[5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00
+43
mario4
pit1918
leone14
spk
on tour-6
ΨΥΧΟ
a
the_Next
Pierikos1961
oeo
coldlife
BadBoyG4
Sir George
PasGiannina
Sakis -4- Animals
katakoyzinos1973
eddy
ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
freakout
Michael
Austrian4ever
zaxos4snakes
Κρόνιος
sellos
Black Eagles G4
geovol
nikos-aystriakos
Gas
fumangus
austrianboys
iason
voliotis-1-
GLORY 4
gourou1980
apaixtos
THE KING OF CITY
psr146
burgos
animals4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
monoDOXA!!!
SONICPUNK 4
morfi
47 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 9
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: [5η] ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2 (ΚΥΡΙΑΚΗ 18-10-09 16:00
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΙΛΙΣΩ ΣΤΑ ΙΣΑ......
ΔΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ Κ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΕΠΙ 2ΩΡΕΣ.....ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ,,,,2ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΖΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΚΑΣΚΟΛ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ......
ΟΧΙ ΡΕ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΘΥΞΩ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΝ Κ ΓΑΛΑΤΗ(ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ)ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.........Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....ΤΕΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ .....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΝ ΒΟΛΟ......ΣΑΣ ΦΙΛΟΚΣΕΝΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ....
DOXA ANIMALS 4
ΔΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ Κ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΕΠΙ 2ΩΡΕΣ.....ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ,,,,2ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΖΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΚΑΣΚΟΛ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ......
ΟΧΙ ΡΕ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΘΥΞΩ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΝ Κ ΓΑΛΑΤΗ(ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ)ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.........Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....ΤΕΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ .....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΝ ΒΟΛΟ......ΣΑΣ ΦΙΛΟΚΣΕΝΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ....
DOXA ANIMALS 4
animals4- Αριθμός μηνυμάτων : 204
Τόπος : DRAMA
Ομάδα :
Registration date : 03/06/2009
Ρε τζελ, δηλαδή η ομάδα των 2.000.000, δεν ήταν για 2 - 3 μπαλάκια στο δεύτερο; Γιατί να το παραβλέψω; Άνοιξε το κωλοτρυπίδι μας και πρέπει να μας αρέσει τώρα; Συμφωνώ οτι μπορεί η ηττα να βγεί και χρυσάφι. Απο μας εξαρτάται.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
@ spk καλώς ήλθες φίλε κ καλά μηνύματα!
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Το ξαναλέω για κάποιους παρορμητικούς εδώ μέσα,δυστυχώς Δοξαίους,ότι είμαι Δραμινός και Δόξα.Τώρα χαρακτηρισμούς τύπου ραγιάς κτλπ τους προσπερνάω,δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.Η ομάδα φίλε monoDOXA,αν δεν το είδες,σε όλο το ματς έπαιζε δίχως κέντρο.Το αν έπαιζαν αυτοί οι παίκτες για πρώτη φορά μαζί σε ένα τόσο μεγάλο ματς δεν είναι μόνο θέμα απουσιών,δεδομένων και πολύ σημαντικών,αλλά και Βασιλακάκη που δεν πειραματίστηκε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ,στην προετιμασία προφανώς,με διάφορα σχήματα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για όποια κατάσταση κληθεί να αντιμετωπίσει μέσα στη σεζόν με το υπάρχον υλικό και με πιθανές ελλείψεις.Το ότι ο τραγικός σήμερα Πινδώνης έβρισκε πάντα μπροστά του 2 και 3 αντίπαλους παίκτες είναι θέμα στησίματος της ομάδας,άρα Βασιλακάκη.Το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε πολλές ντρίμπλες,κοντρολάρανε πολύ καλύτερα τη μπάλα και βγαίνανε με μεγάλη ευκολία στην επίθεση είναι θέμα διοίκησης και μπάτζετ,αλλά και προπονητή που με την τακτική του έδωσε την ευκαρία σε μια καλύτερη τεχνικά ομάδα να απλωθεί στο γήπεδο.Εννοείται πως ο Κώστας είναι πολύ καλός προπονητής και θέλω να μείνει στη Δόξα,αλλά όταν βλέπω λάθη του στο κοουτσάρισμα αλλά και γενικά να μην τα πω?Για τη διαιτησία,που τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι όπως καταλαβαίνω από όσα γράφεις,άποψη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ δεν έχω.Αφού το θες όμως,με μια ματιά και δίχως ριπλέι θα σου πω πως σε όλες τις φάσεις του Τσιμπλίδη στο δεύτερο ημίχρονο που έπεσε και ζήτησε φάουλ και μετά φάγαμε κόντρα,εγώ είδα βουτιά.Μπροστά μου γίνανε,για αυτό το λέω.Το πέναλτυ που ζητά ο Πακάλτσης έγινε στην άλλη πλευρά της περιοχής από εκεί που καθόμουν και δεν έχω άποψη.Εσύ τις επεξεργάστηκες τις φάσεις και αν ναι που και πως?Το ότι δεν έδωσε 2 κόρνερ στη Δόξα ο επόπτης που ήταν μπροστά στην 5 και 1-2 φάουλ στη γραμμή του πλαγίου δε συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος για μένα,με την όποια μπάλα ξέρω.Το μόνο εύκολο είναι να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία,όλοι μας.Στο δεύτερο ημίχρονο,ο Ολυμπιακός μπορούσε σε πολλές κόντρα επιθέσεις να βάλει κι άλλα γκολ,αφού οι αμυντικοί μας δεν έκοβαν με τίποτα.Ο δε Παρμαξίδης που μπήκε για να σουλουπώσει το κέντρο ανασταλτικά έμοιαζε με παλαίμαχο...Ίσως είναι ανέτοιμος,εγώ κρίνω αυτό που είδα σήμερα.Σήμερα έγινε το ματς...Το να μου πεις ότι είχαμε πολλές και σοβαρές απουσίες που αν δεν τις είχαμε ίσως κερδίζαμε το καταλαβαίνω και συμφωνώ,το να μου λες ότι μας έπαιζε 100-0 η διαιτησία δεν το καταλαβαίνω ρε αδερφέ.Φιλικά όλα αυτά,όλοι Δόξα είμαστε.Πάμε για το διπλό την Παρασκευή,τίποτα δε χάθηκε,έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στο πρωτάθλημα...
spk- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 12/10/2009
Καλώς ήρθες φίλε spk στην παρέα μας!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΡΝΕΡ Η ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ 2-3 ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙΟΛΛΑΣ,ΗΤΑΝΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΡΕΦΕΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΟ ΠΑΣΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΙΜΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΔΩΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ,ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ,ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2,Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ 2Ο ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΣΤΟ 2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΒΑΝ ΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΠΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ 5000 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ?ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ?
Υ.Γ.2 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 0-2 ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΜΟ.
Υ.Γ3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΕΙ 29 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ 34Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 5Η
Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΠΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ 5000 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ?ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ?
Υ.Γ.2 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 0-2 ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΜΟ.
Υ.Γ3 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΕΙ 29 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ 34Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 5Η
monoDOXA!!!- Αριθμός μηνυμάτων : 4483
Τόπος : ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ!
Ομάδα :
Registration date : 17/09/2009
Πρώτον,αναφέρομαι συνέχεια στο Σάκη γιατί σήμερα απογοητεύτηκα με το πόσο κακός ήταν.Δεν το περίμενα,είναι μεγάλος παίκτης για τα δεδομένα της κατηγορίας και με πολύ μέλλον.Δεύτερον,όταν μιλάω για κέντρο,εννοώ να βγάζουμε εμείς έξτρα παίκτη στις περισσότερες φάσεις,να ελέγξουμε το ρυθμό και να κόψουμε τις κόντρες και να πατήσουμε περιοχή με παραπάνω παίκτες.Όχι όλα μαζί ταυτόχρονα,σε μεγάλα διαστήματα του ματς.Τρίτον,πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί οι Βολιώτες γύρισαν πίσω για να παίξουν στην κόντρα,αλλά δεν πιέσαμε ΣΩΣΤΑ,με αποτέλεσμα όταν χανόταν η μπάλα να γίνεται το χάος πίσω και να είμαστε τυχεροί που δε φάγαμε κι άλλα γκολ.Πιέσαμε από τα πλάγια και κυρίως από δεξιά λόγω του Μπάμπη που ανέβηκε πολύ στο β' και επειδή από κάπου θα πιέζαμε,εφόσον το ματς παιζόταν στην κόψη του ξυραφιού και ήμασταν γηπεδούχοι.Τέταρτον,δε σε είπα κομπλεξικό.Παρορμητικός,ΝΟΜΙΖΩ,είσαι,γιατί ενώ δεν έχουμε,ΟΛΟΙ ΜΑΣ,την πολυτέλεια του ριπλέι,μιλάς για άλλη λογική στα σφυρίγματα.Μπορεί να υπήρξε,αλλά δεν είμαι σίγουρος ρε φίλε.Ούτε για τις βουτιές του Τσιμπλίδη που είπα πριν είμαι σίγουρος.Επειδή έγιναν μπροστά μου,έτσι μου φάνηκαν.Πέμπτον,μόνο Δόξα είμαι κι εγώ και τώρα που ανακάλυψα το site δε θα εξαφανιστώ.Για αυτό είμαι σίγουρος και να είσαι κι εσύ.Ελπίζω μόνο να μην αναγκάζομαι να γράφω συχνά τέτοια ΄΄σεντόνια΄΄ και να κουράζω αυτούς που διαβάζουν,απολογούμενος...
spk- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ομάδα :
Registration date : 12/10/2009
φιλε spk καλωσηρθες καταρχην.να σαι σιγουρος οτι
δεν μας κουραζεις.απο τον τροπο που μιλας φαινεται
οτι γνωριζεις το τοπι.εξαλλου δεν λεγαμε και τιποτα
σημαντικο τις περισσοτερες φορες.ποιος τον εχει
μεγαλυτερο και τετοια.τον κοσμο εννοω
καλωσηρθες και παλι και μακαρι να διαβαζουμε πιο
συχνα τετοιες ποδοσφαιρικες κουβεντες οπως η παραπανω.
δεν μας κουραζεις.απο τον τροπο που μιλας φαινεται
οτι γνωριζεις το τοπι.εξαλλου δεν λεγαμε και τιποτα
σημαντικο τις περισσοτερες φορες.ποιος τον εχει
μεγαλυτερο και τετοια.τον κοσμο εννοω
καλωσηρθες και παλι και μακαρι να διαβαζουμε πιο
συχνα τετοιες ποδοσφαιρικες κουβεντες οπως η παραπανω.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΝΕ.................
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ..........
1) ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
2) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
3) ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Ή ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ...
4) ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΝΕ.................
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ..........
1) ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
2) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
3) ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Ή ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ...
4) ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
nikos-aystriakos- Αριθμός μηνυμάτων : 612
Τόπος : Βόλος
Ομάδα :
Ομάδα : Ολυμπιακός Βόλου
Registration date : 26/02/2009
Μπράβο Νικόλα ετσι....
Τωρα φίλοι Δραμινοί αν σας πικράναμε τι να κάνουμε...
Θέλαμε το διπλό όπως και εσείς τον άσσο.
Για διαιτησία δεν θα μιλήσω οχι γιατι δεν με συμφέρει αλλα μερικές
φορές πάνω στην πίκρα μας τα ρίχνουμε εκεί (το έχω κάνει και εγώ)
Αν δεν εχεις ομάδα 100-0 να σε παιζουνε δεν κερδίζεις....
Ερώτηση...αν γινότανε το 1-3 θα μιλούσε κανένας σήμερα ?
Τωρα φίλοι Δραμινοί αν σας πικράναμε τι να κάνουμε...
Θέλαμε το διπλό όπως και εσείς τον άσσο.
Για διαιτησία δεν θα μιλήσω οχι γιατι δεν με συμφέρει αλλα μερικές
φορές πάνω στην πίκρα μας τα ρίχνουμε εκεί (το έχω κάνει και εγώ)
Αν δεν εχεις ομάδα 100-0 να σε παιζουνε δεν κερδίζεις....
Ερώτηση...αν γινότανε το 1-3 θα μιλούσε κανένας σήμερα ?
iason- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3664
Τόπος : ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ
Ομάδα :
Registration date : 04/02/2009
animals4 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΙΛΙΣΩ ΣΤΑ ΙΣΑ......
DOXA ANIMALS 4
Φίλε έχεις μπερδευτεί.............ο Γαλάτης δεν εκπροσωπεί το Βόλο και τους φιλάθλους του.........μην τα μπερδεύουμε όλα...........μπορεί να είναι δημοσιογράφος οπαδός, αλλά αυτός εκτίθεται και ΟΧΙ εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας. Όσον αφορά τη φιλοξενία σας, κατά γενική ΟΜΟΛΟΓΙΑ σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια..........δεν ξέρω αν είναι βάλσαμο, αλλά δεν θα ήταν υπερβολή αν σας έλεγα πως θα θέλαμε να παίζαμε στο ΒΟΛΟ την ερχόμενη Κυριακή για να σας ανταποδίδαμε τη φιλοξενία. Αυτό το κερδίσατε με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σας........................Καλή συνέχεια στην ομάδα σας.
Austrian4ever- Αριθμός μηνυμάτων : 70
Ομάδα :
Registration date : 15/02/2009
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ 1-10 ΝΑ ΕΛΗΓΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
13 ΜΕ 11 ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΘΕΣ.ΚΑΙ 2-0 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΧΑΡΕΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ?
ΕΝΤΑΞΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ 6.000 ΚΟΣΜΟΣ?
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ Α Ψ Ο Γ Ο Σ .
ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
13 ΜΕ 11 ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΘΕΣ.ΚΑΙ 2-0 ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΧΑΡΕΣ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ?
ΕΝΤΑΞΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ 6.000 ΚΟΣΜΟΣ?
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ Α Ψ Ο Γ Ο Σ .
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Registration date : 28/05/2009
Φιλε δεν ειμουνα επανω να σου πω για διαιτησια.
Αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν πηραμε μερικα σφυρίγματα
εμεις που να δεις τι γινεται σε αλλους αγώνες...οχι οτι αυτο
ειναι δικαιολογία αλλα δεν νομίζω τα πραγματα να ειναι τοσο ακραία.
Στο Αγρίνιο οταν δεν δοθηεκε ενα πεναλτυ ολοι μας το παραδεχθηκαμε...
Οποτε δεν νομίζω να εχουμε προβλημα να πουμε οτιδηποτε....
Καταλαβαινω την πίκρα σας αλλα μην απαξιώνετε τη ομαδα μας και την
νίκη μας που ητανε η δευτερη στην σειρα και μάλιστα εκτός έδρας.
Αλλα να εισαι σιγουρος οτι αν πηραμε μερικα σφυρίγματα
εμεις που να δεις τι γινεται σε αλλους αγώνες...οχι οτι αυτο
ειναι δικαιολογία αλλα δεν νομίζω τα πραγματα να ειναι τοσο ακραία.
Στο Αγρίνιο οταν δεν δοθηεκε ενα πεναλτυ ολοι μας το παραδεχθηκαμε...
Οποτε δεν νομίζω να εχουμε προβλημα να πουμε οτιδηποτε....
Καταλαβαινω την πίκρα σας αλλα μην απαξιώνετε τη ομαδα μας και την
νίκη μας που ητανε η δευτερη στην σειρα και μάλιστα εκτός έδρας.
iason- Moderator
Ομάδα :
''ΛΙΓΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ'' ? ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΠΕΟΥ ΑΛΛΟ.
ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΜΠΕΟΥΣ'' ΠΙΑ.ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΓΚΕΣ.......
ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΠΕΟΥ ΑΛΛΟ.
ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΜΠΕΟΥΣ'' ΠΙΑ.ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΓΚΕΣ.......
Ομάδα :
Καλημερα σε ολους
ειμουν στη Δραμα και ειδα το ματς
οντως στο 1ο ημιχρονο η Δοξα δεν φανηκε και πολυ μεσα στο γηπεδο και με την ποιοτητα που διαθετη το κεντρο της ομαδας μου πηραμε κεφαλι στο σκορ.
στο 2ο η δοξα μπηκε δυνατα και πιεσε αλλα χωρις την σημαντικη ευκαιρια πλυν το δοκαρι και ακομα μια φαση που ο Κολιτσι εδειξε την κλαση του
για την φαση του πακαλτση απο εκει που καθομασταν φανηκε οτι ηταν πεναλντι αλλαη αποσταση ηταν μεγαλη και δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη οπως ομως δεν εχω και λογο να αμφισβητησω αυτα που λετε πιο πανω.
απ την αλλη φανηκε ξεκαθαρα η ελειψη κλασικου σεντερ φορ για την ομαδα μου
η Δοξα οπως ειπα πιεσε στο 2ο με αποτελεσμα να βγαινουμε σχεδον σε ολο το ημιχρονο στην αντεπιθεση και σε κενο τερμα να μην μπορουνε να βαλουνε την μπαλα στα διχτυα
και ο Αμπραμοβιτς (που ειναι 5 ταχυτητες πιο αργος απ το συνολο της ομαδας) και ο Χανιωτης και ο Ουμπιντες και ο Μονχε.
Για την ατμοσφαιρα στο γηπεδο της Δραμας θα πω οτι ηταν καταπληκτικη με σχσεδον γεματο γηπεδο με τραγουδι συνεχεια και στηριξη στις ομαδες μας
Εγω αυτο που εχω να σας πω ειναι να συνεχισετε ετσι να στηριζετε την ομαδα σας και ειναι σιγουρο οτι το ονειρο θα γινει γρηγορα πραγματικοτητα.
Για τη φιλοξενεια να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και σας περιμενουμε να ανταπωδοσουμε.
μακαρι να ηταν και καποιοι ανθρωποι απο το Βολο που υποτιθετε οτι διοικουν Δημο ειναι προεδροι σε συμβουλια που διοικουν αθλητικες εγκαταστασεις για να περνανε το μαθημα τους απο τους Δραμινους.
οσο αφορα φιλε τον Γαλατη ο ανθρωπος ειναι γραφικος σε τετοιο σημειο που εχει πρωταγωνιστισει και στο ΟΛΑ του θεμου και γενικα δεν εκπροσωπη κανεναν παρα μονο τον εαυτο του.
Υ.Γ.ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ
ειμουν στη Δραμα και ειδα το ματς
οντως στο 1ο ημιχρονο η Δοξα δεν φανηκε και πολυ μεσα στο γηπεδο και με την ποιοτητα που διαθετη το κεντρο της ομαδας μου πηραμε κεφαλι στο σκορ.
στο 2ο η δοξα μπηκε δυνατα και πιεσε αλλα χωρις την σημαντικη ευκαιρια πλυν το δοκαρι και ακομα μια φαση που ο Κολιτσι εδειξε την κλαση του
για την φαση του πακαλτση απο εκει που καθομασταν φανηκε οτι ηταν πεναλντι αλλαη αποσταση ηταν μεγαλη και δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη οπως ομως δεν εχω και λογο να αμφισβητησω αυτα που λετε πιο πανω.
απ την αλλη φανηκε ξεκαθαρα η ελειψη κλασικου σεντερ φορ για την ομαδα μου
η Δοξα οπως ειπα πιεσε στο 2ο με αποτελεσμα να βγαινουμε σχεδον σε ολο το ημιχρονο στην αντεπιθεση και σε κενο τερμα να μην μπορουνε να βαλουνε την μπαλα στα διχτυα
και ο Αμπραμοβιτς (που ειναι 5 ταχυτητες πιο αργος απ το συνολο της ομαδας) και ο Χανιωτης και ο Ουμπιντες και ο Μονχε.
Για την ατμοσφαιρα στο γηπεδο της Δραμας θα πω οτι ηταν καταπληκτικη με σχσεδον γεματο γηπεδο με τραγουδι συνεχεια και στηριξη στις ομαδες μας
Εγω αυτο που εχω να σας πω ειναι να συνεχισετε ετσι να στηριζετε την ομαδα σας και ειναι σιγουρο οτι το ονειρο θα γινει γρηγορα πραγματικοτητα.
Για τη φιλοξενεια να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και σας περιμενουμε να ανταπωδοσουμε.
μακαρι να ηταν και καποιοι ανθρωποι απο το Βολο που υποτιθετε οτι διοικουν Δημο ειναι προεδροι σε συμβουλια που διοικουν αθλητικες εγκαταστασεις για να περνανε το μαθημα τους απο τους Δραμινους.
οσο αφορα φιλε τον Γαλατη ο ανθρωπος ειναι γραφικος σε τετοιο σημειο που εχει πρωταγωνιστισει και στο ΟΛΑ του θεμου και γενικα δεν εκπροσωπη κανεναν παρα μονο τον εαυτο του.
Υ.Γ.ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ
eddy- Αριθμός μηνυμάτων : 1324
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date : 17/11/2008
ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ????????
1) Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (7) ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
2) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
3) ΣΤΟ 80΄ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Ή ΟΧΙ?
ΑΜΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ
1) Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (7) ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
2) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
3) ΣΤΟ 80΄ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Ή ΟΧΙ?
ΑΜΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ
Ομάδα :
ΔΛΔ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΔΛΔ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ
Είσαι 37 ετών, αλλά φαίνεται πως τώρα έμαθες για την ανακάλυψη της Αμερικής!!! Έχεις μείνει πολύ πίσω βλέπω...............
Ομάδα :
Α!!!!!!!!!!!! ΞΕΧΑΣΑ
ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ????
ΕΞΟΔΟΥΧΟΙ ΦΡΟΥΡΑ Ή ΤΙΜΩΡΙΜΕΝΟΙ
ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ????
ΕΞΟΔΟΥΧΟΙ ΦΡΟΥΡΑ Ή ΤΙΜΩΡΙΜΕΝΟΙ
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΔΛΔ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΓΟΡΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΩΝΙΚΟ .................
ΑΜΑ ΠΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.................
ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa:
Ομάδα :
ΟΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ austrian4ever.ME ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΗΔΗ (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΠΤ).
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΚΟΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΑΥΤΑ...
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΗΔΗ (ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΠΤ).
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΚΑΛΟΣ Ή ΚΑΚΟΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ.ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
ΑΥΤΑ...
Ομάδα :
Λαθος κάνεις....εμας μας συνδεει μονο η αγάπη μας για την ομαδα....
Ολοι οι αλλοι ειναι περαστικοι....Απλως ετυχε αυτη την εποχή να εχουμε
Αχιλλέα πρόεδρο με οτι αυτο συνεπάγεται....
Ολοι οι αλλοι ειναι περαστικοι....Απλως ετυχε αυτη την εποχή να εχουμε
Αχιλλέα πρόεδρο με οτι αυτο συνεπάγεται....
iason- Moderator
Ομάδα :
GLORY 4 έγραψε:ΟΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ austrian4ever.ME ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.
ΑΥΤΑ...
Άλλο να συνδέεις και άλλο να συνταυτίζεις, γιατί κρίμα να βλέπεις το δέντρο και να αγνοείς το δάσος……………..ελπίζω να γίνομαι ξεκάθαρος…………….φυσικά θα σας περιμένουμε και δεν θέλω με τίποτα να αλλάξουν για τον οιονδήποτε λόγο τα συναισθήματα που αποκόμισαν οι χτεσινοί εκδρομείς στην πόλη σου.
Ομάδα :
Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ |
19.10.09 | |
Σχετικά με τη δυσφημιστική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μετά τον αγώνα Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός Βόλου, λυπούμεθα πραγματικά, για δύο λόγους: Πρώτον, δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας τους και με τις ενέργειές τους δείχνουν πόσο λίγοι είναι ως παράγοντες. Δεύτερον, αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα έπρεπε μετά τη χθεσινή ανακοίνωση να εκτίουν ισόβια ποινή. Διότι ξεχνάνε πολύ γρήγορα ότι ο πρόεδρός μας μεσολάβησε ως εγγυητής για τη μεταφορά της έδρας ώστε η ιστορική Δόξα Δράμας να επιστρέψει εκεί που της ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ξεφύγει από τον ισόβιο μεγάλο παράγοντα Τσιτσόπουλο. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο για την επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών μας που αντί για το φυσιολογικό 1-6, παρέμεινε 1-2. Και μία απάντηση στον κ. Βασιλακάκη. Σήμερα δεν υπάρχουν Ψυχομάνηδες και Γκαγκάτσηδες για να σε αναλάβουν εργολαβικά όπως το 2006. Άσε λοιπόν να μιλήσεις κανένας άλλος. Τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με προπηλακισμούς διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Αυτά γίνονταν πριν πολλά χρόνια στις κατηγορίες που βρισκόσασταν… |
Ομάδα :
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» [10η] Δόξα Δράμας - Πανιώνιος (Κυριακή 20/11/11 - 15.00)
» [12η] Δόξα Δράμας - Α.Ο.Ξάνθης (Κυριακή 04/12 - 15.00)
» [2η] Διαγόρας-Δόξα Δράμας (Κυριακή 20/09/09 17:00)
» [13η] Δόξα Δράμας- Αιγάλεω, Κυριακή 13/12/2009 15.00
» Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας, Κυριακή 8/11/2009 15.00
» [12η] Δόξα Δράμας - Α.Ο.Ξάνθης (Κυριακή 04/12 - 15.00)
» [2η] Διαγόρας-Δόξα Δράμας (Κυριακή 20/09/09 17:00)
» [13η] Δόξα Δράμας- Αιγάλεω, Κυριακή 13/12/2009 15.00
» Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας, Κυριακή 8/11/2009 15.00
Σελίδα 6 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης