Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]
+59
Nemo
iason
Σαντικαι4
PAS
veteranos-6-
LeeHooker
alkazar
diagoras-paranoia
PANSERRAIKARA
roni4
Centaur
κεμπαπ-δοξαρα
Rossoblu
tzanis-4
panthrax
gatzilakis
Betafans
animals4
fumangus
proedrini
Serraios-5-
SONICPUNK 4
kastigio
gioricas
LDOXA
coldlife
fil
GLORY 4
doxale
sellos
Barbabilios
dd1918
Blue - Warriors
mavraetos_4
teo-doxa
Sami
DOXARAS4
Sir George
DoxaΘΥΡΑ4
Stef-Pierikos
KAV4ALA
Michael
πάμμαχον
omilitissa
DoxaDramasG4
pit1918
titormos_nikaia_g6
rebels agia marina
OFIGATE4
burgos
vsoulis
apaixtos
PasGiannina
zaxos4snakes
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
antrikos14
morfi
monoDOXA!!!
mario4
63 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 17
Σελίδα 12 από 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Απ: Δόξα - ΠΑΕ [διοικητικα-ανακοινωσεις]
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=129316593
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ....
fil- Αριθμός μηνυμάτων : 740
Τόπος : ΟΠΟΥ ΠΕΤΑ Ο ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
Registration date : 22/10/2010
alkazar- Αριθμός μηνυμάτων : 485
Ομάδα :
Registration date : 09/11/2011
δυσκολο φιλε
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
σε αυτον που γραφει παντος οχι.Ο κουλις δεν εχει τοσα λεφτα για να αγοραση απο σαμιο.Ο κουλης ειναι μονο για ομαδα χρεομενη μεχρι τα φρυδια ωστε να την παρει τσαμπα και να βγαλει οτι μπορει ωστε μετα να την ξεφορτοθει. χωρις να του κοστιση τιποτα ολο το μουχαμπετι....Απο τους ανθροπους που οταν ο κουγιας ερχετε στην δραμα τους βλεπεις μαζι στα κλαπ...εφες και μεταξωτες κορδελες.
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
burgos έγραψε:σε αυτον που γραφει παντος οχι.Ο κουλις δεν εχει τοσα λεφτα για να αγοραση απο σαμιο.Ο κουλης ειναι μονο για ομαδα χρεομενη μεχρι τα φρυδια ωστε να την παρει τσαμπα και να βγαλει οτι μπορει ωστε μετα να την ξεφορτοθει. χωρις να του κοστιση τιποτα ολο το μουχαμπετι....Απο τους ανθροπους που οταν ο κουγιας ερχετε στην δραμα τους βλεπεις μαζι στα κλαπ...εφες και μεταξωτες κορδελες.
Ετσι ακριβως.....
Ο καθε ''καρκινος'' αρχισε παλι να μας ζαλιζει τα @@
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
τωρα που παει ο σαββιδης για το φαλακρο ποιος ξερει τι εχουμε να ακουσουμε.
μαντευω το μοτο"οχι παοκτσης στο τιμονι της ΔΟΞΗΣ"
μαντευω το μοτο"οχι παοκτσης στο τιμονι της ΔΟΞΗΣ"
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
ΠΟ-ΠΟ εχουμε και αυτον τον νταλκα,λετε του χρονου τον χειμωνα να σκαση μυτη ολοι οι φρανγκατι γυφτια τις μπαοκουπολις στην δραμα για σκι??..
Ομάδα :
προτιμοτερο να σκασουν μυτη γκρουπ ρωσσιδες γκομενες για ξε-σκι αλλα αυτες προτιμουν παραλιες,λογικο με τοσο χιονι εκει πανω.
Λογικα θα σκαει μυτη και ο θανασακης.
Λογικα θα σκαει μυτη και ο θανασακης.
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
ο θανασης λεει θα ζητησει απο τον ιβαν να του παραχωρησει το χιονοδρομικο κεντρο γιατι το ασπρο ειναι το αγαπημενο του χρωμα.
Θα παρει λεει κ τον σσσσσσσσσσσ για χειριστη του εκχιονιστικου μηχανηματος με αμοιβη ''τρεις κ παρ τα @@ μμμμμμ''.
Και τα καλοπαιδα της Λαισχης καπου θα τα βολεψει κ αυτα.....
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ @@ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
Θα παρει λεει κ τον σσσσσσσσσσσ για χειριστη του εκχιονιστικου μηχανηματος με αμοιβη ''τρεις κ παρ τα @@ μμμμμμ''.
Και τα καλοπαιδα της Λαισχης καπου θα τα βολεψει κ αυτα.....
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ
ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ @@ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ομάδα :
Απο χτες για μένα ο Σαμιος ειναι παρελθόν απο την στιγμή που δεν θα βάλει αλλά χρήματα απο εδώ και πέρα. Κερδη να βγαλει η ομαδα για τα καρπωθει ως μεγαλομετοχος ειναι αδυνατον ,ουτε να το συζηταμε.
Το βάρος πέφτει σε εμάς όπως έτσι ειναι το σωστό αν δεν εφησυχαζαμε 3,5 χρονια . Οι μόνοι υπαρκτοί θεσμοί της ομαδας κακά τα ψέματα ειναι ο ερασιτέχνης και κατα δεύτερο λόγο η Λέσχη. Αν δεν τους στηρίξουμε και δεν στηρίξουμε ενωμένοι την Δοξα τότε μας βλεπω χαλαρά αλλά 20 χρονια στην Γ-Δ Εθνικη. Τα λόγια εμπάθειας και η φανατιλα θα οδηγήσει την Δοξα σε χειρότερα μονοπάτια.
Πήραμε δρομο κ. Glory, τώρα περιμένουμε απο εσενα τον τροπο που θα βοηθήσεις την ομάδα. Ο εφησυχασμός και η τζαμπα μαγκιά τέλος. τώρα να σε δούμε glory....
Το βάρος πέφτει σε εμάς όπως έτσι ειναι το σωστό αν δεν εφησυχαζαμε 3,5 χρονια . Οι μόνοι υπαρκτοί θεσμοί της ομαδας κακά τα ψέματα ειναι ο ερασιτέχνης και κατα δεύτερο λόγο η Λέσχη. Αν δεν τους στηρίξουμε και δεν στηρίξουμε ενωμένοι την Δοξα τότε μας βλεπω χαλαρά αλλά 20 χρονια στην Γ-Δ Εθνικη. Τα λόγια εμπάθειας και η φανατιλα θα οδηγήσει την Δοξα σε χειρότερα μονοπάτια.
Πήραμε δρομο κ. Glory, τώρα περιμένουμε απο εσενα τον τροπο που θα βοηθήσεις την ομάδα. Ο εφησυχασμός και η τζαμπα μαγκιά τέλος. τώρα να σε δούμε glory....
vsoulis- Αριθμός μηνυμάτων : 782
Ομάδα :
Registration date : 31/05/2009
Μωρε μπραβο μου????καταφερα να διωξω κοτζαμ σαμιο???
Αλλα δεν καταλαβες καλα ρε ''φιλε''.....τωρα εσενα κ την λαισχη σου θα δουμε.
Το μπαλακι ειναι ολο δικο σας......η τζαμπα μαγκια τελος.
Οταν ξεκουμπηστει καθε δειγμα της σαμιακης σας δισωδιας τοτε θα βαλουμε πλατη κ αιμα κ ιδρωτα κ χρημα κ τρεξιμο ολοι εμεις που τοσο καιρο μας θεωρουσατε εσυ κ οι ''αριοι'' αποβρασματα κ πρεζακια κ ΔΟΞΑΙΟΙ β' κατηγοριας.
Οταν παρεις τα ποσοστα σου σαν Γ.Σ αρχικα τα ξανασυζηταμε......εχουμε ποοοολλα ανοικτα θεματα να λυσουμε κ να μας απαντησετε
Τωρα ''φιλε'' μου αρχιζουν τα ωραια και ειμαι ολος περιεργεια ετσι οπως τα κανατε να δω πως θα ξεμπλεξετε
Αλλα δεν καταλαβες καλα ρε ''φιλε''.....τωρα εσενα κ την λαισχη σου θα δουμε.
Το μπαλακι ειναι ολο δικο σας......η τζαμπα μαγκια τελος.
Οταν ξεκουμπηστει καθε δειγμα της σαμιακης σας δισωδιας τοτε θα βαλουμε πλατη κ αιμα κ ιδρωτα κ χρημα κ τρεξιμο ολοι εμεις που τοσο καιρο μας θεωρουσατε εσυ κ οι ''αριοι'' αποβρασματα κ πρεζακια κ ΔΟΞΑΙΟΙ β' κατηγοριας.
Οταν παρεις τα ποσοστα σου σαν Γ.Σ αρχικα τα ξανασυζηταμε......εχουμε ποοοολλα ανοικτα θεματα να λυσουμε κ να μας απαντησετε
Τωρα ''φιλε'' μου αρχιζουν τα ωραια και ειμαι ολος περιεργεια ετσι οπως τα κανατε να δω πως θα ξεμπλεξετε
Ομάδα :
και για να συμπληρωσω....
Εγω θα προσφερω κ την ζωη μου για την ομαδα αμα χρειαστει αρκει να ξερω οτι ο αγωνας μου θα ειναι καθαρος κ με συντροφους πραγματικα τιμιους κ καθαρους δοξαιους-αδερφους κ οχι με νοσταλγους του κλοουν που το μονο που κανανε 3 χρονια τωρα ηταν να γλυφουν,να ρουφιανευουν και να πουλανε λεζαντα.
Οταν ξεκουμπιστουν λοιπον ολοι αυτα τα ''τραβελια'' τοτε εγω πρωτος θα τρεξω παλι.
Εγω θα προσφερω κ την ζωη μου για την ομαδα αμα χρειαστει αρκει να ξερω οτι ο αγωνας μου θα ειναι καθαρος κ με συντροφους πραγματικα τιμιους κ καθαρους δοξαιους-αδερφους κ οχι με νοσταλγους του κλοουν που το μονο που κανανε 3 χρονια τωρα ηταν να γλυφουν,να ρουφιανευουν και να πουλανε λεζαντα.
Οταν ξεκουμπιστουν λοιπον ολοι αυτα τα ''τραβελια'' τοτε εγω πρωτος θα τρεξω παλι.
Ομάδα :
vsoulis έγραψε:
τετοια ταυτιση με τον κλοουν???? ακου πηραμε δρομο??? ποιοι σουλη??? εσυ κ ο αγαπητικος σου???
το ασχημο ξερεις πιο ειναι?οτι αυτος οντως πηρε δρομο (αν πηρε) ενω εσυ θα μεινεις πισω.Μην ανησυχεις δεν σε απειλω απλα σου τονιζω οτι θα ειναι δυσκολο για σενα να σε ξανακοιταξουν καποιοι πολλοι πλεον στα ματια και να πουνε ''ο δικος μας Σουλης'' .
αλλα μην μασας εχεις τα φιλαρακια σου να σε στηριξουν....
αλλα κ παλι δεν μπορω ρε γαμωτο να σε φανανταστω ''αντιπολιτευση'' .....κατι θα σκαρφιστεις παλι εσυ.
ξερεις εσυ....θα βαλεις παλι το προσωπειο του αφελη του καλου-αγνου δοξαιου κ ολα μελι γαλα ετσι???
αλλα τι αντιπολιτευση λεω??? ηρθε η ωρα που περιμενες να αναλαβει η λεσχη
Ομάδα :
οταν λες τζαμπα μαγκια ρε βσουλη ποια ακριβως εννοεις τζαμπα?τα διαρκειας που παιρναμε καθε χρονο+εισητηριο σχεδον σε καθε αγωνα(μεχρις οτου φυσικα ο καλος προεδρος παρει την ομαδα στην θεσσνικη)?τα εξοδα μας για εκδρομες(εδω εκδρομη του ερασιτεχνη ερχοταν και ζητουσε τα λεφτα ο οδηγος απο εμας,ακουσον ακουσον επειδη εμεις ημαστε καλοπληρωτες στο διπλα λεωφορειο)?τα λεφτα που δωσαμε καθε φορα που χρειαστηκε(για τοτε καλε,που ετρεχες και μαζεψες 150χιλιαρικα λεω)?για το γηπεδο?αυτοι οι 30-40 που λεει ο αφεντης σου βαλανε ολοι φραγκα σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις.το τζαμπα απο που βγαινει θελω να μας πεις σε παρακαλω.οσο για μερικους της λεσχης,αστο μπροστα μου λεγανε στον παπασταφιδα,δεν μπορω τωρα να δωσω λεφτα αλλα οποιον μπορω θα σου στειλω.
υ.γ.1 μακαρι η λεσχη να τρεξει την ομαδα,ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,και να τρεξουν σωστα την ομαδα και με αποτελεσματα(και δεν εννοω φυσικα ανοδους).τοτε πρωτος εγω(και πιστευω και οι υπολοιποι 30-40)θα πω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(και θα βοηθησω οσο μπορω).το θεμα ειναι πως ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,θα ερθετε να ζητησετε απο εμας βοηθεια?
υ.γ.2 φυσικα στην τελευταια παραγραφο προυποθεση ειναι να μην βρισκεται πουθενα ο τσιτσοπουλος απο τον πειραια,και το ευχομαι αυτο το χωρις κερδη,100 τα εξοδα?ουτε 100,0000000000001 τα εσοδα,αμα ειναι να πανε στην τσεπη του καταστροφεα που εφυγε και σηκωσε σκονη(sic!).
υ.γ.1 μακαρι η λεσχη να τρεξει την ομαδα,ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,και να τρεξουν σωστα την ομαδα και με αποτελεσματα(και δεν εννοω φυσικα ανοδους).τοτε πρωτος εγω(και πιστευω και οι υπολοιποι 30-40)θα πω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(και θα βοηθησω οσο μπορω).το θεμα ειναι πως ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,θα ερθετε να ζητησετε απο εμας βοηθεια?
υ.γ.2 φυσικα στην τελευταια παραγραφο προυποθεση ειναι να μην βρισκεται πουθενα ο τσιτσοπουλος απο τον πειραια,και το ευχομαι αυτο το χωρις κερδη,100 τα εξοδα?ουτε 100,0000000000001 τα εσοδα,αμα ειναι να πανε στην τσεπη του καταστροφεα που εφυγε και σηκωσε σκονη(sic!).
Ομάδα :
Τι εγινε ρε?ξενερωσαν αυτοι τις λεσχης με αυτααπου ακουσαν απο τον σαμιο?..ειπε πολλα αλλα κανενας δεν ειπε να κανει καμια παρεμβαση στα αυτα που ελεγε το τρελο αγορι...Ειπε οτι 2000 δραμινοι πανε καθε κυριακη στην τουμπα....μοκο ολοι...Ειπε οτι ο κοσμος τις ΔΟΞΑΣ ειναι ολο και ολο 1000 ατομακαι οτι καποτε ημασταν...μοκο ολοι...ειπε οτι τον εχασαν και απο το σπιτι του για την ομαδα,αυτον δηλαδη που ερχετε καθε 156 μερες στην δραμα δεν τον βλεπουν η γυναικα και τα παιδια του...μοκο ξανα...Ειπε οτι δεν μπορει να κανει την ομαδα κουμαντο απο την αθηνα,μαλιστα ειδαμε ποσο κουμαντα εκανε την ομαδα οταν αυτοι ηταν στην αθηνα για τα περιβοητα μπαραζ και ο κουρακις με τον μαχλα μας κανανε γκομενα τους...μοκο you...Ειπε οτι ολοι οι προεδροι στην Β ειναι του προτοδικιου,μαλιστα,ομαδα πανω απο εμας στην βαθμολογια διορισμενη απο το πρωτοδικιο δεν ονομασε..μοκο ξανα....ειπε και τι δεν ειπε αλλα ο φοβος οτι θα φυγη και θα μεινετε ορφανα σαν εκανε λαγους που τυφλωσαν τα φωτα απο διερχομενο αμαξι...Αλλα τελικα το πηρατε χαμπαρι ολοι οι μοκοι εκει μεσα...ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ.....Τι σου λεγαμε ρε σουλι τοσο καιρο??..πλανο 3ετιες over...
Ομάδα :
ο ανθρωπος το δηλωσε,ματωσε οικονομικα και εχει να μεγαλωσει 2 παιδια και να βοηθησει τα 4 του ανηψια....αλλα ειστε τοσο ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ που εδω ολος ο κοσμος εχει προβλημα και εσεις ακουτε τις μαλακιες απο τον παντελονατο εφοπλιστη και τον χειροκροτατε...περα για τις απειρες μαλακιες που εχει κανει και εχει πει για την ΔΟΞΑ,ο τυπος μονο βασιλακης καιλας δεν μας το επεξε....αλλα εκει το χειροκροτημα βροχη!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
ξεσπαθωσε το μοντερι!
ειναι τρελος ο προεδρος,ειναι τρελος ο προεδροςςςς!!!!
ΔΟΞΑ Δραμας φερε μας την ανοδο,ανοδοοοοο,ανοδοοοοοοοοοοοο και στον ψυχιατρο!
ειναι τρελος ο προεδρος,ειναι τρελος ο προεδροςςςς!!!!
ΔΟΞΑ Δραμας φερε μας την ανοδο,ανοδοοοοο,ανοδοοοοοοοοοοοο και στον ψυχιατρο!
Ομάδα :
δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά διατρέχουμε ένα μεγάλο κίνδυνο, μεγαλύτερο κι από το να μείνει στην ομάδα ο Σάμιος.
Ο κίνδυνος αυτός είναι να εμφανιστεί κανένας Κούγιας (είναι ώρα να αλλάξει πάλι ομάδα) ή κανένας Σαββίδης για να κάνει την ΔΟΞΑ Παοκ Β' (όπως ακούστηκε οτι θέλει να κάνει με τον ΑΟΚ). Το κόστος αγοράς της ομάδας για αυτόν είναι μηδαμινό.
Ελπίζω να ξεπεράσουμε έναν τέτοιο κίνδυνο γιατί αλλιώς το βάρος θα είναι δυσβάσταχτο. Επίσης δεν ξεμπλέκουμε έυκολα από κάτι τέτοιους.
Ο κίνδυνος αυτός είναι να εμφανιστεί κανένας Κούγιας (είναι ώρα να αλλάξει πάλι ομάδα) ή κανένας Σαββίδης για να κάνει την ΔΟΞΑ Παοκ Β' (όπως ακούστηκε οτι θέλει να κάνει με τον ΑΟΚ). Το κόστος αγοράς της ομάδας για αυτόν είναι μηδαμινό.
Ελπίζω να ξεπεράσουμε έναν τέτοιο κίνδυνο γιατί αλλιώς το βάρος θα είναι δυσβάσταχτο. Επίσης δεν ξεμπλέκουμε έυκολα από κάτι τέτοιους.
LeeHooker- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ομάδα :
Registration date : 24/05/2011
Εγω διαφωνω με ολους σας (πλην σουλη φυσικα).
Οτι ειπε ο προεδρος το τηρησε κατα γραμμα.
1ον ειπε οτι θα μας τρελανει κ οχι απλα μας τρελανε αλλα μας εστειλε ολους για ψυχιατρειο.
2ον μιλουσε πανω για πλανο 3τιας.ΕΕΕ απο τοτε που το πρωτοειπ περασανε 3 χρονια κ την κανει.Αρα παλι αληθεια ειπε.
Οσο για την λεσχη που ειπε κ ο ΙΟΥ σαν ιδεα οφειλω να ομολογησω οτι θα ηταν παρα πολυ καλη για την επομενη μερα αλλα δυστηχως η συγκεκριμενη λαισχη δεν ειναι ουτε για την επομενη νυχτα.
Μας το απεδειξαν οι ''πουθεναδες'' χειροκροτητητες προχθες περιτρανα στον κουρο για να μην εχει πλεον αμφιβολια κανεις οτι οι ανθρωποι ειναι αξιολυπητοι.
Και για να καταληξω αυτο που ειπε ο αρλεκινος (οπως πολυ ευστοχα τον αποκαλεσε ο φοντας) στην ουσια τι ηταν?
Αν θελετε να μεινω στην ΔΟΞΑ πρεπει να μαζευτειτε 10-15-20 μαλακες να τρεχετε κ να μαζευετε χρημα,να κανετε ολες τις δουλειες κ να μου φερνεται το χρημα για να διοικω εγω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ποσο ιθανενεις ειστε τελικα ρε ανθρωπακια της φαπας???Ζωα ε Ζωα !!!
Οτι ειπε ο προεδρος το τηρησε κατα γραμμα.
1ον ειπε οτι θα μας τρελανει κ οχι απλα μας τρελανε αλλα μας εστειλε ολους για ψυχιατρειο.
2ον μιλουσε πανω για πλανο 3τιας.ΕΕΕ απο τοτε που το πρωτοειπ περασανε 3 χρονια κ την κανει.Αρα παλι αληθεια ειπε.
Οσο για την λεσχη που ειπε κ ο ΙΟΥ σαν ιδεα οφειλω να ομολογησω οτι θα ηταν παρα πολυ καλη για την επομενη μερα αλλα δυστηχως η συγκεκριμενη λαισχη δεν ειναι ουτε για την επομενη νυχτα.
Μας το απεδειξαν οι ''πουθεναδες'' χειροκροτητητες προχθες περιτρανα στον κουρο για να μην εχει πλεον αμφιβολια κανεις οτι οι ανθρωποι ειναι αξιολυπητοι.
Και για να καταληξω αυτο που ειπε ο αρλεκινος (οπως πολυ ευστοχα τον αποκαλεσε ο φοντας) στην ουσια τι ηταν?
Αν θελετε να μεινω στην ΔΟΞΑ πρεπει να μαζευτειτε 10-15-20 μαλακες να τρεχετε κ να μαζευετε χρημα,να κανετε ολες τις δουλειες κ να μου φερνεται το χρημα για να διοικω εγω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ποσο ιθανενεις ειστε τελικα ρε ανθρωπακια της φαπας???Ζωα ε Ζωα !!!
Ομάδα :
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ,ΑΓΑΘΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ...
Ομάδα :
Εσυ μαλλον δεν ανηκεις σε αυτην την κατηγορια κ πρεπει να απεχεις μιλια μακρια απο αυτο που λεγετε οπαδος της ΔΟΞΑΣ γιατι αμα ησουν υπαρκτο προσωπο κ ενεργος οπαδος θα ηξερες τι εχει κανει ο καθενας μας αλλα κ τι εχει κανει ο ανωνυμος ΑΓΝΟΣ ,ΑΓΑΘΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ οταν η ΔΟΞΑ πραγματικα τον χρειαστηκε.
Ευχομαι να μην χρειαστει βεβαια ,ειδικα σε αυτους τους δυσκολους καιρους, να τρεξουμε κ να ξαναματωσουμε οικονομικα αλλα αμα χρειαστει ειμαι σιγουρος οτι θα το πραξουν ολοι.
Ευχομαι τελος να βρεθει η επιθυμητη λυση αμεσα αλλα ακομα κ να μην βρεθει πιστευω πολυ στον κοσμο αυτης της ομαδας κ την δυναμικη του.
Ευχομαι να μην χρειαστει βεβαια ,ειδικα σε αυτους τους δυσκολους καιρους, να τρεξουμε κ να ξαναματωσουμε οικονομικα αλλα αμα χρειαστει ειμαι σιγουρος οτι θα το πραξουν ολοι.
Ευχομαι τελος να βρεθει η επιθυμητη λυση αμεσα αλλα ακομα κ να μην βρεθει πιστευω πολυ στον κοσμο αυτης της ομαδας κ την δυναμικη του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GLORY 4 στις Τρι 21 Μάης 2013 - 16:09, 2 φορές συνολικά
Ομάδα :
ρε μαγκες δλδ για να καταλαβω.θελετε να πειτε πως δεν μπορει μια διοικηση της πλακας,να τρεξει την ομαδα με δραμινα παιδια και 4-5 εμπειρους παικτες για την β εθνικη?βλεπετε τι ομαδες υπαρχουν στην κατηγορια?ο σαμιος κανει αυτο,μονο που το κανει χειροτερα κα χωρις το δραμινο στοιχειο να εμπλεκεται(γτι δεν εχει τσαμπουκα).
ο λαος της ΔΟΞΑΣ εχει δειξει την δυναμικη του,ημαστε οι μοναδικοι που εχουμε φτιαξει γηπεδο στην ελλαδα,οι μοναδικοι που οταν ζητηθηκε μαζευτηκαν χρηματα για την ομαδα.dna ειναι η απαντηση που ψαχνουνε μερικοι.οσοι και να ημαστε,το εχουμε μεσα μας.τωρα το θεμα ειναι ετσι οπως τα κανανε τα χαρτζηλικωτα πρεζακια,πως θα μπορεσουμε να δωσουμε οραμα στον κοσμο και ποιος μπορει να τρεξει την ομαδα και να ειναι αποδεκτος απο την πλειοψηφεια του λαου της ομαδας.
ο λαος της ΔΟΞΑΣ εχει δειξει την δυναμικη του,ημαστε οι μοναδικοι που εχουμε φτιαξει γηπεδο στην ελλαδα,οι μοναδικοι που οταν ζητηθηκε μαζευτηκαν χρηματα για την ομαδα.dna ειναι η απαντηση που ψαχνουνε μερικοι.οσοι και να ημαστε,το εχουμε μεσα μας.τωρα το θεμα ειναι ετσι οπως τα κανανε τα χαρτζηλικωτα πρεζακια,πως θα μπορεσουμε να δωσουμε οραμα στον κοσμο και ποιος μπορει να τρεξει την ομαδα και να ειναι αποδεκτος απο την πλειοψηφεια του λαου της ομαδας.
Ομάδα :
δηλαδη εχει υπαρξει προεδρος σε ελληνικο ποδοσφαιρικο σωματιο που εβαλε δικα του λεφτα.Θελω να πω δικια του χασουρα να εχει.Οχι αυτα τα λογιστικα και αγυριστα οπως κανουν ολοι τους.Αν εχεις καλη μνημη λογου χαρη με ορφανιδη αλλα και νικολαιδι τα βιβλια τις ΔΟΞΑΣ γραφαν κατι νουμερα εξωπραγματικα.Ασε την εποχη τσιτσου και σια τοτε δεν ειχαμε καν βιβλια λογιστικα...Ειδες κανεναν απο αυτους να εχει τραβηγματα με το ΣΔΟΕ?..δηλαδη οταν ρε αδελφε υπαρχουν γυρο στις 100 ΠΑΕ στην ελλαδα και εχουν ολες τα τελαιυταια 30 χρονια αρνητικους ισολογισμους δεν μενεις με την απορια πως αυτο το οικοδομημα του λεγετε ελληνικο ποδοσφαιρο μπορει και λειτουργη?...Η νομιζεις οτι ο σαμιος του χρονου θα εχει θετικο ισολογισμο?...Απλα με τα 2,000,000 που πηρε σαν μερτικο απο την μαφια για την συμετοχη του και την ομαδα που κοστισε 600.000 δεν μπορουσε να τα βγαλει αρνιτικα.Του χρονου ομως να δεις τι ζημεια θα γραφουν τα βιβλια μας,και θα μηνεις με την απορια πως ενας πουλακος και ο τοτος βαλανε την ομαδα μεσα.Απλα μιλαμε για την ιδια σχολη οικονομικον που γαμησε την ελλαδα με το που ηρθε το ευρω δεν διαφερει σε τιποτα με τα λογιστικα τον ομαδων...fil έγραψε:ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ,ΑΓΑΘΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ...
Ομάδα :
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ἠ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ...ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΑ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΑ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..
Ομάδα :
κεμπαπ-δοξαρα- Αριθμός μηνυμάτων : 2363
Τόπος : δραμααααααα
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date : 13/02/2010
Σελίδα 12 από 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Παρόμοια θέματα
» ΠΑΕ [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» ΑΕΛ - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Α.Ο.Χ. Διοικητικα-Ανακοινωσεις
» Φωκικός - ΠΑΕ [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Eθνικός - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» ΑΕΛ - [διοικητικά-ανακοινώσεις]
» Α.Ο.Χ. Διοικητικα-Ανακοινωσεις
» Φωκικός - ΠΑΕ [διοικητικά-ανακοινώσεις]