Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια
+43
orestis 7
RWXAMHS
ΝΙΚΟΣ333
xalias123
titormos_nikaia_g6
Serraios-5-
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Barbabilios
coldlife
LeeHooker
red bull
WolfOfRuin
regularpaul
daysleeper_trikala
COOPER 14
fotis gate12
mike66diagoras
Nikaia
thanosleeds
apaixtos
xnikos00
IONIKOS
PYTHON
sellos
sadekg4
PasGiannina
ayuto PAS
I
DIO
kastigio
OK VERIA
monoDOXA!!!
palios-4
Michael
darmaid
giorgos37
veteranos-6-
mpampino
ΨΥΧΟ
Centaur
islandos
mario4
Rossoblu
47 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 7
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια
Και η Aλεξανδρούπολη να φανταστείς είχε τα μικρά τα γκατζολόπτερα.Οι Φέρες είναι δίπλα στο δέλτα του Έβρου.Τα γκατζολόπτερα ερχόνταν κατά σμήνη.Όπως βλέπετε ανεμοστρόβιλους ένα πράγμα.... .
Και γιά του λόγου το αληθές,από σχετικό άρθρο..........
-Ηδη στην περιοχή των Φερών, μάλιστα, οι κάτοικοι εντόπισαν κουνούπια υπερμεγέθη. Τα σμήνη των κουνουπιών επισκέπτονται καθημερινά τους οικισμούς του Δήμου Φερών και κάνουν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων, που δεν μπορούν να σταθούν ούτε λεπτό έξω από το σπίτι τους. Παράλληλα, θωρακίζουν τα νοικοκυριά τους με σίτες για να προστατευτούν.
Πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
https://youtu.be/lcdH3KurqCs Κουνούπια του Γιωργάκη και του Δ.Ν.Τ. .Eκτός κι αν πρέπει να υποθέσουμε,πως και τα γκατζολόπτερα.....ντύθηκαν στο χακί.Έχουν και στολές παραλλαγής..... .
Και γιά του λόγου το αληθές,από σχετικό άρθρο..........
-Ηδη στην περιοχή των Φερών, μάλιστα, οι κάτοικοι εντόπισαν κουνούπια υπερμεγέθη. Τα σμήνη των κουνουπιών επισκέπτονται καθημερινά τους οικισμούς του Δήμου Φερών και κάνουν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων, που δεν μπορούν να σταθούν ούτε λεπτό έξω από το σπίτι τους. Παράλληλα, θωρακίζουν τα νοικοκυριά τους με σίτες για να προστατευτούν.
Πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
https://youtu.be/lcdH3KurqCs Κουνούπια του Γιωργάκη και του Δ.Ν.Τ. .Eκτός κι αν πρέπει να υποθέσουμε,πως και τα γκατζολόπτερα.....ντύθηκαν στο χακί.Έχουν και στολές παραλλαγής..... .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΨΥΧΟ στις Σαβ 7 Μάης 2011 - 10:05, 1 φορά
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
Έτυχε να είμαι για πολυυυύ καιρό στον Έβρο.
Όντως τα κουνούπια δεν παίζονταν με τίποτε, καλό το κουνουπέλαιο του στρατού αλλά άμα είσαι ιδρωμένος και με ένα δάκτυλο σκόνη πάνω σου δεν ενδείκνυται.
Κάποιος πιο παλιός μάγκας κι ωραίος μου πρότεινε να αγοράσω από φαρμακείο ένα πράμα, σαν ''στυλό'' ήτανε που έβγαζε κάτι ήχους που δεν πιάνει το ανθρώπινο αυτί και το οποίο στην λειτουργία του δεν πλησίαζε κουνούπι σε ακτίνα δύο μέτρων (με καινούργιες μπαταρίες - κράταγαν για 10 μέρες περίπου).
Σώθηκα μάγκες μου, μπορεί να το πλήρωσα τότε 10.000 δραχμές αλλά σώθηκα πραγματικά.
Όλοι ερχόντουσαν δίπλα μου για να γλυτώσουν τα κουνούπια..... ...ούτε γκόμενα να είμουνα....
Και το βράδυ, το βραδάκι όταν μπεκροπίναμε στο Διδυμότειχο σε ένα μαγαζάκι, έξω εννοείται, έχοντας το θαυματουργό στυλό πάνω στο τραπέζι είμασταν άρχοντες !!!!
Μόνο όταν ρίχναμε κάμια ζεμπεκιά, γιατί τις ρίχναμε κι αυτές αμ τι νομίζετε, με Ζαγοραίο κλπ κλπ και απομακρυνόμασταν από τα δύο μέτρα εμβέλειας του ''στυλό'' έρχονταν τα γκατζαλόπτερα σαν στούκας.....και δώστου στροφές και τσαλιμάκια εμείς κοντά στο τραπέζι.....
Όταν έφυγα από το Διδυμότειχο το άφησα στην καλή παρέα μου για να συνεχίσουν τους χορούς των και να με θυμούνται.
Μάγκες όσοι είστε η'' όσοι θα πάτε κατά κει πάνω, ψάχτε τα, θα σωθείτε....
Όντως τα κουνούπια δεν παίζονταν με τίποτε, καλό το κουνουπέλαιο του στρατού αλλά άμα είσαι ιδρωμένος και με ένα δάκτυλο σκόνη πάνω σου δεν ενδείκνυται.
Κάποιος πιο παλιός μάγκας κι ωραίος μου πρότεινε να αγοράσω από φαρμακείο ένα πράμα, σαν ''στυλό'' ήτανε που έβγαζε κάτι ήχους που δεν πιάνει το ανθρώπινο αυτί και το οποίο στην λειτουργία του δεν πλησίαζε κουνούπι σε ακτίνα δύο μέτρων (με καινούργιες μπαταρίες - κράταγαν για 10 μέρες περίπου).
Σώθηκα μάγκες μου, μπορεί να το πλήρωσα τότε 10.000 δραχμές αλλά σώθηκα πραγματικά.
Όλοι ερχόντουσαν δίπλα μου για να γλυτώσουν τα κουνούπια..... ...ούτε γκόμενα να είμουνα....
Και το βράδυ, το βραδάκι όταν μπεκροπίναμε στο Διδυμότειχο σε ένα μαγαζάκι, έξω εννοείται, έχοντας το θαυματουργό στυλό πάνω στο τραπέζι είμασταν άρχοντες !!!!
Μόνο όταν ρίχναμε κάμια ζεμπεκιά, γιατί τις ρίχναμε κι αυτές αμ τι νομίζετε, με Ζαγοραίο κλπ κλπ και απομακρυνόμασταν από τα δύο μέτρα εμβέλειας του ''στυλό'' έρχονταν τα γκατζαλόπτερα σαν στούκας.....και δώστου στροφές και τσαλιμάκια εμείς κοντά στο τραπέζι.....
Όταν έφυγα από το Διδυμότειχο το άφησα στην καλή παρέα μου για να συνεχίσουν τους χορούς των και να με θυμούνται.
Μάγκες όσοι είστε η'' όσοι θα πάτε κατά κει πάνω, ψάχτε τα, θα σωθείτε....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Σαβ 7 Μάης 2011 - 11:34, 2 φορές συνολικά
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Απόλαυση.....
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Το ξέχασα....στο άρμα όσοι ήταν στον πύργο (το κρέμαγα στην μπλαφονιέρα πάνω από το πυροβόλο) ήταν κομπλέ, γιοκ γκατζαλόπτερα......ο ΟΔΜΑ όμως ήταν άτυχος..... ...... ΠΑΜΑ και ΓΕΜΑ όλοι ήθελαν να είναι στο δικό μου άρμα..... .....είπαμε ούτε γκόμενα.....καλά για την σκηνή που κοιμώμασταν τα βράδυα περιττό να σας πω τι γινόταν......το κόκκινο λαμπάκι έλειπε.....ούτε σε μπουρδέλο τόσος κόσμος.....
Υ.Γ. Ήταν και σε μπλε χρώμα....μην ξεφεύγουμε κιόλας !!!!.....ΠΑΣ Γιάννινα λέμε.....
Υ.Γ. Ήταν και σε μπλε χρώμα....μην ξεφεύγουμε κιόλας !!!!.....ΠΑΣ Γιάννινα λέμε.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Σαβ 7 Μάης 2011 - 12:01, 1 φορά
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
Τι θυμάμαι ρε ο μπαγάσας ....!!!!!!!!
Φάση είχε όταν μίκρυνε η εμβέλεια του ''στυλό''.....κολλάγαμε σαν μαγνήτες τις καρέκλες στο τραπέζι, όσο για χορό δεν το συζητούσαμε.....τα στούκας παραμόνευαν κι έκαναν περιπολίες δίπλα μας...
Σφεντόνα όμως κάποιος για μπαταρίες...και δώστου μετά απομάκρυνση καρεκλών και δώστου πάλι ζεμπεκιές..... ...άρχοντες είπαμε....
Φάση είχε όταν μίκρυνε η εμβέλεια του ''στυλό''.....κολλάγαμε σαν μαγνήτες τις καρέκλες στο τραπέζι, όσο για χορό δεν το συζητούσαμε.....τα στούκας παραμόνευαν κι έκαναν περιπολίες δίπλα μας...
Σφεντόνα όμως κάποιος για μπαταρίες...και δώστου μετά απομάκρυνση καρεκλών και δώστου πάλι ζεμπεκιές..... ...άρχοντες είπαμε....
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
KAI ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
IONIKOS- Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Τόπος : NIKAIA
Ομάδα :
Registration date : 08/09/2010
Άιντε κάντε καμιά συνάντηση εκεί εις τας πρωτεύουσας.....
Πέστα εσύ από κοντά και ας τα γράψει άλλος στο πληκτρολόγιο.......
Πως με βρίσκετε σήμερις ????....ορεξάτο ?????.....εεεεεε δεν άκουσα?????
Πέστε και πάρτε από σαράντα κολόψαρα.....
Ε εσύ όχι ψηλά τον κώλο....θα στον φορέσω.....
Πέστα εσύ από κοντά και ας τα γράψει άλλος στο πληκτρολόγιο.......
Πως με βρίσκετε σήμερις ????....ορεξάτο ?????.....εεεεεε δεν άκουσα?????
Πέστε και πάρτε από σαράντα κολόψαρα.....
Ε εσύ όχι ψηλά τον κώλο....θα στον φορέσω.....
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
Δε σας είπα εγώ τρελαινόμαστε γιά τέτοιες ιστορίες.
Επειδή η ΑΣΑ μπορεί να πέσει και να αραιώσουμε τις επισκέψεις μας στο φόρουμ,να σας πω μιά ιστορία γιά και γιά ,περί Ελληνικού στρατού.Γίνετε άσκηση σε έναν.... τοπο κάπου στον Προμαχώνα του Έβρου.Είμαι διμοιρήτης της πιό δύσκολης ομάδας.Πρέπει να αναπτυχθούμε έξω από το ερπιστριοφόρο,να κάνουμε πυρ και κίνηση σε μιά αρκετά μεγάλη απόσταση,με λίγη κάλυψη στο χώρο,αλλά το σενάριο έλεγε,με αρκετά καλή υποστήριξη του πυροβολικού μας.Στό τέλος έπρεπε να φτάσουμε σ' ένα υψωματάκι-λοφάκι και να εκτελέσουμε βολές εναντίων του εχθρού που υποχωρούσε.Ήταν άνοιξη και το παλιοχώραφο είχε χορτάρι αλλά και...λάσπες.Είχα και το Racal μαζί μου,γιά εμπόδιο,άμεση επικοινωνία με τον Υπολοχαγό μου,Πειραιώτης και πολύ ξηγημένος ο Μήτσος.
Ξεκινάμε την άσκηση 11 φαντάροι(υπήρχαν και άλλες διμοιρίες)εγώ στη μέση,από δεξιά μου έχω τον Κυριάκο,από μιά πόλη της β. Ελλάδος,που αρεσκόταν τα βράδια να πηδάει από κρεβάτι σε κρεβάτι κάνοντας την Βουγιουκλάκη,από τα μπάνια έβγαινε με την πετσέτα στο κεφάλι,και άλλα πολλά....
Από αριστερά μου ο Γρηγόρης παλινοστούντας από Σοβιετική ένωση(θα είχε κάνα εξάμηνο Ελλάδα πριν παρουσιαστεί)....πυγμάχος στο επάγγελμα(και μόνο τη μύτη του να έβλεπες το καταλάβαινες).....
Φτάνουμε με χίλια ζόρια στο ύψωμα(ήταν τόσο απότομο και λασπώδες που θυμάμε βυθίζαμε τα χέρια μας μέσα στη λάσπη γιά να ανεβούμε.
Από ψηλά παρακολουθούσε την άσκηση ο Ταξίαρχος με το επιτελείο της Ταξιαρχίας.
Ανεβαίνουμε λοιπόν το ύψωμα και το μόνο που μας μένει να κάνουμε,μέσα στην κούραση μας,είναι να αδειάσουμε τα όπλα μας και....τέλος,αμ δέ
Ξεκινάω να εκτελώ πύρ,όταν δεξιά μου και αριστερά μου εκτελούνται παράλληλα οι εξής σκηνές......
Ο Κυριάκος(το επίθετό του ήταν ίδιο με μάγκα τραγουδιστή.Με τέτοιο ονοματεπώνυμο και...φούστης ρε Κυριάκο,του είχε πει κάποιος ) έχει βρει ένα κίτρινο λουλούδι,έχει παρατήσει το stadard και κόβει τα φύλα του,τραγουδώντας γνωστό τραγούδι της Άντζελας,αναρωτιόταν αν κάποιος τον αγαπάει.Ο άλλος από αριστερά μου φώναζε νευριασμένος επιτακτικά...Δε ρίχνω,δε ρίχνω ρε λοχία .Ο υπολοχαγός που άκουγε το πρόβλημα από το Racal άρχισε να ορίετε.......Πες στους μαμάκες πως θα τα πούμε στο τάγμα...ρίξτε τις σφαίρες να φύγουμε βρε μαμακισμένα!!!!
Ήταν ένα σκηνικό τρέλας φίλοι μπεταφανσίτες..... .
Τελικά ο Κυριάκος πείστηκε να αφήσει το λουλούδι και να πιάσει τ' όπλο του,ενώ στην περίπτωση του Γρηγόρη,διαπιστώθηκε πως είχε πάθει εμπλοκή(δεν γνώριζε να μου πει τη λέξη)και έριξα τις σφαίρες του εγώ.Ο Υπολοχαγός μας μου είπε πως στη διμοιρία μου είμασταν όλοι νεκροί,έτσι είπε ο Ταξίαρχος,λόγω της καθυστέρησης,ο λοχαγός μας ήταν κατακόκκινος όταν επιστρέψαμε,και ο Μήτσος άρχισε να λέει κάτι Πειραιώτικα.
Στη επιστροφή σκεφτόμουν,πως θα ήταν σε αληθινή μάχη,να πολεμήσεις και να φέρεις σώο πίσω,ένα τέτοιο υλικό.
Ο Γρηγόρης στη διαδρομή προς το τάγμα,με κοιτούσε μ' ένα μάτι,γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής(ίσως και να ήθελε να μου ρίξει και κανένα....άπεκαρτ),ενώ ο Κυριάκος διαπίστωνε με τρόμο την άθλια κατάσταση των....νυχιών του,που είχαν γίνει μαύρα από τη λάσπη..........
Επειδή η ΑΣΑ μπορεί να πέσει και να αραιώσουμε τις επισκέψεις μας στο φόρουμ,να σας πω μιά ιστορία γιά και γιά ,περί Ελληνικού στρατού.Γίνετε άσκηση σε έναν.... τοπο κάπου στον Προμαχώνα του Έβρου.Είμαι διμοιρήτης της πιό δύσκολης ομάδας.Πρέπει να αναπτυχθούμε έξω από το ερπιστριοφόρο,να κάνουμε πυρ και κίνηση σε μιά αρκετά μεγάλη απόσταση,με λίγη κάλυψη στο χώρο,αλλά το σενάριο έλεγε,με αρκετά καλή υποστήριξη του πυροβολικού μας.Στό τέλος έπρεπε να φτάσουμε σ' ένα υψωματάκι-λοφάκι και να εκτελέσουμε βολές εναντίων του εχθρού που υποχωρούσε.Ήταν άνοιξη και το παλιοχώραφο είχε χορτάρι αλλά και...λάσπες.Είχα και το Racal μαζί μου,γιά εμπόδιο,άμεση επικοινωνία με τον Υπολοχαγό μου,Πειραιώτης και πολύ ξηγημένος ο Μήτσος.
Ξεκινάμε την άσκηση 11 φαντάροι(υπήρχαν και άλλες διμοιρίες)εγώ στη μέση,από δεξιά μου έχω τον Κυριάκο,από μιά πόλη της β. Ελλάδος,που αρεσκόταν τα βράδια να πηδάει από κρεβάτι σε κρεβάτι κάνοντας την Βουγιουκλάκη,από τα μπάνια έβγαινε με την πετσέτα στο κεφάλι,και άλλα πολλά....
Από αριστερά μου ο Γρηγόρης παλινοστούντας από Σοβιετική ένωση(θα είχε κάνα εξάμηνο Ελλάδα πριν παρουσιαστεί)....πυγμάχος στο επάγγελμα(και μόνο τη μύτη του να έβλεπες το καταλάβαινες).....
Φτάνουμε με χίλια ζόρια στο ύψωμα(ήταν τόσο απότομο και λασπώδες που θυμάμε βυθίζαμε τα χέρια μας μέσα στη λάσπη γιά να ανεβούμε.
Από ψηλά παρακολουθούσε την άσκηση ο Ταξίαρχος με το επιτελείο της Ταξιαρχίας.
Ανεβαίνουμε λοιπόν το ύψωμα και το μόνο που μας μένει να κάνουμε,μέσα στην κούραση μας,είναι να αδειάσουμε τα όπλα μας και....τέλος,αμ δέ
Ξεκινάω να εκτελώ πύρ,όταν δεξιά μου και αριστερά μου εκτελούνται παράλληλα οι εξής σκηνές......
Ο Κυριάκος(το επίθετό του ήταν ίδιο με μάγκα τραγουδιστή.Με τέτοιο ονοματεπώνυμο και...φούστης ρε Κυριάκο,του είχε πει κάποιος ) έχει βρει ένα κίτρινο λουλούδι,έχει παρατήσει το stadard και κόβει τα φύλα του,τραγουδώντας γνωστό τραγούδι της Άντζελας,αναρωτιόταν αν κάποιος τον αγαπάει.Ο άλλος από αριστερά μου φώναζε νευριασμένος επιτακτικά...Δε ρίχνω,δε ρίχνω ρε λοχία .Ο υπολοχαγός που άκουγε το πρόβλημα από το Racal άρχισε να ορίετε.......Πες στους μαμάκες πως θα τα πούμε στο τάγμα...ρίξτε τις σφαίρες να φύγουμε βρε μαμακισμένα!!!!
Ήταν ένα σκηνικό τρέλας φίλοι μπεταφανσίτες..... .
Τελικά ο Κυριάκος πείστηκε να αφήσει το λουλούδι και να πιάσει τ' όπλο του,ενώ στην περίπτωση του Γρηγόρη,διαπιστώθηκε πως είχε πάθει εμπλοκή(δεν γνώριζε να μου πει τη λέξη)και έριξα τις σφαίρες του εγώ.Ο Υπολοχαγός μας μου είπε πως στη διμοιρία μου είμασταν όλοι νεκροί,έτσι είπε ο Ταξίαρχος,λόγω της καθυστέρησης,ο λοχαγός μας ήταν κατακόκκινος όταν επιστρέψαμε,και ο Μήτσος άρχισε να λέει κάτι Πειραιώτικα.
Στη επιστροφή σκεφτόμουν,πως θα ήταν σε αληθινή μάχη,να πολεμήσεις και να φέρεις σώο πίσω,ένα τέτοιο υλικό.
Ο Γρηγόρης στη διαδρομή προς το τάγμα,με κοιτούσε μ' ένα μάτι,γιατί δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής(ίσως και να ήθελε να μου ρίξει και κανένα....άπεκαρτ),ενώ ο Κυριάκος διαπίστωνε με τρόμο την άθλια κατάσταση των....νυχιών του,που είχαν γίνει μαύρα από τη λάσπη..........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΨΥΧΟ στις Σαβ 7 Μάης 2011 - 15:29, 2 φορές συνολικά
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
Morpheas έγραψε:
Και να ξέρεις ότι στον λόχο κάνει κουμάντο ο ΛΟΧΙΑΣ...
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
εχω δει και γιωταδες να κανουν κουμαντο ολο το στρατοπεδο..
kastigio- Αριθμός μηνυμάτων : 246
Ομάδα :
Ομάδα : μοναχα τρικαλα
Registration date : 12/02/2011
Εεεεεε ρε, τα μάχιμα ελληνικά στρατά !!!!
xnikos00- Αριθμός μηνυμάτων : 1098
Τόπος : Κοζάνη
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΕΑ !!!
Registration date : 11/05/2009
248, 97Γ' ΕΣΣΟ
Πεζικο
Τριπολη------>ΚΕΒΟΠ (χειριστης Α/Τ ΠΑΟ)-------->ΚΕΒΟΠ (ΛΥΒ)-------->Λημνος (224 Τ.Π Μουδρος)---------->Συρος (291 Τ.Π σαν εκπαιδευτης)
Καλες αναμνησεις, αρκετες ιστοριες
Πεζικο
Τριπολη------>ΚΕΒΟΠ (χειριστης Α/Τ ΠΑΟ)-------->ΚΕΒΟΠ (ΛΥΒ)-------->Λημνος (224 Τ.Π Μουδρος)---------->Συρος (291 Τ.Π σαν εκπαιδευτης)
Καλες αναμνησεις, αρκετες ιστοριες
Nikaia- Αριθμός μηνυμάτων : 1418
Ομάδα :
Registration date : 04/12/2009
Ολα τα νησιά έπιασες πουλάκι μου... Στρατιωτικό έκανες ή διακοπές στις παραλίες;
Φωτό από τη θητεία του Νίκαια στη Λήμνο (Μάιος - Ιούλιος)
και από τη θητεία του στη Σύρο (Αύγουστος - Οκτώβριος)
Αυτό, όταν ήμουν εγώ φαντάρος το λέγαμε:
Φωτό από τη θητεία του Νίκαια στη Λήμνο (Μάιος - Ιούλιος)
και από τη θητεία του στη Σύρο (Αύγουστος - Οκτώβριος)
Αυτό, όταν ήμουν εγώ φαντάρος το λέγαμε:
gomez δεν ειναι στο χερι σου αλλα αν ειναι βαλε για ΡΟΔΟ να σε γνωρισουμε κιολας!
εγω του χρονου πρωτα ο θεος
εγω του χρονου πρωτα ο θεος
mike66diagoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1543
Τόπος : Λοχος Στρατηγιου
Ομάδα :
Ομάδα : ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6 θα βρισκεσε για παντα Ορεστακο
ΘΥΡΑ 6 Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
1905-2012...Keep Walking
Registration date : 17/12/2010
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1986 ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΣΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ΣΦΕΝΔΟΝΗ!!!ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΜΙΚ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕ ΑΥΤΟΣ.ΘΥΜΑΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΟΥΜΕ ΜΕ 10 ΜΠΟΦΩΡ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ!ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΑΡΙΛΑ.ΣΗΚΩΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ.ΕΡΧΟΤΑΝ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ.ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fotis gate12- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ομάδα :
Registration date : 18/10/2009
giorgos37 έγραψε:Ολα τα νησιά έπιασες πουλάκι μου... Στρατιωτικό έκανες ή διακοπές στις παραλίες;
Εισαι καλα ;
Στη Λημνο εκανα να δω θυλικο 6 μηνες, ασε που δεν σου εκανε αισθηση να βγεις γιατι δεν ειχε και καπου να πας.
Μετα με αποζημιωσαν.....
Στη Συρο ηταν μια χαρα, ειχα παει καλοκαιρινη σεζον Εκει ναι, η θητεια μου εμοιαζε με ονειρο, να φανταστεις κατα τις εξοδους επετρεπαν στους εφεδρους υπαξ να τρωνε στη λεσχη αξιοματικών και οταν δεν ειχες υπηρεσια εφευγες απο τις 2 το μεσημερι ( βγαιναμε τουλαχιστον 4-5 φορες την εβδομαδα)
Απο το μάιο που εφτασα Συρο κατεβηκα Πειραια νοεμβριο οταν απολυθηκα. Επερνα αδεια και εμενα Συρο η πεταγομουν Μυκονο, μεχρι Σεριφο ειχα φτασει... . Ειχαμε νοικιασει και γκαρσονιερα τους καλοκαιρινους μηνες........
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν εξαιρεσουμε το στρατοπεδο που παρουσιαστικα (Τριπολη) ολα τα υπολοιπα εχουν παψει να λειτουργουν. Μετα το περασμα μου τα εκλεισαν
gomez αυτο δεν ηταν στρατοπεδο αλλα κατασκηνωση, δυστυχως δεν λειτουργει πλεον
Nikaia- Αριθμός μηνυμάτων : 1418
Ομάδα :
Registration date : 04/12/2009
...ρε μετά από τόσο καιρό στο Beta, τώρα το είδα αυτό!
ΣΑΜΟΣ 20 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!
ΣΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥΣ 18 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
ΟΥΤΕ ΣΕ SPA ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ!!!!!
...είχαμε ειδικη περιποίηση σε αυτό το τάγμα
λόγω Πολιτικών πεποιθήσεων!
Έλληνας 3ης κατηγορίας το κέρατό μου!!!(δις)
ΣΑΜΟΣ 20 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!
ΣΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥΣ 18 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
ΟΥΤΕ ΣΕ SPA ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ!!!!!
...είχαμε ειδικη περιποίηση σε αυτό το τάγμα
λόγω Πολιτικών πεποιθήσεων!
Έλληνας 3ης κατηγορίας το κέρατό μου!!!(δις)
COOPER 14- Αριθμός μηνυμάτων : 687
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΘΝΙΚΟΣ
Registration date : 15/05/2009
αν ο λόγος είναι για τα κιλά, ευτυχώς που καταργήθηκε η θητεία στο Π.Ν.
για την σημερινή νεολαία, μέχρι να απολυθώ πρέπει να κέρδισα μια δεκαριά από αυτά.
Στη Λέρο το πρόγραμμα είχε τσιπούρα στη σχάρα μέρα παρά μέρα, και
τοπικές σπεσιαλιτέ. Τουλάχιστον το φαγητό ήταν καλό
αφού ήταν η πλέον δυσμενής μετάθεση.
(όταν έγινε 12μηνο, μας φέρανε 3 σειρές γιωτάδες)
Κοιτάζαμε τους στραταίους οταν κατέβαιναν από καμμιά Κ/Φ
που πρωι πρωι κάνανε τα κομάντα από την καντίνα, και μεις
πίναμε φραπέ τρώγωντας το 3ο δεκατιανό αραχτοί
και τους κοροιδεύαμε που ιδρώνανε στις κάμψεις..
Μετά τις εκλογές μου ρθε μετάθεση στο Βοτανικό
(μπορεί να νόμιζαν ότι με στειλανε Λέρο λογω ..δεξιών φρονημάτων )
κ ήμουν κάθε μέρα έξω αφού ο Γ/Ε ήταν Κρητικός και χωριανός μου,
ούτε καν προσευχή δεν γινότανε, μια φορά κατέβηκα στην πρωινή κλήση κ με
κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Δεν το ξανάκανα.
Η μονάδα είχε τούρκους και πομάκους, οι τελευταίοι εργατικά παιδιά
οι πρώτοι όλη μέρα σιέστα. Υποτίθεται έπρεπε να κανονίζω το φαγητό τους
αλλά δεν μου δημιούργησαν ποτέ πρόμπλεμ, σε εποχή
μπουγιουκ μπαιράμ αυτοί παράγγελναν μεσημέρι
βρώμικα με χοιρινό τα οποία τσακίζαν με μπύρες.
και όπως λέγαμε στο ΠΝ, ο στρατός κερδίζει τον πόλεμο,
η αεροπορία φέρνει πίσω την κυβέρνηση και το ναυτικό κάνει τη δεξίωση (ή κάπως έτσι)
για την σημερινή νεολαία, μέχρι να απολυθώ πρέπει να κέρδισα μια δεκαριά από αυτά.
Στη Λέρο το πρόγραμμα είχε τσιπούρα στη σχάρα μέρα παρά μέρα, και
τοπικές σπεσιαλιτέ. Τουλάχιστον το φαγητό ήταν καλό
αφού ήταν η πλέον δυσμενής μετάθεση.
(όταν έγινε 12μηνο, μας φέρανε 3 σειρές γιωτάδες)
Κοιτάζαμε τους στραταίους οταν κατέβαιναν από καμμιά Κ/Φ
που πρωι πρωι κάνανε τα κομάντα από την καντίνα, και μεις
πίναμε φραπέ τρώγωντας το 3ο δεκατιανό αραχτοί
και τους κοροιδεύαμε που ιδρώνανε στις κάμψεις..
Μετά τις εκλογές μου ρθε μετάθεση στο Βοτανικό
(μπορεί να νόμιζαν ότι με στειλανε Λέρο λογω ..δεξιών φρονημάτων )
κ ήμουν κάθε μέρα έξω αφού ο Γ/Ε ήταν Κρητικός και χωριανός μου,
ούτε καν προσευχή δεν γινότανε, μια φορά κατέβηκα στην πρωινή κλήση κ με
κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Δεν το ξανάκανα.
Η μονάδα είχε τούρκους και πομάκους, οι τελευταίοι εργατικά παιδιά
οι πρώτοι όλη μέρα σιέστα. Υποτίθεται έπρεπε να κανονίζω το φαγητό τους
αλλά δεν μου δημιούργησαν ποτέ πρόμπλεμ, σε εποχή
μπουγιουκ μπαιράμ αυτοί παράγγελναν μεσημέρι
βρώμικα με χοιρινό τα οποία τσακίζαν με μπύρες.
και όπως λέγαμε στο ΠΝ, ο στρατός κερδίζει τον πόλεμο,
η αεροπορία φέρνει πίσω την κυβέρνηση και το ναυτικό κάνει τη δεξίωση (ή κάπως έτσι)
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Υποθέτω ότι όλοι είχατε φυλάξει μαύρα μεσάνυχτα σε σκοπιά που ερχόταν το φάντασμα της γριάς για το παιδί της που είχε αυτοκτονήσει εκεί πριν 200 χρόνια, ε;
Ναι φίλε Γιώργο, στα περασμένα χρόνια, κυρίως 20ετία και πίσω στις περισσότερες μονάδες υπήρχε γριά φάντασμα σε κάποια σκοπιά κυρίως στην πιο απόμακρη....
Δεν θυμάμαι όμως σε ποια μονάδα έγινε το παρακάτω περιστατικό: Κάποιος παλιός φαντάρος σε συννενόηση με άλλους παλιούς, φόρεσε άσπρο σεντόνι και πήγε στο νούμερο 2-4 να κάνει πλάκα με τον νέοπα σκοπό. Έλα όμως που ο σκοπός (Αγρινιώτης) δεν χαμπάριασε και σήκωσε το FN τραβόντας μια ριπή. Οπότε ξαφνικά και από τον τρόμο του ο άλλος άρχισε να φωνάζει: -Σταμάτα ρε μαλάκα ο Μήτσιος είμαι από τον δεύτερο λόχο.
Δεν θυμάμαι όμως σε ποια μονάδα έγινε το παρακάτω περιστατικό: Κάποιος παλιός φαντάρος σε συννενόηση με άλλους παλιούς, φόρεσε άσπρο σεντόνι και πήγε στο νούμερο 2-4 να κάνει πλάκα με τον νέοπα σκοπό. Έλα όμως που ο σκοπός (Αγρινιώτης) δεν χαμπάριασε και σήκωσε το FN τραβόντας μια ριπή. Οπότε ξαφνικά και από τον τρόμο του ο άλλος άρχισε να φωνάζει: -Σταμάτα ρε μαλάκα ο Μήτσιος είμαι από τον δεύτερο λόχο.
PasGiannina- Admin
Ομάδα :
giorgos37 έγραψε:Υποθέτω ότι όλοι είχατε φυλάξει μαύρα μεσάνυχτα σε σκοπιά που ερχόταν το φάντασμα της γριάς για το παιδί της που είχε αυτοκτονήσει εκεί πριν 200 χρόνια, ε;
Μαυρα μεσανυχτα ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ που αυτοκτονησε ενας φανταρος επειδη του εστειλε μηνυμα η γκομενα του να χωρισουν/αποκοιμηθηκε πανω στη ξιφολογχη και ενω ακουγε τα τυμπανα απο το ποταμι αλλα δεν φοβοταν γιατι θα πηγαινε ο Θαλασσας να κοψει μια ντουζινα αυτια αν τον πειραζαν.
daysleeper_trikala- Αριθμός μηνυμάτων : 2610
Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
Registration date : 22/08/2009
Τι μου εβαλες ρε φιλε το video και μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι ο φλωρος ο Πλευρης..ο βλαξ να πουμε αι σιχτηρ
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 4 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης