ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 29
Σελίδα 3 από 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ¨
ΜΠΑΜΠΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΤΣΙΤΣΕΑΣ-ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ GUEST STARS ΑΝΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ.
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΔΟΞΑΡΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ....ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΜΠΑΜΠΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΤΣΙΤΣΕΑΣ-ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ GUEST STARS ΑΝΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ.
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΔΟΞΑΡΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ....ΤΙ ΛΕΤΕ?
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ Ο ΧΕΙΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ;;; ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΥ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑΜΙΑ.ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
SORRY ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΔΡΑΜΙΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ?
ΤΗΑΝΚS ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,ΑΝΤΙΔΟΞΑΙΟΣ
ΤΗΑΝΚS ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,ΑΝΤΙΔΟΞΑΙΟΣ
Ομάδα :
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μιχάλη Μπουδούρογλου:
«Τις τελευταίες ηµέρες ήρθαν στην προσοχή µου δηµοσιεύµατα που εµπλέκουν το όνοµα µου σε συζητήσεις ή συµφωνίες µε σκοπό την ανάµειξη µου στο µετοχικό / διοικητικό σχήµα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
Χάριν της ορθής ενηµέρωσης των φίλων της οµάδας µας και την αποκατάσταση της πραγµατικότητας θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πρόσφατα µε τον κ. Νικολαΐδη , µου γνωστοποίησε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Δόξα και µε ρώτησε αν ενδιαφέροµαι να αναλάβω ρόλο.
Η απάντηση µου ήταν ότι, αυτήν τη στιγµή, δεν επιθυµώ να αναµειχθώ στα µετοχικά και διοικητικά πράγµατα της οµάδος και εποµένως ότι άλλο γράφεται ή λέγεται για το συγκεκριµένο θέµα δεν ανταποκρίνεται στην πραγµατικότητα.»
Ευχαριστώ,
Μιχάλης Μποδούρογλου
«Τις τελευταίες ηµέρες ήρθαν στην προσοχή µου δηµοσιεύµατα που εµπλέκουν το όνοµα µου σε συζητήσεις ή συµφωνίες µε σκοπό την ανάµειξη µου στο µετοχικό / διοικητικό σχήµα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
Χάριν της ορθής ενηµέρωσης των φίλων της οµάδας µας και την αποκατάσταση της πραγµατικότητας θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πρόσφατα µε τον κ. Νικολαΐδη , µου γνωστοποίησε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Δόξα και µε ρώτησε αν ενδιαφέροµαι να αναλάβω ρόλο.
Η απάντηση µου ήταν ότι, αυτήν τη στιγµή, δεν επιθυµώ να αναµειχθώ στα µετοχικά και διοικητικά πράγµατα της οµάδος και εποµένως ότι άλλο γράφεται ή λέγεται για το συγκεκριµένο θέµα δεν ανταποκρίνεται στην πραγµατικότητα.»
Ευχαριστώ,
Μιχάλης Μποδούρογλου
morfi- Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
κ.ΜΠΟΔΟΥΡΟΓΛΟΥ,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ''ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ'' ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΔΟΞΑ ΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΟΝ''.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΟΞΑΙΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ (ΒΛ.ΠΕΡΥΣΙ) ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ 50.000...ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ.ΤΑ 50.000 ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ''ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ'' ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΔΟΞΑ ΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΟΝ''.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΟΞΑΙΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ (ΒΛ.ΠΕΡΥΣΙ) ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ 50.000...ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ.ΤΑ 50.000 ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
Ομάδα :
Α ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΑ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΞΑ..........
Ομάδα :
ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Κάτι μου λέει ότι στο βάθος έρχεται πάλι ο Τσίτσο
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Εγώ δεν εύχομαι να έρθει ο Τσίτσο . Αλλά το ίδιο έργο ξανά. Θυμάσαι πάλι τότε με τον Ορφανίδη ???
Ομάδα :
ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΟΚ).ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΑΣ Ο ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ :
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ :
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΟΚ).ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΑΣ Ο ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.
Θα το ήθελες πολύ αλλά δεν θα γίνει. Θα σου κουνάω μαντιλάκι από την Βαρκελώνη του χρόνου. Μπαρτσελώνα – Καβάλα και να έχεις το νου σου. 2ημ και 2 τελ
Ομάδα :
:P ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ,ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΡΗΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΠΑΡΤΣΑ.
ΑΝ ΟΧΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΡΕ ΚΑΤΜΑΝ
Ομάδα :
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ΗΜ 2 ΤΕΛ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ?ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ? :lol:
Ομάδα :
Εγώ λέω ότι πάλι θα το μαμήσουμε το τοπικ . STOPPPPPPPPPGLORY 4 έγραψε: :P ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ,ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΡΗΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΠΑΡΤΣΑ.
Ομάδα :
ΣΩΣΤΟΣ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ
Ομάδα :
ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΒΑΘΥΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ...
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
Ομάδα :
ΩΧ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΞΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
monoDOXA!!! έγραψε:ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
Εξελίξεις στον ορίζοντα
πηγή: www.dramagoal.gr, 2009-12-03
Με… αυτόματο πιλότο πηγαίνει η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Οι τάσεις φυγής του προέδρου της ΠΑΕ Μπάμπη Νικολαϊδή, αλλά και το γεγονός ότι έχει να γίνει διοικητικό συμβούλιο εδώ και πάρα πολύ καιρό καταδεικνύει μία ανησυχητική ηρεμία στην ομάδα. Λετε να έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα. Ίσως και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας; Θα φανεί. Οι παίκτες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, αλλά δεν βλέπουν κανέναν στο γήπεδο και άρχισαν να ανησυχούν. Το χρώμα του χρήματος έχουν να το δουν εδώ και ένα δίμηνο και η μουρμούρα έχει ξεκινήσει, αλλά ο Κώστας Βασιλακάκης είναι καλός καπετάνιος και ξέρει να κουμαντάρει το καράβι στα εύκολα και στα δύσκολα. Κάποιοι περίεργοι τύποι έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο της Δόξας και δεν αποκλείεται να τους δείτε και στο Ελληνικό. Μία εξέλιξη που δεν αρέσει σε όσους γνωρίζουν γιατί αυτή η πολυκοσμία θυμίζει άλλες εποχές. Πέτρινες και θλιβερές. Οδυνηρές για την ομάδα. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και κανείς δεν ξέρει πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Άλλος λεει σε λίγες μέρες, άλλος λεει σε μερικές εβδομάδες. Το θέμα είναι να τελειώσει πολύ γρήγορα. Γιατί όταν αρχίζει το κυνήγι του γουρουνιού και αρχίζουν οι ιστορίες για σκοτωμένο χοίρο με τρία πόδια, τότε χάνεται η μπάλα. Και επειδή στα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ Μπάμπη Νικολαϊδη υπάρχουν δύο προτάσεις για την αγορά της ομάδας, τότε η πώληση της είναι κοντά. Κάποιοι επιμένουν για τον Σάκη Ορφανίδη με τον κόσμο να είναι αρνητικός γιατί στο πρώτο εγχείρημα απέτυχε παταγωδώς! Κάποιοι άλλοι μιλούν για πρόεδρο άλλης ομάδας... Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ακόμη. «Είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του», λένε στον Εύοσμο για τον άγνωστο πρόεδρο, αλλά θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμη μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο. Δύσκολα θα βρεθεί. Εμείς στο dramagoal παρακολουθούμε και θα ενημερώνουμε τους αγνούς φίλους της ομάδας που την αγαπούν και θέλουν αυτό το ΚΟΣΜΗΜΑ να μην πέσει άλλη φορά σε χέρια λερωμένα. Πρόεδρε κάνε το καλύτερο για τη Δόξα γιατί ο κόσμος άρχισε να κουράζεται από τα «φεύγω» και «μένω μέχρι να φύγω».
Έτσι γράφει το dramagoal.gr. Τώρα τι από όλα αυτά ισχύει και τι όχι δεν είμαι σε θέση να ξέρω
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/09/2009
ΡΕ ΚΑΙ ΓΩ ΡΩΤΑΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΤΙ Ο ΔΡΑΜΑΓΚΟΑΛ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΗΣΤΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ ΛΕΝΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
Υ.Γ. ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ,ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ!
Υ.Γ. ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ,ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ!
Ομάδα :
Δυστηχως δεν ειναι μαλακιες...........υπαρχη αληθεια στα γραφωμενα.......Ακομα και ατομα απο την ομαδα δεν ξερουν τι θα ξημερωση........Γαμω την καταρα μας...........
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Την Κυριακη η ομαδα θα παιξη μπαλλα οπως δεν επαιξε ποτε φετος....Θα κερδισουμε.Για να δειξουν οι παιχτες την αξια τους.Και μετα τελος............Δυστηχως ----η καταρα μας-------
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ;ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΡΟ ΜΗΠΩΣ;ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΚΟ.ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΥΣ(ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΧΤΗΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ).ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ............
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Σελίδα 3 από 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Παρόμοια θέματα
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ
» ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ 2010-2011