Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ιστοριες για Αγριους Νο4

+10
anexartitos-4-
mario4
Spyrpoul Pinezas
titormos_nikaia_g6
warriors1981
ultras_6
PasGiannina
grafitas14
Mitsos14
ILIOS9_ANTI-POK
14 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ιστοριες για Αγριους Νο4 - Σελίδα 2 Empty Ιστοριες για Αγριους Νο4

Δημοσίευση από anexartitos-4- Τετ 29 Σεπ 2010 - 23:28

Πάντως αν και δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα είναι και οff topic φίλε warriors 1981 δεν είναι κακό να παραδέχεσαι κάποια πράγματα.....Τώρα ξεκινάτε να οργανώνεται το οπαδικό σας κίνημα και ναί μέσα σ'άυτό βοηθάνε και κάποιοι παλιοί του porto leone κλπ Ούτως ή άλλως μια παρέα είστε όλοι στο Αγρίνιο....τη μεγάλη δοκιμασία θα την περάσετε όταν ανέβετε.....Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι είστε στο σωστό δρόμο......
anexartitos-4-
anexartitos-4-

Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 09/11/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ιστοριες για Αγριους Νο4 - Σελίδα 2 Empty Απ: Ιστοριες για Αγριους Νο4

Δημοσίευση από sellos Τετ 29 Σεπ 2010 - 23:43

και να τα σβησω,αλλου θα συνεχιστει..
πειτε οτι ειναι να πειτε σε κοσμια πλαισια
για να μην εχουμε μετα διαμαρτηριες..

και μην ξεχνατε...τον κινεζο.. Very Happy
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από ILIOS9_ANTI-POK Τετ 29 Σεπ 2010 - 23:53

anexartitos-4- έγραψε:Τώρα ξεκινάτε να οργανώνεται το οπαδικό σας κίνημα και ναί μέσα σ'άυτό βοηθάνε και κάποιοι παλιοί του porto leone κλπ Ούτως ή άλλως μια παρέα είστε όλοι στο Αγρίνιο....τη μεγάλη δοκιμασία θα την περάσετε όταν ανέβετε.....Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι είστε στο σωστό δρόμο......

Παλι καλα που δεν τα λεμε μονο εμεις.....
ILIOS9_ANTI-POK
ILIOS9_ANTI-POK
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 2006
Τόπος : ΠΕΤΑΛΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ομάδα : Ηλιούπολη
Ομάδα : ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ...ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 04/09/2009

http://www.rebels9.gr/

Δημοσίευση από warriors1981 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 11:58

γιαννιωτη στην πολη μου δεν πανηγυριζουν παοκια δεν κανουν πορειες χανουμια δεν υπαρουν πυρηνες με γριες και λαρισαιους (που βαλαν και πουλμαν στο μεταξυ μας ματς στο κυπελο) δεν υπαρχουν τοσοι γαυροι οσοι υπαρχουν σε σας,δεν γραφουν τους τοιχους οι βαζελοι και δεν ανοιγει συνδεσμος super3..κι απο το ηρακλειο ειμαι πιο καθαρος γιατι εκει υπαρχουν πολυ δυνατοι συνδεσμοι γαυρου και βαζελου..ενω στο Αγρινιο υπαρχουμε ΕΜΕΙΣ και 20 βαζελοι..αυτο..
στο αλλο που λες ναι ειμαι ο πιο δυνατος μετα τη λαρισα αυτη τη στιγμη αμα ανοιξεις τα ματια σου και ξεκολησεις το μυαλο σου θα το παραδεχτεις οπως το παραδεχονται και αλλοι γιαννιωτες συνδεσμιτες.Φαινεται μεσα στα γηπεδα αυτο..

Φιλε οφητζη οτι ειναι αληθινο ναι να το παραδεχτω,αλλα οχι κι οτι κανουν κουμαντο οι βαζελοι κι οτι μας κανει κερκιδα ο αγγλος της 13 που δεν μενει καν αγρινιο και δν εχει πατησει ποτε στο γηπεδο του Παναιτωλικου.Γελαει ο κοσμος..ρωτηστε και ποκιτες τους αγρινιου αμα βρειτε και θα σας πουν τα ιδια.Η πολη ειναι κιτρινη μπλε και το χουμε καταφερει με πολλες θυσιες και πολυ κοπο αυτο χωρις τη βοηθεια απ την ομαδα που εχουν αλλοι.Δεν ανεχομαι να πεταγεται ο καθε ασχτετος πιτσιρικας να λεει οτι του κατεβει..Και ναι να παραδεχτω οτι υπαρχουν ατομα μεσα στο συνδεσμο μας που ηταν στο παρελθον ποκιτες και δε μιλαμε για πιτσιρικαδες μιλαμε για ατομα,ατομα.Αλλαξαν ομως και τωρα τραγουδουν στα @@ μου ο ποκ..Το οπαδικο κινημα μας το οργανωνουμε χρονια απο το 81,το αντιποκ οργανωνουμε τωρα τα τελευταια χρονια..

Οπως και να χει δεν υπαρχει αλλη ομαδα στην ελλαδα με τοσες λιγες επιτυχιες και τοσα χρονια στην αφανια που να χει τετοιο κοσμο..αυτα ειχα να πω..οπου διαφωνειτε γραψτε το με επιχειρηματα και οχι ειρωνιες και ηλιθιοτητες..

warriors1981

Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 12:09

warriors1981 έγραψε:γιαννιωτη στην πολη μου δεν πανηγυριζουν παοκια δεν κανουν πορειες χανουμια δεν υπαρουν πυρηνες με γριες και λαρισαιους (που βαλαν και πουλμαν στο μεταξυ μας ματς στο κυπελο) δεν υπαρχουν τοσοι γαυροι οσοι υπαρχουν σε σας,δεν γραφουν τους τοιχους οι βαζελοι και δεν ανοιγει συνδεσμος super3..κι απο το ηρακλειο ειμαι πιο καθαρος γιατι εκει υπαρχουν πολυ δυνατοι συνδεσμοι γαυρου και βαζελου..ενω στο Αγρινιο υπαρχουμε ΕΜΕΙΣ και 20 βαζελοι..αυτο..
στο αλλο που λες ναι ειμαι ο πιο δυνατος μετα τη λαρισα αυτη τη στιγμη αμα ανοιξεις τα ματια σου και ξεκολησεις το μυαλο σου θα το παραδεχτεις οπως το παραδεχονται και αλλοι γιαννιωτες συνδεσμιτες.Φαινεται μεσα στα γηπεδα αυτο..

Φιλε οφητζη οτι ειναι αληθινο ναι να το παραδεχτω,αλλα οχι κι οτι κανουν κουμαντο οι βαζελοι κι οτι μας κανει κερκιδα ο αγγλος της 13 που δεν μενει καν αγρινιο και δν εχει πατησει ποτε στο γηπεδο του Παναιτωλικου.Γελαει ο κοσμος..ρωτηστε και ποκιτες τους αγρινιου αμα βρειτε και θα σας πουν τα ιδια.Η πολη ειναι κιτρινη μπλε και το χουμε καταφερει με πολλες θυσιες και πολυ κοπο αυτο χωρις τη βοηθεια απ την ομαδα που εχουν αλλοι.Δεν ανεχομαι να πεταγεται ο καθε ασχτετος πιτσιρικας να λεει οτι του κατεβει..Και ναι να παραδεχτω οτι υπαρχουν ατομα μεσα στο συνδεσμο μας που ηταν στο παρελθον ποκιτες και δε μιλαμε για πιτσιρικαδες μιλαμε για ατομα,ατομα.Αλλαξαν ομως και τωρα τραγουδουν στα @@ μου ο ποκ..Το οπαδικο κινημα μας το οργανωνουμε χρονια απο το 81,το αντιποκ οργανωνουμε τωρα τα τελευταια χρονια..

Οπως και να χει δεν υπαρχει αλλη ομαδα στην ελλαδα με τοσες λιγες επιτυχιες και τοσα χρονια στην αφανια που να χει τετοιο κοσμο..αυτα ειχα να πω..οπου διαφωνειτε γραψτε το με επιχειρηματα και οχι ειρωνιες και ηλιθιοτητες..

Το να λες οτι εχεις πιο "καθαρη" πολη το Αγρινιο
απο Ηρακλειο και Γιαννενα μονο ως αστειο μπορω
να το παρω...
Κατσε να ανεβεις στην Α...
Να ερχοντε οι κοκκινες,πρασινες στρατιες απο
την χωρα ολοκληρη...τοτε θα μετρησεις την δυναμη σου...
Ατομα που περσυ πανυγηριζατε μαζι για τον Παναιτωλικο
θα ναι στο απεναντι πεταλο και θα πανυγηριζουν για τον αντιπαλο...
Κατσε λοιπον να ανεβεις Α για 2-3χρονια..
Και τοτε ξαναμιλαμε..

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από sellos Πεμ 30 Σεπ 2010 - 12:14

επειδη ο Γιαννιωτης ειναι υπερβολικος αει να απαντησει ενας Αθηναιος.. Very Happy

στην πολη μου δεν πανηγυριζουν παοκια δεν κανουν πορειες χανουμια
θα πρεπει πρωτα να συναντηθεις μαζι τους για να γινει..
παντως τα ΠΑΟΚια δεν καναν,λογω απαγορευσης,
κακως δηλαδη γιατι εχει εμεγαλυτερο ενδιαφερον οταν υπαρχουν αντιπαλοι οπαδοι..

δεν υπαρχουν πυρηνες με γριες και λαρισαιους
όντως,ειναι γνωστο της πασης πως στα Γιαννενα εχουν περισσοτερους οπαδους
απ'οτι στις ιδιες τους τις πολεις..

δεν γραφουν τους τοιχους οι βαζελοι
ειναι επειδη εχουμε περισσοτερους τοιχους..
παντως την τελευταια επιθεση απο Βαζελες την δεχθηκαμε στην διαδρομη
Γιαννενα - Αθηνα,φανταζομαι ξερεις απο που περναει αυτη η διαδρομη..

ανοιγει συνδεσμος super3
γι'αυτο η αληθεια ειναι δεν εχω ενημερωθει..αλλα μ'φαινεται λιγο δυσκολο..

Αλλα μου αναφαιρεις την δεν εχετε,που δεν το πιστευω οτι δεν τα εχετε
κι οχι τι εχετε..
τελος παντων,εμενα μου αρεσει αυτο που γινετε τωρα στο Αγρινιο
αλλα ειναι κατι που πρεπει να κριθει σε βαθος χρονου για να εχει αξια
"μετρησιμη", με την δικια σου λογικη,γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι στραγαλια..

sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 12:23

Η αληθεια ειναι οτι στο Αγρινιο δεν βαφουνε οι βαζελοι...
Να ρωτησω κατι..Το μεγαλο το γκραφιτυ που ειχαν βγαλει
και βιντεο και ελεγε παναθηναικος..ποιοι το κανανε??
Οι γαυροι??
Απλη απορια...
Οσο για το αν εχουν οι βαζελοι και οι γαυροι γερους συνδεσμους
στο Ηρακλειο...
Αν πραγματικα θες να μαθεις..πες μου να σου στειλω φωτογραφια..
να δεις τι παιζει στο Ηρακλειο...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...Wink

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από sellos Πεμ 30 Σεπ 2010 - 12:26

παντου εχουν τι το ψαχνουμε..
αλλα και να μην εχουν τι σημασια εχει?

αμα πανω απο το 50% του πληθυσμου δεν υποστηριζει την ομαδα της πολης
τι να το κανω αν εχει ή οχι συνδεσμο...
(κι αυτο συμβαινει σε ολες τις πολεις)
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από MPS Πεμ 30 Σεπ 2010 - 12:35

warriors1981 έγραψε: δεν υπαρχει αλλη ομαδα στην ελλαδα με τοσες λιγες επιτυχιες και τοσα χρονια στην αφανια που να χει τετοιο κοσμο..

Αυτό είναι αλήθεια και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Απο κει και πέρα όμως, εντελώς φιλικά και χωρίς καμμία διάθεση να σας προσβάλω, εχετέ να φάτε πολλά οπαδικά ψωμιά ακόμα. Ο σεβασμός και η εκτίμηση των υπολοίπων κερδίζεται με τον χρόνο μετα απο αγώνες στα γήπεδα, δεν επιβάλλεται με το έτσι θέλω απο τη μια στιγμή στην άλλη. Πάντως είστε σε καλό δρόμο, συνεχίστε έτσι, αλλά υπομονή.
MPS
MPS

Αριθμός μηνυμάτων : 936
Τόπος : Έπαε
Ομάδα : Ο.Φ.Η - ΚΡΗΤΗ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από Spyrpoul Pinezas Πεμ 30 Σεπ 2010 - 13:26

ασε μας ρε μπαρμπα woriors1981(ξερεις εσυ) που θα με πεις και πιτσιρικακι που στην μπενω χωρις να εχω ιδεα τι μου γινεται.... ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ 1 ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

για πες μας και εσυ ρε hyper-hooligan ποσο εισαι και τι εχεις κανει....γιατι για να γραφεις ωραια κειμενα και να το παιζεις -χρονια οπαδος- καλα το ξερεις....

και οσο για τα ατομα-ατομα που ελεγες πριν που εμεις δεν εχουμε, να δεις δεκαετια του 90 τι γινοτανε στο καραισκακη με τους πινεζες.....δεν ηταν απλη εκδρομουλα με τον εθνικο....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΦΤΑΙΟ....μας επριξες τα ουμπαλα ρε συ worior, oτι το εθνικακι ειναι μπουρδελο και δεν ασχολειστε με 50 μαλακες και και και και....... εγω σου λεω πως περσυ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ......αλλα ναι εμεις δεν ειμαστε του επιπεδου σας μωρε, εσεις ειστε για λα-μπομπανερα και πανω με τα κλεμενα συνθηματα--χαχαχαχαχα
εχεις να κανεις πολλα ακομα για να μιλας με τετοιο υποτιμιτικο στυλακι

και για το ηρακλειο αυτο που πες οτι αυτοι εχουν συνδεσμους της 13 και της 7 εκει μεσα ενω εσεις οχι......αυτοι ζουν σε μια πολη 142.112 κατοικων και ειναι και πολυ μεγαλο λιμανι της ελλαδας δεχομενο επιρροες απο παντου(μην κοιτας εσυ που σαι αποκλισμενος) ενω εσυ εισαι μια πολη με 51.406 κατοίκους...... τριπλασιος πλυθησμος, λογικο ειναι να υπαρχουν και δυνατοι συνδεσμοι παναθηναικων ολυμπιακων
και στην τελικη ο οφη αυτο το πεταλο εχει και το δειχνει
https://www.youtube.com/watch?v=Sojap_4i4i8

εσυ τοσους μαχημους δεν εχεις

και αυτα δεμ στα λεω γιατι υποστιριζω τον οφη-δεν με νοιαζει ο οφη, στα λεω απλα γιατι εχεις ξεφυγει και την εχεις δει πολυ γαμαουα
Spyrpoul Pinezas
Spyrpoul Pinezas

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
Registration date : 09/07/2010

http://www.gate14.gr

Δημοσίευση από anexartitos-4- Πεμ 30 Σεπ 2010 - 13:28

Συμφωνώ φίλε warrior ότι αναλογικά στο θέμα επιτυχιών και κόσμου υπάρχει δυσανολογία και γι αυτό είπα ότι εν μέρει είστε στο σωστό δρόμο....πάντως κατά την άποψη μου θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο γιατί υπάρχει μια μεγαλοποίηση για τον κόσμο σας.....Μικρά σταθερά βήματα θα σας πάνε ψηλά......Πάντως μου έκανε εντύπωση ο νέος σύνδεσμος του Γαύρου στο κέντρο της πόλης γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο.....
anexartitos-4-
anexartitos-4-

Αριθμός μηνυμάτων : 93
Registration date : 09/11/2009

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 13:48

σύνδεσμοι ποκ υπάρχουν Ρέθυμνο και Χανιά και κάνα 2 σε Άγιο Ιεράπετρα ίσως
αλλά στο Ηράκλειο "σύνδεσμοι δυνατοί" ? ποιός είναι σύνδεσμος δυνατός?
οι ημιόροφοι με αυτοκόλλητα Ομιλιτών απ έξω?
γιατί και ο Εργοτέλης έχει σύνδεσμο στο Ηράκλειο..
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : Ιστοριες για Αγριους Νο4 - Σελίδα 2 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από Mitsos14 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 14:58

Τ Α Β Α Ν Ι Α Σ Η
Mitsos14
Mitsos14

Αριθμός μηνυμάτων : 1891
Τόπος : Άγιος Στέφανος
Ομάδα : Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14
Registration date : 19/01/2010

http://www.gate14.gr/forum

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:18

ΡΕ WARRIOR TI ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ??ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 20000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΜΙΑ ΦΟΤΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ,ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...Κ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Μ..ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΙΓΚΑ ΒΑΖΕΛΟΥΣ(ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ)Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Μ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ:ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ,ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΑΤΟΜΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΕΝΩ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ-ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ...ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΒΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ...ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : EXEΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΣ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΑΕΛ-ΠΑΣ-ΟΦΗ...ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ...ΑΙΝΤΕ ΠΑΣΑ Μ...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από sellos Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:34

ρε αλητη..!!
εσυ γεμισες τους τοιχους στο Αγρινιο με τα "ΠΑΣ 7"
:lolll: :lolll:
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από on tour-6 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:34

Καλα pagouristan και εμας στην πολη μας δεν μας ενοχλει κανενας ουτε βαζελοι ουτε τιποτα.Και που δεν σπαω την τριαδα οπως λες σε αυτο ευθυνεται η ομαδα που δεν εχει καταφερει να ανεβει α τοσο χρονια.Με φτανει που εχω εναν πυρηνα δυνατο και στα καλα και στα ασχημα.Και στα καλυτερα που συντομα θα ερθουν ο πυρηνας αυτος θα ειναι ακομα πιο δυνατος

on tour-6

Αριθμός μηνυμάτων : 323
Registration date : 02/06/2009

Δημοσίευση από Mitsos14 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:38

on tour-6 έγραψε:Καλα pagouristan και εμας στην πολη μας δεν μας ενοχλει κανενας ουτε βαζελοι ουτε τιποτα.Και που δεν σπαω την τριαδα οπως λες σε αυτο ευθυνεται η ομαδα που δεν εχει καταφερει να ανεβει α τοσο χρονια.Με φτανει που εχω εναν πυρηνα δυνατο και στα καλα και στα ασχημα.Και στα καλυτερα που συντομα θα ερθουν ο πυρηνας αυτος θα ειναι ακομα πιο δυνατος
οταν ανεβεις α οπως λες ... μπορει να δεις μια θεαματικη ανοδο του αριθμοθ των οπαδων .. μπορει να δεις ομως και μειωση ...
Mitsos14
Mitsos14

Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:39

ΦΙΛΕ Μ on -tour ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ...ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο WARRIOR ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΑ....
sellos ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΛΕ... :lolll:

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από on tour-6 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:40

Ολα παιζουν φιλε μου mitso αλλα αφηστε να ξερουμε εμεις καλυτερα για τα δικα μας Wink

on tour-6

Αριθμός μηνυμάτων : 323
Registration date : 02/06/2009

Δημοσίευση από Mitsos14 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 16:10

on tour-6 έγραψε:Ολα παιζουν φιλε μου mitso αλλα αφηστε να ξερουμε εμεις καλυτερα για τα δικα μας Wink
και καλυτερα να ασχολεισται μονο και με τα δικα σας ...
Mitsos14
Mitsos14

Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

Δημοσίευση από warriors1981 Πεμ 30 Σεπ 2010 - 18:31

ποια τριαδα μου λες ρε παγουρισταν?ποια 3αδα που δε μαζευεις ουτε 2500 στο γηπεδο?που πηγες α' εθνικη και το μονο που εχεις να θυμασαι ειναι 2 εκδρομες 900 ατομων στη θεσσαλονικη?εχεις δει καθολου τι φτιαξαμε εμεις περσυ?βλεπεις τι γινεται φετος?εβλεπες τι γινοταν στην γ?το μπαραζ το δες?πλακα μας κανεις?εσυ αυτη τη στιγμη δεν εισαι ουτε στην 6αδα τι μου λες..στο επισημο site του super3 βγηκε ανακοινωση για νεο συνδεσμο στα γιαννενα για οποιον ενδιαφερεται..στην καβαλα παιζει γρουπ φωτο γιαννενα-7 και επαιξε και πουλμαν..ειστε σε παρακμη το βλεπουν ολοι το βλεπετε κι εσεις,δεν χρειαζετε να λετε και πολλα πολλα..μπορει να μη μενουμε γιαννενα αλλα ολα μαθαινονται..

δεν συμφωνειτε οτι ειμαστε πιο καθαρη πολη μετα τη λαρισα και μου λετε κατσε να ανεβεις α,εσυ δεν εχεις πανεπιστημια πολλα,δεν εχεις λιμανι,εισαι μικροτερη πολη..ωραια επιχειρηματα Very Happy οφητζη αυτον τον τοιχο λες φιλε? https://www.youtube.com/watch?v=Juze0hsDHmI .για ριξε αλλη μια ματια..εθνικε ασε να ξερω εγω και οι δικοι μου ποιος ειμαι ποσο ειμαι και τι εχω κανει.αυτα αν δες στο χουν μαθει οι δικοι σου δεν τα γραφουν στα ιντερνετ..αυτα που λετε ο χρονος θα δειξει,ειστε στην αρχη ακομα τα ακουω βερεσε..το οτι μας μαθατε τωρα απ το ιντερνετ δν παει να πει οτι δεν καναμε πριν αυτο που κανουμε και τωρα..το ονομα τους οι ιερολοχιτες το 68 το πηραν απ την θυρα6,το αυτι το 76 κοπηκε απ τη θυρα6,οι εκδρομαρες στην αθηνα και ανα την ελλαδα δεκαετιες 80,90 απ την 6 γινονταν.το αγρινιο ηταν απ τις πιο δυνατες εδρες εξωγηπεδικα λογω της 6.δεν ξεπεταχτηκαμε τωρα (οπως κατι αλλοι) εχουμε ετος ιδρησης το 81 και υπηρχαμε κι ανεπισημα πολυ πριν απ αυτο..ο λογος που γραφω με καποια δωση αλαζονιας ειναι επειδη γραφονται απιστευτα πραγματα απο διαφορα παπαγαλακια που απλα αναπαραγουν αυτα που ακουν και δεν εχουν ιδεα τι παιζει..φυσικο ειναι να εκνευριζομαι..

υγ.φιλε ανεξαρτητε πολυ σπανια ανοιγει,βαρανε προσοχες κ υπαρχουν μονο για τα εισητηρια αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει..
υγ.2 'πας7' δεν παιζει στο αγρινιο

warriors1981

Αριθμός μηνυμάτων : 741
Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από sellos Πεμ 30 Σεπ 2010 - 19:37

αντε να το παρουμε απ'την αρχη... Very Happy

δε μαζευεις ουτε 2500 στο γηπεδο
τοσους μαζευει το γηπεδο,κανεις λαθος
όντως το νουμερο του κοσμου ειναι μικρο στα δυο πρωτα παιχνιδια για τα δεδεμενα του ΠΑΣ,αλλα προφανως δεν σταματισαν να ναι ΠΑΣ αυτοι που ηταν περσυ και προπερσυ..κατι αλλο θα πρεπει να συμβαινει..

το μονο που εχεις να θυμασαι ειναι 2 εκδρομες 900 ατομων στη θεσσαλονικη
οταν θα κανει καποιος μεγαλυτερες εκδρομες των 1000 ατομων σε Τουμπα και Χαριλαου να το ξανα συζητησουμε..
αλλα ας δουμε τι εγινε περσυ στις εκδρομες..

Τουμπα-Χαριλαου...1000
ΟΑΚΑ (Βαζελος)...800 (οσα εισιτηρια δωθηκαν)
Ν.Σμυρνη..500 όσα και τα εισιτηρια
Ατρομητος...500 λιγοτεροι απο τα εισιτηρια που ειχαμε
Λαρισα... 400 (τα εισιτηρια ήταν 500)
Κομοτινη..αν θυμαμαι καλα καμια 300..αρκετα λιγοτερο απο τα εισιτηρια που διακαιουμασταν
Ξανθη..502 όσο και τα εισιτηρια
Τριπολη..καμια 350..το πεταλο χωραει παραπανω
Στα υπολοιπα υπηρχε απαγορευση αν δεν κανω λαθος..

Εντος εδρας
5200 διαρκειας (οταν το ξανα φτασει αλλη ομαδα το συζηταμε ξανα)
ενα Μ.Ο κοσμου γυρο στις 6.500

εχεις δει καθολου τι φτιαξαμε εμεις περσυ?
οντως πολυ καλη προσπαθεια και αποτελεσμα,αλλα ας δουμε και τον ΠΑΣ στην προηγουμενη του παρουσια στην Β' Εθνικη (προπερσυ)

-Ξεκινησαμε απο την Καλλιθεα,αρκετα κρυα,εβρεχε κι ολας θυμαμαι με 200 ατομα
-Καστορια 800 ατομα
-Καρδιτσα 270 (ειχε ευτραπελα στον τροπο που αποκτηθηκαν τα εισιτηρια)
-Νικαια..650
-Ροδο (Διαγορας)..200
-Καισαριανη... 1100
-Ελληνικο...700
-Ευοσμος...500
-Μαυροθαλασσιτης(ΗΑΟ)..1000
-Κατερινη...1000
-Περιστερι..800
-Κερκυρα..1000
-Καλαμαρια..150 (με απιστευο καιρο)
-Καλαματα....150
-Καβαλα...120
-Βεροια,....120
-Βολος...200

Το εβαλα για να δεις οτι απο την Βου στην Α' αλλαζουν τα πραγματα ειναι πιο δυσκολες οι εκδρομες..

στους "Ζωσιμαδες"
γυρο στις 5.500 Μ.Ο

το μπαραζ το δες
εντυπωσιακο..αλλα θα μπορουσα να μετρησω πολλα μπαραζ...

εσυ αυτη τη στιγμη δεν εισαι ουτε στην 6αδα τι μου λες?
καλη επιτυχια στους "6" ευχομαι..

στο επισημο site του super3 βγηκε ανακοινωση για νεο συνδεσμο στα γιαννενα για οποιον ενδιαφερεται
απο το σιτε στην πραξη διαφερει..εμεις παντως στην πολη τους εχουμε.. :lolll:

φωτο γιαννενα-7
κατσε να φτιαξει ο pagouristan πανο "Αγρινιο-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" και θα λεω οτι στο Αγρινιο εχω συνδεσμο.. Very Happy

αστειο ήταν

ειστε σε παρακμη το βλεπουν ολοι το βλεπετε κι εσεις
σ'αυτο συμφωνω,αλλα οχι οπως το εννοεις..

ΠΑΣ ειναι σημαντικο κομματι της πολης των Ιωαννινων κι αυτο δεν αλλαζει..
απλα υπαρχουν ειδικες συνθηκες που αυτο φαινεται περισσοτερο ή λιγοτερο
φυσικα υπαρχει κοσμος που υποστηριζει αλλες ή και αλλες ομαδες πολυς
αλλα αυτο δεν αλλαζει ευκολα θελει υπομονη και επιμονη..

ΑΕΛ-ΟΦΗ-ΠΑΣ ειναι ενα κλικ πανω απ'τις αλλες επαρχιακες ομαδες
αλλα φτιαχτηκαν οι δρομοι και βλεπω να την παταμε..

Προσωπικα σεβομαι την ΑΣΑ και τον ΠΑΝΑΙ γιατι εχουν κοσμο χωρις καμια (η πρωτη) ή ελαχιστες (η δευτερη ) παρουσιες στην Α'...

Αλλα αν αναλογιστουμε τον κοσμο που ειχαν ολες οι ομαδες παλαιοτερα
δεν αξιζει αυτη η συζητηση και εκατσα να γραψω τουτο εδω το ποστ
μονο για σενα,γιατι λες υπερβολες που δεν στεκουν..
sellos
sellos
Respected
Respected

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 20:17

warriors1981 έγραψε:ποια τριαδα μου λες ρε παγουρισταν?ποια 3αδα που δε μαζευεις ουτε 2500 στο γηπεδο?που πηγες α' εθνικη και το μονο που εχεις να θυμασαι ειναι 2 εκδρομες 900 ατομων στη θεσσαλονικη?εχεις δει καθολου τι φτιαξαμε εμεις περσυ?βλεπεις τι γινεται φετος?εβλεπες τι γινοταν στην γ?το μπαραζ το δες?πλακα μας κανεις?εσυ αυτη τη στιγμη δεν εισαι ουτε στην 6αδα τι μου λες..στο επισημο site του super3 βγηκε ανακοινωση για νεο συνδεσμο στα γιαννενα για οποιον ενδιαφερεται..στην καβαλα παιζει γρουπ φωτο γιαννενα-7 και επαιξε και πουλμαν..ειστε σε παρακμη το βλεπουν ολοι το βλεπετε κι εσεις,δεν χρειαζετε να λετε και πολλα πολλα..μπορει να μη μενουμε γιαννενα αλλα ολα μαθαινονται..

δεν συμφωνειτε οτι ειμαστε πιο καθαρη πολη μετα τη λαρισα και μου λετε κατσε να ανεβεις α,εσυ δεν εχεις πανεπιστημια πολλα,δεν εχεις λιμανι,εισαι μικροτερη πολη..ωραια επιχειρηματα Very Happy οφητζη αυτον τον τοιχο λες φιλε? https://www.youtube.com/watch?v=Juze0hsDHmI .για ριξε αλλη μια ματια..εθνικε ασε να ξερω εγω και οι δικοι μου ποιος ειμαι ποσο ειμαι και τι εχω κανει.αυτα αν δες στο χουν μαθει οι δικοι σου δεν τα γραφουν στα ιντερνετ..αυτα που λετε ο χρονος θα δειξει,ειστε στην αρχη ακομα τα ακουω βερεσε..το οτι μας μαθατε τωρα απ το ιντερνετ δν παει να πει οτι δεν καναμε πριν αυτο που κανουμε και τωρα..το ονομα τους οι ιερολοχιτες το 68 το πηραν απ την θυρα6,το αυτι το 76 κοπηκε απ τη θυρα6,οι εκδρομαρες στην αθηνα και ανα την ελλαδα δεκαετιες 80,90 απ την 6 γινονταν.το αγρινιο ηταν απ τις πιο δυνατες εδρες εξωγηπεδικα λογω της 6.δεν ξεπεταχτηκαμε τωρα (οπως κατι αλλοι) εχουμε ετος ιδρησης το 81 και υπηρχαμε κι ανεπισημα πολυ πριν απ αυτο..ο λογος που γραφω με καποια δωση αλαζονιας ειναι επειδη γραφονται απιστευτα πραγματα απο διαφορα παπαγαλακια που απλα αναπαραγουν αυτα που ακουν και δεν εχουν ιδεα τι παιζει..φυσικο ειναι να εκνευριζομαι..

υγ.φιλε ανεξαρτητε πολυ σπανια ανοιγει,βαρανε προσοχες κ υπαρχουν μονο για τα εισητηρια αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει..
ΝΑΙ ΠΑΣΑ Μ .....ΝΑΙ!!ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...(ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ,ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ Η΄ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ warrior ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ).....Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ:ΕΧΩ Κ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ warrior,ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ....

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 30 Σεπ 2010 - 20:28

Ρε μην το ξυπνατε το παιδι...
Πρωτη οπαδικη δυναμη στην Ελλαδα ειναι...
Η πολη του ειναι πιο καθαρη απο ολες
τις αλλες...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Spyrpoul Pinezas Παρ 1 Οκτ 2010 - 12:17

warriors1981 έγραψε:εθνικε ασε να ξερω εγω και οι δικοι μου ποιος ειμαι ποσο ειμαι και τι εχω κανει.αυτα αν δες στο χουν μαθει οι δικοι σου δεν τα γραφουν στα ιντερνετ..
αφου δεν μου λες ποσο εισαι-ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ......

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΙΥ ΘΕΛΩ

https://www.youtube.com/watch?v=sgP39lptxk8&feature=related
με την αφανα εισαι εσυ;;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Spyrpoul Pinezas στις Παρ 1 Οκτ 2010 - 12:22, 1 φορά
Spyrpoul Pinezas
Spyrpoul Pinezas

Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ομάδα : ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
Registration date : 09/07/2010

http://www.gate14.gr

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή