΑ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ...
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....
εμενα και ο μερτικας και εσυ μου την δινουν ... γιατι ειστε συμφεροντολογοι ... τελοςFANAT έγραψε:ΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΜΗΤΣΑΚΟ!!!ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ..
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....
υγ: ακομα να φυγεις αδικημενε ?
ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ...
Ρε τι τραβαμε...
επειδη οι διάλογοι έχουν γινει προσωπικοι
επειδη δεν εμπεριεχουν κατι ουσιαστικο
επειδη εχουν κουρασει
επειδη ειναι και εκτος θεματος
θα παρακαλουσα να τελειωσει καπου εδω ή να συνεχιστει με pm ή καπου που δεν "εμποδιζουν" ή και εξω απο το φορουμ..
Υ.Γ Σε καθε περιπτωση η συμμετοχη στο φορουμ δεν ειναι αναγκαστικη
Υ.Γ2 και να το πω κι αλλιως
Κοψτε τις μαλακιες,μεγαλα παιδια θα γινετε και εμεις ειμαστε ήδη..
αντε λεβέντες μου..
επειδη οι διάλογοι έχουν γινει προσωπικοι
επειδη δεν εμπεριεχουν κατι ουσιαστικο
επειδη εχουν κουρασει
επειδη ειναι και εκτος θεματος
θα παρακαλουσα να τελειωσει καπου εδω ή να συνεχιστει με pm ή καπου που δεν "εμποδιζουν" ή και εξω απο το φορουμ..
Υ.Γ Σε καθε περιπτωση η συμμετοχη στο φορουμ δεν ειναι αναγκαστικη
Υ.Γ2 και να το πω κι αλλιως
Κοψτε τις μαλακιες,μεγαλα παιδια θα γινετε και εμεις ειμαστε ήδη..
αντε λεβέντες μου..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Η ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΗ..ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..Ο 2ΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ 3ΟΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο Μ..... ΜΕ ΤΟΝ Κ......... ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ...
Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ.....................................................
Από Φανάτ.
Ορίστε το μνμ που λές ότι οι μεγάλοι της Αθήνας επιδιώκουν την άνοδο του Εθνικού.Ελπίζω να σε κάλυψα...
Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ.....................................................
Από Φανάτ.
Ορίστε το μνμ που λές ότι οι μεγάλοι της Αθήνας επιδιώκουν την άνοδο του Εθνικού.Ελπίζω να σε κάλυψα...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Ο Κ..... ΚΑΙ Ο Μ..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ...
ο δρομος μας ειναι η εθνικη οδος αθηνων λαμιας για να παμε ΚΑΤΕΡΙΝΗ...FANAT έγραψε:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.....
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ
ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ......ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ........(ξερεις ποιον λεω) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ'ΕΞΗΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Πεμ 9 Σεπ 2010 - 11:29, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ιστοριες για Αγριους Νο4
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης