Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις
Σελίδα 21 από 40
Σελίδα 21 από 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
Στο σποδραμα γραφει απο χθες οτι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ο πολωνος και υπογραφει... οπου αλλου διαβασεις γραφουν οτι δεν υπογραφει επειδη δεν ικανοποιησε...
Στο ντραμαγκολ γραφει οτι ο Σοιλεδης παει λιβαδεια και στον πρωινο τυπο σημερα γραφει οτι ηδη ετοιμαζει βαλιτσες για Δοξα... Μιλαμε για "ειδησεις" ιδιας ημερας...
Να χ*σω μεσα τα ΜΜΠ μας (Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης) ... καλα εκανα τοσο καιρο και δεν διαβαζα τπτ...
Κατα τα αλλα ολα καλα... αλλα ρε Σαμιε να εμφανιζεσαι επισημα δυο φορες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα με το ιδιο τρεντι μπλουζακι δεν το περιμενα...
Στο ντραμαγκολ γραφει οτι ο Σοιλεδης παει λιβαδεια και στον πρωινο τυπο σημερα γραφει οτι ηδη ετοιμαζει βαλιτσες για Δοξα... Μιλαμε για "ειδησεις" ιδιας ημερας...
Να χ*σω μεσα τα ΜΜΠ μας (Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης) ... καλα εκανα τοσο καιρο και δεν διαβαζα τπτ...
Κατα τα αλλα ολα καλα... αλλα ρε Σαμιε να εμφανιζεσαι επισημα δυο φορες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα με το ιδιο τρεντι μπλουζακι δεν το περιμενα...
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
Sir George ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ(ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΟΞΑΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΕ)...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
Sir George έγραψε:Στο σποδραμα γραφει απο χθες οτι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ο πολωνος και υπογραφει... οπου αλλου διαβασεις γραφουν οτι δεν υπογραφει επειδη δεν ικανοποιησε...
ΚΑΙ Η ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΛΩΡΩΝΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΖΙΝΣΚΙ....
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
χρονια πολλα και απο μενα ΜΑΥΡΑΕΤΕ!!οτι επιθυμεις,υγεια και επιτυχιες στην ΔΟΞΑ!
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Να βαλω και εγω κατι στο μιξερ με τα μεταγραφικα
Ψηλά στη λίστα ο Βάντερσον
Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να χάθηκε για τη δραμινή ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει δανεικός στο Λεβαδειακό, αλλά ο Σάμιος δεν χαλιέται. Και έχει το λόγο του. Η ποδοσφαιρική καψούρα του μεγαλομετόχου της Δόξας είναι ο 16χρονος Βάντερσον που την περσινή χρονιά ήταν ο πολυτιμότερος στην ομάδα των νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έχει συλλέξει τις πληροφορίες του, τον θέλει ο Γρηγορίου και εφόσον καταφέρει και τον φέρει στη Δράμα θα έχει αποκτήσει νιάτα, ταχύτητα και βραζιλιάνικο ταπεραμέντο. Η μάχη είναι σκληρή με τον Πανσερραϊκό που πιθανότατα θα πουλήσει τον Παπάζογλου στους ερυθρόλευκους και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ζητήσει τον βραζιλιάνο δεξιό χαφ. Ο Σάμιος δίνει σκληρή μάχη για τον πάρει δανεικό από το λιμάνι.
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1598
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SIR GEORGE
Ψηλά στη λίστα ο Βάντερσον
Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να χάθηκε για τη δραμινή ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει δανεικός στο Λεβαδειακό, αλλά ο Σάμιος δεν χαλιέται. Και έχει το λόγο του. Η ποδοσφαιρική καψούρα του μεγαλομετόχου της Δόξας είναι ο 16χρονος Βάντερσον που την περσινή χρονιά ήταν ο πολυτιμότερος στην ομάδα των νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έχει συλλέξει τις πληροφορίες του, τον θέλει ο Γρηγορίου και εφόσον καταφέρει και τον φέρει στη Δράμα θα έχει αποκτήσει νιάτα, ταχύτητα και βραζιλιάνικο ταπεραμέντο. Η μάχη είναι σκληρή με τον Πανσερραϊκό που πιθανότατα θα πουλήσει τον Παπάζογλου στους ερυθρόλευκους και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ζητήσει τον βραζιλιάνο δεξιό χαφ. Ο Σάμιος δίνει σκληρή μάχη για τον πάρει δανεικό από το λιμάνι.
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1598
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SIR GEORGE
Sami- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιδες Να ειστε καλα και εσεις οτι επιθυμειτε να το παθετε
ΔΟΞΑ ΛΟΞΑ
ΔΟΞΑ ΛΟΞΑ
Ομάδα :
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΛΠΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΝΟΩ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ),ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ.ΜΙΚΡΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ.
ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (Π,Χ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ Γ.Σ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΗ Η 2Α ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ) ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ κ.ΣΑΜΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΧΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΣΘΕΩΡΑΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΦΥΧΤΕΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.
ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (Π,Χ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ Γ.Σ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΗ Η 2Α ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ) ΑΛΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ κ.ΣΑΜΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΧΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΣΘΕΩΡΑΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 1Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΦΥΧΤΕΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ'' ?
Ομάδα :
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.........ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.....ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΑ ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.........ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΟΞΑΡΑ..................
ΥΓ. ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ.......... ΧΑΝΕΙΣ............... ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΥΓ. ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ.......... ΧΑΝΕΙΣ............... ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
TO OTI ZHTA 3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ,ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ, ΤΟΥ "ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΝΙΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ :1)ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΜΕ ΧΡΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,2) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΤΣ,ΙΣΩΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ), ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΟΡΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ(ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ).ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:1)OTI OI ΠΑΝΙΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ(ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ),2) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 4-10 ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ,3)ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE Η' ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΛΕΩ, ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ TOΣΟ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OPTIMUM.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΗΜΑ.Η ΔΗΛΩΣΗ " ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ", ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ; ΘΥΡΑ 5-6,ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ, ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ.
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΛΟΡΙΔΗ, ΤΟΥ "ΣΦΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΝΙΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ :1)ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΜΕ ΧΡΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ,2) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΤΣ,ΙΣΩΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ), ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΟΡΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ(ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ).ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:1)OTI OI ΠΑΝΙΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ(ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ),2) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 4-10 ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ,3)ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE Η' ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΛΕΩ, ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ TOΣΟ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ OPTIMUM.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΗΜΑ.Η ΔΗΛΩΣΗ " ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ", ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΟΞΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ; ΘΥΡΑ 5-6,ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ, ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
SONICPUNK 4 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.........ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.....ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΑ ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.........ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΔΟΞΑΡΑ..................
Α ΡΕ SONIC PAT,(PAT ΑΠΟ PATOS) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ JAMES ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΖΥΜΑΡΟΥΛΗ(ΣΟΥΛΗ Ή ΣΟΥΛΟΒΟΔΗΣ),ΣΤΟΝ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ (ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ )ΣΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΣΟΝΙΚ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΝ ΛΑΝΤΕΝ (ΑΠΟ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ.
Ομάδα :
ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΡ ΤΖΟΡΤΖ...
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
DOXARAS4 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ?ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΗΓΗ ΓΕΛΙΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΤΥΛΙΑΣΩ ΑΜΕΣΑ
ΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ....ΣΟΥΛΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ?ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟ?
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΕΤΟΥΡΙΑ,ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ.
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:DOXARAS4 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ?ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΗΓΗ ΓΕΛΙΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΤΥΛΙΑΣΩ ΑΜΕΣΑ
ΑΑΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ....ΣΟΥΛΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ?ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΛΠΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟ?
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΕΤΟΥΡΙΑ,ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ.
ευχαριστω πολυ μπόιδες, ... Σακη το ξερω οτι θα φαω καλα, φοβαμαι να μην βαρυστομαχιασω μονο
Ομάδα :
Χρονια πολλα sir.........
Xρονια καλα χρονια τρελα κ ασπρομαυρα.......
ΔΟΞΑΡΑ κ στην ακρη της γης...........
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
MYKONOS έγραψε:Χρονια πολλα sir.........
Να'σαι καλα ρε τρελε... μου μοστραρισες και τη φωτο απο το Λανταν και θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια ... και ειδικα την τραυματικη εμπειρια με την Κασσανδρα που την "εζησα" ραδιοφωνικα μετα-τρελων παρεμβολων
Βαλε τη σημαια στο ρολοι ρε να γουσταρουμε
Ομάδα :
DOXA DRAMAS LONDON CLUB ΛΕΜΕ!! Αρσεναλ και μαλακιες....
Ομάδα :
Sir George έγραψε:MYKONOS έγραψε:Χρονια πολλα sir.........
Να'σαι καλα ρε τρελε... μου μοστραρισες και τη φωτο απο το Λανταν και θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια ... και ειδικα την τραυματικη εμπειρια με την Κασσανδρα που την "εζησα" ραδιοφωνικα μετα-τρελων παρεμβολων
Βαλε τη σημαια στο ρολοι ρε να γουσταρουμε
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ.
ΑΥΤΟΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛ ΛΑΝΤΕΝ ΛΕΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ?
ΑΣΧΕΤΟ...ΘΕΛΩ ΒΑΝΤΕΛΣΟΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΧΑΦ.ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΡΑΖΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.
Ομάδα :
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
ΕΛΠΙΖΩ Η ΦΙΛΙΑ ΣΑΜΙΟΥ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑΤΖΗ.
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ?Ο ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ,Ο ΦΕΤΦΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΜΙΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10'ΕΤΙΕΣ 50-60 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ?Ο ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ,Ο ΦΕΤΦΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ.ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΜΙΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10'ΕΤΙΕΣ 50-60 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
Ομάδα :
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΗΔΗ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ......
ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.....
ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ.....
ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ....
ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.....
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ , Κ ΕΝΩ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 4ΑΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.....
''ΚΟΟΥΤΣ,ΣΤΑ @@ ΜΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ.....
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ???
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ.....
ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΣΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.....
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.....
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ......
ΜΗΛΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.....
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ......
Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.....
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΑΝ ΒΓΩ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ....
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ......
ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟ Κ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ............
المجد
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ......
ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.....
ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ.....
ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ....
ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.....
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ , Κ ΕΝΩ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΑ ΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 4ΑΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.....
''ΚΟΟΥΤΣ,ΣΤΑ @@ ΜΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ.....
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ???
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ.....
ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΣΑ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.....
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.....
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ......
ΜΗΛΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.....
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ......
Κ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.....
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΑΝ ΒΓΩ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ....
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ......
ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟ Κ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ............
المجد
MYKONOS- Αριθμός μηνυμάτων : 207
Τόπος : HAE Dubai
Ομάδα :
Registration date : 25/10/2009
Φρεσκα νεα!
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17765:2010-07-22-14-31-50&catid=130:2008-09-01-12-46-43&Itemid=408
Πήρε Βρέντζο η Δόξα |
Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2010 17:14 |
Αίσιο τέλος και για την απόκτηση του Αγγελου Βρέντζου για τη Δόξα Δράμας, με τον πρώην παίκτη της Βέροιας να περνά με επιτυχία τα εργομετρικά και να υπογράφει για ένα χρόνο. Η Δόξα συνεχίζει έτσι την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, ενώ δοκιμάζει και έναν Αφρικανό μέσο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ταυτότητά του. |
Ομάδα :
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
Ομάδα :
Παιδια τον Χαραλαμπιδη τον αρτοποιο τον θυμαστε εναν απο τους πολλους που περασαν και δεν αγκουμπισαν περιση.Πηρε τον Ιωνκο Αντε να δουμε τη κουμαση ειναι και του λογου του!!
Ομάδα :
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.
ΧΕΙΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.
ΧΕΙΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΣ.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
Σελίδα 21 από 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]