ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
+35
Haig
Richard
duhan
doxale
coldlife
pistol
zaxos4snakes
mauri_thiella
psr146
apaixtos
Κρόνιος
mario4
animals4
pepe_23
drotan_4
pit1918
sellos
pasas4
Michael
PasGiannina
SONICPUNK 4
Betafans
katakoyzinos1973
MAciVOL
alves...7
PATAPON
burgos
fumangus
Sir George
AOX1967
GLORY 4
kontoblaxos
BadBoyG4
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ
Pierikos1961
39 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 10
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
burgos έγραψε:Τιποτα...με ανυπαρκτους δεν εχω να χωρισω απολυτος τιποτα,ουτε και με ξανθιωτες και κομοτηναιους.Οπαδικα ειναι λιγοι.Τουλαχιστον οι καβαλιωτες εχουν λιγο τσαγανω πανω τους.ολοι οι αλλοι γυρω μου ειναι απλα ανυπαρκτοι.Πανε σε αυτες τις πολεις και κατσε να μιλησεις για μπαλλα θα το καταλαβεις με την πρωτη οτι ειναι ασχετη.Για το εμπενε Γιουτσο και για τον μπουμπλη κατι θα εχουνε να πουνε αλλα μεχρι εκει.Απο την στιγμη που δεν ασχολουντε αυτοι με την ομαδα τους εγω θα το κανω???
Πλάκα κάνεις?Ποιοι καβαλίωτες ρε?Είναι στην ίδια κατηγορία με ξανθιώτες κομοτηναίους εντελώς ανύπαρκτοι,αρκετά πίσω απο σέρρες.Οι σερραίοι τολάχιστον όταν πάνε καλα μαζέουν κόσμο.
pit1918- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ομάδα :
Registration date : 02/07/2009
Επειδή τυχαίνει να ξέρω ορισμένα πράγματα , λόγο πολλών
χρόνων εμπειρίας
τα επεισόδια στη Σέρρες ξεκίνησαν από διαμάχη ενός
συνδέσμου του πανσερραικου με παοκια , που προϋπήρχε.. βρήκαν την ευκαιρία οι Σερραίοι παοκτζήδες (τώρα που είμαστε
πολλοί είπαν ) και ξεκίνησαν το γλέντι.
Καθόλου απίθανο να τα ξαναδούμε….
Τα αλλά περί αριανων είναι
κουραφέξαλα.
Προβλήματα με τους παοκτζηδες θα έχουν και οπαδοί άλλων ομάδων
αν δεν υποκύψουν… (υποκύπτουν ).ξέρετε τώρα
την νοοτροπία των παοκτζηδων την αντιλαμβάνεστε….
Κάτι ανάλογο πήγε να γίνει και σε ένα φιλικό Πιερικού με τον
παοκ .
Και αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα βρούμε και άλλες περιπτώσεις
( Αρη και Ηρακλή)
Αλλά γενικότερα αυτήν την νοοτροπία την έχει η Θεσσαλονίκη ,
η οποία προωθείτε από τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης
Έχω γνωρίσει και παοκτζηδες τους οποίους τους βγάζω το καπέλο
, όπως τον συχωρεμένο τον Μπελο .
Δυστυχώς το σύστημα είναι έτσι που οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες
έχουν πολύ κόσμο.
Όλοι αυτοί είναι ανάμεσα σας , είναι διπλά στην κερκίδα σας ,
και φωνάζουν μαζί σας ( αναφέρομαι για όλες τις ομάδες )
Και όταν με το καλό ανεβείτε στην Α` , θα βλέπετε πανό από την πόλη σας με
το έμβλημα της άλλης ομάδος , και θα λέτε τι γίνεται…
Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να υπάρχει κόντρα μεταξύ επαρχιακών
ομάδων ,
Άλλος είναι ο ``εχθρός `` , είναι αυτός που σε θέλει δούλο !!!!
Είναι αυτός που θέλει μερίδιο από την πόλη σου , τούμπα , Χαριλάου , ολυμπιακό στάδιο χωρίς επαρχεία δεν
γεμίζει.
Ααα και κάτι άλλο , το ξέρεται
ότι την προηγουμένη δεκαετία , όταν δράμα καβάλα και σέρρες ήταν στην αφάνεια ,
ακούγονταν κάτι περίεργα
σενάρια για συγχώνευση σε μια ομάδα .
χρόνων εμπειρίας
συνδέσμου του πανσερραικου με παοκια , που προϋπήρχε.. βρήκαν την ευκαιρία οι Σερραίοι παοκτζήδες (τώρα που είμαστε
κουραφέξαλα.
παοκ .
( Αρη και Ηρακλή)
έχουν πολύ κόσμο.
ομάδων ,
Είναι αυτός που θέλει μερίδιο από την πόλη σου , τούμπα , Χαριλάου , ολυμπιακό στάδιο χωρίς επαρχεία δεν
γεμίζει.
ακούγονταν κάτι περίεργα
pistol- Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ομάδα :
Registration date : 15/07/2009
πανε τοτε ρε μανγκα για καφε στην καβαλα φωρωντας την φανελα τις ΔΟΞΑΣ μονο σου...Ειμαι σιγουρος οτι μεσα σε ξανθη και σερρες δεν θα εχεις προβλημα.pit1918 έγραψε:burgos έγραψε:Τιποτα...με ανυπαρκτους δεν εχω να χωρισω απολυτος τιποτα,ουτε και με ξανθιωτες και κομοτηναιους.Οπαδικα ειναι λιγοι.Τουλαχιστον οι καβαλιωτες εχουν λιγο τσαγανω πανω τους.ολοι οι αλλοι γυρω μου ειναι απλα ανυπαρκτοι.Πανε σε αυτες τις πολεις και κατσε να μιλησεις για μπαλλα θα το καταλαβεις με την πρωτη οτι ειναι ασχετη.Για το εμπενε Γιουτσο και για τον μπουμπλη κατι θα εχουνε να πουνε αλλα μεχρι εκει.Απο την στιγμη που δεν ασχολουντε αυτοι με την ομαδα τους εγω θα το κανω???
Πλάκα κάνεις?Ποιοι καβαλίωτες ρε?Είναι στην ίδια κατηγορία με ξανθιώτες κομοτηναίους εντελώς ανύπαρκτοι,αρκετά πίσω απο σέρρες.Οι σερραίοι τολάχιστον όταν πάνε καλα μαζέουν κόσμο.
burgos- Αριθμός μηνυμάτων : 1068
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Καλα ρε θα με τρελάνεις?Στο φιλικό δεν ήσουν?Είχες κανένα πρόβλημα?Ακόμα και στην ευθεία τους είχε Δραμινους με την φανέλα της Δόξας,στα σέρρας αν πας με φανέλα της Δόξας στην κερκίδα τους μπορεί και να έχεις πρόβλημα.Είδες κανέναν καβαλίωτη να έρχεται οργανομένα στην Δραμα?Είδες κανένα πανο?Οι σερραίοι αποκλείεται να μην έρθουν έστω και 50 άτομα οργανωμένα με τις μπλούζες τους και τα πανό τους.Παλιότερα σε αγώνα καβαλας-παναχαικης στην α δεν είχαν παει ο παυλάρας με αλλουσ 2 στον αγωνα με κασκολ της Δόξας και φεύγοντας πήραν και ένα πανο,είχαν κανενα πρόβλημα?
Η καβάλα είναι ο ορισμος των ανύπαρκτων οπαδων(μαζί με ξανθη και κομοτηνή)
Η καβάλα είναι ο ορισμος των ανύπαρκτων οπαδων(μαζί με ξανθη και κομοτηνή)
Ομάδα :
Φίλε pit1918 ηρέμησε σε παρακαλώ.
Το ότι υπάρχει μία κόντρα μεταξύ των ομάδων σας, δεν σημαίνει πως θα τα ισοπεδώσουμε όλα λέγοντας πράματα που δεν ισχύουν.
Οι Καβαλιώτες δεν είναι ανύπαρκτοι φίλε μου, το αντίθετο θα έλεγα πως έχουν και αρκετό κόσμο μάλιστα. Το ίδιο και η Κομοτηνή τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που πάει καλά στα πρωταθλήματα.
Επίσης και η Ξάνθη έχει κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η οπαδική τρέλα λόγω Πανόπουλου.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα......
Άκου η Καβάλα ο ορισμός των ανύπαρκτων οπαδών...
Όχι φίλε μου κάνεις λάθος.
Και θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η όποια κόντρα σας, τουλάχιστον εδώ μέσα, με επιδίωξη να μην υπάρχει τέτοια ούτε και στα γήπεδα!
Το ότι υπάρχει μία κόντρα μεταξύ των ομάδων σας, δεν σημαίνει πως θα τα ισοπεδώσουμε όλα λέγοντας πράματα που δεν ισχύουν.
Οι Καβαλιώτες δεν είναι ανύπαρκτοι φίλε μου, το αντίθετο θα έλεγα πως έχουν και αρκετό κόσμο μάλιστα. Το ίδιο και η Κομοτηνή τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που πάει καλά στα πρωταθλήματα.
Επίσης και η Ξάνθη έχει κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η οπαδική τρέλα λόγω Πανόπουλου.
Και θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η όποια κόντρα σας, τουλάχιστον εδώ μέσα, με επιδίωξη να μην υπάρχει τέτοια ούτε και στα γήπεδα!
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος.Όλα είναι βέβαια σχετικά αν συγκρίνουμε την καβάλα με τον αγροτικό ή τον θρασύβουλα τότε ναι έχει περισσότερο κόσμο,αλλα σε καμοία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τις υπόλοιπες δυνατά οπαδικα ομάδες,ειναι πολύ πίσω, και σε καμοιά περίπτωση δεν περνάν τισ σέρρες.Όσον αφορά την κομοτηνή μαζέυει κοσμο τώρα στην Α,όπως μάζευε και όταν ανέβαινε απο Β και Γ αλλα μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια,ίσως αν μείνουν καιρό Α να δυναμώσουν και αυτοί.Το σταματάω εδω γιατί βγήκαμε
Άυριο 6.00μμ το φιλικό μας στον Έυοσμο
Άυριο 6.00μμ το φιλικό μας στον Έυοσμο
Ομάδα :
ΑΣ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ , ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΤΙΤΑΦίλε pit1918 ηρέμησε σε παρακαλώ.
BadBoyG4- Αριθμός μηνυμάτων : 209
Τόπος : Δεν μπορείς να φανταστείς
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918
Registration date : 05/06/2009
Μιας που αναφέρθηκες φίλε BadBoyG4 στα μπουκάλια και στους πυρσούς, μάθε λοιπόν πως τα πρόστιμα είναι πολύ τσουχτερά.
Για άναμα πυρσού μόνο, 1500 ευρώ πρόστιμο, για ρίψη του κάτω 2500 ευρώ πρόστιμο και για ρίψη του εντός του αγωνιστικού χώρου 5000 ευρώ πρόστιμο.
Για τα μπουκάλια παρόμοια τα πρόστιμα.
Καλά για καρέκλες, τσακωμούς, επεισόδια, εισόδους φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, άστο καλύτερα.........να μην το συζητήσουμε....η'' τουλάχιστον εγώ δεν έχω όρεξη να γράφω.....
Τώρα εσύ αν θέλεις μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά κι ας τιμωρείται η ομάδα σου, και μπουκάλια πέτα και πυρσούς άναψε και πέταξέ τους στον αγωνιστικό χώρο και άλλα πολλά, κι αν δεις χαήρι στην ομάδα σου, εμένα να μου γράψεις......
Και που είσαι BadBoyG4, θυμήσου την κουβέντα μου πως θα έχετε μεγάλα ντράβαλα αν κάνετε αυτά που εσύ σκέφτεσαι. Και το κακό είναι πως θα τα έχετε μεταξύ σας......
Πλέον οι ΠΑΕ δεν μπορούν να πληρώνουν συνέχεια τις μαλακίες των οπαδών....
Και που είσαι, να ξέρεις πως πλέον οι παρατηρητές αγώνων θα μετρούν μπουκάλια και πυρσούς, οπότε πολλαπλασίασε για να δεις τι θα γίνει από τα πρόστιμα........
Και μην νομίζεις πως υπερβάλω....γνωρίζω τα πράματα εκ των έσω....
Και μην μου πεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, ότι γίνεται χαμός γιατί θα σου πω πως και εκεί πέφτουν τα πρόστιμα, απλά δεν φαίνονται γιατί τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι πάρα πολλά.....
Στην ομάδα σου η'' στην ομάδα μου όμως ? Είναι τόσα πολλά τα έσοδα ?
Εσύ λοιπόν BadBoyG4 αφού θεωρείς ουσία αυτά, με αυτά ασχολήσου, αλλά να ξέρεις πως δεν σε βλέπω καλά.....
Και να σου πω και την άλλη ουσία που πολλοί πιστεύουν για σωστή.... καλές κερκίδες με πολύ κόσμο, με τύμπανα που χτυπούν ασταμάτητα δίδοντας ρυθμό, χοροπηδητό, πανό, κερκιδοπανό, σημαίες που να κουνιόνται ασταμάτητα, χαρτάκια, ταινίες και συνθήματα, χωρίς επεισόδια που μπορούν να τιμωρήσουν την ομάδα.
Τι λες φίλε?
Όποιος άλλος φίλος εδώ μέσα γνωρίζει τα περί προστίμων - τιμωριών και ποινών, παρακαλείται να πει τις απόψεις του.....
Υ.Γ. Ρώτα και κάνα φίλο σου ΠΑΟΚΤΖΗ να σου πει για τον αγώνα που δεν άναψαν ούτε ένα καπνογόνο....το πως και το γιατί.
Για άναμα πυρσού μόνο, 1500 ευρώ πρόστιμο, για ρίψη του κάτω 2500 ευρώ πρόστιμο και για ρίψη του εντός του αγωνιστικού χώρου 5000 ευρώ πρόστιμο.
Για τα μπουκάλια παρόμοια τα πρόστιμα.
Καλά για καρέκλες, τσακωμούς, επεισόδια, εισόδους φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, άστο καλύτερα.........να μην το συζητήσουμε....η'' τουλάχιστον εγώ δεν έχω όρεξη να γράφω.....
Τώρα εσύ αν θέλεις μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά κι ας τιμωρείται η ομάδα σου, και μπουκάλια πέτα και πυρσούς άναψε και πέταξέ τους στον αγωνιστικό χώρο και άλλα πολλά, κι αν δεις χαήρι στην ομάδα σου, εμένα να μου γράψεις......
Και που είσαι BadBoyG4, θυμήσου την κουβέντα μου πως θα έχετε μεγάλα ντράβαλα αν κάνετε αυτά που εσύ σκέφτεσαι. Και το κακό είναι πως θα τα έχετε μεταξύ σας......
Πλέον οι ΠΑΕ δεν μπορούν να πληρώνουν συνέχεια τις μαλακίες των οπαδών....
Και που είσαι, να ξέρεις πως πλέον οι παρατηρητές αγώνων θα μετρούν μπουκάλια και πυρσούς, οπότε πολλαπλασίασε για να δεις τι θα γίνει από τα πρόστιμα........
Και μην νομίζεις πως υπερβάλω....γνωρίζω τα πράματα εκ των έσω....
Και μην μου πεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, ότι γίνεται χαμός γιατί θα σου πω πως και εκεί πέφτουν τα πρόστιμα, απλά δεν φαίνονται γιατί τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι πάρα πολλά.....
Στην ομάδα σου η'' στην ομάδα μου όμως ? Είναι τόσα πολλά τα έσοδα ?
Εσύ λοιπόν BadBoyG4 αφού θεωρείς ουσία αυτά, με αυτά ασχολήσου, αλλά να ξέρεις πως δεν σε βλέπω καλά.....
Και να σου πω και την άλλη ουσία που πολλοί πιστεύουν για σωστή.... καλές κερκίδες με πολύ κόσμο, με τύμπανα που χτυπούν ασταμάτητα δίδοντας ρυθμό, χοροπηδητό, πανό, κερκιδοπανό, σημαίες που να κουνιόνται ασταμάτητα, χαρτάκια, ταινίες και συνθήματα, χωρίς επεισόδια που μπορούν να τιμωρήσουν την ομάδα.
Τι λες φίλε?
Όποιος άλλος φίλος εδώ μέσα γνωρίζει τα περί προστίμων - τιμωριών και ποινών, παρακαλείται να πει τις απόψεις του.....
Υ.Γ. Ρώτα και κάνα φίλο σου ΠΑΟΚΤΖΗ να σου πει για τον αγώνα που δεν άναψαν ούτε ένα καπνογόνο....το πως και το γιατί.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
pistol έγραψε:Επειδή τυχαίνει να ξέρω ορισμένα πράγματα , λόγο πολλών
χρόνων εμπειρίας
κουραφέξαλα.
παοκ .
( Αρη και Ηρακλή)
έχουν πολύ κόσμο.
ομάδων ,
γεμίζει.
ακούγονταν κάτι περίεργα
Το ότι υπάρχουν (ή έστω υπήρχαν) οργανωμένα σκουλήκια σε σύνδεσμο Πανσερραικών είναι δεδομένο !!!
Το ότι ξεκίνησαν τα επεισόδια από ντόπιους δεν με παραξενεύει ...
Το ότι κοινός εχθρός των επαρχιακών ομάδων θα πρέπει να είναι ΠΟΚ-Θεσ/νικη συμφωνώ και επαυξάνω !!! Αλλά καλή είναι και η καζούρα μεταξύ μας ... άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου ...
Το ότι θα βλέπουμε πανο απο την πόλη μας με άλλα εμβλήματα ισχύει χρόνια τώρα και σε κάθε επαρχιακή πόλη ..
Το ότι ακούγονταν σενάρια για συγνώνευση ... σορρυ αλλά αυτό και αν είναι κουραφέξαλα !
Το θέμα για μένα είναι ότι για να "καθαρίσει" αυτή η κατάσταση είναι πρακτικά αδύνατο ... και όσο πιο κοντά είσαι σε αυτές τις πόλεις τόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα ... αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το εξομαλύνεις, αλλά και πάλι για να γίνει κάτι τέτοιο παίρνει χρόνια και χρειάζεται και ένα "πλάνο" αν θέλεις από τους ντόπιους ... επίσης και η ομάδα θα πρέπει να έχει μια σταθερή πορεία και να έχει και κάποιες διακρίσεις (είτε κύπελλο είτε Ουέφα) γιατί μην γελιόμαστε, αυτό είναι που τραβάει τα "πιτσιρίκια" ... βέβαια θα μου πεις, ποιος θα σε αφήσει να κάνεις αυτές τις διακρίσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ... η ΔΟΞΑ έχει παίξει σε 3 τελικούς κυπέλλου και στους 2 από αυτούς έγινε καθαρή σφαγή ! Ο γαύρος πήρε το κύπελλο και η ΔΟΞΑ έκανε γύρο του θριάμβου ! που έχει ξαναγίνει αυτό ??? Ο Καραμανλής τότε αποχώρησε από το γήπεδο αηδιασμένος ! Θεωρώ ότι αν είχαμε αυτά τα κύπελλα (έστω και αν ήταν δεκαετίες πριν) θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα σήμερα ... Αλλά και από την άλλη το να μετράς 15 χρόνια απουσίας από την Α' και 11 χρόνια να βολοδέρνεις σε Γ' και Δ' και να εμφανίζεσαι σήμερα με μια άλφα δυναμική δεν είναι λίγο ... λίγες επαρχιακές ομάδες πιστεύω θα μπορούσαν να το κάνουν ... και η ΔΟΞΑ μπόρεσε λόγω ιστορίας αλλά και λόγω του ότι ανεκαθεν είχαμε ποδοσφαιρικό κόσμο... έστω και αν έχει εγκαταληφθεί η πόλη από πολλούς "οικονομικούς μετανάστες"
Στο ζουμί και για να μην κουράζω, τα "γειτονικά" θέματα για μένα είναι για την πλάκα και τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο ... παλαιότερα είχαμε πολλά σκηνικά, ξυλίκια κλπ κλπ μεταξύ γειτόνων, αλλά θεωρώ ότι αυτά πέρασαν ανεπιστρεπτί για το λόγο ότι οι ομάδες ήταν σε κώμα για χρόνια ... δεν νομίζω να γυρίσουμε σε εκείνες τις εποχές και ούτε το θέλω γιατί οι καιροί άλλαξαν και είναι ανώφελο εντελώς ... θα γούσταρα πχ να πάμε στις Σέρρες ή οπουδήποτε αλλού και να υπάρχουν κοινά συνθήματα μεταξύ μας με στόχο το ΠΟΚ και τη Θεσ/νίκη ...
ΥΓ. Στο θέμα των πυρσών κλπ τα πρόστιμα όντως είναι τσουχτερά και για μενα είναι ότι χειρότερο ... εννοείται ότι είμαι κατά του να τα πετάς στο χόρτο αλλά στο άναμα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ... μεγάλη ιστορία και αυτή χωράει πολύ συζήτηση αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα ακόμη "μέτρο" που βλάπτει τους μικρούς και οικονομικά στενούς παρά τους μεγάλους .. οπότε προσοχή γιατί μια καλή κερκίδα με πυρσούς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ !
Sir George- Αριθμός μηνυμάτων : 932
Τόπος : Drama
Ομάδα :
Ομάδα : Δόξα Δράμας Δόξα Δράμας μια ζωή όπου παίζεις θα είμαστε εκεί...
Registration date : 26/05/2009
Άλλου περνάνε οι πυρσοί, αλλού όχι.
Αναλόγως την πόρτα, αναλόγως και τα στραβά μάτια που θα κάνουν κάποιοι...
Στην Καρδίτσα για παράδειγμα οι τοπικές αρχές είναι πολύ ζόρικες.
Και με τους Καρδιτσιώτες, όχι μόνο με τους φιλοξενούμενους...
Ρωτήστε τον Psixiatro να σας πει πράγματα, ρωτήστε και τους Γιαννιώτες τι τράβηξαν.
Εκτός από πρόστιμα είναι και το βράδυ που θα περάσεις στο αυτόφωρο...
Ωραία η εξέδρα με πυρσούς, καπνογόνα και βαρελότα αλλά έχει ένα ρίσκο...
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Αναλόγως την πόρτα, αναλόγως και τα στραβά μάτια που θα κάνουν κάποιοι...
Στην Καρδίτσα για παράδειγμα οι τοπικές αρχές είναι πολύ ζόρικες.
Και με τους Καρδιτσιώτες, όχι μόνο με τους φιλοξενούμενους...
Ρωτήστε τον Psixiatro να σας πει πράγματα, ρωτήστε και τους Γιαννιώτες τι τράβηξαν.
Εκτός από πρόστιμα είναι και το βράδυ που θα περάσεις στο αυτόφωρο...
Ωραία η εξέδρα με πυρσούς, καπνογόνα και βαρελότα αλλά έχει ένα ρίσκο...
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Έχω την εντύπωση πάντως πως τα τσουχτερά πρόστιμα για άναμα (όχι για πέταμα) των πυρσών ισχύουν στην Ευρώπη μόνο...
Δε φαντάζομαι πως ανάλογα πρόστιμα θα ισχύσουν στην Ελλάδα (με εξαίρεση ίσως την SuperLeague, όπου οι δικηγόροι των ομάδων θα λένε πως κάποιος έξω από το γήπεδο πέταξε το τσιγάρο του, το πήρε ένα σπουργίτι και έτσι όπως πετούσε του έπεσε το τσιγάρο και πήρε φωτιά ένας πυρσός που τυχαίως κουβαλούσε μαζί του ένας ψαράς οπαδός, που απλά ξέχασε να τον αφήσει σπίτι του...όπως τότε που ακούσαμε πως το κάθισμα το πήρε ο αέρας και έπεσε στο κεφάλι του τερματοφύλακα).
Τα αίματα ανάβουν πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά σίγουρα δε σου φταίει ο οπαδός της αντίπαλης ομάδας...κι αν τον πλακώσεις δηλαδή εσένα θα μπουζουριάσουν και η ομάδα σου θα την πληρώσει.
Και η αλήθεια είναι πως στη Γ' δεν είχαμε πουθενά κανένα πρόβλημα...τριγυρνούσαμε με τις μπλούζες μας μέσα στις πόλεις, τραγουδούσαμε, αλλά πρέπει να τονίσουμε πως κι εμείς πουθενά δε δημιουργήσαμε πρόβλημα...
Με γείτονες (αοκ, Πανθραξ, Skoda, Πανσερραϊκό) δεν ασχολούμε...είναι ένα επίπεδο κάτω από εμάς θεωρώ...αλλά από τους 4 σίγουρα ο Πανσερραϊκός έχει περισσότερο κόσμο και πιο εύκολο κόσμο στο να πάει και να υποστηρίξει την ομάδα του και οι Καβαλιώτες είναι οι τελευταίοι και σε πλήθος κόσμου που ακολουθούν την ομάδα και σε παλμό και σε οργάνωση και φυσικά πρώτοι στην γκρίνια...γκρίνια η οποία δεν πηγάζει και από πουθενά αφού το επίπεδο της ομάδας του αντανακλά και το επίπεδο της οπαδικότητάς τους...
Δε φαντάζομαι πως ανάλογα πρόστιμα θα ισχύσουν στην Ελλάδα (με εξαίρεση ίσως την SuperLeague, όπου οι δικηγόροι των ομάδων θα λένε πως κάποιος έξω από το γήπεδο πέταξε το τσιγάρο του, το πήρε ένα σπουργίτι και έτσι όπως πετούσε του έπεσε το τσιγάρο και πήρε φωτιά ένας πυρσός που τυχαίως κουβαλούσε μαζί του ένας ψαράς οπαδός, που απλά ξέχασε να τον αφήσει σπίτι του...όπως τότε που ακούσαμε πως το κάθισμα το πήρε ο αέρας και έπεσε στο κεφάλι του τερματοφύλακα).
Τα αίματα ανάβουν πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά σίγουρα δε σου φταίει ο οπαδός της αντίπαλης ομάδας...κι αν τον πλακώσεις δηλαδή εσένα θα μπουζουριάσουν και η ομάδα σου θα την πληρώσει.
Και η αλήθεια είναι πως στη Γ' δεν είχαμε πουθενά κανένα πρόβλημα...τριγυρνούσαμε με τις μπλούζες μας μέσα στις πόλεις, τραγουδούσαμε, αλλά πρέπει να τονίσουμε πως κι εμείς πουθενά δε δημιουργήσαμε πρόβλημα...
Με γείτονες (αοκ, Πανθραξ, Skoda, Πανσερραϊκό) δεν ασχολούμε...είναι ένα επίπεδο κάτω από εμάς θεωρώ...αλλά από τους 4 σίγουρα ο Πανσερραϊκός έχει περισσότερο κόσμο και πιο εύκολο κόσμο στο να πάει και να υποστηρίξει την ομάδα του και οι Καβαλιώτες είναι οι τελευταίοι και σε πλήθος κόσμου που ακολουθούν την ομάδα και σε παλμό και σε οργάνωση και φυσικά πρώτοι στην γκρίνια...γκρίνια η οποία δεν πηγάζει και από πουθενά αφού το επίπεδο της ομάδας του αντανακλά και το επίπεδο της οπαδικότητάς τους...
doxale- Αριθμός μηνυμάτων : 521
Τόπος : Δράμα
Ομάδα :
Registration date : 27/05/2009
Ενταξει το καραξεφτιλισαμε που το καραξεφτιλισαμε, να πω την αποψη μου οτι οι Σερραιοι αυτη τη στιγμη οπαδικα βρισκονται μαζι με μας, ισως και ενα κλικ παραπανω μας, γιατι τοσα χρονια δεν εχουν κανει ουτε 1 χρονια Γ. Προερχονται και απο Σουπερ Κλιγκ. Και μονο ομως που τους βαζουμε κοντρα στα ισα μετα απο τοσα χρονια χολερας δειχνει την οπαδικη δυναμικη των 2 ομαδων που απλα βρισκεται σε αλλο επιπεδο (υπερ μας).
Καλο το ματσακι σημερα, για 1 το κοβω, θελω πολυ να δω αγροτικο, ειμαι περιεργος σε τι κατασταση βρισκονται.
Καλο το ματσακι σημερα, για 1 το κοβω, θελω πολυ να δω αγροτικο, ειμαι περιεργος σε τι κατασταση βρισκονται.
fumangus- Αριθμός μηνυμάτων : 619
Τόπος : Εκεί ψηλά στη Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξε ο Διόνυσος να γεννηθεί
Ομάδα :
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ EIMAΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΕΟΥΣ & ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ
Ομάδα :
Ρε Badboy69 και όταν η ομάδα σου ήταν στην Γ' Εθνική και στη μέση της βαθμολογίας πόσο κόσμο μάζευες ??? Αφού είσαι τόσο δυνατός οπαδικά γιατί είχες καμιά 3000 κόσμο λιγότερο από μας σε κάθε αγώνα (200 με 400 εισιτήρια έκοβες) ???? και μη μου λες λόγο Τσιτσόπουλου γιατι και εμείς με τον Τούλη κάτω από 4000 δεν πέσαμε ποτέ και με Βέροια είχαμε 8000 κόσμο με καλαμαριά 6.000 κόσμο με κέρκυρα τα ίδια και μην πεις ότι έχεις στις φότο που βάζεις περισότερο γιατι απλά δεν τους χωράει το κλουβάκι σου.
katakoyzinos1973- Αριθμός μηνυμάτων : 422
Τόπος : KAVALA
Ομάδα :
Ομάδα : KAVALA
Registration date : 07/03/2009
Ε,οχι και κλουβι το Καστρινος!!!!!!Τουλαχιστον η Δοξα εχει δικο της γηπεδο φιλε της Καβαλας!!!!Το Ανθη Καραγιαννη ειναι δημοτικο σταδιο αν δεν κανω λαθος....Στο ενοικιο κι'εσεις δυστυχως οπως οι βαζελοχανουμισσες!!!
υ.γ.
Παρακαλω,μη θεωρησεις οτι εχω καποιο προβλημα με τον συλλογο σου,οκ?
υ.γ.
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
400 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΠΟΤΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΙΧΑΜΕ 2000!ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 4000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΤΕ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 4000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...katakoyzinos1973 έγραψε:Ρε Badboy69 και όταν η ομάδα σου ήταν στην Γ' Εθνική και στη μέση της βαθμολογίας πόσο κόσμο μάζευες ??? Αφού είσαι τόσο δυνατός οπαδικά γιατί είχες καμιά 3000 κόσμο λιγότερο από μας σε κάθε αγώνα (200 με 400 εισιτήρια έκοβες) ???? και μη μου λες λόγο Τσιτσόπουλου γιατι και εμείς με τον Τούλη κάτω από 4000 δεν πέσαμε ποτέ και με Βέροια είχαμε 8000 κόσμο με καλαμαριά 6.000 κόσμο με κέρκυρα τα ίδια και μην πεις ότι έχεις στις φότο που βάζεις περισότερο γιατι απλά δεν τους χωράει το κλουβάκι σου.
apaixtos- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1969
Τόπος : ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣcoldlife έγραψε:Ε,οχι και κλουβι το Καστρινος!!!!!!Τουλαχιστον η Δοξα εχει δικο της γηπεδο φιλε της Καβαλας!!!!Το Ανθη Καραγιαννη ειναι δημοτικο σταδιο αν δεν κανω λαθος....Στο ενοικιο κι'εσεις δυστυχως οπως οι βαζελοχανουμισσες!!!
υ.γ.
Ομάδα :
Εχω δικιο για το δικο σου το Μπερναμπεου?
coldlife- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 9373
Τόπος : Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 05/08/2009
katakoyzinos1973 έγραψε:Ρε Badboy69 και όταν η ομάδα σου ήταν στην Γ' Εθνική και στη μέση της βαθμολογίας πόσο κόσμο μάζευες ??? Αφού είσαι τόσο δυνατός οπαδικά γιατί είχες καμιά 3000 κόσμο λιγότερο από μας σε κάθε αγώνα (200 με 400 εισιτήρια έκοβες) ???? και μη μου λες λόγο Τσιτσόπουλου γιατι και εμείς με τον Τούλη κάτω από 4000 δεν πέσαμε ποτέ και με Βέροια είχαμε 8000 κόσμο με καλαμαριά 6.000 κόσμο με κέρκυρα τα ίδια και μην πεις ότι έχεις στις φότο που βάζεις περισότερο γιατι απλά δεν τους χωράει το κλουβάκι σου.
Βρε κατακουζινα μαζι τους αποδους μετρας και τα καθισματα που πιανουν :trav: .Που πηγατε βρε 8000 κοσμος στη Βεροια με το ζορι χωραει 7000 το γηπεδο τους.Και το ιδιο ισχυη και με τους αλους δυο που ειπες.Το κλουβι της δραμας χωραει πολυ παραπανω απο κοσμο απο οσο πιστευεις αλλα εσενα και ο Θεος ο ιδιος να στο πει δεν θα τον πιστεψης.
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ στις Τετ 19 Αυγ 2009 - 20:42, 1 φορά
ΣΤΑΘΑΡΑΣ Ο ΔΟΞΑΙΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 310
Τόπος : ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ομάδα :
Ομάδα : ΔΟΞΑ ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ!!
Registration date : 01/07/2009
katakoyzinos1973 έγραψε:Ρε Badboy69 και όταν η ομάδα σου ήταν στην Γ' Εθνική και στη μέση της βαθμολογίας πόσο κόσμο μάζευες ??? Αφού είσαι τόσο δυνατός οπαδικά γιατί είχες καμιά 3000 κόσμο λιγότερο από μας σε κάθε αγώνα (200 με 400 εισιτήρια έκοβες) ???? και μη μου λες λόγο Τσιτσόπουλου γιατι και εμείς με τον Τούλη κάτω από 4000 δεν πέσαμε ποτέ και με Βέροια είχαμε 8000 κόσμο με καλαμαριά 6.000 κόσμο με κέρκυρα τα ίδια και μην πεις ότι έχεις στις φότο που βάζεις περισότερο γιατι απλά δεν τους χωράει το κλουβάκι σου.
Αν και δεν θα επρεπε να παρω θεση, δεν θα κρατηθω.
Να πω οτι εμενα μονιμα στην Καβαλα τα τελευταια 7 χρονια και ξερω παρα πολυ καλα τι συμβαινει.
Θα το γραψω οσο πιο απλα γινεται. Η Καβαλα δεν εχει κοσμο. Εχει ακριβως την ιδια δυναμικη με τον Εργοτελη. Ειμαι 29 χρονων αλλα ειχα μαθητικο διαρκειας περυσι που τα μοιραζαν στο κυπελο με τον βαζελο τσαμπα. Η πολη ειναι τιγκα στους γενιτσαρους και το χειροτερο ειναι οτι η τοπικη ομαδα δεχεται την χλευη τους. Ειναι η μοναδικη πολη που οι γενιτσαροι τα εχουν καλα μεταξυ τους, ωστε να εχει ο καθενας και τον συνδεσμο του. Ο πιο αδυναμος συνδεσμος στην Καβαλα δυστυχως ειναι του ΑΟΚ, ενω υπαρχουν της ΑΕΚ, του βαζελου, του γαβρου, του ΠΑΟΚ, του αρη και του Ηρακλη. Ολα κυλουν αρμονικα. Ειχε εναβει πριν λιγο καιρο ενα φιλαρακι, σφαλιαρωσε δυο βαζελους και αναστατωθηκε η πολη ολοκληρη.
Πολλοι γενιτσαροι.
Με αυτα που γραφω δεν εχω σκοπο να θιξω τους φιλους του ΑΟΚ (δεν εχω κατι με τα παιδια αντιθετως εχω 1-2 φιλους), ουτε και να αναψω φωτιες. Απλα θεωρησα πως πρεπει να πω την αληθεια.
Δεν εχω σκοπο να ανοιξω προσωπικη κοντρα οποτε καλο θα ειναι να μην απαντησετε επι προσωπικου.
duhan- Αριθμός μηνυμάτων : 1112
Ομάδα :
Registration date : 29/05/2009
εξαλλου ρε μαγκες δεν φταιει ο οπαδος της επαρχιακης ομαδας αν υπαρχουν πολλοι γενιτσαροι .αυτος το χρεος του το κανει.οι γενιτσαροι θα πρεπε να ντρεπονται :!@#%$: .οποτε δεν υπαρχει λογος να μαλωνεται σε αυτο πανω.μακαρι ολη η Καβαλα να υποστηριζε ΑΟΚ και ολη η Δραμα Δοξα.εκει πρεπει να εστιασετε την προσοχη σας.εναντιον των γενιτσαρων.οχι να αναλωνεστε μεταξυ σας.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ??? ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο BETA ΟΛΟ WARN ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΩΣ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ 3000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ 15 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝΙΠΑΡΚΤΟΙ :Geia: :Geia: :Geia:ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
Ομάδα :
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την BadBoyG4 στις Τετ 19 Αυγ 2009 - 21:13, 1 φορά
Ομάδα :
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
Ομάδα :
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΥΡΕΣ 1,2,3,4 .... ΔΕΝ ΣΧΩΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΒΓΑΛΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΙΛΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΠΑΡΚΤΟΙ
Ομάδα :
Σελίδα 8 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
» ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
» Φιλικά Παιχνίδια
» ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ
» video απο τα παιχνιδια του Απολλωνα 2012-13