[29η] Ο.Φ.Η. - Ατρόμητος 2-2
+25
dervi
miron4
tzanis-4
Centaur
PAS
Rossoblu
boukoumtsa
Barbabilios
TALOS
duhan
ONLY PERISTERI
manosk
STRANGLER
mastoras
ayuto PAS
islandos
kerkidas4
palios-4
Panos4ever
Σαντικαι4
Mihalis Fr
zaxos4snakes
Omiloparmenos
mario4
sellos
29 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 12
Σελίδα 4 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Αποτέλεσμα..?
Απ: [29η] Ο.Φ.Η. - Ατρόμητος 2-2
TALOS έγραψε:Έχει απαιτήσεις ο κόσμος της Χαλκηδόνας, χαχαχαχ....Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή...Έχουν απαιτήσεις οι 57 φενταγίν και οι 300 υπάλληλοι της Ετέκα συν τους συγγενείς και φίλους των παικτών που πηγαίνουν κάθε Κυριακή στα εντός έδρας παιχνίδια της Χαλκηδόνας και φωνάζουν αστέρι ολέ.
Να έχει απαιτήσεις το προρτοφόλι του Σπανού, που χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε ποτέ τέτοια ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη (και που αν τους αφήσει θα επιστρέψουν στα ντέρμπι με τον Αήττητο Σπάτων και τον Ακράτητο Λιοσσίων) να το καταλάβω.
Στην Ελλάδα ζούμε όμως, λογικό να υπάρχουν ομάδες τσόντες, σφραγίδες που θέλουν Ευρώπη, πληντύρια με οπαδούς και πιπίτσες που με το πορτοφόλι του Σπανού βγάζουν εκτός από πουλάκι και γλωσσίτσα.
Τουλαχιστον πεφτετε με ψηλα το κεφαλι, λεγοντας ασυναρτησιες.
Y.Γ. εγω πιπιτσες χωρις πουλακι θα χαρακτηριζα εκεινα τα 100 κοριτσια που πηγανε να σκοτωσουνε 10 παιδια δικα μας που ειχαν κατεβει κατω ημερα Τεταρτη με γενικη απεργια, η εκεινα τα αλλα κοριτσοπουλα που μαχαιρωσαν για να αρπαξουν πανι απο μια παρεα 5 ατομων με 2 γυναικες.Ασυναρτητε ενα κακο εχουν οι φενταγιν.Δεν ξεχνανε.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Barbabilios έγραψε:Εντάξει ρε TALOS....Παντα υπάρχει ένα πορτοφόλι. Κι ο ΟΦΗ αν δεν ειχε το πορτοφόλι του Βαρδινογιάννη 2 δεκαετίες +, τις πορειες - ασανσερ της τελευταιας πενταετίας θα έκανε. Ο ΠΑΣ του νότου θα 'ταν...
You dont know that.
Εγώ πιστεύω ότι χωρίς τους Βαρδινογιάννηδες, ο ΟΦΗ θα αγωνιζόταν χθες στο ΤσΛ. Δυστυχώς, η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς και το 2-1 επί της Ρεάλ δεν έφτασε, του χρόνου πάλι.
Να μιλαει καποιος για πορτοφόλι
που η ιστορία του είναι βασισμενη (και ταυτισμενη) με την δυναμη ενός συγκεκριμενου πορτοφολιού είναι λιγο αστειο
Αλλα είναι και διασκεδαστικό συνάμα..
Υ.Γ.
Φαντασου λεει τωρα...
ο ΟΦΗ να κερδίσει Ατρόμητο
και η ΑΕΚ να μην κερδίσει Πανθρακικό..
ούτε ψυλος στον κορφο του Σπανού (και της αστυνομίας)
Υ.Γ.1
Πηγε η σκεψη μου ένα βημα παρακάτω γιατι δυσκολευομαι να εκτιμήσω πιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.
που η ιστορία του είναι βασισμενη (και ταυτισμενη) με την δυναμη ενός συγκεκριμενου πορτοφολιού είναι λιγο αστειο
Αλλα είναι και διασκεδαστικό συνάμα..
Υ.Γ.
Φαντασου λεει τωρα...
ο ΟΦΗ να κερδίσει Ατρόμητο
και η ΑΕΚ να μην κερδίσει Πανθρακικό..
ούτε ψυλος στον κορφο του Σπανού (και της αστυνομίας)
Υ.Γ.1
Πηγε η σκεψη μου ένα βημα παρακάτω γιατι δυσκολευομαι να εκτιμήσω πιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Μαλλον τεινω να αλλαξω την εκτιμηση μου...
ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ελεγα φαβορι να διακοπει αλλα με κατι τρολαρισμενους Κρητικους εδω μεσα αρχιζω κ αναθεωρω...Αν κολλησει κ κανενα τεμαχιο ο Σουμπι, τοτε βλεπω να εχουμε αλλα...
Και αντε μετα οι τρολαρισμενοι συσπειρωτες που κανουν ως συνηθως το ασπρο-μαυρο να μαζεψουν το κοσμο που θα μπει μεσα...
Αλλα τι λεω...Αυτοι θα ειναι ηδη στα αποδυτηρια για να πουν δυο λογακια στα "κακα παιδια της ομαδας σφραγιδας του πλυντηριά του Σπανου", που εκαναν το λαθος κ σκοραραν μεσα στο Γεντι ...
ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ελεγα φαβορι να διακοπει αλλα με κατι τρολαρισμενους Κρητικους εδω μεσα αρχιζω κ αναθεωρω...Αν κολλησει κ κανενα τεμαχιο ο Σουμπι, τοτε βλεπω να εχουμε αλλα...
Και αντε μετα οι τρολαρισμενοι συσπειρωτες που κανουν ως συνηθως το ασπρο-μαυρο να μαζεψουν το κοσμο που θα μπει μεσα...
Αλλα τι λεω...Αυτοι θα ειναι ηδη στα αποδυτηρια για να πουν δυο λογακια στα "κακα παιδια της ομαδας σφραγιδας του πλυντηριά του Σπανου", που εκαναν το λαθος κ σκοραραν μεσα στο Γεντι ...
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
Ζαχο πως το βλεπεις;
Ολα κανονικα γραμμενα ετσι;
Ομάδα :
Ρε παλιος στην φωτο αυτη οι παικτες σας κανουν τρενακι.... ???
Βρε βρε τα παλιοπαιδα...κ με ενα χαμογελο ως τα αυτια ειναι ολα τους
Βρε βρε τα παλιοπαιδα...κ με ενα χαμογελο ως τα αυτια ειναι ολα τους
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
χαχαχ η ατμομηχανη λειπει.
Ομάδα :
Για άλλη μια φορά την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ, όπου παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς που έχουμε ανάγκη την νίκη για να αποφύγουμε μπελάδες βαθμολογικά…
Για άλλη μια φορά πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι και τους βαθμούς έτσι μόνο όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα…..
Η ΠΑΕ Ο.Φ.Η. έκανε το καθήκον της μειώνοντας σημαντικά την τιμή των εισιτηρίων,τώρα είναι σειρά μας να κάνουμε και το δικό μας καθήκον.
Όλοι εκεί στο ΝΑΟ μας, με τσαμπουκά,πάθος και φωνή να δείξουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ….
Γεμίζουμε τον ΝΑΟ μας,δίνουμε ώθηση στους παίχτες μας για την νίκη και μόνο την νίκη και δείχνουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει Ο.Φ.Η. και ο κόσμος του….
Εμείς εδώ για μια ζωή,στα δύσκολα,στα εύκολα,στις λύπες αλλά και στις χαρές….
Ποτέ δεν σε αφήσαμε μόνο,ποτέ δεν θα το κάνουμε …..
Εμείς εδώ στην ΘΥΡΑ 4 να τραγουδάμε για την τρέλα μας για τον τρόπο ζωής μας για την υπερηφάνεια μας ….
ΕΝΑ ΝΗΣΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ
SNAKES 4 Heraklion Club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Για άλλη μια φορά πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι και τους βαθμούς έτσι μόνο όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα…..
Η ΠΑΕ Ο.Φ.Η. έκανε το καθήκον της μειώνοντας σημαντικά την τιμή των εισιτηρίων,τώρα είναι σειρά μας να κάνουμε και το δικό μας καθήκον.
Όλοι εκεί στο ΝΑΟ μας, με τσαμπουκά,πάθος και φωνή να δείξουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ….
Γεμίζουμε τον ΝΑΟ μας,δίνουμε ώθηση στους παίχτες μας για την νίκη και μόνο την νίκη και δείχνουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει Ο.Φ.Η. και ο κόσμος του….
Εμείς εδώ για μια ζωή,στα δύσκολα,στα εύκολα,στις λύπες αλλά και στις χαρές….
Ποτέ δεν σε αφήσαμε μόνο,ποτέ δεν θα το κάνουμε …..
Εμείς εδώ στην ΘΥΡΑ 4 να τραγουδάμε για την τρέλα μας για τον τρόπο ζωής μας για την υπερηφάνεια μας ….
ΕΝΑ ΝΗΣΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ
SNAKES 4 Heraklion Club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
sellos- Respected
Ομάδα :
Αυτοι οι Κρητες ειχανε βγαλει καποτε μια ανακοινωση επι Βατσινα μετα απο ενα μεταξυ μας παιχνιδι και χαρακτηριζαν,απο το πουθενα, τον κοσμο της ομαδας μας (και οχι ας πουμε την ιδιοκτησια) ως τσατσους του Βαρδινογιαννη.Το θρασος σε ολο του το μεγαλειο.
Ολα θα τα θυμηθω τωρα χεχεχε.
Ολα θα τα θυμηθω τωρα χεχεχε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την palios-4 στις Τετ 10 Απρ 2013 - 13:25, 1 φορά
Ομάδα :
Aφου τα ξερεις πως είναι αυτά στην Ελλαδα..
- Σπόιλερ:
- π.χ. Στη χουντα ας πουμε (για να μην πω η πλειοψηφια) ενα ποσοστό
ειτε δεν ηθελε να αλλαξει, ειτε του ήταν αδιαφορο αν θα αλλαξει το καθεστως.
Βεβαιως, πλεον αν μιλησεις με ανθρωπους εκεινής της γεννιας
σου δινεται η εντύπωση πως στο πολυτεχνειο πρεπει να χωράει εκατονταδες χιλιαδες κόσμου.
Μεχρι και ο Σμητης πεταγε στρακαστρούκας...
sellos- Respected
Ομάδα :
Σ'αρεσει α?
εχει γούστο...
εχει γούστο...
sellos- Respected
Ομάδα :
Οι φίλοι του ΟΦΗ βλέπουν με έναν συγκεκριμένο
και ιδιαίτερο τρόπο τα πράγματα γύρω από την ομαδα τους
οπότε ειναι άδικος κόπος να προσπαθεί κανείς να απομυθοποιήσει
τους Βαρδινογιαννηδες στα μάτια τους.
Μιλάμε για άτομα με τον βαρδινογιαννισμο ριζωμένο μέσα τους
και τώρα που το σκέφτομαι η περίπτωση τους ομοιάζει μόνο
με την περίπτωση Ολυμπιακού Βόλου και Μπεου.
Η συλλογιστική εν ολίγοις ειναι η παρακατω...
Είμαι ο τάδε και είμαι ΟΦΗ.
Υπηρετώ την σαπίλα,είμαι ένας δούλος,δεν έχω καμία αξιοπρέπεια
μέσα μου αλλά γατάκι ατρόμητε έχω παίξει με την Ατλετικο Μαδρίτης.
και ιδιαίτερο τρόπο τα πράγματα γύρω από την ομαδα τους
οπότε ειναι άδικος κόπος να προσπαθεί κανείς να απομυθοποιήσει
τους Βαρδινογιαννηδες στα μάτια τους.
Μιλάμε για άτομα με τον βαρδινογιαννισμο ριζωμένο μέσα τους
και τώρα που το σκέφτομαι η περίπτωση τους ομοιάζει μόνο
με την περίπτωση Ολυμπιακού Βόλου και Μπεου.
Η συλλογιστική εν ολίγοις ειναι η παρακατω...
Είμαι ο τάδε και είμαι ΟΦΗ.
Υπηρετώ την σαπίλα,είμαι ένας δούλος,δεν έχω καμία αξιοπρέπεια
μέσα μου αλλά γατάκι ατρόμητε έχω παίξει με την Ατλετικο Μαδρίτης.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Εγω ξερω πως ο TALOS σας παιζει στο δαχτυλακι του. Γιαννιωτες, Περιστεριωτες και λοιποι.
Ολα τα αλλα, ..να ειχαμε να λεγαμε.
Ο ψυχολογος σας ειναι και δεν το εχετε παρει χαμπαρι ακομα.
....αυτα που λετε για το ματς λοιπον.
Ολα τα αλλα, ..να ειχαμε να λεγαμε.
Ο ψυχολογος σας ειναι και δεν το εχετε παρει χαμπαρι ακομα.
....αυτα που λετε για το ματς λοιπον.
duhan- Αριθμός μηνυμάτων : 1112
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
Nαι παλιε σε θιξανε οι Κρητες λες και δεν εχετε βαζελους στην κερκιδα..
Σαντικαι4- Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα :
Registration date : 20/09/2012
onsports.gr
Αστέρας Τρίπολης: Μισός στη Θεσσαλονίκη
ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΕΣΑΣ....
Αστέρας Τρίπολης: Μισός στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ,ΟΛΗ Η "ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ"Με πολλές απουσίες θα πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα με τον Άρη η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Οι τιμωρημένοι Ουσέρο, Ράγιος, Σανκαρέ και Άλβαρες δηλώθηκαν από τον Σάκη Τσιώλη να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους «κίτρινους», ενώ εκτός μάχης είναι και οι Μπαρτολίνι, Ουρτάδο που την Τετάρτη (10/04) προπονήθηκαν ατομικά και δεν προλαβαίνουν το ματς.
Ο Σάκης Τσιώλης θέλει από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες, να τα δώσουν όλα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα μετά από δυο σερί ήττες για την ομάδα της Τρίπολης, προκειμένου η ομάδα να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ.
ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΕΣΑΣ....
kerkidas4- Αριθμός μηνυμάτων : 1129
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Registration date : 15/11/2011
palios-4 έγραψε:
Ζαχο πως το βλεπεις;
Ολα κανονικα γραμμενα ετσι;
Mε κεφαλαία το ΟΦΗ,όπως πρέπει δηλαδή.
Αλλά με μικρότερη γραμματοσειρά από το Ατρόμητος.
Και το Ατρόμητος γιατί όλα κεφαλαία?
Αφού δεν είναι αρχικά.Ωραία κάνατε το μοιραίο λάθος.
Ευχαριστούμε που θα σας κερδίσουμε.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Xaxaxax....κοίτα ρε που οι οπαδοί της σφραγίδας δεν ξεχνούν κιόλας.Αναχέντρωσα εδά..Σάλτα ρε να πα να κάνεις κάνα πθηλασμό στο Σπανό να μην σε εγκαταλείψει και επιστρέψεις στα τοπικά της Αθήνας και παίζεις τοπικά με τον Άγιο Ιερόθεο και την Αγιά Βαρβάρα και αντί για 70 άτομα επιστρέψεις στους 30.
Υγ.Αυτά που γράφεις πάντως δεν τα γνωρίζω και αν έχουν συμβεί (που επειδή ξέρω ορισμένα μαλακισμένα που έχουμε ίσως και να έχεις δίκιο) είναι απόλυτα καταδικαστέα.Προσωπικά με εξαίρεση γαυροβάζελους Κρήτες (ετοιμοθάνατους να τους δω χάμε, θα γυρίσω την κεφαλή μου αλλού), όχι απλά δεν θα πείραζα τρίχα φιλοξενούμενου οπαδού που ταξίδεψε Κρήτη να δει την ομάδα του, αλλά θα κέρναγα ρακές και θα του έκανα και ξενάγηση.
Υγ.Αυτά που γράφεις πάντως δεν τα γνωρίζω και αν έχουν συμβεί (που επειδή ξέρω ορισμένα μαλακισμένα που έχουμε ίσως και να έχεις δίκιο) είναι απόλυτα καταδικαστέα.Προσωπικά με εξαίρεση γαυροβάζελους Κρήτες (ετοιμοθάνατους να τους δω χάμε, θα γυρίσω την κεφαλή μου αλλού), όχι απλά δεν θα πείραζα τρίχα φιλοξενούμενου οπαδού που ταξίδεψε Κρήτη να δει την ομάδα του, αλλά θα κέρναγα ρακές και θα του έκανα και ξενάγηση.
TALOS- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο. Φ. Η. Κρήτης
Registration date : 13/01/2010
Στ αρχιδια μας τον γραφουμε και τον Σπανο και ολους.Αλιμονο σ αυτους που ανεβαινουν σε ταρατσες και παρακαλανε.
Πλακα μας κανεις ρε , δεν τα γνωριζεις;
Ειδικα το πρωτο περιστατικο που κυνηγηθηκαν οι 10 φενταγιν απο ολη την απεναντι εξεδρα στο παγκρητιο το ειχε δειξει και η τηλεοραση.
Αλλιως τι δουλεια ειχαμε εμεις να σχοληθουμε μαζι σας;
Τις 2 πρωτες χρονιες στην σουπερλιγκα καναμε κουμαντο να μπουνε οι φιλοι του ΟΦΗ σε κερκιδα μονοι τους στο Περιστερι με τις σημαιες τους και ολα τα σχετικα, μεχρι να συμβουν αυτα τα πραγματα.Μια χρονια μπηκαν στην μεταλλικη κανονικα και την αλλη επειδη δεν ειχε προβλεφθει να ανοιξει τους οδηγησαν οι ιδιοι οι φενταγιν σε θυρα διπλα στα επισημα.
Απο τοτε που εγιναν αυτα δεν ερχεται κανεις,η ερχονται μεμονωμενοι ανθρωποι και μπλεκουν σε περιπετειες.
Πλακα μας κανεις ρε , δεν τα γνωριζεις;
Ειδικα το πρωτο περιστατικο που κυνηγηθηκαν οι 10 φενταγιν απο ολη την απεναντι εξεδρα στο παγκρητιο το ειχε δειξει και η τηλεοραση.
Αλλιως τι δουλεια ειχαμε εμεις να σχοληθουμε μαζι σας;
Τις 2 πρωτες χρονιες στην σουπερλιγκα καναμε κουμαντο να μπουνε οι φιλοι του ΟΦΗ σε κερκιδα μονοι τους στο Περιστερι με τις σημαιες τους και ολα τα σχετικα, μεχρι να συμβουν αυτα τα πραγματα.Μια χρονια μπηκαν στην μεταλλικη κανονικα και την αλλη επειδη δεν ειχε προβλεφθει να ανοιξει τους οδηγησαν οι ιδιοι οι φενταγιν σε θυρα διπλα στα επισημα.
Απο τοτε που εγιναν αυτα δεν ερχεται κανεις,η ερχονται μεμονωμενοι ανθρωποι και μπλεκουν σε περιπετειες.
Ομάδα :
Αυτο με τους 10 ηταν στο κυπελλο τοτε που περασατε με Κακο
και προκαλεσαν στο τελος του ματς..Ασχετα οτι δεν εφυγε ολη η απεναντι οπως λρς αλλα 30ατομα απο την 12..
και προκαλεσαν στο τελος του ματς..Ασχετα οτι δεν εφυγε ολη η απεναντι οπως λρς αλλα 30ατομα απο την 12..
Σαντικαι4- Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα :
Registration date : 20/09/2012
Δεν τα ξέρω αυτά, ούτε έχω ακούσει κάτι και δεν ασχολούμαι με αυτά.Εσύ νιώθεις πιο άντρας που λες οτι μπλέκουν μεμονομένοι σε περιπέτειες?
Όλο το καλοκαίρι πέρυσι έμενα δίπλα στο γήπεδό σας στο Περιστέρι.Στα 500m κυριολεκτικά.Και κάθε μέρα με μπλουζάκια Snakes και Ο.Φ.Η. κυκλοφορούσα.Τώρα μόνο καταλαβαίνω τι μεγάλο κίνδυνο πέρασα και επέζησα και πόσο τυχερός στάθηκα και δεν έμπλεξα κι εγώ σε καμιά περιπέτεια με τους άγριους, σκληρούς, τιμωρούς φενταγίν χαχαχαχαχ.....Άσε μας ρε παλιέ και σύρε πούλα υφάκι σε άλλη παραλία.
Όλο το καλοκαίρι πέρυσι έμενα δίπλα στο γήπεδό σας στο Περιστέρι.Στα 500m κυριολεκτικά.Και κάθε μέρα με μπλουζάκια Snakes και Ο.Φ.Η. κυκλοφορούσα.Τώρα μόνο καταλαβαίνω τι μεγάλο κίνδυνο πέρασα και επέζησα και πόσο τυχερός στάθηκα και δεν έμπλεξα κι εγώ σε καμιά περιπέτεια με τους άγριους, σκληρούς, τιμωρούς φενταγίν χαχαχαχαχ.....Άσε μας ρε παλιέ και σύρε πούλα υφάκι σε άλλη παραλία.
TALOS- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο. Φ. Η. Κρήτης
Registration date : 13/01/2010
Aυτα καταλαβες εσυ;
Μα αυτη ακριβως ειναι η διαφορα "φιλε" μου.
Μα αυτη ακριβως ειναι η διαφορα "φιλε" μου.
Ομάδα :
“Στο πρόσωπο του ΟΦΗ αγωνίζεται το ποδόσφαιρο της Κρήτης”
http://www.omilitis.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C/
Χωρίς Ταυλαρίδη στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος!
http://www.omilitis.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B7/
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια-Το καμίνι τώρα ξαναζεί…!
http://www.omilitis.gr/%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CF%84%CF%8E/
http://www.omilitis.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C/
Χωρίς Ταυλαρίδη στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος!
http://www.omilitis.gr/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B7/
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια-Το καμίνι τώρα ξαναζεί…!
http://www.omilitis.gr/%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CF%84%CF%8E/
sellos- Respected
Ομάδα :
http://www.omilitis.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C/?fb_action_ids=10201007335411158&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210201007335411158%22%3A512800105421802}&action_type_map={%2210201007335411158%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]Προσοχή στον … περσινό Λεβαδειακό!
Επιμέλεια: Γιάννης Τσατσάκης Δημοσίευση:11/04/13, 17:41
Με την απόλυση του Αναστόπουλου από τον Ατρόμητο και την πρόσληψη του Παράσχου, μου ήρθε μια αναλαμπή, ότι πέρσι το Γενάρη είχα γράψει ένα κομμάτι για την παρουσία του Σουμπίνιο στον ΟΦΗ, στο άρθρο με τον τίτλο “Το δεξί μου νεφρό για ένα overlap!”. Είχα γράψει τα εξής:
“Διαβάζω από πολλούς τη θεωρία ότι για
το επιθετικό πρόβλημα του ΟΦΗ φταίει το ντεφορμάρισμα και, στη συνέχεια,
η φυγή του Σουμπίνιο, ο οποίος ήταν ο μόνος που μπορούσε να διεμβολίζει
την αντίπαλη άμυνα. Διαφωνώ και νομίζω ότι η αιτία είναι αλλού, εξάλλου
ο Σουμπίνιο την ικανότητά του αυτή την έδειξε μόνο στο παιχνίδι με την
ΑΕΚ, όταν εκμεταλλεύτηκε την τραγική εικόνα που έδειχνε ο δικέφαλος στον
άξονα και την ανύπαρκτη αμυντική του λειτουργία. Θυμόμαστε όλοι την
απεγνωσμένη προσπάθεια του Δέλλα να σταματήσει τον Σούμπι σε μια κούρσα
40 μέτρων. Όμως, σε όλα τα άλλα παιχνίδια οι αντίπαλοι είχαν την κακή
συνήθεια να έχουν παίκτες στο κέντρο και μεσοαμυντικά και ο Βραζιλιάνος
να αναλώνεται σε ανούσιες προσπάθειες που μόνη κατάληξη είχαν την
καθυστέρηση της ανάπτυξης και την απώλεια της κατοχής της μπάλας.
Πιστεύω ότι χωρίς το Σουμπίνιο ο ΟΦΗ θα έχει καλύτερη κυκλοφορία και πιο
γρήγορο passing game, που λέμε και στο χωριό μου. Είναι κανόνας στο
ποδόσφαιρο ότι η μπάλα πάει πιο γρήγορα όταν δίνεις πάσα, παρά όταν
τρέχεις με αυτήν, όσο γρήγορος και να είσαι. Στο Καραϊσκάκης, στο
δεύτερο ημίχρονο που, από ένα σημείο και μετά, διαλύσαμε την
ακριβοπληρωμένη άμυνα του Ολυμπιακού και η μπάλα πήγαινε σε δύο πάσες
στην επίθεση ή στους Ζωσιμάδες που η ομάδα δημιουργούσε συνεχώς φάσεις,
δεν υπήρχε κανένας Σουμπίνιο…”
Στη συνέχεια του πρωταθλήματος, έτυχε να παρακολουθήσω πολλούς αγώνες
του Λεβαδειακού, βοήθησε και το γεγονός ότι η ομάδα της Βοιωτίας έπαιζε
σχεδόν όλες τις Τετάρτες, όπου ο Βραζιλιάνος έκανε παπάδες. Είχα
παρατηρήσει λοιπόν το εξής, ο Παράσχος ουσιαστικά είχε δώσει εντολή στο
Σουμπίνιο να μη γυρνάει για κανένα λόγο πίσω από το χώρο του κέντρου,
τον είχε κάτι σαν δεύτερο επιθετικό. Καμία σχέση με το ρόλο του στον ΟΦΗ
(και φέτος στον Ατρόμητο) που χαραμιζόταν έξω από την περιοχή μας όταν
αμυνόμασταν και μετά έπρεπε να κάνει κούρσες 70-80 μέτρων για να βγει
μπροστά και, όπως είναι φυσικό, μέχρι τότε είχε χάσει και αναπνοές και
καθαρό μυαλό. Είχε λοιπόν ο Παράσχος επιθετικό δίδυμο Ναπολεόνι και
Σουμπίνιο και πίσω τους δύο σφιχτές τετράδες που, αφού έκοβαν, περνούσαν
την μπάλα μπροστά στους δύο ξεκούραστους δαίμονες και θυμόμαστε τι
τρελό σερί είχε κάνει ο Λεβαδειακός, που από δεύτερο φαβορί (μετά τη
Δόξα) για φούντο βρέθηκε να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη.
Τότε είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο
Αναστόπουλος πρακτικά δεν ήξερε πώς να αξιοποιήσει αυτόν τον παίκτη,
τον αχρήστευε με το ρόλο που του έδινε. Η κάκιστη φετινή παρουσία του
Σουμπίνιο και η νέα συνύπαρξή του με τον Αλενατόρε, ήρθε να μου
επιβεβαιώσει αυτό το συμπέρασμα. Είδα και το Ατρόμητος-Άρης (αλλά και
άλλα προηγούμενα ματς) που ο Βραζιλιάνος, πέρα από το δοκάρι, πάλευε
ανούσια μακρυά από την περιοχή, όπου θα ήταν πολύ επικίνδυνος. Όχι
δηλαδή πώς τον αξιοποίησε ο Μπάγεβιτς, τα ίδια και αυτός. Αλλά το θέμα
είναι ότι ο Παράσχος συνάντησε ξανά το περσινό του επιθετικό δίδυμο, με
τους οποίους διέλυσε ένα σωρό άμυνες και δε θα εκπλαγώ αν κάνει καλή
πορεία στα πλέι οφ – αν πάει τελικά. Η νέα συνεργασία Παράσχου,
Ναπολεόνι και Σουμπίνιο μου θύμισε τα περσινά και το γεγονός ότι τους
αντιμετωπίζουμε την Κυριακή σε ένα νέο τελικό, μου έδωσε την αφορμή να
γράψω αυτό το κείμενο που πρέπει να ομολογήσω ότι το σκεφτόμουν να το
κάνω (με τον κίνδυνο να με κράξουν οι φανς του Αναστό) από πέρσι που
παρακολουθούσα τους αγώνες του Λεβαδειακού.
Οπότε, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση ο
Ατρόμητος να έρθει (ή να αλλάξει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης) την
Κυριακή με ένα σύστημα 4-4-2, με Ναπολεόνι φορ, Σουμπίνιο ελάχιστα πίσω
του και οι δυο όμως να περιμένουν (χωρίς δηλαδή να οπισθοχωρούν
περισσότερο) στο χώρο του κέντρου τις δύο συμπαγείς τετράδες πίσω τους
να καθαρίζουν και να τους πετάνε την μπάλα μπροστά. Περιττό λοιπόν να πω
ότι η άμυνα του ΟΦΗ πρέπει να είναι σε διαρκή εγρήγορση, ώστε το
συγκεκριμένο τρικ να του ξαναπιάσει του Παράσχου από το επόμενο ματς
(μακρυά από εμάς και όπου θέλει ας είναι, που λένε). Από εκεί και πέρα,
αν η ομάδα δείξει το ίδιο πάθος που είχε με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος
τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον
Ατρόμητο, τότε η υπερπολύτιμη νίκη θα έρθει.
sellos- Respected
Ομάδα :
Σελίδα 4 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» [14η] Ατρόμητος - Ο.Φ.Η. 3-2
» AEK - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
» [30η] Ατρόμητος - Α.Ε.Κ. 1-0
» [7η] Ατρόμητος - Λεβαδειακός 0-0
» [10η] Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-0