Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 34 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] Empty ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 2 Σεπ 2010 - 18:39

SONICPUNK 4 έγραψε:ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΟ.........Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ............

ΑΧ ΒΡΕ ΚΙΑΡΑΤΑ rendeer ΣΟΝΙΚ :3ylo: ΠΟΥ ΘΕΣ.....

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 3 Σεπ 2010 - 0:08

Προτάθηκαν δυο παίκτες

Οι Άγγελος Κομβολίδης και Φώτης Κωνσταντινίδης προτάθηκαν στον Μιχάλη Γρηγορίου, ωστόσο ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά της Δόξας πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν απασχολούν το τεχνικό επιτελείο.

http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=1692

ΥΓ Γιατι λεμε οχι στον Φωτη;;; :!@#$: δεξι χαφ ειναι...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από DOXAMILTOS Παρ 3 Σεπ 2010 - 0:15

ελα ντε!!!!!!!!!!!!!!

DOXAMILTOS

Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομάδα : ΔΟΞΑ!!!!!
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από MYKONOS Παρ 3 Σεπ 2010 - 3:10

Καμια φορα καθομαι κ σκεφτομαι,τα ποσα εχουμε περασει ολα αυτα τα χρονια οπου ο καθενας παρακολουθει αυτην την καψουρα........
τι να πρωτοθυμιθω.....
απιστευτες πορειςσ στην Α εθνικη....
επειτα ηρθε η κατρακυλα.....
Β εθνικη......
Γ εθνικη.....
οπου τοτε παιζαμε τις Τεταρτες.....
κ προσπαθουσα να κρατησω τις απουσιεσ μου ωστε να μπορω να σκατζαρω για να βλεπω Δοξα......
επειτα ηρθε κ η Δ εθνικη.........
εκει χασαμε τα καλυτερα μασ οπαδικα χρονια,να τρεχουμε απο χωριο σε χωριο......
αλλα.......
γι αυτο ειμαστε ΔΟΞΑ......
γιατι οσο πληγωνομαστε τοσο πιο πολυ αρρωστενουμε με την ομαδα μασ.....
κ ηρθε πλεον μια εποχη που ηρθε ο Χαραλαμπος στη Δοξα.....
τον υποδεχτηκαμε ολοι μας σαν σωτηρα,,,,,,
Αλλα τελικα αποδειχτεικε οτι ηταν στην ιδια μοιρα με τους αλητεσ που περασαν απο τη Δοξα...(προσωπικα εκει τον συγκαταλεγω)........
Ο ΔΟΞΑ για σενα λιωνω, αυτος να μας τρελανει προσπαθει.....
Ο Δοξα για σε λιωνω πεσ του χαραλαμπου να παει να γ..........
κ μετα απο ολα αυτα.....
ξεκινησε η εποχη που διανιουμε σημερα.......
πιστευω πως αυτη η δοιηκηση Σαμιου,ειναι οτι καλυτερο ειχαμε ποτε....
βλεπω πως εχουν αλλαξει ολα......
ΜΑΚΑΡΙ να μην μας βγαλει ψευτες......
φυσικα αν θα μπει κ ενας πασαλοσ για το προπονητικο, θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενοσ οπαδοσ του κοσμου........
χαιρετισματα σ ολα τα αδερφια.....
η καρδια μου χτυπαει ασπρομαυρα σε ολα τα μηκη κ τα πλατη της γης......

ΒULC IABUD SAMARD AXOD....................
υγ.ετοιμαζεται κ η φωτο απο τα ΗΑΕ........................
MYKONOS
MYKONOS

Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Registration date : 25/10/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 8:35

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΙΟΥ,ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ (Π.Χ ΣΧΕΣΗ ΤΣΙΤΣΟ-ΡΩΧΑΜΗ),ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ (ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ Κ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΟΒΑΡΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ.
ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΛΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΑΝΤΙΔΟΞΑΙΟΣ'' Ή ΚΑΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ,Ο ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΑΡΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΜΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΕΝΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙ ΠΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ....

GLORY 4

Δημοσίευση από gatzilakis Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:42

Μπράβο ρε GLORY καλά τα είπες :mpravo: :mpravo: :mpravo: :mpravo:

gatzilakis

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα : Δόξα Δράμας
Registration date : 27/12/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:47

ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 2ΣΕΛΙΔΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ...

GLORY 4

Δημοσίευση από mavraetos_4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:01

GLORY 4 έγραψε:Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΙΟΥ,ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ (Π.Χ ΣΧΕΣΗ ΤΣΙΤΣΟ-ΡΩΧΑΜΗ),ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ (ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ Κ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΟΒΑΡΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ.
ΤΡΙΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΛΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΗΔΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΑΝΤΙΔΟΞΑΙΟΣ'' Ή ΚΑΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ,Ο ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΑΡΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΜΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΕΝΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙ ΠΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ....
+1
mavraetos_4
mavraetos_4

Αριθμός μηνυμάτων : 1043
Τόπος : Σέρρες
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] Doxavs

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] 19small140

Registration date : 28/09/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:52

ADRIANO ΕΔΩ ADRIANO ΕΚΕΙ ADRIANO ΚΑΙ ΣΤΗΝ ..... (Ο ΜΥΓΑΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ).
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.....SORRY GUYS....

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:55

EE EE ΕΡΧΕΤΑΙ.......................ΜΙΛΤΟ Exclamation ΜΙΛΤΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.........
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:00

Ο νηστικος καρβελια(Αντριανο) ονειρευεται... No
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:02

ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΣ........ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΡΙΑΝΟ..............ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.......ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ GLORY.....
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:04

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ.ΜΠΟΡΕΙ Π.Χ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ......Ε ΜΙΧΑΛΑΚΗ?ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ?

GLORY 4

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:07

ΒΕΒΑΙΩΣ.........ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ........ :respect1:
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Δημοσίευση από morfi Τετ 1 Δεκ 2010 - 12:55

Μεταγραφική... επαφή Σάμιου-Γρηγορίου!

Απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «κύβος ερρίφθη» για την μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας τον Ιανουάριο. Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε μια σειρά επαφών, που ουσιαστικά ξεκίνησαν πριν από μέρες, μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Σάμιου και του τεχνικού ηγέτη των «μαυραετών» Μιχάλη Γρηγορίου. Καθώς ο προπονητής της Δόξας παρέμεινε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους, ήταν μια καλή ευκαιρία για να συναντηθούν και να θέσουν τα πλάνα για την επόμενη μέρα των «μαυραετών». Αντικείμενο της συνεργασίας των δύο ανδρών ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Η πορεία της στην ροή των τελευταίων αγωνιστικών, έχει φανερώσει τις αδυναμίες που υπάρχουν και οι οποίες έχουν πλέον καταγραφεί. Στόχος λοιπόν για την συνέχεια είναι να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να καλυφθούν αυτές οι αδυναμίες.
Βλέποντας την απόδοση της ομάδας, ο πρόεδρος της δραμινής ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στον Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε ο προπονητής της ομάδας να προχωρήσει στην αναζήτηση λύσεων που θα συμβάλουν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Μέσα από μία τέτοια διαδικασία η Δόξα και ο Μιχάλης Γρηγορίου, θέλουν τέσσερεις «καλές λύσεις». Το βασικό κριτήριο επιλογής θα είναι η προοπτική στον κορμό της ομάδας. Δηλαδή, δεν αναζητούνται ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έρθουν και θα μείνουν ένα εξάμηνο και στην συνέχεια θα φύγουν χωρίς κάτι παραπάνω.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι θα προηγηθούν αντίστοιχες αποδεσμεύσεις. Η επιλογή τόσων πολλών παικτών το καλοκαίρι είναι λογικό να έχει και κάποιες …ατυχίες.
morfi
morfi

Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Πεμ 2 Δεκ 2010 - 21:20

αντε να δουμε τι θα δουμε.
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 3 Δεκ 2010 - 10:30

Φαρινόλα: “Αν ήμουν ελεύθερος θα το σκεφτόμουν…»
Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Η Δόξα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα, αλλά όχι πρόχειρα για την απόκτηση τριών ή τεσσάρων παικτών θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της και να καλύψει τις αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί στη διάρκεια των τελευταίων αγωνιστικών. Το πρώτο όνομα που φέρεται να ενδιαφέρει τη δραμινή ομάδα είναι του Πάολο Φαρινόλα, ο οποίος ανήκει στον Εθνικό και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Γρηγορίου από την περσινή τους συνεργασία. Τo dramagoal επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι μαζί του και είχε μία ενδιαφέρουσα συνομιλία για να μάθουν οι φίλοι των μαυραετών αν οι φήμες ευσταθούν ἠ είναι ένα ψέμα. “Είμαι γνώστης και των τελευταίων φημών, αλλά δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο”, τόνισε ο Φαρινόλα και ερωτηθείς για το γεγονός ότι και το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του ήταν στη λίστα της Δόξας, είπε: “Δεν μου είναι άγνωστο ότι το καλοκαίρι ξαναγράφτηκε σε εφημερίδες για επιθυμία της δραμινής ομάδας να συνεργαστούμε χωρίς τελικά να γίνει κάτι. Γιατί πολύ απλά δεν εξαρτάτε μόνο από εμένα. Ήμουν και είμαι παίκτης του Εθνικού και έχω συμβόλαιο”. Το καλοκαίρι εκτός από το συμβόλαιο που είχε ο Φαρινόλα με τον Εθνικό δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα γιατί είχε κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά τώρα η... απαγόρευση αυτή έχει αρθεί. “Το πρόβλημα του καλοκαιριού έχει ξεπεραστεί και αν ήμουν ελεύθερος τώρα και μου ερχόταν κάποια μία σοβαρή πρόταση από τη Δόξα θα τη σκεφτόμουν...”, τόνισε και τον ρωτήσαμε αν έχει συζητήσει με τον Γρηγορίου την προοπτική συνεργασίας στην πρόσφατη συνάντηση τους που έγινε στο παιχνίδι Εθνικού - Δόξας: “Δεν μίλησα με τον προπονητή της Δόξας. Απλά τον χαιρέτησα και τίποτα άλλο περισσότερο”. Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Δόξα και την έλευση του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα και η συνέπεια στις πληρωμές είναι κάτι που συζητιέται σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο... “Μαθαίνω ότι υπάρχει συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι και είχα την ευκαιρία να το πληροφορηθώ από παιδιά που ανέβηκαν από τον Εθνικό στη Δράμα. Πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι συζητήσαμε και για το θέμα αυτό και είναι σημαντικό οι παίκτες να μην σκέφτονται τίποτα άλλο και να είναι απερίσπαστοι στην προπόνηση και τους αγώνες” κατέληξε και μας επανέλαβε ότι “δεν είμαι ελεύθερος και έχω συμβόλαιο με τον Εθνικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί ν α συμβεί τους επόμενους μήνες”.

http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2025
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από fumangus Παρ 3 Δεκ 2010 - 13:35

Τούμπες κάνει για να έρθει και δεν είναι ο μόνος... Κάτι μου λέει οτι δε θα κάτσει. Όταν συζητιέται τόσο πολύ κάτι στο τέλος χαλάει. Μεταγραφές τόσο σπουδαίων παικτών σα το Φαρινόλα, δε γίνονται έτσι. Μακάρι πάντως να τον δούμε στη Δόξα, θα πρόσφερε πάρα πολλά.
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 3 Δεκ 2010 - 13:41

ΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΣΟΥΛΗ,ΠΡΩΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ....

GLORY 4

Δημοσίευση από pit1918 Παρ 3 Δεκ 2010 - 17:37

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΣΑΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
03/12/2010
Δράμα, 3 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου, ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε να συγκεντρώσει χρήματα για την αποπεράτωση της κεραμοσκεπής της εκκλησίας της Μεταμορφώσεως του Χριστού - Νέα Παναγία «Σουμελά», που βρίσκεται στη Δράμα.
Έχουμε την τιμή, μαζί με τον κοινό φίλο Μιχάλη Μποδούρογλου, να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή, προσωπικώς.
Έχουμε επιπλέον την τιμή και τη χαρά, να σας προσκαλέσουμε ευγενικά να συμμετέχουμε όλοι μαζί, ως φίλαθλο κοινό της Δόξας στη προσπάθεια αυτή.
Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 στο γηπεδό μας λαχειοφόρο αγορά.
Θα κληρωθούν δύο φανέλλες και δύο μπάλλες με την υπογραφή του προπονητικού team και όλων των παικτών της Δόξας.
Επειδή τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν ολοσχερώς για τον ανωτέρω ιερό σκοπό παρακαλούμε για τη συνδρομή σας.

pit1918
pit1918

Αριθμός μηνυμάτων : 297
Registration date : 02/07/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:10

Ετσι οπως το διάβασα αρχικά νομιζα πως θα κανουνε σκεπαστρο στο ναο μας... Αλλα τελικα δεν...Μακαρι να γινει τετοια κινηση και για τη δικια μας σκεπη... ΔΟΞΑ =ΘΡΗΣΚΕΙΑ τελος :eleos: ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 3 Δεκ 2010 - 18:13

Ωστοσο κρατω την κινηση που κανει ''μαζι'' με τον κ.Μποδουρογλου μακαρι να κανουν κι αλλες κινησεις ''μαζι'' στο μελλον για το καλο της ομαδας μας...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Σαβ 4 Δεκ 2010 - 0:11

Κοντά στην αγαπημένη του ομάδα ο Μπουδούρογλου
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο Μιχάλης Μπουδούρογλου αναμένεται να δώσει το παρών σε εντός έδρας αγώνα της αγαπημένης του Δόξας. Ο Δραμινός εφοπλιστής και φανατικός φίλος των μαυραετών που απέδειξε στα δύσκολα ότι είναι δίπλα στην ομάδα θα βρεθεί τη Δευτέρα στην πόλη και θα παρακολουθήσει μαζί με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που είχε παρακολουθήσει ο Μπουδούρογλου ήταν από τη θύρα 5 με αντίπαλο τον Μακεδονικό (1-0 ) στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Γ’ εθνικής και όλοι ελπίζουν να αποδειχθεί γουρλής και σ’ αυτό τον αγώνα.

http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2031
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Δημοσίευση από fil Τρι 7 Δεκ 2010 - 2:02

μακαρι να συνεργαστουν στο μελλον...μονο καλο θα κανει στην ομαδα..
fil
fil

Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Παρ 10 Δεκ 2010 - 13:28

Παραχωρείται δανεικός ο Τρελλόπουλος
Το παράδειγμα του Αλέξη Κουπρόγλου αναμένεται να ακολουθήσει και ο Νίκος Τρελλόπουλος. Ο Δραμινός μέσος που πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια με την ομάδα των νέων της Δόξας, αλλά έχει επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στην ομάδα του Φωκικού που συμμετέχει στο πρωτάθλημά του βορείου ομίλου της Football league 2. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να πάρει παιχνίδια ο Τρελλόπουλος σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι για την προετοιμασία με τη Δόξα. Ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει και απομένει να υπάρξει η συμφωνία για να μετακινηθεί ο Δραμινός μέσος στην ομάδα της Άμφισας και να συνεχίσει την καριέρα του.

Ξεκίνησαν συζητήσεις με τους τρεις φευγάτους
Πρώτα από τις εκκαθαρίσεις ξεκίνησε η διοίκηση της Δόξας. Μετά από τις εισηγήσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στα πλάνα του δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κώστας Μανουσαρίδης, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Κύδων Καρλόπουλο. Οι τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να πείσουν τον Αθηναίο τεχνικό και ήδη η διοίκηση ξεκίνησε συζητήσεις μαζί τους. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο σε ένα δεκαήμερο αναμένεται οι τρεις παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν και εφόσον υπογράψουν το διαζύγιο θα ασχοληθούν με την ενίσχυση της Δόξας. Πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν τρεις ή τέσσερις παίκτες και ήδη υπάρξει φημολογία για τον Φαρινόλα που όμως έχει συμβόλαιο με τον Εθνικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθούν ένα κεντρικός αμυντικός, ένας αμυντικός χαφ, ένας επιτελικός χαφ και ένας επιθετικός.

http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=2055

Σωστος ο δανεισμος του Τρελοπουλου ισως επρεπε να τον στειλουν απο την αρχη μαζι με τον Κουμπρογλου...Ε ρε και να ανεβασουν κανα Φωκικο τι εχει να γινει...Μακαρι να τα πανε καλα...Σωστοι και οι 3 φευγατοι απο την στιγμη που δεν αγωνιζονται...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Σελίδα 1 από 34 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή