ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 29
Σελίδα 4 από 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΡΕ ΟΧΙ ΜΑΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ(ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΞΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕΜΕΚ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ:ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ Π.Χ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 200-300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?
Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ Γ...ΣΕΙ ΚΑΙ 2Η ΦΟΡΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΟΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ:ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ Π.Χ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 200-300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?
Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ Γ...ΣΕΙ ΚΑΙ 2Η ΦΟΡΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΟΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΛΟΡΥ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 1000 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
Ομάδα :
Τι θα πει "να μαζεψουμε λεφτά"; Τι είμαστε ζητιάνοι; Άμα είναι να μαζεύουμε εμείς λεφτα, ας την πάρει ο κόσμος την ομάδα.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Άμα θέλει να φύγει, θα πρέπει να μας εξηγήσει τί πήγε στραβά στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ποιοι φταίξαν και ποιοι κάναν λάθος υπολογισμούς; Να τους μάθουμε γιατίστη Δράμα οι εγκληματίες εμφανίζοντε μετά απο 1 χρόνο, ως σωτήρες. Ακούγαμε το Νικολαϊδη το καλοκαίρι να μιλάει για 4.000 εισητήρια και με καλές συνθήκες 6.000. Πάντε στο δραμινάσπορ στα βίντεο να τα δείτε. Ποιοι είπαν στον Μπάμπη οτι αγοράζει τον Άρη;
Να μιλήσουν στο κόσμο σε Γενική Συνέλευση, αλλιώς θα έχουμε λαϊκά δικαστήρια. Και να ξέρουν τα λαμόγια οτι οι μόνοι που θα την γλυτώσουν απο τα λαϊκά δικαστήρια θα είναι ο Βασιλακάκης και οι πάιχτες.
Αμα πάλι θέλει βοήθεια για να μείνει, να βγεί να το ζητήσει και ο κόσμος για άλλη μια φορά θα στηρήξει, όμως να βγεί πάλι και να πεί τι έφταιξε και να κάνει αλλαγές αυτούς που φταίξαν.
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Άμα θέλει να φύγει, θα πρέπει να μας εξηγήσει τί πήγε στραβά στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Ποιοι φταίξαν και ποιοι κάναν λάθος υπολογισμούς; Να τους μάθουμε γιατίστη Δράμα οι εγκληματίες εμφανίζοντε μετά απο 1 χρόνο, ως σωτήρες. Ακούγαμε το Νικολαϊδη το καλοκαίρι να μιλάει για 4.000 εισητήρια και με καλές συνθήκες 6.000. Πάντε στο δραμινάσπορ στα βίντεο να τα δείτε. Ποιοι είπαν στον Μπάμπη οτι αγοράζει τον Άρη;
Να μιλήσουν στο κόσμο σε Γενική Συνέλευση, αλλιώς θα έχουμε λαϊκά δικαστήρια. Και να ξέρουν τα λαμόγια οτι οι μόνοι που θα την γλυτώσουν απο τα λαϊκά δικαστήρια θα είναι ο Βασιλακάκης και οι πάιχτες.
Αμα πάλι θέλει βοήθεια για να μείνει, να βγεί να το ζητήσει και ο κόσμος για άλλη μια φορά θα στηρήξει, όμως να βγεί πάλι και να πεί τι έφταιξε και να κάνει αλλαγές αυτούς που φταίξαν.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ΦΟΥ ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ"ΒΓΗΚΑΝΕ"ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ(ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ)ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,Η ΔΟΞΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝΕ?300ΑΤΟΜΑ....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ 100 ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ 1000 ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 300 ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.
ΤΕΣΠΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΤΕΣΠΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Ομάδα :
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.
ΕΧΟΥΜΕ Μ.Ο 1.700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Χ 15ΕΥΡΩ Χ 6ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ= 150.000
1.300 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Χ 150 ΕΥΡΩ (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ 200ΑΡΙΑ= 195.000
ΦΑΝΕΛΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΟΙ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ)ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ Ή CASH ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300.000
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600.000 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ,ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΙΚΑ-ΣΥΚΑ-ΜΙΚΑ ΚΛΠ?ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕΞ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΩ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ.
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΥΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΑΜΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ.
ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!
ΕΧΟΥΜΕ Μ.Ο 1.700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Χ 15ΕΥΡΩ Χ 6ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ= 150.000
1.300 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Χ 150 ΕΥΡΩ (ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ 200ΑΡΙΑ= 195.000
ΦΑΝΕΛΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΟΙ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ)ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ Ή CASH ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 300.000
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600.000 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ,ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΙΚΑ-ΣΥΚΑ-ΜΙΚΑ ΚΛΠ?ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕΞ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΩ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ.
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΥΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΑΜΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ.
ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!
Ομάδα :
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!!!!!!!
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..............
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ.
ΑΝ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
ΑΝ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
Ομάδα :
ΡΕ SONIC ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕ΄ΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ?ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Ομάδα :
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ :lol:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ΧΑΛΑΛΙ.ΝΑ ΤΟ Γ...ΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.
ΑΓΙΑ ΧΕΡΙΑ.............
ΑΓΙΑ ΧΕΡΙΑ.............
Ομάδα :
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΝΑΙ ΡΕ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΒΑΛΑΝΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ!
ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η Β ΛΟΓΟ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ,ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ,ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ?ΠΙΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΖΩΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.
ΝΑΙ ΡΕ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΒΑΛΑΝΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ!
ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η Β ΛΟΓΟ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ,ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ,ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ?ΠΙΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΖΩΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΓΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.
Ομάδα :
ΓΚΛΟΡΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ...........
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΡΕ SONIC ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕ΄ΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ?ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΤΙ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ................Ε ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ........
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ?
ΔΛΔ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ?
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ Ή ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ κκ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ Ή ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ κκ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Ομάδα :
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ(ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ)...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΝΟ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ?
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ "ΦΡΟΥΤΟ".
pit1918- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ομάδα :
Registration date : 02/07/2009
να ανησυχησομε ακομα περισσοτερο δηλαδη?
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
Τοσο που ο βενζινας θα μοιαζει ιδανικη λυση!!!!
Παντως επειδή κανεις δεν μπορεί να βγαλει άκρη με τον Μπάμπη,ας περιμένουμε λίγο ακόμα τελικά μπορεί και να είναι θετικές οι εξελίξεις και να προχωρίσουμε σε πολυμετοχικό σχήμα.
Παντως επειδή κανεις δεν μπορεί να βγαλει άκρη με τον Μπάμπη,ας περιμένουμε λίγο ακόμα τελικά μπορεί και να είναι θετικές οι εξελίξεις και να προχωρίσουμε σε πολυμετοχικό σχήμα.
Ομάδα :
ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ TO DRAMAGOAL.
Καταλήγει σε… «συμπαίκτη» ο Μπάμπης Νικολαϊδης ή πουλάει τη ΔόξαΔράμας. Μετά από μία σειρά επαφών και προτάσεων που δέχτηκε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Βούλγαρο Κόκο Ντίνεφ που θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας. Οι συζητήσεις είναι σε κρίσιμο σημείο, μέχρι το παιχνίδι με το Αιγάλεω αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal και δεν αποκλείεται πρόεδρος της ΠΑΕ να παραμείνει ο Δραμινός επιχειρηματίας.
Συνάντηση Νικολαϊδη και Ντίνεφ στην Καβάλα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της Δόξας. Αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Δραμινή ομάδα είναι σίγουροι ότι επίκεινται αλλαγές στο διοικητικό σχήμα και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μπάμπης Νικολαϊδης έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Άλλες άνοιξαν, άλλες παρέμειναν ερμητικά κλειστές. Κάποιοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον. Όμως, η πρόταση που ξεχωρίζει έρχεται από Δραμινό διαμεσολαβητή που εκπροσωπεί τον Βούλγαρο επιχειρηματία Κόκο Ντίνεφ ιδιοκτήτη του καζίνο στο Σαντάνσκι και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη στην Καβάλα παρουσία ενός Έλληνα μάνατζερ και ο Νικολαϊδης ζήτησε 1.000.000 ευρώ για να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει πληροφορηθεί ότι η Δόξα πέρα από οφειλές στους παίκτες δεν χρωστάει πουθενά αλλού και οι συζητήσει θα συνεχισθούν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νεώτερα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε χθες το βράδυ ο διαμεσολαβητής στο dramagoal «αυτό που θέλουμε είναι η Δόξα να επιστρέψει στη θέση που ανήκει και νομίζω ότι προλαβαίνουμε να το πετύχουμε». Στην περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, τότε κανείς δεν γνωρίζει αν ο Νικολαϊδης θα παραμείνει ως πρόεδρος της ομάδας. Ο Κόκο Ντίνεφ εφόσον αποκτήσει το πακέτο των μέτοχών, τότε είναι έτοιμος να φέρει στη Δόξα τρεις ή τέσσερις Βούλγαρους διεθνείς για να δυναμώσουν την ομάδα και να διεκδικήσουν την άνοδο. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εκτός έχουν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση στον επενδυτή και πιστεύει ότι με τέτοιους φιλάθλους όλα μπορούν να γίνουν. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη…
Καταλήγει σε… «συμπαίκτη» ο Μπάμπης Νικολαϊδης ή πουλάει τη ΔόξαΔράμας. Μετά από μία σειρά επαφών και προτάσεων που δέχτηκε είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Βούλγαρο Κόκο Ντίνεφ που θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας. Οι συζητήσεις είναι σε κρίσιμο σημείο, μέχρι το παιχνίδι με το Αιγάλεω αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal και δεν αποκλείεται πρόεδρος της ΠΑΕ να παραμείνει ο Δραμινός επιχειρηματίας.
Συνάντηση Νικολαϊδη και Ντίνεφ στην Καβάλα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της Δόξας. Αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Δραμινή ομάδα είναι σίγουροι ότι επίκεινται αλλαγές στο διοικητικό σχήμα και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μπάμπης Νικολαϊδης έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες για να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Άλλες άνοιξαν, άλλες παρέμειναν ερμητικά κλειστές. Κάποιοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον. Όμως, η πρόταση που ξεχωρίζει έρχεται από Δραμινό διαμεσολαβητή που εκπροσωπεί τον Βούλγαρο επιχειρηματία Κόκο Ντίνεφ ιδιοκτήτη του καζίνο στο Σαντάνσκι και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη στην Καβάλα παρουσία ενός Έλληνα μάνατζερ και ο Νικολαϊδης ζήτησε 1.000.000 ευρώ για να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει πληροφορηθεί ότι η Δόξα πέρα από οφειλές στους παίκτες δεν χρωστάει πουθενά αλλού και οι συζητήσει θα συνεχισθούν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νεώτερα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε χθες το βράδυ ο διαμεσολαβητής στο dramagoal «αυτό που θέλουμε είναι η Δόξα να επιστρέψει στη θέση που ανήκει και νομίζω ότι προλαβαίνουμε να το πετύχουμε». Στην περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, τότε κανείς δεν γνωρίζει αν ο Νικολαϊδης θα παραμείνει ως πρόεδρος της ομάδας. Ο Κόκο Ντίνεφ εφόσον αποκτήσει το πακέτο των μέτοχών, τότε είναι έτοιμος να φέρει στη Δόξα τρεις ή τέσσερις Βούλγαρους διεθνείς για να δυναμώσουν την ομάδα και να διεκδικήσουν την άνοδο. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εκτός έχουν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση στον επενδυτή και πιστεύει ότι με τέτοιους φιλάθλους όλα μπορούν να γίνουν. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη…
Ομάδα :
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ Π.Μ. ΦΙΛΕ ΟΚ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ 1000000;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ;;;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΨΑΧΝΕΙ Α ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ...ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΣΙΤΣΟ ΚΑΙ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΕ ΕΜΕΤΟΣ.........
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΤΣΙΤΣΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΗΣΙ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΡΕ ΜΠΑΜΠΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ;;;ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..ΡΕ Θ'ΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Είναι όντως τόσο ανησυχητικά τα πράγματα ρε παιδιά ;;;
Το σίγουρο είναι πως Βούλγαρος επιχειρηματίας με καζίνο δεν είναι και καλόπαιδο.
Μήπως όλα αυτά είναι βρώμες επειδή δεν υπάρχει ρευστό ;;
Για να κερδίσει κάποιος χρόνο ;;
Το σίγουρο είναι πως Βούλγαρος επιχειρηματίας με καζίνο δεν είναι και καλόπαιδο.
Μήπως όλα αυτά είναι βρώμες επειδή δεν υπάρχει ρευστό ;;
Για να κερδίσει κάποιος χρόνο ;;
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Σελίδα 4 από 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Παρόμοια θέματα
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ