Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις

Σελίδα 21 από 34 Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 21 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 11 Αυγ 2011 - 15:39

ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ''

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 21 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από PasGiannina Πεμ 11 Αυγ 2011 - 15:58

Δεν διαβάζω καλά πράματα φίλοι μου Δοξαίοι.
Τίποτε δεν μπορώ να πω πλέον, φαίνεται τελικά πως οι απ`έξω από την ομάδα δεν γνώριζαν πολλά πράματα.
Δεν μένει παρά να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα !
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:22

Ευχαριστουμε...Το καλο με μας ειναι οτι εμεις τουλαχιστον δεν φοβομαστε να παμε Δ σαν κατι αλλα γατακια...Εχουμε μαθει στα δυσκολα...Στην ουσια φετος πληρωσαμε που ειμασταν τιμιοι και νομιμοι...ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙς ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΟΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...Ευχομαι στον ΟΦΗ για την απληστεια και την αλαζονοια του τα χειροτερα αλλα στην τελικη σκασιλα μου δεν πανε να ξαναγινουν μαγαζι των μεγαλων για μας δεν υπαρχουν...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:34

+1
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ....

ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ

ΑΣ ΠΑΙΖΩ Δ' ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΩ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΑΖΩ.

GLORY 4

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:45

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:Ευχομαι στον ΟΦΗ για την απληστεια και την αλαζονοια του τα χειροτερα αλλα στην τελικη σκασιλα μου δεν πανε να ξαναγινουν μαγαζι των μεγαλων για μας δεν υπαρχουν...

επίσης είμαστε παλιοχαρακτήρες και φταίμε εμείς για οτιδήποτε βρίσκει τη Δόξα. Ζείτε το Δράμα σας δηλαδή μόνο που υπάρχουμε.

Μαγαζί γωνία είμαστε, μαγαζάκι κανενός όχι.
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 21 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:49

Κουνια που σε κουναγε...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:50

ΣΑΜΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:51

gomez4 έγραψε:ΣΑΜΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

Κολλητη της Νικολετας που ειχες για προεδρο...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από gioricas Πεμ 11 Αυγ 2011 - 16:55

μας εσβησε την ελπιδα....αυτη η οικονομικη πολιτικη του σαμιου μονο αηδια προκαλει..αν τα σταξεις θα ερθει και ο κοσμος ακομα και αυτος που δεν στηριξε φετος..μπορει να εμπαινε μεσα αλλα αν πηγαινε καλα η ομαδα το γηπεδο θα γεμιζε..δεν μπορει να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι..μια χαρα ηταν η ομαδα.με πεντε παιχτες ακομα θα ειμασταν μια χαρα..οσο και αν μας πολεμησε το συστημα με καλη ομαδα φετος θα πονταραμε για απευθειας οπως ο παναιτωλικος.αλλα ο δικος μας γλυψημο μονο στην ΕΠΟ...καλυτερα να μην τους γλυφαμε και να μην μπαιναμε στα πλευ οφφ και να ειχαμε στοχο για του χρονου για απευθειας,παρα αυτο που εγινε..τριετια και κουραφεξαλα...ρε ουστ....
gioricas
gioricas

Αριθμός μηνυμάτων : 411
Τόπος : θεσσαλονικη
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 24/08/2010

Δημοσίευση από apaixtos Πεμ 11 Αυγ 2011 - 17:01

ρε σε αυτο που τραβαμε τωρα που κολλαει ο οφη?
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 11 Αυγ 2011 - 17:06

Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ COCA COLA.....ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Very Happy

GLORY 4

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 11 Αυγ 2011 - 17:48

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
gomez4 έγραψε:ΣΑΜΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

Κολλητη της Νικολετας που ειχες για προεδρο...

Ενημερωτικα..ακομα την εχω..

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 11 Αυγ 2011 - 17:58

Να την χαιρεσαι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 11 Αυγ 2011 - 18:01

Θενκ γιου μαι νταρλινκ..

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Πεμ 11 Αυγ 2011 - 18:03

Γιουαρ γουελκαμ τουτσι φρουτσι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από apaixtos Πεμ 11 Αυγ 2011 - 20:42

http://mikriliga.com/portal/arthro.php?id=7037

εχει δικιο ο προεδραρας!!!!!!!dont worry be happy Very Happy
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Δημοσίευση από burgos Πεμ 11 Αυγ 2011 - 22:55

2,500,000 ευρω εξοδα?καλα στην χρονια που περασε δεν ειχε κανει μιωσης αποδοχων σε ολους τους παιχτες?δηλαδη ρε σαμιε παρελαβες ομαδα απο νικολαιδη με εξοδα 3,000,000?Τι λες ρε φιλε σωπαααααααααααααααααααα. ακου 2,500,000 ευρω εξοδα η δοξα την αγωνηστικη χρονια 2010-2011.Τελικα μαλακια μου που δεν εγινα λογιστης.ουτε μισθο θα ηθελα απο τον εργοδοτη μου,ποσοστα μονο και μονο ποσοστα.

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Δημοσίευση από mpampino Παρ 12 Αυγ 2011 - 8:02

κριμα -λυπαμαι, με αλλες περγαμενες ειχε ερθει στην ομαδα,και αλλη τροπη εχουν παρει τα πραγματα,αν κρατουσε τους παιχτες που ειχατε ,χαλαρα θα κερδιζατε κατηγορια ,τωρα?
mpampino
mpampino

Αριθμός μηνυμάτων : 2007
Τόπος : αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Registration date : 01/10/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 12 Αυγ 2011 - 8:39

ΔΛΔ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2,5 ΜΥΡΙΑ ΕΞΟΔΑ.

-ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΧΕ Μ.Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 30.000 (ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΤΩΝ 20 Κ ΤΩΝ 40-45) ΗΤΟΙ 30.000 Χ 15=450.000

-ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΑ ...ΑΡΑ ΑΛΛΕΣ 100.000

-ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ Χ 1.200,00 (ΒΑΖΩ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ Κ ΤΟ ΙΚΑ) ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 24.000 (ΤΟ ΜΗΝΑ) Χ14 =336.000

-ΒΑΛΕ Κ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΕ ΚΛΠ) 250.000-300.000

-ΒΑΛΕ Κ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΛΛΑ 300.000

ΣΟΥΜΑ....1.486.000,00.....ΑΝΤΕ 1.500.000,00 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΑ

ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ....ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Παρ 12 Αυγ 2011 - 10:47

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΕΤΣΙ?
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ GLORY 4 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΦΟΡΙΑ Π.Χ. + ΕΝΟΙΚΙΑ + ΦΑΓΗΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΕΠΙ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ @@ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ , ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

NAI GLORY ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..... ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ, ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΤΖΟ. ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ, ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 12 Αυγ 2011 - 11:16

ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ Κ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΗΛΙΚΙΑ?

ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Κ ΣΤΑ 300.000 affraid ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ:

ΕΦΟΡΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ (ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ) ,ΦΑΓΗΤΑ (ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ) Κ ΛΟΙΠΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ Κ ΕΣΥ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ....

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Π-Α-Ν-Τ-Α ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ....ΟΤΙ ΕΓΩ Κ Ο ΖΗΣΗΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΕ Ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ) Κ ΕΓΩ Κ Ο ΖΗΣΗΣ (ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΖΗΣΗΣ) ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ GOAL NEWS ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΑΛΕΡΓΗ....ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ....Ή ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΑΥΤΗΝ?

ΤΕΣΠΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ Κ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ ....ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ Κ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΟΞΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ....Κ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΕΣΥ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ....ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ

GLORY 4

Δημοσίευση από burgos Παρ 12 Αυγ 2011 - 12:10

Vsoulis.....Εγω σεβομε την τρελλα του καθενος για την ΔΟΞΑ οσο και αφελεια αυτη να περιεχει.Αλλα δεν γινετε να μην κανω και τις ερωτησουλες μου προς εσας.Οποτε ρωταω εσενα ρε σουλι που στην τελικη εχεις δει και τα περισσοτερα παιχνιδια τις Δοξας απο τοτε που ηρθε ο Σαμιος....Κατα τα λεγομενα του σαμιου εχει δωση 2,5 εκ ευρω φετος να μην εδωσε και κανενα 1,5 εη ευρω την πρωτη του χρονια?αρα συνολο 4μιλιουνα.ΟΚ? Λοιπων ρε φιλε με 4 εκ σε εναμιση χρονο δεν θα επρεπε να εχει ενα ΒΑΣΙΚΟ κορμο για την φετινη χρονια?...Εχει? Οταν ηρθε ειπε για πλανο 3ετιας 5ατιες η κατι τετοιο.Ειπε παντος για πλανο.Ο.Κ? εδωσε λοιπων 4 μεγαλα χαρτια αλλα η ομαδα δεν ΕΧΕΙ κορμο.Εσυ πως το κρινεις αυτο?

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Δημοσίευση από Sir George Παρ 12 Αυγ 2011 - 13:14

Αι πλεροφοριαι λενε οτι αλλαζει ξαναμανα το κλιμα και παιζει να μεινουν καποιοι απο αυτους που θεωρουνταν φευγατοι (πλην Καρακωστα)... την ψιλιαστηκε (και του το σφυριξανε) ο εφοπλιστης του γλυκου νερου οτι το κλιμα δεν τον παιρνει να περασει ουτε εξω απο τη Δραμα ... για να δουμε τι θα δουμε...

Οπως και να'χει παντως για μενα εχει τελειωσει ο ανθρωπας και τελευταια στιγμη να στρωσουν καπως τα πραγματα εχω χασει την εμπιστοσυνη μου... μου θυμιζει κινησεις κηνυγου-γυψοσανιδα... δεν μπορουμε και δεν πρεπει να κοιμομαστε ησυχοι επ ουδενι...
Sir George
Sir George

Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 12 Αυγ 2011 - 13:32

Sir George έγραψε:Αι πλεροφοριαι λενε οτι αλλαζει ξαναμανα το κλιμα και παιζει να μεινουν καποιοι απο αυτους που θεωρουνταν φευγατοι (πλην Καρακωστα)... την ψιλιαστηκε (και του το σφυριξανε) ο εφοπλιστης του γλυκου νερου οτι το κλιμα δεν τον παιρνει να περασει ουτε εξω απο τη Δραμα ... για να δουμε τι θα δουμε...

Οπως και να'χει παντως για μενα εχει τελειωσει ο ανθρωπας και τελευταια στιγμη να στρωσουν καπως τα πραγματα εχω χασει την εμπιστοσυνη μου... μου θυμιζει κινησεις κηνυγου-γυψοσανιδα... δεν μπορουμε και δεν πρεπει να κοιμομαστε ησυχοι επ ουδενι...

+1......

ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΓΩ ΣΤΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ .....''ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ''.

ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ.

ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ,ΗΤΑΝ ΔΟΞΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΥΣΣΙΑΚΑ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΥΠΟΥΛΗ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ,ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ @@ ΑΛΛΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ...

GLORY 4

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 12 Αυγ 2011 - 13:43

τσιτσο...μας λειπεις!! Sad Sad
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator