Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

για το πρωταθλημα που τελειωσε..

+16
veteranos-6-
giorgos37
DIO
κεμπαπ-δοξαρα
coldlife
EUANDROSIPEIROS7
Centaur
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
PasGiannina
panetolikos83
austriakos_G1
sellos
pate
elvetos 14
iason
warriors1981
20 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Πήγαινε κάτω

για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Empty Απ: για το πρωταθλημα που τελειωσε..

Δημοσίευση από duhan Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 5:01

Morpheas έγραψε:Φίλε Αγρινιώτη δεν τα ξέρεις καλά...

3500 είχε με Θράσο υπό καταρακτώδη βροχή και ήταν η μόνη φορά που πέσαμε κάτω από 4500. Μέσο όρο είχαμε 5000 με 6000.....

Ελα πινοκιο, ο Τζεπετο σε ψαχνει.
duhan
duhan

Αριθμός μηνυμάτων : 1112
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 29/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Empty Απ: για το πρωταθλημα που τελειωσε..

Δημοσίευση από Centaur Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 8:07

duhan έγραψε:

3500 είχε με Θράσο υπό καταρακτώδη βροχή και ήταν η μόνη φορά που πέσαμε κάτω από 4500. Μέσο όρο είχαμε 5000 με 6000.....

.....είπε ο Βαρόνος Μινχάουζεν....
Centaur
Centaur

Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Registration date : 03/02/2010

Δημοσίευση από giorgos37 Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 8:07

panetolikos83 έγραψε:
giorgos37 έγραψε:
panetolikos83 έγραψε:

επισης το 75 που η ομαδα μου πηγε α εθνικη εσυ ησουν στην κουνια.. για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Icon_cool
αρα δεν εχεις αποψη..

Εγώ ήμουν στην κούνια, όμως εσύ στην κούνια μπήκες μια δεκαετία αργότερα, έτσι δεν είναι; Αρα αν δεν έχει η κούνια άποψη, αποκλείεται να έχει η σκέψη.
Τέλος πάντων, εγώ μίλησα για τη δεκαετία του 80 όταν εσύ ήσουν στην κούνια κι εγώ στα γήπεδα.
Επιμένω πάντως ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται.

ειπες οτι η ομαδα μου ηταν στα καλυτερα της τη δεκαετια του 80'..
και σου απαντησα οτι δεν ηταν τη δεκαετια του 80 αλλα τη δεκετια 70'..
για τα αλλα που ανεφερες δεν ειπα τιποτα.. για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Icon_cool

... και η δεκαετία του 60 ήταν καλύτερη από του 70. Οσο πίσω γυρίζεις, τόσο περισσότερο κόσμο βρίσκεις σε όλες τις ομάδες.
Τέλη του 80 αρχές 90 π.χ., ομάδες σαν τη Δόξα Βύρωνα είχαν 2000 κόσμο στο γήπεδο βρέξει χιονίσει.
Σήμερα λέμε ότι έχουν πολύ κόσμο οι ομάδες που μαζεύουν 5000.
Πριν 15 χρόνια, 5 χιλιάρικα τα έβρισκες παντού.
Σε 10 χρόνια έτσι όπως πάει το πράγμα θα λέμε ότι έχουν κόσμο οι ομάδες που μαζεύουν 2000 στο γήπεδο. Αν υπάρχουν βέβαια οι ομάδες μας και δεν τις έχει καταπιεί η μαρμάγκα των χρεών.

Κάποτε το εισιτήριο του γηπέδου είχε όσο ένα πακέτο τσιγάρα. Η τηλεόραση δεν έδειχνε παιχνίδια, το γήπεδο ήταν η πιο φθηνή διασκέδαση του κόσμου γι' αυτό και όλα τα γήπεδα ήταν γεμάτα.
Σήμερα ξέρουμε όλοι τι γίνεται, δεν είναι ανάγκη να τα γράψω

giorgos37

Αριθμός μηνυμάτων : 3712
Τόπος : Νεάπολη
Ομάδα : Ιωνικός
Registration date : 18/11/2008

http://www.rangers.gr

Δημοσίευση από panetolikos83 Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 9:11

giorgos37 έγραψε:
panetolikos83 έγραψε:
giorgos37 έγραψε:

Εγώ ήμουν στην κούνια, όμως εσύ στην κούνια μπήκες μια δεκαετία αργότερα, έτσι δεν είναι; Αρα αν δεν έχει η κούνια άποψη, αποκλείεται να έχει η σκέψη.
Τέλος πάντων, εγώ μίλησα για τη δεκαετία του 80 όταν εσύ ήσουν στην κούνια κι εγώ στα γήπεδα.
Επιμένω πάντως ότι τζάμπα κουβέντα γίνεται.

ειπες οτι η ομαδα μου ηταν στα καλυτερα της τη δεκαετια του 80'..
και σου απαντησα οτι δεν ηταν τη δεκαετια του 80 αλλα τη δεκετια 70'..
για τα αλλα που ανεφερες δεν ειπα τιποτα.. για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Icon_cool

... και η δεκαετία του 60 ήταν καλύτερη από του 70. Οσο πίσω γυρίζεις, τόσο περισσότερο κόσμο βρίσκεις σε όλες τις ομάδες.
Τέλη του 80 αρχές 90 π.χ., ομάδες σαν τη Δόξα Βύρωνα είχαν 2000 κόσμο στο γήπεδο βρέξει χιονίσει.
Σήμερα λέμε ότι έχουν πολύ κόσμο οι ομάδες που μαζεύουν 5000.
Πριν 15 χρόνια, 5 χιλιάρικα τα έβρισκες παντού.
Σε 10 χρόνια έτσι όπως πάει το πράγμα θα λέμε ότι έχουν κόσμο οι ομάδες που μαζεύουν 2000 στο γήπεδο. Αν υπάρχουν βέβαια οι ομάδες μας και δεν τις έχει καταπιεί η μαρμάγκα των χρεών.

Κάποτε το εισιτήριο του γηπέδου είχε όσο ένα πακέτο τσιγάρα. Η τηλεόραση δεν έδειχνε παιχνίδια, το γήπεδο ήταν η πιο φθηνή διασκέδαση του κόσμου γι' αυτό και όλα τα γήπεδα ήταν γεμάτα.
Σήμερα ξέρουμε όλοι τι γίνεται, δεν είναι ανάγκη να τα γράψω

ναι ρε φιλε σ αυτα δεν αντιλεγει κανενας..
ετσι ειναι.. μοντερνο ποδοσφαιρο..τηλεοραση, ακριβα εισιτηρια, αδεια γηπεδα..
ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη.
panetolikos83
panetolikos83

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Τόπος : Αγρινιο
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : Παναιτωλικος
ACAB
Registration date : 25/06/2010

Δημοσίευση από savas-pane Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:14

sellos έγραψε:
καπου διαβασα πως ο Παναι,φετος έπιασε κορυφη και εμεις πατο..
οποιος το εγραψε καλυτερα να το ξανα κοιταξει,σιγουρα δεν τιμαει την ομαδα του Παναιτωλικου αυτο..
Θεωρω πως (δυστυχως) εμεις δεν πιασαμε πατο φετος κι ο Παναι (ευτυχως ) δεν επιασε κορυφη..
Λεω δυστυχως,γιατι μακαρι να ήταν αυτος ο πατος..έχουμε δει και θα δουμε πολυ χειροτερα,φετος ηταν μια πολυ καλη παρουσια κοσμου με βαση και τα δεδομενα των καιρων..
Λεω ευτυχως γιατι αλοιμονο αν αυτη η φετινη παρουσια ειναι η κορυφη για μια ομαδα σαν τον Παναιτωλικο.

συμφωνω απολυτα φιλε sello....... για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Icon_wink
ο πας δεν επιασε πατο.....αν ειναι δυνατον...παρα πολυ καλοι ησασταν...
και για μας πως ειναι δυνατον καποιοι να θεωρουν οτι πιασαμε κορυφη φετος..... για το πρωταθλημα που τελειωσε.. - Σελίδα 5 Suspect
αυτη ειναι η κορυφη μας ρε μαγκες??? παλια δεν επεφτε καρφιτσα με μεγαλυτερη χωρητικοτητα και η 6 ηταν στον αερα 90 λεπτα....
savas-pane
savas-pane

Αριθμός μηνυμάτων : 872
Τόπος : Panetolikos pantou...
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : PANETOLIKOS
Registration date : 20/01/2010

Δημοσίευση από iason Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:45

Morpheas έγραψε:
duhan έγραψε:

.....είπε ο Βαρόνος Μινχάουζεν....

1001 + μια νύχτες του Βόλου..... :lolll:
iason
iason
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009