Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια
+43
orestis 7
RWXAMHS
ΝΙΚΟΣ333
xalias123
titormos_nikaia_g6
Serraios-5-
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Barbabilios
coldlife
LeeHooker
red bull
WolfOfRuin
regularpaul
daysleeper_trikala
COOPER 14
fotis gate12
mike66diagoras
Nikaia
thanosleeds
apaixtos
xnikos00
IONIKOS
PYTHON
sellos
sadekg4
PasGiannina
ayuto PAS
I
DIO
kastigio
OK VERIA
monoDOXA!!!
palios-4
Michael
darmaid
giorgos37
veteranos-6-
mpampino
ΨΥΧΟ
Centaur
islandos
mario4
Rossoblu
47 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Που υπηρετησατε την στρατιωτικη σας θητεια
Μιχάλη...καρατσάτσου το ήξερα το στρατόπεδο στη Σταυρούπολη,αλλά γιά τα γκαρντάσια.
Rossoblu,εγώ ήμουν...στην μεγάλη των πληροφοριών σχολή,στον Καρέα,δεν ξέρω τι κάνουν στα τάγματα.
Εμείς κάναμε γιά 40 μέρες,διάφορα μαθήματα που αφορούσαν την ασφάλεια μιάς στρατιωτικής μονάδας,βλέπαμε ώρες αμερικάνικα βίντεο με...ανακρίσεις και τρόπους ανακρίσεων.Ακόμα με ποιούς τρόπους παίρνουμε πληροφορίες γιά τον εχθρό σε εχθρικό έδαφος,αμυνόμενοι κ.λ.π..
Μου έχει μείνει χαρακτηριστική μιά περίπτωση αιχμαλώτου,τον οποίο τον πήγαιναν κάθε 2 ώρες γιά ανάκριση,και γιά μία ώρα είχε τα φώτα στη μάπα,μιά σταγόνα να χτυπάει στο πάτωμα,όχι στο κεφάλι(αυτό είναι βασανιστήριο),και ο ανακριτής να τον κοιτάει απλώς χωρίς να τον ρωτάει τίποτε,Μας είπαν πως ο αιχμάλωτος σπάει,μετά από κάποιες μέρες.Σκέφτεται συνέχεια πώς θα απαντήσει,φοβάται πως θα φάει ξύλο,δεν κοιμάτε συνεχόμενα......
Rossoblu,εγώ ήμουν...στην μεγάλη των πληροφοριών σχολή,στον Καρέα,δεν ξέρω τι κάνουν στα τάγματα.
Εμείς κάναμε γιά 40 μέρες,διάφορα μαθήματα που αφορούσαν την ασφάλεια μιάς στρατιωτικής μονάδας,βλέπαμε ώρες αμερικάνικα βίντεο με...ανακρίσεις και τρόπους ανακρίσεων.Ακόμα με ποιούς τρόπους παίρνουμε πληροφορίες γιά τον εχθρό σε εχθρικό έδαφος,αμυνόμενοι κ.λ.π..
Μου έχει μείνει χαρακτηριστική μιά περίπτωση αιχμαλώτου,τον οποίο τον πήγαιναν κάθε 2 ώρες γιά ανάκριση,και γιά μία ώρα είχε τα φώτα στη μάπα,μιά σταγόνα να χτυπάει στο πάτωμα,όχι στο κεφάλι(αυτό είναι βασανιστήριο),και ο ανακριτής να τον κοιτάει απλώς χωρίς να τον ρωτάει τίποτε,Μας είπαν πως ο αιχμάλωτος σπάει,μετά από κάποιες μέρες.Σκέφτεται συνέχεια πώς θα απαντήσει,φοβάται πως θα φάει ξύλο,δεν κοιμάτε συνεχόμενα......
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
σειρα 298,μην με ρωτατε ποτε παρουσιαστικα,δεν θυμαμαι!φεβρουαριος ητανε και τριτη,μαυροδενδρι κοζανης,πεζικο αλεο!1 μηνα και κατι εκει περα,βγαινει η μεταθεση.646 κομοτηνης,ολε!ειχα αδερφο εκει που σπουδαζε,εγινε η δουλεια!πρωτα ομως σχολειο οδηγων στο περαμα ιωαννινων!πηγαμε νεκρη σχετικα περιοδο απο φοιτητες,πασχα γαρ.με τα πολλα φτανω κομοτηνη μετα απο περιπου 1 μηνα στα γιαννενα.εκει περα ολα πηγαινανε μελι γαλα,ειχαμε αρκετο κοσμο μεχρι πριν τα σχοινακια(δεν ειχανε ερθει οι μεταθεσεις της προηγουμενης σειρας),οι υπηρεσιες 1-1 και σε καποιες περιπτωσεις 2 εξω,ενταξει οταν πηγαμε σχοινακια επεσε εμπλοκη 1μιση μηνα,μεχρι να ζητησω την πρωτη μου αδεια,φοιτητικη μετα τα σχοινακια.ο επιλοχιας με εριχνε ακυρο καθε μερα και μου ελεγε ελα αυριο για 2 βδομαδες.παρασκευη λοιπον παω ξανα στο γραφειο του τσατισμενος και του λεω τι θα γινει?δευτερα δινω,πρεπει να με γραψεις αδεια.και μου λεει ******(το ονομα μου)αγορι μου,πεφτουνε πολλα τηλεφωνα και με διωχνει,στελνοντας με και σκοπετο 12-3 ουτως ωστε να μην μπορω να κανω κατι αλλο(τα πρωινα τα εκανε οποιος να'ναι,οι βραδυνοι ζωαρα,ειδικα οι εποπ).ακριβως εξω απο το γραφειο του περνω τηλ τον πατερα μου μπας και βρει καμια ακρη.στις 2 η ωρα με παιρνει στο κινητο και ενω ειμαι στη σκοπια ο επιλοχιας τσατισμενος και με ρωταει μεχρι ποτε θελω αδεια.
οταν γυρισα απο την αδεια μου,7 μερες μετα,ηρθε σημα για αποσπαση στη λεσχη κομοτηνης,παλι τσατισμενος ο επιλοχιας ερχετε και κουναει το κεφαλι του και με κανει "αχ λαμογιο"
και του λεω "πεφτουνε πολλα τηλεφωνα,τι να κανουμε" ενταξει το στρατοπαιδο ητανε φουλ βυσματικο,και γω καπως ετσι πηγα(μην λεω και μαλακιες)αλλα καποιοι δεν ειχανε ορια.πεφτανε κατι αγραφες αδειες,αλλο πραγμα εκει.τεσπα μετα την 2μηνη θητεια μου στην λεσχη κομοτηνης πηρα μεταθεση στο νευροκοπι,πατρια εδαφη,σεπτεμβρη μηνα.μετα απο περιπου εναμιση μηνα απολυθηκα διοτι εκανα τα χαρτια μου για 9μηνο διοτι ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 παιδια.βεβαια με γαμησε ο επιλοχιας της προηγουμενης σειρας,3-6 αγαπημενο νουμερο συνεχεια αλλα τους πουλουσα τρελα που απολυομουνα μαζι τους!
οταν γυρισα απο την αδεια μου,7 μερες μετα,ηρθε σημα για αποσπαση στη λεσχη κομοτηνης,παλι τσατισμενος ο επιλοχιας ερχετε και κουναει το κεφαλι του και με κανει "αχ λαμογιο"
και του λεω "πεφτουνε πολλα τηλεφωνα,τι να κανουμε" ενταξει το στρατοπαιδο ητανε φουλ βυσματικο,και γω καπως ετσι πηγα(μην λεω και μαλακιες)αλλα καποιοι δεν ειχανε ορια.πεφτανε κατι αγραφες αδειες,αλλο πραγμα εκει.τεσπα μετα την 2μηνη θητεια μου στην λεσχη κομοτηνης πηρα μεταθεση στο νευροκοπι,πατρια εδαφη,σεπτεμβρη μηνα.μετα απο περιπου εναμιση μηνα απολυθηκα διοτι εκανα τα χαρτια μου για 9μηνο διοτι ειμαι ο μεγαλυτερος απο 3 παιδια.βεβαια με γαμησε ο επιλοχιας της προηγουμενης σειρας,3-6 αγαπημενο νουμερο συνεχεια αλλα τους πουλουσα τρελα που απολυομουνα μαζι τους!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
270 01 α εσω θηβα 4β και μια σειρα εθελοντης...271 η κανονικη ειμασταν η πρωτη σειρα που εκανε 16μηνο
οδηγος 8ιντζου και τομπ
μεταθεση γιανιτσα 162 α/κ μβπ γιαννιτσά...10 μια 15 μια 6 μηνες ταλαμπα φυλακειο κτλ και με το καλαμακι η βεροια...
2η μεταθεση νεοχωρι ορεστιαδα στην 158 8 μηνακια πολυ καλα ανετα εκει οργανο μερικες φορες
20 μερες αναρωτικη σπασιμο το δαχτυλο σε περιπολο με -27 παιδες
και μετα 30 μερες απολυσεως δεν χωρουσαμε μεσα στο στρατοπεδο
καμια 30 φυλακη διαγραφηκαν...
παρουσιαστε αρμ
οδηγος 8ιντζου και τομπ
μεταθεση γιανιτσα 162 α/κ μβπ γιαννιτσά...10 μια 15 μια 6 μηνες ταλαμπα φυλακειο κτλ και με το καλαμακι η βεροια...
2η μεταθεση νεοχωρι ορεστιαδα στην 158 8 μηνακια πολυ καλα ανετα εκει οργανο μερικες φορες
20 μερες αναρωτικη σπασιμο το δαχτυλο σε περιπολο με -27 παιδες
και μετα 30 μερες απολυσεως δεν χωρουσαμε μεσα στο στρατοπεδο
καμια 30 φυλακη διαγραφηκαν...
παρουσιαστε αρμ
OK VERIA- Αριθμός μηνυμάτων : 1923
Τόπος : beroia
Ομάδα :
Ομάδα : ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date : 30/10/2008
Είπε ο Michαel για αλφαμίτη και θυμήθηκα όταν με φώναζαν.
Άνοιξε Μαλ@κ@@@@@@@@@@.....
Άνοιξε Μαλ@κ@@@@@@@@@@.....
Centaur- Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα :
Registration date : 03/02/2010
97A 246 ΣΕΙΡΑ.ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ,ΛΥΒ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ,ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΣΤΑ Α/Τ TOW ΚΑΙ ΦΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΑΜΟ ΣΤΟ 79 ΛΑΤΕΘ ΟΠΟΥ ΕΦΑΓΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΤΡΕΧΑ-ΣΒΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ.
kastigio- Αριθμός μηνυμάτων : 246
Ομάδα :
Ομάδα : μοναχα τρικαλα
Registration date : 12/02/2011
Michael έγραψε:
Είχε πλάκα η θητεία μου, όσο πιο πίσω πάει κανείς, τόσο περισσότερο γέλιο έχει.....
Βέβαια όταν τα ζεις αυτά, είσαι με την τρίχα κάγκελο, αλλά μετά όταν τα θυμάσαι, έχουν έναν χαβαλέ.......
Αυτό είναι και το δικό μου συμπέρασμα.Μπορεί να θέλησα να σκοτώσω άνθρωπο,να ένιωσα ότι χάνω χρόνο,να έκοψα τα μαλλιά και να ξυρίστηκα,να ξυπνούσα χαράματα όταν ήμουν τυχερός και είχα κοιμηθεί (εκεί που σηκωνόμουν το μεσημέρι),αλλά το γέλιο η παρέα η ψευδαίσθηση ότι μόλις απολυθείς όλα θα στρώσουν στη ζωή και διάφορα άλλα που μου έτυχαν δεν ξεχνιούνται και υπάρχει η νοσταλγία,χώρια κάποια πράγματα που τέσταρα στον εαυτό μου.
Ας μείνω στα βασικά μπας και βρω κανένα συνάδελφο.Σ-300 Τεθωρακισμένα,(ΑΠΜΑ) Αρχηγός πληρώματος Leopard 1 A5.Σχεδόν ισόποσα μοιρασμένη θητεία σε Αυλώνα (μαύρο δάκρυ),Λιτόχωρο 23 ΕΜΑ (ακόμα πιο μαύρο),(ΛΥΒ στα Θερμά Νιγρίτας-διακοπές) και τέλος Λόχο Στρατηγείου στον Προβατώνα (Τυχερό Έβρου) για αποθεραπεία.Κάποια έξτρα milestones #Παρέλαση στην Αθήνα (κατεβήκαμε 1 ίλη από Λιτόχωρο και για 15 μέρες στην Αυλώνα φιλοξενούμενοι,ΖΩΑΡΑ) # πενθήμερο βολών αρμάτων (συγκλονιστική εμπειρία,ειδικά οι βραδινές) # Κουνούπια Εβρου (τελικά ήταν αλήθεια,και ήταν πολλάαα,και τσιμπούσανε και πάνω από την παραλλαγή )
DIO- Αριθμός μηνυμάτων : 1165
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα :
Ομάδα : Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ο Πιερικός''
Registration date : 01/05/2009
στο ένδοξο Π.Ν. Παλάσκα Πόρο Λέρο και Βοτανικό.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Έκανα ένα πενθήμερο μετεκπαίδευση, μεγάλη εμπειρία......DIO έγραψε:πενθήμερο βολών αρμάτων (συγκλονιστική εμπειρία,ειδικά οι βραδινές) # Κουνούπια Εβρου (τελικά ήταν αλήθεια,και ήταν πολλάαα,και τσιμπούσανε και πάνω από την παραλλαγή )
Όσο για τα κουνούπια του Έβρου, τα κατάλαβα καλά σε αυτό το πενθήμερο..........
Και πανοπλία περνάνε....
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Μα καλα που ειναι οι Κρητικαροι να πουνε για τις εμπειριες τους στην Ροδο φανταρακια???(ενα 70 τις εκατο ερχοντε εδω μου φαινετε παραξενο)
veteranos-6-- Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010
ναι όντως τα 3/4 πάμε στα νησιά του Αιγαίου, και κάποιοι πάνε Κύπρο.
ο αδερφός μου πήγε πεζικό στη Ρόδο, τσαίρι κάπως έτσι.
μην κάνεις προσκλητήριο γιατί μερικοί θα αρχίσουνε τους
γνωστούς κρητικούς φανατισμούς του στυλ
Ποτέ οι Τούρκοι δεν τολμούν μέσα στην Κω να μπούνε
γιατί έμαθαν πως Κρητικοί φαντάροι την φυλούνε
και
Αδεια κύριε λοχαγέ ζητώ σου την Τετάρτη
για δεν αντέχω να θωρώ την Κρήτη από το χάρτη
κλπ κλπ
ο αδερφός μου πήγε πεζικό στη Ρόδο, τσαίρι κάπως έτσι.
μην κάνεις προσκλητήριο γιατί μερικοί θα αρχίσουνε τους
γνωστούς κρητικούς φανατισμούς του στυλ
Ποτέ οι Τούρκοι δεν τολμούν μέσα στην Κω να μπούνε
γιατί έμαθαν πως Κρητικοί φαντάροι την φυλούνε
και
Αδεια κύριε λοχαγέ ζητώ σου την Τετάρτη
για δεν αντέχω να θωρώ την Κρήτη από το χάρτη
κλπ κλπ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Πεμ 5 Μάης 2011 - 21:47, 1 φορά
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Σωστα περιοχη Τσαιρη πεζικο και τεθωρακισμενα
Ομάδα :
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ-6-
95 Γ ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ
Πιο χα'ι' και πιο σεξυ 236
Μετα απο τεσσερις μηνες περιπου εφυγα
με την ειδικοτητα του διαβιβαστη για τη Λημνο και μετα παλι Λημνο,Λημνο,Λημνο,Λημνο
μεχρι που σημπληρωθηκαν 18 μηνακια θητειας και γεια σας.
Δυσκολες ερχονται στιγμες απο'την αρχη της νιοτης
Λαθος
Ηταν
Μανα μου
Να
Ορκιστω
Στρατιωτης
Πιο χα'ι' και πιο σεξυ 236
Μετα απο τεσσερις μηνες περιπου εφυγα
με την ειδικοτητα του διαβιβαστη για τη Λημνο και μετα παλι Λημνο,Λημνο,Λημνο,Λημνο
μεχρι που σημπληρωθηκαν 18 μηνακια θητειας και γεια σας.
Δυσκολες ερχονται στιγμες απο'την αρχη της νιοτης
Λαθος
Ηταν
Μανα μου
Να
Ορκιστω
Στρατιωτης
I- Αριθμός μηνυμάτων : 143
Ομάδα :
Ομάδα : ετσι απλα ειμαι ΙΩΝΙΚΟΣ
και απο τις μεγαλες ΙΩΝΙΚΑΡΑ ! ! !
Registration date : 03/10/2010
Εδω veterane εγω
Μετα απο καμποσες αναβολες λογω σπουδων κ ο χρονος να στενευει περιοριστικα για την στρατιωτικη μου θητεια μιας κ ειχα φτασει στα 26 ψαχνω μπας κ γλιτωσω το φανταριλικι,αλλα ματαια μετα την πιεση των δικων μου πως αν παρεις τρελοχαρτο θα θα θα θα.....παπαριες μαντολες ,ετσι μεχρι που φτανει η κρισιμη μερα να μπω μεσα,σηκωνομαι 9 η ωρα το πρωι με ψυχολογια γαματα και παω σε ενα γνωστο μου που ειναι κουρεας κ του λεω παρτα ολα(μενει μαλακας ο τυπος ),κ αρχιζει την δουλεια,μετα απο 12 χρονια με μακρυ μαλλι μεσα σε μια στιγμη εξαφανιστηκαν......Με τα πολλα φτανω στις 1.00 στο κεντρο πυροβολικο στην Θηβα και μπαινω μεσα,αυτο ηταν μεσα σε 3 ωρες μες στα χακι και με κοντο μαλλι.....Περριτο να σας πω πως στις πρωτες μερες ερχοντουσαν κ μου μιλουσαν σειρες μου για να με πιασουν κουβεντα κ τους διαολοεστελνα ....Με τα πολλα βρισκουν ενα μεσο οι δικοι μου κ με στελνουν στον Μηχανικο ως Σκαπανευς !!!!!!!!!!!!!!
Ετσι ξεκιναω για το κεντρο εκπευδευσης των σκαπανεων για 20 μερες στο Λουτρακι και 20 μερες στο Ναυπλιο,εκει παλι καλα ηταν ζωαρα οπως λεγαμε ,ζητημα να εκανα 5 σκοπιες και αν.......μεχρι εκει καλαααααααααα,μεχρι που περνω μεταθεση στην Ροδο και συγκεκριμενα στο Τσαιρι στο 95ΤΜΧΕΘ Ταγμα Μηχανικου 308 σειρα(μεχρι να φτασει το καραβι στην Ροδο ειχα γινει ηδη χαλια απο ξιδια κ ιστοριες)ξερει ο veteranos......
Mπαινω μεσα στο στρατοπεδο με την σειρα μου,και αντιλαμβανομαι οτι κατι δεν παει καλα μιας κ δεν βλεπω φανταρους πουθενα...αποτελεσμα 5 μεσα 1 εξω στην καλυτερη......αλλα με τον καιρο γινομαι μονιμος θαμωνας στο φυλακιο στα Πασαουτια που στελναν ολους τους ανεπιθυμητους(φανταστειτε την μιση κ παραπανω θητεια στην Ροδο την εκανα στο φυλακιο),παιδια τι να σας πω!!!!!!!και γαμω,δεν υπυρχαμε εκει μεσα...Οι καραβαναδες που ηταν εκει μεσα ειχαν βαρεθει να με βλεπουν............................................
Σκηνικο:
1)Παιρνω εξοδο απο το στρατοπεδο απο τις 8 μεχρι 12 μιας ειχα 4 η ωρα σκοπια(δεν θυμαμαι πως λεγεται η εξοδος αυτη στην καραβανιστικη διαλεκτο...τελως παντων)....παμε με ενα γαυρο αρωστο απο porto leone στην Ροδο κ ξεκιναμε ξιδια στο flou(μπυραρια) πινωντας αρκετες paulaner ολη την βραδια κια να γινομασταν ωρα με την ωρα πιο χαλια γνωριζουμε κατι φοιτητριουλες.....η ωρα κοντευε 12:30 και του λεω του φιλου μου τι θα κανουμε ρε θα μπουμε μεσα?αλλα το ξιδι και οι θυληκοι πειρασμοι μιλουσαν μεσα μας....αποτελεσμα να μπουμε 3:30 η ωρα στο στρατοπεδο κ να τα βλεπουμε ολα διπλα,για κακη μας τυχη υπηρεσια στο στρατοπεδο ειχε ο υπολοχαγος αλλα εκεινη την ωρα τι να νιωθουμε εμεις .......μπαινουμε μεσα κ να μας την πεφτει ο υπολοχαγος(που σημειωτεον ειναι ισα με μενα τοτε) σαν ninja να πουμε και αα κ ου και να μου λεει πεσε για καμψεις και να του απανταω εγω ρε πατας καλα ξεκολα λιγο ,με τα πολλα γυρναμαι θαλαμο βγαζω ρουχα ιστοριες κτλ κ ξαπλωνω στο πενταλεπτο μου σκαει παπαρας Οφητζης που ειναι οργανο και που την εχει δει αλλιως κ μου λεει εχεισ σκοπια κ εχεις αργησε,του αποκρινομαι δεν παω πουθενα κ ριχνουμε ενα ματς δυνατο μεχρι που με παει ο φλωρος παλι στον υπολοχαχο.... 4:30 η ωρα στο μεταξυ,μπαινω μεσα για 2 φορα κ αρχιζει ο ρουφιανος τα δικα του κ γυρναω εκεινη την ωρα στον υπολοχαγο κ του λεω δεν κανω σκοπια μου λεει γιατι με δυνατη φωνη ο βλαξ και του αποκρινομαι με βλεπεις καλα,εχω γινει πιτα τι θες να κανω σκοπια να παρω το ΗΚ 4 κ να τιναξω τα μυαλια μου στον αερα,εκει βεβαιως χεστηκε κ με εστειλε για υπνο,αλλα δυστυχωως την επομενη μερα δεν γλιτωσα τα 10Φ
Τωρα βεβαιως τα θυμαμαι κ γελαω,ποτε μπηκα ποτε βγηκα χαμπαρι δεν πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα αν μου πειτε τι σχημα εχει η ναρκη και πως την εξουδετερωνω μαλλον εχετε ρωτησει λαθος ανθρωπο
Μετα απο καμποσες αναβολες λογω σπουδων κ ο χρονος να στενευει περιοριστικα για την στρατιωτικη μου θητεια μιας κ ειχα φτασει στα 26 ψαχνω μπας κ γλιτωσω το φανταριλικι,αλλα ματαια μετα την πιεση των δικων μου πως αν παρεις τρελοχαρτο θα θα θα θα.....παπαριες μαντολες ,ετσι μεχρι που φτανει η κρισιμη μερα να μπω μεσα,σηκωνομαι 9 η ωρα το πρωι με ψυχολογια γαματα και παω σε ενα γνωστο μου που ειναι κουρεας κ του λεω παρτα ολα(μενει μαλακας ο τυπος ),κ αρχιζει την δουλεια,μετα απο 12 χρονια με μακρυ μαλλι μεσα σε μια στιγμη εξαφανιστηκαν......Με τα πολλα φτανω στις 1.00 στο κεντρο πυροβολικο στην Θηβα και μπαινω μεσα,αυτο ηταν μεσα σε 3 ωρες μες στα χακι και με κοντο μαλλι.....Περριτο να σας πω πως στις πρωτες μερες ερχοντουσαν κ μου μιλουσαν σειρες μου για να με πιασουν κουβεντα κ τους διαολοεστελνα ....Με τα πολλα βρισκουν ενα μεσο οι δικοι μου κ με στελνουν στον Μηχανικο ως Σκαπανευς !!!!!!!!!!!!!!
Ετσι ξεκιναω για το κεντρο εκπευδευσης των σκαπανεων για 20 μερες στο Λουτρακι και 20 μερες στο Ναυπλιο,εκει παλι καλα ηταν ζωαρα οπως λεγαμε ,ζητημα να εκανα 5 σκοπιες και αν.......μεχρι εκει καλαααααααααα,μεχρι που περνω μεταθεση στην Ροδο και συγκεκριμενα στο Τσαιρι στο 95ΤΜΧΕΘ Ταγμα Μηχανικου 308 σειρα(μεχρι να φτασει το καραβι στην Ροδο ειχα γινει ηδη χαλια απο ξιδια κ ιστοριες)ξερει ο veteranos......
Mπαινω μεσα στο στρατοπεδο με την σειρα μου,και αντιλαμβανομαι οτι κατι δεν παει καλα μιας κ δεν βλεπω φανταρους πουθενα...αποτελεσμα 5 μεσα 1 εξω στην καλυτερη......αλλα με τον καιρο γινομαι μονιμος θαμωνας στο φυλακιο στα Πασαουτια που στελναν ολους τους ανεπιθυμητους(φανταστειτε την μιση κ παραπανω θητεια στην Ροδο την εκανα στο φυλακιο),παιδια τι να σας πω!!!!!!!και γαμω,δεν υπυρχαμε εκει μεσα...Οι καραβαναδες που ηταν εκει μεσα ειχαν βαρεθει να με βλεπουν............................................
Σκηνικο:
1)Παιρνω εξοδο απο το στρατοπεδο απο τις 8 μεχρι 12 μιας ειχα 4 η ωρα σκοπια(δεν θυμαμαι πως λεγεται η εξοδος αυτη στην καραβανιστικη διαλεκτο...τελως παντων)....παμε με ενα γαυρο αρωστο απο porto leone στην Ροδο κ ξεκιναμε ξιδια στο flou(μπυραρια) πινωντας αρκετες paulaner ολη την βραδια κια να γινομασταν ωρα με την ωρα πιο χαλια γνωριζουμε κατι φοιτητριουλες.....η ωρα κοντευε 12:30 και του λεω του φιλου μου τι θα κανουμε ρε θα μπουμε μεσα?αλλα το ξιδι και οι θυληκοι πειρασμοι μιλουσαν μεσα μας....αποτελεσμα να μπουμε 3:30 η ωρα στο στρατοπεδο κ να τα βλεπουμε ολα διπλα,για κακη μας τυχη υπηρεσια στο στρατοπεδο ειχε ο υπολοχαγος αλλα εκεινη την ωρα τι να νιωθουμε εμεις .......μπαινουμε μεσα κ να μας την πεφτει ο υπολοχαγος(που σημειωτεον ειναι ισα με μενα τοτε) σαν ninja να πουμε και αα κ ου και να μου λεει πεσε για καμψεις και να του απανταω εγω ρε πατας καλα ξεκολα λιγο ,με τα πολλα γυρναμαι θαλαμο βγαζω ρουχα ιστοριες κτλ κ ξαπλωνω στο πενταλεπτο μου σκαει παπαρας Οφητζης που ειναι οργανο και που την εχει δει αλλιως κ μου λεει εχεισ σκοπια κ εχεις αργησε,του αποκρινομαι δεν παω πουθενα κ ριχνουμε ενα ματς δυνατο μεχρι που με παει ο φλωρος παλι στον υπολοχαχο.... 4:30 η ωρα στο μεταξυ,μπαινω μεσα για 2 φορα κ αρχιζει ο ρουφιανος τα δικα του κ γυρναω εκεινη την ωρα στον υπολοχαγο κ του λεω δεν κανω σκοπια μου λεει γιατι με δυνατη φωνη ο βλαξ και του αποκρινομαι με βλεπεις καλα,εχω γινει πιτα τι θες να κανω σκοπια να παρω το ΗΚ 4 κ να τιναξω τα μυαλια μου στον αερα,εκει βεβαιως χεστηκε κ με εστειλε για υπνο,αλλα δυστυχωως την επομενη μερα δεν γλιτωσα τα 10Φ
Τωρα βεβαιως τα θυμαμαι κ γελαω,ποτε μπηκα ποτε βγηκα χαμπαρι δεν πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα αν μου πειτε τι σχημα εχει η ναρκη και πως την εξουδετερωνω μαλλον εχετε ρωτησει λαθος ανθρωπο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ayuto PAS στις Παρ 6 Μάης 2011 - 0:37, 2 φορές συνολικά
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Kαλα για εσενα μου ειπε ο Λευτερης και μου ειπε τα καλυτερα παιδι-ιστορια και τρελαμενος με τον ΠΑΣ ατομαρα και αρσενικος στο φουλ,αυτα μου ειπε και καταλαβα!!
Να σε γνωρισουμε και εμεις αφου ξερεις τα ..μερη μας!
Να σε γνωρισουμε και εμεις αφου ξερεις τα ..μερη μας!
Ομάδα :
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ-6-
Να σαι σιγουρος πως αν μας εχει μεινει τιποτα στην τσεπη,πρωτη προταιραιοτητα φετος για διακοπες ειναι η Ροδος...Γενικως η εντυπωσεις μου απο το νησι ειναι ακρως θετικες ειτε απο την ομορφια του ειτε απο τους κατοικους του....
Ομάδα :
Το εχουμε αυτο ειναι αληθεια
Δινεις σεβασμο..περνεις σεβασμο εαν απο τα ιδανικα των Τσαμπικων!!
Δινεις σεβασμο..περνεις σεβασμο εαν απο τα ιδανικα των Τσαμπικων!!
Ομάδα :
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΘΥΡΑ-6-
εξω ο λοχος για σχοινακια και μεις οι παραμενοντες τσοντα στο κ.ψ.μ.Σπαει ο διαολος το ποδι και ερχεται κυριακη βραδυ ο διοικητης για να δει αθλητικη κυριακη.Πετιομαστε οξω απο τα παραθυρα και τραβαμε μονο το βυσμα απο την τηλεοραση γιατι δεν προλαβαιναμε να ανοιξουμε τα καγκελα και να σταματησουμε το βιντεο.Ε ειδε και αυτος μετα πολλα γκολ!!!
kastigio- Αριθμός μηνυμάτων : 246
Ομάδα :
Ομάδα : μοναχα τρικαλα
Registration date : 12/02/2011
Αυτά που είδατε στον Έβρο να σας τσιμπάνε και πάνω από την παραλλαγή,όσοι είμασταν στον Έβρο ξέραμε πως δεν ήταν κουνούπια.Ήταν τα...γκατζολόπτερα,ή αλλιώς...εφ δεγκάτζι.
Επιλεγμένος Όρος: Γκατζολόπτερα
Επεξήγηση: Τα κουνούπια του νομού Έβρου (συνώνυμα εφ-δεγκάτζι)
Επιλεγμένος Όρος: Γκατζολόπτερα
Επεξήγηση: Τα κουνούπια του νομού Έβρου (συνώνυμα εφ-δεγκάτζι)
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
Οποιος γνωριζει τι ειναι ο κουρκουταβλος πλην Ροδιτων του υποσχομαι τσιπουρο παραγωγης
Ομάδα :
ΨΗΛΑ - ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕ
ΝΙΚΗ - ΔΟΞΑ - ΑΡΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΣ
ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
Σειρές κλπ κλπ δεν με πέρνει να σας πω.
Μιχάλη στο πέραμα, εσένα είχε τσιμπήσει το φίδι ?
ΝΙΚΗ - ΔΟΞΑ - ΑΡΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΣ
ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
Σειρές κλπ κλπ δεν με πέρνει να σας πω.
Μιχάλη στο πέραμα, εσένα είχε τσιμπήσει το φίδι ?
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΜΗ ΜΟΥ
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ Α.Σ.Μ ΜΟΥ...119
ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ Κ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..ORIGINALE ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..290 ΣΕΙΡΑ(05 Α)
ΡΕΘΥΜΝΟ-1 ΜΗΝΑ-ΖΩΑΡΑ
ΚΙΛΚΙΣ-1 ΜΗΝΑ-ΤΟ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ
ΚΥΠΡΟΣ(ΕΛ.ΔΥ.Κ 1ο ΤΑΓΜΑ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ)-9 ΜΗΝΕΣ-ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ....ΩΠΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΠΥΡΟΦΑΝΙΑ,ΤΑΚΟΣ,CARLSBERG,KEO,ΖΙΒΑΝΙΕΣ,ROXY,TROCADERO,ELIZE,ΚΑΠΝΟΣ Α.Ε,ΚΥΠΡΑΙΕΣ!!,ΛΑΡΝΑΚΑ,ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΤΛ...Κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
ΣΕΑΠ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ)-1 ΜΗΝΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ
ΠΟΥ ΧΩ ΠΙΕΙ 40 ΚΟΥΠΕΣ
Κ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΤ ΤΙ ΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΧΑΓΟ..
ΜΠΥΡΕΣ ΠΙΝΩ ΓΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΙΝΤΑ ΝΑ ΠΙΩ
ΛΟΧΑΓΕ ΑΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ
Κ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ..
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕ..
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ Α.Σ.Μ ΜΟΥ...119
ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ Κ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ..ORIGINALE ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..290 ΣΕΙΡΑ(05 Α)
ΡΕΘΥΜΝΟ-1 ΜΗΝΑ-ΖΩΑΡΑ
ΚΙΛΚΙΣ-1 ΜΗΝΑ-ΤΟ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ
ΚΥΠΡΟΣ(ΕΛ.ΔΥ.Κ 1ο ΤΑΓΜΑ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΟΥΝΤΑ)-9 ΜΗΝΕΣ-ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ....ΩΠΑ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΠΥΡΟΦΑΝΙΑ,ΤΑΚΟΣ,CARLSBERG,KEO,ΖΙΒΑΝΙΕΣ,ROXY,TROCADERO,ELIZE,ΚΑΠΝΟΣ Α.Ε,ΚΥΠΡΑΙΕΣ!!,ΛΑΡΝΑΚΑ,ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΤΛ...Κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
ΣΕΑΠ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ)-1 ΜΗΝΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ
ΠΟΥ ΧΩ ΠΙΕΙ 40 ΚΟΥΠΕΣ
Κ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΤ ΤΙ ΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΧΑΓΟ..
ΛΟΧΑΓΕ ΑΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟΤΟ
Κ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ..
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕ..
sadekg4- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ομάδα :
Registration date : 07/01/2010
Το φίδι του Περάματος ;;;
Άλλο πάλι και ετούτο.....
Κάτι σάντουιτς με μπιφτέκι, κάτι μπριζόλες σε μια ταβέρνα, και μια πιτσαρία εκεί κοντά που έφτιαχνε χωριάτικη πίτσα (σαν να σκόνταψε ένας με χωριάτικη σαλάτα πάνω σε ένα φύλλο).
Αυτά με τσίμπησαν λιγάκι.
Ωραία πέρασα, δεν λέω.
Αλλά πολύ κρύο και υγρασία ρε αδελφέ.
Και είμαστε και σε αντίσκηνο.....
ΑΑΑΑΑΑ όταν ήμουνα εκεί, είχα πάει και στην Κρανούλα.
Έλα μωρή Δοξάρα !!!!!!!!
Πολύ ωραίο μέρος .....
Κάτι σάντουιτς με μπιφτέκι, κάτι μπριζόλες σε μια ταβέρνα, και μια πιτσαρία εκεί κοντά που έφτιαχνε χωριάτικη πίτσα (σαν να σκόνταψε ένας με χωριάτικη σαλάτα πάνω σε ένα φύλλο).
Ωραία πέρασα, δεν λέω.
Έλα μωρή Δοξάρα !!!!!!!!
Πολύ ωραίο μέρος .....
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
τα τοπικ που ανοιγει ο rossoblu ειναι παντα πιασαρικα..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Michael έγραψε:Το φίδι του Περάματος ;;;
Ωραία πέρασα, δεν λέω.
Έλα μωρή Δοξάρα !!!!!!!!
Πολύ ωραίο μέρος .....
Μιχάλη μαρτύρησέ τα όλα..... Εκτός από την ταβέρνα απέναντι από την πύλη που έτρωγες και γαμώ τις μπριζόλες και σουβλάκια, πιο πέρα στην Κρύα είχε και άλλο καλό μαγαζί....κάτι με φεγγάρι...αν σου θυμίζει κάτι..... ...και γαμώ και αυτό...δεν μπορείς να πεις....
PYTHON- Αριθμός μηνυμάτων : 548
Τόπος : Ιωάννινα
Ομάδα :
Registration date : 08/01/2011
Πότε, το '91 ;;;
Δεν το θυμάμαι.
Σίγουρα υπήρχε ;;;
Εδώ το σπήλαιο και δεν είχε προχωρήσει πολύ...........
Δεν το θυμάμαι.
Σίγουρα υπήρχε ;;;
Εδώ το σπήλαιο και δεν είχε προχωρήσει πολύ...........
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης