Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
+47
Nikaia
rangers3
giorgos37
DoxaΘΥΡΑ4
$tef-Pierikos
STAR
morfi
spk
doxa_re
OK VERIA
Sir George
animals4
miazwipierikos
πάμμαχον
sellos
gourou1980
duan
Sami
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
mpampino
Stef-Pierikos
pasas4
Gi0`
Serraios-5-
fumangus
DOXAMILTOS
MYKONOS
rebels agia marina
ΨΥΧΟ
Centaur
vsoulis
gatzilakis
SONICPUNK 4
burgos
PasGiannina
GLORY 4
coldlife
DOXARAS4
mavraetos_4
COOPER 14
apaixtos
κεμπαπ-δοξαρα
Michael
BadBoyG4
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
monoDOXA!!!
mario4
51 απαντήσεις
Σελίδα 30 από 40
Σελίδα 30 από 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Απ: Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ OFF POST
doxa_re- Αριθμός μηνυμάτων : 174
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009
ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΙΠΕ.
ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Η Π...........ΝΑ Ο KONTOGLORΙΔΗΣ. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟGLORΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ 6 ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;
ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Η Π...........ΝΑ Ο KONTOGLORΙΔΗΣ. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟGLORΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ 6 ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
doxa_re έγραψε:ΩΩΩ ΑΓΙΑΞΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΤΣΑΦ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΞΥΛΟ Σ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
ΓΙΑΤΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΟΥΣΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ.
ΕΚΕΙ ΡΕ Π... ΔΕΣ ΒΡΩΜ......ΤΟΙ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...
ΕΠΑΙΖΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΙΑΞ. ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ...
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ ΜΑΣ. ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΟΞΑΙΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΒΑΖΕΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΑΕΚ, ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΛΠ...
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ 'ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ' (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...) ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΗ 'ΔΥΝΑΜΗ', ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΔΟΞΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ...ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΦΤΑΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΜΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΡΕΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ 'ΟΝΕΙΡΟ' ΤΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 'ΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ?' ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 1000 ΔΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ 'ΒΑΛΛΕΙΣ'??? ΕΙΝΑΙ 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΠΟΙΑΝΟΥ? ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ???? ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΔΑΚΙΑ, ΚΙΣΙΔΑΚΙΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΚΙΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΙΑ, ΚΛΠ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ-ΡΟΔΟ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ. 100 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ', ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ (ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΗ ΔΟΞΑΙΟΥ, ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ 'ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ' ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ????????
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
Σωστη η αναλυση του Δοξαρα για το θεμα του μπαοκ κι εγω με τον αγιαξ ημουν αλλα δεν χρειαζεται να τους προκαλουμε συνεχεια και ειδικα σ'ενα παιχνιδι με μια ξενη ομαδα γιατι καπου εδω θα χασουμε και το δικιο μας και δεν θα εχουν αδικο αν λενε οτι εχουμε κομπλεξ κατωτεροτητας μαζι τους...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
vsoulis έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Ο DXL ΗΤΑΝ ΑΕΚΤΣΗΣ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 'ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...' ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ??? ΠΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ...ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΕΙΘΑ ΤΟΝ 75 ΧΡΟΝΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ...
ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΑ'. JUST MY 2 CENTS...
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
http://news247.gr/ellada/epitheseis_se_ollandoys.449528.html
παοκτσηδες μακεδονες.....χα χα μας εχετε ξεφτιλισει ρε......αντε σεντονακι αυριο να αγορασετε απο το παζαρι.......
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ............
παοκτσηδες μακεδονες.....χα χα μας εχετε ξεφτιλισει ρε......αντε σεντονακι αυριο να αγορασετε απο το παζαρι.......
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ............
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
vsoulis έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Στο ΟΑΚΑ αποκλειεται να γινει αγωνας πριν το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι της ΑΕΚ...δεν το κανουν καλυτερα στην Δραμα?
morfi- Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
morfi έγραψε:vsoulis έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Στο ΟΑΚΑ αποκλειεται να γινει αγωνας πριν το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι της ΑΕΚ...δεν το κανουν καλυτερα στην Δραμα?
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω σιγα να μην καταδεκτουν τα ψωνια να ανεβουν εδω πανω!!!Σε καμια Ριζουπολη η καπου εκει γυρω θα γινει
Sami- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΡΑ
Registration date : 03/07/2010
Μέσα στη Δράμα ήμουν. Δεν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Και χειροκρότησα απλά τα γκολ του Άγιαξ. Δε μίλησα. Αυτό με πειράζει. Μέσα στην πόλη μου έχω περισσότερους αντιπάλους παρά φίλους. Γιατί οι Μπαοκτζήδες για μένα είναι εχθροί της Δόξας.
Τέλος πάντων... Άσχετο... Αυτόν τον Suarez δε μπορεί να μας τον φέρει ο Πρόεδρας?
Τέλος πάντων... Άσχετο... Αυτόν τον Suarez δε μπορεί να μας τον φέρει ο Πρόεδρας?
doxa_re- Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 26/09/2009
Ποτε παιζεται με τα χανουμια?Να δωσω το παρον με τη Δοξαρα!
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
Sami έγραψε:morfi έγραψε:vsoulis έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω σιγα να μην καταδεκτουν τα ψωνια να ανεβουν εδω πανω!!!Σε καμια Ριζουπολη η καπου εκει γυρω θα γινει
Θα δειξει.....κατσε να γινει πρωτα...
Ασχετο,για οσους εχουν fb!
https://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Drama-Greece/DOXA-DRAMAS-1918/137862777218?ref=sgm&__a=4&ajaxpipe=1
Ομάδα :
coldlife έγραψε:Ποτε παιζεται με τα χανουμια?Να δωσω το παρον με τη Δοξαρα!
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο λενε για 13-14 του μηνα η λιγο ποιο μετα 18-19!
Ομάδα :
Φέρε το Σουμπίνιο να τρελαθώ!
Στη Δράμα προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους για τα υπόλοιπα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα ώστε να συμπληρωθεί το φετινό παζλ και ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Αθανάσιος Σάμιος φαίνεται ότι κρατάει το καλό για το τέλος. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής συναντήθηκε χθες με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του τόνισε ότι “θέλουμε να βοηθήσουμε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η Δόξα” και εκτός από τη λίστα με τους υπό παραχώρηση Κατσικογιάννη, Νικλησιώτη, Βασιλόγιαννη και Σταμόγιαννο υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός στους μαυραετούς και ο Σουμπίνιο μόλις αποκτηθεί! Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος είναι θέμα χρόνου να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός από τον Εθνικό, αλλά στη θέση του οι ερυθρόλευκοι έχουν Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Ντουντού και έρχονται άλλοι δύο μουντιαλικοί χαφ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουμπίνιο θα παραχωρηθεί δανεικός για να έχει παιχνίδια στα πόδια του και η καλύτερη λύση είναι να δοθεί στο αδερφικό φίλο Αθανάσιο Σάμιο που επέλεξε για προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τελευταίος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τον Σουμπίνιο από την περσινή τους συνεργασία και μαζί του μπορεί να αναδειχθεί ξανά ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Β' εθνικής. Είναι πραγματικά ο μέσος που έλειπε από την περσινή, αλλά και τη φετινή Δόξα. Παίζει σαν επιτελικός χαφ στο σχηματισμό 4-2-3-1, αλλά και στο αριστερό άκρο στο 4-3-3. Βλέπει γήπεδο, έχει πάσα διαβήτη, δυνατό μακρινό σουτ και καλά χτυπήματα από φάουλ. Ενδεχόμενη απόκτηση του είναι αλήθεια ότι μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας, αλλά δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια τούτη την περίοδο, αλλά μόνο σκληρή δουλειά και καλά αποδυτήρια. Όλοι μαζί ενωμένοι για το στόχο που είναι να πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά η ομάδα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φίλαθλοι στο ταξίδι που ξεκινάει σε ένα μήνα είναι έτοιμοι να απολαύσουν καλό ποδόσφαιρο και πολλές νίκες. Που θα οδηγήσει το φετινό ταξίδι θα το μάθουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά αυτό που δεν χρειάζεται η Δόξα είναι να ασκηθεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση. Χαμηλοί τόνοι και εμπιστοσύνη στην ομάδα που δημιουργείται από την αρχή με τον 38χρονο Αθηναίο τεχνικό να βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας και να έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να πλάσει αυτό που ονειρεύεται ο ίδιος και ο κόσμος της δραμινής ομάδας.
Πρεμιέρα φιλικών με τον Ιωνικό
Η ώρα του πρώτου φιλικού για τη Δόξα Δράμας έφτασε. Οι μαυραετοί θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στις 18.30 την ομάδα του Ιωνικού στο αθλητικό κέντρο της Κουτσούφλιανης και ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες του μετά 23 ημέρες προετοιμασίας. Ο 38χρονος Αθηναίος τεχνικός δίνει τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπονήσεις κι αυτό που έχει σημασία αυτή την περίοδο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας από τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν όλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι φίλοι της Δόξας θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των μαυραετών που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους δεκαπέντε (Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Καρακώστας, Βέρτζος, Λίμα Σάντος, Μοσχάκης, Καρλόπουλος, Χατζηπαντελίδης, Μανουσαρίδης, Κεϊτά, Κάπελ, Μελισσόπουλος και Σουτζόγλου) και έπεται συνέχεια… Το χθεσινό πρόγραμμα της προετοιμασίας περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Το πρωί είχε βάρη και το απόγευμα η καταρακτώδη βροχή που μετέτρεψε το γήπεδο σε βούρκο οδήγησε τον Γρηγορίου να αλλάξει τα σχέδια του με τρέξιμο σε γήπεδο 5Χ5 και ασκήσεις στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.
Διοικητικό συμβούλιο και προπονητικό
Υπό το βλέμμα του Αθανάσιου Σάμιου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό φιλικό με τον Ιωνικό. Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας βρέθηκε στη Δράμα, όπου είχε συνάντηση με τους συνεργάτες τους και το θέμα που κυριάρχησε ήταν να βρεθεί ο χώρος για την ανέγερση προπονητικού κέντρου. Μετά την απόσυρση της πρότασης για τα στρέμματα στους Σιταγρούς, ο Πειραιώτης εφοπλιστής βρίσκεται στην αναζήτηση για το χώρο που θα επιλεγεί για να χτιστεί το “σπίτι” της Δόξας. Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τους μαυραετούς και στο επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις για τις χορηγίες, τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημίσεις και την μπουτίκ της ομάδας με τα νέα προϊόντα.
Χάθηκε ο Γιαχάγια κοιτάζει Ματεμντζίδη
Παρελθόν αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Σεϊντού Γιαχάγια από την ΑΕΚ. Ο Γκανέζος μέσος που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στην περσινή προετοιμασία, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν ήθελε να δοθεί ξανά δανεικός (μετά τη θητεία του στην Αναγέννηση Καρδίτσας) και κατόπιν συζητήσεων με τη διοίκηση επήλθε η συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που κανονικά έληγε το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γιαχάγια είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Σούπερ λίγκας και του εξωτερικού με τη Δόξα να παρακολουθεί έχοντας πλέον λίγες πιθανότητες να τον αποκτήσει. Από τους παίκτες που ζήτησε ο Σάμιος από τον Γκρέταρσον είναι ο Σπύρος Ματεντζίδης, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες από τον Πανθρακικό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραχωρηθεί δανεικός, όπως και οι Κουτρομάνος και Αργυρίου που παίζουν στη δεξιά πλευρά της άμυνας όπου έχουν αποκτηθεί οι Χατζηζήσης και Μπαξεβανίδης.
Περιμένουν τον Μπάγεβιτς για τον Αγκιριμπά
Μπορεί να μην πήρε μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Αυστραλία ο Τζόσεφ Αγκιριμπά, αλλά δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα και καθημερινά έκανε προπονήσεις. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος δοκιμάζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει αν αποκτηθεί ή όχι. Αν ο Αγκιριμπά πείσει τον Σερβοέλληνα τεχνικό, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο και θα παραχωρηθεί δανεικός με τη Δόξα να έχει αποκτήσει προβάδισμα μετά τη συνάντηση του Σάμιου με τον Γκρέταρσον στη Γλυφάδα.
Πλησιάζει ο Τσερκέζος στην Καρδίτσα
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίστας. Ο Δραμινός αμυντικός που κέρδισε την προσφυγή από τον Ιωνικό περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προτάθηκε από τη νέα διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας.
Η κλήρωση της Β’ Εθνικής στην ΕΤ3
Η ΕΤ3 θα μεταδώσει την κλήρωση της Β’ Εθνικής που θα γίνει στις 23 Αυγούστου (Δευτέρα), στις 19.00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το τρίτο κρατικό κανάλι θέλει να συνεχίσει και τις μεταδόσεις αγώνων τη νέα σεζόν (το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 12 Σεπτεμβρίου), αλλά αυτό είναι κάτι που θα καθυστερήσει λίγο να ξεκαθαρίσει
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1637#
Στη Δράμα προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους για τα υπόλοιπα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα ώστε να συμπληρωθεί το φετινό παζλ και ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Αθανάσιος Σάμιος φαίνεται ότι κρατάει το καλό για το τέλος. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής συναντήθηκε χθες με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του τόνισε ότι “θέλουμε να βοηθήσουμε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η Δόξα” και εκτός από τη λίστα με τους υπό παραχώρηση Κατσικογιάννη, Νικλησιώτη, Βασιλόγιαννη και Σταμόγιαννο υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός στους μαυραετούς και ο Σουμπίνιο μόλις αποκτηθεί! Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος είναι θέμα χρόνου να τον αγοράσει ο Ολυμπιακός από τον Εθνικό, αλλά στη θέση του οι ερυθρόλευκοι έχουν Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Ντουντού και έρχονται άλλοι δύο μουντιαλικοί χαφ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουμπίνιο θα παραχωρηθεί δανεικός για να έχει παιχνίδια στα πόδια του και η καλύτερη λύση είναι να δοθεί στο αδερφικό φίλο Αθανάσιο Σάμιο που επέλεξε για προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τελευταίος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τον Σουμπίνιο από την περσινή τους συνεργασία και μαζί του μπορεί να αναδειχθεί ξανά ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Β' εθνικής. Είναι πραγματικά ο μέσος που έλειπε από την περσινή, αλλά και τη φετινή Δόξα. Παίζει σαν επιτελικός χαφ στο σχηματισμό 4-2-3-1, αλλά και στο αριστερό άκρο στο 4-3-3. Βλέπει γήπεδο, έχει πάσα διαβήτη, δυνατό μακρινό σουτ και καλά χτυπήματα από φάουλ. Ενδεχόμενη απόκτηση του είναι αλήθεια ότι μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας, αλλά δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια τούτη την περίοδο, αλλά μόνο σκληρή δουλειά και καλά αποδυτήρια. Όλοι μαζί ενωμένοι για το στόχο που είναι να πάει καλύτερα από την περσινή χρονιά η ομάδα. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φίλαθλοι στο ταξίδι που ξεκινάει σε ένα μήνα είναι έτοιμοι να απολαύσουν καλό ποδόσφαιρο και πολλές νίκες. Που θα οδηγήσει το φετινό ταξίδι θα το μάθουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά αυτό που δεν χρειάζεται η Δόξα είναι να ασκηθεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση. Χαμηλοί τόνοι και εμπιστοσύνη στην ομάδα που δημιουργείται από την αρχή με τον 38χρονο Αθηναίο τεχνικό να βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας και να έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να πλάσει αυτό που ονειρεύεται ο ίδιος και ο κόσμος της δραμινής ομάδας.
Πρεμιέρα φιλικών με τον Ιωνικό
Η ώρα του πρώτου φιλικού για τη Δόξα Δράμας έφτασε. Οι μαυραετοί θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη στις 18.30 την ομάδα του Ιωνικού στο αθλητικό κέντρο της Κουτσούφλιανης και ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες του μετά 23 ημέρες προετοιμασίας. Ο 38χρονος Αθηναίος τεχνικός δίνει τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπονήσεις κι αυτό που έχει σημασία αυτή την περίοδο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας από τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν όλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι φίλοι της Δόξας θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των μαυραετών που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους δεκαπέντε (Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Καρακώστας, Βέρτζος, Λίμα Σάντος, Μοσχάκης, Καρλόπουλος, Χατζηπαντελίδης, Μανουσαρίδης, Κεϊτά, Κάπελ, Μελισσόπουλος και Σουτζόγλου) και έπεται συνέχεια… Το χθεσινό πρόγραμμα της προετοιμασίας περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Το πρωί είχε βάρη και το απόγευμα η καταρακτώδη βροχή που μετέτρεψε το γήπεδο σε βούρκο οδήγησε τον Γρηγορίου να αλλάξει τα σχέδια του με τρέξιμο σε γήπεδο 5Χ5 και ασκήσεις στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.
Διοικητικό συμβούλιο και προπονητικό
Υπό το βλέμμα του Αθανάσιου Σάμιου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό φιλικό με τον Ιωνικό. Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας βρέθηκε στη Δράμα, όπου είχε συνάντηση με τους συνεργάτες τους και το θέμα που κυριάρχησε ήταν να βρεθεί ο χώρος για την ανέγερση προπονητικού κέντρου. Μετά την απόσυρση της πρότασης για τα στρέμματα στους Σιταγρούς, ο Πειραιώτης εφοπλιστής βρίσκεται στην αναζήτηση για το χώρο που θα επιλεγεί για να χτιστεί το “σπίτι” της Δόξας. Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τους μαυραετούς και στο επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις για τις χορηγίες, τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημίσεις και την μπουτίκ της ομάδας με τα νέα προϊόντα.
Χάθηκε ο Γιαχάγια κοιτάζει Ματεμντζίδη
Παρελθόν αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Σεϊντού Γιαχάγια από την ΑΕΚ. Ο Γκανέζος μέσος που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στην περσινή προετοιμασία, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν ήθελε να δοθεί ξανά δανεικός (μετά τη θητεία του στην Αναγέννηση Καρδίτσας) και κατόπιν συζητήσεων με τη διοίκηση επήλθε η συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που κανονικά έληγε το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γιαχάγια είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Σούπερ λίγκας και του εξωτερικού με τη Δόξα να παρακολουθεί έχοντας πλέον λίγες πιθανότητες να τον αποκτήσει. Από τους παίκτες που ζήτησε ο Σάμιος από τον Γκρέταρσον είναι ο Σπύρος Ματεντζίδης, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες από τον Πανθρακικό. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραχωρηθεί δανεικός, όπως και οι Κουτρομάνος και Αργυρίου που παίζουν στη δεξιά πλευρά της άμυνας όπου έχουν αποκτηθεί οι Χατζηζήσης και Μπαξεβανίδης.
Περιμένουν τον Μπάγεβιτς για τον Αγκιριμπά
Μπορεί να μην πήρε μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Αυστραλία ο Τζόσεφ Αγκιριμπά, αλλά δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα και καθημερινά έκανε προπονήσεις. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος δοκιμάζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει αν αποκτηθεί ή όχι. Αν ο Αγκιριμπά πείσει τον Σερβοέλληνα τεχνικό, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο και θα παραχωρηθεί δανεικός με τη Δόξα να έχει αποκτήσει προβάδισμα μετά τη συνάντηση του Σάμιου με τον Γκρέταρσον στη Γλυφάδα.
Πλησιάζει ο Τσερκέζος στην Καρδίτσα
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίστας. Ο Δραμινός αμυντικός που κέρδισε την προσφυγή από τον Ιωνικό περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προτάθηκε από τη νέα διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας.
Η κλήρωση της Β’ Εθνικής στην ΕΤ3
Η ΕΤ3 θα μεταδώσει την κλήρωση της Β’ Εθνικής που θα γίνει στις 23 Αυγούστου (Δευτέρα), στις 19.00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το τρίτο κρατικό κανάλι θέλει να συνεχίσει και τις μεταδόσεις αγώνων τη νέα σεζόν (το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 12 Σεπτεμβρίου), αλλά αυτό είναι κάτι που θα καθυστερήσει λίγο να ξεκαθαρίσει
http://www.dramagoal.gr/news_details.php?id=1637#
Ομάδα :
Μπράβο η Δόξα σχέσεις με Μαρινάκη........................
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ρε john μας κοροιδευεις ??? Σου εστειλα πρωσοπικο μηνημα και σου ειπα να αλλαξεις την φωτο σου γιατι το σχεδιο τα εκανα πρωσοπικα εγω και ειναι δικο μας !!! Εχουμε και αλλα ανεβασμενα !!! Ψυρισε κανενα
BadBoyG4- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009
Την άλλαξα άν και δεν κατάλαβα το λόγο!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Sami έγραψε:coldlife έγραψε:Ποτε παιζεται με τα χανουμια?Να δωσω το παρον με τη Δοξαρα!
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο λενε για 13-14 του μηνα η λιγο ποιο μετα 18-19!
19 δεν παιζει!εχει europa league...
Ομάδα :
Το θέμα με τον πάοκ έχει χεστεί. Πλέον κοντέβει να γίνει ψύχωση σε κάποιους πιτσιρικάδες. Πιο πολύ φωνάζουν "γαμιέται ο παοκ" παρά "Δοξα ολέ". Κάποια πράγματα δεν είναι καλό να γράφονται εδω μέσα, αλλα αυτό πια ξεπερνά και το κόμπλεξ. Και στρατηγικά να το δεις λάθος είναι. Αλλα πάνω απο όλα είμαστε Δόξα. Απο κει και πέρα με τον πάοκ δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σαν ιδεολογία. Εγώ προσωπικά είμαι εξίσου αντιαεκ, αντιάρης και αντιπάοκ. Το πρόβλημα το έχουμε 1ον με κάποιους κομπλεξικούς γενίτσαρους που νομίζουν πως αμα είναι μόνο παοκ και πολεμάν τη Δόξα, οι χουλιγκανοπατέρες της Θεσσαλονίκης θα τους δώσουν εύσημα και 2ον με το δημοσιογραφικό και εν γένει σύστημα της Θεσσαλονίκης που έχει ΕΠΙΒΑΛΕΙ τον παοκ σαν χούντα, σαν την μια μοναδική και απολυτη δύναμη της βόρειας Ελλάδας που έχει και δευτερευόντως τον αρη σαν συμπλήρωμα για αυτούς που είναι αντιδραστικοί και δεν θέλουν να γίνουν παοκ. Δηλαδή αμα είσαι βορειοελλαδίτης ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παοκ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ αρης.
Άρα το πρόβλημα είναι 1ον με τους "δραμινούς" κομπλεξικούς και 2ον με το σύστημα της Β. Ε΄λλάδας. Απο κει και πέρα σαν ιδεολογία ο πάοκ με λέει ότι με λέει ο ολυμπιακός και η αεκ. Δηλαδή μια ομάδα που εκφράζει κάποια πράγματα και εχει καταντήσει μαντρί.
Άρα το πρόβλημα είναι 1ον με τους "δραμινούς" κομπλεξικούς και 2ον με το σύστημα της Β. Ε΄λλάδας. Απο κει και πέρα σαν ιδεολογία ο πάοκ με λέει ότι με λέει ο ολυμπιακός και η αεκ. Δηλαδή μια ομάδα που εκφράζει κάποια πράγματα και εχει καταντήσει μαντρί.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
john gate-5- έγραψε:Μπράβο η Δόξα σχέσεις με Μαρινάκη........................
Ποιό είναι το πρόβλημα; Άμα και όταν κάτσουμε να στηθούμε τότε ας μας λιθοβολήσεται ομαδικώς. Μέχρι τότε, οι σχέσεις με "μεγάλες" ομάδες είναι θεμιτές.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Σωστότατος!fumangus έγραψε:Το πρόβλημα το έχουμε 1ον με κάποιους κομπλεξικούς γενίτσαρους που νομίζουν πως αμα είναι μόνο παοκ και πολεμάν τη Δόξα, οι χουλιγκανοπατέρες της Θεσσαλονίκης θα τους δώσουν εύσημα και 2ον με το δημοσιογραφικό και εν γένει σύστημα της Θεσσαλονίκης που έχει ΕΠΙΒΑΛΕΙ τον παοκ σαν χούντα, σαν την μια μοναδική και απολυτη δύναμη της βόρειας Ελλάδας που έχει και δευτερευόντως τον αρη σαν συμπλήρωμα για αυτούς που είναι αντιδραστικοί και δεν θέλουν να γίνουν παοκ. Δηλαδή αμα είσαι βορειοελλαδίτης ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παοκ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ αρης.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
apaixtos έγραψε:http://dramagoal.gr/news_details.php?id=1638
Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....πρωτη νικη για φετος εστω και σε φιλικο.....
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
ΗΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΔΑ:
ΘΕΤΙΚΑ
1)ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΠΑΚ Κ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΜΠΑΚΑΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
2)ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΓΙΑ 20' ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
3)ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ (ΛΙΜΑ,ΜΑΝΟΥ) 15 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ
4)ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΚΗ,ΡΟΥΤΣΗ,ΒΕΡΤΖΟ,ΚΑΤΑΚΩΣΤΑ
5)Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3'' ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
6)2-3 ΙΣΑΞΙΟΙ Ή ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΜΑΤΖΗΔΕΣ
6)ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΔΟΞΑΙΟΙ.ΕΓΩ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΕΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΣΑΜΙΟΥ 48 ΑΤΟΜΑ.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1)ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΠΕΡ (ΠΛΗΝ ΠΑΚΑΛΤΣΗ)
2)ΚΕΙΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ 90' ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ.
3)ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΒΛ.ΣΟΥΜΠΙ).
4)ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟ.Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.
ΘΕΤΙΚΑ
1)ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΠΑΚ Κ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΜΠΑΚΑΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
2)ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΓΙΑ 20' ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
3)ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ (ΛΙΜΑ,ΜΑΝΟΥ) 15 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ
4)ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΚΗ,ΡΟΥΤΣΗ,ΒΕΡΤΖΟ,ΚΑΤΑΚΩΣΤΑ
5)Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3'' ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
6)2-3 ΙΣΑΞΙΟΙ Ή ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΡΜΑΤΖΗΔΕΣ
6)ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΔΟΞΑΙΟΙ.ΕΓΩ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΕΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΣΑΜΙΟΥ 48 ΑΤΟΜΑ.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
1)ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΠΕΡ (ΠΛΗΝ ΠΑΚΑΛΤΣΗ)
2)ΚΕΙΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ 90' ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ.
3)ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΒΛ.ΣΟΥΜΠΙ).
4)ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟ.Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ.ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΣ-ΜΠΑΜΠΑΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ.
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑΜΑΤΕΣ Κ ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Για βγάλε βρώμα για το φιλικό ρε Glory4. Παίξανε τίποτα οι δικοί μας; Δεν περιμένω βέβαια πολλά πράγματα, 100% καινούργια ομάδα που προπονείται μαζί μια εβδομάδα, απλά είμαι περίεργος
Μας ρημάξατε και στο ξύλο λέει, ράμματα ένας παίκτης από αγκωνιά, θλαστικό στον ώμο ένας άλλος
Μας ρημάξατε και στο ξύλο λέει, ράμματα ένας παίκτης από αγκωνιά, θλαστικό στον ώμο ένας άλλος
Σελίδα 30 από 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Α.Ο.Χ. - Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφές-Σχεδιασμός [καλοκαιριού-χειμώνα]
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
» Μεταγραφες-Σχεδιασμος [καλοκαιριου-χειμωνα]
Σελίδα 30 από 40