F.L.2 Νοτιος Ομιλος 2012-2013
+18
sadekg4
PAS
Omiloparmenos
Apollonistis
pyrgos-3-
$tef-Pierikos
sellos
Rossoblu
PasGiannina
palios-4
Σαντικαι4
ayuto PAS
kalamatianos5
mario4
zaxos4snakes
panaigialeios1927
megara4
Mihalis Fr
22 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
sadekg4- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ομάδα :
Registration date : 07/01/2010
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Απ: F.L.2 Νοτιος Ομιλος 2012-2013
O κυριος ειναι πολυπειρος, εχει ζησει και το ξωπεταγμα απο το γηπεδο του απο τους γαβρους.
Τι να του πουμε εμεις που μεγαλωσαμε με ιντερνετ και βουτυρο με μελι;
Τι να του πουμε εμεις που μεγαλωσαμε με ιντερνετ και βουτυρο με μελι;
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
sadekg4 έγραψε:2500 ΠΑΤΩΜΑ είπα αρχηγέ..άλλο πάτωμα άλλο ταβάνι..
προσπάθησα να σου διαλευκάνω κάποια πράματα όπως σου γραψα κ παραπάνω και δεν αναφέρθηκα καν στον κόσμο του απόλλωνα..δεν έχω κάτι να συγκρίνω μαζί σου,ούτε κ να χωρίσω..απεναντίας εσυ μπήκες σε συγκρίσεις,οπως κάνουν κ άλλοι συνοπαδοί σου σε διάφορες σελίδες του ίντερνετ,έχωντας μάλιστα κ αρκετά προκλητικό υφάκι πολλές φορές..ολα καλά,εγω δεν κόλλησα σε εσένα μόνο..ο κομπλεξικός φίλος της χαλκηδόνας απο πάνω ας πούμε,ανήκει στην κατηγορία ''οπαδοί του ίντερνετ κ του καφενέ''..είναι αυτοί που έκραξα στην 1η παράγραφο..τύποι που απλά διάβασαν κάτι στο ίντερνετ,που ''άκουσαν οτι..'',που τους ''ειπε ο τάδε που του είπε ο έτσι..'' κ βγαίνουν μες στην δηθενιά κ το πέζουν γνώστες κ ξερόλες στα ίντερνετ..εχω διαβάσει του κόσμου τα ''μαργαριτάρια'' εδω μέσα..ευχη κ κατάρα είναι το ίντερνετ.. άστο γαμησε το..θα ξεχάσουμε κ αυτά που ζήσαμε,στο betafans...
Κλασσικος τυπος ελληνα που τα ξερει ολα και κατηγορει τους αλλους οτι ειναι ξερολες και δεν εχει μπει καν στον κοπο να διαβασει ολα τα ποστ,απο τοτε που αρχισε αυτη η συζητηση
Χωριζει και τους ανθρωπους σε κατηγοριες,χωρις καν να τους ξερει και ο εαυτος του ειναι παντα ο καλυτερος
Κουλτουριαρης οπαδος,τι να πω
Apollonistis- Αριθμός μηνυμάτων : 2706
Τόπος : Αθηνα
Ομάδα :
Registration date : 01/10/2012
αυτοί οι (νεο)έλληνες είναι ό,τι χειρότερο, τι να πεις.
mario4- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 16471
Τόπος : ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα :
Ομάδα :
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date : 27/05/2009
Apollonistis για να το κλείνουμε λοιπον..κουλτουριαρης δεν ξέρω αν είμαι,ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ δεν είμαι σίγουρα..διάβασα όλα τα ποστ απο την αρχή της κουβέντας και είδα εσένα με (τυχαια παραδείγματα) να υπονοείς εμμέσως πλην σαφώς οτι την διαφορά στον κόσμο του ΟΦΗ,την κάνουν οι πολυπληθείς βάζελοι του ηρακλείου( ),που παρακολουθούν κ ΟΦΗ.. προσπαθείς να κάνεις κ μια σύγκριση με τον κόσμο του απόλλων,ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι πρότυπο οπαδών,ανεξάρτητος απο αλλόθρησκους κ όλα τα συναφή..καλά για τα ραντεβού βαζελόγαυρων στο ηράκλειο δεν εχω λόγια..
για τον κόσμο του απόλλων δεν αναφέρθηκα καν,αφου έτσι θέλεις να πιστεύεις,δικαιωμα σου..ολα τα υπόλοιπα που ανέφερες για τον ΟΦΗ κ το ηράκλειο όμως,μου δώσαν την βεβαιότητα οτι πρόκειται για άλλον ένα ''οπαδό του ίντερνετ'',που απλα μιλάει για καταστάσεις που άκουσε(οπως παραδέχεσαι κ μόνος σου) χωρις να έχει πειστεί ο ίδιος κ χωρις να μπορει να τις τεκμηριώσει..γιατι???μα γιατι ''ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ..'' κ ''ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΤΣΙ...'' μπήκα στο τρυπάκι να σου αναλύσω/απαντήσω κάποια πράματα για τα του ΟΦΗ κ αντι να πεις ένα ''οκ'' ή ''οκ λάθος μου'' αν κ εφόσων σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου,κάνεις οτι δεν καταλαβένεις κ προσπαθείς να με χρεώσεις για πράματα που δεν έκανα η δεν είπα..
ναι ξερόλας είμαι στα του ΟΦΗ,συγνώμη που δεν μπορώ να αφήνω ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΕΣ να περνάνε στο ντούκου συνεχώς εδω μέσα..εγω για ΟΦΗ κ κατηγοριες οπαδών μιλησα,οχι ανθρώπων..δεν θα το πηγαίνετε συνεχώς οπου γουστάρετε εδω μέσα,,στελιο με λένε κ δεν νιώθω καλύτερος κ ανώτερος απο κανένα,γιατι πρωτα απο όλα δεν ξέρω κ κανένα..καποιοι άλλοι πάλι χωρίς να με ξέρουν,με έχουν κρίνει κ έχουν βγάλει κ συμπέρασμα για το τι είμαι,τι πιστεύω κτλ...κ είσαι κ εσύ ένας απο αυτούς..
εγω σε έκρινα σαν οπαδό,γιατι κ εγω με αυτή την ιδιότητα γραφω εδω μέσα..οι οπαδικες μου εικόνες κ τα βιωματα μου λοιπόν,δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που αναφέρεις.,.σύμφωνα με αυτά που γράφεις,εγω προσωπικά δεν μπορώ να σε μετρήσω σοβαρά..όπως δεν μέτρησα ποτέ μου σοβαρά κ τον παλιο φίλο του ατρομήτου(κ νεο της χαλκηδόνας),μιας κ σε μιά απο τις πρωτες μου επαφες με τον συγκεκριμενο,επέμενε με υφάκι οτι το 1997 στα χανια(ΟΦΗ-γαυρος),δεν μπήκανε οφητζηδες στο γήπεδο..επεμενε..με υφακι..ο συγκεκριμένος έχει παραδοση στο να πετάει μαργαριτάρια,αλλα δεν πτοειται κ συνεχιζει με παθος..''O κυριος ειναι πολυπειρος, εχει ζησει και το ξωπεταγμα απο το γηπεδο του απο τους γαβρους.'' ????
θα ήθελα κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος,να σταματήσει την ενασχόληση του με τα του ΟΦΗ κ να μας μεταφέρει κάποιες απο τις εμπειρίες του,απο τις εκδρομές με την ομάδα του..είναι κ ''παλιος'',θα έχει πολλα να μας πει..θα περιμένω να γίνει ο ηρωας μου..
για τον κόσμο του απόλλων δεν αναφέρθηκα καν,αφου έτσι θέλεις να πιστεύεις,δικαιωμα σου..ολα τα υπόλοιπα που ανέφερες για τον ΟΦΗ κ το ηράκλειο όμως,μου δώσαν την βεβαιότητα οτι πρόκειται για άλλον ένα ''οπαδό του ίντερνετ'',που απλα μιλάει για καταστάσεις που άκουσε(οπως παραδέχεσαι κ μόνος σου) χωρις να έχει πειστεί ο ίδιος κ χωρις να μπορει να τις τεκμηριώσει..γιατι???μα γιατι ''ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ..'' κ ''ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΤΣΙ...'' μπήκα στο τρυπάκι να σου αναλύσω/απαντήσω κάποια πράματα για τα του ΟΦΗ κ αντι να πεις ένα ''οκ'' ή ''οκ λάθος μου'' αν κ εφόσων σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου,κάνεις οτι δεν καταλαβένεις κ προσπαθείς να με χρεώσεις για πράματα που δεν έκανα η δεν είπα..
ναι ξερόλας είμαι στα του ΟΦΗ,συγνώμη που δεν μπορώ να αφήνω ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΕΣ να περνάνε στο ντούκου συνεχώς εδω μέσα..εγω για ΟΦΗ κ κατηγοριες οπαδών μιλησα,οχι ανθρώπων..δεν θα το πηγαίνετε συνεχώς οπου γουστάρετε εδω μέσα,,στελιο με λένε κ δεν νιώθω καλύτερος κ ανώτερος απο κανένα,γιατι πρωτα απο όλα δεν ξέρω κ κανένα..καποιοι άλλοι πάλι χωρίς να με ξέρουν,με έχουν κρίνει κ έχουν βγάλει κ συμπέρασμα για το τι είμαι,τι πιστεύω κτλ...κ είσαι κ εσύ ένας απο αυτούς..
εγω σε έκρινα σαν οπαδό,γιατι κ εγω με αυτή την ιδιότητα γραφω εδω μέσα..οι οπαδικες μου εικόνες κ τα βιωματα μου λοιπόν,δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που αναφέρεις.,.σύμφωνα με αυτά που γράφεις,εγω προσωπικά δεν μπορώ να σε μετρήσω σοβαρά..όπως δεν μέτρησα ποτέ μου σοβαρά κ τον παλιο φίλο του ατρομήτου(κ νεο της χαλκηδόνας),μιας κ σε μιά απο τις πρωτες μου επαφες με τον συγκεκριμενο,επέμενε με υφάκι οτι το 1997 στα χανια(ΟΦΗ-γαυρος),δεν μπήκανε οφητζηδες στο γήπεδο..επεμενε..με υφακι..ο συγκεκριμένος έχει παραδοση στο να πετάει μαργαριτάρια,αλλα δεν πτοειται κ συνεχιζει με παθος..''O κυριος ειναι πολυπειρος, εχει ζησει και το ξωπεταγμα απο το γηπεδο του απο τους γαβρους.'' ????
θα ήθελα κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος,να σταματήσει την ενασχόληση του με τα του ΟΦΗ κ να μας μεταφέρει κάποιες απο τις εμπειρίες του,απο τις εκδρομές με την ομάδα του..είναι κ ''παλιος'',θα έχει πολλα να μας πει..θα περιμένω να γίνει ο ηρωας μου..
Ομάδα :
Περασανε 3 μερες και θυμηθηκες να απαντησεις,ενω οταν σου απαντησα ησουν κανα δυοωρο στο φορουμ ακομα
Τα σκεφτηκες καλα βλεπω
Αφου τα διαβασες καλα ολα τα ποστ
Ποτε εκανα συγκριση μεταξυ του ΟΦΗ και του Απολλωνα σε θεμα κοσμου και ειπα οτι ο Απολλωνας εχει πιο πολυ?
Τωρα ποιους μετρας σοβαρα,το ιδιο μπορει να ισχυει και για τους αλλους για σενα
Γενικα δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που κρινουν και το παιζουν καποιοι και εσυ το παιζεις οπαδος,περπατημενος και διαφορα αλλα
Για πες μας,σε ποσα ματς πηγες του ΟΦΗ φετος εκτος εδρας,εγω πηγα φετος σε 13 εκτος εδρας ματς και μην μου πεις οτι δεν γινοντουσαν οργανωμενες εκδρομες,εχω παει σε τουμπα,χαριλαου και διαφορες αλλες εδρες εντελως μονος μου,που θα μας πεις και οπαδους του ιντερνετ
Τα σκεφτηκες καλα βλεπω
Αφου τα διαβασες καλα ολα τα ποστ
Ποτε εκανα συγκριση μεταξυ του ΟΦΗ και του Απολλωνα σε θεμα κοσμου και ειπα οτι ο Απολλωνας εχει πιο πολυ?
Τωρα ποιους μετρας σοβαρα,το ιδιο μπορει να ισχυει και για τους αλλους για σενα
Γενικα δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που κρινουν και το παιζουν καποιοι και εσυ το παιζεις οπαδος,περπατημενος και διαφορα αλλα
Για πες μας,σε ποσα ματς πηγες του ΟΦΗ φετος εκτος εδρας,εγω πηγα φετος σε 13 εκτος εδρας ματς και μην μου πεις οτι δεν γινοντουσαν οργανωμενες εκδρομες,εχω παει σε τουμπα,χαριλαου και διαφορες αλλες εδρες εντελως μονος μου,που θα μας πεις και οπαδους του ιντερνετ
Ομάδα :
Apollonistis έγραψε:
Μαγκια φιλε ειναι να εισαι στο κερατσινι και να εισαι εθνικος η στα νεα φιλαδελφεια και να εισαι Απολλωνας,εκει που και οι πετρες ακομα ειναι γαυροι και χανουμια,αυτο ειναι μαγκια και οχι να εισαι απο το ηρακλειο και να εισαι ΟΦΗ η απο τον πυργο πανηλειακος(τυχαια τα παραδειγματα)
Apollonistis έγραψε: Οι ομαδες της επαρχιας εχουν ομως το πλεονεκτημα,ενας γαυρος του πυργου μια κυριακη να παει να δει τον πανηλειακο η ενας βαζελος του ηρακλειου να δει τον ΟΦΗ(τυχαιο το παραδειγμα)
Σπανια ομως στην αθηνα η στον πειραια ενας γαυρος θα παει να δει τον εθνικο η μια χανουμα τον Απολλωνα,γιατι καθε κυριακη θα παει να δει την ομαδα του
Μη μας το παιζουν λοιπον μερικοι οτι εχουν πολλους οπαδους και μας τα εχουν πρηξει
Apollonistis έγραψε:Δεν εχω ερθει ποτε κρητη και δεν ξερω,ξερω οτι λεγανε και λενε οτι τα χανια εχουνε γαυρους και το ηρακλειο εχει πολλους βαζελους,ακομα οτι βαζελοι και γαυροι στη κρητη ακομα και ραντεβου δινουνε στο ηρακλειο για ξυλο και μαχαιρωματα
Ακομα πες μου ρε φιλε ποσες φορες γεμισες το γηπεδο φετος,γιατι σε αλλα παιχνιδια εχεις 1500-2000 ατομα και σε αλλα 6000-7000,γιατι αυτη η διαφορα?
Εμεις εχουμε παντα 1000-1500 ατομα με οποιον παιζουμε,ας πουμε
αυτα έλεγες λοιπον..σου εξηγω λοιπον κάποια πραματα κ οτι σαν οπαδός δεν ξέρεις που παν τα 4,για να λες τέτοια πραματα..μόνος σου ισχυρίζεσε οτι μεταφέρεις πράματα που λέγανε άλλοι..θεωρείσαι αξιόπιστος δηλαδη τώρα εσύ??το οτι δεν απαντάω αμέσως βγάζει κάποιο συμπέρασμα??εγω μίλησα ξεκάθαρα απο την αρχή..χαμένος χρόνος είστε..δεν το ξερα να κυνηγάω τους ιντερνετάκηδες οπαδούς του betafans,για να τους απαντήσω αμέσως..μια χαρα παρακολουθούσα απο την αρχή την κουβέντα κ οταν μαζευτήκανε πολλες ιντερνετικές ανακρίβειες,πήρα θέση..δεν σου αρέσανε αυτά που άκουσες,αλλα μόνος σου τα προκάλεσες..εε κ μετα απο ολα αυτα βέβαια,εγω φαίνομαι ο κακός,που το παίζω κάπως κ τα σχετικά..θα κάτσω να σκάσω νομίζεις για το τι πιστεύεις εσυ για εμένα??η διάφοροι άλλοι που γράφουν εδω μεσα??ιντερνετ ειναι ρεε,ξυπνάτε..εδω μέσα μπορείτε να γράφετε οτι ιστορία/σενάριο θέλετε..εγω όμως θα σε διαβάζω απέξω κ θα γελάω..κ θα μπω κ μια στο τόσο,να σε κράξω λίγο,γιατι είσαι ένας απο τους πολλούς που οι οπαδικες τους απόψεις κ θεωρίες,αντλούνται κατα κύριο λόγο απο το ίντερνετ κ απο κουβέντες που ακούσανε δεξια κ αριστερα..
κατα τα άλλα τι θες τώρα να μιλήσουμε,για εκδρομές??για φέτος λοιπον,η 1 απο τις 3 οργανωμένες που πήγα,κόστισε όσο οι 13 περίπατοι που πήγες..γιατι είμαι σίγουρος οτι οι περισσότερες απο τις 13 εκδρομές που αναφέρεις(αν κ εφόσων λες αλήθειες βέβαια),ειναι περίπατοι..πήρες το αμάξι σου κ πήγες..ουτε πανό,ουτε φωνή..καφεδάκι,μούγκα στη στρούγκα κ πάμε να δούμε απολλων..έκανα κ εγώ ενα περίπατο φέτος στο ζωσιμάδες arena..
το που έχω πάει,το τι έχω δει κ το τι έχω ζήσει,δεν θα κάτσω να το κάνω σημαία μου στα ίντερνετ..δεν θα κάτσω όμως να με βγάζει τρελλό ο καθένας εδω μέσα,για πράματα που τα ξέρω ή τα εχω ζήσει απο πρώτο χέρι..
αν θες λεπτομέρειες για κάτι π.μ..χάρηκα..
Ομάδα :
Ναι,για περιπατο πηγαμε 100 ατομα στον ηρακλη,200 ατομα στην αμφισσα και στις τοσες αλλες εκδρομες
Δεν ξερεις πραγματικα τι λες,χωρις βεβαια να απαντας στη ουσια τιποτα και λες τα ιδια για αυτα που λες οτι εχεις ζησει στη μια φορα που πηγες σε εκτος εδρας ματς
Ευτυχως που τα εβαλες αυτα που εγραψα και φαινεται καθαρα τι εχω πει και τι λες εσυ
Εγω ειπα οτι ειναι μεγαλη διαφορα απο τις 2000 περιπου που εχεις σε καθε παιχνιδι,ξαφνικα να εχεις 8000 σε ενα αλλο,αυτες οι 6000 οπαδοι παραπανω,τι ειναι?
Εστω οπαδοι που ερχονται για πλακα στο γηπεδο,μια φορα τον χρονο
Ο οπαδος παει σε καθε ματς στο γηπεδο του και ας ειναι και αρρωστος,αλλιως δεν ειναι οπαδος,αλλιως μπορει να ειναι και οπαδοι αλλων ομαδων,ετσι δεν παει η κανω λαθος
Που να μου απαντησεις σε αυτο,ακομα περιμενω και μας λες ολο τα ιδια
Δεν ειπα τιποτα κακο,ειπα οτι εμεις παμε 1000-1500 ατομα καθε φορα και δεν εχουμε σκαμπανευασματα,τωρα γιατι παρεξηγηθηκες,δεν ξερω
Στα αλλα δυο ποστ που εγραψα,πες μου πραγματικα που εχω λαθος
Τα αλλα που λες για γελια,μαλλον τα δικα σου ειναι για γελια,ξαναδιαβασε αυτα που γραφεις,ουσια καμμια
Με π.μ δεν γραφω,οτι θες μονο ανοικτα να τα βλεπουν ολοι
Δεν ξερεις πραγματικα τι λες,χωρις βεβαια να απαντας στη ουσια τιποτα και λες τα ιδια για αυτα που λες οτι εχεις ζησει στη μια φορα που πηγες σε εκτος εδρας ματς
Ευτυχως που τα εβαλες αυτα που εγραψα και φαινεται καθαρα τι εχω πει και τι λες εσυ
Εγω ειπα οτι ειναι μεγαλη διαφορα απο τις 2000 περιπου που εχεις σε καθε παιχνιδι,ξαφνικα να εχεις 8000 σε ενα αλλο,αυτες οι 6000 οπαδοι παραπανω,τι ειναι?
Εστω οπαδοι που ερχονται για πλακα στο γηπεδο,μια φορα τον χρονο
Ο οπαδος παει σε καθε ματς στο γηπεδο του και ας ειναι και αρρωστος,αλλιως δεν ειναι οπαδος,αλλιως μπορει να ειναι και οπαδοι αλλων ομαδων,ετσι δεν παει η κανω λαθος
Που να μου απαντησεις σε αυτο,ακομα περιμενω και μας λες ολο τα ιδια
Δεν ειπα τιποτα κακο,ειπα οτι εμεις παμε 1000-1500 ατομα καθε φορα και δεν εχουμε σκαμπανευασματα,τωρα γιατι παρεξηγηθηκες,δεν ξερω
Στα αλλα δυο ποστ που εγραψα,πες μου πραγματικα που εχω λαθος
Τα αλλα που λες για γελια,μαλλον τα δικα σου ειναι για γελια,ξαναδιαβασε αυτα που γραφεις,ουσια καμμια
Με π.μ δεν γραφω,οτι θες μονο ανοικτα να τα βλεπουν ολοι
Ομάδα :
καλα τωρα διαβαζω και γελαω ενασ απολλονιστησ τι λεει σε οφητζη για κοσμο.αρχικα απολλονιστεσ ειναι τοθλαχιστον οι μισοι αεκτζηδεσ.δευτερον δεν εχουν μαχιμουσ οπαδουσ εχουν ανο το 40 50 φιλαθλουσ.τριτον μπεσ στο φορουμ τον ραντζερσ να δεισ 2 χρονιεσ ποσ καναμε καταληψη στη ριζουπολη τουσ ειχαμε παρει και κατι πανο.για ολα αυτα υπαρχουν φοτο.απολλονιστη οι πορειεσ που μπορεισ να κανεισ ειναι 100 200 μπαρμπαδων που αν δουν οπαδουσ απτην αλλη κανουν τουσ μουγγουσ
nikaia antipok- Αριθμός μηνυμάτων : 62
Ομάδα :
Registration date : 19/02/2013
Καλα,παιξε με αυτους τωρα και ασε τον Απολλωνα,εισαι πολυ λιγος και νανος για να τον πιασεις στο βρωμοστομα σου
https://www.youtube.com/watch?v=2dHJ7dXNV4A
https://www.youtube.com/watch?v=2dHJ7dXNV4A
Ομάδα :
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ομάδα :
δεν παιζει ρολο που παιζεισ οπου και να παιζεισ απο κατω μασ θα εισαι απολλονακο
Ομάδα :
χαχαχα πως καταφερνουν αυτοι ενα αδειο γηπεδο να το παρουσιαζουν καταμεστο, 3500 κοσμο λεει
ενταξει εχουν την κατανοηση μας παντως στις ερασιτεχνικες κατηγοριες
ενταξει εχουν την κατανοηση μας παντως στις ερασιτεχνικες κατηγοριες
Ομάδα :
nikaia antipok έγραψε:xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Mεγαλη προοδο,αυτο το εγραψες σωστα
Ομάδα :
nikaia antipok έγραψε:δεν παιζει ρολο που παιζεισ οπου και να παιζεισ απο κατω μασ θα εισαι απολλονακο
ιονικακη,πρωτη φορα ειδες α εθνικη στα μεσα της δεκαετιας του 90
Τι μας λες τωρα,τραβα και παιξε τωρα στη φυσικη σου θεση,αυτη που σου αξιζει και ασε ομαδες σαν τον Απολλωνα,που ειναι γιγαντες μπροστα σου
Ανυπαρκτοι,πουθεναδες
Ομάδα :
απολλονιστι τι να πο σε σενα δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι σου.με τον ατρομητο ξερει καλα η χαλκηδονιτσα αν εχουμε αδειεσ εξεδρεσ.εσεισ παντοσ πανο απο 2 χιλιαρικα σε παιχνιδι δεν εισασταν φετοσ.
Ομάδα :
καλα πολυ ασχοληθηκα με ομαδεσ τον 100 οπαδων και 1000 φιλαθλων.αντε καλημερα σασ.
Ομάδα :
μεγαλε οποιος γεμιζει το γηπεδο του, που παντως σε τρεις πλευρες φαινεται αδειο, δεν καθεται να βαζει μετρητη στον κοσμο του αλλου, δεν εχει να αποδειξει τιποτα.
Ομάδα :
nikaia antipok έγραψε:καλα πολυ ασχοληθηκα με ομαδεσ τον 100 οπαδων και 1000 φιλαθλων.αντε καλημερα σασ.
Εγινε,πηγαινε να ασχοληθεις με τους οπαδους του περαμαικου
Με αυτους θα εχετε κοντρα για πολλα χρονια,μεχρι εκει ειστε
Ομάδα :
Apollonisti θες να στα κάνω 50αρακια δηλαδη??καταρχας οταν λες δεν γραφεις π.μ παρα μόνο ανοικτα κ μπλα μπλα,τι νόμιζες οτι μπορεί να σου γραφα δηλαδη?? κανα μυστικο?? F.L.2 Νοτιος Ομιλος 2012-2013 λέει το τόπικ,τι θες να κάτσω να σου αναλύω εδω πέρα τι έχω κανει στη ζωή μου κ που έχω ταξιδέψει??
ρε συ 3 γαμημένες οργανωμένες εκδρομές πηγα φέτος..οσα φράγκα έσκασα για τούμπα,κοστίσαν πάνω κάτω κ οι 13 εκδρομές/περίπατοι που πήγες..όσες απαγορεύσεις,δυσκολίες,κακουχίες κ καιρικα φαινόμενα αντιμετώπισα για πλατανια(ΤΑLO respect..), αντιμετώπισες συνολικα κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες..τέλος,τα σκηνικά που έζησα κ η τεστοστερόνη που βγήκε στη λιβαδεια,είμαι σίγουρος δεν τα ένιωσες κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες..κ οσων αφορα τον περίπατο μου..τα τοπία που είδα στα γιάννενα,δεν τα είδες κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες.. οκ ικανοποιήθηκες τώρα??όπου είχαμε εισητήρια πήγα..τι κερδίζω??
το θεωρω περιττο,να κάτσω να σου εξηγήσω τις τεράστιες διαφορές που έχουν οι εκδρομές μας σε όλα τα επίπεδα..οργάνωση,απόσταση,επικυνδινότητα κτλ..κ φυσικά ολα αυτά με την προυπόθεση οτι θα πάρουμε εισητηρια,μιας κ οι περισσότερες παε δεν μας έδωσαν(όπως έκανε κ η παε μας βέβαια)..για αυτο σου λέω..περίπατους κάνεις..αμάξι,καφεδια κ φύγαμε για άμφισσα,καλλιθέα,μέγαρα κ πάει λέγωντας..απο τις 13 εκδρομές που αναφέρεις,πόσες ήτανε με πούλμαν??
οταν θα μάθεις να ξεχωρίζεις τον οπαδο απο τον φίλαθλο,τότε θα κρίνεις ποιοι είναι οι σωστοί οπαδοί κ ποιοι όχι..τι είναι αυτά τα mind trips που μας βάζεις ρε??δηλαδη ντε κ καλα να εχω 2500 σε όλα τα ματς,για να είσαι εσυ ικανοποιημένος κ να μην μας τη λες στα ίντερνετ??κράτα εσυ τους 1000-1500 που θεωρείς οτι έχεις κ είναι ο κόσμος σου,γιατι εγω 2500 οφητζήδες εχω μόνο στα καμίνια..δεν θες να επεκταθώ κ στην υπόλοιπη πόλη..το γιατί μπορεί να μην έρχεται πια πάρα πολυ κόσμος στο γήπεδο ή να διαλέγουνματς,έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες..οι γαύροι φέτος ητανε 15000 κ στα ντέρμπι πηγανε 30000,οι 15000 που κάνανε τη διαφορα σε αυτά τα ματς,τι λες να ήτανε??άσε μας ρε μεγάλε με τις θεωρίες σου..σίγουρα έρχονται κ απλοι άνθρωποι για να ξεσκάσουν κ να δουν το(οποιο) θέαμα..σίγουρα θα ρθουν κ incognito γαυροβάζελοι φίλαθλοι(οι οπαδοι είναι σταμπαρισμένοι εδω κάτω),να δουν τις ομάδες τους με τον ΟΦΗ,όπως εχει κ οφητζήδες σε καραισκο κ οακα αντίστοιχα...σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των 28000 του παγκρητίου το 2006,δεν ήταν τόσο ΟΦΗ όσο είμαι εγώ..αλλα σίγουρα εχω κ αρκετό δικο μου κόσμο για να γεμίσω ενα γεντι κουλε σε δύσκολες στιγμές,σε μεγάλες χαρές κ όποτε χρειαστεί γενικότερα..σου είπα το πιο πρόσφατο παραδειγμα στο ματς με τον ατρόμητο,οπου είχα 8000 κόσμο την ίδια ωρα που αγωνιζόταν γαυροβάζελοι κ χανούμια.αλλα εσυ επιλεκτικα συνεχίζεις να μου κάνεις τον κινέζο εδω περα...λοιπον κ για να τελείωνουμε,γιατι πολύ ασχολήθηκα κ είσαι χαμένος χρόνος όπως ψυλιάστηκα απο την αρχή..1)μάγκας δεν είσαι ούτε εσυ,ούτε εγω..μάγκας είναι ο οφητζης των χανίων,ο γιαννιώτης της αθήνας κ πάει λέγοντας..2)εχω πολλους οπαδους κ φιλάθλους κ δεν το παίζω καθόλου..σε περιμένουμε ηράκλειο να μας μετρήσεις..3)συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους για αυτα που διαβάζεις στο ίντερνετ κ αυτα που ακούς δεξια-αριστερά..άλλωστε αυτο είναι το‘‘οπαδιλίκι’’ για αρκετούς εδω μέσα..4)οι ιωνικοί τουλάχιστον οπαδικά,είναι κάποια σκαλοπάτια πανω απο εσένα..δέξου το κ άσε αυτο το ψωνίστικο υφάκι που αποκτήσατε αρκετοι απολλωνιστες,ξαφνικά στο ίντερνετ..πας για άνοδο στην α κ μαζεύεις 1000-1500 άτομα,όταν οι άλλοι στα τοπικα κ χωρίς πολλές προοπτικες,εχουν τον ίδιο κ περισσότερο κόσμο.. αυτά..σεντονάρα έγραψα αλλα δεν πρόκειτε να ξανασχοληθώ μαζί σου..η τελευταία κουβέντα σου ανήκει..''oπαδε'' του betafans..
ρε συ 3 γαμημένες οργανωμένες εκδρομές πηγα φέτος..οσα φράγκα έσκασα για τούμπα,κοστίσαν πάνω κάτω κ οι 13 εκδρομές/περίπατοι που πήγες..όσες απαγορεύσεις,δυσκολίες,κακουχίες κ καιρικα φαινόμενα αντιμετώπισα για πλατανια(ΤΑLO respect..), αντιμετώπισες συνολικα κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες..τέλος,τα σκηνικά που έζησα κ η τεστοστερόνη που βγήκε στη λιβαδεια,είμαι σίγουρος δεν τα ένιωσες κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες..κ οσων αφορα τον περίπατο μου..τα τοπία που είδα στα γιάννενα,δεν τα είδες κ στις 13 εκδρομές/περιπάτους που πήγες.. οκ ικανοποιήθηκες τώρα??όπου είχαμε εισητήρια πήγα..τι κερδίζω??
το θεωρω περιττο,να κάτσω να σου εξηγήσω τις τεράστιες διαφορές που έχουν οι εκδρομές μας σε όλα τα επίπεδα..οργάνωση,απόσταση,επικυνδινότητα κτλ..κ φυσικά ολα αυτά με την προυπόθεση οτι θα πάρουμε εισητηρια,μιας κ οι περισσότερες παε δεν μας έδωσαν(όπως έκανε κ η παε μας βέβαια)..για αυτο σου λέω..περίπατους κάνεις..αμάξι,καφεδια κ φύγαμε για άμφισσα,καλλιθέα,μέγαρα κ πάει λέγωντας..απο τις 13 εκδρομές που αναφέρεις,πόσες ήτανε με πούλμαν??
οταν θα μάθεις να ξεχωρίζεις τον οπαδο απο τον φίλαθλο,τότε θα κρίνεις ποιοι είναι οι σωστοί οπαδοί κ ποιοι όχι..τι είναι αυτά τα mind trips που μας βάζεις ρε??δηλαδη ντε κ καλα να εχω 2500 σε όλα τα ματς,για να είσαι εσυ ικανοποιημένος κ να μην μας τη λες στα ίντερνετ??κράτα εσυ τους 1000-1500 που θεωρείς οτι έχεις κ είναι ο κόσμος σου,γιατι εγω 2500 οφητζήδες εχω μόνο στα καμίνια..δεν θες να επεκταθώ κ στην υπόλοιπη πόλη..το γιατί μπορεί να μην έρχεται πια πάρα πολυ κόσμος στο γήπεδο ή να διαλέγουνματς,έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες..οι γαύροι φέτος ητανε 15000 κ στα ντέρμπι πηγανε 30000,οι 15000 που κάνανε τη διαφορα σε αυτά τα ματς,τι λες να ήτανε??άσε μας ρε μεγάλε με τις θεωρίες σου..σίγουρα έρχονται κ απλοι άνθρωποι για να ξεσκάσουν κ να δουν το(οποιο) θέαμα..σίγουρα θα ρθουν κ incognito γαυροβάζελοι φίλαθλοι(οι οπαδοι είναι σταμπαρισμένοι εδω κάτω),να δουν τις ομάδες τους με τον ΟΦΗ,όπως εχει κ οφητζήδες σε καραισκο κ οακα αντίστοιχα...σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των 28000 του παγκρητίου το 2006,δεν ήταν τόσο ΟΦΗ όσο είμαι εγώ..αλλα σίγουρα εχω κ αρκετό δικο μου κόσμο για να γεμίσω ενα γεντι κουλε σε δύσκολες στιγμές,σε μεγάλες χαρές κ όποτε χρειαστεί γενικότερα..σου είπα το πιο πρόσφατο παραδειγμα στο ματς με τον ατρόμητο,οπου είχα 8000 κόσμο την ίδια ωρα που αγωνιζόταν γαυροβάζελοι κ χανούμια.αλλα εσυ επιλεκτικα συνεχίζεις να μου κάνεις τον κινέζο εδω περα...λοιπον κ για να τελείωνουμε,γιατι πολύ ασχολήθηκα κ είσαι χαμένος χρόνος όπως ψυλιάστηκα απο την αρχή..1)μάγκας δεν είσαι ούτε εσυ,ούτε εγω..μάγκας είναι ο οφητζης των χανίων,ο γιαννιώτης της αθήνας κ πάει λέγοντας..2)εχω πολλους οπαδους κ φιλάθλους κ δεν το παίζω καθόλου..σε περιμένουμε ηράκλειο να μας μετρήσεις..3)συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους για αυτα που διαβάζεις στο ίντερνετ κ αυτα που ακούς δεξια-αριστερά..άλλωστε αυτο είναι το‘‘οπαδιλίκι’’ για αρκετούς εδω μέσα..4)οι ιωνικοί τουλάχιστον οπαδικά,είναι κάποια σκαλοπάτια πανω απο εσένα..δέξου το κ άσε αυτο το ψωνίστικο υφάκι που αποκτήσατε αρκετοι απολλωνιστες,ξαφνικά στο ίντερνετ..πας για άνοδο στην α κ μαζεύεις 1000-1500 άτομα,όταν οι άλλοι στα τοπικα κ χωρίς πολλές προοπτικες,εχουν τον ίδιο κ περισσότερο κόσμο.. αυτά..σεντονάρα έγραψα αλλα δεν πρόκειτε να ξανασχοληθώ μαζί σου..η τελευταία κουβέντα σου ανήκει..''oπαδε'' του betafans..
Ομάδα :
Πολυ μεγαλο κειμενο,διαβασα λιγο στην αρχη
Βαρεθηκα,αμα ειναι να παω να διαβασω κανα βιβλιο,να μαθω και κατι
Βαρεθηκα,αμα ειναι να παω να διαβασω κανα βιβλιο,να μαθω και κατι
Ομάδα :
ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ"
Μαγούλα, Χανιά, Γλυφάδα, Πανηλειακός και Προοδευτική διεκδικούν την 5η και 6η θέση που οδηγούν στην Football League. Με προυποθέσεις ακόμα και πρωταθλητής ο Παναιγιάλειος.Μπέρδεψε παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα, αναφορικά με το ποιοί θα ανέβουν κατηγορία, η προτελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.Στο... κόλπο της ανόδου μπήκε η Προοδευτική που κέρδισε μέσα στην Μαγούλα με 3-2 τον Αστέρα και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει ακόμα ένα τρίποντο αφού παίζει με τον Εθνικό Αστέρα που έχει αποσυρθεί.
Από κει και πέρα, θέσεις διεκδικούν η Μαγούλα που την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη και με πολλά προβλήματα, Κόρινθο, η Γλυφάδα και τα Χανιά που παίζουν μεταξύ τους στην Κρήτη και ο Πανηλειακός που καλείται να κάνει διπλό μέσα στον Φωστήρα και παράλληλα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.Αναφορικά με τον πρωταθλητή, σε περίπτωση που ο Φωστήρας χάσει από την ομάδα του Πύργου και ο Παναιγιάλειος κερδίσει την Επισκοπή, οι δύο ομάδες θα παίξουν αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Οι Αιγιώτες, οι Κρητικοί, μαζί με Αχαρναϊκό και Φωστήρα είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΦΩΣΤΗΡΑΣ 42
2.ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 41
3.ΕΠΙΣΚΟΠΗ 39
4.ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 39
5.ΑΣΤ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ 36
6.Α.Ο.ΧΑΝΙΑ 35
....................................................................
7.Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ 34
8.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 33
9.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 33
10.ΡΟΥΒΑΣ 30
11.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 26
12.ΚΑΛΑΜΑΤΑ 20
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (26Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Α.Ο.ΧΑΝΙΑ-Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΟΥΒΑΣ
ΚΟΡΙΙΝΘΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
Μαγούλα, Χανιά, Γλυφάδα, Πανηλειακός και Προοδευτική διεκδικούν την 5η και 6η θέση που οδηγούν στην Football League. Με προυποθέσεις ακόμα και πρωταθλητής ο Παναιγιάλειος.Μπέρδεψε παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα, αναφορικά με το ποιοί θα ανέβουν κατηγορία, η προτελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.Στο... κόλπο της ανόδου μπήκε η Προοδευτική που κέρδισε μέσα στην Μαγούλα με 3-2 τον Αστέρα και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει ακόμα ένα τρίποντο αφού παίζει με τον Εθνικό Αστέρα που έχει αποσυρθεί.
Από κει και πέρα, θέσεις διεκδικούν η Μαγούλα που την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη και με πολλά προβλήματα, Κόρινθο, η Γλυφάδα και τα Χανιά που παίζουν μεταξύ τους στην Κρήτη και ο Πανηλειακός που καλείται να κάνει διπλό μέσα στον Φωστήρα και παράλληλα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.Αναφορικά με τον πρωταθλητή, σε περίπτωση που ο Φωστήρας χάσει από την ομάδα του Πύργου και ο Παναιγιάλειος κερδίσει την Επισκοπή, οι δύο ομάδες θα παίξουν αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Οι Αιγιώτες, οι Κρητικοί, μαζί με Αχαρναϊκό και Φωστήρα είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΦΩΣΤΗΡΑΣ 42
2.ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 41
3.ΕΠΙΣΚΟΠΗ 39
4.ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 39
5.ΑΣΤ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ 36
6.Α.Ο.ΧΑΝΙΑ 35
....................................................................
7.Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ 34
8.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 33
9.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 33
10.ΡΟΥΒΑΣ 30
11.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 26
12.ΚΑΛΑΜΑΤΑ 20
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (26Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Α.Ο.ΧΑΝΙΑ-Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΟΥΒΑΣ
ΚΟΡΙΙΝΘΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ενδιαφερουσα η τελευταια αγωνιστικη να δουμε τι θα γινει.......
nayxus- Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ομάδα :
Registration date : 27/01/2013
Την θέση της ΑΕΚ στην FL ποιος θα την παρει;
Μήπως και η 7η θέση δώσει άνοδο (μπαράζ με ομάδα του βορρά);
Μήπως και η 7η θέση δώσει άνοδο (μπαράζ με ομάδα του βορρά);
regularpaul- Αριθμός μηνυμάτων : 476
Ομάδα :
Ομάδα : ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date : 20/11/2008
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» F.L.2 Βόρειος Ομιλος 2012-2013
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος) 2010-2011
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος 2009-2010)
» ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ(ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) 2009/2010
» Champions League 2012-2013
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος) 2010-2011
» Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής (Νότιος Όμιλος 2009-2010)
» ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΦΕΤΟΣ(ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) 2009/2010
» Champions League 2012-2013
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης