Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

+46
veteranos-6-
katakoyzinos1973
thanosleeds
roni4
orestis 7
red bull
PANSERRAIKARA
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ1918
WolfOfRuin
ayuto PAS
sellos
coldlife
Centaur
the_Next
doxale
SONICPUNK 4
COOPER 14
κεμπαπ-δοξαρα
MYKONOS
vsoulis
gioricas
apaixtos
PasGiannina
Serraios-5-
gatzilakis
LeeHooker
pasas4
DOXARAS4
PYTHON
duan
miltosdoxa
dd1918
doxa dramas athens club 4
fumangus
Michael
fil
Sir George
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
mavraetos_4
burgos
eddy
monoDOXA!!!
morfi
remali
mario4
50 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από doxale Κυρ 18 Σεπ 2011 - 15:38

ΟΛΟΙ γραφανε διθυραμβους οταν ηρθε...
Οταν ελεγε οτι ειναι ολυμπιακος δεν ελεγε πραμα κανεις...
Τωρα γιατι παρεξηγησαν?
Vsouli θα ηθελα πολυ να κουβεντιασουμε για Μαχλα που κανει μεταγραφες και δεν εχει να πληρωσει και για Σαμιο που πληρωνει και ξερει μεχρι που φτανει η τσεπη του...

Εσένα τώρα ποιος σου μίλησες;
Πάνε δώσε στον Βατσινά τα 750.000 και άσε μας εμάς...εμείς ξέρουμε να περνάμε τα βάσανα με τις δικές μας τις δυνάμεις και όχι με κυβερνητικές και ποινικά κολάσιμες δυνάμεις...

doxale

Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα : Δόξα
Registration date : 27/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από mavraetos_4 Κυρ 18 Σεπ 2011 - 17:11

gatzilakis έγραψε:ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ . ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ίσως να μην έχεις άδικο...

Απορώ όμως πως κατάφερε, αυτός ο άνθρωπος, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να μετατρέψει το ΟΝΕΙΡΟ σε ΕΦΙΑΛΤΗ! affraid

Είμαι περίεργος πάντως για το που θα καταλήξει το πράγμα... confused
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 Doxavs

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Κυρ 18 Σεπ 2011 - 18:11

ΣΑΜΙΟ ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΣ......Η ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ.....ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Δευ 19 Σεπ 2011 - 16:12

Ποιος Θανασης ?????
λοιπον οτι κ να λεει ο Σαμιος, εμεις ειμαστε γνωστοι πλεον για την αγαπη μας μονο για τη ΔΟΞΑ , οπως επισης ειμαστε κ παρα πολυ γνωστοι για την οπαδικη μας πορεια τοσα χρονια......εχουμε διδαξει μαθηματα οπαδισμου με οπαδους αλλων ομαδων....οτι κ να πει πλεον ο Σαμιος δεν μπορει να αλλαξει αυτην την πορεια μας....
αλλωστε ξερουμε ολοι μας πια ειναι η συμπεριφορα αυτων των οπαδων με την οποια μας χαρακτηρησε, με την οποια απεχουμε ετη φωτος μακρια.......
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ1918 Δευ 19 Σεπ 2011 - 19:21

Ο''ανθρωπος'' δεν εχει καταλαβει οτι ειναι προεδρος της ΔΟΞΑΣ και μας το απεδειξε αρκετες φορες φετος !!!!!Σεβασμος δεν υπαρχει στο λεξιλογιο του και ειναι παραγοντας σημαντικοτατος ο οποιος ποναει εμας που εχουμε ''δωσει''τα παντα για την ομαδα μας!!!Εχει διχαστει ο λαος της ΔΟΞΑΣ (μας εχει τρελανει)οπως ειχε δηλωσει αλλωστε,με τις ενεργειες του οι οποιες δεν αρμοζουν στην ιστορια της ΔΟΞΑΣ!!!Το ειπε και ενας φιλος παραπανω οτι το ονειρο εγινε εφιαλτης και δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να το αλλαξουμε την στιγμη αυτη που η ομαδα περναει δυσκολες στιγμες και ο λογος αυτος δεν ειναι μονο η ανοδος...Η κωλοτουμπα παει ρολοι οσο αφορα τις τελευταιες δηλωσεις του και απο την πλευρα του συνδεσμου ειμαστε ετοιμοι να βρεθουμε απεναντι του αρχικα με μια ανακοινωση για να αποκαταστισουμε το κυρος των φιλαθλων μας και της μεγαλης και ιστορικης ΔΟΞΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΞΑ1918

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Τόπος : Dramaica
Registration date : 27/04/2011

Δημοσίευση από MYKONOS Δευ 19 Σεπ 2011 - 21:14

Η ανακοινωση επρεπε να ειχε βγει εχθες κιολας.....
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ1918 Τετ 21 Σεπ 2011 - 0:44

Ναι φιλε εχεις ενα δικιο,αλλα υπαρχει ενα κολλημα!!!!!!!!!!!!Περιμεναμε να κανουμε κατι πιο σοβαρο και σημαντικο απο μια ανακοινωση,υστερα ομως απο συζητησεις και διαφορες σκεψεις,καταληξαμε στην αρχικη ιδεα μας η οποια θα ανακοινωθει αμεσα!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΞΑ1918

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Τόπος : Dramaica
Registration date : 27/04/2011

Δημοσίευση από coldlife Πεμ 22 Σεπ 2011 - 17:36

Σάμιος στο Onsports: «Με καλούν για τα εύσημα»

«Μάλλον με έχουν καλέσει για να μου δώσουν τα εύσημα». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Θανάση Σάμιου αποκλειστικά στο Onsports, όταν κλήθηκε να σχολιάσει για την κλήση του από τους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς της ΕΠΟ.

«Εμμένω σε όλα αυτά που είχα πει και στο παρελθόν για να λάμψει η αλήθεια. Ίσως με κάλεσαν για να μου δώσουν τα εύσημα, γιατί από την πρώτη στιγμή είπα να προχωρήσει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει για ποιο λόγο κλήθηκε, απάντησε: «Όχι αυτό δεν το γνωρίζω και για αυτό δεν μπορώ να σας πω κάτι. Μάλλον με κάλεσαν να μου δώσουν τα εύσημα. Και αυτό γιατί από τις συνομιλίες, που δεν εμφανίζομαι να έχω κάνει εγώ, φάνηκε πως όχι μόνο δεν δέχθηκα τις πιέσεις, αλλά είπα να παιχθούν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

http://www.onsports.gr
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από sellos Παρ 23 Σεπ 2011 - 12:13

Με δίπλωμα… Κωστίκου η Δόξα!

Τη λύση την έχει στο «τσεπάκι» ο Θανάσης Σάμιος.

Αρκετή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες στη Δόξα Δράμας σχετικά με το αν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει δίπλωμα UEFA Pro (δεν έχει), UEFA A’ (δεν έχει)… Αυτό σημαίνει ότι ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα προπονητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Super League για να εκτελεί τα χρέη του σε περίπτωση ανόδου. Ο… κακές γλώσσες, όμως λένε ότι η Δόξα Δράμας στον φάκελο που παρέδωσε, έχει δηλώσει ως πρώτο προπονητή τον Γιώργο Κωστίκο, ο οποίος μπορεί να λειτουργεί ως μάνατζερ και να προτείνει παίκτες στους «μαυραετούς», όμως έχει τα απαραίτητα διπλώματα για εργαστεί στη μεγάλη κατηγορία!

Και όσοι εκφράσουν την απορία, πώς γίνεται μάνατζερ να κάθεται σε πάγκο, η απάντηση είναι απλή...Όταν δεν υπάρχει δίπλωμα διαμεσολαβητή μεταγραφών, γίνεται και παραγίνεται...

footballleaguenews.gr
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Παρ 23 Σεπ 2011 - 23:58

να το διδυμο κωστικος μπεκας ωχ ωχ ωχ
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από mario4 Σαβ 24 Σεπ 2011 - 0:16

κατά το δίδυμο Νίκι-Σαμαράς. Smile
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από zaxos4snakes Σαβ 24 Σεπ 2011 - 0:24

νικι σηφάκης θες να πεις..
zaxos4snakes
zaxos4snakes

Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Registration date : 07/06/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Σαβ 24 Σεπ 2011 - 0:33

νικι παπαβασιλειου???? η παιχτουρα απο αγγλια ??? ποποπο Smile
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από fumangus Σαβ 24 Σεπ 2011 - 13:13

Γελάει ο κόσμος με Τζανετάκο..
Το μεγαλύτερο τσίρκο στην ιστορία της Α Εθνικής.
Περάσαν Καλλίθέες, Θρασύβουλοι κτλ. Ολοι αυτοί ήταν ποιο οργανωμένοι μπροστά στο καφενείο της καβουρομάνας και των παρατρεχάμενων του.

Ο Θεος να βάλει το χέρι του, ο διασυρμός να είναι το δυνατόν μικρότερος.
Και δε μιλάω για το αγωνιστικό μέρος μόνο..
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Παρ 7 Οκτ 2011 - 1:33

κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Τετ 9 Νοε 2011 - 16:38

Αμπουμπακαρί: «Στο γήπεδο μιλάμε μόνο εμείς…»

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι γύρισε σελίδα στην καριέρα του και μετά από το σύντομο του πέρασμα από τη Λάρισα θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας για τον επόμενο χρόνο. Ο 25χρονος Γκανέζος μέσος ήταν μία επιλογή που προκρίθηκε μετά την αρνητική κατάληξη της υπόθεσης του Οράσιο Καρντόσο λόγω της διαφοράς (τριάντα χιλιάδων ευρώ) που προέκυψε στο οικονομικό. Η επιθυμία του «Αμπου» ήταν να επιστρέψει κοντά στις Σέρρες, όπου κατάγεται η σύζυγος του και έχει ένα αγοράκι για να είναι κοντά τους. Η περίπτωση των μαυραετών φάνταζε ιδανική και έστω και στο παρά… πέντε ολοκληρώθηκε η απόκτηση του και πλέον είναι και με τη βούλα παίκτης της Δόξας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν και με έφεραν στη Δόξα Δράμας», τόνισε ο Αμπουμπακαρί στις πρώτες του δηλώσεις και συμπλήρωσε: «Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό στην απόφασή μου. Η Δόξα είναι μια ομάδα με ποιότητα και νέους παίκτες που διψάνε να παίξουν ποδόσφαιρο στη Σούπερ λίγκα. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία». Η αποστολή της Δόξας είναι δύσκολη, αλλά ο «Άμπου» εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον. «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε», τόνισε και έστειλε το μήνυμα σε όσους θεωρήσουν ότι θα περάσουν εύκολα στο Καυταντζόγλειο: «Όλοι γνωρίζουν τη συμπαράσταση που έχει από τους φιλάθλους η ομάδα, αλλά όλοι μας είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε σε ένα άλλο γήπεδο. Σίγουρα δεν θα είναι τα πράγματα όπως στη Δράμα, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο και εκεί θα μιλήσουμε εμείς…». Καταλήγοντας εξήγησε για τι ανυπομονεί να κάνει την πρώτη του προπόνηση στη Δόξα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι «θα συναντήσω το φίλο μου, τον Χρήστο Ρούτση με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Πανσερραϊκό». Ποιος είναι ο Αμπουμπακαρίς; Γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1986 στο Κουμάσι της Γκάνας έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε από τις Ακαδημίες της Φέγενορντ επί αφρικανικού εδάφους στην Ολλανδία για λογαριασμό της πρώτης ομάδας. Μετά από ενάμιση χρόνο στο Ρότερνταμ μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε δύο παραγωγικές σεζόν (2007-09). Ακολούθησε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ένα εξάμηνο δανεισμού στον Λεβαδειακό και επιστροφή στις Σέρρες για το πρώτο μισό της φετινής περιόδου και στο δεύτερο στη Λάρισα.

Κανακούδης: «Πρόκληση να αγωνίζεσαι στη Σούπερ λίγκα»

Την πρώτη του προπόνηση με τη Δόξα Δράμας πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» για όλο αυτό το τρελό καλοκαίρι που βίωσε. «Για μένα συνεχίζεται η σεζόν, δεν έχω σταματήσει καθόλου, έκανα συνέχεια προπονήσεις με τον Ηρακλή και τώρα αρχίζω αγώνες στο πρωτάθλημα με την Δόξα Δράμας», δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός και συμπλήρωσε: «Αν μιλήσουμε για όσα βίωσα αυτό το καλοκαίρι δεν θα μας φτάσει ούτε μία μέρα. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα με όσα είδα στον χώρο αλλά έγινα και σοφότερος και μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω καλύτερα κάθε κατάσταση. Ήμουν πάντοτε αισιόδοξος άνθρωπος αλλά τώρα έχουν ανοίξει περισσότερο τα μάτια μου καθώς ήμουν και λίγο ρομαντικός, πιστεύω ότι τώρα βλέπω καλύτερα τα πράγματα». Πρώτη ημέρα στη Δόξα Δράμας και μπροστά του έχει ένα μαραθώνιο από αγώνες. «Θα είναι μια δύσκολη σεζόν για την Δόξα και ιδιαίτερα για τους παίκτες που ήταν στην ομάδα από την αρχή, είχαν και αυτοί μεγάλο και αβέβαιο καλοκαίρι, δεν ήξεραν που θα αγωνιζόταν η ομάδα μέχρι πρόσφατα. Η αναμονή όμως έφτασε στο τέλος και τώρα μας περιμένουν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή για πολύ καιρό. Αυτό όμως είναι και μια πρόκληση, όπως και το να αγωνίζεσαι στην Σούπερ λίγκα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα, όσο δύσκολο και αν φαντάζει τώρα για την Δόξα», τόνισε και εξήγησε γιατί έφυγε από τον Ηρακλή την τελευταία στιγμή : «Έφυγα τελευταίος από την ομάδα και πέρασα πολλά όλο αυτό το διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα ως την τελευταία στιγμή πως ο Ηρακλής θα δικαιωθεί λόγω του κόσμου, της δυναμικής και της ιστορίας της ομάδας αλλά τελικά δεν έγινε τίποτε. Έπιασε πάτο η αισιοδοξία μου τότε και ήρθε μια μεγάλη απογοήτευση, όλο αυτό το διάστημα είχαμε συνέχεια σκωτσέζικα ντους». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση. «Έγινε μια επαφή στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αλήθεια αυτό αλλά τελικά η ομάδα πήρε άλλον στην θέση μου, τον Λεονάρντο. Έτσι έκρινε και έτσι έπραξε, κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν προχώρησε το θέμα μου και δεν πήγα στον ΠΑΟΚ τότε. Έγιναν πολλά το καλοκαίρι, πράγματα πρωτόγνωρα για μένα ενώ ο Ηρακλής μου είχε ζητήσει να μείνω πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και είχα συμφωνήσει. Είχα δώσει τον λόγο μου στην διοίκηση, μετά όμως ήρθε άλλη διοίκηση και άλλαξαν τα πράγματα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πάρω μια απόφαση, ήταν όλα πολύ ρευστά» είπε ο Κανακούδης και ερωτηθείς ότι η Δόξα Δράμας θα στερηθεί την φυσική της έδρα για ένα διάστημα ανέφερε :
«Η Δράμα είναι σαφώς μια πολύ καλή έδρα, ο κόσμος αγαπά πολύ την ομάδα και την στηρίζει. Τώρα πάντως θα δώσουμε κάποια παιχνίδια στο Καυταντζόγλειο λόγω έργων, δεν ξέρω πότε θα τελειώσουν και θα επιστρέψουμε στην Δράμα αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα».

Αγγελούδης: «Μαζί με τον Αραβίδη για την παραμονή»

Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας θα είναι για τους επόμενους μήνες, μέχρι τον Ιούνιο ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον Άρη. Ο 20χρονος επιθετικός φόρεσε τα μαυρόασπρα στην προπόνηση και και ετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Αγγελούδης μίλησε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Tv» Δράμας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. «Αποχώρησα από μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης για να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου έναν ιστορικό σύλλογο, όπως είναι η Δόξα Δράμας», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω ότι είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε όλα τα παιδιά για την παραμονή. Στην ομάδα έχω φίλους όπως είναι ο Αραβίδης που ήμασταν μαζί στον Άρη, αλλά και τους Ψυχογιό, Πιτσόκο που βρεθήκαμε στον Ηρακλή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω καλά αυτό που μπορώ να σκοράρω και να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας».

Κατσικογιάννης: «Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω»

Στη Δράμα αναμένεται σήμερα ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο 23χρονος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη Δόξα Δράμας. «Νιώθω κάπως παράξενα», τόνισε στο dramagoal και συμπλήρωσε: «Ήμουν από 12 χρονών στον Ολυμπιακό και έπειτα από 11 χρόνια αποχώρησα. Απλά έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Έφτασε η ώρα να πάω σε κάποια άλλη, προκειμένου να παίξω και να αποδείξω τι αξίζω». Η Δόξα του δίνει τη δυνατότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να τη βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει για την παραμονή στη Σούπερ λίγκα. «Πρώτα απ΄ όλα να μείνει η ομάδα στη Σούπερ λίγκα . Θέλω να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για να πετύχει η Δόξα τους στόχους της στο πρωτάθλημα». Ποιος τον βοήθησε περισσότερο στην καριέρα του; «Αδιαμφισβήτητα ο Τάκης Λεμονής. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ στο μέλλον μαζί του. Τα παιχνίδια της μοίρας, όμως, θα τον φέρουν στο πρώτο παιχνίδι της Δόξας ως αντίπαλο. Εκεί θέλω να τον νικήσω», τόνισε ο Κατσικογιάννης και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει αυτούς που τον σεβάστηκαν: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έδειξε τόσα χρόνια. Ήμουν 11 χρόνια στην ομάδα και δεν ξεχνώ τα όσα μου προσέφερε ο Ολυμπιακός και τα όσα έμαθα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη, με τον οποίο τον τελευταίο 1,5 μήνα γυμναζόμουν στις 6.30 (!!) κάθε πρωί στου Ρέντη».

http://dramagoal.gr/portal/?p=7723
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Πεμ 10 Νοε 2011 - 0:47

καπου διαβασα σε μια εφημεριδα οπου λεει οτι ο αμπου ειναι πολλυ γκαντεμης....οτι πεσανε ολες οι ομαδες οπου αγωνιστηκε....λαρισα πανσερραικος και λεβαδειακο.....
who's next ??? Smile
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Τρι 22 Νοε 2011 - 12:04

Αηδόνης: «Στα τέλη Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμο το γήπεδο»

Στην επιστροφή της Δόξας Δράμας στη Σούπερ λίγκα στάθηκε ο βουλευτής Δράμας και τέως υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χρήστος Αηδόνης μιλώντας σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αλλά το θέμα που καίει όλους τους συμπολίτες του είναι πότε θα επιστρέψουν οι μαυραετοί στη φυσική τους έδρα. «Ήταν αναμφίβολα μια σημαντική εμπειρία η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αισθανθήκαμε περίεργα, γιατί θέλαμε το ματς να είναι μέσα στη Δράμα», τόνισε ο Αηδόνης και κλήθηκε να σχολιάσει πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο: «Θα είχε το διπλάσιο κόσμο και θα δίναμε περισσότερο χρώμα και ώθηση στα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Γίνονται προσπάθειες να κλείσουμε με το θέμα των προϋποθέσεων της ΟΥΕΦΑ και της Σούπερ Λίγκας για το γήπεδό μας και θα μπορέσουμε πιστεύω στο τέλος Φεβρουαρίου να είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει επαφή με ΟΠΑΠ για να χρηματοδοτήσει το 50% των έργων, το 20% θα καλυφθεί από τη Λίγκα και το 30% από την ΠΑΕ. Θα γίνει αυτοψία από την επιτροπή του ΟΠΑΠ για να υπάρχει ολοκληρωμένος φάκελος και να αποφασιστεί το σύνολο της χρηματοδότησης, δηλαδή η ανακατασκευή του γηπέδου, η λειτουργία των προβολέων, η κατασκευή μιας νέας κερκίδας και να πληροί τις προδιαγραφές το γήπεδο. Πρέπει όλα αυτά να τα τρέξουμε με γρήγορους ρυθμούς». Ερωτηθείς αν θα επηρεάσει η οικονομική κρίση σε τόσο μεγάλο βαθμό τον αθλητισμό ο τέως υφυπουργός δεν φάνηκε να είναι αισιόδοξος. «Είναι μια δύσκολη οικονομικά περίοδος, η χρηματοδότηση σε δράσεις του αθλητισμού αναγκαστικά μπαίνει κι αυτή σε διαδικασία περικοπών, όπως σε όλους τους τομείς», είπε και συμπλήρωσε: «Πολλές εγκαταστάσεις δυστυχώς αντιμετωπίζουν προβλήματα, έχουν γίνει προσπάθειες όμως από τη Γ.Γ.Α. και όλα αυτά τα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί. Όλα αυτά πιστεύω θα είναι μεταβατικά, αυτός ο μαύρος κύκλος θα κλείσει και θα αποκατασταθεί αυτή η εικόνα. Πρέπει να δούμε όμως πώς θα αξιοποιηθεί ο εθνικός πλούτος που αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο αθλητισμός έχει πολλές δυνατότητες και χρειάζεται όσοι έχουν την ευθύνη να δουν αυτή τη διάσταση και να την αξιοποιήσουμε. Μπορούμε να παράγουμε μέσα από τον αθλητισμό ένα τεράστιο εθνικό προϊόν. Υπήρξαν άλλωστε δύο παραδείγματα, η αναβίωση του ποδηλατικού γύρου, αλλά και ο μαραθώνιος που έλαβε χώρα πρόσφατα και ήταν ένα παγκόσμιο γεγονός».
Κανακούδης: «Κοιτάξαμε να μην ηττηθούμε»

Την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της Δόξας Δράμας, αλλά και τη βεβαιότητά του πως οι «μαυραετοί» θα παραμείνουν στη Super League, εξέφρασε ο Πέτρος Κανακούδης. «Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουν εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην μέσος του Ηρακλή και νυν της Δόξας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει πλέον η ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κανακούδης: «Η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν θετική, ειδικά βάση αποτελέσματος. Σίγουρα θα θέλαμε να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα, όμως κοιτάξαμε να καλύψουμε την άμυνά μας και από εκεί και πέρα ότι καταφέρναμε. Αυτό νομίζω ήταν για χθες. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μπροστά και ότι προκύψει», τόνισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ερωτηθείς για την κριτική που ενδεχομένως να ασκηθεί στη Δόξα, είπε: «Εχθές δεν μας βγήκε αυτό γιατί ίσως είναι και λίγο δικαιολογημένη η κατάσταση. Ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε και με άγχος της πρεμιέρας και κοιτάξαμε να μην ηττηθούμε. Είναι λίγο άδικο να έχουμε την ίδια κριτική με ομάδες που έχουν ήδη βρει τον ρυθμό και έχουν λυθεί τα πόδια των παικτών. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας και όσες προπονήσεις ή προετοιμασία να κάνεις έχει διαφορά από τα επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ πως για να συνέλθει και ο οργανισμός του αθλητή και να μπει στις συνθήκες θέλει τρία τέσσερα παιχνίδια για να είναι όπως πρέπει και να είναι ανταγωνιστικός». Από την Κυριακή αρχίζουν τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ερώτημα είναι θα αντέξει η Δόξα; «Είναι δύσκολο για την ομάδα τα παιχνίδια. Από όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εύχομαι όσο γίνεται να επιβιώσουμε και να βγούμε αλώβητοι από την δύσκολη κατάσταση. Και εμείς και ο Λεβαδειακός θα έχει πολλά παιχνίδια για αρκετό διάστημα. Αν πίστευα κάτι διαφορετικό δεν θα ήμουν εδώ. Κάποιες ομάδες είναι χαμηλά. Αν έχουμε λίγο την τύχη με το μέρος μας και παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι», είπε και αναφέρθηκε στην εικόνα του πρωταθλήματος: «Ευχάριστη έκπληξη ο Παναιτωλικός, όπως και τα Γιάννενα, άσχετα αν ήρθαν αρνητικά τα αποτελέσματα. Για μένα δεν είναι έκπληξη ο Ατρόμητος. Δεν είναι φωτοβολίδα. Όλη η χρονιά αν δεν έχει τραυματισμούς μπορεί να φτάσει ψηλά. Έχει καλούς παίκτες, έχει και οργανωμένη ομάδα και φαίνεται το έργο του προπονητή. Από εκεί και πέρα αρνητική εικόνα αυτή του Άρη που με τόσο ποιοτικό ρόστερ σίγουρα περίμενα άλλη εικόνα».

Τριποτσέρης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες της Δόξας που ρίχτηκαν από χθες στη μάχη του πρωταθλήματος. Η επιστροφή δεν ήταν όπως την περίμεναν, αλλά ο Θόδωρος Τριποτσέρης χαρακτήρισε θετικό το ξεκίνημα της ομάδας. Ο 25χρονος μέσος αισιοδοξεί ότι τα καλύτερα έρχονται για τη Δόξα Δράμας και αποκάλυψε τι έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, αναφέρεται στους φίλους του συλλόγου και τους στόχους που έχει θέσει η μακεδονική ομάδα τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στο Onsports:

Πώς βιώσατε την εμπειρία της πρώτης εμφάνισης της Δόξας στην Super League;

«Περάσαμε μια πολύ επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία τεσσάρων μηνών μέχρι να αγωνιστούμε. Θεωρώ ότι για πρεμιέρα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε καλή εικόνα και ο πόντος που κατακτήσαμε είναι πολύ σημαντικός».

Πίστευες στο θετικό αποτέλεσμα πριν τη σέντρα του αγώνα;

«Ασφαλώς και είχα πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου. Η Δόξα είναι ένα κράμα πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών με λίγους πιο έμπειρους. Ο προπονητής μας είναι νέος και ενθουσιώδης και αυτό μας το έχει μεταφέρει. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έχει εξωαγωνιστικά προβλήματα και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε».

Πριν το παιχνίδι είχατε κάποια επαφή με τον πρόεδρο, τον κ. Σάμιο;

«Όντως ο πρόεδρος στάθηκε δίπλα μας πριν το πρώτο μας παιχνίδι. Ήρθε στα αποδυτήρια πριν βγούμε να αγωνιστούμε και μας είπε «σας πιστεύω, θέλω να το χαρείτε». Ο κ. Σάμιος είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι δεν επιχείρησε να πάρει κάποιον παίκτη μεγαλύτερης ηλικίας».

Πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα που ουσιαστικά «στήθηκε» σε δέκα μέρες να αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες ομάδες που έκαναν σωστό προγραμματισμό;

«Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Οι άλλες ομάδες είναι σαφώς πιο έτοιμες. Ωστόσο, εμείς έχουμε δίψα για ποδόσφαιρο και μεγάλο ενθουσιασμό να πετύχουμε. Είμαστε μία ομάδα χωρίς το μεγάλο όνομα. Όμως, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, είμαστε μια οικογένεια και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σε λίγες αγωνιστικές θα αγωνίζεστε στο δικό σας γήπεδο;

«Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδό μας, τόσο πιο ισχυροί θα γίνουμε. Θα ήθελα να πω, όμως, ότι παρά τους οικονομικά δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι οπαδοί μας ήρθαν μαζικά στη Θεσσαλονίκη και μας στήριξαν. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τόσους πολλούς. Τους ευχαριστούμε».

Τι θεωρείς ότι λείπει από αυτή την Δόξα Δράμας;

«Τα πατήματα μας λείπουν. Είχαμε πολύ μεγάλο διάστημα απραξίας και χρειαζόμαστε παιχνίδια. Το επίπεδο στην Super League είναι τελείως διαφορετικό από αυτό στην Football League, συνεπώς πρέπει να βελτιωθούμε. Επίσης, ενώ έχουμε μια αρκετά σωστή αμυντική λειτουργία, πιστεύω πως χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε στην επίθεση στο μέλλον».

Πού μπορεί να φτάσει φέτος η Δόξα;

«Ας μην κρυβόμαστε. Πρώτος και βασικός στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν όλοι είναι κοντά στην ομάδα και είμαστε ενωμένοι. Υπάρχουν πολλές ομάδες με εξωαγωνιστικά προβλήματα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Σάμιος: «Η Δόξα παίζει για όλους τους φιλάθλους»

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, όπως ανέφερε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Αθανάσιος Σάμιος. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής, σε δηλώσεις του σήμερα το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», μίλησε για τα συναισθήματά του από την εμπειρία της Σούπερ λίγκας, το γηπεδικό πρόβλημα της Δόξας, αλλά και τη συστράτευση που υπάρχει στην ομάδα. «Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία η συμμετοχή στη Σούπερ λίγκα. Το βιώσαμε κόσμια και με ωραία ατμόσφαιρα. Και στη Θεσσαλονίκη αισθανόμαστε το Καυτανζόγλειο ‘σπίτι’ μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πειραιώτη εφοπλιστή και συνέχισε για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δόξα: «Είμαστε υποχρεωμένοι, από τη στιγμή που το γηπεδικό, το οποίο δεν μπορεί να λυθεί εύκολα, να νιώσουμε «σπίτι» μας το Καυτανζόγλειο. Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν έχω καταγωγή από τη Δράμα, είναι ότι η ομάδα της έχει μέσα της στοιχεία της από την προσφυγιά και τον Πόντο. Είναι αξιοπερίεργο και έχει φιλάθλους σε απομακρυσμένα χωριά, στη Γερμανία, αλλά και στη Φιλανδία. Λόγω των υποδομών του γηπέδου, θέλουμε η Θεσσαλονίκη να γίνει το σημείο συνάντησης των Δραμινών». Για το γεγονός πως ο κύριος όγκος των φιλάθλων της Δόξας δεν μπορούν να χαρούν τη συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, ανέφερε: «Οπωσδήποτε υπάρχει πικρία, για μία ιστορική ομάδα που έχει δεν έχει γήπεδο. Δεν είναι μόνο πως δεν έχει γήπεδο. Είναι ελλιπέστατο. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η πικρία μεγαλώνει, ο μεγάλος όγκος των φιλάθλων στερούνται τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους», ενώ αναφορικά με το πότε προβλέπεται να υπάρχει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, υποστήριξε: «Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι φορείς στη Δράμα, όλοι οι φίλαθλοι, είμαστε ενωμένοι. Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες και το Σάββατο βρέθηκε εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ από τις τεχνικές υπηρεσίας για να γίνει αυτοψία στο γήπεδο. Δεδομένων των ελλείψεων και της οικονομικής συγκυρίας και δεδομένο είναι πως οι εργασίες είναι χρονοβόρες, για να γίνουν τεχνικά σωστά και να υλοποιηθούν χρειάζονται χρόνο. Επειδή η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά μειονεκτήματα, θέλουμε να αφήσουν το πρόβλημα πίσω από τα κεφάλια μας. Αυτή τη στιγμή το Καυτανζόγλειο πρέπει να γίνει η έδρα μας. Έχουμε πολλά πρόβλημα έχοντας διανύσει το 1/3 του… μαραθωνίου». Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του από το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα; «Ο μέσος όρος ήταν 22 χρονών. Υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται για πρώτη φορά. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών παίζουν για πρώτη φορά. Έπαιξαν παιδιά 19 ετών. Κερδίσαμε παίκτες, φιλάθλους, μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο, παρά τη φιλολογία που υπήρχε για επεισόδια και προβοκάτσια. Υπήρχε άψογη ποδοσφαιρική εικόνα στο γήπεδο. Εύχομαι να συμβεί και στο μέλλον. Η Δόξα παίζει για όλο το φίλαθλο κόσμο. Είμαστε μια φτωχική ομάδα που ανέβηκε μετά από 17 χρόνια χωρίς υποδομές και έχουμε ανάγκη το φίλαθλο», τόνισε και αναφερόμενος στο τεχνικό επιτελείο είπε: «Είναι όλα καινούρια στην ομάδα. Στην ομάδα υπάρχει φιλοσοφία. Έχουμε ένα δυνατό τεχνικό τιμ, από τον κ. Κόλα, τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη, τον Στέλιο Πούλο που εκτός από επιστήμονας είναι και φίλος κι αυτά τα παιδιά έχουν επιλεγεί για να χτίσουμε μια ομάδα. Δεν έχουμε εμπειρίες. Θέλει παιχνίδια και εμπιστοσύνη και εκτιμώ ότι κάθε παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη». Ερωτηθείς αν περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου και στα άσχημα αποτελέσματα, τόνισε: «Θα σας είμαι απόλυτα ειλικρινείς. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι η νοοτροπία στην Ελλάδα έχει αλλάξει πατώντας ένα μαγικό κουμπί. Επειδή η εποχή είναι δύσκολη, έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε ότι η φιλοσοφία μας είναι λάθος. Ο κόσμος περιμένει θαύματα, αλλά αν λάβουμε υπόψη την οικονομική συγκυρία, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αναστήσουμε μια ομάδα που έχει βγάλει ταλέντο να ξαναμπεί σε αυτό το ρόλο. Να δώσει παιδιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο μεγαλύτερος αριθμό κόσμου θα συμπαρασταθεί. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε ανοργάνωτοι, μια και αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά στην Σούπερ λίγκα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με πλησίασαν επιχειρηματίες που μένουν στη Θεσσαλονίκη και είναι από τη Δράμα και θέλουν να στηρίξουν την ομάδα. Τώρα δημιουργούμε τις υποδομές και βγαίνει το συναίσθημα. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλά πράγματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαι αισιόδοξος στο μέλλον ότι θα είναι καλύτερα» και για το αν υπάρχει αγάπη για τη Δόξα, υποστήριξε: «Έχω μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Έχω περάσει από το επίπεδο του οπαδού και έχω πάει στο επίπεδο του φιλάθλου . Είμαι πρώτα Ολυμπιακός και μετά ΠΑΟΚ. Τη Δόξα Δράμας τη θαύμαζα από την περίοδο που άκουγα στο ραδιόφωνο με τους παικταράδες, όπως τον Τάσο Στράντζαλη που τον έχω δίπλα μου και τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση να πάρω μια ομάδα, που δεν με συνδέει κάποιο όφελος. Αλλά εκτιμώ ότι αυτές τις ομάδες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ενισχύσουν αυτές τις ομάδες. Εκτός αν θέλουμε όλη η 18άδα να αποτελείται από αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές».

http://dramagoal.gr/portal/?p=8362
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 2 Δεκ 2011 - 14:06

Προσπάθεια ανασύνταξης στη Δόξα Δράμας

Προσπάθεια για να τονωθεί το ηθικό των παικτών, μετά το βαρύ 6-0 από τον Ολυμπιακό, γίνεται στη Δόξα Δράμας.
Ο προπονητής των «μαυραετών», Απόστολος Χαραλαμπίδης, τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να τους παίρνει από κάτω, ζητώντας παράλληλα μεγαλύτερη προσπάθεια.
«Δεν μπορούμε να κλαίμε, γιατί μας περιμένουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Η Super League είναι δύσκολη κατηγορία και χρειάζεται πολλή δουλειά. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί», είπε ο Χαραλαμπίδης.
Όσο για τους παίκτες, εμφανίζονται και αυτοί αποφασισμένοι ενόψει του επόμενου αγώνα με την Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο»: «Θα καταθέσουμε την ψυχή μας την Κυριακή. Καταλαβαίνουμε πως πρέπει να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε».

onsports.gr

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από PasGiannina Παρ 2 Μαρ 2012 - 13:54

Φίλοι μου Δοξαίοι, γιατί το επίσημο site http://www.doxa-dramas.gr/index.php της Δόξας Δράμας δεν ενημερώνεται ?
Κάποιοι πίνακες και όχι μόνο είναι ανημέρωτοι.
Μόνο για τις ακαδημίες βλέπω ενημέρωση, γιατί έτσι ?
Ήθελα να το δείξω σε κάποιους που έχουν πιάσει τον Πάπα από τα αρ#$δια, μόνο και μόνο για να μάθουν τι εστί Δόξα Δράμας, αλλά δεν μπορώ να το κάνω επειδή δεν είναι ενημερωμένο και για να μην θίξω το όνομα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ομάδας που συμπαθώ.
Το είχα κάνει και πιο παλιά, τότε όμως ήταν ενημερωμένο....τώρα ?
Και η φάση είναι πως παρακολουθείται, απ`ότι κατάλαβα, μιας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται online 11 επισκέπτες.
Τι γίνεται ?
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 2 Μαρ 2012 - 14:31

Νομίζω έχουν δημιουργήσει καινούρια ιστοσελίδα.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από DOXARAS4 Παρ 2 Μαρ 2012 - 15:30

PasGiannina έγραψε:Φίλοι μου Δοξαίοι, γιατί το επίσημο site http://www.doxa-dramas.gr/index.php της Δόξας Δράμας δεν ενημερώνεται ?
Κάποιοι πίνακες και όχι μόνο είναι ανημέρωτοι.
Μόνο για τις ακαδημίες βλέπω ενημέρωση, γιατί έτσι ?
Ήθελα να το δείξω σε κάποιους που έχουν πιάσει τον Πάπα από τα αρ#$δια, μόνο και μόνο για να μάθουν τι εστί Δόξα Δράμας, αλλά δεν μπορώ να το κάνω επειδή δεν είναι ενημερωμένο και για να μην θίξω το όνομα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ομάδας που συμπαθώ.
Το είχα κάνει και πιο παλιά, τότε όμως ήταν ενημερωμένο....τώρα ?
Και η φάση είναι πως παρακολουθείται, απ`ότι κατάλαβα, μιας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται online 11 επισκέπτες.
Τι γίνεται ?

Ο χαβαλές που θέλει να λέγεται πρόεδρος της Δόξας δε θέλησε πέρυσι να πληρώσει 2000 ευρώ για τα έξοδα του σάιτ, παρόλο που ήθελε να παίρνει τις διαφημίσεις και έβαζε στα προγράμματα χορηγιών και τη διαφήμιση στο σάιτ. Είπε ότι δεν το πληρώνει γιατί ανήκει στην Ερασιτεχνική. Εκεί ανήκει όντως γιατί όταν έγινε, η ομάδα ήταν ΤΑΠ.
Ωστόσο ενημερωνόταν αφιλοκερδώς από Δοξαίο της Ερασιτεχνικής. Και για ΠΑΕ και τα πάντα. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε webmasters στην Ερασιτεχνική, ούτε ανθρώπους που έχουν σέρβερς στην κατοχή τους για να του τα κάνουν και εκείνα δώρο...
Οπότε είπε να κάνει ένα άλλο, το οποίο στην αρχή είχε ενα γελοίο όνομα κατι htttp://doitgreen.fjkjfck/fflfwcsl και μαλακίες! Το λεγόμενο και do it pink! Έπειτα πήγε επιτέλους σε κανονικό όνομα, το http://www.doxadramasfc.gr/
Αυτό είναι το σάιτ όπου αναφερόταν ο Πηλαδάκης ειρωνικά λέγοντας 'θα θέλαμε να απαντήσουμε νωρίτερα στη Δόξα, αλλά έπρεπε να ελέγξουμε αν είναι γνήσια η ανακοίνωση και δε μπορούσαμε να βρούμε το σάιτ'!!! Εκείνο τον καιρό όντως δεν είχε ενημερωθεί για πάνω από μήνα και έδειχνε ανάρτηση για το φιλικό μέσα στην Επανωμή, από το οποίο είχαν μεσολαβήσει άλλα 10-15 φιλικά...
Όλα αυτά για κάποιους δε συνιστούν ξευτίλα και 'αν φύγει ο Σάμιος θα πέσουμε στη Δ'...

DOXARAS4

Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Registration date : 08/12/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Παρ 2 Μαρ 2012 - 22:53

ασε που το σαιτ της ερασοτεχνικης ΔΟΞΑΣ ειναι τουλαχιστον μια κλαση ανωτερο απο το σαιτ του θανασακη οποιος θελει ας κανει τις συγκρισεις.
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από mavraetos_4 Σαβ 3 Μαρ 2012 - 17:48

monoDOXA!!! έγραψε:τουλαχιστον μια κλαση ανωτερο

συγκρατημένη εκτίμηση... Very Happy
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 Doxavs

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 8 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Τετ 28 Μαρ 2012 - 17:55

Τοποθετείται ο Σάμιος

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ετοιμάζεται να παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Θανάσης Σάμιος.

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, βλέποντας πως οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία σχεδόν εκμηδενίστηκαν, αποφάσισε να μιλήσει για όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν από εδώ και πέρα την ομάδα.

Ο προγραμματισμός για τη Football League η παραμονή του Μάκη Κατσαβάκη και οι εργασίες για την ολοκλήρωση του γηπέδου, είναι κάποια μόνο από τα θέματα στα οποία θα τοποθετηθεί ο γνωστός επιχειρηματίας.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/doxadramas/topotheteitai-o-samios.1710865.html

κρεμομαστε απο τα χειλη του θανασακη!
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Σελίδα 8 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή