F.L.2 Νοτιος Ομιλος 2012-2013
+18
sadekg4
PAS
Omiloparmenos
Apollonistis
pyrgos-3-
$tef-Pierikos
sellos
Rossoblu
PasGiannina
palios-4
Σαντικαι4
ayuto PAS
kalamatianos5
mario4
zaxos4snakes
panaigialeios1927
megara4
Mihalis Fr
22 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: F.L.2 Νοτιος Ομιλος 2012-2013
pyrgos-3- έγραψε:Ρε φιλε αλλος δεν μας τα λεει καλα μου φαινεται...Στον Πυργο λοιπον,μιας και τα ξερω καπως καλυτερα,συνδεσμο εχει ΜΟΝΟ ο Πανηλειακος!!!Ο συνδεσμος της ΑΕΚ εχει κλεισει 3-4 χρονια τωρα,αυτος του Παναθηναικου κοντα στα 2 χρονια,ενω του Ολυμπιακου πριν 1-1,5 χρονο...Δοξα τω Θεω στον Πυργο ειμαστε πλεον home alone!
Και τις βομβες που τις βαζανε οι βαζελοι στον πυργο που λεει το ρεπορταζ?
Τον συνδεσμο του γαυρου μπορει να τον κλεισανε λογω επεισοδιων,οι γαυροι ομως στον πυργο παραμενουν
https://www.youtube.com/watch?v=uYOAk-fPDp4 παρε και το βιντεακι τον δεκεμβριο του 11
Δεν μας πειθεις φιλε,τα στοιχεια αλλα λενε
Και ποσοι εισαστε πανηλειακος,οι 200-300 που πηγαινεται στο γηπεδο φετος?
Πουθενα αλλου αυτα φιλε,σας ξερουμε καλα,ακου home alone στον πυργο
Apollonistis- Αριθμός μηνυμάτων : 2706
Τόπος : Αθηνα
Ομάδα :
Registration date : 01/10/2012
Άσχετα από πόσοι είναι οι γαύροι,οι βάζελοι,τα χανούμια στον Πύργο
όσοι είναι μόνο Πανηλειακός μαγκιά τους και δεν φταίνε αυτοί για τους γεννίτσαρους.
Φίλε πανηλειακέ καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.
Καλά ποστ να έχεις.
όσοι είναι μόνο Πανηλειακός μαγκιά τους και δεν φταίνε αυτοί για τους γεννίτσαρους.
Καλά ποστ να έχεις.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Ρε apollonisti σε θεμα συνδεσμων (οπαδικο τομεα) ειμαστε home alone πλεον!!Σε μια πολη 35.000 κατοικων φυσικα και υπαρχουν αλλοθρησκοι..Εγω μιλαω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για τους οπαδους του Πανηλειακου...Αυτοι λοιπον σου λεω πως στο 80-90% ειναι ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!!!Υπαρχουν και καποιοι που υποστηριζουν και καποιες απο τις μεγαλες ομαδες,αλλα δεν μπορεις να τους απαγορευσεις να μην ερχονται...Ιδιως οταν τα παιδια αυτα τρεχουν Αιγιο,Κορινθο,Κορυδαλλο κλπ και κανουν τα παντα για τον Πανηλειακο...
*Ευτυχως που εσεις οι απολλωνιστες ειστε ολοι Απολλων...
*Ευτυχως που εσεις οι απολλωνιστες ειστε ολοι Απολλων...
pyrgos-3-- Αριθμός μηνυμάτων : 627
Τόπος : Πυργος
Ομάδα :
Ομάδα : ΤΑΣΟΥΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
Registration date : 03/05/2013
zaxos4snakes έγραψε:Άσχετα από πόσοι είναι οι γαύροι,οι βάζελοι,τα χανούμια στον Πύργο
Καλά ποστ να έχεις.
Ευχαριστω φιλε μου,να 'σαι καλα!
Ομάδα :
Apollonistis έχεις λογομαχήσει μέχρι και με τα emoticons του forum και όμως δεν υπάρχει έστω μια φορά που να μην έχεις γράψει τα ίδια. Χαλασμένη κασέτα.
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
Ρε ομιλοπαρμενος απο που εχω λογομαχησει με ολο το φορουμ?
Για πες μας και απο που λεω τα ιδια?
Μας το παιζει και ο πυργιωτης οπαδικη κουλτουρα,μου την εδωσε και του απαντησα αναλογα,ειναι κακο?
Γραφει ο αλλος κρητικος,ειναι μαγκια να εισαι απο τον πυργο και να εισαι πανηλειακος,δηλαδη το αυτονοητο να εισαι απο μια πολη και να υποστηριζεις την ομαδα της πολης που γεννηθηκες και ζεις
Οτι ναναι
Μαγκια φιλε ειναι να εισαι στο κερατσινι και να εισαι εθνικος η στα νεα φιλαδελφεια και να εισαι Απολλωνας,εκει που και οι πετρες ακομα ειναι γαυροι και χανουμια,αυτο ειναι μαγκια και οχι να εισαι απο το ηρακλειο και να εισαι ΟΦΗ η απο τον πυργο πανηλειακος(τυχαια τα παραδειγματα)
Αυτα
Για πες μας και απο που λεω τα ιδια?
Μας το παιζει και ο πυργιωτης οπαδικη κουλτουρα,μου την εδωσε και του απαντησα αναλογα,ειναι κακο?
Γραφει ο αλλος κρητικος,ειναι μαγκια να εισαι απο τον πυργο και να εισαι πανηλειακος,δηλαδη το αυτονοητο να εισαι απο μια πολη και να υποστηριζεις την ομαδα της πολης που γεννηθηκες και ζεις
Οτι ναναι
Μαγκια φιλε ειναι να εισαι στο κερατσινι και να εισαι εθνικος η στα νεα φιλαδελφεια και να εισαι Απολλωνας,εκει που και οι πετρες ακομα ειναι γαυροι και χανουμια,αυτο ειναι μαγκια και οχι να εισαι απο το ηρακλειο και να εισαι ΟΦΗ η απο τον πυργο πανηλειακος(τυχαια τα παραδειγματα)
Αυτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Apollonistis στις Κυρ 5 Μάης 2013 - 20:38, 1 φορά
Ομάδα :
Είσαι λάθος εδώ.Αυτό μπορεί να ίσχυε παλαιότερα αλλά πλέον
η διάβρωση της επαρχίας ειναι τόσο μεγαλη που όσο εύκολο ειναι
να γίνει γάβρος ένας Κερατσινιώτης άλλο τόσο εύκολο ειναι να
γίνει και ένας Γιαννιώτης.
Στα ίδια σαιτ μπαίνουν,τις ίδιες φυλλάδες διαβάζουν και την
ίδια βλακεία κουβαλάνε.Ακόμα και στο θέμα του γηπέδου ο μεν
που μένει κοντά θα πάρει διαρκείας,ο άλλος όμως από μακριά
θα χαλάσει τα ίδια και περισσότερα κάνοντας εκδρομές.
Μάγκας συνεπώς ειναι όποιος αντιστέκεται στο ΠΟΚ και ας ειναι
από όπου θέλει.Όχι όμως λίγο Απόλλων και λίγο γάβρος ούτε λίγο Βέροια
και λίγο χανουμάκι.Μια ομαδα αλάνια μου.
Λίγοι οι μάγκες ακομα λοιπόν.Οι πιο πολλοί ειναι διπλοί.
Και εδώ μέσα και παντού.
η διάβρωση της επαρχίας ειναι τόσο μεγαλη που όσο εύκολο ειναι
να γίνει γάβρος ένας Κερατσινιώτης άλλο τόσο εύκολο ειναι να
γίνει και ένας Γιαννιώτης.
Στα ίδια σαιτ μπαίνουν,τις ίδιες φυλλάδες διαβάζουν και την
ίδια βλακεία κουβαλάνε.Ακόμα και στο θέμα του γηπέδου ο μεν
που μένει κοντά θα πάρει διαρκείας,ο άλλος όμως από μακριά
θα χαλάσει τα ίδια και περισσότερα κάνοντας εκδρομές.
Μάγκας συνεπώς ειναι όποιος αντιστέκεται στο ΠΟΚ και ας ειναι
από όπου θέλει.Όχι όμως λίγο Απόλλων και λίγο γάβρος ούτε λίγο Βέροια
και λίγο χανουμάκι.Μια ομαδα αλάνια μου.
Λίγοι οι μάγκες ακομα λοιπόν.Οι πιο πολλοί ειναι διπλοί.
Και εδώ μέσα και παντού.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Pas,το ιδιο λεμε
Εκει ηθελα να το παω το πραγμα,ελαχιστοι ειναι οι οπαδοι εκτος του ποκ και να υποστηριζουν μονο μια ομαδα
Οι ομαδες της επαρχιας εχουν ομως το πλεονεκτημα,ενας γαυρος του πυργου μια κυριακη να παει να δει τον πανηλειακο η ενας βαζελος του ηρακλειου να δει τον ΟΦΗ(τυχαιο το παραδειγμα)
Σπανια ομως στην αθηνα η στον πειραια ενας γαυρος θα παει να δει τον εθνικο η μια χανουμα τον Απολλωνα,γιατι καθε κυριακη θα παει να δει την ομαδα του
Μη μας το παιζουν λοιπον μερικοι οτι εχουν πολλους οπαδους και μας τα εχουν πρηξει
Εκει ηθελα να το παω το πραγμα,ελαχιστοι ειναι οι οπαδοι εκτος του ποκ και να υποστηριζουν μονο μια ομαδα
Οι ομαδες της επαρχιας εχουν ομως το πλεονεκτημα,ενας γαυρος του πυργου μια κυριακη να παει να δει τον πανηλειακο η ενας βαζελος του ηρακλειου να δει τον ΟΦΗ(τυχαιο το παραδειγμα)
Σπανια ομως στην αθηνα η στον πειραια ενας γαυρος θα παει να δει τον εθνικο η μια χανουμα τον Απολλωνα,γιατι καθε κυριακη θα παει να δει την ομαδα του
Μη μας το παιζουν λοιπον μερικοι οτι εχουν πολλους οπαδους και μας τα εχουν πρηξει
Ομάδα :
Apollonistis έγραψε:Pas,το ιδιο λεμε
Σ'αυτο συμφωνουμε...Οι ομαδες της επαρχειας εχουν αυτο το πλεονεκτημα...Απλα αυτο αφορα τον απλο φιλαθλο κοσμο που δεν ειναι σταθερος κατα κυριο λογο...Και γι'αυτο αλλωστε δεν ειναι σταθερος...
Εγω δεν μιλαω γι'αυτον τον κοσμο τοση ωρα,αλλα για τον οργανωμενο κοσμο!!!Αλλωστε το εγραψα και πριν (το 80-90% των οργανωμενων ειναι ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ)...Γιατι π.χ. ο γαυρος,ο αεκτζης ή ο αρειανος του Πυργου και των υπολοιπων πολεων δεν θα πανε στον σταθερο οργανωμενο πυρηνα της τοπικης ομαδας τους,εφ'οσον δεν πολυκαιγονται κιολας γι'αυτην,αλλα στον απλο φιλαθλο κοσμο να δουν την μπαλιτσα τους...
Γι'αυτο κιολας ειμαι της αποψης πως το μεγαλυτερο συνολο των οργανωμενων καθε ομαδας αποτελειται απο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οπαδους αυτης της ομαδας και οχι λιγο το ενα και λιγο το αλλο...
ΥΓ:Ποτε δεν εγραψα οτι εχω πολλους οπαδους...Ολα αυτα τα μηνυματα ειναι για να απαντησω στην λασπολογια οτι δηθεν ολοι οι οπαδοι του Πανηλειακου ειμαστε γαυροι...
Ομάδα :
Τα γυριζεις τωρα,δεν εγραφες οτι εισαι χιλιομετρα μπροστα στον οπαδικο τομεα απο τον Απολλωνα και με τσιτωσες με αποτελεσμα να σου γραψω αυτα που σου εγραψα
Δεν ειναι λασπολογια φιλε,η αληθεια ειναι
Οι οργανωμενοι ειναι σιγουρα πανηλειακος η Απολλωνας η οτιδηποτε,αλλωστε αυτοι ειναι αρρωστακια και πανε παντου
Το θεμα ειναι,ποσοι ειναι αυτοι?
Οι οργανωμενοι ειναι σιγουρα πανηλειακος η Απολλωνας η οτιδηποτε,αλλωστε αυτοι ειναι αρρωστακια και πανε παντου
Ομάδα :
Ρε απολλωνιστη ολα τα τυχαια παραδειγματα σου αφορουν τον ΟΦΗ..
Βαζελος να ρθει να δει ΟΦΗ..αλλο παλι και τουτο..
Βαζελος να ρθει να δει ΟΦΗ..αλλο παλι και τουτο..
Σαντικαι4- Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα :
Registration date : 20/09/2012
Tσιμπησες
Δεν εχω ερθει ποτε κρητη και δεν ξερω,ξερω οτι λεγανε και λενε οτι τα χανια εχουνε γαυρους και το ηρακλειο εχει πολλους βαζελους,ακομα οτι βαζελοι και γαυροι στη κρητη ακομα και ραντεβου δινουνε στο ηρακλειο για ξυλο και μαχαιρωματα
Ακομα πες μου ρε φιλε ποσες φορες γεμισες το γηπεδο φετος,γιατι σε αλλα παιχνιδια εχεις 1500-2000 ατομα και σε αλλα 6000-7000,γιατι αυτη η διαφορα?
Εμεις εχουμε παντα 1000-1500 ατομα με οποιον παιζουμε,ας πουμε
Δεν εχω ερθει ποτε κρητη και δεν ξερω,ξερω οτι λεγανε και λενε οτι τα χανια εχουνε γαυρους και το ηρακλειο εχει πολλους βαζελους,ακομα οτι βαζελοι και γαυροι στη κρητη ακομα και ραντεβου δινουνε στο ηρακλειο για ξυλο και μαχαιρωματα
Ακομα πες μου ρε φιλε ποσες φορες γεμισες το γηπεδο φετος,γιατι σε αλλα παιχνιδια εχεις 1500-2000 ατομα και σε αλλα 6000-7000,γιατι αυτη η διαφορα?
Ομάδα :
Apollonistis έγραψε:Τα γυριζεις τωρα,δεν εγραφες οτι εισαι χιλιομετρα μπροστα στον οπαδικο τομεα απο τον Απολλωνα και με τσιτωσες με αποτελεσμα να σου γραψω αυτα που σου εγραψα
Απο τον Απολλωνα...Αυτο δεν συνεπαγεται οτι ειπα πως εχω πολλους οπαδους...
Απο τον Απολλωνα ναι,πιστευω πως σε αυτον τον τομεα ειμαι πολυ μπροστα σαν Πανηλειακος!!Δεν το κρυβω..Μπορει να ειναι και μονο δικη μας εκτιμηση,τι να πω...Αλλα απο αυτα που εχω δει περυσι,ακομα και φετος που ειμαστε σε διαφορετικη κατηγορια,πιστευω πως καθαρα σε θεμα οπαδων ειμαστε πολυ μπροστα!!
Την ιστορια και τις διακρισεις αστις απ'εξω...Δεν μιλησα γι'αυτα,εσυ το πηγες εκει...Οχι οτι ο Πανηλειακος εχει μικρη ιστορια...Δεν εχει του Απολλωνα,αλλα εχει και αυτος την δικια του ιστορια,με πρωτιες,διακρισεις,τιτλους,καλες πορειες,αναδειξη παιχτων...Ετσι και αλλιως αποψη μου ειναι πως η ιστορια καθε ομαδας δεν κρινεται απο το ετος ιδρυσης μονο,αλλα και απο τα επιτευγματα που εχει καταφερει στα χρονια της υπαρξης του,απο τον κοσμο που τον ακολουθει κλπ...
Ομάδα :
Χανια εχουν,γαυρους βαζελους τα παντα,αλλα στο ματς με Πλατανια που πηγανε 100 δικοι μας,κυριλε ολα,τιποτα απο τους κομανταδορους ολοκληρης της Κρητης..
Ηρακλειο ειναι η Αλικαρνασσος που βαζελοι,γαυροι,χανουμια ειναι μια παρεα..Ραντεβου μεταξυ τους δεν δινουν που να χτυπας τον κωλο σου κατω..Οι βαζελοι ηταν οι πιο "ενοχλητικοι" απο ολους,αλλα μετα που σκοτωθηκε το παλικαρι,εχουν ηρεμησει πολυ τα πραγματα και αμα κανεις μια βολτα στο κεντρο δεν θα δεις συνδεσμιακα ρουχα αλλων ομαδων εκτος απο ΟΦΗ..
Απο οσο μαθαινω παντα απο κει πανω που ειμαι αλλα και απο οσο βλεπω τωρα που ειμαι Κρητη..
Ηρακλειο ειναι η Αλικαρνασσος που βαζελοι,γαυροι,χανουμια ειναι μια παρεα..Ραντεβου μεταξυ τους δεν δινουν που να χτυπας τον κωλο σου κατω..Οι βαζελοι ηταν οι πιο "ενοχλητικοι" απο ολους,αλλα μετα που σκοτωθηκε το παλικαρι,εχουν ηρεμησει πολυ τα πραγματα και αμα κανεις μια βολτα στο κεντρο δεν θα δεις συνδεσμιακα ρουχα αλλων ομαδων εκτος απο ΟΦΗ..
Απο οσο μαθαινω παντα απο κει πανω που ειμαι αλλα και απο οσο βλεπω τωρα που ειμαι Κρητη..
Σαντικαι4- Αριθμός μηνυμάτων : 758
Ομάδα :
Registration date : 20/09/2012
Apollonistis έγραψε:
Αυτο ειναι που λεγαμε προηγουμενως...Στην επαρχεια οι ομαδες εχουν εναν σταθερο πυρηνα 100/200/500 οργανωμενων ατομων,που ο,τι και να γινει ειναι παντα εκει,ενω απο τον υπολοιπο απλο φιλαθλο κοσμο το 70% πανω-κατω ''πηγαινοερχεται''...Αναλογα με την ορεξη,τα αποτελεσματα κλπ...
Ομάδα :
pyrgos-3- έγραψε:Apollonistis έγραψε:Τα γυριζεις τωρα,δεν εγραφες οτι εισαι χιλιομετρα μπροστα στον οπαδικο τομεα απο τον Απολλωνα και με τσιτωσες με αποτελεσμα να σου γραψω αυτα που σου εγραψα
Απο τον Απολλωνα ναι,πιστευω πως σε αυτον τον τομεα ειμαι πολυ μπροστα σαν Πανηλειακος!!Δεν το κρυβω..Μπορει να ειναι και μονο δικη μας εκτιμηση,τι να πω...Αλλα απο αυτα που εχω δει περυσι,ακομα και φετος που ειμαστε σε διαφορετικη κατηγορια,πιστευω πως καθαρα σε θεμα οπαδων ειμαστε πολυ μπροστα!!
Την ιστορια και τις διακρισεις αστις απ'εξω...Δεν μιλησα γι'αυτα,εσυ το πηγες εκει...Οχι οτι ο Πανηλειακος εχει μικρη ιστορια...Δεν εχει του Απολλωνα,αλλα εχει και αυτος την δικια του ιστορια,με πρωτιες,διακρισεις,τιτλους,καλες πορειες,αναδειξη παιχτων...Ετσι και αλλιως αποψη μου ειναι πως η ιστορια καθε ομαδας δεν κρινεται απο το ετος ιδρυσης μονο,αλλα και απο τα επιτευγματα που εχει καταφερει στα χρονια της υπαρξης του,απο τον κοσμο που τον ακολουθει κλπ...
Φιλε,απο που και ως που εισαι πολυ μπροστα απο τον Απολλωνα στον οπαδικο τομεα
Μηπως στην ποιοτητα των ατομων που εχουν οι ομαδες μας,ασε εκει ο Απολλωνας δεν ειναι χιλιομετρα μπροστα απο τον πανηλειακο,αλλα ετη φωτος
Δεν ειναι μονο η ποσοτητα αλλα και η ποιοτητα φιλε
Αμα ητανε μονο η ποσοτητα,τοτε τα πρωτεια τα εχουν οι ομαδες του ποκ και ο παοκ με τον αρη,ολοι ξερουμε τι οπαδους εχουν αυτες οι ομαδες
Θα σου φερω ενα παραδειγμα,περυσι στον πυργο που μας κερδισατε με 3-1,μετα το τελος του παιχνιδιου μπηκαν 20 ατομα δικα σας στον αγωνιστικο χωρο και ηρθαν να μας κανουν μαγκιες και ενας ξερεις τι εκανε,κατεβασε το παντελονι του και μας εδειξε το βρακι του
Τι να τους κανω τετοιους οπαδους?
Ομάδα :
Σιγα μην ειναι μονο με την τοπικη ομαδα οι 2000 που θα πανε να περασουν την ωρα τους μια κυριακη.
Στο γεντικουλε πχ (τυχαιο παραδειγμα) μπορει καποιοι να πηγαινουν και για λογους αναψυχης και διασκεδασης ,να γελασουν με καποιους γραφικους που δινουν παρασταση εκει περα στα παιχνιδια του ΟΦΗ.
Για τον Πανηλειακο παντως εχει μεινει χαρακτηριστικο απο τοτε στην δεκαετια του 90 που ανεβαινε τις κατηγοριες οτι το γηπεδο γεμιζε , και οταν πια ανεβηκε στην α' εθνικη εφτασε σε σημειο να παιζει σε αδειο γηπεδο.
Στο γεντικουλε πχ (τυχαιο παραδειγμα) μπορει καποιοι να πηγαινουν και για λογους αναψυχης και διασκεδασης ,να γελασουν με καποιους γραφικους που δινουν παρασταση εκει περα στα παιχνιδια του ΟΦΗ.
Για τον Πανηλειακο παντως εχει μεινει χαρακτηριστικο απο τοτε στην δεκαετια του 90 που ανεβαινε τις κατηγοριες οτι το γηπεδο γεμιζε , και οταν πια ανεβηκε στην α' εθνικη εφτασε σε σημειο να παιζει σε αδειο γηπεδο.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Ε ναι ρε παλιέ έτσι πάνε αυτά. Στο Γεντί κουλέ θα πάνε και κάποιοι γαυροβάζελοι για να περάσουν το απόγευμα τους, σε κάτι Περιστέρια (τυχαίο παράδειγμα) θα πάνε μόνο γαυροβάζελοι.
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
Φίλε Απολλωνιστής,το ότι είπα ότι είναι μάγκες όσοι στον Πύργο είναι Πανηλειακός,
δεν αναιρεί το γεγονός ότι και όσοι στη Ριζούπολη είναι Απόλλων Σμύρνης
είναι εξίσου ή παραπάνω μάγκες.Απλά δεν το ανέφερα.Παράλειψη,γράψε λάθος.
δεν αναιρεί το γεγονός ότι και όσοι στη Ριζούπολη είναι Απόλλων Σμύρνης
είναι εξίσου ή παραπάνω μάγκες.Απλά δεν το ανέφερα.Παράλειψη,γράψε λάθος.
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Apollonistis έγραψε:pyrgos-3- έγραψε:Apollonistis έγραψε:Τα γυριζεις τωρα,δεν εγραφες οτι εισαι χιλιομετρα μπροστα στον οπαδικο τομεα απο τον Απολλωνα και με τσιτωσες με αποτελεσμα να σου γραψω αυτα που σου εγραψα
Φιλε,απο που και ως που εισαι πολυ μπροστα απο τον Απολλωνα στον οπαδικο τομεα
Μηπως στην ποιοτητα των ατομων που εχουν οι ομαδες μας,ασε εκει ο Απολλωνας δεν ειναι χιλιομετρα μπροστα απο τον πανηλειακο,αλλα ετη φωτος
Δεν ειναι μονο η ποσοτητα αλλα και η ποιοτητα φιλε
Αμα ητανε μονο η ποσοτητα,τοτε τα πρωτεια τα εχουν οι ομαδες του ποκ και ο παοκ με τον αρη,ολοι ξερουμε τι οπαδους εχουν αυτες οι ομαδες
Θα σου φερω ενα παραδειγμα,περυσι στον πυργο που μας κερδισατε με 3-1,μετα το τελος του παιχνιδιου μπηκαν 20 ατομα δικα σας στον αγωνιστικο χωρο και ηρθαν να μας κανουν μαγκιες και ενας ξερεις τι εκανε,κατεβασε το παντελονι του και μας εδειξε το βρακι του
Τι να τους κανω τετοιους οπαδους?
Ε νταξ,τωρα το πας αλλου ομως...Αλλα και παλι τι ποιοτητα θες να δεις σε ενα ντερμπι ανοδου με οσα ειχαν προηγηθει...??Θα σου φερω κι εγω ενα παραδειγμα:Περυσι στο παιχνιδι του α' γυρου στην Ριζουπολη,εμεις μπηκαμε στο γηπεδο 15-20 λεπτα πριν απο εσας...Κι ενω εμεις τραγουδαγαμε τα συνθηματα μας για την ομαδα μας και μονο γι'αυτην,αρχισαν να ερχονται και οι πρωτοι δικοι σας...Μολις μαζευτηκατε καμια 20αρια δικοι σας,το πρωτο συνθημα που ειπατε θυμασαι ποιο ηταν (αν ειχες φτασει στο γηπεδο εκεινη την ωρα)??''Π.....Σ ΓΙΟΙ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΙ''...
Ενα αλλο παραδειγμα που θα σου φερω ειναι πριν τον μεταξυ μας αγωνα στον Πυργο...Μπηκα σε εκεινο το φορουμ σας μια φορα πριν το παιχνιδι ρε φιλε και φρικαρα...Γυφτους μας ανεβαζατε,γιδοβοσκους μας κατεβαζατε....
Τι ποιοτητα περιμενες λοιπον να συναντησεις??Αληθεια εμενα πιο ''ποιοτικο'' μου φαινεται αυτο που εκανε ο δικος μας,παρα οι δικες σας βρισιες προς τις μανες των Πυργιωτων και τα μειοτικα σχολια σας για τους κατοικους του Πυργου...
Ρωτα τους Κορινθιους και τους Προοδευτικανους για την φιλοξενια που ετυχαν στον Πυργο και θα δεις την ποιοτητα μας!!!
Ομάδα :
Apollonistis έγραψε:Tσιμπησες
ρε πραγματικά...τι ατομακια γράφετε εδω μέσα??τις πιο απίστευτες θεωρίες κ τις πιο οτι να ναι απόψεις,τις έχω διαβάσει εδω μέσα..σκαμπάζετε καθόλου 5 πράματα ή γουστάρετε να τρολάρετε συνεχώς??κ άντε δεν σκαμπάζετε πολλά πολλά,γιατι δεν μένετε στον χαβαλέ του φόρουμ κ στις αναλύσεις των αγώνων/ομάδων,μονο θέλετε να έχετε κ άποψη για όλα??πόσο μάλλον για οπαδικά θέματα που ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε κ γίνεστε πολύ εύκολα ρεζίλι..
Apollonistis είμαι ψωνάρα,ψιλομύτης κ οτι άλλο γουστάρεις,άλλα δεν θα κάτσω να μπω σε σύγκριση κ με εσένα εδω μέσα..το έχω κάνει ήδη με πολλούς κ πραγματικά ρε φίλε είστε χαμένος χρόνος οι πιο πολλοί..το άσπρο μαύρο κάνετε κ πραγματικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα..
πετάει ο γάιδαρος? πετάει κ κάνει κ αναχαιτήσεις..
θα σου διαλευκάνω κάτι απλα..τις 2 χρονιές στη β εθνικη κ την πρώτη στην α,ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έπεσε ποτέ κάτω απο 3000-3500..φέτος πάλι,με ένα σωρό προβλήματα(οικονομικά κ μη),είχαμε ενα πάτωμα 2500(πλην τον μεταξυ μας αγώνα κυπελλου κ τα φιλικά)..τελευταίο ματς με ατρόμητο,είχα στο γήπεδο 7500-8000 κόσμο,την ίδια ακριβώς ώρα που έπεζε γαυροβάζελος κ χανούμι..ανήκω στις 8 λαοφιλέστερες ομάδες πανελληνίως κ εχω γνήσιο δικο μου κόσμο,εν αντιθέσει με πάρα πολλούς που γράφουν εδω μέσα..
ψοφάτε συνεχώς για συγκρίσεις δηλαδή??γιατι βλέπω κ κάτι σχολιάκια σας,στα youtube κ σε άλλες ιντερνετικές σελίδες κ απορώ δηλαδή τι ψώνιο είναι αυτό που κουβαλάτε..κ απο που προκύπτει??
sadekg4- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ομάδα :
Registration date : 07/01/2010
sadekg4 έγραψε:Apollonistis έγραψε:Tσιμπησες
ρε πραγματικά...τι ατομακια γράφετε εδω μέσα??τις πιο απίστευτες θεωρίες κ τις πιο οτι να ναι απόψεις,τις έχω διαβάσει εδω μέσα..σκαμπάζετε καθόλου 5 πράματα ή γουστάρετε να τρολάρετε συνεχώς??κ άντε δεν σκαμπάζετε πολλά πολλά,γιατι δεν μένετε στον χαβαλέ του φόρουμ κ στις αναλύσεις των αγώνων/ομάδων,μονο θέλετε να έχετε κ άποψη για όλα??πόσο μάλλον για οπαδικά θέματα που ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε κ γίνεστε πολύ εύκολα ρεζίλι..
Apollonistis είμαι ψωνάρα,ψιλομύτης κ οτι άλλο γουστάρεις,άλλα δεν θα κάτσω να μπω σε σύγκριση κ με εσένα εδω μέσα..το έχω κάνει ήδη με πολλούς κ πραγματικά ρε φίλε είστε χαμένος χρόνος οι πιο πολλοί..το άσπρο μαύρο κάνετε κ πραγματικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα..
πετάει ο γάιδαρος? πετάει κ κάνει κ αναχαιτήσεις..
θα σου διαλευκάνω κάτι απλα..τις 2 χρονιές στη β εθνικη κ την πρώτη στην α,ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έπεσε ποτέ κάτω απο 3000-3500..φέτος πάλι,με ένα σωρό προβλήματα(οικονομικά κ μη),είχαμε ενα πάτωμα 2500(πλην τον μεταξυ μας αγώνα κυπελλου κ τα φιλικά)..τελευταίο ματς με ατρόμητο,είχα στο γήπεδο 7500-8000 κόσμο,την ίδια ακριβώς ώρα που έπεζε γαυροβάζελος κ χανούμι..ανήκω στις 8 λαοφιλέστερες ομάδες πανελληνίως κ εχω γνήσιο δικο μου κόσμο,εν αντιθέσει με πάρα πολλούς που γράφουν εδω μέσα..
ψοφάτε συνεχώς για συγκρίσεις δηλαδή??γιατι βλέπω κ κάτι σχολιάκια σας,στα youtube κ σε άλλες ιντερνετικές σελίδες κ απορώ δηλαδή τι ψώνιο είναι αυτό που κουβαλάτε..κ απο που προκύπτει??
Αφου εισαι ψωναρα και ψιλομυτης και δεν θα ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι μου,γιατι εκανες παραθεση σε αυτα που εγραψα?
Και ποσο μαλλον αφου παραδεκτηκες αυτα που λεω,εφοσον και συ λες οτι φετος ειχες 2500 κοσμο και σε καποιο ματς 8000,δηλαδη αυτα που ειπα και γω
Δεν εκανα καμμια συγκριση μεταξυ Απολλωνα και ΟΦΗ σε θεμα κοσμου,φυσικα και ο ΟΦΗ εχει πιο πολυ κοσμο απο εμας,οποτε δεν καταλαβαινω γιατι εκανες αυτη την επιθεση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Apollonistis στις Πεμ 9 Μάης 2013 - 0:29, 1 φορά
Ομάδα :
Apollonistis αστους με αυτα τα μυαλα εχουν κανει την ομαδα τους να παιζει χωρις οπαδους στην αθηνα.
Οποιος αισθανεται δυνατος βγαινει στους δρομους να το φωναζει;
Οποιος αισθανεται δυνατος βγαινει στους δρομους να το φωναζει;
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
2500 ΠΑΤΩΜΑ είπα αρχηγέ..άλλο πάτωμα άλλο ταβάνι..
προσπάθησα να σου διαλευκάνω κάποια πράματα όπως σου γραψα κ παραπάνω και δεν αναφέρθηκα καν στον κόσμο του απόλλωνα..δεν έχω κάτι να συγκρίνω μαζί σου,ούτε κ να χωρίσω..απεναντίας εσυ μπήκες σε συγκρίσεις,οπως κάνουν κ άλλοι συνοπαδοί σου σε διάφορες σελίδες του ίντερνετ,έχωντας μάλιστα κ αρκετά προκλητικό υφάκι πολλές φορές..ολα καλά,εγω δεν κόλλησα σε εσένα μόνο..ο κομπλεξικός φίλος της χαλκηδόνας απο πάνω ας πούμε,ανήκει στην κατηγορία ''οπαδοί του ίντερνετ κ του καφενέ''..είναι αυτοί που έκραξα στην 1η παράγραφο..τύποι που απλά διάβασαν κάτι στο ίντερνετ,που ''άκουσαν οτι..'',που τους ''ειπε ο τάδε που του είπε ο έτσι..'' κ βγαίνουν μες στην δηθενιά κ το πέζουν γνώστες κ ξερόλες στα ίντερνετ..εχω διαβάσει του κόσμου τα ''μαργαριτάρια'' εδω μέσα..ευχη κ κατάρα είναι το ίντερνετ.. άστο γαμησε το..θα ξεχάσουμε κ αυτά που ζήσαμε,στο betafans...
προσπάθησα να σου διαλευκάνω κάποια πράματα όπως σου γραψα κ παραπάνω και δεν αναφέρθηκα καν στον κόσμο του απόλλωνα..δεν έχω κάτι να συγκρίνω μαζί σου,ούτε κ να χωρίσω..απεναντίας εσυ μπήκες σε συγκρίσεις,οπως κάνουν κ άλλοι συνοπαδοί σου σε διάφορες σελίδες του ίντερνετ,έχωντας μάλιστα κ αρκετά προκλητικό υφάκι πολλές φορές..ολα καλά,εγω δεν κόλλησα σε εσένα μόνο..ο κομπλεξικός φίλος της χαλκηδόνας απο πάνω ας πούμε,ανήκει στην κατηγορία ''οπαδοί του ίντερνετ κ του καφενέ''..είναι αυτοί που έκραξα στην 1η παράγραφο..τύποι που απλά διάβασαν κάτι στο ίντερνετ,που ''άκουσαν οτι..'',που τους ''ειπε ο τάδε που του είπε ο έτσι..'' κ βγαίνουν μες στην δηθενιά κ το πέζουν γνώστες κ ξερόλες στα ίντερνετ..εχω διαβάσει του κόσμου τα ''μαργαριτάρια'' εδω μέσα..ευχη κ κατάρα είναι το ίντερνετ.. άστο γαμησε το..θα ξεχάσουμε κ αυτά που ζήσαμε,στο betafans...
sadekg4- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ομάδα :
Registration date : 07/01/2010
Σιγά ρε έμπειρε και ταξιδεμενε εσύ....
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» F.L.2 Βόρειος Ομιλος 2012-2013
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος 2009-2010)
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος) 2010-2011
» ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ(ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) 2009/2010
» ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-2013
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος 2009-2010)
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος) 2010-2011
» ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ(ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) 2009/2010
» ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-2013
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης