[29η] Ο.Φ.Η. - Ατρόμητος 2-2
+25
dervi
miron4
tzanis-4
Centaur
PAS
Rossoblu
boukoumtsa
Barbabilios
TALOS
duhan
ONLY PERISTERI
manosk
STRANGLER
mastoras
ayuto PAS
islandos
kerkidas4
palios-4
Panos4ever
Σαντικαι4
Mihalis Fr
zaxos4snakes
Omiloparmenos
mario4
sellos
29 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 12
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Αποτέλεσμα..?
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Ομάδα :
Ομάδα :
Ομάδα :
Ομάδα :
Απ: [29η] Ο.Φ.Η. - Ατρόμητος 2-2
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ 100-0 Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ,ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
kerkidas4- Αριθμός μηνυμάτων : 1129
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Registration date : 15/11/2011
Μα δεν είπα ότι αξίζατε να πέσετε.Ούτε ότι δεν θα σωνόσασταν έτσι κι αλλιώς.
Αλλά έτσι όπως το είδα συμμετείχατε στα αλλαξοκωλίκια των παραπάνω ομάδων.
Μπορεί να κάνω και λάθος.Αν κάνω,προκαταβολικά συγγνώμη.
Ομάδα :
onsports.grzaxos4snakes έγραψε:Μα δεν είπα ότι αξίζατε να πέσετε.Ούτε ότι δεν θα σωνόσασταν έτσι κι αλλιώς.
Πλατανιάς: Έκτακτο ΔΣ την Τρίτη
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...Η βαριά ήττα από τη Βέροια έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας των Χανίων κι όπως ανακοινώθηκε θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του Πλατανιά.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά τη χθεσινή πολύ κακή εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα της ομάδας του Πλατανιά από τη Βέροια, το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θα συνεδριάσει εκτάκτως, αύριο, Τρίτη, στις 8 το βράδυ, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, για τη λήψη αποφάσεων, που θα αφορούν τη φετινή, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».
Ομάδα :
Ομάδα :
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ 5 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΔΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ....zaxos4snakes έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4,ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΣΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΞΙΣΟΥ 5 ΠΑΛΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ PLAY-OFF KAI KAI ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ "ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ" ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....
Ομάδα :
Τυχαίο ότι ίδια μέρα,ίδια ώρα για τον ίδιο λόγο έφαγε ακριβώς τα ίδια γκολ
και η 3η της βαθμολογίας Τρίπολη από τον μέχρι πρόσφατα (πριν γίνει Μπαρτσελόνα)
Άρη?
Μακάρι να κάνω λάθος.Και ξαναλέω αν κάνω λάθος προκαταβολικά συγγνώμη.
Αλλά έτσι το βλέπω,έτσι το λέω.
Και ειδικά με Βέροια δεν έχω αντιπάθεια.Το αντίθετο.
και η 3η της βαθμολογίας Τρίπολη από τον μέχρι πρόσφατα (πριν γίνει Μπαρτσελόνα)
Άρη?
Ομάδα :
Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕΙΟΝ 8 ΠΑΙΚΕΣ ΕΝΩ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΗΡΘΕ ΠΛΗΡΗΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΒΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ mihali...ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ "ΕΧΕΙ" ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ,ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ¨ΠΟΥΛΜΑΝ" ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ) ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΑΝΕΤΑ...zaxos4snakes έγραψε:Τυχαίο ότι ίδια μέρα,ίδια ώρα για τον ίδιο λόγο έφαγε ακριβώς τα ίδια γκολ
Άρη?
Ομάδα :
Ποιός Πετράκης ρε? και άκου κει έξυπνος,πάρτο πίσω αμέσως
Νταξ βγάζω συμπέρασμα εκ του αποτελέσματος γιατί δεν το είδα το ματς.
Μπορεί να έχω λάθος.Πάντως αν θέλουν να το στήσουν,το στήνουν επιστημονικά.
Επαγγελματίες είναι.
Επαγγελματίες είναι.
Ομάδα :
#################
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τρι 16 Απρ 2013 - 0:59, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
TALOS- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο. Φ. Η. Κρήτης
Registration date : 13/01/2010
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟzaxos4snakes έγραψε:Ποιός Πετράκης ρε? και άκου κει έξυπνος,πάρτο πίσω αμέσως
Επαγγελματίες είναι.
Ομάδα :
zaxos4snakes έγραψε:
Και με τούρκικες ομάδες να παίξουν,θα υποστηρίζω τις τούρκικες.
ρατσιστάκος ή μου φαίνεται??? ε ρε γεμίσαμε επαναστάτες χωρίς αιτία...
koronios- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Τόπος : ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Γ.Σ.ΠΑΡΑ (η 7η καλύτερη ομάδα ιστορικά στην α1) + ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011 ΣΕ 1 ΚΑΛΠΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ, 4ος το 2012, 3ος το 2013(στο γήπεδο 2ος), χαμένος τελικός κυπέλλου στο 119' από τον γαύρο και το 2ο καλύτερο ποδόσφαιρο στην ελλάδα 2012-2014-201...)!!!
Registration date : 28/05/2010
έτσι σας χρειάζεται και αν δε ρίχναμε την κούλα θα ρίχναμε εσάς, αλλά έννοια σας αφού δε το πήγατε στο παρακαλετό και ικετεύοντας τον 4ο(και θα δούμε στα πλέι όφς μπας και βγούμε τελικά 3οι πίσω από οσφπ πάοκ, και 2 φορές φιναλίστ κυπέλλου που πέρσι το χάσαμε για 1 λεπτό που θα πήγαινε στα πέναλτι με τον κατα τα άλλα πατερούλη μαρινάκη, και πρόπερσι ενώ το δικαιούμασταν τουλάχιστον στα χαρτιά λόγω των καφρίλων και με 1.5 μέτρο οφσάιντ του λύμπε) ΑΤΡΟΜΗΤΟ του χρόνου λογικά πάλι εκεί θάστε στην ουρά 13-16η θέση περίμενε τον αύγουστο αν δεις τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές και παίζουμε με εσάς εκεί μέσα, αυτό παρακαλάω εγώ να δεις γέλια για μας και κλάματα για εσάς που δε θάχει έλεος ούτε με μπαλωθιές ούτε με φωτοβολίδες ούτε με χειροβομβίδες θα αποφύγετε την 3ρα και το αποφασιστικό χαστούκι για να επιστρέψετε στη φυσική σας θέση(β') με τον έργο και ίσως τον πλατανιά στην α που διδάσκουν την κρητική φιλοξενία και οπαδικό πολιτισμό... θα τα δούμε όλα και με εσάς, εξάλλου από τα @@ μας κρεμόσασταν και φέτος και ίσως του χρόνου πάλι από κει θα κρέμεστε. τα pumpers τα βγάλατε μετά το 0-2 του 1.67 ουντότζι που σας έβαλε γκολ και με κεφαλιά ή τα φοράτε ακόμα? ακόμα κλαίω!!!tzanis-4 έγραψε:Γιατί δε την κατάλαβαν πιστεύεις την μαλακία ρε PAS? Ξέρεις πολύ κόσμο να δέχεται τραμπουκισμούς, φτυσίματα, ξύλο κτλ. και να μη βγάζει κιχ?
Αλλά όπως ξανάπα άμα έχεις λερωμένη τη φωλιά...έχει ξύλο και μουγκωτό! Αντε και κανένα κάλεσμα για να κηδέψουνε τον πεθαμένο την Κυριακή!
Ωραία εικόνα πάντως να φωνάζει το γήπεδο στο τέλος "πουλημένοι, πουλημένοι" και εσύ να τρέχεις να μπεις στα αποδυτήρια αποφεύγοντας φωτοβολίδες! Και μη μου πει κανείς ότι αντιδράει πάντα έτσι ο κόσμος στο Γεντί Κουλέ γιατί ακόμα και ο ΠΑΣ με διπλό πέρυσι έφυγε "κύριος".
Ομάδα :
Ομάδα : Γ.Σ.ΠΑΡΑ (η 7η καλύτερη ομάδα ιστορικά στην α1) + ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011 ΣΕ 1 ΚΑΛΠΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ, 4ος το 2012, 3ος το 2013(στο γήπεδο 2ος), χαμένος τελικός κυπέλλου στο 119' από τον γαύρο και το 2ο καλύτερο ποδόσφαιρο στην ελλάδα 2012-2014-201...)!!!
πού είναι ο ρατσισμός πάλι? αχαχαχα μας έλειψες ζουζουνάκι,
πάρε τα φάρμακά σου και ξαναγράψε ρε γιατί μου κόπηκε η ανάσα.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Αγαπάμε κορωνιό, τον doxadramas των cebollitas
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
mario4 έγραψε:πού είναι ο ρατσισμός πάλι? αχαχαχα μας έλειψες ζουζουνάκι,
μην ψαρώνεις βρε κουνελάκι. ποια φάρμακα πάλι γέλια έριχνα και παρακάλαγα να μας ισοφαρίσετε μπας και αγχωθούν τελείως τα αεκάκια και φάνε το μπαλάκι να έρθουν στο περιστέρι με 30 να θέλουν μόνο νίκη δηλαδή 5% πιθανότητα να είμαι εγώ αυτός που θα τους σκοτώσει, τώρα απλά θα τους θάψω ώστε να μη λένε ότι αν δεν είχαμε τιμωρηθεί θα σωζόμασταν, ξεκόλα... το έβαλε το 2ο ο ουντότζι και αγχώθηκα πάλι καλά έβγαλα 100ρικό λόγω του χ και του χ του γαύρου. φάρμακα παίρνουν τα άρρωστα γατάκια όχι τα μαντρόσκυλα του κόκκινου άρματος. ξυπνάτε μακάκες γιατί χανόμαστε ποιος το γαμάει το ποδόσφαιρο, την πλάκα μας να κάνουμε κανά φράγκο από τα στημένα του κάθε επιχειρηματία από το στοίχημα αν βγαίνει και όλα τα άλλα να πάνε να γαμ...νε ξεκολάτε δείτε κανά άθλημα που ακόμα δεν είναι ΟΛΑ λεφτά (μπάσκετ π.χ.) και δε στήνονται και όλα...
Ομάδα :
Omiloparmenos έγραψε:Αγαπάμε κορωνιό, τον doxadramas των cebollitas
και γω σας αγαπώ όλους όλα αυτά τα χρόνια και τελευταία για αυτό μπαίνω ειδικά για την αγαπημένη μου καυστική ή μη καζούρα σε πιο αδύναμες ομάδες και ειδικά με μεγαλύτερες διακρίσεις και βαρύτερη φανέλα, ξερόλες κλπ... ειδικότητά μου να λέω αλήθειες που πονάνε και να σπάω @@ ειδικά των κολλημένων-άρρωστων οπαδών ή μη. φιλάκια
Ομάδα :
Κορωνιε εισαι αυτος που οι γονεις σου σου ελεγαν να μην κανεις παρεα..OLD SCHOOL
Σαντικαι4- Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα :
Registration date : 20/09/2012
Στο αναγνωρίζω, είσαι η πιο καυστική πένα του betafans. Keep writing.koronios έγραψε:Omiloparmenos έγραψε:Αγαπάμε κορωνιό, τον doxadramas των cebollitas
και γω σας αγαπώ όλους όλα αυτά τα χρόνια και τελευταία για αυτό μπαίνω ειδικά για την αγαπημένη μου καυστική ή μη καζούρα σε πιο αδύναμες ομάδες και ειδικά με μεγαλύτερες διακρίσεις και βαρύτερη φανέλα, ξερόλες κλπ... ειδικότητά μου να λέω αλήθειες που πονάνε και να σπάω @@ ειδικά των κολλημένων-άρρωστων οπαδών ή μη. φιλάκια
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
Omiloparmenos έγραψε:Στο αναγνωρίζω, είσαι η πιο καυστική πένα του betafans. Keep writing.koronios έγραψε:Omiloparmenos έγραψε:Αγαπάμε κορωνιό, τον doxadramas των cebollitas
η πιο καυστική πένα λεει
κορωνιέ ναι είμαι ρατσιστής με κάτι ### σαν και σένα
κι ένα βιντεακι απο το ματς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 17 Απρ 2013 - 23:37, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .)
Ομάδα :
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» [14η] Ατρόμητος - Ο.Φ.Η. 3-2
» AEK - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
» [30η] Ατρόμητος - Α.Ε.Κ. 1-0
» [7η] Ατρόμητος - Λεβαδειακός 0-0
» [10η] Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-0