Ιστοριες για Αγριους Νο4
+10
anexartitos-4-
mario4
Spyrpoul Pinezas
titormos_nikaia_g6
warriors1981
ultras_6
PasGiannina
grafitas14
Mitsos14
ILIOS9_ANTI-POK
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ιστοριες για Αγριους Νο4
duhan έγραψε:Διοτι για μας ΟΛΑ τα πανο πρεπει να ειναι στο χερι και οχι τυποποιημενα.Χανουν την αξια τους τοτε
Ντιν νταν, ντιν νταν.
Για ποιον να χτυπανε αραγε?
Δεν εννοω καποιον συγκεκριμενο!!!!Ακριβως για να μην το ξαναπερνας το φτιαχνεις ετσι και δεν χαλαει ποτε!!!!
τζαμπα ταλαιπωρια επειδη το εκαναν ηλιουπολιτες ... ασε μας ρε....warriors1981 έγραψε:το ξαναπερνας ενα χερακι σε 5 χρονια ρε μαν
τζαπα ταλαιπωρια κατα τη γνωμη μου,καλο αποτελεσμα
Φίλε warriors1981 κούλαρε σε παρακαλώ.
Τι είναι αυτά που γράφεις....
Μην προκαλείς.....τα έχουμε πει χιλιάδες φορές πλέον εδώ μέσα...
Να μην συνεχιστεί η κουβέντα σε αυτό το στυλ.
Τι είναι αυτά που γράφεις....
Μην προκαλείς.....τα έχουμε πει χιλιάδες φορές πλέον εδώ μέσα...
Να μην συνεχιστεί η κουβέντα σε αυτό το στυλ.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
μιτσο14 ο καθενας εχει την αποψη του νομιζω!παγουρισταν οποτε θες στειλε pm για να βρεθουμε
ultras_6- Αριθμός μηνυμάτων : 151
Ομάδα :
Registration date : 19/10/2009
ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ Μ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ...ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΟ...ΑΣ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ-ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙultras_6 έγραψε:μιτσο14 ο καθενας εχει την αποψη του νομιζω!παγουρισταν οποτε θες στειλε pm για να βρεθουμε
????????- Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα αποψεων να πει ασχολουμαι εως πας γιαννενα οχι παρακατω .. ειναι θεμα χαρακτηρα ... και πιστευω πως αυτος ο χαρακτηρας κυριαρχει στις ταξεις των περισοτερων οπαδων του παναιτωλικου ... ξεχνανε ομως τι ηταν παλαιοτερα ο εθνικος και τι ο παναιτωλικος ...ultras_6 έγραψε:μιτσο14 ο καθενας εχει την αποψη του νομιζω!
ο καθενας εχει το χαρακτηρα του και την αποψη του αυτο λεμε!συμφωνεις το ιδιο με ολους τους εθνικους εσυ?οχι φυσικα,εσυ μπριζωθηκες να απαντησεις ομως!πολυ off topic,τελος απο μενα
Ομάδα :
απλα εγω συμπεραινω γενικως απο την σταση των οπαδων του παναιτωλικου οτι αυτη την αποψη εχουν ... εμεις μαμαμε και ολοι οι αλλοι βλεπουν τα αποτετοια μας ...ultras_6 έγραψε:ο καθενας εχει το χαρακτηρα του και την αποψη του αυτο λεμε!συμφωνεις το ιδιο με ολους τους εθνικους εσυ?οχι φυσικα,εσυ μπριζωθηκες να απαντησεις ομως!πολυ off topic,τελος απο μενα
εισαι λαθος
Ομάδα :
τι θες να σου πω ομως ρε φιλε οταν μου λες οτι το τζαπα ταλαιπωρια το εγραψα επειδη το καναν οι ηλιοπουλιτες?δηλαδη ποιος λογος να το κανω αυτο?υπαρχει περιπτωση να συγκριθω εγω με τους rebels και να κοιταξω να τους μειωσω απο το ιντερνετ? (τι να μειωσω δηλαδη μια παρατηρηση εκανα).Και περα απ αυτο μονο ενα δεκαχρονο θα εκανε κατι τετοιο.Πρωτη φορα ειδα να φτιαχνουν πανο με σιδερο και ειδα κ αυτο που γραψε το παιδι οτι τους πηρε ολο το καλοκαιρι κι εγραψα την αποψη μου γιατι ασχολουμαι με αυτα..
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
ελα μην χαλας την ωρα σου γραφοντας για εμας ... ασχολησουμε με tottenham milwall lazzio st pauli marseille ... ομαδες με τους ultras σαν την δικη σας ... ( η ελλαδα δεν σε καλυπτει πλεον )warriors1981 έγραψε:τι θες να σου πω ομως ρε φιλε οταν μου λες οτι το τζαπα ταλαιπωρια το εγραψα επειδη το καναν οι ηλιοπουλιτες?δηλαδη ποιος λογος να το κανω αυτο?υπαρχει περιπτωση να συγκριθω εγω με τους rebels και να κοιταξω να τους μειωσω απο το ιντερνετ? (τι να μειωσω δηλαδη μια παρατηρηση εκανα).Και περα απ αυτο μονο ενα δεκαχρονο θα εκανε κατι τετοιο.Πρωτη φορα ειδα να φτιαχνουν πανο με σιδερο και ειδα κ αυτο που γραψε το παιδι οτι τους πηρε ολο το καλοκαιρι κι εγραψα την αποψη μου γιατι ασχολουμαι με αυτα..
Καλα η Ελλαδα δεν μας καλυπτει απο την δεκατεια του 80 αλλο ομως που ακομα ειμαστε στην Β.. Μητσο στο εχω πει και θα στο ξαναπω δεν χρειαζεται να εχεις τοσο ξυνιλα για τον Παναι..ο warriors81 δεν ειπε τιποτα..
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
τιτορμε το ξερεις οτι σε συμπαθω ... με τον παναιτωλικο δεν εχω προβλημα ... με στασεις διαφορων οπαδων του εχω ... ο warrior81 δεν ειπε τιποτα επειδη το ποστ του διαγραφτηκε και προφανως δεν προλαβες να το δειςtitormos_nikaia_g6 έγραψε:Καλα η Ελλαδα δεν μας καλυπτει απο την δεκατεια του 80 αλλο ομως που ακομα ειμαστε στην Β.. Μητσο στο εχω πει και θα στο ξαναπω δεν χρειαζεται να εχεις τοσο ξυνιλα για τον Παναι..ο warriors81 δεν ειπε τιποτα..
δεν νομιζω να σας ανεφερα πουθενα στο ποστ..αλλα μιας και το φερε οι κουβεντα συγκρινεσαι ανετα με τα πιτσιρικια που κανουν κερκιδα στην ομαδα του χωριου μου καθε καλοκαιρι στα φιλικα με τα διπλανα χωρια
Ομάδα :
καλα φιλε ... πρεπει καποια στιγμη να αναρωτηθεις τι ειναι η λεγομενοη ταβανιαση και τι το λεγομενο εχω καβαλησει το καλαμι ... γιατι την πρωτη την χρειαζεισαι και το δευτερο το εχεις κανει ηδη ... Θα σου πω κατι το οποιο αγνοεις επανηλειμμενως ξεχνοντας διαφορα πραγματα και διαφορους παραγοντες που συντελουν στην μειωση του κοσμου μιας ομαδας .... μην ξεχνας πως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ειναι μεσα στην γαυροφωλια ... εσεις εχετε μια πολη δικη σας και εχετε καταφερει να εχετε πολλους ποκιτες ... μην ξεχνας οτι μεσα στην αθηνα γινεται διαρκως προπαγανδα του ποκ ... μην ξεχνας τι ηταν ο εθνικος και τι ο παναιτωλικος πριν καποια χρονια ... επισης μην ξεχνας πως 11 χρονια τωρα ο αλλοτε μεγαλος εθνικος πειραιως ειναι ασανσερ β-γ-δ εθνικης επειδη το ηθελαν "καποιοι".... να θυμασαι ομως πως οταν οι εθνικοι γεμιζαμε το καραισκακη ο παναιτωλικος ειχε στην εξεδρα τα γιδια του κυρ μπαμπη ...warriors1981 έγραψε:δεν νομιζω να σας ανεφερα πουθενα στο ποστ..αλλα μιας και το φερε οι κουβεντα συγκρινεσαι ανετα με τα πιτσιρικια που κανουν κερκιδα στην ομαδα του χωριου μου καθε καλοκαιρι στα φιλικα με τα διπλανα χωρια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mitsos14 στις Τετ 29 Σεπ 2010 - 19:38, 1 φορά
Πανό ομάδων (Μόνο φώτο παρακαλω)
υγ.Ρε warriors81 μην τους τσιγκλας και συ..
υγ.Ο Αρης Αιτωλικου εχει και γαμω τον κοσμο και ειναι το χωριο μου..
υγ.Μην νευριαζεις Μητσο ξερουμε τι ηταν ο Εθνικος και ο Παναιτωλικος καποτε..
εσεις γεμιζατε Καραισκακη και μεις κοβαμε αυτια μαζι με τα γιδια του κυρ μπαμπη..
υγ.Ρε warriors81 μην τους τσιγκλας και συ..
υγ.Ο Αρης Αιτωλικου εχει και γαμω τον κοσμο και ειναι το χωριο μου..
υγ.Μην νευριαζεις Μητσο ξερουμε τι ηταν ο Εθνικος και ο Παναιτωλικος καποτε..
εσεις γεμιζατε Καραισκακη και μεις κοβαμε αυτια μαζι με τα γιδια του κυρ μπαμπη..
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
Mitsos14 έγραψε:warriors1981 έγραψε:δεν νομιζω να σας ανεφερα πουθενα στο ποστ..αλλα μιας και το φερε οι κουβεντα συγκρινεσαι ανετα με τα πιτσιρικια που κανουν κερκιδα στην ομαδα του χωριου μου καθε καλοκαιρι στα φιλικα με τα διπλανα χωρια
εσεις εχετε μια πολη δικη σας και εχετε καταφερει να εχετε πολλους ποκιτες ...
και που ειναι δικια τους.....ολοι βαζελοι ειναι.σορρυ δεν μιλαω δεν μιλαω αλλα ελεος τα θελει ο κωλος σας.Ας ερθει ενας αντμιν να καθαρισει!!!
**
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 29 Σεπ 2010 - 23:45, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
mitsiadis_reb9els έγραψε:Mitsos14 έγραψε:warriors1981 έγραψε:δεν νομιζω να σας ανεφερα πουθενα στο ποστ..αλλα μιας και το φερε οι κουβεντα συγκρινεσαι ανετα με τα πιτσιρικια που κανουν κερκιδα στην ομαδα του χωριου μου καθε καλοκαιρι στα φιλικα με τα διπλανα χωρια
και που ειναι δικια τους.....ολοι βαζελοι ειναι.σορρυ δεν μιλαω δεν μιλαω αλλα ελεος τα θελει ο κωλος σας.Ας ερθει ενας αντμιν να καθαρισει!!!
ναι ρε οπως ειπαμε και μας κανει κερκιδα ο οργανωτης της 13 παρεα με τον οργανωτη του portoleone
καθε κυριακη το συνθημα που ακουγεται πιο δυνατα απ ολα ειναι το ''στα @@ μου ο ποκ'' ενημερωτικα..
υγ.μη λες και πολλα γιατι στις 27 θα πεσει πολυ γελιο!
υγ.2. εθνικε με μολις 2 χρονια Α΄εθνικη πριν απο 33 χρονια εχω την πιο καθαρη πολη μετα τι λαρισα,
δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την warriors1981 στις Τετ 29 Σεπ 2010 - 22:13, 1 φορά
Ομάδα :
spuropoul μας μειωσες πολυ τωρα,δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ..τεσπα ας τελειωσει αυτο το ανουσιο θεμα εδω
Ομάδα :
warriors1981 έγραψε:mitsiadis_reb9els έγραψε:Mitsos14 έγραψε:
ναι ρε οπως ειπαμε και μας κανει κερκιδα ο οργανωτης της 13 παρεα με τον οργανωτη του portoleone
καθε κυριακη το συνθημα που ακουγεται πιο δυνατα απ ολα ειναι το ''στα @@ μου ο ποκ'' ενημερωτικα..
υγ.μη λες και πολλα γιατι στις 27 θα πεσει πολυ γελιο!
υγ.2. εθνικε με μολις 2 χρονια Α΄εθνικη πριν απο 33 χρονια εχω την πιο καθαρη πολη μετα τι λαρισα,
δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο..
Το παρατραβας φιλε μου...
Ειπαμε..εισαστε πολλοι...
Καλοι,χρυσοι...
Αλλα μην το ξεφτυλισουμε κιολας..
????????- Επισκέπτης
η Λάρισα είναι "καθαρή" πόλη αλλά δεν έχει τόσους οπαδούς
όσο θα περίμενε κανείς.
όσο θα περίμενε κανείς.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ(Η' ΠΟΛΛΑ) Ο WARRIORS1981 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ(ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ Ο WARRIOR)O ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ...ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΗΛ,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ''ΝΑΙ''...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ..!!
????????- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Ιστοριες για Αγρίους Νο3
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης