Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

+61
roni4
billbong 6
DIO
veteranos-6-
$tef-Pierikos
red bull
zaxos4snakes
ofi-athens
Barbabilios
vaingr6
emperor
xalias123
Centaur
maroussi14
coldlife
ayuto PAS
liakouras DOXA
thanosleeds
xnikos00
OK VERIA
doxaforever
Betafans
animals4
mario4
burgos
κεμπαπ-δοξαρα
PasGiannina
znick
TRELLOS4
pasas4
Serraios-5-
Nikaia
dd1918
Nemo
MPS
mpampino
gourou1980
miltosdoxa
Sir George
Sami
DoxaDramasG4
doxale
sellos
doxadramas4
gioricas
Michael
apaixtos
vsoulis
DOXARAS4
fil
pit1918
fumangus
monoDOXA!!!
morfi
SONICPUNK 4
mavraetos_4
gatzilakis
MYKONOS
DOXAMILTOS
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
GLORY 4
65 απαντήσεις

Σελίδα 27 από 34 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 27 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από Sir George Τρι 6 Σεπ 2011 - 15:25

Σίγουρα θα καλεστεί, αν θα κατηγορηθεί θα δούμε...
Sir George
Sir George

Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα] - Σελίδα 27 Empty Απ: ΔΟΞΑ - Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 6 Σεπ 2011 - 15:29

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από ???????? Τετ 7 Σεπ 2011 - 11:02

Κοντά σε Μπριλάκη η Δόξα Δράμας

Από την ελληνική αγορά θα είναι μία από τις τουλάχιστον πέντε μεταγραφές που θα ολοκληρώσει η Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Πρόκειται για τον Χάρη Μπριλάκη, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο των Μαυραετών, Θανάση Σάμιο.
Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στα Τρίκαλα και έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο παίκτης ήταν ελεύθερος εδώ και αρκετό διάστημα και κατόπιν θετική εισήγησης του τεχνικού της Δόξας, Απόστολου Χαραλαμπίδη, θα αποκτηθεί από τη μακεδονική ομάδα.

onsports.gr

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 7 Σεπ 2011 - 11:19

ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΑΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.

Ο ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.

ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ Κ ΜΕ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΠΝΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ Κ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ (ΑΜΙΣΘΟΣ) ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΓΩΙΣΜΟ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΧΘΕΣ.

ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

Ή ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ(ΤΟΥΣ) ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

GLORY 4

Δημοσίευση από ???????? Τετ 7 Σεπ 2011 - 17:05

Φλερτ με Αμπουμπακάρι η Δόξα Δράμας

Για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι ενδιαφέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», η Δόξα Δράμας.
Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Λάρισα και οι «μαυραετοί» φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του.
Για να γίνει πάντως η συγκεκριμένη μεταγραφή, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού ο 25χρονος μέσος, καταλαμβάνει θέση ξένου.

onsports.gr

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από GLORY 4 Τετ 7 Σεπ 2011 - 17:10

billaras έγραψε:Φλερτ με Αμπουμπακάρι η Δόξα Δράμας

Για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι ενδιαφέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», η Δόξα Δράμας.
Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Λάρισα και οι «μαυραετοί» φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του.
Για να γίνει πάντως η συγκεκριμένη μεταγραφή, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού ο 25χρονος μέσος, καταλαμβάνει θέση ξένου.

onsports.gr

SPORTDAY=ΧΕΛΑΚΗΣ=ΤEMPO=ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ=ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΡΑ SPORDAY=SAMIOS=ΑΒΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΙΚΕΣ

ΑΡΑ Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ...

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Τετ 7 Σεπ 2011 - 22:09

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τόνισε πως δεν προβλέπεται από κανένα δικαστήριο να υποδείξει στην Επιτροπή για το αν θα χορηγήσει το πιστοποιητικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υπόθεση Κεντέρη-Θάνου.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Περάκης μίλησε:

Για το αν μπορούν να πάρουν την άδεια και να αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα, οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα: "Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί ως μέλος της επιτροπής δεν μπορώ να πω εάν υπάρχει τέτοιο θέμα".

Για το τι θα πρέπει να κάνουν αυτές οι δύο ομάδες, ώστε να έχουν ελπίδες συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League: "Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να πείσει την Επιτροπή είναι να είναι σε θέση να πάρει το πιστοποιητικό που προβλέπεται από το Νόμο. Το συγκεκριμένο έγγραφο λέει ό,τι η εταιρία αυτή είναι εντάξει με τις νόμιμες υποχρεώσεις της. Χωρίς αυτό δεν μπορεί να συμμετέχει. Όλα αυτά πρέπει να είναι εντάξει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάποιος πρέπει να έχει φροντίζει για όλα αυτά και να είναι έτοιμος. Η Επιτροπή είναι αυτή που κρίνει για το αν κάποιος δεν είναι εντάξει και πως δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό. Δεν ξέρω εάν έχουν διορθώσει κάτι αυτές οι δύο ομάδες, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να επανεξεταστεί κάτι τώρα. Θεωρώ πως δεν πρέπει να παίξουν".

Για το πολιτικό δικαστήριο που κατέφυγε ο Ολυμπιακός Βόλου: "Πήγε στο διοικητικό δικαστήριο και πήρε μία προσωρινή διαταγή, η οποία ανέφερε πως η Επιτροπή δεν ήταν σε θέση να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων που ήταν οι υποψήφιες να αντικαταστήσουν τις δύο αυτές ομάδες".

Για το πώς γίνεται ένα πολιτικό δικαστήριο να λέει στην ΕΕΑ πως δεν μπορεί να χορηγεί άδειες: "Δεν θέλω να σχολιάσω αποφάσεις κάποιου διοικητικού δικαστηρίου. Κανένα δικαστήριο, δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα δικαστήριο στο να μη χορηγήσει πιστοποιητικό. Ό,τι και να γίνει αυτό δεν μπορεί να συμβεί".

Για τις αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής, λίγες μέρες πριν την εξέταση των φακέλων: "Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν άλλαξε καμία απόφαση, παρά την αλλαγή που έγινε. Αυτή η αλλαγή εκκρεμούσε και έτυχε να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ εκείνη την ημέρα. Δεν τίθεται κανένα θέμα".

Για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού: "Είμαι, όταν βλέπω πως γίνεται προσπάθεια να εμπεδωθεί, ότι οι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται. Υπάρχει χρόνια η λογική πως δεν ισχύουν κανόνες και πως πάντα υπάρχει ο τρόπος και τα βρίσκουμε. Θα πρέπει να μάθουμε πως οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται. Αφού γίνονται κάποια πράγματα και έχουν τιμωρηθεί κάποιοι άνθρωποι, θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Για τη λειτουργία της Επιτροπής και την προοπτική της: "Ενδεχομένως θα μπορούσε να βάλει μία τάξη στον επαγγελματικό αθλητισμό. Όλοι χρωστούσαν σε όλους. Το θέμα είναι να τηρούνται οι Νόμοι και να υπάρχουν κανόνες. Την τελευταία περίοδο δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για την Επιτροπή, γιατί έχω συμμετάσχει δύο φορές. Καλό είναι και μία συνεργασία της Πολιτείας αλλά και σεβασμός στις αποφάσεις των οργάνων".

Για την αθωωτική απόφαση στην υπόθεση Κεντέρη-Θάνου: "Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, ενώ ως δικηγόρος θα ήθελα να πω, πως δεν μπορούμε να κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις. Χωρίς να ξέρω τα πραγματικά περιστατικά, μου δείχνει πως μία Ελλάδα που έχει συνηθίσει στη μη τήρηση των κανόνων, συνεχίζει να είναι εκεί. Το να αποφασίζει το Εφετείο κάτι διαφορετικό από Πρωτοδικείο δεν είναι κάτι σπάνιο. Αλλά με την συγκυρία και την εποχή που ζούμε, δεν θα έπρεπε να παρθεί αυτή η απόφαση".

Για τη χορήγηση πιστοποιητικών σε Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό: "Δεν είχαμε φτάσει σε αυτές τις δύο ομάδες. Άλλες που είχαμε εξετάσει μέχρι κάποιο σημείο δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν έχουμε φτάσει εκεί και δεν ξέρουμε εάν θα μπορούν να συμμετέχουν".

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ SITE ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ.

ΣΑΜΙΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΣΑ=ΧΟΝΤΡΟΤΣΙΑΡΑΣ, ΔΩΣΕ ΡΕ ΕΝΑ 500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΤΣΙΑΡΑΚΙΑ, ΣΑΜΙΑΚΑ.

ΕΣΕΝΑ GLORY 4 ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΒΑΝΤΕΣ. ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ; ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 9:07

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΡΕ ΥΠΝΟΒΑΤΗ?

ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Κ ΣΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΗΝ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ) ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

ΕΣΥ ΔΛΔ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ PSYCHO ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ?

ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ 150 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ.....ΡΑΣ.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ κ.ΣΟΥΛΙΕ.

ΟΠΟΤΕ ΚΟΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.

GLORY 4

Δημοσίευση από coldlife Πεμ 8 Σεπ 2011 - 9:25

Δεν θέλω να τσακώνεστε εσείς οι 2...Στενοχωριέμαι.. Sad
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 10:18

ΣΑΜΙΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ MANAGER ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..........
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ?.
.ΕΙΧΕΣ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΦΥΓΕ....Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ....ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ
......ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΟΙΗΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ....
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 10:59

ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ΣΟΥΛΙΟΣ ΑΛΛΑ Κ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΨ Ο ΣΑΜΙΟΣ

GLORY 4

Δημοσίευση από coldlife Πεμ 8 Σεπ 2011 - 11:03

:toixos:
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 11:08

coldlife έγραψε: :toixos:

COLD....ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ Κ ΓΩ Κ Ο ΣΟΥΛΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΥΓΕΙΙΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ SONIC.

K MENA ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ''ΦΥΤΟ'' ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ.

ΑΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ

GLORY 4

Δημοσίευση από coldlife Πεμ 8 Σεπ 2011 - 11:13

Να τα χώνεται σε μένα...ok?Έτσι θα ηρεμήσεις κι έσu!Ο Βασίλης δεν απαντα και αυτό είναι καλο...Για τη ΔΟΞΑ ρε γαμώτο...
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από burgos Πεμ 8 Σεπ 2011 - 11:38

Μαλλον στην δουλια θα ειναι..κατσε να σχολαση πρωτα.Και προς θεου μην γινει καμια στραβη και ανεβω στην σουπα.που θα κριφτουμε....που θα κριφτουμε..

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 12:06

burgos έγραψε:Μαλλον στην δουλια θα ειναι..κατσε να σχολαση πρωτα.Και προς θεου μην γινει καμια στραβη και ανεβω στην σουπα.που θα κριφτουμε....που θα κριφτουμε..

ΣΤΟ ΠΙ :chuss: ΦΙ.... :lolll: :lolll: :lolll:

GLORY 4

Δημοσίευση από ???????? Πεμ 8 Σεπ 2011 - 13:11

Ανοικτό για Λαζάρεβιτς στη Δόξα!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Σέρβος θα αποχωρούσε, πήρε κανονικά μέρος στη φιλική νίκη (3-0) απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης.
Μόνο στο πρώτο ημίχρονο έδειξε καλό πρόσωπο η Δόξα Δράμας στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (07/09). Οι «ασπρόμαυροι» χάρη σε γκολ των Λεάντρο Κάπελ (2) και Βίτορ Λίμα έφυγαν νικητές από την Ελευθερούπολη, όμως η ειδήση βγήκε από τη χρησιμοποίηση του Μλάντεν Λαζάρεβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έδειχνε έτοιμος να φύγει από τη Δράμα, όμως το ενδεχόμενο απόκτησής του είναι ανοικτό και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν.
Χρόνο συμμετοχής, όμως πήρε και ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομάριο ντα Σίλβα Ρεζέντε. Οι «ασπρόμαυροι» θα αποφασίσουν σύντομα εάν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του. Όσον αφορά στον Χάρη Μπριλάκη, η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένη».
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Βέρτζος, Λαζάρεβιτς, Λεάντρο, Λίμα, Κάπελ, Βάντερσον, Αραβίδης, Ρομάριο. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Δάυκος, Νιάρος, Μαρκόπουλος, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Ρούτσης, Τουγκελίδης.

onsports.gr

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 8 Σεπ 2011 - 16:06

ΣΕ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ SITE. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ GLORY4.TΟ Σ-Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΡΑΜΑ. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

vsoulis

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 8 Σεπ 2011 - 16:10

ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΤΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΡΙΛΑΚΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ. ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο GLORY4 ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΦ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ(ΚΡΙΣΗ-ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

vsoulis

Δημοσίευση από coldlife Πεμ 8 Σεπ 2011 - 16:12

Σωστός ο κύριος Σούλης!!!!Πολύ θα ήθελα να είμαι παρών!!!
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 16:14

ΝΑ ΠΑΣ.....ΦΩΝΑΞΕ Κ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΟ.

Υ.Γ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΑΛΛΑ'' ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ?ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ Κ ΣΥ ''ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ''....ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.....ΕΓΩ ΜΕ ΣΑΜΙΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ....ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΓΚΕΚΕ?

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

GLORY 4

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 8 Σεπ 2011 - 16:17

vsoulis έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΤΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΡΙΛΑΚΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ. ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο GLORY4 ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΦ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ(ΚΡΙΣΗ-ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ...ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΜΠΑΚ Κ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΑ ΧΑΦ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΑΚ ΜΕ ΧΑΦ)

ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ .

ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 8 Σεπ 2011 - 17:45

ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.

vsoulis

Δημοσίευση από Sir George Πεμ 8 Σεπ 2011 - 18:17

vsoulis έγραψε:ΣΕ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ SITE. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ GLORY4.TΟ Σ-Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΡΑΜΑ. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

παρε τηλ. τον γνωστο αγνωστο να βρεθουμε... εχει και φιλικο με καβαλα το σαββατο Ώρα 17:45
Sir George
Sir George

Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από vsoulis Παρ 9 Σεπ 2011 - 0:19

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ COLDLIFE, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ GLORY4.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

vsoulis

Σελίδα 27 από 34 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης