[5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00
+43
mario4
pit1918
leone14
spk
on tour-6
ΨΥΧΟ
a
the_Next
Pierikos1961
oeo
coldlife
BadBoyG4
Sir George
PasGiannina
Sakis -4- Animals
katakoyzinos1973
eddy
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
freakout
Michael
Austrian4ever
zaxos4snakes
Κρόνιος
sellos
Black Eagles G4
geovol
nikos-aystriakos
Gas
fumangus
austrianboys
iason
voliotis-1-
GLORY 4
gourou1980
apaixtos
THE KING OF CITY
psr146
burgos
animals4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
monoDOXA!!!
SONICPUNK 4
morfi
47 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 9
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00
Είναι μεγάλο λάθος να βγάζεις συμπεράσματα για την ομάδα από ένα πρόσωπο, τον πρόεδρο.
Η ομάδα υπήρχε πριν από αυτόν, θα υπάρχει και μετά.
Και ο κόσμος το ίδιο...
Από την άλλη όταν αποκομίζεις οφέλη από κάποιες τακτικές, και η θέση σου είναι ουδέτερη ή θετική τότε υπάρχει ταύτιση.
Εάν αλλάξει λοιπόν τακτικές ο πρόεδρας και αρχίσει να καταστρέφει τότε δεν ταυτίζεσαι και αρχίζει το κράξιμο...
Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες, για να μην πω σε όλες...
Απλά πράγματα...
Τόσα χρόνια ο Βαρδινογιάννης και ο Κόκκαλης αλλά και ο Μελισσανίδης, βάζω και Μπατατούδηδες - Βενιζέλους μέσα, και μένω εκεί γιατί εάν αρχίσουμε την παρέλαση με τα ονόματα δεν ξεμπερδεύουμε, απαύτωσαν το ποδόσφαιρο και το Ελληνικό κράτος.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!
Και τι έγινε ;;;
Ο κόσμος των ομάδων τους τους έκραξε μόνο για ένα πράγμα.
Για τις μεταγραφές που δεν έκαναν.....
Ας αφήσουμε λοιπόν τα ηρωϊκά, τι θέλετε, να πάρουν τον Μπέο στο κυνήγι επειδή κάνει βρωμοδουλειά για να κερδίσει ;;;
Τουλάχιστον έχει φτιάξει και ομάδα, έχει πάρει και προπονητη, όχι αστεία, δεν παίζει ο Βόλος με σαπάκια και με προπονητή τον κάθε μπουχέσα.
Ακόμα και να σου την δίνει κάποιες φορές η εύνοια δεν θα μιλήσεις, γιατί μπαίνει μπροστά η αγάπη για την ομάδα.
Και εκεί οι περισσότεροι νιώθουμε το ίδιο, κάνουμε τουμπεκί και συνεχίζουμε...
Όταν αρχίσουν οι ήττες και τα προβλήματα τότε θα πάει σύννεφο το μπινελίκι.
Έτσι πάει το πράγμα σε όλες τις ομάδες...
Μην είμαστε παράλογοι, έχουμε βρεθεί ευνοημένοι όλοι σε αυτήν την ζωή και ξέρουμε.
Και δεν είδα κανέναν να παίρνει με τις πέτρες τον πρόεδρο του όταν είναι πρώτος.
Καλό είναι πάντως να μην κάνουμε το άσπρο - μαύρο κύριοι.
Να λέμε την αλήθεια....
Υ.Γ. Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε είναι πέρα για πέρα τραγική....
Αυτά.
Η ομάδα υπήρχε πριν από αυτόν, θα υπάρχει και μετά.
Και ο κόσμος το ίδιο...
Από την άλλη όταν αποκομίζεις οφέλη από κάποιες τακτικές, και η θέση σου είναι ουδέτερη ή θετική τότε υπάρχει ταύτιση.
Εάν αλλάξει λοιπόν τακτικές ο πρόεδρας και αρχίσει να καταστρέφει τότε δεν ταυτίζεσαι και αρχίζει το κράξιμο...
Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες, για να μην πω σε όλες...
Απλά πράγματα...
Τόσα χρόνια ο Βαρδινογιάννης και ο Κόκκαλης αλλά και ο Μελισσανίδης, βάζω και Μπατατούδηδες - Βενιζέλους μέσα, και μένω εκεί γιατί εάν αρχίσουμε την παρέλαση με τα ονόματα δεν ξεμπερδεύουμε, απαύτωσαν το ποδόσφαιρο και το Ελληνικό κράτος.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!
Και τι έγινε ;;;
Ο κόσμος των ομάδων τους τους έκραξε μόνο για ένα πράγμα.
Για τις μεταγραφές που δεν έκαναν.....
Ας αφήσουμε λοιπόν τα ηρωϊκά, τι θέλετε, να πάρουν τον Μπέο στο κυνήγι επειδή κάνει βρωμοδουλειά για να κερδίσει ;;;
Τουλάχιστον έχει φτιάξει και ομάδα, έχει πάρει και προπονητη, όχι αστεία, δεν παίζει ο Βόλος με σαπάκια και με προπονητή τον κάθε μπουχέσα.
Ακόμα και να σου την δίνει κάποιες φορές η εύνοια δεν θα μιλήσεις, γιατί μπαίνει μπροστά η αγάπη για την ομάδα.
Και εκεί οι περισσότεροι νιώθουμε το ίδιο, κάνουμε τουμπεκί και συνεχίζουμε...
Όταν αρχίσουν οι ήττες και τα προβλήματα τότε θα πάει σύννεφο το μπινελίκι.
Έτσι πάει το πράγμα σε όλες τις ομάδες...
Μην είμαστε παράλογοι, έχουμε βρεθεί ευνοημένοι όλοι σε αυτήν την ζωή και ξέρουμε.
Και δεν είδα κανέναν να παίρνει με τις πέτρες τον πρόεδρο του όταν είναι πρώτος.
Καλό είναι πάντως να μην κάνουμε το άσπρο - μαύρο κύριοι.
Να λέμε την αλήθεια....
Υ.Γ. Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε είναι πέρα για πέρα τραγική....
Αυτά.
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Έχω διαβάσει χίλια δυο και έχουν πονέσει τα μάτια μου, χωρίς κανένα υπονοούμενο για κανέναν, απλά έχω ευαισθησία
Χθες δυστυχώς επαληθεύτηκαν πολλά από τα οποία φοβόμουνα πριν από τον αγώνα ...
Καταρχήν πληρώσαμε τις πολλές απουσίες και κυρίως αυτές στην άμυνα ... πίσω ήμασταν απλά παιδική χαρά και κάθε φορά που κατέβαινε ο Βόλος μύριζε γκολ ... Βλέπω και ξαναβλέπω το δεύτερο γκολ-δώρο του Αγγου και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ... πολλοί είπαν εκείνη τη στιγμή ότι το ματς το δώσαμε ... άλλοι ότι "πιάστηκαν" 2-3 δικοί μας ... τίποτα από τα δύο δεν ισχύει φυσικά ... αλλά η μαλακία του Άγγου είναι δίχως προηγούμενο ... γενικώς στο Α΄ημασταν ανύπαρκτοι και υπήρχαν μόνο οι φανέλες ... και το γκολ που βάλαμε ήταν επιτυχία ...
Στο Β' άλλαξαν τα δεδομένα, άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσε να λήξει 3-2, 1-5, 3-3 και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ... ωστόσο θεωρώ και δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό ότι το τρίο στούτζες ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως συνηθίζεται να λέγεται ... Ο Μπαλωμένος έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει το παιχνίδι μας, έπαιζε με τα νεύρα των ποδοσφαιριστών μας με το να δείχνει εκνευριστικα που να στήνεται η μπάλα στα πλάγια και τα στημένα, σφύριζε ανάποδα σε πεντακάθαρες φάσεις και γενικά ήταν προκλητικός έως εκεί που δεν πάει ... δεν είναι ανάγκη να σου πνίξει πεναλτυ για να πεις ότι σε έσφαξε ... ο τύπος έκανε απλά όργια ... ζήτημα να είδαμε 20 λεπτά μπάλα στο Β', οι καθυστερήσεις ήταν αμέτρητες και αυτός έδειξε 4' λεπτά !!!! και από ότι λένε κράτησε μόνο το 1.5' .... για το πεναλτυ δεν έχω αποψη γιατί απλά δνε κοιτούσα... έχω όμως την άποψη ότι όταν χρειάστηκε να βοηθήσει το Βόλο το έκανε ... εμείς τον βοηθήσαμε στο Α' ο Μπαλωμένος στο Β' ε δεν θέλει και πολύ για το διπλό ... το κακό για εμάς δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και το φύλλο αγώνος και πολλά άλλα που δεν έχω το κέφι τώρα να γράφω ... δεν περιμένω από κανέναν Βολιώτη να μου πει πως σφύριξε ο διαιτητης και απο κανεναν Δοξαιο να μου πει οτι φταιγαμε και εμεις καπου ... ξέρω αυτά που είδαν τα μάτια μου και μου λένε ότι ισχύουν και τα δύο με μεγαλύτερο βάρος στον πούστη τον Μπαλωμένο που δεν σου αφήνει να διεκδικήσεις αυτό που μπορείς ... Για τον φίλο παραπάνω εννοείται ότι και 1-3 να έληγε το ματς τα ίδια θα έλεγα ... έτσι όπως είχε ανοίξει το παιχνίδι και εγώ να έπαιζα ευκαιρία θα έκανα ... συνοψίζοντας για τις φασεις...
1) Δεν ξέρω ποια ειναι η πρωτη φαση του πεναλτυ αλλα αν ειναι αυτη του Μουρατιδη στο Α' δεν υπαρχει πεναλτυ απο οσο ειδα και μαλακια του που δεν σουταρε απο τοσο ευνοικη θεση ...
2) Φιλε nikos-austriakos για μενα στο Α' ηταν καλο το τρίο ωστόσο δεν χρειαστηκε να βοηθησει καθοτι βοηθησαμε εμεις οπως προειπα ...
3) Στη φαση του αν περασε τη γραμμη η μπαλα ειμαι καθετος οτι δεν περασε, ειχα πολυ καλη οπτικη απο τη θυρα 2 ...
Από εκει και περα το δικαιοτερο για μενα αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια ...
Χαιρετισματα στα παιδια απο το Βολο που φαγαμε και ηπιαμε παρεα πριν το ματς και θεωρω οτι το κλιμα μεταξυ οπαδων στην κερκιδα ηταν κατι παραπανω απο πολιτισμενο ... ελπιζω να τα πουμε στο Β γυρο αναλογως ...
Για την ανακοινωση του Μπεου επιτρεψτε μου να πω ομως οτι απλα ειναι αστεια και προκαλει τον πικρο-ειρωνικο γελωτα ... αν ειναι δυνατον να μιλαει και αυτος για προπηλακισμούς και παιχνιδια που κερδιζονται στο χορτο ... ημαρτον ρεεεεεεεε που θαλεγε και ο φαφουτης
Χθες δυστυχώς επαληθεύτηκαν πολλά από τα οποία φοβόμουνα πριν από τον αγώνα ...
Καταρχήν πληρώσαμε τις πολλές απουσίες και κυρίως αυτές στην άμυνα ... πίσω ήμασταν απλά παιδική χαρά και κάθε φορά που κατέβαινε ο Βόλος μύριζε γκολ ... Βλέπω και ξαναβλέπω το δεύτερο γκολ-δώρο του Αγγου και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ... πολλοί είπαν εκείνη τη στιγμή ότι το ματς το δώσαμε ... άλλοι ότι "πιάστηκαν" 2-3 δικοί μας ... τίποτα από τα δύο δεν ισχύει φυσικά ... αλλά η μαλακία του Άγγου είναι δίχως προηγούμενο ... γενικώς στο Α΄ημασταν ανύπαρκτοι και υπήρχαν μόνο οι φανέλες ... και το γκολ που βάλαμε ήταν επιτυχία ...
Στο Β' άλλαξαν τα δεδομένα, άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσε να λήξει 3-2, 1-5, 3-3 και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ... ωστόσο θεωρώ και δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό ότι το τρίο στούτζες ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως συνηθίζεται να λέγεται ... Ο Μπαλωμένος έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει το παιχνίδι μας, έπαιζε με τα νεύρα των ποδοσφαιριστών μας με το να δείχνει εκνευριστικα που να στήνεται η μπάλα στα πλάγια και τα στημένα, σφύριζε ανάποδα σε πεντακάθαρες φάσεις και γενικά ήταν προκλητικός έως εκεί που δεν πάει ... δεν είναι ανάγκη να σου πνίξει πεναλτυ για να πεις ότι σε έσφαξε ... ο τύπος έκανε απλά όργια ... ζήτημα να είδαμε 20 λεπτά μπάλα στο Β', οι καθυστερήσεις ήταν αμέτρητες και αυτός έδειξε 4' λεπτά !!!! και από ότι λένε κράτησε μόνο το 1.5' .... για το πεναλτυ δεν έχω αποψη γιατί απλά δνε κοιτούσα... έχω όμως την άποψη ότι όταν χρειάστηκε να βοηθήσει το Βόλο το έκανε ... εμείς τον βοηθήσαμε στο Α' ο Μπαλωμένος στο Β' ε δεν θέλει και πολύ για το διπλό ... το κακό για εμάς δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και το φύλλο αγώνος και πολλά άλλα που δεν έχω το κέφι τώρα να γράφω ... δεν περιμένω από κανέναν Βολιώτη να μου πει πως σφύριξε ο διαιτητης και απο κανεναν Δοξαιο να μου πει οτι φταιγαμε και εμεις καπου ... ξέρω αυτά που είδαν τα μάτια μου και μου λένε ότι ισχύουν και τα δύο με μεγαλύτερο βάρος στον πούστη τον Μπαλωμένο που δεν σου αφήνει να διεκδικήσεις αυτό που μπορείς ... Για τον φίλο παραπάνω εννοείται ότι και 1-3 να έληγε το ματς τα ίδια θα έλεγα ... έτσι όπως είχε ανοίξει το παιχνίδι και εγώ να έπαιζα ευκαιρία θα έκανα ... συνοψίζοντας για τις φασεις...
1) Δεν ξέρω ποια ειναι η πρωτη φαση του πεναλτυ αλλα αν ειναι αυτη του Μουρατιδη στο Α' δεν υπαρχει πεναλτυ απο οσο ειδα και μαλακια του που δεν σουταρε απο τοσο ευνοικη θεση ...
2) Φιλε nikos-austriakos για μενα στο Α' ηταν καλο το τρίο ωστόσο δεν χρειαστηκε να βοηθησει καθοτι βοηθησαμε εμεις οπως προειπα ...
3) Στη φαση του αν περασε τη γραμμη η μπαλα ειμαι καθετος οτι δεν περασε, ειχα πολυ καλη οπτικη απο τη θυρα 2 ...
Από εκει και περα το δικαιοτερο για μενα αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια ...
Χαιρετισματα στα παιδια απο το Βολο που φαγαμε και ηπιαμε παρεα πριν το ματς και θεωρω οτι το κλιμα μεταξυ οπαδων στην κερκιδα ηταν κατι παραπανω απο πολιτισμενο ... ελπιζω να τα πουμε στο Β γυρο αναλογως ...
Για την ανακοινωση του Μπεου επιτρεψτε μου να πω ομως οτι απλα ειναι αστεια και προκαλει τον πικρο-ειρωνικο γελωτα ... αν ειναι δυνατον να μιλαει και αυτος για προπηλακισμούς και παιχνιδια που κερδιζονται στο χορτο ... ημαρτον ρεεεεεεεε που θαλεγε και ο φαφουτης
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.
ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΔΕΡΦΕ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΕΣΥ (ΕΓΩ ΔΛΔ) ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ.
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ @@ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ Ο ΚΙΑΡΑΤΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΛΩΝΙΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡ-ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΣ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ),ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΔΕΡΦΕ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΕΣΥ (ΕΓΩ ΔΛΔ) ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ.
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ @@ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ Ο ΚΙΑΡΑΤΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΛΩΝΙΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡ-ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΣ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ),ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
GLORY 4 την ξέρω την σειρά μου, μην ανησυχείς.
Τόσα χρόνια έτσι είναι....
Δυστυχώς...
Θα φωνάξω, θα κράξω, θα σκούξω και θα συνεχίσω.
Και μετά από δέκα χρόνια, ζωή να έχουμε, καλά να είμαστε, θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα βλέπουμε πάλι Μητρόπουλους, Ψωμιάδηδες, Μπέους Πηρούνιες κ.τ.λ.
Και θα έχουν μπει και νέα φυντάνια στο κόλπο...
Τόσα χρόνια έτσι είναι....
Δυστυχώς...
Θα φωνάξω, θα κράξω, θα σκούξω και θα συνεχίσω.
Και μετά από δέκα χρόνια, ζωή να έχουμε, καλά να είμαστε, θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα βλέπουμε πάλι Μητρόπουλους, Ψωμιάδηδες, Μπέους Πηρούνιες κ.τ.λ.
Και θα έχουν μπει και νέα φυντάνια στο κόλπο...
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
ΣΩΣΤΟΣ.ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.
Ομάδα :
ΕΙΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ : ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΡΙΜΑΞΟΥΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ !!! ΑΛΗΤΕΣ ...
Black Eagles G4- Αριθμός μηνυμάτων : 119
Τόπος : ΘΥΡΑ 4
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ Η' ΤΙΠΟΤΑ
Registration date : 01/08/2009
Η ομαδα ηταν καλη με βαση τις απουσιες και εχασε ενα τσουβαλι γκολ.Αυτος ο σινδιασμος γκαντεμιας και του τερματοφυλακα του Βολου μας εφαγε.Η διετησια ηταν αιδηατικη απο το πρωτο λεπτο του παιχνιδιου.Η κερκιδα μας φανταστικη μπραβο σε ολους!Παμε παρακατο δεν ξενερονουμε ποτε!
Υ.Γ ΠΑΜΕ ΔΟΞΑΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ.
Υ.Γ ΠΑΜΕ ΔΟΞΑΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ.
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
COOL ΑΔΕΡΦΕ.ΑΣΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ......
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ......
Ομάδα :
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ..............
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
αν έγραφε και ένα "θα έπρεπε να" πριν από το κερδίζονται θα ήταν λιγότερο για γέλια η ανακοίνωση.Austrian4ever έγραψε:
Τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με προπηλακισμούς διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων.
Απορώ..
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ...ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΩΣ...ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΟΞΑΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ @@,ΘΡΑΣΟΣ,ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ,Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΒΕΛΙΞ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ,(ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ).ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΛΩΤΣΙΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΣΚΥΨΕ Σ'ΕΝΑ,ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ...ΗΠΙΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΤΕ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ......ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΑΔΕΡΦΕ.ΗΔΗ ΜΕ ΗΛΙΟΠΟΛΗ,ΔΙΑΓΟΡΑ,ΠΙΕΡΙΚΟ,ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΟΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ (ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ,ΣΕΡΡΕΣ,ΠΙΕΡΙΚΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΟΥΤΖΙΔΙΚΗ ΟΜΑΣ (ΙΣΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΟΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ (ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΔΙΑΓΟΡΑΣ,ΣΕΡΡΕΣ,ΠΙΕΡΙΚΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΟΥΤΖΙΔΙΚΗ ΟΜΑΣ (ΙΣΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
Ομάδα :
karkiniari mpeo,apo edo kai pera kinigitio mesa exo kai se ola ta gipeda,eisai o noumero 1 exthros ton opadon tis doxas,kai na xereis oti oi euxes mas pianoun,na sou kaei to spiti palio-----
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κρόνιος στις Δευ 19 Οκτ 2009 - 20:23, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : pπροσπαθησε να γραφεις με Ελληνικους χαρακτήρες)
gourou1980- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Ομάδα :
Registration date : 31/08/2009
ΨΥΧΟ έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ...ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΩΣ...ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΟΞΑΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ @@,ΘΡΑΣΟΣ,ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ,Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΒΕΛΙΞ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ,(ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ).ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΛΩΤΣΙΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΣΚΥΨΕ Σ'ΕΝΑ,ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ...ΗΠΙΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΤΕ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ......ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΟΜΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΚΑΛΑΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΝΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ..........ΝΤΑ-ΝΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΤΟΥ UCK ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΝΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ
nikos-aystriakos- Αριθμός μηνυμάτων : 612
Τόπος : Βόλος
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 26/02/2009
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....ΣΟΥ ΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 30.000 ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ???
ΨΥΧΟ- Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΣΑ
Registration date : 25/08/2009
1)Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑnikos-aystriakos έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????????
1) Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (7) ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
2) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
3) ΣΤΟ 80΄ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Ή ΟΧΙ?
ΑΜΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ
2)ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ
3)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ...
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 26/05/2009
nikos-aystriakos έγραψε:ΨΥΧΟ έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ...ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΩΣ...ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΟΞΑΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΩΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ @@,ΘΡΑΣΟΣ,ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ,Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΒΕΛΙΞ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ,(ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ).ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΛΩΤΣΙΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΣΚΥΨΕ Σ'ΕΝΑ,ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ...ΗΠΙΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΤΕ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ......ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
ΚΑΛΑΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
φίλε Νίκο ΑΥΣΤΡΙΑΚΕ υπονοείς κάτι για τους καρδιτσώτες η μου φενετε??? Αν ναι μίλα ανοιχτά!!! Ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να παίρνει σβάρνα ολόκληρη την Καρδίτσα των 40000 Κατοίκων !!!το Καμένο αυτοκίνητο δεν εκφράζει το φιλόξενο λαό της καρδίτσας!!! Κοίτα λίγο τι έγινε με Παναιτωλικο(μάθημα πολιτισμού) και μετά μίλα!!!οκ!!!Δηλαδή επειδή υπάρχουν 20-30 βολιώτες που έσπασαν τα λεωφορεία του Άρη στο φιλικό και προκάλεσαν και επεισόδια στην Κατερίνη μην θυμηθώ και το ματς με τον Ατρόμητο πέρυσι στο Βόλο, δεν πάει να πεί οτι όλου οι βολιώτες είναι ίδιοι!!!Πρόσεχε τι λες γιατί διαβάζουν και άλλοι και εκτίθεστε!!!Το γεγονός με το αμάξι εμείς οι ίδιοι είχαμε βγει και το είχαμε καταδικάσει πρώτοι σαν ενέργεια!!!Παρακαλώ να ανακαλέσεις αμέσως!!!
ΟΦΗ ? από που κι ως που? είδες εσύ καμμιά διαιτησία ή ΕΠΑΕ να μας ευνοήσει?GLORY 4 έγραψε:
ΟΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ (ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ)
το αντίθετο συμβαίνει! μην λέμε ότι να ναι!
Εγώ βλέπω Κέρκυρα-Βόλο για το πρώτο ζεύγος.
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
Ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να παίρνει σβάρνα ολόκληρη την Καρδίτσα των 40000 Κατοίκων
Σε ενα αλλο ποστ ενας καρδιτσιωτης εγραψε οτι στο βολο
μεσα υπαρχουν 30000 καρδιτσιωτες.
παραλιγο να υπηρχαν πιο πολλοι καρδιτσιωτες στο βολο
απο την καρδιτσα
απο την καρδιτσα
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Εδώ υπάρχει ρε σύλλογος Γαυδιωτών Νέας Υόρκης και είναι περισσότεροι
από τους Γαυδιώτες της Γαύδου. για γροίκα!
από τους Γαυδιώτες της Γαύδου. για γροίκα!
mario4- Respected
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
zaxos4snakes έγραψε:Ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να παίρνει σβάρνα ολόκληρη την Καρδίτσα των 40000 Κατοίκων
απο την καρδιτσα
Φίλε ο Ψυχο το έγραψε αυτό και είναι αλήθεια!!! Είναι γεγονός πως άλλη μια καρδίτσα μένει στο βόλο(για επαγκελματικους κυρίως λόγους)!!! Αρκεί να πας μια φορά βόλο και θα καταλάβεις(αν δεν έχεις πάει ποτέ)!!! Πολλοί καρδιτσώτες μένουν βόλο όπως και σε όλη την Ελλάδα εξού και που παντού έχουμε λαο όταν παίζει η ΑΣΑ!!!Παντού φίλε υπάρχουν καρδιτσώτες!!!Κυρίως σε Αθήνα θεσσαλονίκη,ρόδο, βόλο και πόλοι στην ΚΩ!!!sorry για το
ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΑΣ ΑΝΟΙΚΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(11 ΕΙΝΑΙ).ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 5412
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ
Ομάδα :
Ομάδα : ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date : 23/09/2009
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΨΥΧΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΕΙ
Ο ΚΑΘ΄ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΜΑΙ ΟΜΩΣ
ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΨΥΧΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΕΙ
Ο ΚΑΘ΄ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΜΑΙ ΟΜΩΣ
ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
nikos-aystriakos- Αριθμός μηνυμάτων : 612
Τόπος : Βόλος
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 26/02/2009
nikos-aystriakos έγραψε: ΑΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ
Γι' αυτό ακριβώς αιφνιδιάστηκα με το μήνυμά σου κατά της καρδίτσας στα καλά καθούμενα (αν και δεν το παραδέχεσε οτι προορίζονταν για την καρδίτσα)!!! Τέλος πάντων εγώ δεν νομίζω ο Ψυχο να είχε πρόθεση να προσβάλει τον βόλο.
zaxos4snakes έγραψε:Ένα μεμονωμένο γεγονός δεν μπορεί να παίρνει σβάρνα ολόκληρη την Καρδίτσα των 40000 Κατοίκων
απο την καρδιτσα
παντως εχω παρατηρησει οτι οταν κανει κατι ασχημο ενας απο τους δικους μας το βαφτιζουμε "μεμονομενο περιστατικο", ενω οταν μας το κανουν αλλοι τοτε φταινε συνολικα ολοι τουςκαι τους παιρνει η μπαλα ολους.
και για να μην παρεξηγουμαστε , το υπογραφω για ολους...
a- Αριθμός μηνυμάτων : 837
Τόπος : volos
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 09/02/2009
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» [10η] Δόξα Δράμας - Πανιώνιος (Κυριακή 20/11/11 - 15.00)
» [12η] Δόξα Δράμας - Α.Ο.Ξάνθης (Κυριακή 04/12 - 15.00)
» [2η] Διαγόρας-Δόξα Δράμας (Κυριακή 20/09/09 17:00)
» [13η] Δόξα Δράμας- Αιγάλεω, Κυριακή 13/12/2009 15.00
» Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας, Κυριακή 8/11/2009 15.00
» [12η] Δόξα Δράμας - Α.Ο.Ξάνθης (Κυριακή 04/12 - 15.00)
» [2η] Διαγόρας-Δόξα Δράμας (Κυριακή 20/09/09 17:00)
» [13η] Δόξα Δράμας- Αιγάλεω, Κυριακή 13/12/2009 15.00
» Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας, Κυριακή 8/11/2009 15.00
Σελίδα 7 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης