ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις
Σελίδα 16 από 29
Σελίδα 16 από 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
AN ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕΣ.
doxa_re- Αριθμός μηνυμάτων : 174
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ
Ομάδα :
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ(130 ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ 1500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ+ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ+ΒΟΥΤΙΚ)..ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ 10 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ Γ...Ω ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
Ομάδα :
μακαρι να πανε καλα για να ησυχασουμε και εμεις λιγακι γιατι τοσο καιρο.....καλο βραδυ!
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
Οσο δηλαδη ντομπρα εβγαινε ο μπαμπης και μας ενημερωνε?η οσα ντομπρα που πηγενε στην προπονηση και πουλουσε παραμυθη στην ομαδα?Παρτε το αποφαση ο φλου πεθανε για παντα για μας,ΤΕΛΟΣ....Οσο για των ερασητεχνη εχε το νου σου οτι κανενας ερασητεχνης στην ελλαδα αλλα και στον πλανητη γη,δεν εχει την ικανοτητα να δοικηση μια ΠΑΕ.Ειναι βλεπεις οικονομικο το ζητημα.Αν μπορουσανε δεν θα υπηρχαν μεγαλοπαραγωντες στο ποδοσφαιρο.Αλλα και συμβολαια μυριων.Και αφου ο ερασητεχνης δεν εχει τα απαιτουμενα φρανγκα το μονο που του μενει ειναι να βρει διαδοχη κατασταση.Και εκει θα κριθει,αλλα οχι ΠΡΙΝ....Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.doxa_re έγραψε:ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΑΪΤ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Διάψευση Μπουδούρογλου
Με δήλωση του χθες το μεσημέρι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ηχώ της Δράμας», ο Μιχάλης Μπουδούρογλου, μετά από τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις του κόσμου, τα δημοσιεύματα τοπικών (ανάμεσα του και το dramagoal) και πανελλήνιων εφημερίδων ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά τη Δόξας. «Μου κάνει εντύπωση η εμμονή ορισμένων», τονίζει ότι η έχει άλλες προτεραιότητες: «Έχω προχωρήσει και σε δημόσια δήλωση. Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά και μετοχικά της ομάδας. Τελεία και παύλα. Ορισμένοι, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και γράφουν ανακρίβειες. Έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τη θέση μου. Έχω κι άλλες δουλειές». Ο Δραμινός εφοπλιστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει οικονομικά τη Δόξα στο μέλλον. «Εξαρτάται από τις προοπτικές και τη διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ. Τότε, ναι. Δεν υπάρχει λόγος να μην βοηθήσω. Πάντως, δεν νομίζω να αλλάξει η αρχική μου θέση μέχρι το καλοκαίρι. Και σε επαφή που είχα με τον Χαράλαμπο Νικολαϊδη πριν από τα Χριστούγεννα, είχα πει το ίδιο πράγμα. Είναι αδύνατο να εμπλακώ. Κάθε φορά προχωράω σε διαψεύσεις…». Λίγη ώρα νωρίτερα από το γραμματεία του Μπουδούρογλου είχε διανεμηθεί η ακόλουθη δήλωση: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τη φημολογία, θέλω να επαναλάβω δημόσια πως δεν υπάρχει ουδεμία πρόθεση από την πλευρά μου για να εμπλακώ διοικητικά και μετοχικά στη Δόξα. Οτιδήποτε άλλο, είναι παραπληροφόρηση». Πλέον η προσωρινή διοίκηση θα πρέπει να στραφεί σε άλλους Δραμινούς επιχειρηματίες και με τηλεφωνική του παρέμβαση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Ηλιάδης τόνισε ότι «μέχρι το τέλος του μηνός θα ξέρουμε πως θα πάνε οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους». Μάλιστα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να κάνει υπομονή για να πάρει η ομάδα το παιχνίδι. «Πρέπει να μην γίνει τίποτα στο γήπεδο γιατί ο αθλητικός δικαστής είναι αμείλικτος και τιμωρεί με τσουχτερά πρόστιμα» τόνισε και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα: «Η Δόξα έχει διοίκηση και τρέχει την ομάδα. Κάποια στιγμή θα γίνει γενική συνέλευση των μετόχων και θα ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα».
πηγη www.dramagoal.gr
Με δήλωση του χθες το μεσημέρι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ηχώ της Δράμας», ο Μιχάλης Μπουδούρογλου, μετά από τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις του κόσμου, τα δημοσιεύματα τοπικών (ανάμεσα του και το dramagoal) και πανελλήνιων εφημερίδων ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά τη Δόξας. «Μου κάνει εντύπωση η εμμονή ορισμένων», τονίζει ότι η έχει άλλες προτεραιότητες: «Έχω προχωρήσει και σε δημόσια δήλωση. Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά και μετοχικά της ομάδας. Τελεία και παύλα. Ορισμένοι, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και γράφουν ανακρίβειες. Έχω ξεκαθαρίσει σε όλους τη θέση μου. Έχω κι άλλες δουλειές». Ο Δραμινός εφοπλιστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει οικονομικά τη Δόξα στο μέλλον. «Εξαρτάται από τις προοπτικές και τη διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ. Τότε, ναι. Δεν υπάρχει λόγος να μην βοηθήσω. Πάντως, δεν νομίζω να αλλάξει η αρχική μου θέση μέχρι το καλοκαίρι. Και σε επαφή που είχα με τον Χαράλαμπο Νικολαϊδη πριν από τα Χριστούγεννα, είχα πει το ίδιο πράγμα. Είναι αδύνατο να εμπλακώ. Κάθε φορά προχωράω σε διαψεύσεις…». Λίγη ώρα νωρίτερα από το γραμματεία του Μπουδούρογλου είχε διανεμηθεί η ακόλουθη δήλωση: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τη φημολογία, θέλω να επαναλάβω δημόσια πως δεν υπάρχει ουδεμία πρόθεση από την πλευρά μου για να εμπλακώ διοικητικά και μετοχικά στη Δόξα. Οτιδήποτε άλλο, είναι παραπληροφόρηση». Πλέον η προσωρινή διοίκηση θα πρέπει να στραφεί σε άλλους Δραμινούς επιχειρηματίες και με τηλεφωνική του παρέμβαση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Ηλιάδης τόνισε ότι «μέχρι το τέλος του μηνός θα ξέρουμε πως θα πάνε οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους». Μάλιστα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να κάνει υπομονή για να πάρει η ομάδα το παιχνίδι. «Πρέπει να μην γίνει τίποτα στο γήπεδο γιατί ο αθλητικός δικαστής είναι αμείλικτος και τιμωρεί με τσουχτερά πρόστιμα» τόνισε και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα: «Η Δόξα έχει διοίκηση και τρέχει την ομάδα. Κάποια στιγμή θα γίνει γενική συνέλευση των μετόχων και θα ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα».
πηγη www.dramagoal.gr
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
και δεν μπορουσες ρε μανγκα να την κανεις αυτη την δηλωση την δευτερα μετα τον αγωνα.Γαμας την ψυχολογια των παιδιων με αυτον το τροπο.Βαλτος εισαι και συ ρε εφοπληστη?
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ προεδραρα Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΙΔΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΔΡΑΜΑ.ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ...
http://www.sportdrama.gr/index.php/component/content/article/311--sportdrama-l-r.html
http://www.sportdrama.gr/index.php/component/content/article/311--sportdrama-l-r.html
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Σημερα αργα το βραδυ,βρεθηκε επιτελους λυση στο διοικητικο προβλημα της ομαδας.Στα γραφεια βρεθηκε ο νεος μεγαλομετοχος με αρκετα μετρητα μαζι του και υποσχεθηκε οτι μεσα στα επομενα 3 χρονια η δοξα θα κατακτήσει το νταμπλ.
https://2img.net/r/ihimizer/i/valantisproedros.jpg/
pit1918- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ομάδα :
Registration date : 02/07/2009
Ειναι τρελος ο προεδρος ειναι τρελος ειναι τρελος ο προεδρος.....
Με ολη τη σημασια της λεξης.....
Με ολη τη σημασια της λεξης.....
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
pit1918 έγραψε:Σημερα αργα το βραδυ,βρεθηκε επιτελους λυση στο διοικητικο προβλημα της ομαδας.Στα γραφεια βρεθηκε ο νεος μεγαλομετοχος με αρκετα μετρητα μαζι του και υποσχεθηκε οτι μεσα στα επομενα 3 χρονια η δοξα θα κατακτήσει το νταμπλ.
Ομάδα :
ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ?Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΔΟΞΑ_ΡΕ?
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ(ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)?
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ?
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΜΗΝΟ?ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΟΡ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ,ΟΜΑΔΟΥΛΑ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΝΩΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ.
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ(ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)?
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ?
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΜΗΝΟ?ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΟΡ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ,ΟΜΑΔΟΥΛΑ Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΝΩΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΦΤΑ.
Ομάδα :
ΡΕ ΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΤΑΜΠΛ ΜΙΛΗΣΕ ΑΥΤΟΣ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΩΓΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
rebels agia marina- Αριθμός μηνυμάτων : 2800
Ομάδα :
Registration date : 02/06/2009
Μονο μ αυτο στη φωτο μπορειτε να τα κανετε ολα αυτα....
Πωλειται,σε τιμη ευκαιριας...
οπως ειναι ,επιπλωμενος.....
Πωλειται,σε τιμη ευκαιριας...
οπως ειναι ,επιπλωμενος.....
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ...ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ??
Ομάδα :
rebels agia marina έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ...ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ??
pit1918- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ομάδα :
Registration date : 02/07/2009
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ??? ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ??
Ομάδα :
rebels agia marina έγραψε:ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ??? ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ??
Α ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟΣ!
Ομάδα :
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??? ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ??
Ομάδα :
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ.Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΗ!!!
Ομάδα :
ΡΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΦΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΝΤΑΜΠΛ?????
Ομάδα :
Ηλιουπολίτη από αντίληψη σκίζεις όμως!
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Σελίδα 16 από 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Παρόμοια θέματα
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010