Ιστοριες για Αγρίους Νο2
+15
coldlife
warriors1981
leon4idas
regularpaul
veteranos-6-
Κρόνιος
Centaur
tzonnis4
κεμπαπ-δοξαρα
miazwipierikos
rodfan
Michael
sellos
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
giorgos37
19 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Ιστοριες για Αγρίους Νο2
Ταμάμ τα έγραψες Κρόνιε...
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Ισως έπρεπε να του τα γράψεις πιο απλά Κρόνιε, αμφιβάλλω αν το μυαλό του μπορεί να επεξεργαστεί μεγάλα κείμενα.
Τα 'πες όλα.
Τα 'πες όλα.
Γιώργο ποτέ δεν αναίρεσα τις θησίες των Ελλήνων για την πατρίδα, την γενναιότητα και την λεβεντιά που χαρακτήριζε τους ήρωες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για κάποια ιδανικά. Και Κρόνιε εχεις απόλυτο δίκιο, λέγοντας οτι θα μπορούσε να υπήρχε οποιαδήποτε άλλη σημαια, όμως ο συμβολισμός θα παρέμενε ο ίδιος.
Εγώ έμεινα ομως στην τωρινή σημαία, που εκτός του οτι συμβολιζει σαν σημαία τον Ελληνισμο, η μορφή της παραπέμπει σε πράγματα πολύ διαφορετικά απο αυτά που μου δίδαξαν πριν μερικά χρόνια στο σχολείο... Δεν παραπέμπει στην ελευθερία και την ανεξαρτησία, αλλά στην υποταγή και την εξάρτηση. (Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ). Αυτό ειναι που με ενοχλεί και την χαρακτήρισα όπως την χαρακτήρισα. Οχι ο συμβολισμός της πατρίδας...
Εγώ έμεινα ομως στην τωρινή σημαία, που εκτός του οτι συμβολιζει σαν σημαία τον Ελληνισμο, η μορφή της παραπέμπει σε πράγματα πολύ διαφορετικά απο αυτά που μου δίδαξαν πριν μερικά χρόνια στο σχολείο... Δεν παραπέμπει στην ελευθερία και την ανεξαρτησία, αλλά στην υποταγή και την εξάρτηση. (Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ). Αυτό ειναι που με ενοχλεί και την χαρακτήρισα όπως την χαρακτήρισα. Οχι ο συμβολισμός της πατρίδας...
tzonnis4- Αριθμός μηνυμάτων : 191
Ομάδα :
Ομάδα : Odiati e Fieri ΘΥΡΑ 4
Registration date : 27/09/2009
ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
veteranos-6-- Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010
sellos έγραψε:Δεν με απασχολουν οι "μεγαλες ιδεες"
δεν με απασχολουν οι θρησκειες
με απασχολει μονον ο άνθρωπος..
το "Μακεδονικο"
το "Κυπριακο"
το ζητημα της Τσαμουριας κι αλλα τοσα που προκυπτουν μεσα στους χρονους
εδω αλλοι ειχαν την διαθεση να παρουν την Αγκυρα..
ειναι υποθεσεις που "απασχολουν" λιγους
ειναι τεχνητες "κρισεις"
"γκριζες ζωνες" που δημιουργουνται απο τους λιγους
για να σκοτωνονται οι πολλοι
για τα αφεντη το φαι που λεει και ενας στιχος..
εγω προτιμω να συναναστρεφομαι
με ανθρωπους που δεν δικαιολογούν την υπαρξη τους πανω σε ιδεολογιες
του μισους, με εθνικιστικες τασεις που εχουν την τιμητικη τους στα Βαλκανια
εδω και δεκαετιες..
προτιμω να ζησω με τον Αλβανο,τον Βουλγαρο, τον Τουρκο, τον Σλαβο Μακεδονα?
τον Ελληνα που γουσταρει τη ζωη
που δεν ζει για να καταστρεψει,αλλα για να δημιουργησει
που αγαπαει τη ζωη,αγαπαει τους ανθρωπους
οσοι θελουν βεβαια μπορουν να ζησουν κοντα ή τροφοδοτωντας τiς ιδεολογιες
που μισουν τον ιδιο τον ανθρωπο..
ο καθενας κανει τις επιλογες τους..
τωρα για τα υπολοιπα, μπορει να γινει μεγαλη συζητηση
αλλα δεν εχει νοημα,βαριεμαι..
πρεπει να ξεκινησουμε απο τα βασικα...
Υ.Γ Δεν θα ηταν κακο παντως να διαβασει καποιος αυτα που γραφτηκαν ως διδασκαλια του Ιησου..
εγω οταν τα φερνω στο μυαλο μου, μου ερχεται, σε αντίθεση, η εικονα ενος "αγανακτισμενου πολιτη" καπου εκει στον Αγ Παντελεημονα να λεει τη φραση " Ειμαστε Χριστιανοι @@ την Παν..."
οποτε μετα απο αυτο τι να συζητησω με τους Χριστιανους,που πιστευουν στον Σταυρο, στον μυθο των Εβραιων (εχουμε γραψει καλυτερους παντως στην Ελλαδα,απλα μας φαγαν τα κυκλοματα στην προωθηση του,οι Εβραιοι καναν best seler), αλλα ξεχνανε τον άνθρωπο..
δεν θα ηταν κακο να διαβασει καποιος τους αρχαιους φιλοσοφους
και την οπτικη που δινουν για το ανθρωπινο ειδος..
ειναι προτιμοτερο να διαβασει καποιος αυτα
παρα τα monkey-site
τελως παντων..αυτα..
Επειδή το έχουμε παρατραβήξει νομίζω ότι ο καθένας έχει την άποψη του για την σημαία.Όσο σέλλο για τον Σλάβο Μακέδονα που εσύ θέλεις να κάνεις παρέα για πηγαινε ρώτα τον νοιώθει Μακεδόνας ή το λέει λόγω της φασιστικής Κυβέρνησης Γκρουέφσκι?Άν θέλεις εσύ τον Σκοπιανό να το λες έτσι δικαιώμα σου αλλά εγώ που είμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ δεν μπορώ να το δεχτώ.Εσύ ζείς στην Αθήνα και λογικό είναι να τους λές έτσι.Αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ την πάταξη της αλήθειας.Γιατί εγώ δεν ήξερα κανένα Σκοπιανό να πολεμά τους Πέρσες σε όλη τους την Αυτοκρατορία και να διαδίδει την γλώσσα του ,τον πολιτισμό του.Επίσης μία συμβουλή:Μην βλέπεις πολλές ειδήσεις των καναλιών.Είναι γεμάτα προπαγάνδες................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Επίσης σέλλο για την Κυβέρνηση Παπανδρέου:
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010
Δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!
"Ας θυμηθούμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα , δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν στο χρόνο.
Το πρώτο κείμενο αναφέρετε σε δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε... συνέντευξη τύπου στο Τορόντο του Καναδά το 1999 και το δεύτερο κείμενο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου σε επιστολή του προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ , όπως δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004...
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας".
Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου - Τορόντο Καναδά, 1999)
"Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας... Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα...
Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά.
Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του '60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά...".
Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ - Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)
Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί πιστεύω ότι είναι φασιστική και ανίκανη!
www.hellenicrevenge.blogspot.com
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010
Δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!
"Ας θυμηθούμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα , δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν στο χρόνο.
Το πρώτο κείμενο αναφέρετε σε δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε... συνέντευξη τύπου στο Τορόντο του Καναδά το 1999 και το δεύτερο κείμενο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου σε επιστολή του προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ , όπως δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004...
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας".
Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου - Τορόντο Καναδά, 1999)
"Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας... Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα...
Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά.
Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του '60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά...".
Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ - Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)
Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί πιστεύω ότι είναι φασιστική και ανίκανη!
www.hellenicrevenge.blogspot.com
Επισκέπτης- Επισκέπτης
δεν μου κανει εντυπωση που σταθηκες σ'αυτη τη λεξη κι οχι
στην ουσια της φρασης..
Προσωπικα δεν με απασχολει πως θα τους λενε
δεχομαι τον αυτοπροσδιορισμο..
αμα θελουν να λεγονται μπαμπουινοι..
θα ηθελα να συναναστρεφομαι με μπαμπουινους που εχουν
τα χαρακτηριστικα που ανεφερα και πιο πανω..
δεν με απασχολουν οι φασιστες του Γκρουεφσκι
αλλωστε οι φασιστες ειναι λιγοι και ποιοτικα και ποσοτικα σε ολες τις κοινωνιες
για να ασχοληθω (ουσιαστικα ) μαζι τους..
Τον Γιωργακη τον έχω γραμμενο,οποτε επισης δεν με απασχολει τι λεει ή τι εχει πει
αλλωστε δεν αξιζει τον κοπο να τον παρει καποιος στα σοβαρα..
τωρα για τα παραπανω αποσπασματα που παρουσιαζει το "εγκριτο σιτε"
επειδη ειναι αποσπασματα,ίσως αλλιωνεται η έννοια..
δεν συμφωνω παντως να θυσιαζεται η ελευθερια για να ειμαστε ήσυχοι..
τελος παντων
απο αλλου ξεκινησε η συζητηση
εμενα με απασχολουν τα κοινωνικα προβληματα
στα γεωστρατηγικα τερτυπια και κολπακια..δεν συμμετεχω..
ας τα βρουν οι "λιγοι"
εγω ειμαι με τους πολλους..
στην ουσια της φρασης..
Προσωπικα δεν με απασχολει πως θα τους λενε
δεχομαι τον αυτοπροσδιορισμο..
αμα θελουν να λεγονται μπαμπουινοι..
θα ηθελα να συναναστρεφομαι με μπαμπουινους που εχουν
τα χαρακτηριστικα που ανεφερα και πιο πανω..
δεν με απασχολουν οι φασιστες του Γκρουεφσκι
αλλωστε οι φασιστες ειναι λιγοι και ποιοτικα και ποσοτικα σε ολες τις κοινωνιες
για να ασχοληθω (ουσιαστικα ) μαζι τους..
Τον Γιωργακη τον έχω γραμμενο,οποτε επισης δεν με απασχολει τι λεει ή τι εχει πει
αλλωστε δεν αξιζει τον κοπο να τον παρει καποιος στα σοβαρα..
τωρα για τα παραπανω αποσπασματα που παρουσιαζει το "εγκριτο σιτε"
επειδη ειναι αποσπασματα,ίσως αλλιωνεται η έννοια..
δεν συμφωνω παντως να θυσιαζεται η ελευθερια για να ειμαστε ήσυχοι..
τελος παντων
απο αλλου ξεκινησε η συζητηση
εμενα με απασχολουν τα κοινωνικα προβληματα
στα γεωστρατηγικα τερτυπια και κολπακια..δεν συμμετεχω..
ας τα βρουν οι "λιγοι"
εγω ειμαι με τους πολλους..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
o sellos τα γραφει αψογα, ακριβως οι σκεψεις μου
regularpaul- Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ομάδα :
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 20/11/2008
και εγω θελω να ζησω με ηρεμια αγαπη χωρις πολεμους...μα οταν βλεπω στις γειτονικες χωρες οπου δεν τηρουν τα ανθρωπινα δικαιωματα των Ελληνων πως να ζησω μαζι τους??? για καθε γειτονικη χωρα μπορω να σου παραθεσω τι τραβανε..αλλα δε τα λενε στο κοσμο...τα ξερω και προσωπικα...και μη μου πεις για την Ελλαδα γιατι δε θα το δεχτω...εδω οι μεταναστες ειναι χιλιες φορες καλυτερα απ'οτι οι Ελληνες στις γειτονικες χωρες....ειναι ολα φαυλος κυκλος....απο κοινωνικα παει στα εθνικα....
Ομάδα :
Θα συμφωνήσω με Σέλλο,
Αν και διαφωνώ σε κάποια θέσεις σου σχετικά με την παγκοσμιοποίηση.
Για παράδειγμα θεωρώ ότι οι παραδόσεις,ήθη και έθιμα έχουν να προσφέρουν και είναι ο συνδετικός κρίκος για να γνωρίσει κάποιος λίγο από το παρελθόν του.Δεν είμαι φαν μιας all out παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας.Πιο πολύ είμαι υπέρμαχος του σεβασμού που μπορεί να δημιουργήσει η παγκοσμιοποιήση για την διαφορετικότητα και όχι την κατάργηση της διαφορετικότητας.όλα τα υπόλοιπα νομίζω συμβαδίζουν με τις δικίες μου απόψεις(για να μην τα επαναλαμβάνω)
Ξέρεις πόσους Έλληνες γνωρίζω που δεν σέβονται τους "πας μη Έλλην βάρβαρους"?
Η γενίκευση είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις φίλε καμπαπ
Αν και διαφωνώ σε κάποια θέσεις σου σχετικά με την παγκοσμιοποίηση.
Για παράδειγμα θεωρώ ότι οι παραδόσεις,ήθη και έθιμα έχουν να προσφέρουν και είναι ο συνδετικός κρίκος για να γνωρίσει κάποιος λίγο από το παρελθόν του.Δεν είμαι φαν μιας all out παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας.Πιο πολύ είμαι υπέρμαχος του σεβασμού που μπορεί να δημιουργήσει η παγκοσμιοποιήση για την διαφορετικότητα και όχι την κατάργηση της διαφορετικότητας.όλα τα υπόλοιπα νομίζω συμβαδίζουν με τις δικίες μου απόψεις(για να μην τα επαναλαμβάνω)
και εγω θελω να ζησω με ηρεμια αγαπη χωρις πολεμους...μα οταν βλεπω στις γειτονικες χωρες οπου δεν τηρουν τα ανθρωπινα δικαιωματα των Ελληνων πως να ζησω μαζι τους??? για καθε γειτονικη χωρα μπορω να σου παραθεσω τι τραβανε..αλλα δε τα λενε στο κοσμο...τα ξερω και προσωπικα...και μη μου πεις για την Ελλαδα γιατι δε θα το δεχτω...εδω οι μεταναστες ειναι χιλιες φορες καλυτερα απ'οτι οι Ελληνες στις γειτονικες χωρες....ειναι ολα φαυλος κυκλος....απο κοινωνικα παει στα εθνικα....
Ξέρεις πόσους Έλληνες γνωρίζω που δεν σέβονται τους "πας μη Έλλην βάρβαρους"?
Η γενίκευση είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις φίλε καμπαπ
leon4idas- Αριθμός μηνυμάτων : 128
Ομάδα :
Registration date : 12/09/2009
δεν διαφωνω Λεωνιδα
οι παραδοσεις και τα εθιμα ειναι οι μνημες
και οι μνημες των ανθρωπων ειναι σημαντικες για να προχωρησουν..
απλα λεω να δεχομαστε και να συνυπαρχουν
τα ηθη και εθιμα
χωρις ταμπου και περιορισμους..
οι παραδοσεις και τα εθιμα ειναι οι μνημες
και οι μνημες των ανθρωπων ειναι σημαντικες για να προχωρησουν..
απλα λεω να δεχομαστε και να συνυπαρχουν
τα ηθη και εθιμα
χωρις ταμπου και περιορισμους..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Α και γι αυτό το 90% τους έχεις ρωτήσει έναν-έναν και ξέρεις?
Αν κάποια στιγμή γίνει κάποια σοβαρή έρευνα γύρω από το θρήσκευμα θα εκπλαγείς αλλά κάτα πάσα πιθανότητα θα χαρακτηριστεί ως γειτονικός δάκτυλος.
Εγώ πάντως σε ηλικίες κάτω των 20 άντε να ακολουθεί την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία το 65% και από 30-50 άντε ένα 75%.
Για παράδειγμα όταν ίσχυε ακόμη η αναγραφή θρησκεύματος η πλειοψηφία ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι άσχετα από τα πιστεύω(και δεν νομίζω να τους ρώτησε κανένας αν θέλουν να βαπτιστούν).Έτσι όποια έρευνα γινόταν με βάση τα στοιχεία από τις ταυτότητες έβγαζε 90% χριστιανούς ορθόδοξους.Και μην νομίζεις ότι κάποιος που διαφωνούσε σε ορισμένα πράγματα θα καθόταν να το άλλαζε.Γιατί?Για να περιθωριοποιηθεί?
Και για να σε προλάβω πριν με πεις μουσουλμάνο/ιαχωβά η της 1234567ης μέρας πιστεύω σε πολλά από αυτά που είπε ο Χριστός όμως σε τίποτα από αυτά που λένε οι τραγόπαπάδες.Η εκκλησία υπήρξε(και δυστυχώς υπάρχει ακόμα) ως άλλο ένα όργανο ασκήσεως πολιτικής και υποστηρικτής εθνικων συμφερόντων.Νομίζω ότι καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο μόνος ρόλος που δεν θα έπρεπε να επιτελεί είναι αυτός
Αν κάποια στιγμή γίνει κάποια σοβαρή έρευνα γύρω από το θρήσκευμα θα εκπλαγείς αλλά κάτα πάσα πιθανότητα θα χαρακτηριστεί ως γειτονικός δάκτυλος.
Εγώ πάντως σε ηλικίες κάτω των 20 άντε να ακολουθεί την χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία το 65% και από 30-50 άντε ένα 75%.
Για παράδειγμα όταν ίσχυε ακόμη η αναγραφή θρησκεύματος η πλειοψηφία ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι άσχετα από τα πιστεύω(και δεν νομίζω να τους ρώτησε κανένας αν θέλουν να βαπτιστούν).Έτσι όποια έρευνα γινόταν με βάση τα στοιχεία από τις ταυτότητες έβγαζε 90% χριστιανούς ορθόδοξους.Και μην νομίζεις ότι κάποιος που διαφωνούσε σε ορισμένα πράγματα θα καθόταν να το άλλαζε.Γιατί?Για να περιθωριοποιηθεί?
Και για να σε προλάβω πριν με πεις μουσουλμάνο/ιαχωβά η της 1234567ης μέρας πιστεύω σε πολλά από αυτά που είπε ο Χριστός όμως σε τίποτα από αυτά που λένε οι τραγόπαπάδες.Η εκκλησία υπήρξε(και δυστυχώς υπάρχει ακόμα) ως άλλο ένα όργανο ασκήσεως πολιτικής και υποστηρικτής εθνικων συμφερόντων.Νομίζω ότι καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο μόνος ρόλος που δεν θα έπρεπε να επιτελεί είναι αυτός
Ομάδα :
Οταν τη βγαζεις σε ακυρο χωρο (γηπεδο) τι θα σε πει ο αλλος εθνικιστη δν θα σε πει?
Η ελληνικη σημαια σας μαρανε και η εθνικη υπερηφανεια...Πολεμος λεει ο αλλος,οχι ρε δραμινε δεν θα συμμετεχω καθολου..
https://www.youtube.com/watch?v=unRIaNahZpU
https://www.youtube.com/watch?v=iN6TDv55zfg
Η ελληνικη σημαια σας μαρανε και η εθνικη υπερηφανεια...Πολεμος λεει ο αλλος,οχι ρε δραμινε δεν θα συμμετεχω καθολου..
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
αδελφε λεωνιδα επειδη ειμαι παιδι μεταναστων και εχω κανει ζησει με μαυρους ινδους ...εχω συγκατοικησει με ξενους....(με ρουμανο)....πιστευω οτι ξερω πως ειναι να εισαι μεταναστης....ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....οταν οι ελληνες στις γειτονικες γειτονικες χωρες δεν εχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα τους ...κρυβονται να πουνε οτι ειναι ελληνες ...δεν τους αφηνουν να ψηφιζουνε...αλλαζουν τα ονοματα τους...δεν τους αφηνουν να αναψουν το κερι τους...και ποσα αλλα διαφορα συμβαινουν ....θελω οι ελληνες να εχουν τα δικαιωματα τους οπως εχουν εδω ...που ουτε εμεις οι ιδιοι που δεν ειμαστε μεταναστες δε τα εχουμε....
με τροπο εννοεις εννοεις οτι οι ελληνες δεν σεβονται τους "πας μην ελλην βαρβαρους"?
δεν καταλαβα που εκανα γενικευση .....
υγ..."τι θα απογινουμε χωρις βαρβαρους?"
με τροπο εννοεις εννοεις οτι οι ελληνες δεν σεβονται τους "πας μην ελλην βαρβαρους"?
δεν καταλαβα που εκανα γενικευση .....
υγ..."τι θα απογινουμε χωρις βαρβαρους?"
Ομάδα :
warriors1981 έγραψε:Οταν τη βγαζεις σε ακυρο χωρο (γηπεδο) τι θα σε πει ο αλλος εθνικιστη δν θα σε πει?
δλδ ολοι που βγαζουμε τις σημαιες μας στα μπαλκονια στις εθνικες γιορτες ειμαστε εθνικιστες???!!!!οποιος εχει ελληνικη σημαια γενικως ειναι εθνικιστης???επειδη μπαινει η ελληνικη σημαια στα γηπεδα ειναι εθνικισμος????
και ποιος σου ειπε παλικαρι μου για πολεμο????αντε γιουργια ειναι το θεμα....???το ξαναλεω ουτε εθνικιστης ειμαι ουτε αναρχικος ουτε χρυση αυγη ουτε πασοκ ουτε νδ...ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ....
Ομάδα :
leon4idas έγραψε:Α και γι αυτό το 90% τους έχεις ρωτήσει έναν-έναν και ξέρεις?
αντε δεν τους μετρησα το ποσοστο εναν προς εναν αλλα εσυ γιατι λες τα δικα σου ποσοστα ομως???ΠΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ??? ενα ειναι σιγουρο οτι ειναι πολλυ μεγαλο...και εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος αλλα ουτε και εγω παω στην εκκλησια ...αναβω το κερακι μου για να ειναι ολοι καλα και για τα θαυματα που εχει κανει ο θεος σε προσωπικα μου ατομα και τελος...δεν γουσταρω τους τραγοπαπαδες και τη πολιτικη τους...ο συμπεθερος μου ειναι παπας και του τη λεω πολλες φορες....
αυτο με την αναγραφη της θρησκειας στις ταυτοτητες θα συμφωνησω μαζι σου...για την περιθωριοποιηση κλπ κλπ ...ναι γιατι ειναι ετσι το κωλοκρατος με το μεγαλυτερο ποσοστο να ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι .το ξερω αλλα δε μπορει να αλλαξει η πλειοψηφια για την μειοψηφια...αλλα απο την αλλη λενε ακουω οτι δε τους ρωτησε κανενας,,,,μπορειτε να αλλαξετε τωρα....κανεις δε σας εμποδιζει αλλα φοβαστε οπως εγραψα σε αλλο κειμενο μη σας αποκαλουν οι γονεις σας η οι φιλοι σας...σα το μαυρο προβατο ....ιεχωβα και αλλα διακοσμητικα...
Ομάδα :
ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑ...ΧΑΙΚΗ ΜΟΥ....(SORRYYYYYYYY ΦΙΛΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ....ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ?) ΤΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ
Ομάδα :
sellos έγραψε:δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου..Τι λές ρε Σέλλο και εσύ θα μας τρέλάνειςποιοι ειστε εσεις..?Υποτίθεται και ότι έχεις και κάποια σωστή γνώμη από μας.οχι,ειπα φασιστηκα εχει εισβαλει η θρησκεια του Ιησου στην Ελληνικη κοινωνια..Θεωρείς φασιστική επιβολή τον σταυρό στην σημαία μας?η μοναδικη φορα που άνθρωποι πολεμησαν για τον Σταυρο,εγιναν απο τα μεγαλυτερα εγληματα της ανθρωποτητας..Για αυτόν όμως τον Σταυρό πολέμησαν κάποιοι για να είσαι εσύ ελεύθερος.
τη σχεση της ελευθεριας και του Σταυρου δεν την καταλαβαινω..απο που προκειπτει?και εγω που δεν θελω γιατι να την κανω??Λές τέτοια πράγματα για την θρησκεία μας?Εγώ πάντως θέλω όταν πηγαίνω σχολείο να κάνω προσευχή πάντως.τυπικα ειμαι..βλεπεις δεν ειχαν την καλοσυνη να με ρωτησουν οταν με βαφτισανδεν είσαι χριστιανός
οπως με υποχρεωνοναν να διαβαζω ΜΟΝΟ για αυτη τη θρησκεια..
οπως δεν επιτρεπουν σε οποινδηποτε αλλο θελει σε αυτη τη χωρα να
συμμετασχει στα μυστηρια της δικιας του θρησκειας..
(εγω το πρωτο πληγμα το επαθα οταν στο σχολειο,λιγο πιο μικρος απο σενα
απεβαλε ο διευθυντης μαθητη που δεν ηθελε να πει προσευχη..σιχαθηκα κι αυτον και την θρησκεια του..βεβαια το φυσαγε και δεν κρυωνε μετα,αλλα το κακο ειχε γινει..
τα επομενα πληγματα ηρθαν αργοτερα διαβαζοντας (εκτος σχολειου ) για τα εγκληματα αυτης της θρησκειας απεναντι στους ανθρωπους απεναντι στους πολιτισμους-ενας απο αυτους ηταν και ο αρχαιος Ελληνικος-
αλλα και για τα νεοτερα εγλήματα των προισταμενων και διευθυνταδων της εκκλησιας)
σημασια ομως δεν εχει τι πιστευω εγω ή ο καθενας
σημασια εχει ο καθενας να ειναι ελευθερος να πιστευει αυτο που θελει
χωρις περιορισμους,χωρις προσυτιλητισμο,χωρις να του ασκειται βια..σε σχεση με ποιοι θεμα??δεν έχεις καταλάβει το σκοπό αυτής της φασιστικής κυβέρνησης!!
Συμφωνω με SELLO.Αν ο θεος ΣΑΣ.....ηταν δημοκρατης....Θα σας εδινε 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΟΧΙ 10 εντολες...
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
Θα αναφερθώ μόνο στα της σημαίας μας.
Aυτά τα λίγα....
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.
Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.
Aυτά τα λίγα....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Tι ειναι αυτο ρε φιλε,για βαλε πηγη.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
(αποσπασμα απο τον στρατιωτικο ορκο ειναι)Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.
Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 3:39, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : **)
????????- Επισκέπτης
κεμπαπ-δοξαρα έγραψε:
αντε δεν τους μετρησα το ποσοστο εναν προς εναν αλλα εσυ γιατι λες τα δικα σου ποσοστα ομως???ΠΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ??? ενα ειναι σιγουρο οτι ειναι πολλυ μεγαλο...και εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος αλλα ουτε και εγω παω στην εκκλησια ...αναβω το κερακι μου για να ειναι ολοι καλα και για τα θαυματα που εχει κανει ο θεος σε προσωπικα μου ατομα και τελος...δεν γουσταρω τους τραγοπαπαδες και τη πολιτικη τους...ο συμπεθερος μου ειναι παπας και του τη λεω πολλες φορες....
αυτο με την αναγραφη της θρησκειας στις ταυτοτητες θα συμφωνησω μαζι σου...για την περιθωριοποιηση κλπ κλπ ...ναι γιατι ειναι ετσι το κωλοκρατος με το μεγαλυτερο ποσοστο να ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι .το ξερω αλλα δε μπορει να αλλαξει η πλειοψηφια για την μειοψηφια...αλλα απο την αλλη λενε ακουω οτι δε τους ρωτησε κανενας,,,,μπορειτε να αλλαξετε τωρα....κανεις δε σας εμποδιζει αλλα φοβαστε οπως εγραψα σε αλλο κειμενο μη σας αποκαλουν οι γονεις σας η οι φιλοι σας...σα το μαυρο προβατο ....ιεχωβα και αλλα διακοσμητικα...
Τα δικά μου ποσοστά στα έδωσα με βάση αυτό που έχω συναντήσει εγώ,δηλ οι 3-4/10 της ηλικίας μου είτε δεν πιστεύουν καθόλου είτε πιστεύουν κάτι άλλο(Στους 6/10 σου βάζω μέσα και τύπους σαν εμένα που απλά δεν μπορούν την εκκλησία).
Όσο για το τελευταίο μέρος του μηνύματος σου δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι κανείς απ'τη στιγμή που δεν αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες πια.Επίσης έχω φίλους άθεους των οποίων οι κοντινοί άνθρωποι γνωρίζουν τα πιστεύω τους.Νομίζω ότι συνήθως αρκεί μια απλή συζήτηση για να καταλάβεις τι πιστεύει ο άλλος.Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να το βγάλει ντελαλι.
Τέλος πάντων εκεί που ήθελα να σταθώ αλλά ψιλό ξέφυγα είναι ότι στατιστικώς το 90% είναι σίγουρα εσφαλμένο και πιστεύω ότι απλά γίνεται ακόμα μνεία για λόγους προσηλυτιστικούς :"Όλοι είναι,εσύ δεν θα είσαι"
Για μένα θα ήταν σωστότερο να μην υπήρχαν καθόλου αυτές οι προσηλυτιστικές πρακτικές και ο άνθρωπός να διάλεγε ο ίδιος την ηθική του σε μια ηλικία γύρω στα 16-22(συνήθως τότε γεννιούνται οι ιδεολογίες και οι ηθικές) μετά από λίγο ψάξιμο.
Βέβαια όχι ότι πολλοί από τους δήθεν "Χριστιανούς" ακολουθούν τη χριστιανική ηθική αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που καλύτερα να μην το πιάσω γιατί θα πλατιάσω.
Το θέμα για μένα δεν είναι να αλλάξει κάποια πλειοψηφία προς χάριν της μειοψηφίας. Αρκεί οι θρησκευτικές αντιλήψεις του καθενός να γίνονται σεβαστές και να μην περιθωριοποιούνται οι μειοψηφίες.
Ομάδα :
tzonnis4 έγραψε:οχι απλα να την αλλαξουν την αγγλοβαυαρικη σημαια, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ. ως ποτε θα ασχολουμαστε με ενα συμβολο, ενα κομματι ΥΦΑΣΜΑΑΑ
Επειδη το ειδα σήμερα μόλις το ποστ αυτό
πέρνω επάνω μου το θέμα και ποινή 3 ημερων ΒΑΝ
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα warriors. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος με το ελάχιστα αποδεκτό IQ που να γουστάρει τον πόλεμο.
Το κακό είναι ότι όταν γίνονται πόλεμοι, κανένας δεν ξυπνάει το άλλο πρωί θέλοντας να πάει να πολεμήσει. Προηγείται μια μακρά περίοδος προετοιμασίας της κοινής γνώμης, έτσι ώστε ο πόλεμος να φαντάζει μοναδική επιλογή.
Αν φτάσει ο κόσμος ξανά σε αυτό το σημείο - ευχή όλων μας είναι να μην ζήσουμε ποτέ αυτά των παλιότερων γενιών - και μας στείλουν όλους να πάμε να αλληλοσκοτωθούμε, θα 'θελα πολύ να σε δω να προσπαθείς να εξηγείς τις απόψεις σου στον "εχθρό". Να είναι απέναντι με το όπλο έτοιμος να σε καθαρίσει κι εσύ να του λες ότι δεν συμμετέχεις.
Οσο επικίνδυνος είναι ο εθνικισμός που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, άλλο τόσο επικίνδυνες - ίσως και περισσότερο - είναι οι απόψεις σου.
Γιατί ο εθνικισμός γίνεται όργανο των ντόπιων κυβερνήσεων, ενώ ο αεθνισμός γίνεται όργανο των άλλων κυβερνήσεων που ρίχνουν κλεφτές ματιές στα μέρη σου και δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου, αν μπορείς να το πιάσεις.
Για τον χριστιανισμό και τις άλλες θρησκείες, πάντοτε γίνονταν όργανα στα χέρια των ισχυρών. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακές. Οι άνθρωποι είναι κακοί. Στην αρχαιότητα γίνονταν πόλεμοι για τα ιερά χωράφια του Απόλλωνα, αργότερα για την πίστη του Χριστού και του Αλλάχ. Αφορμή όλων των πολέμων ήταν, είναι και θα είναι ο πλούτος. Η αφορμή αλλάζει ανά τους αιώνες και ο τρόπος χειραγώγησης των μαζών.
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν σήμερα να πιστεύει σε κάτι, ούτε το παπαδαριό έχει την παραμικρή δύναμη πλέον. Οι "παπάδες" του 21ου αιώνα είναι οι τραπεζίτες.
Το κακό είναι ότι όταν γίνονται πόλεμοι, κανένας δεν ξυπνάει το άλλο πρωί θέλοντας να πάει να πολεμήσει. Προηγείται μια μακρά περίοδος προετοιμασίας της κοινής γνώμης, έτσι ώστε ο πόλεμος να φαντάζει μοναδική επιλογή.
Αν φτάσει ο κόσμος ξανά σε αυτό το σημείο - ευχή όλων μας είναι να μην ζήσουμε ποτέ αυτά των παλιότερων γενιών - και μας στείλουν όλους να πάμε να αλληλοσκοτωθούμε, θα 'θελα πολύ να σε δω να προσπαθείς να εξηγείς τις απόψεις σου στον "εχθρό". Να είναι απέναντι με το όπλο έτοιμος να σε καθαρίσει κι εσύ να του λες ότι δεν συμμετέχεις.
Οσο επικίνδυνος είναι ο εθνικισμός που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, άλλο τόσο επικίνδυνες - ίσως και περισσότερο - είναι οι απόψεις σου.
Γιατί ο εθνικισμός γίνεται όργανο των ντόπιων κυβερνήσεων, ενώ ο αεθνισμός γίνεται όργανο των άλλων κυβερνήσεων που ρίχνουν κλεφτές ματιές στα μέρη σου και δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου, αν μπορείς να το πιάσεις.
Για τον χριστιανισμό και τις άλλες θρησκείες, πάντοτε γίνονταν όργανα στα χέρια των ισχυρών. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακές. Οι άνθρωποι είναι κακοί. Στην αρχαιότητα γίνονταν πόλεμοι για τα ιερά χωράφια του Απόλλωνα, αργότερα για την πίστη του Χριστού και του Αλλάχ. Αφορμή όλων των πολέμων ήταν, είναι και θα είναι ο πλούτος. Η αφορμή αλλάζει ανά τους αιώνες και ο τρόπος χειραγώγησης των μαζών.
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν σήμερα να πιστεύει σε κάτι, ούτε το παπαδαριό έχει την παραμικρή δύναμη πλέον. Οι "παπάδες" του 21ου αιώνα είναι οι τραπεζίτες.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Ιστοριες για Αγρίους Νο3
» Ιστοριες για Αγριους Νο4
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
» Ιστοριες για Αγριους Νο4
» Ιστορίες κοκκινοπράσινης τρέλας!
» Β.Κορέα: Τύμπανα πολέμου και άλλες ιστορίες...
» ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΟΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης