ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
+35
Haig
Richard
duhan
doxale
coldlife
pistol
zaxos4snakes
mauri_thiella
psr146
apaixtos
Κρόνιος
mario4
animals4
pepe_23
drotan_4
pit1918
sellos
pasas4
Michael
PasGiannina
SONICPUNK 4
Betafans
katakoyzinos1973
MAciVOL
alves...7
PATAPON
burgos
fumangus
Sir George
AOX1967
GLORY 4
kontoblaxos
BadBoyG4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Pierikos1961
39 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 10
Σελίδα 10 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Αδερφια εμαθα οτι νικισατε στο φιλικο ! μπραβο σας ! ! ! :kaskolblack: :kaskolblack: :bluefan: :blackshmaia: :blackshmaia: :tibanoblack:
Λήξτε το.
Είναι παραδεκτό από οργανωμένους και των δύο ομάδων πως δεν έγινε το παραμικρό, το αντίθετο μάλιστα οι κερκίδες των φιλάθλων και των δύο ομάδων ήταν παραπάνω από σωστές!
Και μπράβο!
Κάποιοι που δεν πήγαν στο γήπεδο και μιλάνε γιατί έτσι άκουσαν, καλόν είναι να σταματήσουν τις ......
ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.....
ΑΙΝΤΕ......
Είναι παραδεκτό από οργανωμένους και των δύο ομάδων πως δεν έγινε το παραμικρό, το αντίθετο μάλιστα οι κερκίδες των φιλάθλων και των δύο ομάδων ήταν παραπάνω από σωστές!
Και μπράβο!
Κάποιοι που δεν πήγαν στο γήπεδο και μιλάνε γιατί έτσι άκουσαν, καλόν είναι να σταματήσουν τις ......
ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.....
ΑΙΝΤΕ......
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Με το που έκανες το προηγούμενο ποστ το έσβησα αμέσως. Σκπός μου δεν είναι να τσακωθώ στα φόρουμ. Σέβομαι τον καθένα που αγαπά τον τόπο που τον γέννησε. Το ίδιο όμως απαιττώ για εμένα! Σέβομαι και εκτιμώ τον Δραμινό που είναι Δόξα και χλεβάζω τον Σερραίο γενίτσαρο και το αντίθετο. Σου έγραψα σε αυτό το ύφος γιατί πόσταρες ότι εμείς μετά το τέλος κάναμε βλαχομαγκιές. Αυτό για εμάς είναι προσβολή! Και όσοι ήρθαν στις Σέρρες πιστεύω ότι το κατάλαβαν ότι δεν είναι θέμα αδυναμίας αλλά θέμα επιλογής. Και αυτα τα άτομα που πέρσι τόλμησαν να διακόψουν ένα ματς με τον παοκ για λόγους περηφάνιας σε φιλικό χωρίς μπάτσους μην τα υποτιμάς τόσο ότι θα τρομάξουν με ένα δύο ποστ σε φόρουμ,,,BadBoyG4 έγραψε:ΦΙΛΕ Haig ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΟΚ ??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ Η ΔΟΞΑ , ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΙΟΝΕΤΕ
Haig- Αριθμός μηνυμάτων : 733
Ομάδα :
Registration date : 26/05/2009
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ TOPIC ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΦΙΛΕ HAIG ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΝ BadBoyG4 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΞΙΘΥΜΟΣ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ WARNS ΤΟΥ , ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΙΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΞΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ...
Black Eagles G4- Αριθμός μηνυμάτων : 119
Τόπος : ΘΥΡΑ 4
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ Η' ΤΙΠΟΤΑ
Registration date : 01/08/2009
Haig έγραψε:Καλά όλη η Ελλάδα τρέμει το Δραμομπονέρα. Κοιμίσου τώρα μην δει ο μπαμπάς σου τι γράφεις στο ίντερνετ και σε κόψει το χαρτζιλίκι και την σύνδεση. Με τους υπόλοπους που πάνε γήπεδο, τα λέμε την 8η αγωνιστική παιδιά. Και αν είναι συνενοούμαστε να φάμε και κανά σουβλάκι πριιν το ματς να ανταλλάξουμε και δυο τρεις απόψεις για την γειτονιά μας και την λαίλαπα των "μεγάλων ομάδων".
Μπα αστο, τραβα φαε κανα σουβλακι στα Σερρας με τους "φιλους σου" τους παναιτωλικους, εμεις ειμαστε βλαχομαγκες. Μην αφηνεις λεφτα σε εμας..... Εχεις την εντυπωση ρε φουκαρα, οτι ΔΟΞΑΙΟΣ θα απολογηθει σε εσενα για το ποσους παοκτσηδες εχει η Δραμα; :xaxa: Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρες καρντασι; Δεν εκανες επεισοδια, γιατι, λεει μας λυπηθηκες, ενω " δεν φοβηθηκες" τον μπαοκ; Καλα. Ο συνΔοξαιος ο σονικ σου ειπε οτι γουσταραμε, το οτι δε βρισαται και ισχυει και για μενα, σας δινω συγχαρλικια (βλαχος γαρ...) . Σε προκαλω την αλλη φορα να μη μας λυπηθεις, οπως αλλωστε και ο Γκιγιερμο που ειπε οτι θα γελατε την 8η αγωνιστικη. Τα υπολοιπα στο χορτο....
Υ.Γ. Αν διαγραφει, το μυν, λυπαμε για παρτυ αυτου που το σβησε.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
Καλά η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας ήταν το κάτι άλλο ... οι γείτονες πίεσαν κάπως μέχρι το 0-1 πριν το οποίο όμως είχαμε και άλλες ευκαιρίες, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα έχασαν και δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο χόρτο πέραν της ΔΟΞΑΣ ... μπράβο στον βλάχο για αυτό που δημιουργεί .. η κερκίδα μας ήταν αρκετά καλή ... ο περούκας έκανε την αρπαχτή του όπως έχει συνηθίσει να κάνει τόσα χρόνια ... 15 και 20 ευρώ για το φιλικό ??? για τα 3 που έριξα ωστόσο θα του έτριβα και διακοσάρικο στη μάπα να πάει αλλάξει περούκα ... Μπράβο εκατέρωθεν που δεν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα και στους γηπεδούχους που τραγουδούσαν ακόμη και στο 0-3 ...
Αυτόν τον σκλάβο που διαμαρτυρόταν στο 89' για καθυστερήσεις πρέπει να τον κρεμάσουν στην πλατεία για παραδειγματισμό ... ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μας έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο και αυτός ήταν πάνω από το κεφάλι του και προκαλούσε ... είχα πάρει με κακό ματι τον Τσιμπλίδη αλλά τον χάρηκα που τον έπιασε από το λαιμό κλπ... όλοι το ίδιο θα κάναμε στη θέση του αν και είναι αντιεπαγγελματικό ... το παιχνίδι το "τίναξε στον αέρα" ο αράπης και απορώ πως δεν πήγε κανένας Σερραίος να τον συμμαζέψει όταν έκανε τα καραγκιοζιλίκια του ! Σε ένα ακόμη φιλικό πάντως η κλωτσιά πήγε σύννεφο... ας προετοιμαστούμε και για τα επίσημα αναλόγως ...
Πάμε για άλλα αδέρφια, η ομάδα έστειλε το μήνυμα, τα καλύτερα έρχονται ...
ΔΟΞΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Αυτόν τον σκλάβο που διαμαρτυρόταν στο 89' για καθυστερήσεις πρέπει να τον κρεμάσουν στην πλατεία για παραδειγματισμό ... ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μας έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο και αυτός ήταν πάνω από το κεφάλι του και προκαλούσε ... είχα πάρει με κακό ματι τον Τσιμπλίδη αλλά τον χάρηκα που τον έπιασε από το λαιμό κλπ... όλοι το ίδιο θα κάναμε στη θέση του αν και είναι αντιεπαγγελματικό ... το παιχνίδι το "τίναξε στον αέρα" ο αράπης και απορώ πως δεν πήγε κανένας Σερραίος να τον συμμαζέψει όταν έκανε τα καραγκιοζιλίκια του ! Σε ένα ακόμη φιλικό πάντως η κλωτσιά πήγε σύννεφο... ας προετοιμαστούμε και για τα επίσημα αναλόγως ...
Πάμε για άλλα αδέρφια, η ομάδα έστειλε το μήνυμα, τα καλύτερα έρχονται ...
ΔΟΞΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sir George στις Τρι 25 Αυγ 2009 - 8:21, 1 φορά
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
σορρυ λαθος ποστ...
Ομάδα :
Ότι νά' ναι. Τοην λέξη σέβομε την έκανες λυπάμαι... Που διάβασες ότι σας λυπόμαστε; Καλά τα σουβλάκια θα τα φάμε μόνοι μας και με τα φιλαράκια μου τους Παναιτωλικούς όταν έρθουν. Αλλά βλαχομαγκιές δεν θα κάνουμε όσο και αν το θες. Ξέρω γιατί σε πονάει η κουβέντα για τα παοκια αλλά τι να σε κάνω... Και καλή επιτυχί στην Δόξα. Και καλά ποστ. Πείτε ότι θέλετε δεν έχουν νόημα τα περαιτέρω...fumangus έγραψε:Haig έγραψε:Καλά όλη η Ελλάδα τρέμει το Δραμομπονέρα. Κοιμίσου τώρα μην δει ο μπαμπάς σου τι γράφεις στο ίντερνετ και σε κόψει το χαρτζιλίκι και την σύνδεση. Με τους υπόλοπους που πάνε γήπεδο, τα λέμε την 8η αγωνιστική παιδιά. Και αν είναι συνενοούμαστε να φάμε και κανά σουβλάκι πριιν το ματς να ανταλλάξουμε και δυο τρεις απόψεις για την γειτονιά μας και την λαίλαπα των "μεγάλων ομάδων".
Μπα αστο, τραβα φαε κανα σουβλακι στα Σερρας με τους "φιλους σου" τους παναιτωλικους, εμεις ειμαστε βλαχομαγκες. Μην αφηνεις λεφτα σε εμας..... Εχεις την εντυπωση ρε φουκαρα, οτι ΔΟΞΑΙΟΣ θα απολογηθει σε εσενα για το ποσους παοκτσηδες εχει η Δραμα; :xaxa: Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρες καρντασι; Δεν εκανες επεισοδια, γιατι, λεει μας λυπηθηκες, ενω " δεν φοβηθηκες" τον μπαοκ; Καλα. Ο συνΔοξαιος ο σονικ σου ειπε οτι γουσταραμε, το οτι δε βρισαται και ισχυει και για μενα, σας δινω συγχαρλικια (βλαχος γαρ...) . Σε προκαλω την αλλη φορα να μη μας λυπηθεις, οπως αλλωστε και ο Γκιγιερμο που ειπε οτι θα γελατε την 8η αγωνιστικη. Τα υπολοιπα στο χορτο....
Υ.Γ. Αν διαγραφει, το μυν, λυπαμε για παρτυ αυτου που το σβησε.
Haig- Αριθμός μηνυμάτων : 733
Ομάδα :
Welcome !!!Sir George έγραψε: Σε ένα ακόμη φιλικό πάντως η κλωτσιά πήγε σύννεφο... ας προετοιμαστούμε και για τα επίσημα αναλόγως ...
Κάποιες ομάδες και μπορούν και θέλουν.
Αυτές θα πετύχουν τον στόχο τους.
Κάποιες ομάδες μπορούν αλλά δεν θέλουν.
Αυτές θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.
Κάποιες ομάδες θέλουν αλλά δεν μπορούν.
Αυτές θα φτάσουν στα άκρα...
Θα είναι ζόρικα φέτος !
Υ.Γ. Εγώ αναρωτιέμαι πως δυο αντίπαλες εξέδρες δεν δημιούργησαν προβλήματα, και εδώ υπάρχει φαγωμάρα...
Χαλαρώστε ρε !
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Σεβασμό στη Δόξα και τον Πανσερραϊκό!
Αντιγενιτσαρισμός 100%
Αντιγενιτσαρισμός 100%
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Michael έγραψε:Welcome !!!Sir George έγραψε: Σε ένα ακόμη φιλικό πάντως η κλωτσιά πήγε σύννεφο... ας προετοιμαστούμε και για τα επίσημα αναλόγως ...
Κάποιες ομάδες και μπορούν και θέλουν.
Αυτές θα πετύχουν τον στόχο τους.
Κάποιες ομάδες μπορούν αλλά δεν θέλουν.
Αυτές θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.
Κάποιες ομάδες θέλουν αλλά δεν μπορούν.
Αυτές θα φτάσουν στα άκρα...
Θα είναι ζόρικα φέτος !
Υ.Γ. Εγώ αναρωτιέμαι πως δυο αντίπαλες εξέδρες δεν δημιούργησαν προβλήματα, και εδώ υπάρχει φαγωμάρα...
Χαλαρώστε ρε !
Συμφωνώ!
mario4 έγραψε:Σεβασμό στη Δόξα και τον Πανσερραϊκό!
Αντιγενιτσαρισμός 100%
Εμείς είπαμε ... θα γιορτάσουμε παρέα την άνοδο τελευταία αγωνιστική :blackshmaia: :blackshmaia: :blackshmaia:
οι φάσεις είναι εντελώς επιλεκτικές ... αν δει το βίντεο κάποιος που δεν ήταν στο ματς, θα νομίζει ότι μας έπαιζαν μονότερμα !! Επίσης λείπει το δεύτερο πολύ ωραίο γκολ του Μουρατίδη
Ομάδα :
Όταν πήγα να πάρω πιστοποιητικό αντιπαοκισμού απο τη νομαρχία, με είπαν πως δεν εχουν γιατί την εργολαβία για ολόκληρη τη βόρειο Ελλάδα την έχει αναλάβει ο Haig και έτσι αναγκαστικά έγινα φανατικό παόκι. Δυστηχώς αποκαλύφθηκα .
Υ.Γ. Με το πανσεραικό δεν έχω τίποτα, με τον Haig εχω κάποιες απορείες, οπως π.χ. γιατί ΄παριστάνει τον κινέζο :?:
Υ.Γ. Με το πανσεραικό δεν έχω τίποτα, με τον Haig εχω κάποιες απορείες, οπως π.χ. γιατί ΄παριστάνει τον κινέζο :?:
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
BAD BOY ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ...........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΜΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ........
ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ............
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.......
ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ............
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.......
SONICPUNK 4- Αριθμός μηνυμάτων : 984
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date : 28/05/2009
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SONIC , ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ 4 ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ , ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΗΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΕΟΡΔΑΙΚΟ ...
BadBoyG4- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009
Sir George το ένα γκολ σας λείπει γιατί ο επόπτης κάνει να σηκώσει οφσάιντ, οπότε σταματάει το record στην κάμερα εκείνη τη στιγμή οπότε δεν υπάρχει το γκολ.
Serraios-5-- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3131
Ομάδα :
Serraios-5- έγραψε:Sir George το ένα γκολ σας λείπει γιατί ο επόπτης κάνει να σηκώσει οφσάιντ, οπότε σταματάει το record στην κάμερα εκείνη τη στιγμή οπότε δεν υπάρχει το γκολ.
... γιατί?? ο επόπτης τραβούσε κ ήθελε να πιάσει την σημαία??
ωραίο ήταν το ματσάκι κ θα ήταν ακόμα καλύτερο αν έλειπε ο τραυματισμός του αθανασιάδη στο τέλος.
χαλαρώστε ή καλύτερα κρατήστε την ένταση σας για το πρωτάθλημα.
υγ πέρσι τραγουδούσαμε '15 χρόνια ήταν(ε) πολλά//Α' εθνική ερχόμαστε ξανά' το οποίο χθες τροποιποιήθηκε στην έξοδο σε '15 euros ήτανε πολλά//πάνε* πάρε μια καινούρια περουκα' :P
* πάνε = πήγαινε , γιατί παίζει να μου πεταχτεί κανένας μυστήριος νότιος της ακαδημίας με απορίες βραδιάτικα
duan- Αριθμός μηνυμάτων : 123
Ομάδα :
Επόπτης-καμεραμάν. Ακούγεται ως η απόλυτη λύση για τα οφσάιντ.
Αυτός ρε που τραβούσε βίντεο από την κερκίδα είδε τον επόπτη να σηκώνει και σταμάτησε εκείνη τη στιγμή να γράφει με την κάμερα. Περαστικά στο παλικάρι που τραυματίστηκε, αλλά και αρκετοί δικοί σας παίχτες ήταν εριστικοί. Ειδικά ο τερματοφύλακας τρωγόταν από το πρώτο λεπτό για φασαρία.
Τα δεκαπέντε ευρώ δεν τα βάζει για να τη σπάσει στους φιλοξενούμενους, αλλά για να πάρουν και άλλοι Σερραίοι διαρκείας.
Αυτός ρε που τραβούσε βίντεο από την κερκίδα είδε τον επόπτη να σηκώνει και σταμάτησε εκείνη τη στιγμή να γράφει με την κάμερα. Περαστικά στο παλικάρι που τραυματίστηκε, αλλά και αρκετοί δικοί σας παίχτες ήταν εριστικοί. Ειδικά ο τερματοφύλακας τρωγόταν από το πρώτο λεπτό για φασαρία.
Τα δεκαπέντε ευρώ δεν τα βάζει για να τη σπάσει στους φιλοξενούμενους, αλλά για να πάρουν και άλλοι Σερραίοι διαρκείας.
Serraios-5-- Moderator
Ομάδα :
Serraios-5- έγραψε:
στα διαρκείας σας περιέχονται κ οι φιλικοί αγώνες?
κατά τ'άλλα μουχαμπέτι κάνουμε
duan- Αριθμός μηνυμάτων : 123
Ομάδα :
Ναι είναι και τα φιλικά μέσα στο διαρκείας.
Serraios-5-- Moderator
Ομάδα :
αν κ δε κατέω ποιόν υποννοείς, το νόημα το έμαθα.duan έγραψε:
* πάνε = πήγαινε , γιατί παίζει να μου πεταχτεί κανένας μυστήριος νότιος της ακαδημίας με απορίες βραδιάτικα
έχω ένα φίλο πάνθρακα έπαέ που το χρησιμοποιεί συχνά! :P
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Η δουλειά του Κώστα Άγγου είναι να τυραννάει με τα κόλπα του τον αντίπαλο, να ξαφνιάζει τους αμυντικούς με τις ενέργειες του, να τιμωρεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να στέλνει όπως μοναδικά γνωρίζει ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό έκανε ο έμπειρος επιθετικός της Δόξας Δράμας που κατάγεται από τις Σέρρες και στο τελευταίο φιλικό με τον Πανσερραϊκό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και συνολικά το έκτο στην προετοιμασία δείχνοντας το δρόμο για τη νίκη στους μαυραετούς. «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά αυτό που μετράει είναι να νικάει η Δόξα», είπε ο Άγγος αποκλειστικά στο dramagoal. Στα νύχια των μαυραετών έπεσαν τα «λιοντάρια» των Σερρών που τα φιλοδώρησε με τρία γκολ, αλλά αποβλήθηκε λόγω της σύρραξης που επικράτησε στη φάση του τραυματισμού του Αθανασιάδη, ο Άρμεν (και ο Παπαδόπουλος από τον Πανσερραϊκό) και προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Εορδαϊκό στις 2 Σεπτεμβρίου για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η μεταγραφή του αμυντικού χαφ απασχολεί τον Κώστα Βασιλακάκη και τη διοίκηση της δραμινής ομάδας που αναμένεται να το κλείσουν το θέμα τις επόμενες ώρες ή μέρες. Νοκ άουτ για το επόμενο εικοασήμερο τέθηκε ο Χρήστος Αθανασιάδης μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό και παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του με έντονους πόνους. Η επέλαση των Δραμινών συνεχίζεται στα φιλικά παιχνίδια της Δόξας, καθώς περισσότερα από 500 άτομα έδωσαν βροντερό παρών και ετοιμάζονται για την Πτολεμαϊδα. Μετά την τριάρα στις Σέρρες υπάρχει κινητοποίηση για την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από τους φίλους της Δόξας και ο αριθμός αναμένεται να εκτοξευτεί και να σπάσει το φράγμα των 1.000 κομματιών....
BadBoyG4- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009
Σελίδα 10 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
» Φιλικά Παιχνίδια
» ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ
» video απο τα παιχνιδια του Απολλωνα 2012-13