για το πρωταθλημα που τελειωσε..
+16
veteranos-6-
giorgos37
DIO
κεμπαπ-δοξαρα
coldlife
EUANDROSIPEIROS7
Centaur
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
PasGiannina
panetolikos83
austriakos_G1
sellos
pate
elvetos 14
iason
warriors1981
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: για το πρωταθλημα που τελειωσε..
κοιτα ξερετε πως ειναι αυτα..
οταν πηγαμε και Τουμπα και Χαριλαου,
η αληθεια ειναι πως γραφτηκαν και ακουστηκαν πολυ καλα σχολια κι απο τους οπαδους των δυο ομαδων..
λεγανε οτι ειχαν χρονια να δουν τοσο κοσμο (φιλοξενουμενο) στην εδρα τους..
με τα Παόκια χάλασε το γλυκο στο παιχνιδι κυπελλου που δεν τους αφησαν να ερθουν Γιάννενα και μαλιστα καποιοι που εφτασαν φαγαν και ξυλο απο τα ΜΑΤ..
ενταξει δικιο έχουν,
σε κανεναν δεν αρεσει η απαγορευση των μετακινησεων,αλλα αυτοι και οι γνωστοι άλλοι φταινε γι'αυτο.
εχουν κι αυτο το κόλημα πως θα μπουν με το ετσι θελω οπου γουσταρουν
κι αντε να τους εμπιστευτεις στην τελικη,δεν αφηνουν τιποτα όρθιο..
ε,φαγαν και τα 4 στο Κυπελλο..αλλαξαν γνωμη..
Κολητηλικια με αυτους,οπως και με κανεναν απο τους γνωστους 5 δεν μπορεις να εχεις,απλα αναγνωρισαν την παρουσια μας στην Τουμπα..
κατα τα αλλα ως υποδιέστερους μας βλεπουν ολους
κι εμενα ουτε με απασχολει,ουτε και με νοιαζει η γνωμη τους..
αυτη τη δουλεια τους κι εμεις τη δικια μας,
δεν εχουμε τιποτα να μας ενωνει..
οταν πηγαμε και Τουμπα και Χαριλαου,
η αληθεια ειναι πως γραφτηκαν και ακουστηκαν πολυ καλα σχολια κι απο τους οπαδους των δυο ομαδων..
λεγανε οτι ειχαν χρονια να δουν τοσο κοσμο (φιλοξενουμενο) στην εδρα τους..
με τα Παόκια χάλασε το γλυκο στο παιχνιδι κυπελλου που δεν τους αφησαν να ερθουν Γιάννενα και μαλιστα καποιοι που εφτασαν φαγαν και ξυλο απο τα ΜΑΤ..
ενταξει δικιο έχουν,
σε κανεναν δεν αρεσει η απαγορευση των μετακινησεων,αλλα αυτοι και οι γνωστοι άλλοι φταινε γι'αυτο.
εχουν κι αυτο το κόλημα πως θα μπουν με το ετσι θελω οπου γουσταρουν
κι αντε να τους εμπιστευτεις στην τελικη,δεν αφηνουν τιποτα όρθιο..
ε,φαγαν και τα 4 στο Κυπελλο..αλλαξαν γνωμη..
Κολητηλικια με αυτους,οπως και με κανεναν απο τους γνωστους 5 δεν μπορεις να εχεις,απλα αναγνωρισαν την παρουσια μας στην Τουμπα..
κατα τα αλλα ως υποδιέστερους μας βλεπουν ολους
κι εμενα ουτε με απασχολει,ουτε και με νοιαζει η γνωμη τους..
αυτη τη δουλεια τους κι εμεις τη δικια μας,
δεν εχουμε τιποτα να μας ενωνει..
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Φίλε ΔΟΞΑ Η ΤΙΠΟΤΑ, για τους οπαδούς του Άρη, ναι έτσι είναι όπως τα λες.
Θα μπορούσα να πω πως οι οπαδικές σχέσεις αναμεταξύ μας είναι καλές. Όχι αδελφικές, αλλά καλές. Αυτό που έγινε στα Γιάννενα φέτος με τους Αρειανούς, είναι όντως παράδειγμα προς μίμηση και μόνο.
Μπλε και κίτρινοι, στους δρόμους, στις καφετέριες, στα μπαράκια, στα τσιπουράδικα και στις ταβέρνες, αλληλοευχιόταν για καλό αγώνα, καλές πορείες των ομάδων και αλληλοκερνιόταν.
Άλλο να σου το λέω και άλλο να το ζεις.
Μακάρι ειλικρινά όλοι οι αγώνες έτσι να ήτανε.
Το επεισόδιο που έγινε στο γήπεδο δεν είναι άξιο λόγου, ειλικρινά το λέω κι ας είχαμε και τις βαρβάτες ποινές κι οι δυο ομάδες.
Ένας μαλάκας ήταν, το ξαναλέω ένας μόνο, που πήγε να τινάξει ολόκληρο αγώνα στον αέρα και ο οποίος κατέληξε στην φυλακή.
Τέλος πάντων, ας μην το τραβάμε, οι σχέσεις είναι καλές με τους Αρειανούς.
Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα πω πως δεν είναι κακές, ούτε και καλές, ουδέτερες θα έλεγα και ίσως πολύ λίγο κοντά προς το καλές.
Εγώ ξέρω πως την προτελευταία φορά που παίξαμε Τούμπα, σε κάποια σημεία που δεν πέρναγε το λεωφορείο που είμουνα στα στενά της Τούμπας, υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί ΠΑΟΚτζήδες που αναμέριαζαν με τα χέρια τους τα Ι.Χ για να περάσουμε.Είχαμε κερδίσει μάλιστα σε εκείνον τον αγώνα και όταν φεύγαμε από το γήπεδο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, το αντίθετο θα έλεγα.
Επίσης και φέτος στην Τούμπα, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Όταν δε, φεύγαμε από το γήπεδο, οι πάρα πολλοί ΠΑΟΚτζήδες που ήταν στις ταβέρνες και στις καφετέριες αριστερά και δεξιά των δρόμων απ`όπου περνούσαμε, σηκώνονταν και μας χειροκροτάγανε - χαιρετάγανε.
Τώρα το αν υπάρχουν κάποιοι που μας κοροιδεύουν, δεν το αποκλείω βέβαια.
Εγώ λέω τι έζησα κι αυτά που ξέρω.
Το άσχημο είναι πως στα Γιάννενα που ήρθαν φέτος, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, δεν τους βάλανε στο γήπεδο (περίπου 500 φίλαθλοι) με κάποια άσχημα αποτελέσματα από αυτή τη κίνηση, όπου ευθύνη δεν φέρουν φυσικά οι οπαδοί Γιαννιώτες αλλά ο νόμος και η αστυνομία που τον εφάρμοσε. Με λίγα λόγια τους σπάσανε τον τσαμπουκά και πολύ μάλιστα, αφού μάσανε το ξύλο της αρκούδας από τα ΜΑΤ, συν τις πολλές συλλήψεις που έγιναν.
Συν τα παραπάνω αρπάξανε και μια τεσσάρα ξεσυγιρισμένη που τους απέκλεισε από τον θεσμό του κυπέλλου.
Για το επόμενο πρωτάθλημα, δεν θα τους ζήσουμε αφού πλέον παίζουμε σε διαφορετικές κατηγορίες.
Του χρόνου ξαναματαβλέπουμε τι θα γίνει, αφού ελπίζω να ξαναβρίσκεται η ομάδα μου στην Α`Εθνική...!
Θα μπορούσα να πω πως οι οπαδικές σχέσεις αναμεταξύ μας είναι καλές. Όχι αδελφικές, αλλά καλές. Αυτό που έγινε στα Γιάννενα φέτος με τους Αρειανούς, είναι όντως παράδειγμα προς μίμηση και μόνο.
Μπλε και κίτρινοι, στους δρόμους, στις καφετέριες, στα μπαράκια, στα τσιπουράδικα και στις ταβέρνες, αλληλοευχιόταν για καλό αγώνα, καλές πορείες των ομάδων και αλληλοκερνιόταν.
Άλλο να σου το λέω και άλλο να το ζεις.
Μακάρι ειλικρινά όλοι οι αγώνες έτσι να ήτανε.
Το επεισόδιο που έγινε στο γήπεδο δεν είναι άξιο λόγου, ειλικρινά το λέω κι ας είχαμε και τις βαρβάτες ποινές κι οι δυο ομάδες.
Ένας μαλάκας ήταν, το ξαναλέω ένας μόνο, που πήγε να τινάξει ολόκληρο αγώνα στον αέρα και ο οποίος κατέληξε στην φυλακή.
Τέλος πάντων, ας μην το τραβάμε, οι σχέσεις είναι καλές με τους Αρειανούς.
Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα πω πως δεν είναι κακές, ούτε και καλές, ουδέτερες θα έλεγα και ίσως πολύ λίγο κοντά προς το καλές.
Εγώ ξέρω πως την προτελευταία φορά που παίξαμε Τούμπα, σε κάποια σημεία που δεν πέρναγε το λεωφορείο που είμουνα στα στενά της Τούμπας, υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί ΠΑΟΚτζήδες που αναμέριαζαν με τα χέρια τους τα Ι.Χ για να περάσουμε.Είχαμε κερδίσει μάλιστα σε εκείνον τον αγώνα και όταν φεύγαμε από το γήπεδο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, το αντίθετο θα έλεγα.
Επίσης και φέτος στην Τούμπα, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Όταν δε, φεύγαμε από το γήπεδο, οι πάρα πολλοί ΠΑΟΚτζήδες που ήταν στις ταβέρνες και στις καφετέριες αριστερά και δεξιά των δρόμων απ`όπου περνούσαμε, σηκώνονταν και μας χειροκροτάγανε - χαιρετάγανε.
Τώρα το αν υπάρχουν κάποιοι που μας κοροιδεύουν, δεν το αποκλείω βέβαια.
Εγώ λέω τι έζησα κι αυτά που ξέρω.
Το άσχημο είναι πως στα Γιάννενα που ήρθαν φέτος, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, δεν τους βάλανε στο γήπεδο (περίπου 500 φίλαθλοι) με κάποια άσχημα αποτελέσματα από αυτή τη κίνηση, όπου ευθύνη δεν φέρουν φυσικά οι οπαδοί Γιαννιώτες αλλά ο νόμος και η αστυνομία που τον εφάρμοσε. Με λίγα λόγια τους σπάσανε τον τσαμπουκά και πολύ μάλιστα, αφού μάσανε το ξύλο της αρκούδας από τα ΜΑΤ, συν τις πολλές συλλήψεις που έγιναν.
Συν τα παραπάνω αρπάξανε και μια τεσσάρα ξεσυγιρισμένη που τους απέκλεισε από τον θεσμό του κυπέλλου.
Για το επόμενο πρωτάθλημα, δεν θα τους ζήσουμε αφού πλέον παίζουμε σε διαφορετικές κατηγορίες.
Του χρόνου ξαναματαβλέπουμε τι θα γίνει, αφού ελπίζω να ξαναβρίσκεται η ομάδα μου στην Α`Εθνική...!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
warriors1981 έγραψε:Ρε μαγκες ειχε τυχει να μπω σε site του πας σε κουβεντα για πεταλα κτλ (τα γνωστα αναμεσα σε απειρωταν-bv) και γραφατε οτι τελευταια παντα ευθεια καθοσασταν και οι μονοι που εχουν κατσει ευθεια ειμασταν εμεις επειδη δε χωραγαμε πεταλο και ειχατε μετακινηθει μονο για εκεινο το ματς.
υγ. παντος αποχη που γραψε ενας πιτσιρικος δν υπηρχε,ειχατε πολλα πανια
οτι ναναι
αν δεν ξερεις καλα ενα δυο πραγματα αρκεσου στο να μιλας για την ομαδα σου.για ολες τις αλλες ολο ανακριβειες λες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 0:10, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ..)
EUANDROSIPEIROS7- Αριθμός μηνυμάτων : 324
Ομάδα :
Ομάδα : ajax
Registration date : 24/12/2008
Με τον συλλογο Πας Γιαννινα δεν μας χωριζει τιποτα.Το παρελθον ειναι παρελθον.Καλο θα ειναι να μην δημιουργουμε ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ.Προχωραμε μπροστα!
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
ανεβασε το
warriors1981- Αριθμός μηνυμάτων : 741
Ομάδα :
Registration date : 17/11/2008
συζητηση κανω δεν μας παρακολουθει ολη η Ελλαδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την coldlife στις Τρι 29 Ιουν 2010 - 22:31, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ..)
Ομάδα :
Την αληθεια εγραψα pagouristan φετος πιασατε πατο κ εμεις κορυφη.
Τα λενε και οι δικοι σας αμα ψαχτεις σε αλλα φορουμ.Δεν σπιλώνω κανεναν,την αποψη μου λεω και δεν τα λεω μονο εγω φιλε βολιωτη.Για τετοια ομαδα με τετοια πορεια κ ανοδο μετα απο τοσα χρονια εισασταν πολυ λιγοι φιλε..Δεν εχω ουτε κομπλεξ,που χουν μερικοι με μας ουτε κτ να βγαλω απ αυτο π λεω,λεω ξεκαθαρα αυτο που πιστευω..
Τα λενε και οι δικοι σας αμα ψαχτεις σε αλλα φορουμ.Δεν σπιλώνω κανεναν,την αποψη μου λεω και δεν τα λεω μονο εγω φιλε βολιωτη.Για τετοια ομαδα με τετοια πορεια κ ανοδο μετα απο τοσα χρονια εισασταν πολυ λιγοι φιλε..Δεν εχω ουτε κομπλεξ,που χουν μερικοι με μας ουτε κτ να βγαλω απ αυτο π λεω,λεω ξεκαθαρα αυτο που πιστευω..
Ομάδα :
κ το προπαγνδα 6 κανε edit Ομως
Ομάδα :
edit:coldlife
ηρεμα σας παρακαλω...χωρις ειρωνιες....
edit:coldlife
ηρεμα σας παρακαλω...χωρις ειρωνιες....
Ομάδα :
ξυδακι και σε σενα λοιπον,μαλλον θα συμφωνεις σε ολα με τον αλλο
αλλη εξηγηση δεν υπαρχει που δεν του την εχεις πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα
Ομάδα :
EUANDROSIPEIROS7 έγραψε:ξυδακι και σε σενα λοιπον,μαλλον θα συμφωνεις σε ολα με τον αλλο
Eπειδη γνωριζω το υφος σου απο παλιοτερα post....δεν απαντω στην προκληση σου για να δεις οτι δεν σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο...Θα σε κρινουν οι δικοι σου για το....ξυδακι που λες....
Εγω θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ....να μην αποκαλεσεις ξανα αλλο μελος του forum προπαγανδα 6....Αυτα.
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
τι να ανεβασει???warriors1981 έγραψε:ανεβασε το
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Εκτός των ομάδων της Μακεδονίας ο ΠΑΣ είναι η πιο συμπαθής ομάδα στη Θεσσαλονίκη.Πολύ συμπαθητική και σεβαστή ομάδα είναι και ο Πανιώνιος όπως και ο ΟΦΗ (κυρίως από τους παοκτσηδες).
DIO- Αριθμός μηνυμάτων : 1165
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ομάδα :
Ομάδα : Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ο Πιερικός''
Registration date : 01/05/2009
ναι πολλυ αγαπη και συμπαθεια εχουν για τις μακεδονικες ομαδες τα κωλο ποκ της θεσσαλονικης....μη ξερασω...
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΥΦΗ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΗΛ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Κ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...ΜΕ ΑΕΛ Κ ΟΦΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ Κ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ...(ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΦΙΛΕ)..
????????- Επισκέπτης
αν ειναι να με κρινουν οπως κρινεις εσυ το δικο σου το καμαρι πολυ ευχαριστως
εγω θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ απεναντι στην προπαγανδα και στην σπιλωση ομαδων να παιρνεις θεση...
η λυση ειναι να σταματησει η προπαγανδα του κυριου η να σταματησω εγω να τον αποκαλω προπαγανδα 6; ..θαυμαστε moderator..
εγω θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ απεναντι στην προπαγανδα και στην σπιλωση ομαδων να παιρνεις θεση...
η λυση ειναι να σταματησει η προπαγανδα του κυριου η να σταματησω εγω να τον αποκαλω προπαγανδα 6; ..θαυμαστε moderator..
Ομάδα :
χαχαχαχαχαχαχαχα...οτι πεις..
εσεις αποφασιστε,σε εσας μπαινουν βαζελοι στο γηπεδο σας να παρουν πανια αλλοθρησκων..το αντιθετο γινεται μαν και το ξερεις εσυ ασχολεισαι παλι μαζι μαςμεσυ μπαινεις στο τοπικ μας,εσυ εισαι ο κομπλεξικος παρτο χαμπαρι
μπαα αυτο,ενα καθαρα οπαδικο κι ενα δικο μας
εσεις αποφασιστε,σε εσας μπαινουν βαζελοι στο γηπεδο σας να παρουν πανια αλλοθρησκων..το αντιθετο γινεται μαν και το ξερεις εσυ ασχολεισαι παλι μαζι μαςμεσυ μπαινεις στο τοπικ μας,εσυ εισαι ο κομπλεξικος παρτο χαμπαρι
μπαα αυτο,ενα καθαρα οπαδικο κι ενα δικο μας
Ομάδα :
αγορινα βγες εξω βαψε την πολη ς,φτιαξε κανα πανο,κανε καμια συζητηση με καναν μεγαλυτερο να μαθεις πως ειναι τα πραγματα κ ασε τον ιντερνετοχουλιγκανισμο..δν θα ασχολουμαι συνεχεια με σενα τελος
Ομάδα :
warriors1981 έγραψε:Την αληθεια εγραψα pagouristan φετος πιασατε πατο κ εμεις κορυφη.
καλα ενταξη ρε αδερφε το πιασαμε το μυνημα ....εσεις ειστε οι γαμαω και εμεις οι τιποτα οι πουθεναδες .....αλλα στο βολο δεν ηρθες....να σε δουμε....και χμηλοσε λιγο την μυτη φιλικα στο λεω....μην τα εχεις ολα ισιωμα.....χαλαρα που λενε και στη σαλονικη.....
????????- Επισκέπτης
pagouristan έγραψε:ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ Σ ΠΩ...ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΖΟΥΝ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ??ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΣΑ(ΝΤΕΡΜΠΙ)ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕΣ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000,ΜΕ ΠΑΟ ΚΟΝΤΑ 9.000 ΜΕ ΑΕΚ 8.500...6.500 ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ..ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ..panetolikos83 έγραψε:pagouristan έγραψε: ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ Κ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΣΑ Μ ?ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ?ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ?ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ?ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ?ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟΙ Κ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ?ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ..ΠΟΣΟ...
ενταξει ρε εκτη δυναμη χαλαρωσε κι εσυ..
ηρθαν οι αρειανοι σου πηραν την κερκιδα στα γιαννενα, τα βαζελια γιαννιωτες πλακωνονταν με τους αριανους μεσα στο γηπεδο σου...
τα ειδαμε και τα δικα σου..
κοσμος λιγα πραγματα...μεχρι 6.500 σε ολα τα ματς, το ενα πεταλο αδειο και γεματο γηπεδο μονο με γαυρο..
σιγα το λαο..
στο ενα πεταλο οι φιλοξενουμενοι και το αλλο αδειο στους ζωσιμαδες...
7.500(χωρητικοτητα ζωσιμαδες) - 2.000 = 5.500
εκτος απο ενα ματς με γαυρο που ειχατε 7.500 ολα τα αλλα 5-5.500....
αυτοι ειστε..
παιζετε α εθνικη και εχετε 5.000 κοσμο.
αυτους τους μαζευα στη γ εθνικη.....
οσο για βαζελους κτλ. τα ειδε ολη η ελλαδα....
εριξα πολυ γελιο μολις εβλεπα στην τηλεοραση τα βαζελια να πλακωνονται
στους ζωσιμαδες (χαριλαου)........χαχχαχαχα
panetolikos83- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Τόπος : Αγρινιο
Ομάδα :
Ομάδα : Παναιτωλικος
ACAB
Registration date : 25/06/2010
Νομίζω ότι ο κόσμος του Πας έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν είναι 5000.
Τέσπα...
Τέσπα...
Centaur- Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα :
Registration date : 03/02/2010
Φίλε απο Αγρίνιο...
Αραξε στα κυβικά σου...τίποτα αλλο....
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009
Αρχίσαμε πάλι τα "είσαστε 5000, εμείς είμασταν στην Γ' 5500".
Ωραία, κι ο Ιωνικός στην Α' Πειραιά είχε 10.000, άρα σας τρώμε όλους.
Σοβαρευτείτε.
Αλλα είναι τα προβλήματα...
Ωραία, κι ο Ιωνικός στην Α' Πειραιά είχε 10.000, άρα σας τρώμε όλους.
Σοβαρευτείτε.
Αλλα είναι τα προβλήματα...
iason έγραψε:Φίλε απο Αγρίνιο...
δεν εχουμε ολοι τα ιδια κυβικα με το μπεο...
panetolikos83- Αριθμός μηνυμάτων : 318
Τόπος : Αγρινιο
Ομάδα :
Ομάδα : Παναιτωλικος
ACAB
Registration date : 25/06/2010
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ!!
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ!!
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ!!!
veteranos-6-- Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
» Austrian Boys : " ο χρόνος σας τελείωσε... "
» Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
» Πρωτάθλημα 08-09
» Πρωτάθλημα 2008-09
» Austrian Boys : " ο χρόνος σας τελείωσε... "
» Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ