Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια

+43
orestis 7
RWXAMHS
ΝΙΚΟΣ333
xalias123
titormos_nikaia_g6
Serraios-5-
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Barbabilios
coldlife
LeeHooker
red bull
WolfOfRuin
regularpaul
daysleeper_trikala
COOPER 14
fotis gate12
mike66diagoras
Nikaia
thanosleeds
apaixtos
xnikos00
IONIKOS
PYTHON
sellos
sadekg4
PasGiannina
ayuto PAS
I
DIO
kastigio
OK VERIA
monoDOXA!!!
palios-4
Michael
darmaid
giorgos37
veteranos-6-
mpampino
ΨΥΧΟ
Centaur
islandos
mario4
Rossoblu
47 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια Empty Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια

Δημοσίευση από Rossoblu Τετ 4 Μάης 2011 - 21:53

Ok, ειμαι επηρεασμενος επειδη υπηρετω την θητεια μου και ολα μου φαινονται στρατοκεντρικα. Το ερωτημα ειναι απλο. Που υπηρετησατε, τι οπλο, ποσο, τι σειρα ησασταν και τετοια! Ξερω οτι πολλοι ειναι πιτσιρικοτεροι αλλα αυτοι ας μας πουνε που θα βαλουν το βυσμα τους να τους βαλει να υπηρετησουν!

Λοιπον εγω Αεροπορια Στρατου, κεντρο ΚΕΤΘ Αυλωνα, μοναδα 3ο ΤΕΑΣ, σειρα 313!
Rossoblu
Rossoblu
Μember
Μember

Αριθμός μηνυμάτων : 3023
Τόπος : Aθήνα
Ομάδα : Βέροια
Registration date : 29/10/2008

http://www.veria-fc.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια Empty Απ: Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια

Δημοσίευση από mario4 Τετ 4 Μάης 2011 - 21:57

βυσμα δηλαδη! lol!
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια Empty Απ: Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια

Δημοσίευση από Rossoblu Τετ 4 Μάης 2011 - 21:59

Ολα εγιναν τυχαια! Rolling Eyes
Rossoblu
Rossoblu
Μember
Μember

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ 5 Μάης 2011 - 10:06

i-5

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από islandos Πεμ 5 Μάης 2011 - 10:23

ΣΕΙΡΑ 222 93 Α ΕΣΟ
25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 93 ....... 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 94
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΣΙΤΙΣΤΗΣ
1 ΜΙΣΥ ΜΗΝΑ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ
7 ΜΙΣΥ ΜΗΝΕΣ 2 ΛΟΧΟΣ 4 ΤΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
8 ΜΗΝΕΣ 61 ΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ
ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ 2 ΜΟΝΑΔΩΝ ........ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΣΤΗ .
islandos
islandos

Αριθμός μηνυμάτων : 2281
Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ
Registration date : 10/05/2009

Δημοσίευση από Centaur Πεμ 5 Μάης 2011 - 10:48

Καταρχήν καλός πολίτης Rossoblu
01Α ΕΣΣΟ (270) με κανονική σειρά χωρίς την αναβολή 244.
Μηχανικό.
Ειδικότητα Μηχανημάτων Μηχανικού ή αλλιώς Γυρολόγος.
2 μήνες Ναύπλιο, 2 μήνες Λουτράκι, 1 μήνα Ναύπλιο (ΛΥΒ), 3 εβδομάδες 301 Ε.Β. στους Αγ. Αναργύρους και μετά μονάδες.
Αμπελώνας Shocked και Ξάνθη σε έναν λόχο Μηχανικού στο τάγμα μαύρων στο Πετροχώρι ή αλλιώς Πικροχώρι.
Όταν μου ήρθε Αμπελώνας όλοι μου έλεγαν άντε θα πας κοντά στο σπίτι σου και εγώ ήθελα να αρχίσω να τρέχω μέσα στο πεδίο βολής εν ώρα βολής.
Ομηρικές μάχες με Λαρισσαίους στον Αμπελώνα, είχαμε φτιάξει ένα team από 5 Βολιώτες και υψώναμε αυστριακές σημαίες μέσα στο γκέτο. :lolll:
Είχαμε πιάσει και τα πόστα (εγώ πρώτο γραφείο και επιλοχίας λόχου, ο άλλος μάγειρας μας καβάτζωνε κεφτεδάκια και πατάτες τηγανιτές σπιτικές) και μας είχαν στην μπούκα.
Έχω πολλούς φίλους Τρικαλινούς από τότε. Είχαμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα. Εμείς με τους Τρικαλινούς και οι Καρδιτσιώτες με τους Λαρισσαίους.
Ωραίες φάσεις... :lolll:
Centaur
Centaur

Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Registration date : 03/02/2010

Δημοσίευση από ΨΥΧΟ Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:10

244(ψάρακλες) σειρά.Με αναβολή,χωρίς αναβολή κάπου κοντά στο....200.
Σώμα Πεζικό(μάχιμος)
Κέντρο,Μεσολόγγι.
Ειδικότητα:O.A.Σ.(ομάδα ασφαλείας στρατεύματος)
Μεταθέσεις:Kaβησός Φέρες Έβρου(αλλιώς....Άβησος Σφαίρες Έβρου,το τάγμα μηχανοκίνητο αλλά δε λέω σε ποιό,γιά λόγους...ασφαλείας,έτσι εκπαιδεύτηκα) silent Exclamation silent .
Λ.Υ.Β. Στη Σταυρούπολη Ξάνθης,Λοχίας.
Ξανά στα Φέρας,επιλοχίας του Λόχου και μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας σκοποβολής σε αγώνες της 7ης ταξιαρχίας(10 χιλιόμετρα με πλήρη εξάρτηση και κατόπιν πεδίο βολής 15 βολές σε 1') .Βρίσκω μάτι γαιδάρου στα 500μ,με fn standard. Rolling Eyes Twisted Evil SadΞέχασα,πήρα και δίπλωμα οδηγού ερπυστριοφόρου)
Σχολή πληροφοριών στον Καρέα,πάνω στον Βύρωνα(των πρακτόρων η σχολή... Very Happy )
ΚΕΣΝ-Κέντρο εκπαίδευσης στρατονομίας,τότε ήταν στου Παπάγου,τώρα ήρθε Καρδίτσα(Γκαντεμιά).
1η Στρατιά,Τάγμα διοικήσεως.Επιλοχίας της ομάδας ασφαλείας (2ο Γραφείο) του κτιρίου της στρατιάς γιά 8 μήνες(ξανά κωλόψαρα)και άλλα πολλά....απόρρητα.
υ.γ Που να μην ήμουν και έφεδρος δηλαδή.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΨΥΧΟ στις Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:26, 2 φορές συνολικά
ΨΥΧΟ
ΨΥΧΟ

Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα : Αν. Καρδίτσας
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009

Δημοσίευση από Centaur Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:17

Φίλε καθότι έφεδρος έχεις χάσει το δικαίωμα να λες ψάρακες ποντίκια και λοιπά όμορφα. :lolll:
Και να ξέρεις ότι στον λόχο κάνει κουμάντο ο ΛΟΧΙΑΣ...
:lolll:
Centaur
Centaur

Δημοσίευση από ΨΥΧΟ Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:22

Aυτά μόνο εδώ τα λέω.Ως λοχίας όπου επηρέτησα,απαγορευόταν τα καψόνια και αυτές οι λαλακίες.Με άλλα λόγια,αν γινόταν κάτι...έτρεχα την σειρά μου.Ο Ρομπέν λοχίας των νέων ήμουν. :!@#$:
ΨΥΧΟ
ΨΥΧΟ

Δημοσίευση από mpampino Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:29

ψαρια ,βαρατε προσοχη σειρα 222 ,93 Α ,14 ιανουαριου ημερα πεμπτη,παλασκας σκαραμαγκας-πορος για τα βασικα ,πισω στο παλασκας για εκπαιδευσει στην ειδικοτητα (τηλεγραφητης) και τελη απριλιου του 93 μεταθεση στο ναρκαλιευτικο ΦΑΙΔΡΑ εκει μεχρι και την απολυση 14 αυγουστου το 94.
mpampino
mpampino

Αριθμός μηνυμάτων : 2007
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 01/10/2009

Δημοσίευση από Centaur Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:30

Μα εδώ μιλάμε για στρατό όχι για τουρισμό.... :lolll:
Centaur
Centaur

Δημοσίευση από mpampino Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:36

ενω ειχα δηλωσει στρατο ξηρας ,με πηρανε στο ναυτικο, οντος μου βγηκε σε καλο το μονο κακο ηταν οτι στο ναυτικο υπηρετουσες παραπανω απο τι στο στρατο ξηρας ή στη αεροπορια.
mpampino
mpampino

Δημοσίευση από ΨΥΧΟ Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:55

mpampino,με την...Αλίκη,παρέα υπηρετήσατε :lolll: .Μας είπε και ψάρια βρε!!!
ΨΥΧΟ
ΨΥΧΟ

Δημοσίευση από Centaur Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:56

ΨΥΧΟ έγραψε: .Μας είπε και ψάρια βρε!!!

:lolll: :lolll: :lolll:
Centaur
Centaur

Δημοσίευση από veteranos-6- Πεμ 5 Μάης 2011 - 13:58

229 σειρα ψαρουκλες απολυομε και τα μαλια μου κανουν μπουκλες!!
Μεγαλο Πευκο 1 λοχος καταδρομεας πρασινοσκουφης!
Το τρενακι ξεκιναει ..........
Μεταθεση Ροδο εκει απολυθηκα με 2 μηνες εξτρα στην πλατη μου(49 μερες φυλακη υπηρετησημες!!)
1993 μαρτιος 12 του μηνος η πρωτη μου μερα στον στρατο 1994 αυγουστος 8 του μηνα η τελευταια μου(15μηνο προλαβα εγω)
veteranos-6-
veteranos-6-

Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα : Διαγόρας
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010

Δημοσίευση από mpampino Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:05

veterane μηπως μπερδευτηκες μαρτιος του 93 έως και αυγουστο 94 ειναι 17 μηνες φιλε και οχι 15 ,το λεω γιατι εγω μπηκα ιανουαριος του 93 και απολυθηκα αυγουστο του 94 και εκανα 19 μηνες.
mpampino
mpampino

Δημοσίευση από veteranos-6- Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:09

+2 μηνες λεμε ..φυλακη υπηρετησημες!!!!!!!!(49 μερες για την ακριβεια) Twisted Evil
veteranos-6-
veteranos-6-

1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ-6-

Δημοσίευση από mpampino Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:15

ναι ρε εχεις δικαιο κι εγω παραλιγο στο οριο ειμουν για ν αυπηρετησω παραπανω 35 ημερες φυλακη ειχα
mpampino
mpampino

Δημοσίευση από veteranos-6- Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:28

:respect1: Στρατοκαβλοι!!!!
veteranos-6-
veteranos-6-

1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ-6-

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:32

Σεπτέμβρης 91 - Μάρτης 93
214 (205 η κανονική)
Οδηγός
Τζιπ (δυστυχώς όχι του διοικητή), ΡΕΟ, Πυροσβεστικά, νταλίκες.
Λαμία (υλικού πολέμου, ξέρω ότι ζηλεύετε), Κοζάνη, Καστοριά, Λαμία

Επειδή τους άρεσα, πρόλαβαν και με κάλεσαν άλλες δύο φορές επίστρατο πριν με αποσύρουν οριστικά σαν σαράβαλο. Το 1999 στην Κοζάνη και το 2001 στα Γιαννιτσά.

Κανάς πιο παλιός;

Υ.Γ. Ξέρετε ότι δεν μ' αρέσει να προκαλώ, αλλά όταν ήμουν φαντάρος, η φαντασία μου έφτανε το πολύ μέχρι τη 250 σειρά. Οταν θέλαμε να γίνουμε υπερβολικοί, λέγαμε 270. Σειρές είναι αυτές ρε; Δεν ντρέπεστε να τις γράφετε; lol!

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από darmaid Πεμ 5 Μάης 2011 - 14:54

Τότε άκου φίλε Giorgos37 και τη δικιά μου σειρά. 305 (08Δ)... Το τελευταίο δωδεκάμηνο. Έπειτα άρχισε η σταδιακή μείωση σε εννιάμηνο.
Σαράντα μέρες περίπου Ρέθυμνο και μετά Χίο για την υπόλοιπη θητεία. Χειμώνα και Άνοιξη Καρδάμυλα στο κάποτε περιβόητο 643 (τάγμα ανεπιθυμήτων και καταμαυρο για αρκετά χρόνια) στο οποίο είχαν υπηρετήσει άλλωστε και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Πάσαρης Smile Το οποίο βέβαια το 2009 δεν είχε καμιά σχέση με το ένδοξο παρελθόν του. Αρκeτά χαλαρά τα πράγματα.
Μετά με πήγαν πιο κεντρικά στο 228 όπου με έκαναν ταχυδρόμο και περάσα άνετα και καλά το υπόλοιπο της θητεία.
Αντε καλοί πολίτες οι στρατευμένοι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την darmaid στις Πεμ 5 Μάης 2011 - 17:48, 1 φορά

darmaid

Αριθμός μηνυμάτων : 121
Τόπος : Ηράκλειο, Κόλτσεστερ.
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : O.Φ.Η.
Registration date : 17/01/2010

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 5 Μάης 2011 - 15:00

Ζαλίστηκα! Δηλαδή όλο σχεδόν το φόρουμ φόρεσε σαυρόρουχα;

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από Rossoblu Πεμ 5 Μάης 2011 - 16:13

ΨΥΧΟ παω αυριο για 3 βδομαδες σχολειο πληροφοριων σε ενα Ταγμα Διαβιβασεων! Τι επαιζε εκει; Για πες!!
Rossoblu
Rossoblu
Μember
Μember

Δημοσίευση από Michael Πεμ 5 Μάης 2011 - 16:52

Η πρώτη σειρά που εφαρμόστηκε το 15 παραμεθόριος, 17 άλλες περιοχές, 19 Αθήνα και Θεσσ/νίκη.
210 ή 91 Α'.....
Αυλώνα, τεθωρακισμένα.
Μπαίνει μετά την ορκωμοσία ένας παλαβός λοχίας, βρίζοντας, επειδή δεν του έπαιζε το ραδιόφωνο στο αμάξι.
Του λέω φέρτο, μια ασφάλεια είχε καεί, το έφτιαξα.....
Χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι στον Πύργο Ηλείας, τεχνίτης τηλεπικοινωνιών, έρε κάτι χαρές.....
Σχολείο κανονικό, εξάωρο μάθημα, φαγητό από μάγειρα ταβέρνας πολυτελείας (εκεί έτρωγε και ο Αντώνης Γεωργιάδης, γνωστός καλοφαγάς).
Πήραμε και πτυχίο........
Μετάθεση Σάμο, ανεπιθύμητων και παροπλισμένο, σε ένα βουνό, χωρίς νερό, χωρίς τίποτα, ξεχασμένοι από τον Θεό.
Δεν είχε ασύρματους, οπότε έγινα ΠΑΜΑ (πυροβολητής ασυρματιστής μέσων αρμάτων), αλλά δεν κουνιόταν ούτε άρμα....
Οπότε όλη μέρα σκάβαμε σε κάτι χωράφια, κάναμε οικοδομικές εργασίες στο τάγμα που ήταν ερείπιο, και γυαλίζαμε και κάτι κανόνια που ήταν του Ναβαρόνε.....
Χωρίς εξόδους, λίγα άτομα, πολλές σκοπιές.
Όαση ένα 15ήμερο με σχοινάκια σε μια παραλία, με κάτι παρανοϊκές ασκήσεις χωρίς νόημα, τρέχαμε σαν παλαβοί, βρήκα και έναν Πινέζα τον Μίλτο, που ήταν σε άλλο τάγμα (λούφα), και κάναμε τα μπάνια μας στο μισάωρο που είχαμε όλη μέρα για χαλάρωμα.....
Μετάθεση Θεσσ/νίκη......
Πάει το 15μηνο (ο Πύργος ήταν κέντρο εκπαίδευσης, οπότε δεν έπιανε, είχα μόνο παραμεθόριο)......
Θα έκανα 19 μήνες θητεία.
Κάθομαι 2-3 μέρες σπίτι, και πάω καθυστερημένος στου Καρατάσου, Σταυρούπολη (Καρατασούπολη χαϊδευτικά).
Φτάνω 11:30 το βράδυ στην πύλη, μέσα στο στρατόπεδο (επίσης παροπλισμένο, και για βύσματα Θεσσ/νικούς) να γίνεται της τρελής, ΠΑΝΙΚΟΣ.
Κολλάω άσχημα, λέω που ήρθα, το είχα φτιαξει ωραία στο μυαλό μου, 19 μήνες μεν, αλλά σε πόλη, θα έβρισκα και καμία μικρή, θα έκανα και τις βόλτες μου.........
Πιάνω κουβέντα με τον ΑΜίτη.....
Μου λέει ότι το στρατόπεδο μετακομίζει.....
Και πάει στα ΕλληνοΑλβανικά....... Exclamation
Κουβέντα στην κουβέντα, μπήκα 12:30 μέσα, και σε 3 ώρες φύγαμε για Γιάννενα.....
Μείναμε στο Πέραμα Ιωαννίνων σαν φιλοξενούμενοι, εντός του στρατοπέδου, σε σκηνές.
Περίπου δυόμισι μήνες....
Μέρα παρά μέρα μας έστελναν με τζιπάκια στα σύνορα, για κάτι εξάωρες περιπολίες, να πιάσουμε παράνομους εισβολείς, και να πατάξουμε το λαθρεμπόριο....
Ήταν η εποχή που έμπαιναν κατά χιλιάδες......
Μετά από 2,5 μήνες Γιάννενα, μας τακτοποίησαν κάποιους σε ένα στρατόπεδο ιππικού παρατημένο από το '60, κοντά στις Φιλιάτες.
Δίπλα σε κάτι πεζικάριους......
Είχε κάτι κοριούς σαν εμένα, μάχη σώμα με σώμα....
Εκεί ρε παιδιά, αυτό που έγινε, δεν περιγράφεται.
Αφού δεν πάθαμε σκορβούτο, φθηνά την γλυτώσαμε.
Τέλος πάντων, φαί δεν είχαμε, έξω που να πας ;;
Όλη μέρα κάναμε βόλτες πάνω κάτω, για τα μάτια του κόσμου.....
Αξιωματικό είχαμε έναν ίλαρχο Παοκτζή, που είχε σπαστεί που τον πήραν από την πόλη του, και τα είχε γράψει, κάναμε ότι θέλαμε.....
Μας είχε ξεχάσει ο Θεός, όλη μέρα καπνίζαμε ότι ...φύτρωνε εκεί πέρα, τρώγαμε ότι βρίσκαμε, περπατάγαμε, κοιμόμασταν, και τσακωνόμαστε.
Τι άλλο να κάνεις.
Τελικά μια μέρα, πολύ περίεργη μέρα, μου λένε απολύεσαι.....
Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, κάπου βαθιά ήμουν σίγουρος ότι είχα ακόμα δυο μήνες.
Τελικά, η καθυστέρηση στην Θεσσ/νίκη, και η κουβέντα που έπιασα και μπήκα στις 12:30, μου έκανε καλό.
Περάστηκε στο αρχείο ότι δεν ήμουν Θεσσ/νίκη, και παρουσιάστηκα την άλλη μέρα, δηλαδή στα Γιάννινα.
Και έτσι πήγα με τα 17μηνα....
Λεφτά δεν είχα, έκανα μπόλικο ότο στοπ, και με τα πολλά γύρισα σπίτι άσπρος, αφού με είχε πάρει και ένα τογιότα που έκανε διανομή ψωμί σε πρατήρια....
Πολύ αλεύρι εκεί στην καρότσα..... Exclamation
Είχε πλάκα η θητεία μου, όσο πιο πίσω πάει κανείς, τόσο περισσότερο γέλιο έχει.....
Βέβαια όταν τα ζεις αυτά, είσαι με την τρίχα κάγκελο, αλλά μετά όταν τα θυμάσαι, έχουν έναν χαβαλέ.......
Michael
Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα : Εθνικός Π.
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008

Δημοσίευση από palios-4 Πεμ 5 Μάης 2011 - 17:10

mpampino έγραψε:ψαρια ,βαρατε προσοχη σειρα 222 ,93 Α ,14 ιανουαριου ημερα πεμπτη,παλασκας σκαραμαγκας-πορος για τα βασικα ,πισω στο παλασκας για εκπαιδευσει στην ειδικοτητα (τηλεγραφητης) και τελη απριλιου του 93 μεταθεση στο ναρκαλιευτικο ΦΑΙΔΡΑ εκει μεχρι και την απολυση 14 αυγουστου το 94.

Kοντοκληρουχας,που λεει ο λογος.
89Α,ειδικοτητα Η/Τ,κανα διμηνο Παλασκα και Κανελλοπουλου και μετα αλλους 21 μηνες σε καραβι Π.Υ.ΕΡΜΗΣ.
Αν το ειχες ακουσει σφυρα,δεν εχω βρει ανθρωπο να το ξερει.
palios-4
palios-4

Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα : Ατρόμητος
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης