Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

+46
veteranos-6-
katakoyzinos1973
thanosleeds
roni4
orestis 7
red bull
PANSERRAIKARA
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ1918
WolfOfRuin
ayuto PAS
sellos
coldlife
Centaur
the_Next
doxale
SONICPUNK 4
COOPER 14
κεμπαπ-δοξαρα
MYKONOS
vsoulis
gioricas
apaixtos
PasGiannina
Serraios-5-
gatzilakis
LeeHooker
pasas4
DOXARAS4
PYTHON
duan
miltosdoxa
dd1918
doxa dramas athens club 4
fumangus
Michael
fil
Sir George
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
mavraetos_4
burgos
eddy
monoDOXA!!!
morfi
remali
mario4
50 απαντήσεις

Σελίδα 7 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από the_Next Σαβ 17 Σεπ 2011 - 21:00

σαμιο τον πουλο τωρα σιχαμενε
the_Next
the_Next

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ
ΔΟ ΞΑ ΔΟ ΞΑ
Registration date : 27/09/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από burgos Σαβ 17 Σεπ 2011 - 22:05

Γαυραετοι Παοκια Γαυραετοι???....Να σκασετε απο το κακο σας τωρα γαυροι του βορρα............ rendeer Ο Προεδρος μας ειναι GAY -παοκτσης και το λεεεεει...ο προεδρος μας ειναι gay παοκτσης και το λεεεει.. :gelio:

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από mario4 Σαβ 17 Σεπ 2011 - 22:28

"μεγάλος μέρος των οπαδών ΜΑΣ είναι ΠΑΟΚ ΚΑΙ Άρης" και μετά "ΠΑΟΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα" και ότι υποστηρίζει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κατ αναλογία ομάδων 2 διαφορετικών πρωταθλημάτων (Μπαρτελόνα και Τσέλσι)....
και εκεί πού νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα σε αυτόν τον κόσμο!

ΆΒΥΣΣΟΣ..............!

affraid
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..

Δημοσίευση από apaixtos Σαβ 17 Σεπ 2011 - 22:34

δηλωσεις μονο και μονο για να μας ξεφτυλισει!!δηλαδη ρε σουργελο σαμιε,λεω εγω τωρα,οτι το μεγαλο μερος απο μας ειναι παοκ και αρης.εσυ ρε νουμερο πως το ξερεις??μηπως εχεις δει στο γηπεδο ποτε να ειναι κανεις με διακριτικα αλλης ομαδας ή μηπως τους ειδες τουμπα ή χαριλαου και τους αναγνωρισες??δεν ζεις καν δτην δραμα για να ξερεις τι γινετε,αλλα αυτο που θελεις να πετυχεις ειναι να μας κανεις ρομπα στους αλλους που επισης δεν ξερουν και ενα μεγαλο μερος πιθανον να πιστεψει τις παπαριες σου!εισια απλα εμετος!!!!ξεφτυλισμενε!!!
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από Centaur Σαβ 17 Σεπ 2011 - 22:36

Όλοι έχουν τελικά ένα επίπεδο σχιζοφρένειας Μπέου.
Λες και για να γίνεις προεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, περνάς κάποια standards αλλιώς κόβεσαι.
Centaur
Centaur

Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Registration date : 03/02/2010

Δημοσίευση από burgos Σαβ 17 Σεπ 2011 - 23:12

Καλο ταξιδι γαυρακι..αντε στο λιμανακι σου.Μαλλον δεν ξερεις που ηρθες για να λες ειμαι οσοφουπιτις και παοκτσις.Τραβα στο καλο και παρε ολους τους δανικους μαζι σου.Δεν προκετε να δεις ασπρη μερτα εδω.ουτε εσυ ουτε τα φιλαρακια σου η χαμουτζιδες.Απλα τελος.Τετοιο αυτογκολ ουτε ο τσιτσοπουλος δεν εβαλε.Αν νομιζεις οτι μας νοιαζει η σκουπαλιγκ η το φοοτβολ γιγκ δεν μας ξερεις καλα.Καλυτερα στα σκατα παρα στο πειρεα...ΑΝΤΕ ΓΙΑ. Βασιλακακη η ΔΟΞΑ η αντε M@ΜΙΣΟΥ

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Δημοσίευση από coldlife Σαβ 17 Σεπ 2011 - 23:21

Κρίμα...Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα... :oxi:
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από doxale Κυρ 18 Σεπ 2011 - 0:18

Ακόμη δεν μπορώ να ηρεμήσω με αυτά που διάβασα. Απλά δεν ξέρω αν είναι οργή ή γέλωτας αυτό που μου έρχεται πρώτα.

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν αυτά τα κάνει λόγω τρέλας ή λόγω δεδομένης θέλησής του να διακωμωδήσει αυτήν την τεράστια ομάδα. Όπως και να έχει, έχουμε μπλέξει άσχημα. Και αυτό γιατί όσο κι αν σε κάποιους φαίνεται παράξενο, τελικά ίσως το να έχεις λαμόγιο στην ομάδα σου, τουλάχιστον σου δίνει την ευχέρεια να δικαιολογηθείς και να μπορέσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να διατηρήσεις το όνομά σου ψηλά λέγοντας πως είναι αναπόφευκτο να ζήσουμε άσχημες στιγμές με ένα λαμόγιο σαν αυτό που μας έτυχε.

Αλλά να έχεις έναν τρελό είναι απλά κατάρα. Και για την ομάδα σου το πρόσημο τελικά είναι αρνητικό (και ομάδα δεν είναι μόνο η κατηγορία που παίζεις, αλλά όλα τα κομμάτια που την αποτελούν με τους οπαδούς να είναι βασικό κομμάτι) και έχεις και τους αλλόθρησκους να σε κράζουν με πατήματα που τους έδωσε ο τρελός. Όταν έχεις λαμόγιο άλλωστε, έχεις σίγουρο και έναν καλό λόγο για αυτό που σου έτυχε και από τους αλλόθρησκους.

Άντε τώρα να αποδείξεις στην πλατιά μάζα πως μιλάμε για έναν θεότρελο που έχει βαλθεί να πείσει τον κόσμο και ίσως και τον εαυτό του ακόμη πως ό,τι πετυχαίνει το πετυχαίνει μόνος του και μάλιστα με τους πάντες απέναντί του.

Το έχουν πει και άλλοι...ο Σάμιος έχει κάνει και θετικά πράγματα. Αλλά η σχιζοφρένειά του κάνει κακό πια στην ομάδα, στον κόσμο, στην Δράμα. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (το ηρωικό και άδικο για μας 3-3) και ενώ όλη η φίλαθλη Ελλάδα υμνούσε την Δόξα, έκανε με 2 κινήσεις του μόνο μπουρδέλο και τον κόσμο και την ίδια την ομάδα των 12 παιχτών. Τώρα, και ενώ έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει τον κόσμο και να γίνει ίσως μια νέα αρχή και με τον οπαδικό κόσμο της Δόξας λόγω της προδιαγραφόμενης ανόδου, αυτός ρίχνει λάδι στην φωτιά και ίσως να βάζει και ταφόπλακα στην όποια προσπάθεια να γίνει μια καινούργια αρχή.

Το τι θα γίνει από δω και πέρα μου είναι άγνωστο, ίσως και αδιάφορο πια. Αργά η γρήγορα αυτός θα φύγει και τότε αυτό που θα έχει αφήσει πίσω του θα είναι για άλλη μια φορά ένας διχασμένος λαός. Μόνη περίπτωση πια να αναστραφεί το κλίμα είναι να ζητήσει συγνώμη, δεν ξέω τι θα πει, απλά να ζητήσει συγνώμη και να κάνει αναμφισβήτητα αυτός το πρώτο βήμα για να διορθωθεί η κατάσταση.

Αλλιώς, αυτό που εγώ προτείνω είναι συσπείρωση του κόσμου, μαζική παρουσία στο γήπεδο και βρίσιμο σε αυτόν που όχι μόνο αποδεικνύει πως δεν ξέρει που ήρθε, αλλά προχωράει στο άλλο άκρο, να υποβαθμίζει τον κόσμο αυτής της ομάδας, τον κόσμο πρωταθλητή των τελευταίων 4 χρόνων σε όποια κατηγορία και αν παίξαμε, αφού οι μπαοκτζήδες και οι αρειανοί που λέει κάναν έδρα τους σχεδόν κάθε έδρα και δεν αφήσαν ποτέ μόνη την ομάδα στα εκτός, όπου ως γνωστόν όλοι αυτοί αφήνουν τις δικές τους τις ομάδες και εκδράμουν κάθε Κυριακή για να βλέπουν την 2η τους ομάδα.

doxale

Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα

Δημοσίευση από gatzilakis Κυρ 18 Σεπ 2011 - 0:49

ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ. ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΜΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΛΙΓΑΚΙ ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΞΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ....ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.
ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ : Η Ρ Ε Μ Ι Α !!!!!!!!

gatzilakis

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009

Δημοσίευση από doxale Κυρ 18 Σεπ 2011 - 1:00

Το αδιάφορο έχει να κάνει με την παρούσα κατάσταση και όχι για το τι μέλλει γενέσθαι όταν αποφασίσει να φύγει...

doxale

Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα

Δημοσίευση από PasGiannina Κυρ 18 Σεπ 2011 - 1:38

Απαράδεκτες τέτοιες εκφράσεις, τι να λέμε τώρα.
Δεν λέγονται τέτοια πράματα από πρόεδρο ομάδος, τόσο για τους οπαδούς, όσο και για τις φιλαθλητικές του προτιμήσεις.
Μετά από αυτές τις κουβέντες, πιστεύω πως ήδη ξόφλησε από την ομάδα ο τύπος.
Πιθανόν να το έκανε και επίτηδες, οπότε αναμείνατε εξελίξεις σε λίγες μέρες....μάλλον ο τζες την κάνει από την Δόξα Δράμας και βρήκε αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, για να την κάνει πιο γρήγορα.
Δεν μπορώ να το εστιάσω κάπου αλλού το πράμα, εκτός κι αν ο τύπος έχει πάθει κάτι στον εγκέφαλο.....που δεν το νομίζω.
Για το ότι ήταν φιλόγαυρος το ξέραμε...το φιλοΠΑΟΚτσής από πότε βγήκε ?.....και τα μυαλά στα κάγκελα κιόλας ?....μωρέ τι μας λες...τα κάγκελα της Δοξάρας τι έχουν δηλαδή, δεν σου κάνουν ?....της τούμπας είναι καλύτερα ?....ε τράβα εκεί ρε μεγάλε και σφηνώσου και μην ξεκολλήσεις ποτέ.....

Ηρεμία όπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω και αναμείνατε τις εξελίξεις.....δεν μου βγαίνει από το μυαλό εμένα.....κάποιο λάκκο έχει η φάβα.....
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από sellos Κυρ 18 Σεπ 2011 - 1:55

Η πρώτη σκεψη που μου ήρθε είναι αυτό που έγραψε και ο P.G
"Ηρωική έξοδος"

Πολύ περίεργη δήλωση-συνέντευξη στο συνολό της κι όχι μονο στα επίμαχα σημεία..
Θα δείξει...
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από mavraetos_4 Κυρ 18 Σεπ 2011 - 8:28

mario4 έγραψε: "μεγάλος μέρος των οπαδών ΜΑΣ είναι ΠΑΟΚ ΚΑΙ Άρης" και μετά "ΠΑΟΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα" και ότι υποστηρίζει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κατ αναλογία ομάδων 2 διαφορετικών πρωταθλημάτων (Μπαρτελόνα και Τσέλσι)....
και εκεί πού νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα σε αυτόν τον κόσμο!

ΆΒΥΣΣΟΣ..............!

affraid

+1 lol!
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 Doxavs

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από mavraetos_4 Κυρ 18 Σεπ 2011 - 8:37

Τώρα που μας έδειξε λίγο τον τρόπο που σκέφτεται αρχίζουν να εξηγούνται κάπως και οι μέχρι τώρα ενέργειές του.

Τι να πει κανείς, ο άνθρωπος απ' ότι φαίνεται, δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται.

Επειδή δεν είμαι στη Δράμα & δεν έχω ιδέα από τα διοικητικά της ομάδας μας δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχει δίπλα του (είτε στη Δράμα είτε στον Πειραιά - αν υπάρχουν τέτοιοι).
Πολλές φορές (γενικά μιλάω) οι απόψεις κάποιου που ασκεί διοίκηση όταν δεν έχει άμεσα επαφή με τους "από κάτω" διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό από τους "παρατρεχάμενους".

Αλλά για τα "είμαι ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα" ε... εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 Doxavs

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 7 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από coldlife Κυρ 18 Σεπ 2011 - 10:37

gatzilakis έγραψε: ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ. ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΜΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΛΙΓΑΚΙ ....ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΞΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ....ΑΝ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.
ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ : Η Ρ Ε Μ Ι Α !!!!!!!!

1926:respect1: :mpravo: :ok:
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από gioricas Κυρ 18 Σεπ 2011 - 11:44

δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε μαζι του...υπαρχουν παραδειγματα προεδρων που του εβαλαν τα γυαλια (κωστουλας)..συγχαρητηρια στο διπλο του παναιτωλικου εχθες..μακαρι και εμεις να ειχαμε τετοιες προοπτικες αλλα δεν το βλεπω.πλεον κανενας δεν μπορει να πει απο μας οτι αυτον εχουμε τι να κανουμε...δεν επιτρεπεται μετα απο αυτα που ειπε...
gioricas
gioricas

Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ 18 Σεπ 2011 - 13:13

Καλά ρε που το βρήκατε αυτό το ''διαμάντι'';
Τι μας λές ρε φίλε;
Από πότε εμείς οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων της Μακεδονίας είμαστε ΠΑΟΚ και Άρης;
Αηδιαστικές οι δηλώσεις του!
Ο άνθρωπος μιλάμε είναι τραγικός!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ayuto PAS Κυρ 18 Σεπ 2011 - 13:36

O Σαμιος επρεπε να ειχε φυγει ΧΤΕΣ απο την διοιηκητικα της ΔΟΞΑΣ μετα την μεγαλη παπαντζα που αναφερε,και ας μην ειμαι Δραμινος
ayuto PAS
ayuto PAS

Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ 18 Σεπ 2011 - 13:49

Σάμιος: Ολομόναχος και… ΠΑΟΚάρα!

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας μίλησε για την παρουσία του στους «μαυραετούς», τη ματαίωση του φιλικού με τον Ηρακλή, τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δήλωσε εκτός από Ολυμπιακός και… ΠΑΟΚάρα!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Σάμιος, προκειμένου να αιτιολογήσει την απόφασή του να ματαιωθεί η φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Παράλληλα, μίλησε για τον αγώνα που δίνει η Δόξα για να παίξει στη Super League και σημείωσε ότι δεν μπήκε στο ποδόσφαιρο για να γίνει γνωστός και αρεστός.

Αναλυτικά ο Σάμιος δήλωσε:

Για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η Δόξα τη νέα σεζόν:

«Πρέπει να αγωνίζεται εκεί που δικαιούται, δηλαδή στην Super League. Έτσι πως έγιναν τα πράγματα αυτή που δικαιούται να ανέβει και να παίξει στην πρώτη κατηγορία βάσει νόμου είναι η Δόξα. Οι Σέρρες και η Λάρισα υποβιβάστηκαν, η Καβάλα και ο Βόλος αποβλήθηκαν άρα αυτοί που αντικαθιστούν αυτούς τους δύο είναι ομάδες από την Β΄ Εθνική που δικαιούνται βάσει βαθμολογίας και νόμου. Δικαιούμαστε να παίξουμε στην Super League».

«Φέτος στη Δόξα έγινε μια τεράστια υπέρβαση στηριγμένη σε λίγους και καλούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα ένα μεγάλο κομμάτι των οπαδών μας είναι ΠΑΟΚ και Άρης. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαι ολομόναχος, ούτε καν σπόνσορες από την Δράμα έχω και για αυτό τον λόγο δεν δέχομαι κριτική από κανέναν. Προσπαθούμε σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία με έναν πυρήνα λίγων ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και θα το πετύχουμε».

Για την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο:

«Ασχολήθηκα από χόμπι γιατί τα πράγματα πίστευα πως είναι τελείως διαφορετικά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και θέλησα έτσι να το βοηθήσω και να πολεμήσω αυτούς που δεν θέλουν το καλό του, δηλαδή τους άσχετους με το ποδόσφαιρο και τα λαμόγια».

Για τη ματαίωση του αγώνα με τον Ηρακλή:

«Με τον Ηρακλή είχαμε συμφωνήσει να παίξουμε έναν αγώνα, όχι να συμμετάσχουμε σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και διάφορα τέτοια πράγματα. Το είδαμε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής μιλώντας για συλλαλητήριο το οποίο θα ξεκινούσε μέσω του αγώνα. Αν γνωρίζαμε από την αρχή πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν για συλλαλητήριο δεν θα συμμετείχαμε. Οι ομάδες είναι για να παίζουν ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, είναι θέαμα και δεν μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Αν ο αγώνας ήταν αποκλειστικά και μόνο για οικονομική ενίσχυση της ομάδας του Ηρακλή δεν θα είχαμε καμία απολύτως αντίρρηση και θα παίζαμε κανονικά. Οι πληροφορίες ωστόσο που ήρθαν στα αυτιά μας έκαναν λόγο για κάτι τελείως διαφορετικό και συγκεκριμένα για την μάχη που δίνει ο Ηρακλής τον τελευταίο καιρό για την δικαίωσή του. Εμείς άλλωστε θέλουμε να παίξουμε μπάλα καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και χρειαζόμαστε παιχνίδια στα πόδια των παικτών μας.

Προσωπικά κυνηγάω τη βία στα γήπεδα και μάλιστα έχω απειλήσει με κλείσιμο τους συνδέσμους της ομάδας μου διότι δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Ξαναλέω πως η ομάδα μου δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε αγώνα με τέτοιο σκοπό σαν αυτό του Ηρακλή.

Καταλαβαίνουμε τι περνάει ο Ηρακλής καθώς και η δική μας η ομάδα έχει δεχτεί μεγάλο πόλεμο στο παρελθόν από παντού. Ωστόσο αυτήν την περίοδο και έτσι όπως έχουν τα πράγματα η καλύτερη λύση είναι να μη κάνουμε τίποτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα»

Για το αν δέχτηκε παρέμβαση από κάποιον και ανέβαλε το ματς:

«Στην αντρική μου τιμή δεν δέχτηκα ποτέ ούτε πρόκειται να δεχτώ παρέμβαση από κανέναν. Είμαι ο μόνος μεγαλομέτοχος στην ομάδα και αυτός που θα βγει μπροστά για το οτιδήποτε υπάρξει για την ομάδα. Για τον αγώνα με τον Ηρακλή μόλις πληροφορηθήκαμε πως ήταν να γίνει συλλαλητήριο μέσω του αγώνα τότε την ίδια στιγμή τον ανέβαλα. Αμέσως με πήρε ο πρόεδρος του Ηρακλή ο κ. Παντελή και ρώτησε τον λόγο που προχώρησα σε αυτή την απόφαση και του απάντησα πως η ομάδα μου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανέναν ως εφαλτήριο διαμαρτυριών.

Αν ο Ηρακλής θέλει να διαμαρτυρηθεί να το κάνει αλλά να μην χρησιμοποιεί ομάδες για να ξεκινήσει από εκεί τα συλλαλητήριά του. Εμείς αποφασίσαμε να έρθουμε να παίξουμε έναν αγώνα στη Θεσσαλονίκη καθώς σεβόμαστε τις ομάδες της πόλης. Ο Ηρακλής είναι ένα ιστορικό σωματείο, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Επιστρέφοντας στα της αναβολή να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αν δεχόμασταν να γίνει ο αγώνας και μετά από αυτόν γινόταν φασαρία και η ομάδα μου ήταν εμπλεκόμενη σε αυτήν με φασαρίες και επεισόδια τι θα λέγαμε τώρα; Αυτό που ήταν ύποπτο από την αρχή ήταν η μέρα και η ώρα στην οποία επέμεναν οι παράγοντες της ομάδας και δεν άλλαζαν απόφαση.

Αν έκανε κάτι τέτοιο η Δράμα τι θα λέγατε; Πάντως αν γνώριζα από την αρχή το τι θα γινόταν και δεχόμουν να γίνει ο αγώνας τότε θα είχατε κάθε λόγο να μου πείτε τα πάντα».

Σχετικά με την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση του Ηρακλή:

«Δεν ήταν επιλογή του Ηρακλή, αλλά δική μας και αυτό ήταν που μας έκανε να κάνουμε πίσω. Αν ξέραμε από την αρχή τι θα γινόταν θα λέγαμε στους υπεύθυνους να γίνει κανονικά ο αγώνας και την επόμενη μέρα αν ήθελαν ας έκαναν και συλλαλητήριο και διαμαρτυρία και ό,τι ήθελαν. Όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Δεν θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε κανέναν να μας χρησιμοποιήσει για δικιά του διαμαρτυρία, για δικό του συλλαλητήριο».

Η άποψή του για τον Ηρακλή:

«Θα απαντήσω ειλικρινά και όχι διπλωματικά. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για το θέμα του Ηρακλή για αυτό ό,τι και να πω θα δείξω άγνοια. Αλλά όταν βλέπω ένα ιστορικό σωματείο με τόσο κόσμο από πίσω να περνάει τέτοια πράγματα λυπάμαι και το συμπαραστέκομαι. Είμαι όμως διατεθειμένος να δεχτώ και να σεβαστώ τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και των οργάνων».

Σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Δεν βγήκα στο ραδιόφωνο για να απολογηθώ ούτε να γίνω αρεστός στους φίλους του Ηρακλή. Για αυτό δεν θα απαντήσω στα σχόλια των φίλων του Ηρακλή. Ωστόσο αυτό που έχω να πω είναι πως ξέρω τον Μαρινάκη από τότε που φορούσε κοντά παντελόνια. Τα λεφτά που έχω βάλει στην Δόξα Δράμας ας μου πουν εκτός από τον Μυτιληναίο ποιοι από τους παράγοντες και μεγαλομετόχους του Ηρακλή τα έβαλαν και μετά θα δούμε ποιος είναι κατευθυνόμενος και ποιος όχι.

Για τους παίκτες τους δανεικούς που πήρα από τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για παικταράδες οι οποίοι έχουν πολύ ταλέντο. Προσπάθησα να πάρω κι άλλους παίκτες και από άλλες ομάδες ακόμα και από τον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν τα κατάφερα και έτσι πήρα από τον Ολυμπιακό.

Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι Ολυμπιακός. Ωστόσο στο γραφείο μου στον Πειραιά το οποίο είναι απέναντι από του κ. Μαρινάκη έχω τοποθετήσει την σημαία της Δόξας Δεν ήρθα στο ποδόσφαιρο για να γίνω γνωστός και αρεστός».

Για το αν θα επένδυε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης:

«Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι «βαριές» ομάδες, με μεγάλη ιστορία και δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που θέλω να κάνω. Θέλω μέσα από μια ομάδα να βγάλω ταλέντα και να δημιουργήσω μια ομάδα που θα προσφέρει θέαμα και σε τέτοιες μεγάλες και «βαριές» ομάδες δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο εύκολα και αυτό γιατί πάνε για πρωταθλητισμό και για τρόπαια. Μετά τον Ολυμπιακό είμαι ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα. Πως γίνεται δηλαδή κάποιος να είναι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι κτλ. έτσι και εγώ είμαι ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ»!

onsports.gr

ΥΓ.: Τα υπογραμμισμένα σημεία είναι οι εξωφρονοστικές δηλώσεις του Σάμιου

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Κυρ 18 Σεπ 2011 - 13:53

vsouli δεν μας σχολιασες την συνεντευξη του..

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ 18 Σεπ 2011 - 13:56

Κάτι ήξερε ο GLORY 4 που έλεγε τα χειρότερα για τον Σάμιο!
Οι προβλέψεις του βγήκαν αληθινές!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ???????? Κυρ 18 Σεπ 2011 - 14:01

ΟΛΟΙ γραφανε διθυραμβους οταν ηρθε...
Οταν ελεγε οτι ειναι ολυμπιακος δεν ελεγε πραμα κανεις...
Τωρα γιατι παρεξηγησαν?
Vsouli θα ηθελα πολυ να κουβεντιασουμε για Μαχλα που κανει μεταγραφες και δεν εχει να πληρωσει και για Σαμιο που πληρωνει και ξερει μεχρι που φτανει η τσεπη του...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από apaixtos Κυρ 18 Σεπ 2011 - 15:02

gomez4 έγραψε:ΟΛΟΙ γραφανε διθυραμβους οταν ηρθε...
ναι τοτε δεν ξεραμε οτι ειναι τετοιο σουργελο,το οτι ειναι ολυμπιακος θεωρηθηκε φυσιολογικο διοτι ειναι απο τον πειραια.γιαυτο το λογο ομως εφαγε πολεμο απο πολλους στην δραμα!
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από WolfOfRuin Κυρ 18 Σεπ 2011 - 15:12

Τραγελαφικός! Τελικά άμα πιάσεις το παραγοντιλίκι, την ψευτομαγκιά κάποια στιγμή την βλέπεις σαν ειλικρίνεια. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος θέλει το καλό της Δόξας;
WolfOfRuin
WolfOfRuin

Αριθμός μηνυμάτων : 772
Τόπος : Beyond the crimson horizon
Registration date : 03/12/2010

Δημοσίευση από gatzilakis Κυρ 18 Σεπ 2011 - 15:37

apaixtos έγραψε:
gomez4 έγραψε:ΟΛΟΙ γραφανε διθυραμβους οταν ηρθε...
ναι τοτε δεν ξεραμε οτι ειναι τετοιο σουργελο,το οτι ειναι ολυμπιακος θεωρηθηκε φυσιολογικο διοτι ειναι απο τον πειραια.γιαυτο το λογο ομως εφαγε πολεμο απο πολλους στην δραμα!

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ . ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΧΛΑΣ Κ.Λ.Π ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ , ΑΦΗΣΤΕ.... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ .ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .

ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΑΝΤΙΤΣ, ΨΩΜΑ ,ΓΚΟΥΕΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ) ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ,ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ

gatzilakis

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009

Σελίδα 7 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή