Περισσότερους φιλάθλους η Μπαρτσελόνα, πρώτη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός
+9
alves...7
Κρόνιος
thyellara-5
palios-4
ionikaulas3
_KALOGREZA
aoktshs777
PasGiannina
sellos
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Περισσότερους φιλάθλους η Μπαρτσελόνα, πρώτη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός
Ερευνα για τους συλλόγους με τους περισσότερους φιλάθλους σε 16 χώρες της Ευρώπης πραγματοποίησε η γερμανική εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ "Sport+Markt".
Το δείγμα που εξετάστηκε αφορά 9.600 άτομα (ηλικίες 15-69) στα οποία αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθούν αγώνες, με την Μπαρτσελόνα να διαθέτει, σύμφωνα με την έρευνα, τη μεγαλύτερη υποστήριξη στη "γηραιά Ηπειρο". Συγκεκριμένα, με αναγωγή στο συνολικό φίλαθλο πληθυσμό των 16 χωρών, οι "μπλαουγκράνα" έχουν 44,2 εκατομμύρια φιλάθλους και ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 41 εκατομμύρια.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 37,6 εκατομμύρια υποστηρικτές και ακολουθεί η Τσέλσι με 25,6 εκατομμύρια. Η πρώτη έκπληξη εντοπίζεται στην πέμπτη θέση, όπου φιγουράρει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 23,9 εκατομμύρια φιλάθλους.
Πρώτη ιταλική ομάδα είναι η Μίλαν με 21 εκατομμύρια φιλάθλους και βρίσκεται στην όγδοη θέση, ενώ πρώτη γερμανική η Μπάγερν Μονάχου με 19,8 εκατομμύρια. Σκληρή μάχη γίνεται στη Γαλλία, με τη Λιόν και τη Μαρσέιγ να διαθέτουν από 9,4 εκατομμύρια φιλάθλους.
Οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ξεπεράσει κατά πολλοί τους ισπανικούς στο τοπ-20, αφού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Αρσεναλ συγκεντρώνουν 114,1 εκατομμύρια κόσμο, έναντι των 93,4 εκατομμυρίων των δύο "αιωνίων" αντιπάλων της Primera Division. Η Serie A με Μίλαν, Γιουβέντους και Ιντερ έχει συνολικά 60,9 εκατομμύρια φιλάθλους στην πρώτη 20άδα της κατάταξης.
Πρωτοπόρος Ολυμπιακός στην Ελλάδα
Οσον αφορά στις ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι "πρωταθλητής" σε αυτήν την κατάταξη με δύο εκατομμύρια φιλάθλους, που τον φέρνουν στην 42η θέση της κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός έπεται με 1,5 εκατομμύρια φιλάθλους (54η θέση), ενώ η ΑΕΚ είναι η τρίτη τη τάξει ελληνική ομάδα με 800.000 φιλάθλους.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την έρευνα, στη χώρα μας κατοικούν 5,4 εκατομμύρια "πολύ ποδοσφαιρόφιλοι".
Οι 20 σύλλογοι με τους περισσότερους φιλάθλους
1. Μπαρτσελόνα 44,2 εκατομμύρια
2. Ρεάλ Μαδρίτης 41 εκατομμύρια
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 37,6 εκατομμύρια
4. Τσέλσι 25,6 εκατομμύρια
5. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 23,9 εκατομμύρια
6. Λίβερπουλ 23 εκατομμύρια
7. Αρσεναλ 21,3 εκατομμύρια
8. Μίλαν 21 εκατομμύρια
9. Μπάγερν Μονάχου 19,8 εκατομμύρια
10. Γιουβέντους 17,5 εκατομμύρια
11. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 11,1 εκατομμύρια
12. Ιντερ 10,3 εκατομμύρια
13. Λιόν 9,4 εκατομμύρια
14. Μαρσέιγ 9,4 εκατομμύρια
15. Γαλατάσαραϊ 9 εκατομμύρια
16. Σπάρτακ Μόσχας 8,1 εκατομμύρια
17. Φενέρμπαχτσε 7,3 εκατομμύρια
18. Βίσλα Κρακοβίας 6,5 εκατομμύρια
19. Αγιαξ 6,5 εκατομμύρια
20. Ντιναμό Μόσχας 5,7 εκατομμύρια
...
42. Ολυμπιακός 2 εκατομμύρια
54. Παναθηναϊκός 1,5 εκατομμύρια
78. ΑΕΚ 0,8 εκατομμύρια
Ακόμη...
* Η πρωτοπόρος της Bundesliga, Χόφενχαϊμ, παρουσίασε αύξηση της βάσης φιλάθλων της κατά 1.352% και πλέον βρίσκεται στην 39η θέση.
* Αύξηση παρουσίασε και το γυναικείο φίλαθλο ενδιαφέρον, με τη Γαλατάσαραϊ να ηγείται με 54,2% του συνόλου των φιλάθλων της "τσιμπόμ" και τη Μίλαν να ακολουθεί με 50%.
contra.gr
sellos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 25978
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 01/11/2008
Απ: Περισσότερους φιλάθλους η Μπαρτσελόνα, πρώτη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός
Ποιος όμως μαζεύει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εντός εκτός αν μπορούσες να το βρεις κι αυτό σελος...
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΗ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!
aoktshs777- Αριθμός μηνυμάτων : 1606
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ...Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ!!!
Ομάδα :
Ομάδα : Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά
Registration date : 06/11/2008
Διακρίνω με απογοήτευση στον αοκτση777 μια φιλογαύρικη στάση...Αν ισχύει να πας στο γιατρό να το κοιτάξεις(ειδικά αν είσαι κυρίως θρήνος και μετά ΑΟΚ...)
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Οι Rangers ή Celtic???? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΚΥΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ... ΚΟΙΝΩΣ GTP
Όσο για τον γαύριτς....ολοι λένε" ολυμπιακός είμαι" και δεν ξέρουν ούτε την 11αδα!!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
Όσο για τον γαύριτς....ολοι λένε" ολυμπιακός είμαι" και δεν ξέρουν ούτε την 11αδα!!! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
ionikaulas3 έγραψε:Οι Rangers ή Celtic???? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΚΥΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ... ΚΟΙΝΩΣ GTP
Έτσι πιστεύω κι εγώ.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
ionikaulas3 έγραψε:Οι Rangers ή Celtic???? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΚΥΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ... ΚΟΙΝΩΣ GTP
Γιατί θα έπρεπε raingers & celtic να είναι στην πρωτη 20αδα?
Ενταξει,συμφωνω ότι το να είναι καποιος Ολυμπιακος,Παναθηναικος ή ΑΕΚ έχει γινει και λίγο μοδα,αλλα
μην είμαστε υπερβολικοι,δεν νομιζω 1 και δυο εκατομυρια κοσμου να μην ξερουν για πιο λογο υποστηρίζουν την ομαδα τους..
sellos- Respected
Ομάδα :
Ποια ομαδα τους ρε sellos , πλακα κανουμε τωρα ;
Ποσους απο αυτα τα εκατομυρια τους συνδεει κατι οτιδηποτε μονιμο και σταθερο(και οχι ενα φλασακι στην παιδικη ηλικια) με αυτες τις ομαδες;
Ποσους απο αυτα τα εκατομυρια τους συνδεει κατι οτιδηποτε μονιμο και σταθερο(και οχι ενα φλασακι στην παιδικη ηλικια) με αυτες τις ομαδες;
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Δηλαδη,τι παραπανω συνδεει έσενα ας πουμε που φανταζομαι μεγαλωσες δίπλα στον Ατρομητο με τον Ατρομητο
απο καποιον που μεγαλωσε στον Πειραια και είναι Ολυμπιακος ή στη Λεωφόρο,στην Τουμπα,στο Χαριλάου κ.λ.π
Μην μου πεις πως αυτα τα εκατομυρια δεν ασχολουντε ενεργα και μονημα με την ομαδα τους γιατι αντιστοιχα και αυτοι που
δηλωνουν Ατρομηταιοι δεν ασχολουντε όλοι,ουτε οι Γιαννιωτες,ουτε οι Πιερικοι,ούτε οι Καβαλιωτες..
Μπορει να κάνω λαθος αλλα έτσι το βλεπω..
Θα μπορουσαμε ομως να θεσουμε το ζητημα στη βαση του πως καταφεραν να έχουν τόσο πολυ κοσμο αυτες
οι 3-4 ομαδες,αλλα δεν βλεπω χρησιμο να αρνουμαστε την πραγματικοτητα..
απο καποιον που μεγαλωσε στον Πειραια και είναι Ολυμπιακος ή στη Λεωφόρο,στην Τουμπα,στο Χαριλάου κ.λ.π
Μην μου πεις πως αυτα τα εκατομυρια δεν ασχολουντε ενεργα και μονημα με την ομαδα τους γιατι αντιστοιχα και αυτοι που
δηλωνουν Ατρομηταιοι δεν ασχολουντε όλοι,ουτε οι Γιαννιωτες,ουτε οι Πιερικοι,ούτε οι Καβαλιωτες..
Μπορει να κάνω λαθος αλλα έτσι το βλεπω..
Θα μπορουσαμε ομως να θεσουμε το ζητημα στη βαση του πως καταφεραν να έχουν τόσο πολυ κοσμο αυτες
οι 3-4 ομαδες,αλλα δεν βλεπω χρησιμο να αρνουμαστε την πραγματικοτητα..
sellos- Respected
Ομάδα :
PasGiannina έγραψε:Ποιος όμως μαζεύει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εντός εκτός αν μπορούσες να το βρεις κι αυτό σελος...
Στην Ευρώπη νομιζω πως το γήπεδο της Μπαρτσελόνας είναι το μεγαλυτερο και εφοσον εκει δεν υπαρχουν άδεια καθυσματα φανταζομαι
θα έχει και τον περισσοτερο κοσμο εντος,στα εκτος δεν ξερω ποιος ε΄χει τον περισσοτερο αλλα δεν νομιζω να είναι η Μπαρτσα.
sellos- Respected
Ομάδα :
Ψηνεσαι να διαφωνησεις πριν καν το σκεφτεις ετσι;
Μα καλα ρε φιλε για τους Πειραιωτες μιλαμε(αυτοι μαγκια τους και καμαρι τους) η για τα εκατομυρια σε ολη την Ελλαδα που η μονη σχεση που εχουν με την δηθεν ομαδα τους ειναι καφενειακη;
Μα καλα ρε φιλε για τους Πειραιωτες μιλαμε(αυτοι μαγκια τους και καμαρι τους) η για τα εκατομυρια σε ολη την Ελλαδα που η μονη σχεση που εχουν με την δηθεν ομαδα τους ειναι καφενειακη;
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
sellos έγραψε:ionikaulas3 έγραψε:Οι Rangers ή Celtic???? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΑΚΥΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ... ΚΟΙΝΩΣ GTP
Γιατί θα έπρεπε raingers & celtic να είναι στην πρωτη 20αδα?
Ενταξει,συμφωνω ότι το να είναι καποιος Ολυμπιακος,Παναθηναικος ή ΑΕΚ έχει γινει και λίγο μοδα,αλλα
μην είμαστε υπερβολικοι,δεν νομιζω 1 και δυο εκατομυρια κοσμου να μην ξερουν για πιο λογο υποστηρίζουν την ομαδα τους..
Γιατί έχουν τόσο κόσμο που γεμίζουν 5γήπεδα αν θέλουν...
Rangers 250.000κόσμο μόνο στον τελικό του UEFA αν σου λέει κάτι αυτό...
Οι Rangers έχουν γεμίσει το γήπεδο τους με 118,000 κόσμο...
Με πάνω απο 30,000κόσμο στην Βαρκελώνη σε αγώνα τσαμποιονς λιγκ για τους ομίλους... και μπήκαν μονο 3,000μέσα ή 4,000 δεν θυμάμαι ακριβώς...
Celtic γεμίζει το γήπεδο της που χωράει 60,000κάθε Κυριακή με οποιονδήποτε αντίπαλο το ίδιο και οι Rangers με τη διαφορά ότι αυτοί έχουν 51,000 γήπεδο.. Αν θέλετε πάω και σε άλλες ομάδες! Όπως Partizan που έχει περισσότερο κόσμο απο τον 20ο...
palios-4 έγραψε:Ποια ομαδα τους ρε sellos , πλακα κανουμε τωρα ;
ετσι ειναι ,
αλλα σκεψου η ερευνα θα ηταν :τι ομαδα εισαι ? και σε αυτη τη χαζη ερωτηση (για μενα) ερχεται η ακομα πιο χαζη απαντηση βαζελος ,θρυνος , χανουμι κτλ
ο κοσμος ειναι ηλιθιος (πως αλλιως μπορεις να το πεις ?) , νομιζει οτι αν δεν πει ολυμπιακος και πει αστερας ρεθυμνου , θα ειναι εκτος μοδας ...
πολλοι απο αυτους που δηλωνουν οτι ειναι θρυνος , ειναι επιδερμικα οπαδοι του ,
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου.sellos έγραψε:Δηλαδη,τι παραπανω συνδεει έσενα ας πουμε που φανταζομαι μεγαλωσες δίπλα στον Ατρομητο με τον Ατρομητο
Μπορει να κάνω λαθος αλλα έτσι το βλεπω...
Μάλλον δεν είναι καθόλου έτσι...
Από τα 2 εκατομμύρια που δηλώνουν γάβροι, ένα 10% ζήτημα είναι νά χει πάει γήπεδο να δει την ομάδα του έστω μια φορά.
Όποιος δήλώνει όμως Πιερικός ή ΠΑΣ ή Καβάλα, κατά 95% έχει δει ζωντανά την ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι αν ακούσεις κάποιον και δηλώσει οπαδός του Γιωργάκη Ολύμπιου Λόφου, είναι σίγουρο ότι κάθε Κυριακή είναι στο γήπεδο.
Άρα λοιπόν ποσοστιαία, ο αριθμός των δηλωμένων οπαδών κάθε ομάδας, είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον αριθμό των "ενεργών" οπαδών.
Κρόνιος- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 4243
Τόπος : Καβάλα
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date : 17/11/2008
Rangers 250.000κόσμο μόνο στον τελικό του UEFA αν σου λέει κάτι αυτό...
Αμφιβαλω αν υπαρχει γηπεδο που χωραει 250.000 κοσμο αλλα ενταξει,δεν εχει και μεγαλη σημασια.
Μιλαμε για μια στατιστηκη ερευνα που αναφερεται στο "τι δηλωνεις" και φυσικα υπαρχουν και αποκλύσεις απο την πραγματικοτητα.π.χ σε μια προσφατη ερευνα που είχε γίνει στην Αθήνα οι οπαδοι του Αρη ήταν 0% κατι το οποιο δεν στεκει στην πραγματικότητα αφου εγω προσωπικα έχω δυο φιλους που είναι Αριανοι,δημοσκοπικα όμως στεκει αφου στο δειγμα δεν βρεθηκε κανενας να δηλωσει.
Σε σχεση με τον Ολυμπιακο συμφωνισα πως ενα μεγαλο κομματι απο τα 2 εκατομυρια είναι γαυροι λογω μοδας,λογω επιτυχιων,λογω κομπλεξ ή οτι αλλο θελετε και γενικοτερα είναι πιο "light" οπαδοι.Κατι το οποιο ισχυει και σε μικροτερες ομαδες,ισως σε μικροτερο ποσοστο οπως είπε και ο Kronios.Σε αυτο που διαφωνω είναι οτι η πλειοψηφια δεν ξερει για πιο λογο υποστηρίζουν την ομαδα τους.
Και για να το δεσω με το topic που ανοιξε ο beta,σημασια για μένα εχει να βρουμε τα αιτια που οδηγουν στην συρικνωση των επαρχιακων ομαδων
Ενα απο αυτα είναι οι επιτυχιες που "μαζευουν" κοσμο και εδω σηκωνει μεγαλη συζητηση.
Το πως καταφεραν οι ομαδες του ΠΟΚ και αυτες της Θεσ/νικης να παρουν τιτλους,τι λαμογιες χρησιμοποιησαν "αποκλειοντας" πολλες επαρχιακες ομαδες απο τους τιτλους.
Και αν δουμε τη Λαρισα που καταφερε να παρει ενα πρωταθλημα,βλεπουμε τι δυναμικη έχει πλεον σαν ομαδα.
sellos- Respected
Ομάδα :
Πλάκα μου κάνεις ότι δεν έχει σημασία;;;;;;;;;
250,000 οχι στο γήπεδο αλλά στο δρόμο! Σε ξένη χώρα, θα μου πεις ήταν τελικός... αλλά ποιοι άλλοι το έχουν κάνει;
250,000 οχι στο γήπεδο αλλά στο δρόμο! Σε ξένη χώρα, θα μου πεις ήταν τελικός... αλλά ποιοι άλλοι το έχουν κάνει;
Με το δεν έχει σημασια εννοουσα ότι η ερευνα ετσι και αλλιως αναφερεται στο "τι δηλωνεις" και όχι στο ποσο ενεργος οπαδος είσαι και σε αυτο λογικο είναι να είναι στην
20αδα ομαδες χωρων με μεγαλο πληθυσμο.
Το 250.000 ως νούμερο,προφανως και είναι εντυπωσιακο..
20αδα ομαδες χωρων με μεγαλο πληθυσμο.
Το 250.000 ως νούμερο,προφανως και είναι εντυπωσιακο..
sellos- Respected
Ομάδα :
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΛΕΩ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...
alves...7- Αριθμός μηνυμάτων : 2372
Τόπος : το μικρο μοντε καρλο
Ομάδα :
Ομάδα : ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Registration date : 02/11/2008
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΛΕΩ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ [quote]
Καλως που το παραδεχεσαι αλλα γιατι να λες και παναθηναικος???????απο τη στιγμη κιολας που μεγαλωσες με την καβαλα οπως λες... θα επρεπε να λες μονο καβαλα....Πολλες φορες οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι τους λεω ΠΑΣ και με ξαναρωτανε ¨απο τις μεγαλες?΄λες και θα πρεπει να μαι κατι αλλο....και τους απαντω....γιατι ο ΠΑΣ τι ειναι??....μονο...
υ.γ. αν και κολλαει με το αλλο θεμα(τοπικισμο) το εγραψα εδω λογω του alves...7
Καλως που το παραδεχεσαι αλλα γιατι να λες και παναθηναικος???????απο τη στιγμη κιολας που μεγαλωσες με την καβαλα οπως λες... θα επρεπε να λες μονο καβαλα....Πολλες φορες οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι τους λεω ΠΑΣ και με ξαναρωτανε ¨απο τις μεγαλες?΄λες και θα πρεπει να μαι κατι αλλο....και τους απαντω....γιατι ο ΠΑΣ τι ειναι??....μονο...
υ.γ. αν και κολλαει με το αλλο θεμα(τοπικισμο) το εγραψα εδω λογω του alves...7
Ομάδα :
Registration date : 06/01/2009
PASantreas έγραψε:Πολλες φορες οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι τους λεω ΠΑΣ και με ξαναρωτανε ¨απο τις μεγαλες?
εγω λεω barcelona
AOK-4- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ομάδα :
Ομάδα : Kavala City
Registration date : 03/12/2008
αμα ειναι ετσι τοτε λεω athletic de bilbao!!! η πιο ιστορικη... :!:εγω λεω barcelona
Ομάδα :
PASantreas έγραψε:αμα ειναι ετσι τοτε λεω athletic de bilbao!!! η πιο ιστορικη... :!:εγω λεω barcelona
ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!Αλλά εγώ τους λέω κάτι άλλο ακόμα πιο αποστωμοτικό ίσως."ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ(ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ)ΤΙΠΟΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΦΙΛΟΑΕΚΤΖΗΣ,λέτε από εκεί να πηγάζει τώρα η συμπάθειά μου προς τον εργοτέλη και την ΑΣΑ που έχουν κιτρινόμαυρα?)
_KALOGREZA- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2074
Τόπος : KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...
Ομάδα :
Registration date : 29/10/2008
Παντως περα απο την πλακα η Athletic de bilbao ειναι απο τις ιστορικοτερες ομαδες στην Ισπανια με πρωταθληματα(ασχετα ποτε τα επαιρνε, με τελευταιο το 1988-καπου εκει νομιζω)με πολλα κυπελλα(2η πισω απο μπαρτσελονα..-και φετος θα το παρει :cheers: -!!!!) και με ΠΟΛΥ λαο σε ολα τα ματς! Διαβασα καπου οτι σε εναν αγωνα της "Cantera" δηλαδη των φυτωριων της ειχε γυρω στα 15.000 κοσμο στο σαν μαμες!!!
Ξεχνας καποια ομαδα με κιτρινομαυρα???... :sfirizo: :sfirizo: :sfirizo:
Ομάδα :
ΠΟΙΑ ΖΕΝΙΤ ΩΡΕ???? ΤΙ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
ΚΑΙ Η BOCA JUNIORS ΠΟΥ ΔΙΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΙ Η BOCA JUNIORS ΠΟΥ ΔΙΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?
PATAPON- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : Σαλονικη-Γιαννενα
Ομάδα :
Registration date : 18/12/2008
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Η πρώτη τρόικα για την ελληνική οικονομία
» ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
» Τελικός 2011 Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
» Όταν τα μπαράζ είχαν 40.000 φιλάθλους