Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

+46
veteranos-6-
katakoyzinos1973
thanosleeds
roni4
orestis 7
red bull
PANSERRAIKARA
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ1918
WolfOfRuin
ayuto PAS
sellos
coldlife
Centaur
the_Next
doxale
SONICPUNK 4
COOPER 14
κεμπαπ-δοξαρα
MYKONOS
vsoulis
gioricas
apaixtos
PasGiannina
Serraios-5-
gatzilakis
LeeHooker
pasas4
DOXARAS4
PYTHON
duan
miltosdoxa
dd1918
doxa dramas athens club 4
fumangus
Michael
fil
Sir George
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
mavraetos_4
burgos
eddy
monoDOXA!!!
morfi
remali
mario4
50 απαντήσεις

Σελίδα 10 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 10 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από thanosleeds Σαβ 7 Απρ 2012 - 19:58

Ρε παιδιά πείτε κάποιος στον Sir George να ξαναμπεί στο beta.
thanosleeds
thanosleeds

Αριθμός μηνυμάτων : 1379
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα : Τρίκαλα
Ομάδα : ΑΟ Τρίκαλα-Leeds United
Registration date : 08/07/2010

https://www.youtube.com/user/thanosleeds

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 10 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]

Δημοσίευση από fumangus Τετ 11 Απρ 2012 - 2:04

Καλά τα λέει ο Σάμιος...
Σαν τον Καρατζαφέρη...
Και κείνος καλά τα λέει...
Πρόεδρε, μην μασας μια. Περίμενε και την τελευταία δόση και μετά. Τώρα είσαι απλά στα λεφτά σου.. Το Δεκέμβρη που θα σαι 1.000.000 πάνω, τότε πούλα!
Εδώ εξαιτίας του τσίτσου χάσαμε 4 χρόνια. Να μη χάσουμε 1 και για σένα.. Και 2 αδερφέ χαλάλι. Οι Δοξαίοι πλερώνουν και οι Δοξοθάφτες λεζάντα.. Χαϊ κλας να ουμε!! Χαϊ σοσαϊετι και έτσι...

Δ Ο Ξ Α - Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Α - Μ Α Σ Ω Ν Ι Α !
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα : Δόξα
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Πεμ 12 Απρ 2012 - 3:26

thanosleeds έγραψε:Ρε παιδιά πείτε κάποιος στον Sir George να ξαναμπεί στο beta.

ρε φιλε αυτος ο θαμιος μας εχει κοψει τα παντα.τον ειχα δει πριν κανα μηνα σε ενα προποτζηδικο και του ειπα του σερ χαθηκαμε ρε.ε ρε μαλακα εδω ημασταν παρεα απο το σχολειο που βρισκομασταν μονο στο γηπεδο και δες φετος,ολα κοπηκανε.αμα τον ξαναπετυχω πουθενα θα του δωσω την προσκληση!
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από katakoyzinos1973 Τρι 24 Απρ 2012 - 14:40

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Μαυρο τριφυλι πιο δυνατο απο το πρασινακι !! Cool
Exclamation καλό
katakoyzinos1973
katakoyzinos1973

Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα : Καβάλα
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Τρι 8 Μάης 2012 - 11:09

«Είμαι απογοητευμένος που φεύγω έτσι από τη Δόξα»

Αν ο κορμός μιας ομάδας ξεκινάει από τον άσσο, την θέση κάτω από τα δοκάρια, τότε η Δόξα μετράει πλέον μια πολύ σημαντική απώλεια με την φυγή του Ντίνο Σέρεμετ. Ο Σλοβένος ενημερώθηκε από τον Κασδοβασίλη ότι δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης και του προπονητή Κατσαβάκη (που δεν φαίνεται να παραμένει), μετά από ενάμισι χρόνο εξαιρετικής παρουσίας κάτω από τα δοκάρια των «μαυραετών».

Η απομάκρυνση του ήταν το τελευταίο γεγονός μιας περίεργης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες αγωνιστικές όπου πραγματικά ξένισε τον κόσμο της ομάδας, η απουσία του Σλοβένου, χωρίς να συντρέχει πρόβλημα τραυματισμού και σε μια χρονική στιγμή που ήταν σε καλή φόρμα και ο Μανουέλ Ρόκα με πρόβλημα. Αρχικά λέχθηκε ότι υπήρχε πειθαρχικό παράπτωμα παράλληλα με την φήμη ότι παραγκωνίστηκε ένα παιχνίδι πριν συμπληρώσει τα είκοσι για να μην πάρει το πριμ των συμμετοχών. Τελικά ξεκίνησε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ αλλά μάλλον χωρίς αντίκρισμα. Για όλα αυτά κατά πως φαίνεται ήταν πρώτος που του ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας παρά την πραγματικά πολύτιμη αγωνιστική συνεισφορά του.

Η SportDrama βρήκε τον πρώην –πλέον- πορτιέρο των «μαυραετών» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν την αναχώρηση του για την ιδιαίτερη του πατρίδα και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του:

-Πως νιώθεις τώρα που έφυγες από την Δόξα μετά από σχεδόν δύο χρόνια ;

«Νιώθω ότι έφυγα «κάπως» από την ομάδα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν ήταν το σωστό. Ένιωσα απογοητευμένος».

-Και αυτό γιατί;

«Δεν ξέρω νιώθω ότι ήμουν στην ομάδα ενάμιση χρόνο και ήμουν καθαρός επαγγελματίας και νομίζω ότι δεν έπρεπε να φύγω όπως έφυγα»

-Τι θα κάνεις από εδώ και πέρα, έχεις κάτι συγκεκριμένο ;

«Όχι δεν έχω τίποτα ακόμα, ούτε κάποια πρόταση. Όλα είναι στον αέρα».

-Πέρσι έφυγες το καλοκαίρι και ξαναγύρισες. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει κάτι τέτοιο φέτος ;

«Δεν το ξέρω. Αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Αλλά επειδή αγαπάω την ομάδα και την πόλη της Δράμας και όσους ασχολούνται με την Δόξα δεν αποκλείω μια περίπτωση επιστροφής μου ποτέ. Πέρασα καλά στην ομάδα 1.5 χρόνο».

«Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε ο Χαραλαμπίδης»

-Ποιά ήταν φέτος η καλύτερη σου στιγμή στην Δόξα και ποιά η χειρότερη ;

«Δεν μπορώ να σου πω μεμονωμένα περιστατικά, πάντως από τις καλύτερες και ίσως η καλύτερη ήταν όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα παίξουμε στην Σούπερ λίγκ .

Και η χειρότερη μου στιγμή, προσωπικά, ήταν όταν έφυγε ο Χαραλαμπίδης. Ήμασταν όλοι λίγο- πολύ χάλια στην ομάδα. Πραγματικά πιστέψαμε ότι δεν κάναμε κάτι που άξιζε για να φύγει, αν καταλαβαίνεις, πάντως εκείνες τις μέρες γενικότερα εγώ ήμουν χάλια, αλλά επειδή είμαι επαγγελματίας έπρεπε να συνεχίσω. Στο λέω ειλικρινά χωρίς να έχω κάποιο κακό λόγο, κάπου ότι με πείραξε. Δούλευε με απίστευτα προβλήματα, που τα ξέραμε μόνο εμείς που ήμασταν μέσα στην ομάδα και το πάλευε όσο μπορούσε, χωρίς να τα παρατήσει. Έκανε πολύ καλό πρόγραμμα και ήταν πολύ αγαπητός στους παίκτες».

-Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έπαιζες. Ακούστηκαν πολλά, ότι δεν πήρες συμμετοχές λόγω πριμ;

«Κοίτα εγώ έχω χάσει μόνο επτά παιχνίδια. Ήμουν έτοιμος να παίξω , ήμουν σε φόρμα αλλά τέλος πάντων καταλαβαίνω ότι από πίσω μου έχω κι’ άλλους παίκτες όπως ο Ρόκα, ο Δαύκος , και έπρεπε να τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν και το καταλαβαίνω. Ξέρω πως είναι αυτά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που είμαι».

-Δηλαδή δεν πιστεύεις ότι ο λόγος που έμεινες έξω ήταν το θέμα του πριμ;

«Όχι δεν θέλω πω κάτι γι αυτό» .

DSC 0206 modified-Πως ήταν η συνεργασία σου με τους προπονητές σου, τον Κάντα και τον Κατσαβάκη;

«Για τον Κάντα έχω να πω τα καλύτερα. Ενάμιση χρόνο μαζί, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουμε μοχθήσει πολύ, βέβαια βλέπαμε κάποια πράγματα διαφορετικά ορισμένες φορές, πράγμα που το βρίσκω σωστό. Επειδή ήμασταν πολύ κοντά, ότι είχα εγώ του το έλεγα και αυτός το ίδιο. Είχαμε καθαρές σχέσεις και αν διαφωνούσαμε πάνω στην δουλειά μας ότι λέγαμε μετά και μετά κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Ίσως ο καλύτερος έλληνας που έχω δουλέψει μέχρι τώρα. Όσο για τον Κατσαβάκη δεν μπορώ να σου πω εγώ, δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον Κατσαβάκη ή να τον κρίνω» .

-Ότι λεφτά ήταν να παίρνεις από την Δόξα τα πήρες ;

«Τελικά δεν πήρα αυτά που έπρεπε να πάρω, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει κρίση στην Ελλάδα και συνεπώς υπάρχει και στο ποδόσφαιρο, απλά δεν πήρα αυτά που περίμενα».

http://sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/11103--sportdrama-.html
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Τρι 8 Μάης 2012 - 11:09

Τέλος και ο Μπριλάκης

Μετά τον Ντίνο Σέρεμετ, ακόμα ένας παίκτης της Δόξας Δράμας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αναζητώντας νέα ποδοσφαιρική στέγη.

O Χάρης Μπριλάκης αποτελεί παρελθόν για τους "μαυραετούς", καθώς την Τρίτη (08/05) θα υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος τόνισε σχετικά: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι δρόμοι μας χωρίζουν άλλα μπορεί να ξανασυναντηθούμε με την Δόξα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με φέρανε στη Δόξα και στον πρόεδρο παρά το ότι κάποιοι στην Δράμα τον κατακρίνουν.

Για μένα ήταν από τους πιο φερέγγυους προέδρους που γνώρισα και μέσα στην σημερινή κατάσταση που ζούμε η φερεγγυότητα είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Επίσης σχετικά με το μπάτζετ και τα μικρά συμβόλαια θέλω να πω ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής συμφωνεί σε ένα ποσό, σημασία έχει να πληρώνεται.

Στεναχωριέμαι πάντως που λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα μπορούσα. Εύχομαι στη Δόξα να επιστρέψει άμεσα εκεί που αξίζει στην μεγάλη κατηγορία δηλαδή. Ειδικά τώρα που θα έχει το γήπεδο της θα είναι ακόμα πιο δυνατή η ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω συμπαίκτες και προπονητές για την συνεργασία που είχαμε".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/doxadramas/telos-kai-o-mprilakhs.1764707.html
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Τετ 6 Ιουν 2012 - 23:48

κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από sellos Δευ 16 Ιουλ 2012 - 18:49

Σούλης: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 10 78e43912754a8193e8557d8b356aaeb2_L

Παρουσιάστηκε από τη Δόξα Δράμας ο νέος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Σάμιος.

Ο πρόεδρος της Δόξας στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε ότι: «Παρέλαβα την ομάδα το Φεβρουάριο του 2009 το μόνο που βρήκα ήταν χρέη που τελικά ξεπερνούσαν κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ομάδα χωρίς γήπεδο. Χωρίς υποδομές, με ελάχιστα έσοδα , με χαμηλή υπόληψη και χωρίς πλάνο. Μέσα στη χειρότερη κρίση για την Ελλάδα , την οικονομία και το ποδόσφαιρο. Τρία δύσκολα χρόνια, μέσα στα οποία με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και των συνεργατών μου στην ομάδα κάναμε πολλά . Και το κυριότερο, κάναμε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , σήμερα, πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν οφείλουμε στην εφορία, στο ΙΚΑ, τους παίκτες μας. Εξασφαλίσαμε άμεσα αδειοδότηση και εαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εφαρμοστούν οι νόμοι, η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται στη Super League, όπου μετά από 17 χρόνια επανήλθε με το σπαθί της. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα υποκλίνεται στο ήθος και τις αξίες αυτής της ομάδας, που πάλεψε με υπερηφάνεια έως το τελευταίο λεπτό κάθε παιχνίδι, δίνοντας όλους τους αγώνες εκτός έδρας μακριά από το γήπεδο της. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς βοήθειες, αντίθετα πολλές φορές ολοφάνερα υποστήκαμε την κακοποίηση των σκοτεινών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Έχουμε την ευτυχία και την ευλογία, με την βοήθεια όλων των φορέων και όλων των Δραμινών , να παραδώσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές το νέο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο μας να αναδείξουμε τα ταλέντα του τόπου μας και τα Ελληνόπουλα! Και να κάνουμε αυτό που πάντα έκανε η Δράμα. Να στηρίζει , να προάγει και να τροφοδοτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι σήμερα εδώ για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι για να σας δηλώσω περήφανος και πανέτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα μου σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου. Το τι έχω κάνει για την ομάδα οικονομικά μπορεί να ελέγξει και να δει ο καθένας. Αυτό που πρέπει να δείτε επίσης είναι η αγάπη, η αφοσίωση και η πίστη μου στο χτίσιμο μιας υγιούς ομάδας και την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Καλώ όλον τον κόσμο της Δράμας να στηρίζει τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης. Τη Δόξα μας. Ο δεύτερος λόγος είναι να παρουσιάσω το νέο τεχνικό μας, τον 44χρονο Έλληνα προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο στον οποίο δίνω το λόγο».

Στην συνέχεια ο νέος προπονητής της Δόξας Σούλης Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο και σημείωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ και προσωπικά κ. Σάμιο για την τιμή να αναλάβω μια τόσο ιστορική και με τόσο κόσμο ομάδα, τιμή για μένα και για οποιοδήποτε Έλληνα προπονητή. Σίγουρα το να αναλαμβάνεις μια τέτοια ομάδα συνεπάγεται με μεγάλες ευθύνες. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στην καριέρα μου και το λέω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα αντίπαλο και καμία ομάδα. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα είναι δίπλα μας θα είναι η καλύτερη μεταγραφή. Μόλις μου είπε ο πρόεδρος ότι θα παίξουμε στο γήπεδο της Δράμας δεν το σκέφτηκα καν και είπα το ναι άμεσα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για όποια κατηγορία και αυτό το βεβαιώνω».

Για το τι μέτρησε περισσότερο για να πει το ναι στην Δράμα παρά το γεγονός ότι είχε άλλες προτάσεις: «Πριν μιλήσω με τον πρόεδρο είχα προτάσεις και από ομάδες Σουπερλιγκ και είχα πει αν σε θέλει κάποιος πολύ πρέπει να στο δείχνει πραγματικά και όχι μόνο για τις εντυπώσεις. Μετράει επίσης ότι να έχεις πάντα τις απαιτούμενες συνθήκες και προϋποθέσεις για να πετύχεις. Μέτρησε πολύ ότι έχω έρθει πολλές φορές αντίπαλος και μου άρεσε το γήπεδο η δυναμική του κόσμου».

Για το αν η Δόξα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με το ρόστερ που διαθέτει: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12-13 παιδιά στην ομάδα που παίξανε στην Σούπερλιγκ και αποτελούν την βάση για εμάς. Άλλωστε τα “ονόματα” φαίνονται μέσα στο γήπεδο».

Για τις 400 παρουσίες σε πάγκους: «Είμαι ευτυχισμένος για τα 400 παιχνίδια και στόχος μου είναι να κάνω περισσότερες τις συμμετοχές της Super League από αυτές της Football League».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από ομάδες πριν το τέλος της σεζόν: «Είμαι άνθρωπος που δεν στέκομαι στα συμβόλαια και αν δω ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ άλλο προτιμώ να φύγω γιατί θεωρώ ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα ακόμα και αν έχω προσωπικό κόστος».
flnews.gr
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από veteranos-6- Δευ 20 Αυγ 2012 - 10:40

veteranos-6-
veteranos-6-

Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010

Δημοσίευση από fumangus Δευ 27 Αυγ 2012 - 22:39

fumangus
fumangus

Δημοσίευση από burgos Τετ 29 Αυγ 2012 - 12:51

Τσιτσος\..Μονος ημουν εγω... Ε οχι και μονος κυρ κωστα.Γενικο αρχηγο γκοτζαμ σουροπλη ειχες..

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 6 Σεπ 2012 - 18:54

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Σούλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη Τύπου ζήτησε από όλους να στηρίξουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις γκρίνιες που ακούστηκαν μετά το βαρύ 3-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τόνισε ότι και μεταγραφή να μην γίνει ο ίδιος θεωρεί σίγουρη την επιτυχία και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους νεαρούς.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Χωρίς τον κόσμο καμιά ομάδα δεν μπορεί να λέγεται «μεγάλη», πόσο μάλλον μια ομάδα σαν την Δόξα που είναι υγιέστατη και σε απολύτως επαγγελματικά πλαίσια. Είμαστε μια από τις λίγες ομάδες που δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και η Δόξα είναι πολυτέλεια σε αυτό το κομμάτι.

Η Δράμα είναι μια πόλη με ποδοσφαιρική δυναμική πολύ μεγάλη. Ο κόσμος αγαπάει την Δόξα και το έχω ήδη δει στα φιλικά που δώσαμε μέχρι τώρα, από τον κόσμο που αψηφά την ζέστη και έρχεται να δει την ομάδα. Αυτόν τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας, κοντά στα παιδιά και στην προσπάθεια τους».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των «μικρών» και για το θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Θέλω να φτιάξω έναν κορμό από νέα παιδιά, που να πάνε για την νίκη. Στις 23 του Σεπτέμβρη εγώ θέλω να πάρουμε την πρώτη μας επιτυχία. Αν δείτε την ομάδα να μην ματώνει για την φανέλα και τους παίκτες να μην τα δίνουν όλα για να κερδίσουν τότε μπορεί ο καθένας να πει οτιδήποτε.

Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα και να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών. Είναι 7-8 μικροί, τους ξέρετε όλοι, δραμινά παιδιά, τα οποία τα πιστεύω ότι αν δουλέψουν όπως πρέπει θα είναι «αύριο» βασικοί στην ενδεκάδα και σε 2-3 χρόνια θα τους θέλουν οι ομάδες γιατί θα μπορούν να παίξουν οπουδήποτε. Τα παιδιά αυτά εγώ τα πιστεύω και θα συνεχίσω να τους δίνω ευκαιρίες.

Δεν γίνεται αλλιώς, έτσι όπως είναι η κατάσταση στην χώρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να βασιστούμε στους μικρούς. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι μιζέρια και γκρίνια, με μια άσχημη εμφάνιση αμέσως άρχισαν οι γκρίνιες. Για αυτό και διάλεξα αυτήν την χρονική στιγμή για να τα πω αυτά που θέλω.

Το ξαναλέω πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες συνολικά μέσα στην ομάδα. Ακόμη και να μην κάνουμε καμιά μεταγραφή μέχρι την άλλη Παρασκευή εγώ είμαι ευχαριστημένος με το υλικό που έχει η ομάδα. Εγώ και έτσι θα την πάω την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα. Και επιμένω να το λέω ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί ένας προπονητής που δεν είναι ευχαριστημένος με μια κατάσταση η καλύτερη λύση που έχει είναι να σηκωθεί να φύγει».

Για τον Σούλη δεν υπάρχει φετινός πήχης άλλος πέρα από «την νίκη και την καλή εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για την επιτυχία σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό αν το πετύχουμε για μένα σημαίνει ότι πάμε καλά».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/248309-Doxa-Dramas-Papadopoylos-Tha-petyhoyme-kai-etsi?click=home-breakingnews
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 6 Σεπ 2012 - 19:22

ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ. 2 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ? ΤΑ ΔΡΑΜΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ 7 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ...... ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΙ. 2 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ 2 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΔΛΔ Ο ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΟΣ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 29 Σεπ 2012 - 5:15

Γελαδάρη, σ’ ευχαριστούμε για όλα

«Καλώς ήρθε σπίτι σου Δημήτρη». Με αυτή τη φράση στο πανό που ανάρτησαν στα κάγκελά της θύρας 2, οι φίλοι της Δόξας Δράμας υποδέχτηκαν τον Δημήτρη Γελαδάρη τον περασμένο Ιανουάριο. Δεν πέρασαν παρά μόνο εννέα μήνες και ο 37χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τους μαυραετούς για να μεταγραφεί στη γειτονική Καβάλα! Πήρε το καπελάκι του και έφυγε ο Γελαδάρης, αφού από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας φάνηκε ότι κάποιοι δεν τον ήθελαν στην ομάδα. Αν και η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν ιδιαίτερα χαμηλή για την αξία του ως ποδοσφαιριστή, αλλά και τον επαγγελματισμό του δέχτηκε να μείνει μέχρι που οι «γαλάζιοι» πληροφορήθηκαν ότι το δελτίο του δεν είχε κατατεθεί στην ΕΠΟ! Το ημερολόγιο έγραφε 28 Αυγούστου και φυσικά κατευθείαν του κατέθεσαν πρόταση. Την ίδια ημέρα ο ίδιος ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά υπό το φόβο αντιδράσεων του κόσμου, η διοίκηση δεν θέλησε να τον αφήσει ελεύθερο. Η πίεση της Καβάλας αυξήθηκε το επόμενο διάστημα μέχρι που η πρόταση έφτασε σε τριπλάσιο επίπεδο από αυτά που θα εισέπραττε στη Δόξα. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και έχοντας την οικογένεια του να μένει στη Βέροια. Παρόλα αυτά το σκέφτηκε, είχε πρόταση για να καλυφθεί η διαφορά από φίλαθλο των μαυραετών, αλλά αρνήθηκε και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ξαναζήτησε να αποχωρήσει με το αίτημα του αυτή τη φορά να γίνεται δεκτό. Υπέγραψε στην Καβάλα που τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες ο συλλέκτης ανόδων Κώστας Βασιλακάκης και έλυσε το πρόβλημα του για το αριστερό άκρο της άμυνας με την απόκτηση του «παππού». «Θέλω να ευχηθώ στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους πρώην συμπαίκτες μου να έχουν υγεία και επιτυχίες», τόνισε ο Γελαδάρης που θα μείνει στη Δράμα και θα πηγαινοέρχεται στην Καβάλα για τις προπονήσεις: «Δεν θα ήθελαν να πω περισσότερα για την απόφαση μου να αποχωρήσει. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και επέλεξα να φύγω από μία ομάδα που αγάπησα. Αυτό το ξέρουν όλοι και θέλω να ζητήσω από τον πιστό κόσμο της να επιστρέψει στο γήπεδο και να τη στηρίξει γιατί έχει τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα». Ποιους παίκτες θα ήθελες να αποχαιρετήσεις από τη Δόξα; «Με όλα τα παιδιά είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Απλά με δύο ήμασταν κάναμε περισσότερο παρέα. Με τον Θωμά Γκαρακλίδη που μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά και τον Ιβάν Ρούσεφ. Γνώριζα πολλά για την ποδοσφαιρική του αξία και είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω περισσότερο αυτό το διάστημα στη Δράμα. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο που του αρέσει που ήρθε στη Δόξα και κάθε ημέρα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την ιστορία της. Του ανήκει το περιβραχιόνιο του αρχηγού», τόνισε και κάπου εδώ έκλεισε τη συνέντευξη στο dramagoal κλείνοντας τον κύκλο της συμμορίας των 12 που μετείχαν στα πλέι οφ της ανόδου.

Γελαδάρης: «Τους ευχαριστώ, αλλά δεν μπορούσα να δεχτώ»

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλη την κοινωνία, αλλά η αγάπη για τη Δόξα Δράμας είναι μεγαλύτερη από το χρήμα. Αυτό αποδεικνύουν τα αδέρφια Νίκος και Μιχάλης Τσιλλιγιρίδης, οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Δημήτρης Γελαδάρης είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιο του και να μεταγραφεί στην Καβάλα του πρότειναν να καλύψουν τη διαφορά και να παραμείνει στους μαυραετούς. Και μη νομίσει κανείς ότι η διαφορά ήταν μικρή… «Για πρώτη φορά στην επαγγελματική μου καριέρα θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα αδέρφια Νίκος και Μιχάλης Τσιλιγγιρίδης και ειδικότερα τον πρώτο», τόνισε ο 37χρονος αμυντικός και εξήγησε το λόγο: «Οι Δραμινοί τους γνωρίζουν για την αγάπη που έχουν για τη Δόξα και λόγο της παρουσίας μου στην ομάδα είχα την τύχη να τους γνωρίσω. Κατάγονται από τον Άγιο Αθανάσιο και είναι ιδιοκτήτες των καφετεριών “Freedom” και «Casino” και θέλησαν να με κρατήσουν στην αγαπημένη τους Δόξα ζητώντας να καλύψουν τη διαφορά των 20.000 ευρώ. Φυσικά και δεν αποδέχτηκα την πρόταση γιατί με τίποτα δεν ήθελα να πάρω τα χρήματα από έναν φίλο και ειδικότερα σε μία τέτοια περίοδο που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι. Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή και αυτό είναι η φιλία που για μένα είναι πάνω από οτιδήποτε. Στη Δράμα έκανα πολλές φιλίες και όλοι τους είναι ‘άρρωστοι΄ Δοξαίοι. Τους αξίζουν τα καλύτερα γιατί αυτό που ζω σε αυτή την πόλη είναι μοναδικό. Θέλω να ζητήσω από όλους να στηρίξουν την ομάδα γιατί πάνω απ’ όλους είναι η Δόξα».

http://dramagoal.gr/portal/?p=17744

ΥΓ πραγματικα δεν μπορω να το συνηδητοποιησω οτι εφυγε γιατι περιμενα απο την στιγμη που γυρισε δεν θα ξαναεφευγε αντιθετα θα συνεχιζε να μενει στην Δραμα για πολλα χρονια ως προπονητης για της ακαδημιες...Ανθρωπος διαμαντι αληθινος Δοξαιος τον αγαπησαμε και θα τον αγαπαμε εγω θα σηκωθω να τον χειροκροτησω και θα φωναξω το ονομα του παρολο που πηγε στον αοκ δεν εχει καμια σημασια για μενα πραγματικα...Θα τα ξαναπουμε ρε Μητσαρα καλη τυχη...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Σαβ 29 Σεπ 2012 - 6:39

καλα ρε πλακα κανετε?
οποιος βρισει τον γελαδαρη θα φαει ξυλο.τον ανθρωπο τον κοροιδευανε,προσπαθησανε να τον μειωσουνε οσο μπορουσανε και τελικα τους εκατσε κουτι και η επιλογη ομαδας.ο μητσαρας εφυγε γιατι φοραει παντελονια και δεν μπορουσε την κοροιδοια.λες και δεν μπορουσε να ειναι βασικος και αναντικαταστατος σε αυτην την ομαδα...γελαει ο κοσμος.εδω αμυντικο χαφ τον εβαζε η προπονηταρα ο σουλης(θα με πεις εντολες ακολουθει και αυτος)και παλι απο τους καλυτερους παικτες ητανε.για να μην θυμηθουμε τα φιλικα που ητανε ο μοναδικος που δεν επαιζε,αλλα καιγοτανε στο ζεσταμα με τους μικρους.
το χειροκροτημα μας θα ειναι πολυ λιγο μπροστα σε αυτα που αισθανομαστε για αυτον και πολυ περισσοτερο σε αυτα που του αξιζουνε σαν ποδοσφαιριστη και σαν ανθρωπο!
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από megara4 Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:10

megara4
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1236
Τόπος : Mέγαρα
Ομάδα : Βύζας
Ομάδα : Βύζας Μεγάρων
Registration date : 01/05/2011

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:12

Έφυγε από τον Βύζα;

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από megara4 Δευ 15 Οκτ 2012 - 15:40

Naι...απ οτι πληροφορηθηκα ειχε δεχθει προταση απο το προεδρο της Δοξας απο τη Παρασκευη και απλως του εδωσε περιθωριο 2 ημερων για να δει τι θα γινοταν στο παιχνιδι της Πατρας....ετσι χασαμε παραιτηθηκε,δεχθηκε την προταση της Δοξας και τωρα ειναι στη Δραμα για να δει το παιχνιδι με την Επανομη!

megara4
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1236
Τόπος : Mέγαρα
Ομάδα : Βύζας
Ομάδα : Βύζας Μεγάρων
Registration date : 01/05/2011

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Παρ 26 Οκτ 2012 - 2:49

Τραγικό άδειασμα Κασδοβασίλη από τον Σάμιο!!!

«Ο σχεδιασμός έγινε από Κασδοβασίλη και Σούλη Παπαδόπουλο που τους έφερα και τους πλήρωσα και σαν θεσμική μου υποχρέωση υιοθέτησα τις εισηγήσεις τους»

Ξάφνιασε τους πάντες σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Θανάσης Σάμιος όταν σε τηλεφωνική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα της Δράμας, εν μέσω της καταιγίδας που περνά αυτό τον καιρό η ομάδα της Δόξας, έριξε όλες τις ευθύνες για το στήσιμο του ρόστερ στον γενικό αρχηγό της ομάδας Αντώνη Κασδοβασίλη και τον πρώην προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, αφήνοντας ουσιαστικά έξω από κάθε ευθύνη τον εαυτό του και τους δύο άμεσους συνεργάτες του Πούλο και Μπέκα!!!

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στην πολιτική εκπομπή «Επίκαιρα» απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Εγώ σαν πρόεδρος είχα την θεσμική υποχρέωση να υιοθετήσω τις εισηγήσεις του προπονητικού επιτελείου οι οποίες έγιναν από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο. Σίγουρα η χημεία δεν είχε θετική κατάληξη κάτι που μας προβληματίζει όλους. Βέβαια αυτοί οι 20-30 με την ακραία συμπεριφορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουν κακό στην ομάδα Ο Δεκέμβρης είναι κοντά και όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, μόνοι τους θα βγάλουν την φανέλα και θα ζητήσουν να διακοπεί το συμβόλαιο τους» Ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με το ποια ήταν η ανάγκη να αλλάξει το ρόστερ σε τόσο μεγάλο βαθμό η απάντηση ήταν ότι «ήταν απαίτηση του προπονητικού τιμ». Και συμπλήρωσε ότι «η Δόξα έχει από τα πιο υψηλά ρόστερ»!!!

Προς το τέλος της συνέντευξης ο Θανάσης Σάμιος επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Ο σχεδιασμός έγινε από αυτούς τους ανθρώπους Έφερα αυτούς τους ανθρώπους και τους πλήρωσα για να μου κάνουν αυτή τη δουλειά».

Άδικη μεταχείριση για τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Δόξα

Μέσα λοιπόν στην δύνη των τελευταίων γεγονότων, με την χθεσινή επίθεση με αυγά κατά της αποστολής και τα όσα άκουσαν οι παίκτες και τα συνθήματα που γέμισαν τους τοίχους έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ τα ξημερώματα, έρχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ να απεμπολήσει από πάνω το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν, μεταφέροντας τες ουσιαστικά στις πλάτες του Παπαδόπουλου και του Κασδοβασίλη. Ο ένας είναι παρελθόν και μάλλον δεν θα έχει διάθεση να δώσει την όποια έκταση στο θέμα. Όμως το άδειασμα, γιατί περί αδειάσματος πρόκειται, του Κασδοβασίλη είναι μια πραγματικά κατακριτέα πράξη, από την πλευρά του Σάμιου προς τον πλέον κοντινό και ίσως μοναδικό συνεργάτη του στην Δράμα. Είναι γνωστό τοις πάση ότι αυτή τη στιγμή όλο το βάρος των θεμάτων στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πάνω στον Κασδοβασίλη που αποτελεί τον κυματοθραύστη στο μένος του κόσμου για τις επιλογές του καλοκαιριού, αφού ο Σάμιος εμφανίζεται πλέον σπανιότατα στην πόλη. Και ένα τέτοιο άδειασμα δεν αξίζει στον γενικό αρχηγό της ομάδας.

Χωρίς να έχουμε καμιά πρόθεση ιδιαίτερης στήριξης στο πρόσωπο του γενικού αρχηγού της δραμινής ΠΑΕ, θεωρούμε ότι είναι πράξη δικαίου να ειπωθούν κάποια πράγματα σε μια διαφορετική διάσταση από αυτή που έδωσε ο ευφυέστατος πειραιώτης επιχειρηματίας. Γιατί είναι γνωστό ότι με μια μικρή εξαίρεση την περίπτωση του Γρηγορίου όλοι οι υπόλοιποι προπονητές που πέρασαν από το τιμόνι της Δόξας επί προεδρίας Σάμιου έχουν διατυπώσει παράπονα σχετικά με την πραγματοποίηση των μεταγραφών που οι ίδιοι ζήτησαν.

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Δόξα γίνεται με βασικό γνώμονα το οικονομικό κόστος του κάθε ποδοσφαιριστή. Και όλες οι κινήσεις γίνονται πάντα με την τελική επιλογή να την έχει ο ίδιος ο πρόεδρος έχοντας τα τελευταία δύο χρόνια άμεσο συνεργάτη τον Στέλιο Πούλο και σε κάποιες περιπτώσεις και τον Στέλιο Μπέκα. Ο πρώτος ειδικά είναι αυτός που κάνει τις περισσότερες εισηγήσεις και η γνώμη του φαίνεται να έχει βαρύνουσα αξία για τον Σάμιο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο πιτσιρικάδες από το Καλαμάκι που προπονούνται στην Δόξα ήταν ποδοσφαιριστές στην τελευταία του ομάδα, ενώ την ίδια ώρα κάποια άλλα δραμινά παιδιά (Κουμπρόγλου –Τσιμπλίδης) έβλεπαν την πόρτα της εξόδου, αν και θα ήταν σίγουρα πιο άμεσα χρήσιμοι στο ρόστερ της ομάδας.

Και σε όλη αυτήν την κατάσταση, η γνώμη του Κασδοβασίλη μάλλον περνούσε χωρίς αντίκρισμα. Όπως δεν λήφθηκε υπόψη και στις περιπτώσεις πέρσι του Βάντερσον και φέτος του Κάπελ και έτσι η πειθαρχία άρχισε να πηγαίνει περίπατο μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών». Σε ότι αφορά και το επίμαχο θέμα των φετινών επιλογών, από το ρεπορτάζ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Κασδοβασίλης είχε λόγο μόνο στις περιπτώσεις των Ταραλίδη Περπερίδη και Μιλένκοβιτς. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις οι αποφάσεις λαμβάνονταν στην Αθήνα και στην συνέχεια ενημερώνονταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, που είναι κοινό μυστικό ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό ήταν παραγκωνισμένος σε ότι είχε να κάνει με τις όποιες σημαντικές αποφάσεις. Μοιραία λοιπόν είναι άδικο να φορτώνεται το βάρος της σημερινής κατάστασης και ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Όσο για το κατά πόσο η Δόξα έχει ένα από υψηλά ρόστερ, αυτό μπορεί να ισχύει μόνο αν η σύγκριση αφορά ομάδες όπως τα Γιαννιτσά η Επανομή ο Βύζαντας ή ο Θρασύβουλος που στενάζουν από οικονομική δυσπραγία. Γιατί αν λάβουμε υπόψη ότι τα ακριβά συμβόλαια της Δόξας είναι μεταξύ 25 και 30 χιλίαδες και τα έχουν οι λίγοι (Κάπελ Ταραλίδης Ρούσεφ Μιλένκοβιτς Κοντεόν Πουλάκος Γουμάγιας) και οι υπόλοιποι είναι μεταξύ δεκάρικου και απλού μισθού, το συνολικό μπάτζετ σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 300 με 350 χιλιάδες. Τότε τι να πει για παράδειγμα ο Παναιτωλικός που έχει με τρεις μόνο από τους παίκτες του (Καμαρά 130, Φαφάλι 80, Σφακιανάκης 90) πιάνει σχεδόν το σύνολο του μπάτζετ της Δόξας, ενώ ένα άλλο μέσο συμβόλαιο κυμαίνεται περίπου στις 50 χιλιάδες. Πως μπορεί να μπει η Δόξα δίπλα στην Καβάλα ή το Βόλο ή την Καλλονή για να μιλάμε για υψηλά μπάτζετ; Όμως στην Δράμα με τα ψέματα θέλουμε να βάψουμε …αυγά!!! Ένα μέσο μπάτζετ λοιπόν φέρνει συνήθως μια μέση ομάδα. Και όταν αυτή στήνεται με τρόπο ώστε παίκτες σαν τον Φαρινόλα να χάνονται για ένα χιλιάρικο, ή σαν τον Αρβανίτη για δύο, είναι λογικό μετά να έρχεται η Καλλιθέα και να παίρνει το διπλό μέσα στην Δράμα.

Κατά τα άλλα, οι θέσεις του προέδρου της ΠΑΕ στα υπόλοιπα σημεία της συνέντευξης ήταν στην λογική της ηρεμίας μέσα στην ομάδα και στην πίστωση χρόνου στον προπονητή και τους παίκτες ώστε να ανακάμψουν. Και όσοι δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν θα απομακρυνθούν και θα έρθουν άλλοι στην θέση τους. Βέβαια και εδώ υπάρχει μια ένσταση αφού Γρηγορίου και Κατσαβάκης ακόμη περιμένουν να δουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την ενίσχυση στο μέγεθος που τους είχε υποσχεθεί.

http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/12245-2012-10-25-22-37-11.html

ΜΠΟΡΕΙ Ο Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ(ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ)ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ(ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΕΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ).Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΑΜΙΟΥ(ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ,ΕΚΠΛΗΞΗ?).ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΞΑ.

monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Δημοσίευση από burgos Παρ 26 Οκτ 2012 - 10:02

Αντε να δω τωρα αν εχει τα @@ να δηλωση παραιτηση εντος τις μερας το μοντελο.Η ωρα αρχιζει να μετρα απο τωρα...η ωρα δραμας ειναι..10.01...τικ-τοκ-τικ-τοκ

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από fumangus Παρ 26 Οκτ 2012 - 11:27

11.27...
fumangus
fumangus

Δημοσίευση από hris Παρ 26 Οκτ 2012 - 17:08

17.11....

hris

Αριθμός μηνυμάτων : 164
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Ομάδα : Καβάλα
Registration date : 08/03/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Παρ 26 Οκτ 2012 - 18:33

edit Serraios-5-
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Σαβ 27 Οκτ 2012 - 15:21

γιατι ρε Σερραιε μου το εσβησες???? ηταν λιγο μπλακ αλλα ηταν κ πολυ πετυχημενο.....
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από coldlife Κυρ 7 Απρ 2013 - 18:31

Τι δηλωσαν Τζαναβαρας-Στοικος απο τη Δοξα

ΔΟΞΑ - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] - Σελίδα 10 010798a8735660903fd19698eaf1a32b_L-600x400

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τη λήξη του Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 2-0 βρέθηκαν από πλευράς Δόξας ο προπονητής Τζαναβάρας και από πλευράς παικτών ο Στόικος.

Ο προποντής της Δόξας δήλωσε:”

Ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για τη φιλοξενία του. Ό,τι αφορά το παιχνίδι: Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναιτωλικός, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, που ξεκίνησε από το Νοέμβριο μήνα, καταφέραμε να φτάσουμε ψηλά. Με τις επιστροφές που θα έχουμε πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.
Δουλεύουμε με μικρά παιδιά που είναι το μέλλον της ομάδας. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Κομβική σημασία για το παιχνίδι το γρήγορο γκολ του Παναιτωλικού, ο οποίος είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.

Ερώτηση για την διαφορά του σημερινού Παναιτωλικού με αυτόν του πρώτου γύρου.

”Οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου τον έχουν μεταμορφώσει σε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ ότι στον πρώτο γύρο”.

Ο Στόικος, ποδοσφαιριστής της Δόξας δηλώνει:

“Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ από τον Παναιτωλικό, που ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο”.
“Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για να ανεβάσουμε την Δόξα στην Α Εθνική. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και καλή τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

http://allsportsagrinio.gr/archives/66345
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Σελίδα 10 από 11 Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο