Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]
+59
Nemo
iason
Σαντικαι4
PAS
veteranos-6-
LeeHooker
alkazar
diagoras-paranoia
PANSERRAIKARA
roni4
Centaur
κεμπαπ-δοξαρα
Rossoblu
tzanis-4
panthrax
gatzilakis
Betafans
animals4
fumangus
proedrini
Serraios-5-
SONICPUNK 4
kastigio
gioricas
LDOXA
coldlife
fil
GLORY 4
doxale
sellos
Barbabilios
dd1918
Blue - Warriors
mavraetos_4
teo-doxa
Sami
DOXARAS4
Sir George
DoxaΘΥΡΑ4
Stef-Pierikos
KAV4ALA
Michael
πάμμαχον
omilitissa
DoxaDramasG4
pit1918
titormos_nikaia_g6
rebels agia marina
OFIGATE4
burgos
vsoulis
apaixtos
PasGiannina
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
antrikos14
morfi
monoDOXA!!!
mario4
63 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 17
Σελίδα 13 από 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Απ: Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]
Αυτα ειναι.....
Πιο ξεβρακωμενοι πεθαινετε ρεεεεεεεεε......ξυπνατε κυριζιαααα.
Μπραβο στους παικτες για την σκληρη απαντηση
Πιο ξεβρακωμενοι πεθαινετε ρεεεεεεεεε......ξυπνατε κυριζιαααα.
Μπραβο στους παικτες για την σκληρη απαντηση
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
ρε μαγκες ποτε επιτελους θα ερθει ο ψωμιαδης?εχω αρχισει να αγχωνομαι οτι αλλαξε γνωμη και δεν μας θελει....
υ.γ.τοσο πουθενας που ειναι ας παρει τωρα την ανακοινωση του απο τους υπαλληλους του να εχει να διαβαζει το καλοκαιρι στις παραλιες της μυκονου,ο παραλιας!
υ.γ.τοσο πουθενας που ειναι ας παρει τωρα την ανακοινωση του απο τους υπαλληλους του να εχει να διαβαζει το καλοκαιρι στις παραλιες της μυκονου,ο παραλιας!
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Λες να μην ερθει ο μακαρος???
Τι θα κανουμε τωρα εγω κ ο γιαλαμας??? θα βρουμε ποτε αξιο συνομιλητη???
Μετα τον μαρμαρα,τον τσιτσο,τον χαραλαμπιδη κ τον μακαρο ποιος εχει σειρα αραγε?
Να μαντεψω??? μηπως ο Αχχχ Μπεεε ???
Τι θα κανουμε τωρα εγω κ ο γιαλαμας??? θα βρουμε ποτε αξιο συνομιλητη???
Μετα τον μαρμαρα,τον τσιτσο,τον χαραλαμπιδη κ τον μακαρο ποιος εχει σειρα αραγε?
Να μαντεψω??? μηπως ο Αχχχ Μπεεε ???
Ομάδα :
Πλάκα κάνουμε αλλά πως πιστεύετε οτι θα αντιδράσει η Δράμα στην παρουσία ενός Μάκαρου, Μπέου, Κούγια κ.λ.π.
Λέτε οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε;
Εγώ λέω όχι, γιατί ούτε τον Σάμιο τον διώξαμε εμείς. Όποιες και να ήταν οι αντιδράσεις μας. Πιστεύετε οτι φεύγει επειδή δεν τον αγαπάμε;
Μόνος του έφυγε γιατί δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει το "όραμα" του
Λέτε οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε;
Εγώ λέω όχι, γιατί ούτε τον Σάμιο τον διώξαμε εμείς. Όποιες και να ήταν οι αντιδράσεις μας. Πιστεύετε οτι φεύγει επειδή δεν τον αγαπάμε;
Μόνος του έφυγε γιατί δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει το "όραμα" του
LeeHooker- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ομάδα :
Registration date : 24/05/2011
αφηστε τα αυτα....
ολοι ξερουν πλεον οτι εμεις τον φαγαμε τον θανασαρο.
Εγω εχω τυψεις παντως
ολοι ξερουν πλεον οτι εμεις τον φαγαμε τον θανασαρο.
Εγω εχω τυψεις παντως
Ομάδα :
Η Δοξα ολοκλήρωσε χθες μια αποτυχημένη χρονια. Οχι την χειρότερη της ιστορίας της αλλά σίγουρα μια αποτυχημενη χρονια. Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε και γίαυτο ευθύνεται απ´ ευθείας ο κ. Σαμιος. Αγωνίστηκα τα λάθη ήταν 2. α)Η ΕΛλειψη αξιόπιστου σεντερ φορ απο την αρχή χρονιάς και β) η ελλειμματική ενίσχυση της Δόξας τα Χριστούγεννα με παίκτες που θα σήκωναν το βάρος όχι ρόλιστες. Αυτά τα ειπε και ο Τζαναβαρας. Τα δυο γκολ του επιθετικου της Δοξας ειναι απειροελαχιστα και δειχνουν οτι απο την θεση αυτη χαθηκαν τουλαχιστον 6 βαθμοι. προπονητικα διορθώθηκε το λάθος του Παπαδοπούλου και η επιλογή του Τζαναβαρα απο τον Σαμιο ήταν η σωστή, αλλά το πρωτάθλημα χάθηκε σε δυο κρίσιμα παιχνίδια με την Σατανογρια και με τον Απόλλωνα. Εκει αν υπήρχε η ποιότητα με 2,3 ετοιμους παίκτες η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Για 40000 ευρώ που θα τα έβγαζε στο δρόμο η Δοξα έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει την μάχη στα play οff. Ειναι ντροπη ομαδα που περσυ επαιζε στην Σ.Λ , φετος να μην υπερασπιζετια την παρουσια της. Ειναι χαρακτηριστικο κακου σχεδιασμο και επιλογών αν δεις διαχρονικά το ποδόσφαιρο. Ενα καλό η ακεραιότητα της ομαδας που με κουβέντες του λουκω, έθιξε ο Ιδιος οπροεδρος της εκμεταλλευόμενος περιστασιακή κουβέντα καφενείου. Καλο ειναι και η τυπικότητα της διοίκησης στις πληρωμές.
Στο θέμα των υποδομών φέτος είδαμε το γήπεδο μας να παίρνει μορφή και να φωτίζεται. Η χρονια θα χαρακτηριστεί απο αυτην την εξελιξη. Σε αυτό προσέφερε τα μέγιστα το συμβουλιο του ερασιτέχνη, και οι επιχειρηματιες της πόλης μαζί με τον Αηδονη ενώ απο την αλλη , πάλι ήταν αρνητική η προσφορά της ΠΑΕ. Το γηπεδο της Δοξας ειναι ενα μεγαλο αξιοπρεπες γηπεδο. Λειπει το στεγαστρο που πρεπει η επομενη διοικηση του ερασιτεχνη να το κατασκευασει.Αυτο ήταν ένα καλό γεγονος της χρονιας που χρυσωνει το χαπι. Υποδομές για την Κ20 και το απαραίτητο προπονητικο δεν έγιναν. Επισης γεγονός τραγικό για την δουλειά ενός προπονητή. Οσο δεν γινεται το προπονητικο τοσο δεν θα βγαινουν παικτες Δραμινοι. Ο κ.Λευκοπουλος με την Κ20 επίσης εκανε μια νέα μέτρια χρονια και ειναι ο πρώτος που πρεπει να φυγει απο την Δοξα αν θελουμε να υπάρχει ελπίδα. Τον έχω βαρεθεί στις μέτριες πορείες. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχω σεντερ μπακ στην πρώτη ομάδα υπάρχει στην κ20 αντικαταστάτης να προετοιμάζεται;
Στις σχέσεις ομαδας φιλάθλων επίσης η χρονια ήταν μέτρια εως κακη.Τα εισιτήρια ήταν λιγοστά. Η νοοτροπία δεν αλλάζει των Δραμινων, και σε αυτό βρίσκω το μόνο φάουλ του κόσμου. Βεβαια η αστυνομια στο γηπεδο δεν βοηθαει ,αντιθετα προκαλει και ενοχλει τον καλο Δοξαιο φιλαθλο. Πολύ καλή εξέλιξη η δημιουργία της Λέσχης που ειναι ένα αγκυροβολι για την ομάδα, εντούτοις πρεπει να στελεχωθεί με περισσότερο κόσμο και να παίξει ρόλο ανεξάρτητο. Δεν θα με ενοχλούσε ο Καραγιαννιδης για πρόεδρος της ΠΑΕ , ειναι καλός Δοξαιος και αφουγκράζεται την κοινωνία, αρκεί να παραιτηθεί ο Σαμιος. Ξερω οτι εχει εκφρασμενες διαφωνιες στον τροπο που λειτουργει η Παε, οποτε ο Καραγιαννιδης ειναι καλη λυση.
Μάρκετινγκ και τέτοια ειναι άγνωστες λέξεις για τη διοίκηση της ΠΑΕ. Η επιστροφή δυο τρίτων ατόμων απο την παλαιά ερασιτεχνική κρίνεται απαραίτητη κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ο σύνδεσμος δεν εχει δυναμη, έχει χίλια προβλήματα και λάθος αντιλήψεις αλλά χρειάζεται να υπάρχει κατα πρώτον και κατα δεύτερον να έχει ρόλο και παρουσία. Η κόντρα που φτιάχτηκε απο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Καλλιθέα είχε τραγικό πρωταγωνιστή τον Σαμιο και η εξέλιξη δικαιώνει τους επικριτές του. Συμπερασματικα θεωρώ ότι η χρονια μας απογοήτευσε αγωνιστικά , ο Σαμιος πρεπει να αποτραβηχτει και να δώσει ευκαιρία σε νέους Δοξαιους να αναλάβουν την διοίκηση της ΠΑΕ. Το γενικό πλαίσιο της λειτουργίας της ΠΑΕ Δοξα πρεπει να μείνει το ίδιο, δλδ χωρίς ανοίγματα και με στοίβαρη οικονομική πολιτική, αλλά πρεπει να γίνουν αλλαγές στη ηγεσία της ΠΑΕ Δοξα.
Στο θέμα των υποδομών φέτος είδαμε το γήπεδο μας να παίρνει μορφή και να φωτίζεται. Η χρονια θα χαρακτηριστεί απο αυτην την εξελιξη. Σε αυτό προσέφερε τα μέγιστα το συμβουλιο του ερασιτέχνη, και οι επιχειρηματιες της πόλης μαζί με τον Αηδονη ενώ απο την αλλη , πάλι ήταν αρνητική η προσφορά της ΠΑΕ. Το γηπεδο της Δοξας ειναι ενα μεγαλο αξιοπρεπες γηπεδο. Λειπει το στεγαστρο που πρεπει η επομενη διοικηση του ερασιτεχνη να το κατασκευασει.Αυτο ήταν ένα καλό γεγονος της χρονιας που χρυσωνει το χαπι. Υποδομές για την Κ20 και το απαραίτητο προπονητικο δεν έγιναν. Επισης γεγονός τραγικό για την δουλειά ενός προπονητή. Οσο δεν γινεται το προπονητικο τοσο δεν θα βγαινουν παικτες Δραμινοι. Ο κ.Λευκοπουλος με την Κ20 επίσης εκανε μια νέα μέτρια χρονια και ειναι ο πρώτος που πρεπει να φυγει απο την Δοξα αν θελουμε να υπάρχει ελπίδα. Τον έχω βαρεθεί στις μέτριες πορείες. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχω σεντερ μπακ στην πρώτη ομάδα υπάρχει στην κ20 αντικαταστάτης να προετοιμάζεται;
Στις σχέσεις ομαδας φιλάθλων επίσης η χρονια ήταν μέτρια εως κακη.Τα εισιτήρια ήταν λιγοστά. Η νοοτροπία δεν αλλάζει των Δραμινων, και σε αυτό βρίσκω το μόνο φάουλ του κόσμου. Βεβαια η αστυνομια στο γηπεδο δεν βοηθαει ,αντιθετα προκαλει και ενοχλει τον καλο Δοξαιο φιλαθλο. Πολύ καλή εξέλιξη η δημιουργία της Λέσχης που ειναι ένα αγκυροβολι για την ομάδα, εντούτοις πρεπει να στελεχωθεί με περισσότερο κόσμο και να παίξει ρόλο ανεξάρτητο. Δεν θα με ενοχλούσε ο Καραγιαννιδης για πρόεδρος της ΠΑΕ , ειναι καλός Δοξαιος και αφουγκράζεται την κοινωνία, αρκεί να παραιτηθεί ο Σαμιος. Ξερω οτι εχει εκφρασμενες διαφωνιες στον τροπο που λειτουργει η Παε, οποτε ο Καραγιαννιδης ειναι καλη λυση.
Μάρκετινγκ και τέτοια ειναι άγνωστες λέξεις για τη διοίκηση της ΠΑΕ. Η επιστροφή δυο τρίτων ατόμων απο την παλαιά ερασιτεχνική κρίνεται απαραίτητη κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ο σύνδεσμος δεν εχει δυναμη, έχει χίλια προβλήματα και λάθος αντιλήψεις αλλά χρειάζεται να υπάρχει κατα πρώτον και κατα δεύτερον να έχει ρόλο και παρουσία. Η κόντρα που φτιάχτηκε απο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Καλλιθέα είχε τραγικό πρωταγωνιστή τον Σαμιο και η εξέλιξη δικαιώνει τους επικριτές του. Συμπερασματικα θεωρώ ότι η χρονια μας απογοήτευσε αγωνιστικά , ο Σαμιος πρεπει να αποτραβηχτει και να δώσει ευκαιρία σε νέους Δοξαιους να αναλάβουν την διοίκηση της ΠΑΕ. Το γενικό πλαίσιο της λειτουργίας της ΠΑΕ Δοξα πρεπει να μείνει το ίδιο, δλδ χωρίς ανοίγματα και με στοίβαρη οικονομική πολιτική, αλλά πρεπει να γίνουν αλλαγές στη ηγεσία της ΠΑΕ Δοξα.
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
το μονο πλαισιο για την παε ΔΟΞΑ ειναι ενα,ανοιγμα στον κοσμο(οποιον μπορεις πλεον να πεισεις),δημιουργια αγωνιστικου τμηματος με νεαρους+5-6 εμπειρους παικτες β εθνικης που να θελουν να παιξουνε στην ομαδα.ενας προπονητης με ορεξη που να θελει να δουλεψει με νεους και φυσικα στοχο την αποφυγη του υποβιβασμου οσο πιο γρηγορα γινεται.βοηθεια απο την παε προς τον ερασιτεχνη για να μπει επιτελους μπροστα το προπονητικο,κατι προχειρο αρχικα(για τις προπονησεις των ομαδων μας)αλλα με προβλεψη για δημιουργεια καφε,5χ5 και αλλων λυσεων που μπορουν να αποφερουν χρηματα στον ερασιτεχνη.βλεπουμε ολοι ποσο μεγαλη ζημια μπορουν να κανουν καποια νομιμα εσοδα της ταξης των 100χιλιαδων τα οποια δεν γινεται προσπαθεια να εισπραχτουν.
καπως ετσι φανταζομαι την αρχη μιας καθαρης ΔΟΞΗΣ.το θεμα ειναι πως θα πειστει ο απλος κοσμος να συνεισφερει μετα απο ολα τα τραγελαφικα που συμβαινουν γυρω απο τον αετο τα τελευταια 4 χρονια.
καπως ετσι φανταζομαι την αρχη μιας καθαρης ΔΟΞΗΣ.το θεμα ειναι πως θα πειστει ο απλος κοσμος να συνεισφερει μετα απο ολα τα τραγελαφικα που συμβαινουν γυρω απο τον αετο τα τελευταια 4 χρονια.
Ομάδα :
Άμεσα πιθανότητες για πρωταθλητισμούς και τέτοια παράξενα δεν βλέπω. Ακόμη και να φύγει ο ΑΣ. Εκτός κι αν κανένας λεφτάς πέσει κατά λάθος με το αλεξίπτωτο στη Δράμα και του αρέσει να πίνει καφέ στην Αγ. Βαρβάρα.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κάνουμε μία ομάδα που θα σταθεροποιηθεί στην Β'. Να καθαρίζουμε την παραμονή από τα μέσα του Β' γύρου και από κει και πέρα να παίζουνε πιτσιρικάδες και να στήνεται η ομάδα για την επόμενη χρονιά.
Με απλά λόγια συντήρηση θέλει. Εκτιμώ 2-3 χρόνια.
Ο βασικός στόχος αυτά τα χρόνια πρέπει να είναι οι υποδομές. Προπονητικό πρώτα απ' όλα και κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο.
Και πάνω απ' όλα αξιοπρέπεια...
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να κάνουμε μία ομάδα που θα σταθεροποιηθεί στην Β'. Να καθαρίζουμε την παραμονή από τα μέσα του Β' γύρου και από κει και πέρα να παίζουνε πιτσιρικάδες και να στήνεται η ομάδα για την επόμενη χρονιά.
Ο βασικός στόχος αυτά τα χρόνια πρέπει να είναι οι υποδομές. Προπονητικό πρώτα απ' όλα και κάποιες βελτιώσεις στο γήπεδο.
Ομάδα :
LeeHooker έγραψε:Άμεσα πιθανότητες για πρωταθλητισμούς και τέτοια παράξενα δεν βλέπω. Ακόμη και να φύγει ο ΑΣ. Εκτός κι αν κανένας λεφτάς πέσει κατά λάθος με το αλεξίπτωτο στη Δράμα και του αρέσει να πίνει καφέ στην Αγ. Βαρβάρα.
Ετσι καπως το εχω κ γω στο μυαλο !!!
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:LeeHooker έγραψε:Άμεσα πιθανότητες για πρωταθλητισμούς και τέτοια παράξενα δεν βλέπω. Ακόμη και να φύγει ο ΑΣ. Εκτός κι αν κανένας λεφτάς πέσει κατά λάθος με το αλεξίπτωτο στη Δράμα και του αρέσει να πίνει καφέ στην Αγ. Βαρβάρα.
Ετσι καπως το εχω κ γω στο μυαλο !!!
+ 4444
Ομάδα :
εγω προσωπικα ρε παιδες αυτο εχω σαν ονειρο....να αρχισουμε απο το μηδεν (αν κ τωρα ειμαστε στο μειον) κ να φταιχνουμε σιγα σιγα υποδομες,προπονητηρια,τις ακαδημιες μας,τα γηπεδα μας.
Στα @@ μου αν θα παιξω στην Α' κ θα ξεφτυλιζομαι.
Μπορω επι 5 χρονια να ειμαι σταθερα στην βητα κ να παραγω παικτες δικου μου ετσι ωστε οταν με το καλο ανεβουμε να εχω 7-8 παικτες απο τις ακαδημιες μου στην Α' ομαδα?
Μπορω να παρω το πρωταθλημα νεων κ να κεντρισω το ενδιαφερον των μανατζαραιων αλλα κ ολου του ποδοσφαιρικου κοσμου?
Μπορω στις Κ-17 ή στα πρωταθληματα των ακαδημιων να ειμαι παντα μεσα στις πρωτες θεσεις?
Αυτα ειναι για μενα προσωπικα οι προτεραιοτητες που θα πρεπει να εχουμε.
Ολα λοιπον αυτα ο καλλικατζαρος τα θεωρουσε τριχες κατσαρες κ το μονο που τον εννοιαζε ηταν η κονομα για αυτο οπως ξανα ειπα πριν δεν ειμαστε απλα στο σημειο μηδεν αλλα στο μειον....γιατι μετα απο 4 σχεδον χρονια στην ΔΟΞΑ εκανε ενα τπτ με μπολικο καθολου.
Ή μαλλον εκανε....μας διχασε,μας φλομωσε στο ψεμα,μας κατεστρεψε τα ονειρα...και ολα αυτα την στιγμη που ο κοσμος της ομαδος ηταν πολυ ζεστος αλλα το κυριωτερο τον πιστευε κιολας κ αν αυτος εκανε ενα καλο εμεις θα το υποστηριζαμε σαν δεκα.
Τελος παντων ας ξεκουμπηστει με το καλο η κοπρια (που δεν το βλεπω γιατι κ λεφτα θα θελει να παρει πολλα αλλα κ κοπριες ακομα υπαρχουν που τον στηριζουν κ του γλυφουν τα @@) κ πιστευω ολα σιγα σιγα θα γινουν.
Στα @@ μου αν θα παιξω στην Α' κ θα ξεφτυλιζομαι.
Μπορω επι 5 χρονια να ειμαι σταθερα στην βητα κ να παραγω παικτες δικου μου ετσι ωστε οταν με το καλο ανεβουμε να εχω 7-8 παικτες απο τις ακαδημιες μου στην Α' ομαδα?
Μπορω να παρω το πρωταθλημα νεων κ να κεντρισω το ενδιαφερον των μανατζαραιων αλλα κ ολου του ποδοσφαιρικου κοσμου?
Μπορω στις Κ-17 ή στα πρωταθληματα των ακαδημιων να ειμαι παντα μεσα στις πρωτες θεσεις?
Αυτα ειναι για μενα προσωπικα οι προτεραιοτητες που θα πρεπει να εχουμε.
Ολα λοιπον αυτα ο καλλικατζαρος τα θεωρουσε τριχες κατσαρες κ το μονο που τον εννοιαζε ηταν η κονομα για αυτο οπως ξανα ειπα πριν δεν ειμαστε απλα στο σημειο μηδεν αλλα στο μειον....γιατι μετα απο 4 σχεδον χρονια στην ΔΟΞΑ εκανε ενα τπτ με μπολικο καθολου.
Ή μαλλον εκανε....μας διχασε,μας φλομωσε στο ψεμα,μας κατεστρεψε τα ονειρα...και ολα αυτα την στιγμη που ο κοσμος της ομαδος ηταν πολυ ζεστος αλλα το κυριωτερο τον πιστευε κιολας κ αν αυτος εκανε ενα καλο εμεις θα το υποστηριζαμε σαν δεκα.
Τελος παντων ας ξεκουμπηστει με το καλο η κοπρια (που δεν το βλεπω γιατι κ λεφτα θα θελει να παρει πολλα αλλα κ κοπριες ακομα υπαρχουν που τον στηριζουν κ του γλυφουν τα @@) κ πιστευω ολα σιγα σιγα θα γινουν.
Ομάδα :
ετσι ειναι γκλορυ,αμα η ΔΟΞΑ δεν εχει παικτες που να γουσταρουν να παιζουν σε αυτην,τι να το κανω?ειχε γινει πολυ καλη δουλεια με την νεολαια που ειχε αρχισει να πορωνεται με την ομαδα,κορμος απο νεους που ερχοτανε σταθερα στο γηπεδο,αυτοι ολοι εχουν φιλους,καποιοι φιλοι τους θα παιζανε και στους μικρους,ετσι γινονται αυτα.τωρα?τα διαλυσανε ολα καποιοι,απλα και μονο γιατι θελανε να λενε οτι οριστε μονο εμεις ημαστε ΔΟΞΑ,ολοι οι αλλοι χαθηκατε.για μια βλακεια του μυαλου τους.καθε κυριακη στο γηπεδο αυτοι ητανε που βαζανε βενζινη στην μηχανη του τσιτσοπουλου του πειραια.μακαρι ολα αυτα τα παιδια να ξαναγυρισουν στην ομαδα,αλλα μου φαινονται δυσκολα τα πραγματα,δυστηχως καποιες κοπριες αφησανε την ΔΟΞΑ τελη δεκαετιας του 90 και εφτασε σε ενα πολυ ασχημο σημειο,τα ιδια λοιπον και μερικα χρονια μετα.
αυτο με το προπονητικο ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα και αμα γινει θα μπορει να αρχισει ο ερασιτεχνης να εχει και καποια εσοδα,αλλα που να πας να βγαλεις ακρη με αυτους που "φτιαξανε" το γηπεδο.τα φραγκα αμα ζητουσανε τωρα,θα ξεκινουσαμε τις εργασιες.αλλα η παλιοπουστα και με ολα αυτα που ειπε,ειχε και το μυαλο του εκει περα μπορω να φανταστω.λεει εχουνε αρχισει να σφιγγουν οι κωλοι,μην τυχον και με ζητησουν τα φραγκα αυτοι,κατσε να τους αγχωσω λιγακι...και απο πισω η ασπρομαυρη στρατια...
αυτο με το προπονητικο ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα και αμα γινει θα μπορει να αρχισει ο ερασιτεχνης να εχει και καποια εσοδα,αλλα που να πας να βγαλεις ακρη με αυτους που "φτιαξανε" το γηπεδο.τα φραγκα αμα ζητουσανε τωρα,θα ξεκινουσαμε τις εργασιες.αλλα η παλιοπουστα και με ολα αυτα που ειπε,ειχε και το μυαλο του εκει περα μπορω να φανταστω.λεει εχουνε αρχισει να σφιγγουν οι κωλοι,μην τυχον και με ζητησουν τα φραγκα αυτοι,κατσε να τους αγχωσω λιγακι...και απο πισω η ασπρομαυρη στρατια...
Ομάδα :
ολα σωστα και ωραια αυτα που λες γκλορυ,και ειμαι σιγουρος οτι καπου ετσι ξεκινησαν πολλες ομαδες.Αλλα καμια τους στην ελλαδα.Αυτα ειναι για γερμανιες-γαλλιες.Εδω ειναι βαλκανια...Δεν μπορει να γινει τιποτα απο αυτα που λες αν δεν μπεις στα φρανγκα.Και καλος η κακος τα φρανγκα ειναι στην Α...Ακομα και οταν γυριζανε ντουκομαντερ για την ξανθη οταν ρωτησαν τον πανοπουλο πως μπορεσε και εστησε ολη αυτην την ιστορια στα πηγαδια ειπε το αυτονοητο...με τα λεφτα του digital τους ειπε...Τωρα αυτα με τις ακαδημιες και τα Κ 12...Κ13..και.και,και δεν γινετε κατα την γνωμη μου.Οι ακανεδες κανουν καλη δουλεια στις ομαδες τους αλλα στην τελικη μονο 3 βαθμους πανω απο εμας εχουν.Για μενα αυτα με τα δραμινα παιδια ειναι ναχουμε να λεμε οσο αφορα το αγωνιστικο.Αντε να μην ερθουν στην ΔΟΞΑ ασ πανε τοτε στις αλλες ομαδες του νομου και εκει να αναδειξουν το ταλεντο τους στην τελικη..εγω δεν βλεπω ομως καμια απο αυτες να εχει φιλοδοξιες και καλες πορειες.Ουτε μετα την ΔΟΞΑ αλλη ομαδα να μπορει να σταθει εστω και στην Γ...Μαλλον υπερτιμουμε το ταλεντο που εχουν τα δραμινια παιδια και μαλλον ζουμε νοσταλια για παλιες εποχες.Η ουσια ειναι οταν εισαι καλος πλεον δεν θα χαθεις,και η πραγματικοτητα μου διχνει οτι σε καμια ομαδα οι δραμινοι παιχτες εχουν προταγωνιστικο ρολο...Κατα τα αλλα για το λιωμενο παγωτο οντος πρεπει να φυγει.Αν και δεν το εψαξα πως ακριβως θα ειναι η δομη τις Β φετος δεν νομιζω να πεφτουν 2 ομαδες και να εχουμε την παραμονη σιγουρι...δεν εχω καλο προεσθημα για το νεο ετος...
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Ακαδημίες κ.λ.π. ναι μεν, αλλά δεν νομίζω οτι μπορούμε να βασιστούμε και πολύ σ' αυτό.
Παλιότερα η ΔΟΞΑ έβγαζε παίκτες που πουλούσε στις μεγάλες ομάδες.
Μπανάσας, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης Χ 2, Λευκόπουλος, Κασδοβασίλης, Παχατουρίδης και άλλοι πολλοί.
Οι εποχές άλλαξαν. Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις έναν παίκτη πόσο μάλλον να τον κρατήσεις στην ομάδα για πάνω από 3 χρόνια. Θα σου φύγει χωρίς να πάρεις μία. Βλέπε Κάπελ, Μαρκόφσκι. Ολόκληρο Νίνη έχασε ο ΠΑΟ χωρίς να πάρει δραχμή!
Επίσης το σκάουτιγκ των μεγάλων ομάδων έχει αναπτυχθεί πολύ και σου αρπάζουν τους παίκτες από 16-17 ετών πριν προλάβουν να ανεβάσουν τιμή. Εδώ ομάδες από όλη την Ευρώπη έρχονται και αρπάζουν 17χρονα.
Συμφωνώ κι εγώ να υπάρχουν στην ομάδα 6-7 πιτσιρικάδες. Αλλά θα είναι αναγκαστικά παίκτες δεύτερης ταχύτητας. Αν είμαστε τυχεροί σε 2-3 χρόνια θα πουλήσουμε κανέναν Χιντατσέλι (ταλεντάρα) κι οχι οτι θα πάρουμε ΤΑ λεφτά.
Ομάδα 5ετίας ή 7ετίας δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε με αυτές τις συνθήκες. Αυτό που λέω όμως είναι να σταματήσουμε να αλλάζουμε ομάδα κάθε χρόνο. Ξεκινάμε με παίκτες με συνβόλαια 2-3 χρόνων. Παραπάνω δεν μπορούμε.
Κάθε χρονιά να αλλάζουμε 5 παίκτες ώστε πάντα να έχουμε ένα κορμό από παίκτες που παίζουν μαζί για 2 τουλάχιστον χρόνια.
Καυλιάρηδες πιτσιρικάδες που θα παίζουν για την φανέλα δύσκολο να βρούμε. Σήμερα όλοι έχουν όνειρο να παίξουν Ευρώπη γιατί, είτε λόγω TV είτε μανατζαραίων έχει γίνει πιό προσιτό από ότι ήταν παλιά. Από τους Έλληνες παικταράδες της δεκαετίας του '80 (για να μην πάω παραπίσω) μόνο ένας Αναστόπουλος έπαιξε έξω. Σαραβάκος, Μανωλάς, Βάσια κ.λ.π. μείνανε εδώ.
Σήμερα; Ο Γιαννιώτας π.χ. στα 19 του θα παίξει μπουντεσλίγκα.
Μπορούμε να κρατήσουμε τους Δάφκο, Καμινιώτη, Κασσό, Κοντοέ, Χιντατσέλι, Στεργιανό για τα επόμενα 3 χρόνια;
Να πάρουμε κι άλλους 5 της σοβαρότητας (κυρίως) των Καμινιώτη & Κοντοέ αλλά και έναν παικτη με τηνπροσωπικότητα των Ταραλίδη ή Ρούσεφ;
Κοντά στους παραπάνω και οι Μουδούρογλου, Καλτσίδης κ.λ.π. δεν πρόκειται να πέσουμε. Βέβαια ούτε πλει όφ θα χτυπήσουμε ποτέ. Θα τερματίζουμε κάτω από την μέση.
Μέχρι εκεί και αυτής της αξίας παίκτες μπορούμε να έχουμε. Μην ξεχνάμε οτι πρέπει να εξοικονομήσουμε και χρήματα για το προπονητικό!
Παλιότερα η ΔΟΞΑ έβγαζε παίκτες που πουλούσε στις μεγάλες ομάδες.
Μπανάσας, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης Χ 2, Λευκόπουλος, Κασδοβασίλης, Παχατουρίδης και άλλοι πολλοί.
Οι εποχές άλλαξαν. Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις έναν παίκτη πόσο μάλλον να τον κρατήσεις στην ομάδα για πάνω από 3 χρόνια. Θα σου φύγει χωρίς να πάρεις μία. Βλέπε Κάπελ, Μαρκόφσκι. Ολόκληρο Νίνη έχασε ο ΠΑΟ χωρίς να πάρει δραχμή!
Επίσης το σκάουτιγκ των μεγάλων ομάδων έχει αναπτυχθεί πολύ και σου αρπάζουν τους παίκτες από 16-17 ετών πριν προλάβουν να ανεβάσουν τιμή. Εδώ ομάδες από όλη την Ευρώπη έρχονται και αρπάζουν 17χρονα.
Συμφωνώ κι εγώ να υπάρχουν στην ομάδα 6-7 πιτσιρικάδες. Αλλά θα είναι αναγκαστικά παίκτες δεύτερης ταχύτητας. Αν είμαστε τυχεροί σε 2-3 χρόνια θα πουλήσουμε κανέναν Χιντατσέλι (ταλεντάρα) κι οχι οτι θα πάρουμε ΤΑ λεφτά.
Ομάδα 5ετίας ή 7ετίας δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε με αυτές τις συνθήκες. Αυτό που λέω όμως είναι να σταματήσουμε να αλλάζουμε ομάδα κάθε χρόνο. Ξεκινάμε με παίκτες με συνβόλαια 2-3 χρόνων. Παραπάνω δεν μπορούμε.
Κάθε χρονιά να αλλάζουμε 5 παίκτες ώστε πάντα να έχουμε ένα κορμό από παίκτες που παίζουν μαζί για 2 τουλάχιστον χρόνια.
Καυλιάρηδες πιτσιρικάδες που θα παίζουν για την φανέλα δύσκολο να βρούμε. Σήμερα όλοι έχουν όνειρο να παίξουν Ευρώπη γιατί, είτε λόγω TV είτε μανατζαραίων έχει γίνει πιό προσιτό από ότι ήταν παλιά. Από τους Έλληνες παικταράδες της δεκαετίας του '80 (για να μην πάω παραπίσω) μόνο ένας Αναστόπουλος έπαιξε έξω. Σαραβάκος, Μανωλάς, Βάσια κ.λ.π. μείνανε εδώ.
Σήμερα; Ο Γιαννιώτας π.χ. στα 19 του θα παίξει μπουντεσλίγκα.
Μπορούμε να κρατήσουμε τους Δάφκο, Καμινιώτη, Κασσό, Κοντοέ, Χιντατσέλι, Στεργιανό για τα επόμενα 3 χρόνια;
Να πάρουμε κι άλλους 5 της σοβαρότητας (κυρίως) των Καμινιώτη & Κοντοέ αλλά και έναν παικτη με τηνπροσωπικότητα των Ταραλίδη ή Ρούσεφ;
Κοντά στους παραπάνω και οι Μουδούρογλου, Καλτσίδης κ.λ.π. δεν πρόκειται να πέσουμε. Βέβαια ούτε πλει όφ θα χτυπήσουμε ποτέ. Θα τερματίζουμε κάτω από την μέση.
Μέχρι εκεί και αυτής της αξίας παίκτες μπορούμε να έχουμε. Μην ξεχνάμε οτι πρέπει να εξοικονομήσουμε και χρήματα για το προπονητικό!
Ομάδα :
Δεν ξερω τι μπορει να γινει κ τι οχι αλλα αυτο που ειμαι πεπεισμενος οτι μπορουμε να καταφερουμε σε βαθος χρονου (πλανο 3τιας που λεει κ ο αρλεκινος) να εχουμε μια ομαδα μεσσαιου βελινεκους στην β' με παικτες κατα 60-70% απο τις ακαδημιες κ τον νομο μας αλλα κ απο παικτες τυπου ρουτση,πινδωνη κλπ που θα γυρνουσαν με χιλια στην ΔΟΞΑ αμα τους το ζητουσε καποιος ανθρωπινα.
Θα εχεις βεβαια κ τους ''μισθοφορους'' που θα διαθετουν την προσωπικοτητα αλλα κ την κατα κατι παραπανω ποδοσφαιρικη αξια απο τους δικους σου τυπου οπως πολυ σωστα ανεφερες ρουσεφ,ταρα.
Πλεον οπως επισυμανθηκε οι εποχες αλλαξαν κ μπορεις να κρατησεις μια ομαδα ανετα σε αυτα τα επιπεδα πολυ ευκολα κ ταυτοχρονα να ''παραγεις'' εργο.
Και οταν εννοω εργο εννοω να φτιαξεις οτι μπορεις απο προπονητηρια αλλα κ να βγαζεις ταλεντακια.
Δεν νομιζω για κατι τετοιο να απαιτητε ουτε τρελο χρημα ουτε τρελη οργανωση.
Πανω απο ολα μερακι κ αγαπη χρειαζεται... κ αυτη η ομαδα εχει αποδειξει οτι εχει πολυ κοσμο με μερακι κ αγαπη για την ΔΟΞΑ απλα πρεπει να καταφερεις να τους κανεις να πιστεψουν σε αυτο το εγχειρημα αλλα κ να αισθανθουν οτι προσφερουν κ αυτοι κ οτι δεν ειναι απλες γλαστρες κ απλοι παρατηρητες των εξελιξεων.
Ειναι πολυ κοσμος που αν του ζητηθει ειναι προθυμος να προσφερει οσο κ οπως μπορει ο καθενας.
Θα εχεις βεβαια κ τους ''μισθοφορους'' που θα διαθετουν την προσωπικοτητα αλλα κ την κατα κατι παραπανω ποδοσφαιρικη αξια απο τους δικους σου τυπου οπως πολυ σωστα ανεφερες ρουσεφ,ταρα.
Πλεον οπως επισυμανθηκε οι εποχες αλλαξαν κ μπορεις να κρατησεις μια ομαδα ανετα σε αυτα τα επιπεδα πολυ ευκολα κ ταυτοχρονα να ''παραγεις'' εργο.
Και οταν εννοω εργο εννοω να φτιαξεις οτι μπορεις απο προπονητηρια αλλα κ να βγαζεις ταλεντακια.
Δεν νομιζω για κατι τετοιο να απαιτητε ουτε τρελο χρημα ουτε τρελη οργανωση.
Πανω απο ολα μερακι κ αγαπη χρειαζεται... κ αυτη η ομαδα εχει αποδειξει οτι εχει πολυ κοσμο με μερακι κ αγαπη για την ΔΟΞΑ απλα πρεπει να καταφερεις να τους κανεις να πιστεψουν σε αυτο το εγχειρημα αλλα κ να αισθανθουν οτι προσφερουν κ αυτοι κ οτι δεν ειναι απλες γλαστρες κ απλοι παρατηρητες των εξελιξεων.
Ειναι πολυ κοσμος που αν του ζητηθει ειναι προθυμος να προσφερει οσο κ οπως μπορει ο καθενας.
Ομάδα :
Μετά απο πολύ καιρό βάζω + στον Glory παρόλο που συνεχίζει να κάνει προσωπικές επιθέσεις που δεν βοηθάνε την Δοξα αυτήν την στιγμή.
Για μένα ειναι ευκαιρία τώρα να φτιαχτεί το προπονητικο.Τωρα πρεπει να ζητήσουμε την Νικοτσαρα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Σωστά βάζει την παράμετρο την Ελληνική ο Burgos αλλά της Δόξας της λείπει πολύ το προπονητικο το οποίο πιστεύω ότι θα μας απαλλάξει απο το άγχος του "λεφτά" προέδρου ή του εκάστοτε προέδρου, Πρεπει να γίνει το σχολείο των νέων ποδοσφαιριστών της Δόξας. Αν φτιαχτεί το προπονητικο θα ζητάς 5 παίκτες απέξω απο την Δράμα για να σταθείς στην Β´. Βέβαια η Δοξα κάθε χρονια που δεν βρίσκεται στην Ά ειναι ολεθρος για το κύρος της αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ένας πατος και δεν θα έχουμε νεκρά διαστήματα μιζέριας και αγωνίας όπως ζούμε τον τελευταίο μήνα. Απο εκει και περα όπως σωστά λέει ο glory περιμένω την φουρνιά ή κάποιον πρόεδρο που με το λίγο παραπάνω η Δοξα θα κάνει την διάφορα. Μπορει η πολλα παιδια να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο πλεον αλλα δεν ειναι λιγοι οι Δραμινοι ποδοσφαιριστες που παιζουν εκτος Δοξας. Ακομα και Πινδωνη και Ρουτση να είχα φετος + ενα μετριο φορ όχι ανύπαρκτο θα είχα βγει. Βέβαια πρεπει να γίνει αλλαγή στα πρόσωπα. Αλλη χρονια Λευκοπουλο και προπόνηση 3ης Λυκείου δεν αντέχω.
Για μένα ειναι ευκαιρία τώρα να φτιαχτεί το προπονητικο.Τωρα πρεπει να ζητήσουμε την Νικοτσαρα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Σωστά βάζει την παράμετρο την Ελληνική ο Burgos αλλά της Δόξας της λείπει πολύ το προπονητικο το οποίο πιστεύω ότι θα μας απαλλάξει απο το άγχος του "λεφτά" προέδρου ή του εκάστοτε προέδρου, Πρεπει να γίνει το σχολείο των νέων ποδοσφαιριστών της Δόξας. Αν φτιαχτεί το προπονητικο θα ζητάς 5 παίκτες απέξω απο την Δράμα για να σταθείς στην Β´. Βέβαια η Δοξα κάθε χρονια που δεν βρίσκεται στην Ά ειναι ολεθρος για το κύρος της αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ένας πατος και δεν θα έχουμε νεκρά διαστήματα μιζέριας και αγωνίας όπως ζούμε τον τελευταίο μήνα. Απο εκει και περα όπως σωστά λέει ο glory περιμένω την φουρνιά ή κάποιον πρόεδρο που με το λίγο παραπάνω η Δοξα θα κάνει την διάφορα. Μπορει η πολλα παιδια να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο πλεον αλλα δεν ειναι λιγοι οι Δραμινοι ποδοσφαιριστες που παιζουν εκτος Δοξας. Ακομα και Πινδωνη και Ρουτση να είχα φετος + ενα μετριο φορ όχι ανύπαρκτο θα είχα βγει. Βέβαια πρεπει να γίνει αλλαγή στα πρόσωπα. Αλλη χρονια Λευκοπουλο και προπόνηση 3ης Λυκείου δεν αντέχω.
Ομάδα :
-111 ???Πανικο προκαλεις vsouli
veteranos-6-- Αριθμός μηνυμάτων : 3641
Τόπος : ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ...
ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!
ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ...ΔΙΑΓΟΡΑ
ΘΥΡΑ-6-
Registration date : 24/04/2010
Και γω δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον S L I ακομα κ στα θεμα Λευκοπουλου που νομιζω οτι κατι δεν δουλευει σωστα στην ομαδα του σε αντιθεση με αυτην του Τσελεπη.
Αυτη η ομαδα επρεπε να δινει ετοιμους παικτες στην ΠΑΕ κ οχι αυτοι αφου ανεβουν στην 1η ομαδα να χαραμιζουν αλλα 2 χρονια για να ετοιμαστουν για να ειναι (πιθανοτατα) ετοιμοι για 11αδατοι.
Η φουρνια του ειχε παρα πολυ καλα ταλεντα αλλα με λυπη βλεπω μονο εναν Χιντασελι στα τελευταια παιχνιδια να παιζει.Που πηγε ο κανετος,ο αμανατιδης,ο αθανασιαδης κλπ?Απλα τα παιδια αυτα παρολο που προωθηθηκαν ειναι ακομα παιδια μετα απο 2 χρονια προπονησεων με την 1η ομαδα αρα δεν γινεται σωστη επιστημονικη δουλεια.
Αν σε καποιους αυτα ακουγονται πολυ ευρωπαικα τι να κανουμε?Αν δεν αλλαξουν αυτα μην περιμενουμε τπτ.
¨Η θα αναλαβει ενας ''ελληνας κροισος με 9 γραμματα'' που δυστηχως πλεον τετοιοι σπανιζουν αλλα κ να υπαρχουν δεν θελουν να ασχοληθουν (βλ.μπουδουρογλου) ή θα επενδυσεις στην οργανωση στα τμηματα υποδομων που για μενα πλεον ειναι μονοδρομος.
Αν λεμε ολοι ''δεν ειμαστε για τετοια,δεν ειμαστε για αλλα'' παντα θα ερχετε καποιος σαμιος κ θα κρεμομαστε απο τα @@ κ την τσεπη του κ καθε βραδυ θα παρακαλαμε να μην κοιμηθει στραβα.
Αυτη η ομαδα επρεπε να δινει ετοιμους παικτες στην ΠΑΕ κ οχι αυτοι αφου ανεβουν στην 1η ομαδα να χαραμιζουν αλλα 2 χρονια για να ετοιμαστουν για να ειναι (πιθανοτατα) ετοιμοι για 11αδατοι.
Η φουρνια του ειχε παρα πολυ καλα ταλεντα αλλα με λυπη βλεπω μονο εναν Χιντασελι στα τελευταια παιχνιδια να παιζει.Που πηγε ο κανετος,ο αμανατιδης,ο αθανασιαδης κλπ?Απλα τα παιδια αυτα παρολο που προωθηθηκαν ειναι ακομα παιδια μετα απο 2 χρονια προπονησεων με την 1η ομαδα αρα δεν γινεται σωστη επιστημονικη δουλεια.
Αν σε καποιους αυτα ακουγονται πολυ ευρωπαικα τι να κανουμε?Αν δεν αλλαξουν αυτα μην περιμενουμε τπτ.
¨Η θα αναλαβει ενας ''ελληνας κροισος με 9 γραμματα'' που δυστηχως πλεον τετοιοι σπανιζουν αλλα κ να υπαρχουν δεν θελουν να ασχοληθουν (βλ.μπουδουρογλου) ή θα επενδυσεις στην οργανωση στα τμηματα υποδομων που για μενα πλεον ειναι μονοδρομος.
Αν λεμε ολοι ''δεν ειμαστε για τετοια,δεν ειμαστε για αλλα'' παντα θα ερχετε καποιος σαμιος κ θα κρεμομαστε απο τα @@ κ την τσεπη του κ καθε βραδυ θα παρακαλαμε να μην κοιμηθει στραβα.
Ομάδα :
καλως η κακως εκει εχει παει το πραγμα.ο ποντιος πηγε να κανει κατι καλο αλλα τα χαλασε ολα στη μεση,εκει που μαζεψε ολα τα ταλεντα της περιοχης μιλαω.δεν φτανει μονο αυτο.πρεπει να γινεται και σωστη προπονηση.ενα απλο παραδειγμα του καστρινου περσυ δειτε.μια σωστη προπονηση,με προπονητη που ασχοληθηκε,και φυσικα παικτες με ταλεντο και οριστε.15χρονα που παιξανε ομορφο ποδοσφαιρο,ανεβασανε ανετα την ομαδα στην α2,πηγανε και μερικοι στην κ 17.καπως ετσι πρεπει να πορευτουμε.φυσικα και δεν εννουμε να βγαζουν οι ακαδημιες μας παικτες κλασης βαν περσυ και ροναλντο,ενα κορμο να εχουμε που να στεκεται ανετα στην β και να μην χρειαζομαστε καθε χρονο να παιρνουμε παικτες που θα κοστιζουν.
Ομάδα :
Οσο πιο σωστη δουλεια γινεται (προπονητικα) τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες εχουμε να μην χανονται ταλεντα.
Οσο πιο υπευθυνη δουλεια γινεται (οργανωτικα) τοσο μικραινουν οι πιθανοτητες να χανονται πιτσιρικαδες που δεν προλαβαινουν καν να φορεσουν την φανελλα της ΔΟΞΑΣ κ να καταληγουν σε κατι μικρα σωματεια των γυρω περιοχων.
Ειπαμε μερακι κ αγαπη χρειαζεται αλλα κ ατομα ορκισμενα να προσφερουν (δεν μιλαω οικονομικα) κ τον ευατο τους για αυτον τον σκοπο.
Εγω προσωπικα αν μου ζητουνταν απο σοβαρους αγνους ανθρωπους που λατρευουν την ΔΟΞΑ να προσφερω εννοειτε πως τα το εκανα με μεγαλη μου τιμη κ χαρα.
Αλλα ξερω κ αλλους τουλαχιστον 10 σαν κ μενα που θα εκαναν κατι αναλογο.
Και για να φτασουμε στο δια ταυτα.....για αυτο η λεσχη δεν προκειτε ποτε να προσφερει πραγματικα.Γιατι αυτοι που ειναι μπροστα εχουν ταυτιστει με τον αρλεκινο κ ειναι πλεον καμμενα χαρτια κ αυτοι κ το εγχειρημα της λεσχης.
Οσο πιο υπευθυνη δουλεια γινεται (οργανωτικα) τοσο μικραινουν οι πιθανοτητες να χανονται πιτσιρικαδες που δεν προλαβαινουν καν να φορεσουν την φανελλα της ΔΟΞΑΣ κ να καταληγουν σε κατι μικρα σωματεια των γυρω περιοχων.
Ειπαμε μερακι κ αγαπη χρειαζεται αλλα κ ατομα ορκισμενα να προσφερουν (δεν μιλαω οικονομικα) κ τον ευατο τους για αυτον τον σκοπο.
Εγω προσωπικα αν μου ζητουνταν απο σοβαρους αγνους ανθρωπους που λατρευουν την ΔΟΞΑ να προσφερω εννοειτε πως τα το εκανα με μεγαλη μου τιμη κ χαρα.
Αλλα ξερω κ αλλους τουλαχιστον 10 σαν κ μενα που θα εκαναν κατι αναλογο.
Και για να φτασουμε στο δια ταυτα.....για αυτο η λεσχη δεν προκειτε ποτε να προσφερει πραγματικα.Γιατι αυτοι που ειναι μπροστα εχουν ταυτιστει με τον αρλεκινο κ ειναι πλεον καμμενα χαρτια κ αυτοι κ το εγχειρημα της λεσχης.
Ομάδα :
veteranos-6- έγραψε:-111 ???Πανικο προκαλεις vsouli
τα νουμερα δεν λενε πολλες φορες την αληθεια.....θα επρεπε να εχει πανω απο -211 ποντους
Ομάδα :
Αρχίζω να συμφωνω ανησυχητικά συχνά με τον glory, μήπως δεν είμαι καλα; Συμφωνω στο προτελευταίο post του. Στο θέμα της λέσχης δεν συμφωνω γιατι αφαιρεί δυνάμεις και δεν προσθέτει. Εγώ θέλω τον glory μέσα στην λέσχη με άποψη λόγο και να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Παρά τις υβριστικες και μειωτικες επιθέσεις που έχω δεχτεί απο τον glory κατα καιρούς, δεν μπορώ παρά πω ότι απο όλα αυτά που ακούστηκαν στην συνέντευξη στο Κουρος του Σαμιου, περισσότερο θα βοηθούσαν οι ερωτήσεις και οι τοποθετησεις που θα εκανε ο glory. Αν βέβαια ήταν ήρεμος και ψύχραιμος.
Το ξαναλέω. Ο καιρός περνάει. Πρώτο ζήτημα εκ των πραγμάτων ειναι το προπονητικο. Αυτό που με τις δυνάμεις του Δραμινου λαού πρεπει να γίνει σήμερα. Να βασιζομαστε στις δυνάμεις μας και όχι στους υποψήφιους "σωτήρες".
Το ξαναλέω. Ο καιρός περνάει. Πρώτο ζήτημα εκ των πραγμάτων ειναι το προπονητικο. Αυτό που με τις δυνάμεις του Δραμινου λαού πρεπει να γίνει σήμερα. Να βασιζομαστε στις δυνάμεις μας και όχι στους υποψήφιους "σωτήρες".
Ομάδα :
Σαν πολύ συναίνεση δεν έπεσε εδώ μέσα;
Άλλα συνηθίσαμε εδώ και 3 χρόνια
Είδατε τι καλό φέρνει η φυγή του εξαποδώ; Ομόνοια στις τάξεις των φιλάθλων μας.
Περα από την πλάκα τώρα.
Για το προπονητικό δεν πιτσεύω να υπάρχει έστω κι ένας Δοξαίος που να διαφωνεί.
Για την ύπαρξη μίας Λέσχης έχω να πω οτι είναι μία αναγκαιότητα. Όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν επίσημη λέσχη φίλων.
Δεν εννοώ οτι δέχομαι την λέσχη με την σημερινή μορφή της ή με τα άτομα που την απαρτίζουν γιατί απλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω τα δεδομένα για να διαμορφώσω άποψη. Κι αν δεν ξέρω δεν μπορώ έτσι απλά να αμφισβητήσω τα Δοξείκα συναισθήματα κάποιου συνοπαδού.
Ακόμη κι αν υποθέσουμε οτι απαρτίζεται από μαλάκες, τότε η συμμετοχή μας (εννοώ όλων εμάς που πιθανόν διαφωνούμε και δεν θεωρούμε τον εαυτό μας μαλάκα) επιβάλλεται για τον απλούστατο λόγο οτι μόνο έτσι θα αλλάξουμε τις ισορροπίες.
Καλώς ή κακώς η επίσημη λέσχη του συλλόγου είναι μία. Δεν μπορεί να είναι δύο.
Αν συμφωνούμε με τον θεσμό και όχι με τα άτομα που την απαρτίζουν τότε νομίζω πως πρέπει να δούμε το ζήτημα της συμμετοχής σε αυτήν.
Άλλα συνηθίσαμε εδώ και 3 χρόνια
Είδατε τι καλό φέρνει η φυγή του εξαποδώ; Ομόνοια στις τάξεις των φιλάθλων μας.
Περα από την πλάκα τώρα.
Για το προπονητικό δεν πιτσεύω να υπάρχει έστω κι ένας Δοξαίος που να διαφωνεί.
Για την ύπαρξη μίας Λέσχης έχω να πω οτι είναι μία αναγκαιότητα. Όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν επίσημη λέσχη φίλων.
Δεν εννοώ οτι δέχομαι την λέσχη με την σημερινή μορφή της ή με τα άτομα που την απαρτίζουν γιατί απλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω τα δεδομένα για να διαμορφώσω άποψη. Κι αν δεν ξέρω δεν μπορώ έτσι απλά να αμφισβητήσω τα Δοξείκα συναισθήματα κάποιου συνοπαδού.
Ακόμη κι αν υποθέσουμε οτι απαρτίζεται από μαλάκες, τότε η συμμετοχή μας (εννοώ όλων εμάς που πιθανόν διαφωνούμε και δεν θεωρούμε τον εαυτό μας μαλάκα) επιβάλλεται για τον απλούστατο λόγο οτι μόνο έτσι θα αλλάξουμε τις ισορροπίες.
Καλώς ή κακώς η επίσημη λέσχη του συλλόγου είναι μία. Δεν μπορεί να είναι δύο.
Αν συμφωνούμε με τον θεσμό και όχι με τα άτομα που την απαρτίζουν τότε νομίζω πως πρέπει να δούμε το ζήτημα της συμμετοχής σε αυτήν.
Ομάδα :
πως το θελετε το προπονητικο?κοντα στην δραμα λιγο μακρια?με προβολης και τρεχουμενο νερο?....ρεεε ΤΟ ΑΤΟΜΟ σε δουλευει ..κανονικα...ξερεις ποσο κανει ενα προπονιτικο? 5-6 το λιγοτερο...και θα τα βρουμε εμεις αυτα τα λεφτα?Ο λαος τις δραμας με 60% ανεργια...και στην τελικη ρε σουλι και καθε σουλι,οταν χανω την ανοδο για 200,000 ευρω αντε 350000 θα ειμαι εγω ο μαλακας που δεν μπορεσα να βρω 5-6 χαρτια και οχι η πουτανα που πηρε 2,000,000 απο την συμετοχη στην σουπερ και φερνει τοτους γιατι δεν μπορεσε να βρει Πιο..αντε ηρθα στην κολολεσχη σας με πια λογικη θα γινουν οι συζητησης?...Ο προεδρος θα χαμηλωση το μπατζετ,οι παιχτες θα ειναι 2 διαλογης,ουτε ενα ευρω δεν θα βαλει στις υποδομες και εξωδοιηκητικα δεν θα εχουμε λογο...μαλιστα και τωρα περναμε στο κυριο θεμα...να βρουμε λεφτα για το προπονητικο....ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ???η απλα αααααφφφφφφεεεεεελλληςςςςςςςςςς
Ομάδα :
A και που ειστε εσεις εκει στην λεσχη,πριν βαλετε μπρος το προπονητικο,για καλο και για κακο βγαλτε καμια 20αρια πλακετες να εχουμε να τημισουμε την φετινη φουρνια απο παιχτες γιατι βλεπω του χρονου ολοι να ερχοντε σαν αντιπαλοι..και ο κοντεων δεν του κανει?..αντε να δω αυριο πιος εχει σειρα...κανενα στοιχηματακι βαζουμε για το πιος θα ειναι ο επομενος?
Ομάδα :
Σελίδα 13 από 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» ΠΑΕ [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» ΑΕΛ - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Α.Ο.Χ. Διοικητικα-Ανακοινωσεις
» Φωκικός - ΠΑΕ [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Eθνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» ΑΕΛ - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Α.Ο.Χ. Διοικητικα-Ανακοινωσεις