για το πρωταθλημα που τελειωσε..
+16
veteranos-6-
giorgos37
DIO
κεμπαπ-δοξαρα
coldlife
EUANDROSIPEIROS7
Centaur
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
PasGiannina
panetolikos83
austriakos_G1
sellos
pate
elvetos 14
iason
warriors1981
20 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: για το πρωταθλημα που τελειωσε..
panetolikos83 έγραψε:βολιωτη δεν σας μειωνω ουτε εσας ουτε τα παγουρια..
πηγαινες για ανοδο μετα απο τοσα χρονια και ησουν κατωτερος των περιστασεων..
για το γιανιωτη..
εσυ δεν ηξερες οτι τα καρεκλακια μπηκαν πριν 5 χρονια στο γηπεδο μου..
να σου πω οτι γνωριζεις πραγματα..?
την κοντρα γιαννιωτες εσεις την δημιουργειτε παντου..
συνεχιστε ετσι..
γουσταρουμε..
δεν μειωνεις?πλακα κανεις?τρελους θα μας βγαλεις?μονο αυτο κανεις
οσο για την κοντρα που λες μαλλον πλακα κανεις...εδω σημερα αλλος προκαλει λεει οτι ναναι και δεν το παραδεχεται κιολας...ειπαμε οι ουδετεροι ας κρινουν..εγω νιωθω οτι εκανα το χρεος μου απεναντι στην προπαγανδα και τα ψεμματα εναντιον μας
EUANDROSIPEIROS7- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα :
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008
επειδη σε 3 τοπικ γινονταν η ίδια συζητηση τα μετεφερα ολα εδω..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
sellos έγραψε:επειδη σε 3 τοπικ γινονταν η ίδια συζητηση τα μετεφερα ολα εδω..
μην κανετε κανα αστειο και τα σβησετε ομως..για να δουμε τελικα ποιοι κανουν προπαγανδα εδω μεσα και με ανοχη ποιων?
Ομάδα :
panetolikos83 έγραψε:
πηγαινες για ανοδο μετα απο τοσα χρονια και ησουν κατωτερος των περιστασεων..
.
ποιος το λέει....?
υπάρχει κάποια διαβάθμιση...?
υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που να συνδυάζει πληθυσμό, υπογεννητικότητα, χρόνια παρουσίας σε μικρές κατηγορίες, αναλογία αλλόθρησκων, ανωριμότητα οπαδών άλλων ομάδων μήπως...?
Η μήπως υπάρχει μόνο ο μούπεναπουλακι η τρειςλαλούνκαιδυοχορευουν factor?
Κάτι τέλος πάντων....
Centaur- Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα :
Registration date : 03/02/2010
βολιωτη νομιζω σου απαντησα..
γιαννιωτη σου ξαναλεω δεν μειωνω κανεναν..
απαντησα στις μπαρουφες του pagouristan..
χωθηκες μετα εσυ εξαφανιστηκε αυτος και πηρε εσενα η μπαλα που ισως ειπες
λιγοτερα..
λιγοτερα..
panetolikos83- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Τόπος : Αγρινιο
Ομάδα :
Ομάδα : Παναιτωλικος
ACAB
Registration date : 25/06/2010
ΡΕ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ.ΒΑΛΕ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΘΕΣ...ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΤΗΣ ΑΕΛ,ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΤΛ(ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)..Κ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 9 Κ 10 ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...??ΕΣΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 4.000 ΤΟΝ ΚΩΛΟ Σ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ Μ.Ο.6.500(ΚΑΚΙΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ) Κ ΠΕΡΥΣΙ 5.500..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΕΙΑΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ Κ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΕΣΥ Κ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΤΣΑΡΙ)panetolikos83 έγραψε:βολιωτη νομιζω σου απαντησα..
λιγοτερα..
????????- Επισκέπτης
panaitolikos83, μείνε καλύτερα σε αυτά που ξέρεις κι άσε τις υποθέσεις για την Α' Εθνική γιατί δεν έχεις ιδέα απ' αυτό το κόλπο.
Στην Α' Εθνική, υποθέτοντας ότι θα ανέβεις και θα μείνεις, ίσως έχεις περισσότερο κόσμο τον πρώτο χρόνο, άντε και τον δεύτερο.
Από τον τρίτο και μετά θ' αρχίσει η φυγή.
Από τον έκτο και τον έβδομο θ' αρχίσεις ν' αναπολείς αυτούς που μάζευες στην Β.
Σε όλες τις ομάδες το ίδιο συμβαίνει και η δική σου δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.
Υπάρχουν 100 λόγοι που βαριέμαι να γράψω, αλλά τους δεις σίγουρα.
- Τα εισιτήρια. Αν νομίζεις ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να δίνουν κάθε Κυριακή 20, 30 ή 50 ευρώ (βλ. Καβάλα), κάνεις λάθος.
- Οταν με το καλό έρθουν γαυροβάζελοι και αρχίσουν να πέφτουν οι φάπες σύννεφο, μην εκπλαγείς αν δεις πολλούς από τους "διπλούς" να κουνάνε μαντήλι
... κι άλλοι 98 λόγοι, που θα τους δεις μόνος σου όταν με το καλό ανέβεις κατηγορία.
Πάντως χαλάρωσε λιγάκι, αν μετά από τόσα χρόνια στην Γ-Δ εθνική δεν κατάφερνες στην πρώτη σου χρονιά στην Β' να έχεις 5000 κόσμο, τότε...
Εμένα πάντως που έχω δει τον Παναιτωλικό στα πολύ καλά του από άποψη κόσμου τη δεκαετία του 80, δεν με εντυπωσίασες καθόλου. Αυτά.
Στην Α' Εθνική, υποθέτοντας ότι θα ανέβεις και θα μείνεις, ίσως έχεις περισσότερο κόσμο τον πρώτο χρόνο, άντε και τον δεύτερο.
- Τα εισιτήρια. Αν νομίζεις ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να δίνουν κάθε Κυριακή 20, 30 ή 50 ευρώ (βλ. Καβάλα), κάνεις λάθος.
- Οταν με το καλό έρθουν γαυροβάζελοι και αρχίσουν να πέφτουν οι φάπες σύννεφο, μην εκπλαγείς αν δεις πολλούς από τους "διπλούς" να κουνάνε μαντήλι
... κι άλλοι 98 λόγοι, που θα τους δεις μόνος σου όταν με το καλό ανέβεις κατηγορία.
Πάντως χαλάρωσε λιγάκι, αν μετά από τόσα χρόνια στην Γ-Δ εθνική δεν κατάφερνες στην πρώτη σου χρονιά στην Β' να έχεις 5000 κόσμο, τότε...
Εμένα πάντως που έχω δει τον Παναιτωλικό στα πολύ καλά του από άποψη κόσμου τη δεκαετία του 80, δεν με εντυπωσίασες καθόλου. Αυτά.
Κάποιες παρατηρησεις,
-Καταρχην Εδουαρδε χαλαρωσε δεν σπιλωνονται έτσι οι ομαδες απο οτι θα γραψει ο καθενας κι ουτε μπορουμε να επιβαλουμε με το ζορι την αποψη μας
ειτε ειναι αντικειμενικη,ειτε όχι..
και στο κατω,κατω σε θεμα κοσμου δεν υπαρχει λογος να αποδειξουμε τιποτα..
-τωρα σκεφτομουν να απαντησω σοβαρα,αλλα μετα απο τοσες αντιφασεις δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο..για να δουμε..
καπου διαβασα πως ο Παναι,φετος έπιασε κορυφη και εμεις πατο..
οποιος το εγραψε καλυτερα να το ξανα κοιταξει,σιγουρα δεν τιμαει την ομαδα του Παναιτωλικου αυτο..
Θεωρω πως (δυστυχως) εμεις δεν πιασαμε πατο φετος κι ο Παναι (ευτυχως ) δεν επιασε κορυφη..
Λεω δυστυχως,γιατι μακαρι να ήταν αυτος ο πατος..έχουμε δει και θα δουμε πολυ χειροτερα,φετος ηταν μια πολυ καλη παρουσια κοσμου με βαση και τα δεδομενα των καιρων..
Λεω ευτυχως γιατι αλοιμονο αν αυτη η φετινη παρουσια ειναι η κορυφη για μια ομαδα σαν τον Παναιτωλικο.
αυτα για τους βαζελους ειναι αστεια,ειδικα για τους βαζελους..
για να μην θυμησω απο που περναγε το πουλμαν μας περσυ με οπαδους και
δεχθηκε επιθεση καθως πηγαινε στο ΟΑΚΑ..
Τωρα για τον κοσμο που ειχε το Ζωσιμαδες φετος,τα έγραψα και δεν λεω ψεματα..
10.000 με Ολυμπιακο
9.000 με ΑΕΚ
7.500 ΑΡΗ
7.000 ΠΑΟ
ολα τα υπολοιπα 6-7.000 εκτος απο 2-3 που ειχαμε 5-6.000
τα καθυσματα ειναι, 7.500 kαι κατι ψιλα,αλλα η χωρητικοτητα του γηπεδου μπορει να φθασει τις 10 και παραπανω ακομη..απλα δεν καθονται σε καρεκλα..
τωρα αυτα τα βιντεο που δειχνουν οτι ο Παναιτωλικος πριν 13 χρονια ειχε 8.000+
(ειδες εγω το δεχομαι,ενω το γηπεδο σου ειναι μικροτερο ακομη)
χαιρω πολυ..αυτο λεμε,οτι οι ομαδες παλαιοτερα ειχαν περισσοτερο κοσμο..
και μονιμα πολυ κοσμο κι οχι για 1 ή 2 παιχνιδια
και εμεις πριν λιγα χρονια σε αγωνα με την Καλαματα ειχαμε 12.000+
αλλα τι να το κανω?
-Με αφορμη αυτο που γραφτηκε για τον Βολο
οι απαντησεις δεν ειναι ασπρο-μαυρο
ειπαρχουν και καποιοι παραμετροι..
πρεπει να βλεπουμε και την πορεια των ομαδων,ο κοσμος δεν μαζευετε απο τη μια μερα στην αλλη και το θεμα ειναι να μπαινουν οι βασεις για να υπαρχει προοδος..
Δηλαδη,αν του χρονου ο Βολος μπει play off και εχει ενα Μ.Ο 7.00-8.000
αυτο θα πρεπει να το θεωρησουμε θετικο ή θα πρεπει να γυρισει ο Αρειανος που θα εχει μεινει εκτος play off και να του πει "καλα ρε πας για Ευρωπη και μονο τοσο?ενω εγω ειχα 15.000.."
Εν κατακλειδι, στην ιδια χωρα ζουμε ολοι,καποιοι εχουν ζησει και περισσότερο,
ξερουμε τι γινετε πανω κατω και πιστεψτε με, με τις υπερβολες γελάει κοσμος..
στα δικα μας τωρα,ο καθενας μπορει να λεει τη γνωμη του,θα επιτρεπετε οσο δεν θιγουμε καποιον προσωπικα..
ενα πραγμα μονο θα ζητησω,
να αποφευγετε τις φρασεις "εμεις" κι "εσεις", δεν αντιπροσωπευετε κανεναν περαν του εαυτου σας και κυριως..
ειναι διαιωμα του καθενος να επιλεξει τον δικο του τροπο με τον οποιο θα κοινωνει την σκεψη του,ειναι διακαιωμα του να επιλεξει τον φαυλο κυκλο του οπαδικου αυτισμου..
εχει (εχουμε) ομως την ηθικη υποχρεωση να σκεφτομαστε καλα πριν γραψουμε οτιδηποτε,καποιοι ανθρωποι θα ταξιδεψουν και του χρονου και δεν φταινε σε τιποτα να πληρωνουν την ανοησια του καθενος..
Δυστυχως για να φταιχτει κατι καλο χρειαζεται χρονος και αρκετα ατομα
για να καταστραφει κατι αρκει λιγος χρονος και ελαχιστα άτομα..
αυτα ως sellos...
Ως διαχειριστης θα ηθελα να παρακαλεσω να αποφευχθουν οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και επισης νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να καταληγουν οι συζητησεις σε επιπεδο που ειτε συζητας,ειτε χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο
ειναι το ίδιο πραγμα..
ειδικα καλοκαιριάτικα..
αυτα τα λιγα..
-Καταρχην Εδουαρδε χαλαρωσε δεν σπιλωνονται έτσι οι ομαδες απο οτι θα γραψει ο καθενας κι ουτε μπορουμε να επιβαλουμε με το ζορι την αποψη μας
-τωρα σκεφτομουν να απαντησω σοβαρα,αλλα μετα απο τοσες αντιφασεις δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο..για να δουμε..
οποιος το εγραψε καλυτερα να το ξανα κοιταξει,σιγουρα δεν τιμαει την ομαδα του Παναιτωλικου αυτο..
Θεωρω πως (δυστυχως) εμεις δεν πιασαμε πατο φετος κι ο Παναι (ευτυχως ) δεν επιασε κορυφη..
Λεω δυστυχως,γιατι μακαρι να ήταν αυτος ο πατος..έχουμε δει και θα δουμε πολυ χειροτερα,φετος ηταν μια πολυ καλη παρουσια κοσμου με βαση και τα δεδομενα των καιρων..
Λεω ευτυχως γιατι αλοιμονο αν αυτη η φετινη παρουσια ειναι η κορυφη για μια ομαδα σαν τον Παναιτωλικο.
10.000 με Ολυμπιακο
9.000 με ΑΕΚ
7.500 ΑΡΗ
7.000 ΠΑΟ
τα καθυσματα ειναι, 7.500 kαι κατι ψιλα,αλλα η χωρητικοτητα του γηπεδου μπορει να φθασει τις 10 και παραπανω ακομη..απλα δεν καθονται σε καρεκλα..
για πες μου καποιον..που τα καταφερε..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..
αλλα τι να το κανω?
πρεπει να βλεπουμε και την πορεια των ομαδων,ο κοσμος δεν μαζευετε απο τη μια μερα στην αλλη και το θεμα ειναι να μπαινουν οι βασεις για να υπαρχει προοδος..
αυτο θα πρεπει να το θεωρησουμε θετικο ή θα πρεπει να γυρισει ο Αρειανος που θα εχει μεινει εκτος play off και να του πει "καλα ρε πας για Ευρωπη και μονο τοσο?ενω εγω ειχα 15.000.."
στα δικα μας τωρα,ο καθενας μπορει να λεει τη γνωμη του,θα επιτρεπετε οσο δεν θιγουμε καποιον προσωπικα..
να αποφευγετε τις φρασεις "εμεις" κι "εσεις", δεν αντιπροσωπευετε κανεναν περαν του εαυτου σας και κυριως..
ειναι διαιωμα του καθενος να επιλεξει τον δικο του τροπο με τον οποιο θα κοινωνει την σκεψη του,ειναι διακαιωμα του να επιλεξει τον φαυλο κυκλο του οπαδικου αυτισμου..
εχει (εχουμε) ομως την ηθικη υποχρεωση να σκεφτομαστε καλα πριν γραψουμε οτιδηποτε,καποιοι ανθρωποι θα ταξιδεψουν και του χρονου και δεν φταινε σε τιποτα να πληρωνουν την ανοησια του καθενος..
αυτα ως sellos...
Ως διαχειριστης θα ηθελα να παρακαλεσω να αποφευχθουν οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και επισης νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να καταληγουν οι συζητησεις σε επιπεδο που ειτε συζητας,ειτε χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο
ειναι το ίδιο πραγμα..
ειδικα καλοκαιριάτικα..
αυτα τα λιγα..
sellos- Respected
Ομάδα :
xaxxaxaxxaxa.......βρηκανε σημειο επαφης με σενα αναμεσα......pagouristan έγραψε:ΡΕ Ο,ΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ.ΒΑΛΕ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΘΕΣ...ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΤΗΣ ΑΕΛ,ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΤΛ(ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)..Κ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 9 Κ 10 ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...??ΕΣΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 4.000 ΤΟΝ ΚΩΛΟ Σ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ Μ.Ο.6.500(ΚΑΚΙΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ) Κ ΠΕΡΥΣΙ 5.500..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΕΙΑΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ Κ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΕΣΥ Κ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΤΣΑΡΙ)panetolikos83 έγραψε:βολιωτη νομιζω σου απαντησα..
λιγοτερα..
εσυ αγορι μου εισαι η πετρα του σκανδαλου η προπαγανδα η ιδια..
Ομάδα :
ACAB
ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΙΣΩΣ..Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΗ...ΟΛΑ Κ ΟΛΑ...
????????- Επισκέπτης
giorgos37 έγραψε:panaitolikos83, μείνε καλύτερα σε αυτά που ξέρεις κι άσε τις υποθέσεις για την Α' Εθνική γιατί δεν έχεις ιδέα απ' αυτό το κόλπο.
βαλτος εισαι εσυ..?μιλας για πραγματα που εγω δεν ανεφερα..που ειπα εγω μωρε για α εθνικη..?
εγω μιλησα για τον κοσμο που μαζεψαν τα γιεννενα φετος..απο αυτα που ειδα..
τωρα το τι θα κανει η ομαδα μου στην α θα το δουμε κι εγω κι εσυ οταν ανεβει...μεχρι τοτε δεν εχεις δικαιωμα να μιλας..
επισης το 75 που η ομαδα μου πηγε α εθνικη εσυ ησουν στην κουνια..
αρα δεν εχεις αποψη..
για τα εισιτηρια εμεις δεν εχουμε λαμογιο για προεδρο, αγαπαει την ομαδα..
για τους γαυροβαζελους παλι μιλας για πραγμα που δεν εχεις δει..
κατσε να ερθει η ωρα...
εγω δεν ειπα τπτ γι αυτα..
Ομάδα :
ACAB
sellos έγραψε:Κάποιες παρατηρησεις,
10.000 με Ολυμπιακο
9.000 με ΑΕΚ
7.500 ΑΡΗ
7.000 ΠΑΟ
τα καθυσματα ειναι, 7.500 kαι κατι ψιλα,αλλα η χωρητικοτητα του γηπεδου μπορει να φθασει τις 10 και παραπανω ακομη..απλα δεν καθονται σε καρεκλα..για πες μου καποιον..που τα καταφερε..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..
αλλα τι να το κανω?
αυτα ως sellos...
ειναι το ίδιο πραγμα..
ειδικα καλοκαιριάτικα..
αυτα τα λιγα..
σελλος αναφερεσαι προσωπικα σε μενα και μου χρεωνεις πραγματα που δεν ειπα
συμφωνουμε απολυτα οτι ο παναι εχει κοσμο,οτι δεν χρειαζονται συγκρουσεις αλλωστε αν διαβασεις προσεχτικα πιο πανω αυτα ελεγα
για καποιον λογο η προσωπικη αναφορα σου περιοριζεται σε μενα,αλλλιως αυτο το λενε εμπαθεια να ξες
προσπαθεις να μς πεις οτι τα δικα μου ποστ θετουν σε κινδυνο την ακεραιοτητα των γιαννιωτων του χρονου στο αγρινιο?για ξαναδιαβασε τα..και μην αρχισεις τα μα μου αυτο αφηνεις να εννοηθει και η μονη αναφορα σε προσωπο ειναι σε μενα..αν δεν ανακαλεσεις χανω πασα ιδεα
δεν προσπαθω να επιβαλλω καμια αποψη,δεν ειναι αποψη το ποσα καθισματα εχει το γηπεδο μου η το ποσο χωραει,το ποσα εισιτηρια εχουν κοπει στο παρελθον και λοιπα..ειναι στοιχεια..το μονο που εκανα να τονισω τις ανακριβειες και να απαντησω..πραγμα που ειδαν ουδετεροι και μαλλοον δεν ειδες εσυ
ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EUANDROSIPEIROS7 στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 15:54, 2 φορές συνολικά
Ομάδα :
pagouristan έγραψε:ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΙΣΩΣ..Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΗ...ΟΛΑ Κ ΟΛΑ...
χαχχα...καλως..
Ομάδα :
ACAB
αντε μπραβο γιατι το παραξεφτιλησατε λιγο....
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Αρπαζεσαι ευκολα..
δεν σου χρεωσα ολα αυτα..εχεις δικιο η λεξη σπιλωνεις αναφερθηκε
απο αλλον... Ι'm sorry..
αλλα εξακολουθω να αναρωτιεμαι για ποια προπαγανδα αναφερεσε..
Ρε σεις ο ΠΑΣ ειναι μεγαλη ομαδα,δεν ειναι τοσο ευκολο να διαστρεβλωθει
η πραγματικοτητα..μην μασας..
και γενικοτερα βλεπεις την συμπεριφορα των φιλων του Παναιτωλικου εδω..
φανταζομαι παντως μου επιτρεπεις να λεω τη γνωμη μου?
κανω διαλογο οταν εχει καποιο νοημα,οποτε αναφερομαι σε καποιον αν εχει νοημα
και αν αξιζει τον κοπο..
λεω αυτο που θελω με τον δικο μου τροπο..
εμπαθεια γιατι να εχω?
θα αποφυγω να σχολιασω την τελευταια σου φραση..
τα υπολοιπα θα στα πω με pm..
δεν σου χρεωσα ολα αυτα..εχεις δικιο η λεξη σπιλωνεις αναφερθηκε
απο αλλον... Ι'm sorry..
αλλα εξακολουθω να αναρωτιεμαι για ποια προπαγανδα αναφερεσε..
Ρε σεις ο ΠΑΣ ειναι μεγαλη ομαδα,δεν ειναι τοσο ευκολο να διαστρεβλωθει
η πραγματικοτητα..μην μασας..
και γενικοτερα βλεπεις την συμπεριφορα των φιλων του Παναιτωλικου εδω..
φανταζομαι παντως μου επιτρεπεις να λεω τη γνωμη μου?
το απαντησα και πιο πανω..δεν εχω την διαθεση να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο..ειδικα καλοκαιριατικα..για καποιον λογο η προσωπικη αναφορα σου περιοριζεται σε μενα
κανω διαλογο οταν εχει καποιο νοημα,οποτε αναφερομαι σε καποιον αν εχει νοημα
και αν αξιζει τον κοπο..
λεω αυτο που θελω με τον δικο μου τροπο..
εμπαθεια γιατι να εχω?
θα αποφυγω να σχολιασω την τελευταια σου φραση..
τα υπολοιπα θα στα πω με pm..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 16:29, 1 φορά
sellos- Respected
Ομάδα :
τι πμ ρε? και εμεις οι περιεργοι τι θα κανουμε?
Ομάδα :
να σκοτωσετε τη γατα...
τι θες να μπινελικωθουμε δημόσια??
νταξ..τα συζητησαμε,τα ειπαμε..
αυτα πρως το παρόν..
τι θες να μπινελικωθουμε δημόσια??
νταξ..τα συζητησαμε,τα ειπαμε..
αυτα πρως το παρόν..
sellos- Respected
Ομάδα :
σημερα σαν μερα που ειναι οχι δε σου κανω το χατηρι
Ομάδα :
panetolikos83 έγραψε:
αρα δεν εχεις αποψη..
Εγώ ήμουν στην κούνια, όμως εσύ στην κούνια μπήκες μια δεκαετία αργότερα, έτσι δεν είναι; Αρα αν δεν έχει η κούνια άποψη, αποκλείεται να έχει η σκέψη.
Τέλος πάντων, εγώ μίλησα για τη δεκαετία του 80 όταν εσύ ήσουν στην κούνια κι εγώ στα γήπεδα.
Επιμένω πάντως ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται.
Πολλά διάβασα εκ των οποίων πάρα πολλά δεν ισχύουν.
Κάποιος Γιαννιώτης αναφέρθηκε σε καθίσματα στα πέταλα.....κάνει λάθος, δεν είναι τόσα και να πάει να τα μετρήσει όπως έκανα κι εγώ που ξέρω το γήπεδο απ`έξω.
Είναι αρκετά περισσότερα.
Διάβασα για προπαγάνδες, για ανυπαρξίες και άλλα πολλά που δεν θα έπρεπε, τουλάχιστον εδώ μέσα στο betafans.
Ως admin και υπεύθυνος του forum τα είπα πάρα πολλές φορές, επίσης και ο sellos, καθώς και οι λοιποί υπεύθυνοι moderators, για το πως θα πρέπει να εκφραζόμαστε στα γραπτά μας στον παρόντα χώρο εννοώντας αυτόν του betafans.net.
Κάποιοι δεν λέτε να καταλάβετε και είστε συνέχεια στην ανούσια κόντρα, προσπαθώντας να αποδείξετε ποιος την έχει μεγαλύτερη, με εκφράσεις και λέξεις που μόνο άσχημες είναι πικάροντας, κακοχαρακτηρίζοντας κλπ κλπ.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, επιτέλους μπείτε στο πνεύμα του forum.
Warriors1981, EUANDROSIPEIROS7, paguristan και panetolikos83, παρακαλείστε να συμμορφωθείτε.
Κυρίως οι τέσσερις σας είστε αυτοί που με τα γραπτά σας, κάνατε κάποιους να στεναχωριούνται και να εκνευρίζονται που σας διάβασαν στο παρόν topic.
Κάποιες αλήθειες γράψατε, κάποιες ανακρίβειες γράψατε, γράψατε όμως και κάποια πράματα απαράδεκτα που δεν στέκουν τουλάχιστον στο forum μας.
Προσέξτε λοιπόν, τουλάχιστον εδώ μέσα και σας το λέω ως admin στα ίσια.
Αρκετά με τις κόντρες σας και το ποιος την έχει μεγαλύτερη..... αρκετά.
Για κάποιον που βάλθηκε αδίκως κατά κάποιων υπευθύνων του forum, το λέω πως έτσι και το ξανακάνει, θα διαγραφεί οριστικά, χωρίς άλλες επεξηγήσεις.
Αρκετά με τα ηλίθια παιγνίδια μερικών, αναφερόμενος σε όλους όσους δεν βάζουν μυαλό.
Δεν έσβησα τίποτε, δεν υπήρξαν ποινές ban και τέτοια και παρακαλώ για ακόμη μία φορά να είστε εντάξει στις εκφράσεις των γραπτών σας.
Άιντε μπράβο λεβέντες μου.
Κάποιος Γιαννιώτης αναφέρθηκε σε καθίσματα στα πέταλα.....κάνει λάθος, δεν είναι τόσα και να πάει να τα μετρήσει όπως έκανα κι εγώ που ξέρω το γήπεδο απ`έξω.
Είναι αρκετά περισσότερα.
Διάβασα για προπαγάνδες, για ανυπαρξίες και άλλα πολλά που δεν θα έπρεπε, τουλάχιστον εδώ μέσα στο betafans.
Ως admin και υπεύθυνος του forum τα είπα πάρα πολλές φορές, επίσης και ο sellos, καθώς και οι λοιποί υπεύθυνοι moderators, για το πως θα πρέπει να εκφραζόμαστε στα γραπτά μας στον παρόντα χώρο εννοώντας αυτόν του betafans.net.
Κάποιοι δεν λέτε να καταλάβετε και είστε συνέχεια στην ανούσια κόντρα, προσπαθώντας να αποδείξετε ποιος την έχει μεγαλύτερη, με εκφράσεις και λέξεις που μόνο άσχημες είναι πικάροντας, κακοχαρακτηρίζοντας κλπ κλπ.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, επιτέλους μπείτε στο πνεύμα του forum.
Warriors1981, EUANDROSIPEIROS7, paguristan και panetolikos83, παρακαλείστε να συμμορφωθείτε.
Κυρίως οι τέσσερις σας είστε αυτοί που με τα γραπτά σας, κάνατε κάποιους να στεναχωριούνται και να εκνευρίζονται που σας διάβασαν στο παρόν topic.
Κάποιες αλήθειες γράψατε, κάποιες ανακρίβειες γράψατε, γράψατε όμως και κάποια πράματα απαράδεκτα που δεν στέκουν τουλάχιστον στο forum μας.
Προσέξτε λοιπόν, τουλάχιστον εδώ μέσα και σας το λέω ως admin στα ίσια.
Αρκετά με τις κόντρες σας και το ποιος την έχει μεγαλύτερη..... αρκετά.
Για κάποιον που βάλθηκε αδίκως κατά κάποιων υπευθύνων του forum, το λέω πως έτσι και το ξανακάνει, θα διαγραφεί οριστικά, χωρίς άλλες επεξηγήσεις.
Αρκετά με τα ηλίθια παιγνίδια μερικών, αναφερόμενος σε όλους όσους δεν βάζουν μυαλό.
Δεν έσβησα τίποτε, δεν υπήρξαν ποινές ban και τέτοια και παρακαλώ για ακόμη μία φορά να είστε εντάξει στις εκφράσεις των γραπτών σας.
Άιντε μπράβο λεβέντες μου.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
giorgos37 έγραψε:panetolikos83 έγραψε:
αρα δεν εχεις αποψη..
Εγώ ήμουν στην κούνια, όμως εσύ στην κούνια μπήκες μια δεκαετία αργότερα, έτσι δεν είναι; Αρα αν δεν έχει η κούνια άποψη, αποκλείεται να έχει η σκέψη.
Τέλος πάντων, εγώ μίλησα για τη δεκαετία του 80 όταν εσύ ήσουν στην κούνια κι εγώ στα γήπεδα.
Επιμένω πάντως ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται.
ειπες οτι η ομαδα μου ηταν στα καλυτερα της τη δεκαετια του 80'..
και σου απαντησα οτι δεν ηταν τη δεκαετια του 80 αλλα τη δεκετια 70'..
για τα αλλα που ανεφερες δεν ειπα τιποτα..
Ομάδα :
ACAB
OXI AΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕ!!
old school6- Αριθμός μηνυμάτων : 1019
Ομάδα :
Registration date : 10/10/2009
7 σελίδες σε 1 και κάτι μέρα για τα ίδια και τα ίδια;
Επικεντρωθείτε στα κοινά σημεία που έχετε ρε σεις, που για να στηρίζετε την ομάδα του τόπου σας και όχι το ΠΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, σημαίνει ότι είναι πολλά.
Όσο για τα διαφορετικά σημεία, προσπαθήστε πάνω σε αυτά να κάνετε καλοπροαίρετη κριτική και αυτοκριτική ώστε να βγει και κάτι γόνιμο.
Μην κολλάτε στο αν ήρθαν αυτοί 512 στο πέταλο το 1991 κι εσείς πήγατε 551 το 1996.
Επικεντρωθείτε στα κοινά σημεία που έχετε ρε σεις, που για να στηρίζετε την ομάδα του τόπου σας και όχι το ΠΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, σημαίνει ότι είναι πολλά.
Όσο για τα διαφορετικά σημεία, προσπαθήστε πάνω σε αυτά να κάνετε καλοπροαίρετη κριτική και αυτοκριτική ώστε να βγει και κάτι γόνιμο.
Μην κολλάτε στο αν ήρθαν αυτοί 512 στο πέταλο το 1991 κι εσείς πήγατε 551 το 1996.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
» Austrian Boys : " ο χρόνος σας τελείωσε... "
» Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
» Πρωτάθλημα 08-09
» Πρωτάθλημα 2008-09
» Austrian Boys : " ο χρόνος σας τελείωσε... "