ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
+47
DOXAMILTOS
Doxa Dramas Athens Club
kostas4
drotan_4
titormos_nikaia_g6
DoxaDramasG4
animals4
spk
rebels agia marina
MYKONOS
doxa_re
antrikos14
vtec
leone14
ΨΥΧΟ
teo-doxa
iason
duan
Παναγιώτης
old school6
coldlife
doxadramas4
ITVOL
PasGiannina
doxaforever
apaixtos
morfi
pit1918
tacos33
mavraetos_4
vsoulis
Sakis -4- Animals
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Sir George
monoDOXA!!!
katakoyzinos1973
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Black Eagles G4
SONICPUNK 4
mario4
Michael
BadBoyG4
GLORY 4
Κρόνιος
doxale
burgos
fumangus
51 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 29
Σελίδα 2 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Απ: ΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
burgos έγραψε:τα ειδες τα χαλια την κυριακη...εβγαλες λοιπων τα σωστα συμπερασματα.Αλλα απο την αλλη ρε παλληκαρι πολυ μιζερια ειδα την κυριακη στο γηπεδο,και ειδηκα μεσα στον συνδεσμο.Ειχε πεθανη κανενας και ειχατε μνημοσηνο??Γιατι ειδα εναν τυπο με λαμπαδα απο εξω.Υ.Γ Αξιολυπητος ειναι αυτος που τα λεει μετα την γιορτη,τα δικα μου τα λογια γραφτηκαν 3 μερες πριν.Αξιολυπητη ηταν σε τελικη η παρουσια του κοσμου την κυριακη,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ.....
Αξιολυπιτα ειναι αυτα που γραφεις ο συνδεσμος την κυριακη ηταν καλιτερος απο ποτε.Στους περσινους αγωνες με εξαιρεση τους 2-3 μεγαλους ακουγες 1 σινθημα το πενταλεπτο και πολυ εβαλα την κυριακη ειδικα στο πρωτο ημιχρονο απο το 1' μεχρι το 45' δε σταματισε δευτερολεπτο και μπραβο τους που δεν αναψαν πυρσους και προστατεψαν την ομαδα απο προστιμα.Αν σε ολο το υπολοιπο επικρατουσε μιζερια και σιωπη για 5 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ε τι να τους πεις αυτους ,να κατσουν σπιτι τους να γκρινιαζουν γιατι τελικα μπορει και να μην ειναι τοσο Δοξαιοι οσο πιστευουν!
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
Φαίνεται οτι οκύριος με το κεράκι είναι κολυτάρι σου μεγάλο. Και φαίνεται πως τελικά δεν είσαι καθόλου μίζερος, αλλα ΠΡΟΒΩΚΑΤΩΡΑΣ. Πριν απαντήσω θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η άποψη σου για τον Κώστα τον Τσιτσοπουλο και αν πιστεύεις οτι στη Δόξα πρέπει να παίζουν κατα 90 % "δραμινα παιδιά"; Περιμένω να μου απαντήσεις για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι καπνό φουμάρεις. Δεν πέσαμε απο τον Άρη και με τον Ορφανίδη θυμόμαστε πολύ καλά τι έγινε. Πές το φιλαράκι σου με το κερί να μη στενοχωριέται, για τους πυρσούς. Εμείς απλά υποστηρίζουμε την ομάδα και την προστατεύουμε, όπως ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.
2.000 εισητήρια και 3.500 κόσμος είναι για σένα κατάντια
Κατάντια ήταν το σημείο που είχανε φτάσει τη Δόξα στη περσυνή πρεμιέρα να έχει 500 άτομα στο γήπεδο. Κατάντια που οφείλεται στα "δραμινά παιδιά" και στους δραμινούς "παράγοντες". Ο κόσμος ήταν απόλυτα ικανοποιητικός αριθμητικά. 3τοι σε αριθμό φιλάθλων στη κατηγορία,έχοντας απέναντι μας ενα αντιεμπορικό όνομα σαν της Ηλιούπολης.
Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε εμείς του συνδέσμου και τόσο ψάρακες και τα κολπάκια που γίναν επι Ορφανίδη δε μπορούν να επαναληφθούν διοτι υπάρχουν πλέον ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε άμυνα 10 παιχτών που πέφταν όλοι κάτω. Ήταν άτυχη διότι είχε 2 δοκάρια και άμα συνεχίσει ο βλάχος να βάζει ρομπίνιο θα θρηνήσουμε ξανά. Αυτό είναι όλο. Όλοι οι άλλοι παίκτες ήταν απο καλοί έως μέτριοι. Με σύστημα ηλιούπολης η Ελλάδα νικούσε Γαλλία, Πορτογαλλία, Τσεχία, Ισπανία και εσυ περίμενες απο τη Δόξα να κάνει 50 ευκαιρίες και 30 γκόλ;
Καλό ύπνο......
2.000 εισητήρια και 3.500 κόσμος είναι για σένα κατάντια
Κατάντια ήταν το σημείο που είχανε φτάσει τη Δόξα στη περσυνή πρεμιέρα να έχει 500 άτομα στο γήπεδο. Κατάντια που οφείλεται στα "δραμινά παιδιά" και στους δραμινούς "παράγοντες". Ο κόσμος ήταν απόλυτα ικανοποιητικός αριθμητικά. 3τοι σε αριθμό φιλάθλων στη κατηγορία,έχοντας απέναντι μας ενα αντιεμπορικό όνομα σαν της Ηλιούπολης.
Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε εμείς του συνδέσμου και τόσο ψάρακες και τα κολπάκια που γίναν επι Ορφανίδη δε μπορούν να επαναληφθούν διοτι υπάρχουν πλέον ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε άμυνα 10 παιχτών που πέφταν όλοι κάτω. Ήταν άτυχη διότι είχε 2 δοκάρια και άμα συνεχίσει ο βλάχος να βάζει ρομπίνιο θα θρηνήσουμε ξανά. Αυτό είναι όλο. Όλοι οι άλλοι παίκτες ήταν απο καλοί έως μέτριοι. Με σύστημα ηλιούπολης η Ελλάδα νικούσε Γαλλία, Πορτογαλλία, Τσεχία, Ισπανία και εσυ περίμενες απο τη Δόξα να κάνει 50 ευκαιρίες και 30 γκόλ;
Καλό ύπνο......
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Με αυτο το ποστ τα πηγα στα 210,αν βρεις ενα τωρα απο αυτα στο οποιο λεω καλα λογια για τον χοντρο μπορεις να το δημοσιευσης ελευθερα.Εχω και μερικα στο panthfinder ψαξε και εκει.Τον χοντρο και τον επιπλοποιο τους τρωω στην μαπα πολυ πριν ο μπαμπα σου γνωριση την μαμα σου.Οτι ξερετε για τσιτσο απο τους παλιους το μαθατε,δεν το ζησατε.Τα καλα χρονια του χοντρου ηταν η δεκαετια του 80.Εσεις γνωρισατε εναν κακομοιρι χοντρο που ηταν στα τελαιυταια του,στα μιζερα του.Τον εχω γραμμενο στα @@ μου και ολους τους που.... προεδρους που εστω για μια μερα περασαν απο την γουναρι.Στα σοβαρα τωρα και οποιος καταλαβε καταλαβε.......
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Τότε όταν τα είχε καλά με τον Σύνδεσμό σας δεν έλεγες τίποτα. Τότε ήταν καλός , Γιατί άραγε ?????burgos έγραψε:Με αυτο το ποστ τα πηγα στα 210,αν βρεις ενα τωρα απο αυτα στο οποιο λεω καλα λογια για τον χοντρο μπορεις να το δημοσιευσης ελευθερα.Εχω και μερικα στο panthfinder ψαξε και εκει.Τον χοντρο και τον επιπλοποιο τους τρωω στην μαπα πολυ πριν ο μπαμπα σου γνωριση την μαμα σου.Οτι ξερετε για τσιτσο απο τους παλιους το μαθατε,δεν το ζησατε.Τα καλα χρονια του χοντρου ηταν η δεκαετια του 80.Εσεις γνωρισατε εναν κακομοιρι χοντρο που ηταν στα τελαιυταια του,στα μιζερα του.Τον εχω γραμμενο στα @@ μου και ολους τους που.... προεδρους που εστω για μια μερα περασαν απο την γουναρι.Στα σοβαρα τωρα και οποιος καταλαβε καταλαβε.......
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
Ενα μεγαλο μπραβο σας αξιζει για οτι μεχρι τωρα κατορθωσατε....το οτι περσι ολη η ελλαδα μιλαγε για την ΔΟΞΑ ειναι δικο σας εργο.Ο κοσμος ερχονταν στο γηπεδο οχι να θαυμαση το διαστημικο ποδοσφαιρο των παιχτων τις ομαδας του βασιλακακη,το υπερσυνχρονο αθλητικο γηπεδο η την κιτρηνη φερραρι του προεδρου.Ηταν εκει για να συμετασχη στο ΠΑΡΤΥ το οποιο εσεις δημιουργησατε,και πιστεψε με οταν λεω ποτε δεν εζησε δραμινος τετοιο παρτυ....Οταν εσεις τρεχατε απο το πρωι μεχρι το βραδι,για να φερετα τον κοσμο στο γηπεδο μερικοι δοικητικοι υπαλληλοι βγαζαν μονο λογους στα ωδεια,αντε το πολυ να βρουν κανενα μελος για να τους ψηφηση.Οταν φερατε τον κοσμο στο γηπεδο αυτοι καπαρωσαν την επυτηχια σας.Αυτοι το παιζαν αναμορφοτες-τραννοι-και σπουδαιοι στο παννεληνιο.....Αραγε χθες που υπηρχε μια φασιστικη αστυνομια στο γηπεδο ειχαν τουλαχιστον την υποχρεωση ενας ρε να ερθει να συμπαρασταθη στην θυρα 4.Πες μου εναν..Το προβλημα με τα εισητηρια ηταν γνωστο απο την πρωτη στιγμη που ανακοινωθηκαν οι τιμες,επραξε κανεις τιποτα ωστε να ακουστη ο αντιλογος στην οικονομικη πολιτικη τους?Σημερα που διαβαζα τοπικο τυπο ολα ηταν καλα,απλα λιγο ατυχη ειμασταν.Καλα το χωρταρι δεν το ειδε κανεις??και ποσα αλλα μου ερχοντε στο νου,αλλα ασε......Προφανος δεν την χριαζοντε πλεον την θυρα 4,νομιζαν οτι τον κοσμο των εχουν σιγουρο,4000 ειχατε και αυτους θα κανετε πολλυ καιρο να τον ξαναδειτε.....Αμα καταλαβατε καταλαβατε αλλιως καλυνυχτα....
Ομάδα :
Ρε φιλε σπαω το κεφαλι μου να βρω πιοια εποχη συνδεσμος τις δοξας τα ειχε καλα με τον τσιτσο,η εστω ποτε ενα συνδεσμητης ειπε καλο λογο για τον χοντρο τωρα η εγω δεν θυμαμε η εσυ λεες μαλ.....katakoyzinos1973 έγραψε:Τότε όταν τα είχε καλά με τον Σύνδεσμό σας δεν έλεγες τίποτα. Τότε ήταν καλός , Γιατί άραγε ?????burgos έγραψε:Με αυτο το ποστ τα πηγα στα 210,αν βρεις ενα τωρα απο αυτα στο οποιο λεω καλα λογια για τον χοντρο μπορεις να το δημοσιευσης ελευθερα.Εχω και μερικα στο panthfinder ψαξε και εκει.Τον χοντρο και τον επιπλοποιο τους τρωω στην μαπα πολυ πριν ο μπαμπα σου γνωριση την μαμα σου.Οτι ξερετε για τσιτσο απο τους παλιους το μαθατε,δεν το ζησατε.Τα καλα χρονια του χοντρου ηταν η δεκαετια του 80.Εσεις γνωρισατε εναν κακομοιρι χοντρο που ηταν στα τελαιυταια του,στα μιζερα του.Τον εχω γραμμενο στα @@ μου και ολους τους που.... προεδρους που εστω για μια μερα περασαν απο την γουναρι.Στα σοβαρα τωρα και οποιος καταλαβε καταλαβε.......
Ομάδα :
Τότε ρε που χάσατε από την Κασάνδρα στον Αγ Αθανάσιο. Μη λες ότι δεν θυμάσε αλλά ότι δεν σε συμφέρει να θυμάσε.
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
Eχε στα υποψη σου οτι εκεινη την εποχη δεν ειχαμε συνδεσμο.
Ομάδα :
Άμα είσαι αυτός που νομίζω απο Θεσσαλονίκη, έχω να πώ οτι δε περίμενα να μας περνάς για τόσο ψάρια και υποχείριους. Αν κατάλαβα ποιός είσαι λυπάμαι για πάρτυ σου και ας μην σε ξέρω απο κοντά. Δεν απάντησες σε τίποτα πλην τσίτσου. Ε ποιός ήταν ο τσίτσος του 80 ρε φίλε; Για πες και εμάς τους άσχετους να μαθαίνουμε. Τότε σας τάιζε αστακομακαρονάδα, ενω μετά ξέπεσαι κια κερνούσε μόνο κρύο σάντουιτσ; Αν και τα λέω μεταφορικά το ζουμί το πιάνουν όλοι. Απλά πές μου ποιός ήταν ο γαμ... νος τσίτσος του 80, γιατί κάνω παρέα με 40ρηδες ανιμαλς, με 50ρηδες της θύρας 4 και ποτέ όλοι αυτοί δε με έχουν πεί καλό λόγο για το χοντρό, παρα μόνο τον καντηλιάζουν. Έλεος δεν είμαστε στο 2001, μη χρησιμοποιήται .......τον ίδιο πρόλογο γιατί η γαμ.. νη υπομονή έχει και όρια.
Απλά άμα είσουν παλιός και καλός θα ήξερες οτι όταν υπάρχουν θέματα ενδοοικογενειακά στη ΔΟΞΑ τα λύνουμε μεταξύ μας κα ιδε πάμε αριστερά δεξια σε καφενεία και φόρουμ να ξεκατινιαζόμαστε. ......... Μπες να μιλήσουμε στο φόρουμ της Δόξας αμα φοράς παντελόνια, η ακόμα καλύτερα έλα απο το σύνδεσμο να τα πόυμε.
Φιλάκια απο έναν ΕΠΩΝΥΜΟ αφισσοκολητή της Δόξας.....
Απλά άμα είσουν παλιός και καλός θα ήξερες οτι όταν υπάρχουν θέματα ενδοοικογενειακά στη ΔΟΞΑ τα λύνουμε μεταξύ μας κα ιδε πάμε αριστερά δεξια σε καφενεία και φόρουμ να ξεκατινιαζόμαστε. ......... Μπες να μιλήσουμε στο φόρουμ της Δόξας αμα φοράς παντελόνια, η ακόμα καλύτερα έλα απο το σύνδεσμο να τα πόυμε.
Φιλάκια απο έναν ΕΠΩΝΥΜΟ αφισσοκολητή της Δόξας.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 16 Σεπ 2009 - 10:28, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : δεν χρειαζονται τέτοιες εκφρασεις)
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
αντε παλι με τσιτσο....την βρηκατε την καραμελα και την μασατε συνεχως.Αυτο που προφανως δεν βρηκες ειναι ποστ δικα μου που να υμνουν τον χοντρο.Λοιπων μια και μιλας με παλιους ρωτα τους ποσοι προεδροι περασαν απο την δοξα εκτος τσιτσου και χαραλαμπιδη και ποσα καλα κανανε για την ομαδα.Φανταζομε να γνωριζετε οτι αυτοι στην τελικη ελαχιστα χρονια κανανε κουμαντο στο σωματια απο το 1979.Ομως κανανε την μεγαλητερη ζημια στην ιστορια του συλλογου.αυτοι βλαψανε το σωματιο και ηθικα,ενω οι αλλοι ηταν στο οικονομικο επιπεδο.στην τελικη στο μαυρο χαλι που φτασαμε η λιστα εχει πολλα περισσοτερα ονοματα απο του χοντρου και επιπλοποιου.Αυτα ελπιζω να τα καταλαβενεις που σου λεω.δεν εχω αντιπαραθεση με σας η γενικα με καπιον απλα δεν θελω να ξαναδω μια προσπαθεια απο αγνους και καλους δοξαιους να γινει σπαραλια απο ενα σαπιο κατεστημενο που λειμενετε το σωματιο εδω και δεκαετιες.....Οχι δεν ειμαι ο θεσσαλονικιος ουτε εχω φαει αστακομακαροναδες,ο μονος λογος που εχω αυτο το ψευδονιμο ειναι για να μην χαλασω και τις υπολειπες φιλιες μου με τους παλιους δοξαιους.Αρκετοι απο αυτους ειναι τωρα και μεσα στην δοιηκηση...αλλα αν επρεπε να διαλεξω μεταξη αυτων και στην δικια σαςπροσπαθεια θα τους εγραφα στα παπαρια μου στο πι και φι.Μην χαλατε αυτο που τοσο δυσκολα δημιουργισατε.η θυρα 4 πρεπει να εχει λογο στα δρωμενα του σωματιου.Και αποψη στα κακος κειμενα που τωρα τελευταια κανουν συχνα την εμφανιση τους.....
Ομάδα :
Ο Ρωχαμης παει για δημαρχος.ΕΛΕΟΣ φτανει πια κολογερε αντε στον διαβολο σε βαρεθηκαμε.................................
Ομάδα :
ΤΣΙΤΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΚΡΑΝΗ-ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ(ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ.
ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ-ΒΕΝΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
Ο Mr.''ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ'' ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.
Ο ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΕΝΖΙΝΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ Ο ΣΟΥΛΗΣ...ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ 2ον ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ-ΒΕΝΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.
Ο Mr.''ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ'' ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ.
Ο ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΕΝΖΙΝΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ Ο ΣΟΥΛΗΣ...ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ 2ον ΤΗΝ ΔΟΞΑ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.....ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ.......ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ.......ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΝΑ ΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....150 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ 6 ΣΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΑ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ........ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ..........Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.......
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ.......ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ.......ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΝΑ ΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....150 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ 6 ΣΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΑ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ........ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ..........Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.......
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ? ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.......
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Αν κάποιοι κατέβουν Ρόδο καλό θα είναι να γίνει ένα πρόχειρο έστω πανό που θα περνάει το μήνυμά μας ... "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ" ή "ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ" ή κάτι τέτοιο ... δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο θαρρώ ... ας δείξουμε από τώρα τις προθέσεις μας ...
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΘΑΡΗ,ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΟΝΑΤΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΡΟΔΟ,ΖΑΚΥΝΘΟ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ(ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΑΡΓΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ) ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ?ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ....
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ-ΜΑΝ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΝ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ(ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΑΡΓΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ) ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ?ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ....
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ-ΜΑΝ.
Ομάδα :
ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ 'Η ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠ'ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.. :cyclops:
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
A KAI KATI ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΔΛΔ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ (ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΜΠΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΒΟΛΟΣ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΙΜΑΧΕΡ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ .ΤΙ ΝΑ MΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΤ3-ΕΡΑ ΣΠΟΡ-RADIO METROPOLIS KAI ΧΘΕΣ ΑLTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΕΟΥΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΙΜΑΧΕΡ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ .ΤΙ ΝΑ MΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΤ3-ΕΡΑ ΣΠΟΡ-RADIO METROPOLIS KAI ΧΘΕΣ ΑLTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΕΟΥΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ?
Ομάδα :
ΕΧΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΛΤΕΡ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΑΝ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΣΗ ΤΟΥ...ΔΛΔ ΝΑ ΡΟΤΑΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΟ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΚΑΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΝ ΔΟΞΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ....ΑΚΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΑΑΑΑΑ! ΛΑΜΟΓΙΑ......
ΚΑΤΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΝ ΔΟΞΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ....ΑΚΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΑΑΑΑΑ! ΛΑΜΟΓΙΑ......
Sakis -4- Animals- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ομάδα :
Ομάδα : EKEI PSILA STIN KORIFI STEKETE O THEOS MAS...G AUTON ZO KAI PROSKINO.,...TON MAYRO AETO MAS!
Registration date : 16/10/2009
EINAI ISTORIKH EYKAIRIA NA BGOUME,ARKEI NA EXOYN OI DIOIKOYNTES YPOMONH.HRTHE H WRA THS DOXAS.THEWRW OTI THA ALLAXEI AMESA O BATHMOLOGIKOS PINAKAS KAI KAPOIOI POY STHN DRAMA EXOYN BGALEI MPEO KAI KALOGIANNH PRWTATHLITES THA DIAPSEYSTOYN.OPWS ALLWSTE POLLES FORES STO PARELTHON. PESTA SE SAKH SYMFWNW.
MPRAVO STON REXAGEL,MPRAVO STHN ETHNIKH MAS.
MPRAVO STON REXAGEL,MPRAVO STHN ETHNIKH MAS.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Betafans στις Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:50, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : greeklish +1warn)
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!ΦΟΡΤΣΑ ΔΟΞΑΡΑ!ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΜΠΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ: «Δεν ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ»
www.dramagoal.gr (20 – 11 – 2009)
«Είναι μεγάλη ευθύνη να διοικείς τη Δόξα»
Το ρεπορτάζ με τίτλο «Προ των πυλών ο Μπουδούρογλου» είναι αλήθεια ότι προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ανά το πανελλήνιο, αλλά το dramagoal σε επικοινωνία που είχε χθες το μεσημέρι με τον Δραμινό εφοπλιστή, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Μας επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε προχθές το πρωί τηλεφώνημα από τον Μπάμπη Νικολαϊδη. Ο πρόεδρος της Δόξας του ζήτησε να μάθει αν ισχύουν κάποιες φήμες περί ενδιαφέροντος του να αγοράσει μετοχές, του αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί είναι απογοητευμένος και τον ενημέρωσε ότι ο κόσμος τον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Μιχάλης Μπουδούρογλου μας επανέλαβε όσα είπε στον ισχυρό άνδρα της Δόξας. «Δεν ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε αγορά μετοχών της ομάδας και εμμένω σε όσα έχω αναφέρει στην επιστολή που είχα στείλει το περασμένο καλοκαίρι στον Τύπο της Δράμας», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη ευθύνη να διοικείς μια ομάδα όπως η Δόξα. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων είναι περιορισμένος και αν ενημερώνομαι για την πορεία της ομάδας δεν μπορώ να ασχοληθώ». Στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας ο Δραμινός εφοπλιστής προέτρεψε τον πρόεδρο της Δόξας να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει το έργο του μέχρι τέλους. Το dramagoal επειδή έχει μάθει να σέβεται θέλει να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ γιατί λόγω πίεσης του χρόνου δεν διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μαζί του, αλλά και από τον κόσμο της Δόξας γιατί δεν θέλει να δίνει ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. Μάλιστα ο Δραμινός εφοπλιστής ετοιμάζει μια επιστολή που θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα) σε εφημερίδα της πόλης και θα εξηγεί όλα τα παραπάνω γιατί τον τελευταίο καιρό ενημερώνεται για κάποια πράγματα που είναι αναληθή. Πλέον ο Νικολαϊδης αναζητεί άλλον συμπαίκτη ή άλλον αγοραστή για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ελπίζει ότι θα αποφασίσει το καλύτερο για τη θρυλική ομάδα. Το «dramagoal» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην ομάδα ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τα τεκταινόμενα. Αυτό που προέχει είναι η Δόξα να επιστρέψει με το διπλό από τη Ρόδο.
www.dramagoal.gr (20 – 11 – 2009)
«Είναι μεγάλη ευθύνη να διοικείς τη Δόξα»
Το ρεπορτάζ με τίτλο «Προ των πυλών ο Μπουδούρογλου» είναι αλήθεια ότι προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ανά το πανελλήνιο, αλλά το dramagoal σε επικοινωνία που είχε χθες το μεσημέρι με τον Δραμινό εφοπλιστή, βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Μας επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε προχθές το πρωί τηλεφώνημα από τον Μπάμπη Νικολαϊδη. Ο πρόεδρος της Δόξας του ζήτησε να μάθει αν ισχύουν κάποιες φήμες περί ενδιαφέροντος του να αγοράσει μετοχές, του αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί είναι απογοητευμένος και τον ενημέρωσε ότι ο κόσμος τον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Μιχάλης Μπουδούρογλου μας επανέλαβε όσα είπε στον ισχυρό άνδρα της Δόξας. «Δεν ενδιαφέρομαι να προχωρήσω σε αγορά μετοχών της ομάδας και εμμένω σε όσα έχω αναφέρει στην επιστολή που είχα στείλει το περασμένο καλοκαίρι στον Τύπο της Δράμας», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη ευθύνη να διοικείς μια ομάδα όπως η Δόξα. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων είναι περιορισμένος και αν ενημερώνομαι για την πορεία της ομάδας δεν μπορώ να ασχοληθώ». Στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας ο Δραμινός εφοπλιστής προέτρεψε τον πρόεδρο της Δόξας να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει το έργο του μέχρι τέλους. Το dramagoal επειδή έχει μάθει να σέβεται θέλει να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ γιατί λόγω πίεσης του χρόνου δεν διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μαζί του, αλλά και από τον κόσμο της Δόξας γιατί δεν θέλει να δίνει ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. Μάλιστα ο Δραμινός εφοπλιστής ετοιμάζει μια επιστολή που θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα τη Δευτέρα) σε εφημερίδα της πόλης και θα εξηγεί όλα τα παραπάνω γιατί τον τελευταίο καιρό ενημερώνεται για κάποια πράγματα που είναι αναληθή. Πλέον ο Νικολαϊδης αναζητεί άλλον συμπαίκτη ή άλλον αγοραστή για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και ελπίζει ότι θα αποφασίσει το καλύτερο για τη θρυλική ομάδα. Το «dramagoal» παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην ομάδα ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τα τεκταινόμενα. Αυτό που προέχει είναι η Δόξα να επιστρέψει με το διπλό από τη Ρόδο.
mavraetos_4- Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/09/2009
"Παγώνει" του Μπουδούρογλου...
"Παγώνει" του Μπουδούρογλου...
http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=6226%3Aqq-&catid=1%3Alatest-news&lang=en
Μπορεί την Πέμπτη να φαινόταν πως ο Χαράλαμπος Νικολαϊδης θα αποκτούσε ένα πολύ
δυνατό συμπαίκτη -ιδίως οικονομικό- στη διοίκηση της
Δόξας Δράμας
, ωστόσο μια μέρα μετά, τα δεδομένα μοιάζουν τροποποιημένα. Συγκεκριμένα, ο
επιχειρηματίας
Μιχάλης Μπουδούρογλου
δείχνει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ, ελέω αυξημένων
επαγγελματικών υποχρεώσεων. (20/11/2009)
Στο περιθώριο φαίνεται πως τίθεται σε πρώτη φάση η περίπτωση εμπλοκής του
επιχειρηματία Μιχάλη Μπουδούρογλου στη διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Όπως
αναφέρει το περιβάλλον του εφοπλιστή, βασικός λόγος για την εξέλιξη αυτή, είναι οι
αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, κυρίως στα ναυτιλιακά.
Παρ' όλα αυτά, ο Μπουδούρογλου, που αποτελεί έναν από τους χορηγούς της ομάδας, δεν
κλείνει την πόρτα στην ΠΑΕ και τονίζει πως μπορεί να επανέλθει στο μέλλον, εφόσον δεν
βρεθεί άλλη λύση από τον Νικολαϊδη.
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες ανέφεραν πως την Παρασκευή συναντήθηκε ο πρόεδρος του
συλλόγου με τους αδερφούς Πιταράκη, οι οποίοι είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης του
Μπουδούρογλου και ίσως συμπεριληφθούν στο ΔΣ σε περίπτωση που ο Δραμινός
εφοπλιστής πάρει τη μεγάλη απόφαση να αναλάβει.
Στο μεταξύ, κλήση από τον Νικολαϊδη για να βοηθήσει τη Δόξα απο κάποιο πόστο,
περιμένει ο Σάκης Ορφανίδης. Ο πρώην πρόεδρος των "μαυραετών" δεν έχει
κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ομάδα και δεν αποκλείεται να είναι ο άνθρωπος στον
οποίο θα στραφεί τελικά ο Νικολαϊδης, είτε για να πουλήσει την ΠΑΕ, είτε για να αποκτήσει
συμπαραστάτη...
Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ
http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=6226%3Aqq-&catid=1%3Alatest-news&lang=en
Μπορεί την Πέμπτη να φαινόταν πως ο Χαράλαμπος Νικολαϊδης θα αποκτούσε ένα πολύ
δυνατό συμπαίκτη -ιδίως οικονομικό- στη διοίκηση της
Δόξας Δράμας
, ωστόσο μια μέρα μετά, τα δεδομένα μοιάζουν τροποποιημένα. Συγκεκριμένα, ο
επιχειρηματίας
Μιχάλης Μπουδούρογλου
δείχνει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ, ελέω αυξημένων
επαγγελματικών υποχρεώσεων. (20/11/2009)
Στο περιθώριο φαίνεται πως τίθεται σε πρώτη φάση η περίπτωση εμπλοκής του
επιχειρηματία Μιχάλη Μπουδούρογλου στη διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Όπως
αναφέρει το περιβάλλον του εφοπλιστή, βασικός λόγος για την εξέλιξη αυτή, είναι οι
αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, κυρίως στα ναυτιλιακά.
Παρ' όλα αυτά, ο Μπουδούρογλου, που αποτελεί έναν από τους χορηγούς της ομάδας, δεν
κλείνει την πόρτα στην ΠΑΕ και τονίζει πως μπορεί να επανέλθει στο μέλλον, εφόσον δεν
βρεθεί άλλη λύση από τον Νικολαϊδη.
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες ανέφεραν πως την Παρασκευή συναντήθηκε ο πρόεδρος του
συλλόγου με τους αδερφούς Πιταράκη, οι οποίοι είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης του
Μπουδούρογλου και ίσως συμπεριληφθούν στο ΔΣ σε περίπτωση που ο Δραμινός
εφοπλιστής πάρει τη μεγάλη απόφαση να αναλάβει.
Στο μεταξύ, κλήση από τον Νικολαϊδη για να βοηθήσει τη Δόξα απο κάποιο πόστο,
περιμένει ο Σάκης Ορφανίδης. Ο πρώην πρόεδρος των "μαυραετών" δεν έχει
κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ομάδα και δεν αποκλείεται να είναι ο άνθρωπος στον
οποίο θα στραφεί τελικά ο Νικολαϊδης, είτε για να πουλήσει την ΠΑΕ, είτε για να αποκτήσει
συμπαραστάτη...
Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ
tacos33- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ομάδα :
Αυριο θα στείλει επιστολη,που θα λεει οτι δεν θα μπει αυτή την στιγμη
στην διοίκηση,και το αδιέξοδο συνεχίζεται ...
στην διοίκηση,και το αδιέξοδο συνεχίζεται ...
pit1918- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ομάδα :
Registration date : 02/07/2009
Σελίδα 2 από 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Παρόμοια θέματα
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 2009-2010
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ
» ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ 2010-2011
» ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΔΟΞΑΣ 2010-2011
» ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΞΑΣ
» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ