ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
+35
Haig
Richard
duhan
doxale
coldlife
pistol
zaxos4snakes
mauri_thiella
psr146
apaixtos
Κρόνιος
mario4
animals4
pepe_23
drotan_4
pit1918
sellos
pasas4
Michael
PasGiannina
SONICPUNK 4
Betafans
katakoyzinos1973
MAciVOL
alves...7
PATAPON
burgos
fumangus
Sir George
AOX1967
GLORY 4
kontoblaxos
BadBoyG4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Pierikos1961
39 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 10
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
μπραβο ρε δραμινοι..
alves...7- Αριθμός μηνυμάτων : 2372
Τόπος : το μικρο μοντε καρλο
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Registration date : 02/11/2008
ενα μπραβο στους δραμινους,,, χρειαζονται τετοιες εκδρομες , κυριως στα επισιμα παιχνιδια... συνεχιστε ετσι
πολυ ωραιο το πρωτο φιλικο παιχνιδη με ατμοσφαιρα επισημου αγωνα στιν κερκιδα.Η Δοξα φανηκε πολυ δυνατη κυριος στην αμινα και με αρκετα περιθορια βελτιωσης στην επιθεση αλλα ας μην ξεχναμε με 10 καινουργιους παιχτες θελει δουλια για να οργανωθη μια ομαδα με μια μολις βδομαδα προετοιμασια!μακαρι να συνεχισουμε ετσι :Cheers:
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
Σαββατιάτικα, με τρελή ζέστη, την ίδια ώρα που όλη η Ελλάδα ήταν στις παραλίες, εμείς δώσαμε βροντερό παρών και στην Ξάνθη στο πρώτο φιλικό... και εγώ δεν περίμενα να έχουμε τόσο κόσμο, πιστεύω να έλαβαν το μήνυμα οι νεοφερθέντες ποδοσφαιριστές και να υπερβάλλουν εαυτόν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ... εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελλάδος ...
Ευχαριστούμε τη γείτονα πόλη για τη φιλοξενία, δεν ήταν μόνο η δωρεάν είσοδος, αλλά και το ότι μας έβαλαν στην κερκίδα με το σκέπαστρο και όχι στο πέταλο όπου μπαίνουν οι φιλοξενούμενοι ... σε μια κερκίδα, ανάμεικτα καθίμενοι Ξανθιώτες και Δοξαίοι, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και δεν ακούστηκε το παραμικρό ... πραγματικά το χάρηκα, μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αγγλία, όπου ο πιο χουλιγκανικός ποδοσφαιρικός λαός έχει μετατραπεί εδώ και πολλά χρόνια στον πιο πολιτισμένο ίσως (εντός συνόρων φυσικά, γιατί εκτός ...). Άσχετα με το τι ακούγεται και πιστεύω και εγώ ο ίδιος για τον Πανόπουλο κλπ κλπ έδειξε αν μη τι άλλο ανθρωπιά και ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από μερικούς ... μην ξεχνάμε τις συμπεριφορές που τύχαμε πέρσι σε κάτι κωλοχώρια ...
Ευχαριστούμε τη γείτονα πόλη για τη φιλοξενία, δεν ήταν μόνο η δωρεάν είσοδος, αλλά και το ότι μας έβαλαν στην κερκίδα με το σκέπαστρο και όχι στο πέταλο όπου μπαίνουν οι φιλοξενούμενοι ... σε μια κερκίδα, ανάμεικτα καθίμενοι Ξανθιώτες και Δοξαίοι, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και δεν ακούστηκε το παραμικρό ... πραγματικά το χάρηκα, μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στην Αγγλία, όπου ο πιο χουλιγκανικός ποδοσφαιρικός λαός έχει μετατραπεί εδώ και πολλά χρόνια στον πιο πολιτισμένο ίσως (εντός συνόρων φυσικά, γιατί εκτός ...). Άσχετα με το τι ακούγεται και πιστεύω και εγώ ο ίδιος για τον Πανόπουλο κλπ κλπ έδειξε αν μη τι άλλο ανθρωπιά και ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από μερικούς ... μην ξεχνάμε τις συμπεριφορές που τύχαμε πέρσι σε κάτι κωλοχώρια ...
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
Την Τετάρτη το ματς άλλαξε ώρα , θα γίνει μετά τις μία τα μεσάνυκτα .
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
katakoyzinos1973 έγραψε:Την Τετάρτη το ματς άλλαξε ώρα , θα γίνει μετά τις μία τα μεσάνυκτα .
προκαλεις ή μου φαινεται??
Ομάδα :
Εντάξει πια αφού δεν το λέει ευθέως είναι εντάξει. Άλλο να λες κάτι με τέτοιο τρόπο και άλλο να τον λες θα σας γ$$$$με. :cool2: Όταν θα μιλήσεις με τον πρώτο τρόπο θα σε απαντήσουν ειρωνικά και αναλόγως, αν μιλήσεις με τον δεύτερο θα φας warn; Το πιασες;
Sorry για το off0topic.
Sorry για το off0topic.
katakoyzinos1973 έγραψε:Την Τετάρτη το ματς άλλαξε ώρα , θα γίνει μετά τις μία τα μεσάνυκτα .
Καλύτερα γιατί ως γνωστόν (και για να θυμηθούμε και το πατροπαράδοτο σύνθημα) όσο νυχτώνει, η .... φούστα μεγαλώνει, γι'αυτό σ'εμπιστευόμαστε Κυριάκο Παπαχρόνη
Ομάδα :
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΙΣΑ.........
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.......
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.......
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
Μην το γελάς έτσι όπως έχουν ξενερώσει όλοι και τους η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον κόσμο, και συνάμα ο κόσμος τα έχει με τους διοικούντες, μπορεί να μην πατήσει και κανένας στο γήπεδο επίτηδες. Εδώ συζητάμε άλλα πιο σοβαρά θέματα και ασχολούμαστε με άλλα (δες την κατηγορία της Καβάλας και θα καταλάβεις) και αν ρωτήσεις έξω το 80% των αοκτσήδων ούτε που θυμάται ότι παίζουμε με την Δόξα την Τετάρτη. Για να φανταστείς τι επικρατεί. Ελπίζω να ξεπεραστούν γρήγορα αυτά (δηλαδή καμιά 2 μεταγραφές μέχρι το ματς και κανένα όνομα, να βγουν και τα διαρκείας) μπας και αλλάξει αυτή η κατάσταση και η διάθεση και βρεθεί θέληση να πάμε να δούμε την ομάδα μας...
Όπως και να έχει είναι ένα γειτονικό ντέρμπι, ας το χαρούμε ΟΛΟΙ μας και κανένας μην βρει αφορμή είτε για να προκαλέσει, είτε για να κάνει οτιδήποτε που θα απαξίωνε το παιχνίδι. Και μιλάω και για εντός του γηπέδου.
Όπως και να έχει είναι ένα γειτονικό ντέρμπι, ας το χαρούμε ΟΛΟΙ μας και κανένας μην βρει αφορμή είτε για να προκαλέσει, είτε για να κάνει οτιδήποτε που θα απαξίωνε το παιχνίδι. Και μιλάω και για εντός του γηπέδου.
Betafans έγραψε:ας το χαρούμε ΟΛΟΙ μας και κανένας μην βρει αφορμή είτε για να προκαλέσει, είτε για να κάνει οτιδήποτε που θα απαξίωνε το παιχνίδι. Και μιλάω και για εντός του γηπέδου.
Και κυρίως να μην απαντήσει σε προκλήσεις.
Εκεί είναι η μαγκιά.....αποδεδειγμένο........
Δείχνεις πως ασχολείσαι μόνο με την ομάδα σου, δείχνεις το σωστό φιλαθλητικό επίπεδο και στην περίπτωση παλιάς κόντρας δείχνεις με ωραίο τρόπο πως πρέπει πλέον αυτή να λήξει.
Ολίγον τι δύσκολα τα παραπάνω, αλλά σίγουρα εφικτά να γίνουν και πιο σίγουρα ακόμη, επιθυμητά αφού όλοι μας γουστάρουμε εκδρομές σε άλλες πόλεις περνώντας ωραία και καλά, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων αγώνων.....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Ασε να λενε ρε φιλε,εγω σε γουσταρω..Παραγηναμε κιριλε αυτα τα χρονια.ετσι που παει σε λιγα χρονια θα καθομαστε διπλα διπλα στις κερκιδες.ΕΕΕ δε λεει. Υ.Γ ωραιο καραβακι...ποσο παει να το νοικιασω για μια μερα??katakoyzinos1973 έγραψε:Την Τετάρτη το ματς άλλαξε ώρα , θα γίνει μετά τις μία τα μεσάνυκτα .
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Δόξα Δράμας - Μέστα Χατζιντίμοβο : 6-0
Σκόρερ : Άγγος (3), Γκονζάλες, Τρελόπουλος, Αθανασιάδης
Αρχική 11αδα : Τοπαλίδης, Παπαθανασίου, Ρομπίνιο, Πακάλτσης, Σαμαράς, Πινδώνης, Εντούρ, Χ. Μουρατίδης, Τρελόπουλος, Άγγος, Λ.
Μουρατίδης
Αγωνίστηκαν και οι : Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Γαλακτερός, Γκίκας, Τσουκαλάς, Γκονζάλες, Βαν Ες.
Σκόρερ : Άγγος (3), Γκονζάλες, Τρελόπουλος, Αθανασιάδης
Αρχική 11αδα : Τοπαλίδης, Παπαθανασίου, Ρομπίνιο, Πακάλτσης, Σαμαράς, Πινδώνης, Εντούρ, Χ. Μουρατίδης, Τρελόπουλος, Άγγος, Λ.
Μουρατίδης
Αγωνίστηκαν και οι : Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Γαλακτερός, Γκίκας, Τσουκαλάς, Γκονζάλες, Βαν Ες.
Pierikos1961- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 6613
Ομάδα :
Ομάδα : Pierikos
Registration date : 04/11/2008
Σοβαρα ο harry poter εβαλε γκολ???
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
ο τσιμπλινιο δεν επαιξε???
Ομάδα :
Aπό Global Moderator PasGiannina: Διαγραφή όλου του post που μόνο σε ύβρεις αναφέρονταν.
Φίλε σφάλεις και ως προς την σκέψη και ως προς τα γραφώμενά σου.
ΠΟΙΝΗ: 1 Warn+ban μία μέρα.
Φίλε σφάλεις και ως προς την σκέψη και ως προς τα γραφώμενά σου.
ΠΟΙΝΗ: 1 Warn+ban μία μέρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Δευ 27 Ιουλ 2009 - 5:54, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή ολοκλήρου υβριστικού και προκλητικού post.)
BadBoyG4- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ.
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ.
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Ε ρε αγάπες... :lol: :lol: :lol:
Μπανάκι, καρπούζι (ελπίζω καλό, μου την δίνουν τα τζούφια), τρελό κατούρημα μετά (διουρητικό το άτιμο), φαί (κάτι να σας κρατήσει), φραπές σαν ίδρυμα στην συνέχεια, 3-4 μπύρες (κατούρημα δίχως αύριο), και μετά ματσάκι.
Ύστερα από τόσα, βάλτε και τον ήλιο, βάλτε και την δουλειά για όσους δουλεύουν, βάλτε και το κατούρημα που θα βαράει κουδούνι ανά 5 λεπτά, να δώ ποιός θα έχει όρεξη για αγριάδες...
Τα καλύτερα παιδιά θα είσαστε... :lol: :lol: :lol:
Μπανάκι, καρπούζι (ελπίζω καλό, μου την δίνουν τα τζούφια), τρελό κατούρημα μετά (διουρητικό το άτιμο), φαί (κάτι να σας κρατήσει), φραπές σαν ίδρυμα στην συνέχεια, 3-4 μπύρες (κατούρημα δίχως αύριο), και μετά ματσάκι.
Ύστερα από τόσα, βάλτε και τον ήλιο, βάλτε και την δουλειά για όσους δουλεύουν, βάλτε και το κατούρημα που θα βαράει κουδούνι ανά 5 λεπτά, να δώ ποιός θα έχει όρεξη για αγριάδες...
Τα καλύτερα παιδιά θα είσαστε... :lol: :lol: :lol:
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
:xaxa: :xaxa:
Ωραίος ο Michael....
Ωραίος ο Michael....
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
το παιχνιδι ειναι στις 7 με γενικη εισοδο 10Ε(δεν ξερω αν ισχυει και για σας κατι τετοιο) μη μπερδευτειτε και δεν ερθεται και στεναχωρηθουμε..
αντε να κανουμε ενα σπεσιαλ ματσακι και ατμοσφαιρα..
αντε να κανουμε ενα σπεσιαλ ματσακι και ατμοσφαιρα..
Ομάδα :
Για την ιστορία στο περσινό φιλικό σκάμε με την παρέα στα εκδοτήρια... ακολουθεί η συζήτηση με το μπαρμπάδι εκει:
Εγώ: πόσο είναι το εισητήριο?
Μπαρμπάδι: 20 ευρώ !
Εγώ: τί είπες τώρα ρε μεγάλε?
Μπαρμπάδι: 20 ευρώ
Εγώ: Δεν έχει για τους Δοξαίους σε κανένα πέταλο πιο φτηνό?
Μπαρμπάδι: Έχει με 10 ευρώ loool
Εγώ: καλά κόψε και δώσε
Κόβει λοιπόν εισητήρια από ένα μπλοκάκι που έγραφε Καβάλα-Θρασύβουλος αν θυμάμαι καλά, βγάζει το στυλό, σβήνει το Θρασύβουλος και γράφει Δόξα Δράμας ...
Αυτά τα όμορφα μου θύμησαν αείμνηστες εποχές μεγαλοτυρέμπορα και σκεφτόμουν πόσο θα κρατήσει αυτό το καράβι πια? Γεια σου Μάκη με τα ωραία σου, σε περιμένουμε στην εκκλησία στο Παληό να προσευχηθούμε παρέα για ένα καλύτερο αύριο
Εγώ: πόσο είναι το εισητήριο?
Μπαρμπάδι: 20 ευρώ !
Εγώ: τί είπες τώρα ρε μεγάλε?
Μπαρμπάδι: 20 ευρώ
Εγώ: Δεν έχει για τους Δοξαίους σε κανένα πέταλο πιο φτηνό?
Μπαρμπάδι: Έχει με 10 ευρώ loool
Εγώ: καλά κόψε και δώσε
Κόβει λοιπόν εισητήρια από ένα μπλοκάκι που έγραφε Καβάλα-Θρασύβουλος αν θυμάμαι καλά, βγάζει το στυλό, σβήνει το Θρασύβουλος και γράφει Δόξα Δράμας ...
Αυτά τα όμορφα μου θύμησαν αείμνηστες εποχές μεγαλοτυρέμπορα και σκεφτόμουν πόσο θα κρατήσει αυτό το καράβι πια? Γεια σου Μάκη με τα ωραία σου, σε περιμένουμε στην εκκλησία στο Παληό να προσευχηθούμε παρέα για ένα καλύτερο αύριο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sir George στις Τρι 28 Ιουλ 2009 - 8:27, 1 φορά
Ομάδα :
Γουστάρω, φοβερή ιστορία...
Γεια σου ρε Μάκαρε !!!
Και σε εμάς τα ίδια έκανε ο BIG MAC.
Έπρεπε να πείς του μπάρμπα να μην σβήσει το Θρασύβουλος .
Καλύτερα να του έλεγες "Μην το σβήσεις, Θρασύβουλο με λένε".
Θα είχες και ονομαστικό εισιτήριο...
100 χρόνια μπροστά θα ήσουν...
Γεια σου ρε Μάκαρε !!!
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Michael έγραψε:Γουστάρω, φοβερή ιστορία...
Γεια σου ρε Μάκαρε !!!
δεν το σκέφτηκα, ήταν μεγάλο το αρχικό σοκ με το εικοσάρικο
ούτε στας Αγγλίας πάντως τέτοιες ομορφιές ... εισητήριο με ονοματεπώνυμο
Ομάδα :
ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......ΟΥ ΟΥ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΝΑΙ,ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟHOOLS,ΤΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ (Ή ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΑΥΤΑ....ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΝΑΙ,ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟHOOLS,ΤΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ (Ή ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΑΥΤΑ....ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ
GLORY 4- Αριθμός μηνυμάτων : 2894
Ομάδα :
Ομάδα : 9 στα 9....
Σίγουρα θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα από ότι σε άλλους αγώνες μεταξύ μας. Πέραν τις μεγάλης ξενέρας και απογοήτευσης που έχει πέσει στον κόσμο, καλούμαστε να πληρώσουμε και 10€ είσοδο για αγώνα, τι στιγμή που δεν έχουν βγει και τα διαρκείας...Νευριάσαν όλοι με αυτό και μπορεί να μην πατήσει και κανένας στο παιχνίδι.
Υ.Γ. Για να καταλάβεις τι κατάσταση επικρατεί δες αυτά τα ποστ:
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51163
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51181
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51236
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-630.htm#51844
Υ.Γ. Για να καταλάβεις τι κατάσταση επικρατεί δες αυτά τα ποστ:
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51163
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51181
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-585.htm#51236
http://www.betafans.net/forum-f2/topic-t954-630.htm#51844
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα