Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]

+59
Nemo
iason
Σαντικαι4
PAS
veteranos-6-
LeeHooker
alkazar
diagoras-paranoia
PANSERRAIKARA
roni4
Centaur
κεμπαπ-δοξαρα
Rossoblu
tzanis-4
panthrax
gatzilakis
Betafans
animals4
fumangus
proedrini
Serraios-5-
SONICPUNK 4
kastigio
gioricas
LDOXA
coldlife
fil
GLORY 4
doxale
sellos
Barbabilios
dd1918
Blue - Warriors
mavraetos_4
teo-doxa
Sami
DOXARAS4
Sir George
DoxaΘΥΡΑ4
Stef-Pierikos
KAV4ALA
Michael
πάμμαχον
omilitissa
DoxaDramasG4
pit1918
titormos_nikaia_g6
rebels agia marina
OFIGATE4
burgos
vsoulis
apaixtos
PasGiannina
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
antrikos14
morfi
monoDOXA!!!
mario4
63 απαντήσεις

Σελίδα 14 από 17 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις] - Σελίδα 14 Empty Απ: Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Πεμ 30 Μάης 2013 - 1:40

προπονητικο
υποδομες
δραμινα ταλεντα
προβολεις
κερκιδα
λεφτα
γηπεδο τιγκα
λεφτα
παιχτουρες
σουπερλιγκ
παντα κοντα στη ομαδα
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : Δόξα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις] - Σελίδα 14 Empty Απ: Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 30 Μάης 2013 - 9:26

Ρε burgos κανεις δεν μιλησε για ΑΠΗΛΙΟΝ κ ΠΑΙΑΝΙΕΣ.
Μιλαμε για μια ΑΔΡΙΑΝΗ π.χ με κανα 2-3 βοηθητικα κ τις υποτυπωδες εγκαταστεις......που το βλεπεις το περιεργο??? Αν δεν μπορουμε ουτε αυτο ας λεγομαστε ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ,ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ,ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ κλπ καλυτερα...οχι ΔΟΞΑ κ ΔΟΞΑΙΟΙ.
Ουτε φυσικα περιμενει κανεις ο απο τον Τσιτσο με χαμηλα λιπαρα να βαλει φραγκο.
Ειναι τεραστια κοπρια κ το εχει αποδειξει αλλα κ συνεχιζει να το αποδεικνυει καθημερινα.
Ουτε φυσικα περιμενω απο αυτο το πραμα που το βαφτισανε λεσχη κ ηγουντε πουθεναδες κ ανικακοι να μου λυσει τα προβληματα.
Ισα ισα πιο πολλα θα δημιουργησουν κ αυτο θα αποδειχτει φετος που στην ουσια αυτοι θα τρεξουν την ΔΟΞΑ κ ο ''τσιτσεας 6% λιπαρα'' θα ''διοικει'' χωρις να δινει μια.
Σουλη ξυπνα.....αμα δεν αρχισει αυτη η λεσχη κ κυριως αυτος ο δεκτικος Γ.Σ την μετωπικη επιθεση κατα της κοπριας οχι απλα δεν θα αλλαξει τπτ αλλα ακομα δεν εχουμε δει τπτ οσον αφορα τον εμφυλιο......θα πεσουν κορμια μιλαμε κ θα το δεις.
Το μηνυμα οτι ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη κ σε σας αλλα δυστηχως κ στην ομαδα το πηρατε.Φτανει πια να το παιζεται αφελεις κ να σφυριζετε αδιαφορα.....ξυπνατε σε λιγο ουτε ΔΟΞΑ θα υπαρχει κ αποκλειστικα υπευθυνοι θα ειστε εσεις.
Ή παλι θα λετε φταιει η Θ4 που στην ουσια σας εχει αφησει να βγαλετε τα ματια σας μονοι σας αφου δεν παιρνετε χαμπαρι απο λογια?????
Εχετε δεκτει το μπαλακι να τρεξετε εσεις τα θεματα ΔΟΞΑΣ αλλα οτι γινετε πλεον εχει την υπογραφη σας.
Οσο για την λεσχη κατι τελευταιο......Οι ''πονηρουληδες΄΄ εκει μεσα που ολον τον χρονο μας τα κανατε τουμπανο καταλαβανε τι παιζει κ εχουν κανει λιγο πιο στην ακρη κ ταιζουν παππα σε σας τους αφελης να βγαινετε μπροστα κ να φιανεστε...τπτ δεν ειναι τυχαιο σουλη κ σαν μια εντελως ''φιλικη'' συμβουλη προσεχετε τους γιατι καποιοι που θεωρεις αδερφους κανα 2-3 σας χρησιμοποιουν.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Πεμ 30 Μάης 2013 - 14:56

[quote="vsoulis"] Παρά τις υβριστικες και μειωτικες επιθέσεις που έχω δεχτεί απο τον glory κατα καιρούς, δεν μπορώ παρά πω ότι απο όλα αυτά που ακούστηκαν στην συνέντευξη στο Κουρος του Σαμιου, περισσότερο θα βοηθούσαν οι ερωτήσεις και οι τοποθετησεις που θα εκανε ο glory. Αν βέβαια ήταν ήρεμος και ψύχραιμος.

Πρωτα απο ολα ξερεις οτι οι προσωπικες επιθεσεις εγιναν γιατι ανακατευτηκες κ κουτσομπολεψε την προσωπικη μου ζωη οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να την βγαλεις καθαρη.
Δοξαικες διαφωνιες εχω με απειρους.....με τους κουτσομποληδες ομως αρρωσταινω πραγματικα.

Δευτερον εσυ πιστευεις πως αμα εγω ημουν εκει μεσα υπηρχε ποτε περιπτωση να τον αφηνα σε χλωρο κλαρι σαν τα αλλα τα φυτα,τα γιουσουφακια που τον χειροκροτουσαν?
Μονο ηρεμος κ ψυχραιμος δεν θα ημουν με αυτα που ειπε ο ''Τσιτσο light 6% ''.
Οταν ενας ανθρωπος με προκαλει αλλα κυριως προκαλει την νοημοσυνη μου θα τα ακουσει ασχημα απο μενα.

Κατα τα αλλα καλα κανεις κ ανησυχεις που συμφωνεις μαζι μου τελευταια γιατι εγω ως γνωστον ειμαι ακραιο (δοξαικο) στοιχειο......μην χαλασεις κ συ κ χασει την δυναμη του ο παλιατσος γιατι ως γνωστον:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 30 Μάης 2013 - 22:26

Δεν κάνουν καλό οι χαρακτηρισμοί. μειώνουν δυνάμεις.

vsoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 782
Registration date : 31/05/2009

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 30 Μάης 2013 - 22:38

Για την λέσχη έχω πει.Απαιτουνται καθαρές σχεσεις και ανάθεση αρμοδιοτητων. πρώτον κύριε Σαμιε φεύγεις ή μένεις; Ποιος θα έχει την ευθύνη απο εδώ και πέρα; Ποιος θα έχει την ευθύνη εναντι του ΙΚΑ και της εφορίας π.χ;Ποιος θα έχει την νομική ευθύνη;Αυτα πρεπει να απαντηθούν αυτα τα σοβαρα θεματα πιστικα.

Γιατι προαναγγελεις πολέμους glory;δεν κατάλαβα; Δηλαδή ακόμα και λάθη να κάνουν ,ποιος θα τους κατηγορήσει ; Εσυ που θα είσαι έξω απο τον χώρο και το μόνο που θα κανείς θα ειναι ανέξοδη και φτηνή κριτικη; Δεν ειναι δίκαιο αυτό. Το έργο όσων αναλάβουν θα ειναι τρομερά δύσκολο. Μπορεί να φτιάξουν και κατι ας μην προμηνυουμε τον όλεθρο.
Εγω που μιλάω με άτομα της λέσχης έχω ακούσει χαρακτηρισμούς και ενέργειες κατα του Σαμιου που εσυ ούτε κάν φαντάζεσαι. Δεν αγαπάτε 5 άτομα μονο την Δοξα. Δεν έχετε το προνόμιο της Δοξοσυνης μονο 5 άτομα. Βοηθήσετε δεν φτιάχνονται με πόλεμο και χωρίς δουλειά οι ομάδες.

vsoulis

Δημοσίευση από vsoulis Πεμ 30 Μάης 2013 - 22:57

Η δύναμη του οπαδού ξεφτιλισαι την ΑΕΚ. Ο οπαδός δεν φτιάχνει την ομάδα, αυτά ειναι λαϊκίστικα.

vsoulis

Δημοσίευση από mario4 Πεμ 30 Μάης 2013 - 23:57

η σούλα όμως κάνει ομάδα? Very Happy

( από το σφραγιδούλα )
mario4
mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα : ΟΦΗ
Ομάδα : Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις] - Σελίδα 14 Stamp%20Snake%20Goddess_t
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Παρ 31 Μάης 2013 - 12:36

μα για να φτασουμε σε αυτο το σημειο που φτασαμε(για τον κοσμο μιλαω)δεν φταιει ο σαμιος,αλλα 10 ατομα που θεωρουν την ΔΟΞΑ μαγαζακι τους(και φυσικα ειναι οι μεγαλυτεροι ΔΟΞΑΡΕΣ)και δεν αφηνανε κανεναν να πει την αποψη του,και με τις ευλογιες τους η αστυνομια αδειαζε την μοναδικη θυρα που ειχε φωνη και μπορουσε να την υψωσει απεναντι στα εγκληματα του μεγαλομετοχου.
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Παρ 31 Μάης 2013 - 13:53

vsoulis έγραψε:Για την λέσχη έχω πει.Απαιτουνται καθαρές σχεσεις και ανάθεση αρμοδιοτητων. πρώτον κύριε Σαμιε φεύγεις ή μένεις; Ποιος θα έχει την ευθύνη απο εδώ και πέρα; Ποιος θα έχει την ευθύνη εναντι του ΙΚΑ και της εφορίας π.χ;Ποιος θα έχει την νομική ευθύνη;Αυτα πρεπει να απαντηθούν αυτα τα σοβαρα θεματα πιστικα.

Γιατι προαναγγελεις πολέμους glory;δεν κατάλαβα; Δηλαδή ακόμα και λάθη να κάνουν ,ποιος θα τους κατηγορήσει ; Εσυ που θα είσαι έξω απο τον χώρο και το μόνο που θα κανείς θα ειναι ανέξοδη και φτηνή κριτικη; Δεν ειναι δίκαιο αυτό. Το έργο όσων αναλάβουν θα ειναι τρομερά δύσκολο. Μπορεί να φτιάξουν και κατι ας μην προμηνυουμε τον όλεθρο.
Εγω που μιλάω με άτομα της λέσχης έχω ακούσει χαρακτηρισμούς και ενέργειες κατα του Σαμιου που εσυ ούτε κάν φαντάζεσαι. Δεν αγαπάτε 5 άτομα μονο την Δοξα. Δεν έχετε το προνόμιο της Δοξοσυνης μονο 5 άτομα. Βοηθήσετε δεν φτιάχνονται με πόλεμο και χωρίς δουλειά οι ομάδες.

Για ''πολεμο'' σουλη μιλαω....οχι για πολεμο.....εχει διαφορα.
Και φυσικα θα ''πεσουν κορμια'' απο την στιγμη που θα τρεξεις εσυ(εσεις) την ομαδα μαλλον στηριζοντας κατα γραμμα αυτα που ειπε ο σαμιος γελιοποιοντας σας στην συναντηση.
Που την βλεπεις την ανεξοδη κριτικη?ποιος εχει δικαιωμα στην κριτικη?μονο εσυ κ το παρεακι σας?
Η ΔΟΞΑ ''φιλε'' δεν ειναι μαγαζακι κανενος ....παρτο χαμπαρι.
Οποιος ασχολειτε θεσμικα Ή οργανωμενα με αυτην ειναι δημοσιο προσωπο κ μπορει ο καθενας να τον κρινει.
Ασε λοιπον τις θεωριες σου κ ετοιμασου να τα ακους κ συ κ οι υπολοιποι εως ωτου βαλετε μυαλο.
Το ιδιο εκανες κ συ τοσο καιρο για τον συνδεσμο κ τη ηγεσια του αλλα κ τα απλα του μελη.
Αν ημουν κ γω μελος μιας διοικησης θα δεχομουν να με κανουν κριτικη ακομα κ τα ''φυτα''....αυτο ειναι το σωστο.
Εσυ γιατι δεν την δεχεσαι???Επειδη μηπως πραγματι ξερεις οτι αυτο το πραμα που λεγετε λεσχη στην ουσια δεν αντιπροσωπευει τπτ παραπανω απο το να κανει αβαντες στον τσιτσο light?
Tετοια μυστικοπαθεια κ κλειστω ''μασονικο'' συστημα διοικησης κ λειτουργιας καποιας λεσχης-συνδεσμου οπαδων 1η φορα βλεπω.
Τι φοβαστε μην μαθει ο κοσμος???Γιατι κρυβεστε κ δεν απευθυνεται καλεσμα στον κοσμο.
Να σου πω εγω γιατι? Γιατι:

1)Ξερετε οτι θα γινετε ρομπα γιατι πλεον δεν σας πιστευει κανεις,αρα κ δεν θα σας στηριξει κανεις
2)Γιατι κατι κρυβεται (εσυ μαλλον οχι γιατι εισαι χαζος) κ δεν θελετε να ανακατευτουν πολλοι κ σας ξεμπρωστιασουν.

Αυτα ΄''φιλε'' μου σχετικα με την ΛΑΙΣΧΗ.

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Παρ 31 Μάης 2013 - 22:44

Και εσυ τι κανείς μονο απειλεις; Εσυ Δοξα δεν είσαι; άμα φύγει ο Σαμιος γιατι δεν μοιράζεσαι την ευθύνη; Θα σε έχουμε συνέχεια όποιον δεν γουσταρεις, να τον βρίζεις και να τον απειλεις ; Ανέλαβε εσυ στο κατω κατω να έχουμε την χαρά της εκτόνωσης εμείς, Με αυτήν την νοοτροπία δεν παει πουθενά η ομάδα. Έχουμε έναν ΤΣιτσοπουλο εξ Αθηνών, αλλά έχουμε και τζαμπα μάγκες στην Δράμα και ευθυνοφοβους έναν σόρο. Με την ίδια λογική άμα αναλάβει η παρέα σου την Δοξα , καλοί ,κακοι , να αρχίσω να σας βριζω προκαταβολικα δλδ. Δεν αγαπάτε την Δοξα στην Δράμα. Στο μονο που συμφωνω με τον ΤΣιτσοπουλο light. Ολο οι αλλοι κατι να κανουν για να τους κοροιδευεται με την πρωτη ευκαιρια και να τους βριζεται. Δεν πάμε πουθενα έτσι.

vsoulis

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Σαβ 1 Ιουν 2013 - 14:03

κατσε ρε κ.σουλη(και μην εκνευριζεσαι οπως ο τσιτσοπουλος του πειραια,δεν ειναι σωστο),γτι τωρα λετε αυτα που εμεις λεγαμε απο την αρχη της σαιζον?τοτε ησασταν απεναντι μας.τωρα γινατε οι εξυπνοι?καθε κυριακη η ιδια ιστορια εξω απο το γηπεδο με το τελος των παιχνιδιων.10 καραγκιοζηδες να προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουμε λαθος κλπ.τωρα εχουνε εξφαναστει ολοι,τι εγινε τελικα με τον σοβαρο επειχηρηματια που ετρεχε την ομαδα?τον απαγαγανε?

υ.γ.αμα μου βρεις ενα ποστ ειτε στο σπορτδραμα ειτε εδω,που απειλω και βριζω,θα σου δωσω κωλο

υ.γ.2 και ποιος σου ειπε οτι εγω θελω να αναλαβει καποιος για να τον κραζω?εγω θελω να κανει σοβαρη δουλεια(λαθη θα γινουν απο ολους,αλλα οχι εγκληματα σαν του τσιτσου του πειραια).

υ.γ.3 αμα φυγει ο σαμιος η ευθυνη παει μονο στον ιδιο.ηρθε μας ταισε παπα οτι ειναι σοβαρος επενδυτης,εβγαλε τα φραγκακια του και ολα κυριλε.αμα εσυ νομιζεις πως ο σαμιος εχασε απο την ΔΟΞΑ,ξυπνα γτι σε λιγο θα δεις και τον αι βασιλη στον ξυπνιο σου.

υ.γ.4 το αν εγω αγαπαω την ΔΟΞΑ δεν εισαι εσυ που θα το κρινεις και κανενας.αυτο το ξερει μονο η καρδια μου.κανεις οπως ο ΔΟΞΟπατερας που με ρωτουσε οταν αρχισα να ασχολουμαι οπαδικα με την ομαδα,απο που μας ξεφυτρωσες εσυ και προσπαθουσε να μου βγαλει οτι δεν ειμαι ΔΟΞΑ.ναι δεν ειμαι και καθομαι και τρωω την ψυχη μου για μερικα σιχαματα.αιντε κοπριες...
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Registration date : 17/09/2009

Δημοσίευση από vsoulis Σαβ 1 Ιουν 2013 - 23:39

Απειλεί και βρίζει ο glory όσους ασχοληθούν στην προσπάθεια να κατέβει μια υποτυπώδεις ομάδα τον Αύγουστο.
Ο Σαμιος ειναι στα λεφτα του απο την ενασχόληση του με την Δοξα. Επειδή φέτος παει να μπει βαθιά μέσα φεύγει. Σε αυτό δεν μπορώ να τον κατηγόρησω. Το μένω φεύγω ειναι κακό.
Συμφωνω η Δοξοσυνη ειναι στην καρδιά του καθένα μας.

Εδώ υπάρχει ένα πρακτικότητα πρόβλημα. Για να κατέβει μια υποτυπώδεις Δοξα χωρίς στόχους για άνοδο, και στοχο την απλή σωτηρία , στην απαξιωτική για την ιστορία μας Β´ Εθνικη, χρειάζονται το λιγότερο, το τραβηγμένο απο τα μαλια λιγότερο , 600,000€.

Ούτε ο τσιτσοπουλος light με ενδιαφέρει, ούτε ο monodoxa, ούτε ο glory, ούτε ο ερασιτέχνης, ουτε οι κοντρες του ψευτοεγωισμου μεταξυ μας, τίποτα απ´ολα αυτά δεν βοηθάει την Δοξα.

Πρακτικό πρόβλημα 600.000 € απαίτητα αρχίζοντας απο τις 10 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία. Μιλάω και γίνομαι συγκεκριμένος 25 ποδοσφαιριστές ρόλιστες με μισθό 1400 ευρώ όλα πληρωμένα ΙΚΑ+εφορία 350.000€ ,+ 10 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού team 200.000€,+ μεταφορικά και ξενοδοχείο και προετοιμασία 50000€ με την ευχή να Υπάρχουν 2 ομίλοι= 600.000€.

Απο αυτά τα 160.000€ ειναι του ΟΠΑΠ και του ΟΤΕ tv.

Πρεπει να βρεθούν 440.000€. Γίαυτο το πόσο τι κάνουμε για να μαζευτεί;

vsoulis

Δημοσίευση από PAS Κυρ 2 Ιουν 2013 - 1:26

Π.Α.Σ.
PAS
PAS

Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 11/03/2009

Δημοσίευση από ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Κυρ 2 Ιουν 2013 - 3:08

Βρε παιδια μην κανετε ετσι Δοξα την εχει παρει το σουπερ τριο τσιτσος κουλης χαραλαμπιδης τζαμπα τρωγεστε μεταξυ σας :giveup: ...Ο Σαμιος δεν προκειτε να παραδωσει την ομαδα στη λαισχη ειναι γελιο και μονο που το συζητατε μα ποια λαισχη ακομη και ο ιδιος γελαει με τα χαλια της δημιουργιας του...Ο προεδρας ο τωρινος ειναι τοσο αφερφη που θα την δωσει απευθειας στον τσιτσο γιατι ως γνωστον με τα λεφτα του μαμαει τους παντες και τα παντα μα πανω απολα μαμαει τις @ωλαρες των τσατσων του γτ ειναι οι αγαπημενες του αδερφες που του δινουν το κωλι τους χωρις δισταγμο... Ζωα ε ζωα που μιλατε ακομα ουτε για φτυσιμο δεν χαραμιζουμε το σαλιο μας για την παρτυ σας τοσο αθλιοι εχετε καταντησει...Καληνυχτα Δοξαρα τα λεμε οταν και αν ξαναγινεις Δοξα ποτε...
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009

Δημοσίευση από Σαντικαι4 Κυρ 2 Ιουν 2013 - 3:37

Εισαι πιωμενος και γουσταρω γιατι ειμαι κι εγω..

Ο.Φ.Η

Σαντικαι4

Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 20/09/2012

Δημοσίευση από burgos Κυρ 2 Ιουν 2013 - 11:02

vsoulis έγραψε:Απειλεί και βρίζει ο glory όσους ασχοληθούν στην προσπάθεια να κατέβει μια υποτυπώδεις ομάδα τον Αύγουστο.
Ο Σαμιος ειναι στα λεφτα του απο την ενασχόληση του με την Δοξα. Επειδή φέτος παει να μπει βαθιά μέσα φεύγει. Σε αυτό δεν μπορώ να τον κατηγόρησω. Το μένω φεύγω ειναι κακό.
Συμφωνω η Δοξοσυνη ειναι στην καρδιά του καθένα μας.

Εδώ υπάρχει ένα πρακτικότητα πρόβλημα. Για να κατέβει μια υποτυπώδεις Δοξα χωρίς στόχους για άνοδο, και στοχο την απλή σωτηρία , στην απαξιωτική για την ιστορία μας Β´ Εθνικη, χρειάζονται το λιγότερο, το τραβηγμένο απο τα μαλια λιγότερο , 600,000€.

Ούτε ο τσιτσοπουλος light με ενδιαφέρει, ούτε ο monodoxa, ούτε ο glory, ούτε ο ερασιτέχνης, ουτε οι κοντρες του ψευτοεγωισμου μεταξυ μας, τίποτα απ´ολα αυτά δεν βοηθάει την Δοξα.

Πρακτικό πρόβλημα 600.000 € απαίτητα αρχίζοντας απο τις 10 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία. Μιλάω και γίνομαι συγκεκριμένος 25 ποδοσφαιριστές ρόλιστες με μισθό 1400 ευρώ όλα πληρωμένα ΙΚΑ+εφορία 350.000€ ,+ 10 υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένου και του τεχνικού team 200.000€,+ μεταφορικά και ξενοδοχείο και προετοιμασία 50000€ με την ευχή να Υπάρχουν 2 ομίλοι= 600.000€.

Απο αυτά τα 160.000€ ειναι του ΟΠΑΠ και του ΟΤΕ tv.

Πρεπει να βρεθούν 440.000€. Γίαυτο το πόσο τι κάνουμε για να μαζευτεί;
εχεις ρε σουλι κατι κολληματα με αυτον τον μαλακα. Τουλαχιστον μην τα κανεις νουμερα.23 ομαδες εχει η κατηγορια μονο εσυ προσπαθεις να βγαλεις μπαζετ.Οι αλλοι?Εχεις ακουση απο κανεναν αυτες τις πονεμενες ιστοριες?Σερρες λογου χαρη μερια?Λαρισα?και στην τελικη ρε φιλε οταν λες οτι θελω λεφτα εγω ξερω η μαλλον εμαθα οτι τα λεφτα βγαινουν απο τα εισητηρια δηλαδη τον ΚΟΣΜΟ..κανονικα δεν θα επρεπε το πρωτο μελημα σου να ειναι να ερθει κοσμος στο γηπεδο?Ε λοιπον εσεις εκει που εχετε αυτον τον βραχνα με τα λεφτα γιατι δεν του την λετε?Μιλας ολο για λεφτα,αλλα δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ για να φερεις ΚΟΣΜΟ στο ΓΗΠΕΔΟ...και οχι μονο αυτο.ΑΛΛΑ διωχνεις ακομα και αυτους που ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΟΞΑ..Λεει κατι μαλακιες για την μετοχη τις εθνικης τραπεζας που οταν ηρθε ηταν 22 ευρω και τωρα λεει οτι ειναι σεντσ,Ο.Κ ρε πουστη...αλλα οταν η μετοχη ηταν 22 εβρισκες εισητηριο με 5.Τωρα που ειναι σεντσ ΟΛΑ κανουν 10...και ερχεσε τωρα εσυ και μου βγαζεις κατι νουμερα που ρε φιλε στο σκεπτικο σου δεν υπαρχει το εισητηριο του κοσμου...Ισως επειδη δεν εχω κοσμο,οπως λεει η κοπρια...Αυτο ειναι το προβλημα τις λεσχη σας...Στην ουσια τραβατε ζορι με τους χορηγους,τους νομαρχες,τους δημαρχους,γενικα...και στα παπαρια σας ο ΚΟΣΜΟΣ..αντε τωρα πες μου εσυ πιος απο εσας θα κατεβη και θα πεει σε αυτον τον μαλακα...φιλε η ΔΟΞΑ ειναι ο ΚΟΣΜΟΣ της και θα σε γαμισουμε καλα αν τον προσβαλης ξανα...

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 3 Ιουν 2013 - 16:45

vsoulis έγραψε:Και εσυ τι κανείς μονο απειλεις; Εσυ Δοξα δεν είσαι; άμα φύγει ο Σαμιος γιατι δεν μοιράζεσαι την ευθύνη; Θα σε έχουμε συνέχεια όποιον δεν γουσταρεις, να τον βρίζεις και να τον απειλεις ; Ανέλαβε εσυ στο κατω κατω να έχουμε την χαρά της εκτόνωσης εμείς, Με αυτήν την νοοτροπία δεν παει πουθενά η ομάδα. Έχουμε έναν ΤΣιτσοπουλο εξ Αθηνών, αλλά έχουμε και τζαμπα μάγκες στην Δράμα και ευθυνοφοβους έναν σόρο. Με την ίδια λογική άμα αναλάβει η παρέα σου την Δοξα , καλοί ,κακοι , να αρχίσω να σας βριζω προκαταβολικα δλδ. Δεν αγαπάτε την Δοξα στην Δράμα. Στο μονο που συμφωνω με τον ΤΣιτσοπουλο light. Ολο οι αλλοι κατι να κανουν για να τους κοροιδευεται με την πρωτη ευκαιρια και να τους βριζεται. Δεν πάμε πουθενα έτσι.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ???
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ''ΦΥΤΟΥΛΑ''???ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ.

GLORY 4

Δημοσίευση από vsoulis Δευ 3 Ιουν 2013 - 18:05

Μονο στον κόσμο ελπίζω burgos, μονο στην κινητοποιηση του κοσμου. Οχι του οπαδού.Του κόσμου. Αν δεν εχουμε 2000 διαρκειας καλυτερα να μην κατεβουμε στο πρωταθλημα. Δεν βγαινουμε αλλιως. Χορηγοι πρεπει να ειναι οσοι εχουν στην καρδια τους την Δραμα. Δεν με απασχολουν οι αλλοι ρε Burgos. Δεν με ενδιαφερει ο Ποντικλης, ο Πανσερραικος. Συγκρινω παντα με το καλυτερο. Συγκρινω με την συμφορα του Τσιτσοπουλου εκ Πειραια , το ζωντανό παράδειγμα των Ιωαννίνων και του Εργοτελη. Η Δοξα πρεπει αναγκαστικά να παει σε μορφή λέσχης ανεξάρτητα προέδρου. Δεν παει άλλο. Αλλά σε αυτήν την λέσχη πρεπει να ειναι και ο glory, και ο σύνδεσμος, και ο Ερασιτέχνης ο τωριν´ος και ο παλαιός και ολόκληρη η Δράμα. Εννοείται ότι δεν μπορεί να προσβάλει τους πελάτες σου, ο άνθρωπος ειναι αντίεπικοινωνιακός εντελώς, και θα ειναι καλο να αποχωρήσει απο πρόεδρος της ΠΑΕ αν γίνεται. Το φάντασμα του όμως δεν πρεπει να το αφήσουμε να κάνει κακο στην Δοξα. τώρα ήρθε η ώρα της ευθύνης. Εδώ δεν υπάρχει ο "μαλακας" που θα βάλει λεφτα...... Εδώ ή βάζουμε εμείς 600.000€ ή η Δοξα παει ξανά για Γ εθνική. Το τεράστιο επίσης ηθικό θέμα έχει να κάνει με τις αποδέσμευσεις. Κάτσε ρε φίλε εσυ διωχνεις παίκτες που εμείς οι υπόλοιποι, στους οποίους θα δώσεις την ομάδα θελουμε να κρατήσουμε; Γιατι για έναν μισθό προδικαζεις την αδυναμία να έχει συνέχεια η ομάδα; Ουσιαστικα εκθέτεις , μάλλον εκβιαζεις αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι και τους φορτωνεις με περισσότερο βάρος. Γίαυτο η λύση ειναι συσπείρωση και το ξεμπροστιασμα. Οχι τα κηρύγματα πολέμου και διχασμός.

vsoulis

Δημοσίευση από κεμπαπ-δοξαρα Δευ 3 Ιουν 2013 - 19:34

τωρα μιλας σωστα σουλη αλλα με νεα μορφη λεσχη οχι αυτο το χαλι που ειναι τωρα,αυτο ισχυει και για τον ερασιτεχνη που ακομα περιμενουμε να μαθουμε για τα λεφτα απο τον ερανο?
κεμπαπ-δοξαρα
κεμπαπ-δοξαρα

Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010

Δημοσίευση από apaixtos Δευ 3 Ιουν 2013 - 21:52

εγω βλεπω οτι ο α.σ. διωχνει ολους τους παιχτες,ουτε καν προταση ανανεωση τους κανει,μονο ψαλιδι για την φετινη χρονια....παρτε στην μαπα τον πισωγλεντη που το παιζει μαγκας και νταης και θαυμαστε μια ακομη χειροτερη Δοξα του χρονου.Μονο μην ξεχασετε μερικοι να τον χειροκροτησετε ξανα οταν βρεθει στην Δραμα,ακομα και αν ειμαστε τελευταιοι ,χωρις νικη,σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ γιναμε δοξα κρανουλας.....
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Τρι 4 Ιουν 2013 - 9:54

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ......ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ Γ'.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔΕΡΦΟ.
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Κ ΤΟΥ Γ.Σ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ Η Γ.Σ ΤΟΥ Γ.Σ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ 3ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ''ΦΑΠΕΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΕΡΜΗΣ ''ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Κ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ 2-3 ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ''.

GLORY 4

Δημοσίευση από alkazar Παρ 7 Ιουν 2013 - 19:50

http://www.crimsonscorer.gr/2013/06/blog-post_7.html

Έχετε κι εσείς τα δικά σας χάλια. Ρε που φτάσαμε και οι δυο...

alkazar

Αριθμός μηνυμάτων : 485
Ομάδα : ΑΕΛ
Registration date : 09/11/2011

Δημοσίευση από apaixtos Παρ 7 Ιουν 2013 - 21:41

alkazar έγραψε:http://www.crimsonscorer.gr/2013/06/blog-post_7.html

Έχετε κι εσείς τα δικά σας χάλια. Ρε που φτάσαμε και οι δυο...
Ε οχι και χαλια φιλαρακι,μας φτανει οτι δεν χρωσταει σε κανενα.Οφειλουμε 5λεπτο χειροκροτημα καθε φορα που θα τον βλεπουμε στα μ.μ.ε. ή θα βρισκετε σε ακτινα 100 μετρων απο μας.Επισης ειναι ο πιο καθαρος προεδρος στην Ελλαδα και ο μονος που πληρωνει τα παντα μεχρι τελευταιας δραχμης.Με την σκεψη του κοιμαμαι και ξυπναω αν ειναι καλα.....
apaixtos
apaixtos
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Δευ 10 Ιουν 2013 - 11:48

ποσο σε τσουζει οταν γραφω για την λεσχη κ τον Γ.Σ ''φιλαρακι''...πολυ γουσταρω Very Happy !!!
Με τα μειον πισω απο τα οποια κρυβεσε νομιζεις δεν ξερουμε ποιος εισαι επειδη εχεις καιρο να γραψεις με τον nickname σου???
Τιμωρησε με κ αλλο τιμωρε .......χαχαχαχα...τρελαινομαι για μειον....μακαρι καποια στιγμη να φτασω τον σουλη...θα σημαινει οτι εχω γινει τροπος ζωης για σενα κομπλεξαρα.

GLORY 4

Δημοσίευση από burgos Δευ 10 Ιουν 2013 - 19:19

αμαν..τι εγινε?επαθε λαστιχο και ο λαστιχας?..τωρα πιος εμεινε? ο κυρ αντωνης?..αρε μας βλεπω παλι σεμπτεμβριο στο γηπεδο ολους..αλλα οχι για καλο σκοπο.Περσυ ηταν η πορτα να δουμε τι θα ειναι φετος :3ylo:

burgos

Αριθμός μηνυμάτων : 1068

Σελίδα 14 από 17 Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης