Το Forum των φιλάθλων
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

[5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00

+43
mario4
pit1918
leone14
spk
on tour-6
ΨΥΧΟ
a
the_Next
Pierikos1961
oeo
coldlife
BadBoyG4
Sir George
PasGiannina
Sakis -4- Animals
katakoyzinos1973
eddy
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
freakout
Michael
Austrian4ever
zaxos4snakes
Κρόνιος
sellos
Black Eagles G4
geovol
nikos-aystriakos
Gas
fumangus
austrianboys
iason
voliotis-1-
GLORY 4
gourou1980
apaixtos
THE KING OF CITY
psr146
burgos
animals4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
monoDOXA!!!
SONICPUNK 4
morfi
47 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 9 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

[5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Empty Απ: [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00

Δημοσίευση από monoDOXA!!! Σαβ 17 Οκτ 2009 - 2:26

ΓΕΡΑ ΔΟΞΑΡΑ!!!!!!ΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ!!!!
monoDOXA!!!
monoDOXA!!!

Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα : Δόξα
Registration date : 17/09/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Empty Απ: [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00

Δημοσίευση από PasGiannina Σαβ 17 Οκτ 2009 - 2:27

Sakis -4- Animals, καλώς ήρθες στην betafans παρέα μας.....
Μπήκες λίγο φουριόζος όμως και όχι όπως θα έπρεπε.
Παρακαλείσαι να διαβάσεις τους κανόνες του forum που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα και στην θεματική ενότητα Ανακοινώσεις - Κανονισμοί και να εναρμονιστείς με αυτούς.
Πούτσες μπλε, πράσινα άλογα, μαλακίες, εχθροί και καλτσοδέτες δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
Παρακαλείσαι στην συνέχειά σου στο forum να είσαι σωστός......
PasGiannina
PasGiannina
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 31/10/2008

Δημοσίευση από iason Σαβ 17 Οκτ 2009 - 8:55

Sakis-4- animals σε καλωσορίζω και εγω αν και μπήκες όπως ειπε
και ο PasGiannina φουριόζος.
Θα σε απαντήσω εγώ σε αυτά που λες...
Αδέλφια δεν είμαστε με κανέναν...τα μοναδικα αδελφια που
έχω εγώ είναι 2 και είναι τα δικά μου....
Καλές σχέσεις ναι έχουμε με μερικές ομάδες και μια απο αυτές
είναι και η Καβάλα (παντα σε επιπεδο οργανωμένων)
Αν αυτο σε χαλάει εσένα δικαίωμα σου, αλλα σκεψου ποσο
καλύτερα θα ηταν ολες οι επαρχιακές ομαδες να διατηρουσανε
καλες επαφες μεταξυ τους.Δεν ειμαστε αραβωνιάρηδες και ουτε
θα γινουμε ...Καπου παραπάνω ειχα γράψει ενα παρόμοιο ποστ
αν δεν σε κανει κόπο διάβασε και θα καταλαβεις.
iason
iason
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα : Ολυμπ. Βόλου
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 04/02/2009

Δημοσίευση από Sir George Σαβ 17 Οκτ 2009 - 9:28

Michael έγραψε:Έτσι και κάτσει ρε Κατακουζηνέ πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου σαν μέντιουμ.
Ακόμα και πρακτορείο στοιχημάτων....
Εγώ δεν έχω προγνωστικά γιατί δεν έχω δει ακόμα την Δόξα.
Πάντως αμφίρροπο παιχνίδι προβλέπεται, όλα τα αποτελέσματα μέσα.

Και ούτε θα την δεις σύντομα στην ΕΤ3 τουλάχιστον καθότι απότι φαίνεται για αυτους δεν υπάρχει ΔΟΞΑ (έξω το consex) ... ρουφιάνοι της "συμπρωτεύουσας" [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 826599
Sir George
Sir George

Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009

Δημοσίευση από freakout Σαβ 17 Οκτ 2009 - 13:39

Καλές σχέσεις ναι έχουμε με μερικές ομάδες και μια απο αυτές
είναι και η Καβάλα (παντα σε επιπεδο οργανωμένων)

χαχαχα τίποτα άλλο

όσο για τον animals 4 ας διαβάσει τις απαντήσεις δοξαίων που δώσανε στο πρώτο άγριο της παρέας μας
freakout
freakout

Αριθμός μηνυμάτων : 181
Τόπος : Κατερίνη
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 04/08/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Σαβ 17 Οκτ 2009 - 13:47

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕ DOXATHRASH ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ.
ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΤΟ ΤΙ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ'' ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Registration date : 28/05/2009

Δημοσίευση από BadBoyG4 Σαβ 17 Οκτ 2009 - 13:55

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙΡΟ , ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ......
ΑΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΠΙΟΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ??? ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Μ.......Α !!! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ! ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΙΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ !!! ΑΣ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΕΟ warn ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΙΣΩ .... ***** ΤΟΝ ***** ΤΟΝ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΔΟΞΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!! ΑΙΝΤΕ ΓΕΙΑ ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mario4 στις Σαβ 17 Οκτ 2009 - 14:00, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : αντε πάλι..)
BadBoyG4
BadBoyG4

Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009

Δημοσίευση από GLORY 4 Σαβ 17 Οκτ 2009 - 14:10

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 10.000 ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 5.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ @@?ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ Ή ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ Ή ΚΟΤΟΥΛΕΣ.
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΔΡΑΚΙ ΣΤΟ ΒΟΥ ΓΥΡΟ?ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.
ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ.

GLORY 4

Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα : 9 στα 9....

Δημοσίευση από Sakis -4- Animals Σαβ 17 Οκτ 2009 - 14:25

ΕΠΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΞΕΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ!!!
ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ ΑΥΤΑ Π ΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΚΑΣΚΟΛ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΙΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΣΙΟΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΟ ΜΙΛΗΣΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ
(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΙΠΕΔΟ...ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΝΕΣ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ...ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΤΟΣΟ ΦΟΥΡΤΣΙΟΖΟΣ!
Sakis -4- Animals
Sakis -4- Animals

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ομάδα : EKEI PSILA STIN KORIFI STEKETE O THEOS MAS...G AUTON ZO KAI PROSKINO.,...TON MAYRO AETO MAS!
Registration date : 16/10/2009

Δημοσίευση από Κρόνιος Σαβ 17 Οκτ 2009 - 14:37

Το ιδανικό θα ήταν να τελείωνε αυτή η συζήτηση στο ποστ του fumangus και ακόμα ιδανικότερο στο ποστ του SONICPUNK. Δυστυχώς δεν είναι έτσι, και κάπου αυτό είναι και αναμενόμενο. Θέλει πολύ δουλειά το ιδανικό, θέλει πολύ κουπί...
Ακούστηκαν και τρεις αντίθετες απόψεις, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές. Δεν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα. Τα ΜΜΕ και τα φυντάνια των "ισχυρών" έχουν κάνει καλή δουλειά απ' ότι φαίνεται...

Μη μασάτε παιδιά, συνεχίστε, βρεθείτε, πείτε τα, πιείτε τα, διασκεδάστε, γιατί η μπάλλα είναι και πρέπει να είναι διασκέδαση κι όχι πόλεμος... Η μαγκιά και το αντριλίκι είναι να έχεις αξίες και ιδανικά, είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου και τον αντίπαλο, δεν είναι να ανοίγεις κεφάλια.
Κρόνιος
Κρόνιος
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008

Δημοσίευση από SONICPUNK 4 Σαβ 17 Οκτ 2009 - 15:25

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.............

ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΕΙΑ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΓΑΒΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΑΤΕΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ......ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ...
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.......ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Π.Ο.Κ........ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.........ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..........ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΄ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΚ......
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ....ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ........ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ............

ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑ ΠΟΣΑ.........

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.... ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ.......

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΒΡΟΙ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ? ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ........

ΑΘΑΝΑΤΕ ΒΟΒ MARLEY [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Icon_rr MAKE LOVE NOT WAR........

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.........JAH......... [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Icon_lol [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Drunken_smilie
SONICPUNK 4
SONICPUNK 4

Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δημοσίευση από coldlife Σαβ 17 Οκτ 2009 - 16:14

Φιλε Sonic εγραψες!Καλη επιτυχια!
coldlife
coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα : Παναιτωλικός
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009

Δημοσίευση από ???????? Σαβ 17 Οκτ 2009 - 17:21

μπραβο ρε φιλε αυτα ειναι ........

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από voliotis-1- Σαβ 17 Οκτ 2009 - 17:33

ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΔΟΞΑ..ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...ΧΙΧΙΧ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ...ΧΑΧΑΧ....ΕΜΑΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΣΠΟΥΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ..ΧΙΧΙΧΙ...ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕΖΕΔΕΣ..ΧΑΧΑ
voliotis-1-
voliotis-1-

Αριθμός μηνυμάτων : 361
Τόπος : ΠΗΛΙΟ
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 21/04/2009

Δημοσίευση από morfi Σαβ 17 Οκτ 2009 - 19:32

Ομάδα Νέων Δόξας - Ομάδα Νέων Ολυμπιακού Βόλου: 1-1 στο Ξηροπόταμο..

Η ομάδα μας είχε την
υπεροχή και προηγήθηκε στο 37’ με σουτ του Κουμπρόγλου, αλλά στο 61’ με
εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσίπη οι φιλοξενούμενη ομάδα Νέων του Βόλου
ισοφάρισε..

Τον αγώνα που διεξήχθη στο Γήπεδο Ξηροποτάμου διαιτήτευσε ο Τζεβελεκίδης με Βοηθούς τους Κατερτζή και Καραουλάνη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι συνθέσεις:

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΔΟΞΑΣ: Μένκα, Στεργιανός, Κομβολίδης, Νόβες, Ράδος, Αμανατίδης (27’ Κασάμπαλης), Γραικός, Άρμεν (77’
Παπαχριστοδούλου), Τρελλόπουλος, Ορφανίδης, Κουμπρόγλου
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: Αβδελάς, Ακριβούσης, Ανδρίκος, Καράτσαλος (46’ Μακανίκας), (80’ Γιαννόπουλος), Ναουμίδης,
Σκλαπάνης (46’ Λέτσιος), Μπίλο, Μητρόπουλος, Τσίπης, Ζαχαράνης, Σφάκας
morfi
morfi

Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι

Δημοσίευση από fumangus Σαβ 17 Οκτ 2009 - 19:38

Sonic δε συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που είπες, αν και λογικά μάλλον διαφωνούμε σε λιγότερα, απλά έχουμε πέσει σε λεκτική παγίδα.
Καλά είναι να μην αγιοποιούμε καταστάσεις. Αυτά για Δράμα που παλιά δίδασκε ήθος και τέτοια, είναι ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. Αυτό ίσχυε στο αθλητικό και μόνο σκέλος της Δόξας.Όντως αγωνιστικά η Δόξα δίδαξε ήθος. Οπαδικά όμως αστο. Το 63 οι Πιερικοί φύγαν με συνοδεία στρατού απο το αποκλεισμένο γήπεδο, λόγω σφαγιαστικής διαιτησίας. Σε μάτσ με Ολυμπιακό εκείνη τη δεκαετία φίλος του πατέρα μου είχε ...σπάσει(!) την ομπρέλα του στο κεφάλι του διαιτητή. Για 70, 80, ας μη μιλήσω καλύτερα.
Το ζήτημα είναι πως οι πιτσιρικάδες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οτι το να βρίσουν τους οπαδούς μιας ομάδας με την οποία δεν έχουμε προηγούμενα, χωρίς λόγο ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΑ.
Και θα πεί τώρα κάποιος πιτσιρικάς: Δηλαδή τα παόκια φλώροι είναι; Ναι το 90% ΦΛΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ. Η μήπως κάποιος βλάκας νομίζει οτι στις τούμπες και τα χαριλάου όλοι είναι μάγκες ζόρικοι, επειδή απλά βρίζουν;
Παίζω εντος έδρας με ομάδα που δεν έχω προηγούμενα και είμαι σε θέση ισχύος λόγω αριθμών. Η μαγκιά είναι να ασχοληθώ μόνο με την ομάδα μου στηρίζοντας την επειδή ακριβώς είμαι σε θέση ισχύως λόγω αριθμών. Αν μπώ και αρχίσω να βρίζω τους αντίπαλους φιλάθλους είμαι καραφλώρος και ψευτοδοξαίος, γιατί δείχνω οτι πρώτον δε με ενδιαφέρει η ομάδαμου, αλλα επειδή βρέθηκα σε θέση ισχύως λόγω αριθμών και όχι μαγκιάς να το εκμεταλευτώ για να κάνω τί στη τελική; Να βρίσω. Μπραβο ρε μαλακισμένα, το να βρίσεις είναι τεράστια μαγκιά που δε μπορούν να την κάνουν και πολλοί.
Θα ξαναπώ πως μερικά αμνοερίφια για να μιλήσουν σε παιδιά λίγο πολύ ψημένα, θα πρέπει να έχουν κάνει και κάποιο σκηνικό στη ζωή τους για να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλο.
Είμαι πτώμα, αλλα με τσατίσατε και θα ανέβω σύνδεσμο γιατί πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποιοα πραματάκια απο κοντά.
Όσον αφορά τα παιδιά απο Βόλο εύχομαι να βρεθήται με δικούς μας, θα ήθελα να παρεβρεθώ και εγώ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ. Θα υπάρξει πρόβλημα και πρέπει να παραδεχτώ οτι και εμένα δε με ενθουσιάζει να δώ οργανωμένα οπαδούς άλλης ομάδας στο σύνεσμο των μαυραετών. Λόγω συμβολισμού και μόνο. Πείτε οτι είμαι κολλημένος θα το δεχτώ, αλλα δεν αλλάζω γνώμη . Άλλο να βρεθούν 1 - 2 ξέμπαρκοι στο σύνδεσμο, θα τους κεράσουμε και όλας, και άλλο να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Εκει μέσα ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ. Οπου αλλού έξω ευχαρίστως.
fumangus
fumangus

Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί

Δημοσίευση από ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ Σαβ 17 Οκτ 2009 - 20:00

Τα 5.700 εισιτηρια κανουν φτερα και οι βροχες σταματησαν στη Δραμα ευχη ολων το γηπεδο να ειναι καταμεστο και να απολαυσουμε ποδοσφαιρο αν νικησουμε φτανουμε την κερκυρα στην 1η θεση και παμε για προελαση στην Καλαματα!αντε ρε ΔΟΞΑ τρελανε μας!!

Υ.Γ κατι ασχετο να αναφερω το Υπουργείο Εσωτερικών ενεκρινε κονδιλη 250.000 ευρω για βελτιωτικες εργασιες στο γηπεδο του Πανσεραικου εμας μας ενεκριναν το πουλι τους για αλι μια φορα αντε να δουμε τι αλο πρεπει να κανει η Δοξα για να σταματησουν να την περιφρονουν
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009

Δημοσίευση από oeo Σαβ 17 Οκτ 2009 - 22:21

Η προιστορια των αναμετρησεων των δυο ομαδων

http://olympiakosvolou-fans.com/doksaolvolpregame.htm

oeo

Αριθμός μηνυμάτων : 226
Registration date : 02/12/2008

Δημοσίευση από morfi Κυρ 18 Οκτ 2009 - 2:12

Οποιος ξερει αν εχει εισιτηρια ας μου πει.....
morfi
morfi

Αριθμός μηνυμάτων : 2593
Τόπος : Κάτω Νευροκόπι

Δημοσίευση από Pierikos1961 Κυρ 18 Οκτ 2009 - 2:49

Η αποστολή της Δόξας για το παιχνίδι

Καρατζιοβαλής, Καραβελίδης, Παπαθανασίου, Μπαξεβανίδης, Γαλακτερός, Ρομπίνιο, Πακάλτσης, Παπαδόπουλος, Τσιμπλίδης, Πινδώνης, Τσουκαλάς, Παρμαξίδης, Μουρατίδης Χ., Γκονζάλες, Μουρατίδης Λ., Βαν Ες, Αγγος, Μαρκόφσκι
Pierikos1961
Pierikos1961
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα : Πιερικός
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008

Δημοσίευση από austrianboys Κυρ 18 Οκτ 2009 - 5:28

ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΙΑ ΦΗΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΔΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΙΑΝΑ......

ΤΑ ΑΡΙΑΝΑ ..ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ...ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ 1% ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ....ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ 1 ΧΜ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ...ΣΚΑΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΡΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΠΕΣΕ Η ΦΑΠΑ ΣΥΝΕΦΟ Κ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΟΙ ΚΙΤΡΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ..

ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΙΤΡΙΚΟΙ ΝΑΕΡΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΙΝΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ,....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ....ΑΝΟΙΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ Κ ΟΙ 2 , Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΠΟΛΗ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ Κ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΑΛΕΙ -Μ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....
austrianboys
austrianboys
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 66
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 03/02/2009

http://WWW.AUSTRIAN-BOYS.GR

Δημοσίευση από the_Next Κυρ 18 Οκτ 2009 - 12:04

Συμφωνώ με fumangus για όσα έγραψε πιο πάνω, είναι ηλιθιότητα να βρίζεις οπαδούς άλλης ομάδας ενώ δεν έχεις προηγούμενα..Εγώ προσωπικά αποκλείεται να βρίσω τον Βόλο.Μόνο το λαμόγιο τον (Μ)πέο .Άντε ρε ΔΟΞΑΡΑ δεν περνάν οι ώρες γαμώτο να ανέβω γήπεδο!!!Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο καιρός πριν λίγο είχε και ήλιο [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00 - Σελίδα 4 Icon_cool .
the_Next
the_Next

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ
ΔΟ ΞΑ ΔΟ ΞΑ
Registration date : 27/09/2009

Δημοσίευση από sellos Κυρ 18 Οκτ 2009 - 16:20

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Χ. Μουρατίδης, Άγγος, Πακάλτσης, Τσουκαλάς, Τσιμπλίδης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Πινδώνης, Γαλακτερός.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσης, Κοτίτσας, Κακαράς, Αλβάρες, Μπουλούτ, Αρβανίτης, Ουμπίτες, Μόνχε, Χανιώτης, Ροτζέριο, Ζαραδούκας.

mikriliga.com
sellos
sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα : ΠΑΣ
Registration date : 01/11/2008

Δημοσίευση από geovol Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:22

ημιχρονο 1-2
στο 60' ακομη 1-2

geovol

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Registration date : 16/05/2009

Δημοσίευση από freakout Κυρ 18 Οκτ 2009 - 17:27

Παιδιά το ματσ Live από ένα τοπικό σταθμο
http://www.hxo.gr/
freakout
freakout

Αριθμός μηνυμάτων : 181
Τόπος : Κατερίνη
Ομάδα : ΔΟΞΑ
Registration date : 04/08/2009

Σελίδα 4 από 9 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο