[23η] Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
+17
TALOS
zaxos4snakes
palios-4
κεμπαπ-δοξαρα
roni4
Michael
ayuto PAS
mavraetos_4
monoDOXA!!!
PAS
mastoras
orestis 7
Jimakos pasoles
PasGiannina
DOXARAS4
coldlife
sellos
21 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Αποτέλεσμα..?
Απ: [23η] Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Aυτους τους μικροψυχους τι τους αφηνετε να βγαζουν διαγγελματα;
Για να μην χασετε την πελατεια;
Μα γιατί?
Πρέπει να μένουν αυτά,να γραφονται και να υπαρχουν.
Διασκεδαστικό δεν είναι να λες ότι θα σε λογοκρινουν
οι Γιαννιώτες αντμιν και να μην πειράζει το κείμενο σου κανείς?
Δεν παιρνει εξ άλλου λογοκρισίες ο αυτοεξευτελισμός.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τρι 6 Μαρ 2012 - 1:58, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ********)
roni4- Αριθμός μηνυμάτων : 1094
Τόπος : Ηράκλειο
Ομάδα :
Registration date : 13/02/2010
Ρε τον Κατσαβακ σουξέ.
Talos είσαι εκτός τόπου και χρόνου φίλε.
Και μιλάω προσωπικά.
Μήπως είσαι οπαδός κατηγορίας και τους την πέφτεις έτσι?
Η μήπως ξεχνάς πως κάθισαν ομάδες στην κατηγορία πόσα χρόνια.
Τουλάχιστον αυτοί βλέπουν τα πράγματα όπως είναι και δεν τους φταίει τίποτα άλλο.
Τα παραδείγματα πολλά, οι Ομιλίτες πριν 2 χρόνια, οι γείτονες πέρυσι και άλλα πολλά.
Όταν είσαι οπαδός κατηγορίας τα βλέπεις όλα με την κατηγορία.
Όταν είσαι οπαδός σκέτο, τα βλέπεις αλλιώς.
Talos είσαι εκτός τόπου και χρόνου φίλε.
Και μιλάω προσωπικά.
Μήπως είσαι οπαδός κατηγορίας και τους την πέφτεις έτσι?
Η μήπως ξεχνάς πως κάθισαν ομάδες στην κατηγορία πόσα χρόνια.
Τουλάχιστον αυτοί βλέπουν τα πράγματα όπως είναι και δεν τους φταίει τίποτα άλλο.
Τα παραδείγματα πολλά, οι Ομιλίτες πριν 2 χρόνια, οι γείτονες πέρυσι και άλλα πολλά.
Όταν είσαι οπαδός κατηγορίας τα βλέπεις όλα με την κατηγορία.
Όταν είσαι οπαδός σκέτο, τα βλέπεις αλλιώς.
Centaur- Αριθμός μηνυμάτων : 2981
Ομάδα :
Registration date : 03/02/2010
Omiloparmenos έγραψε:Ο άλλος γράφει σε θέμα Δόξα - ΠΑΣ και ασχολείται πάλι με τον ΟΦΗ, με το Μαχλά και τον 70%... χαχαχα
δε λες πάλι καλά που ξέχασε το τζωρτζογλου :p
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
Omiloparmenos έγραψε:Ο άλλος γράφει σε θέμα Δόξα - ΠΑΣ και ασχολείται πάλι με τον ΟΦΗ, με το Μαχλά και τον 70%... χαχαχα
Επίσης γράφει και για το Σάμιο, το Ζαγοράκη και αρκετούς άλλους, χαχαχα
Αλλά δε βολέυει αυτό την προπαγάνδα σου, χαχαχα
Εσύ πες μας τι δουλειά έχεις σε άσχετο νήμα να μας πεις τι θα γράφουμε, χαχαχα
Στον Ταλό που έγραφε για τα ασανσέρ και στους υπόλοιπους που έκαναν ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΗΜΑ Όφη-Πας, δε θυμήθηκες να σχολιάσεις, χαχαχα
Οπότε καλά σου κάνει και ο κύριος 70% και ο Μαχλάς που έκανε τις δουλειές του ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ και δεν σε ξεχρέωσε ούτε 100 ευρώ και σε έχουν κάνει ΕΠΑΙΤΗ ΠΑΛΙ να παρακαλάς να μην εφαρμοστούν οι νόμοι, χαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
Και όλη η Ελλάδα γελάει με τα Όφη-Πάοκ και τα Όφη-γαύρος σε ρυθμό
χαχα-χα
χαχα-χα
χαχα-χαχαχα
χαχάχα χαχαχά χα χα
χαχά χαχά χαχάχα
χάχα χαχαχά χαχά
(κατά το θρύλε των γηπέδων)...
DOXARAS4- Αριθμός μηνυμάτων : 2785
Ομάδα :
Registration date : 08/12/2009
Παλιε καλε ΔΟΞΑΡΑ καλως ορισες στην παρεα μας...Το πρωτο παραληρημα μετα απο καιρο..
Ενας Μυκονιατης φιλος σου...
ΥΓ:ο σαμιος ειναι ο καλυτερος προεδρος του κοσμου...σαμιος>μαχλα
Ενας Μυκονιατης φιλος σου...
ΥΓ:ο σαμιος ειναι ο καλυτερος προεδρος του κοσμου...σαμιος>μαχλα
roni4- Αριθμός μηνυμάτων : 1094
Τόπος : Ηράκλειο
Ομάδα :
Registration date : 13/02/2010
Έχει χάσει τι φόρμα του. Πλέον δε γράφει σεντόνια από πίπες, γράφει πίπες σκέτο
Omiloparmenos- Respected
- Αριθμός μηνυμάτων : 1063
Ομάδα :
Registration date : 25/09/2009
Ισα ισα εγω τον βρισκω εκσυγχρονισμενο,πιο αμεσο και προσιτο σε μας που βαριομαστε να διαβασουμε.Συνεχισε ετσι Δοξαρα.
palios-4- Αριθμός μηνυμάτων : 3886
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα :
Ομάδα : ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date : 30/10/2008
Και μένα μου άρεσε πολύ.
Ήταν εμπνευσμένο και έγραφε και αλήθειες.
Ήταν εμπνευσμένο και έγραφε και αλήθειες.
Ομάδα :
TALOS έγραψε:Και το έλεγα πέρυσι και στους 2 Τάτσηδες στα αποδυτήρια την τελευταία αγωνιστική."Και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε κ πάλι θα σε κερδίσω (γκουχ..) και πάλι εγώ θα σε ρίξω".25 χρόνια το ασανσέρ έχει φτάσει 5 φορές στον όροφο.Και τις 5 επέστρεψε στο ισόγιο.Τα άλλα 20 χρόνια πηγαινοέρχεται καμιά φορά και στο υπόγειο.Δεν πρέπει να λειτουργεί και πράμα άλλο σωστά στη χώρα αυτή.
Ξέρω, ξέρω..Γιαννιώτες οι admin, και λογοκρισία σε ότι δεν τους αρέσει.Δεν πειράζει.Χαιρετισμούς στον Αλέκο να δώσει κάποιος από τον ψηλό με την κουκούλα, θα καταλάβει.
Ασε ρε κακομοιρε να πουμε.......Το εχεις παραξεφτιλισει ,μην προκαλεις ειδικα εσυ!!!!
Δεκτη η καζουρα απο τους υπολοιπους ομιλιτες εδω μεσα,αλλα απο την παρτι σου δεν την δεχομαι γκε γκε?
Και που σαι μαγκα,ελα για πες την αληθεια για τον Πλατανια και σε ποιες πλατες κρατιεται γιατι το αφηνα τοσο καιρο και ελεγα αστο να παει στο διαολο....
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τρι 6 Μαρ 2012 - 3:04, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ********)
TALOS- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο. Φ. Η. Κρήτης
Registration date : 13/01/2010
Για τα βιντεακι οντως ηταν μπερδεμα δικο μου γιατι σε περασα για αλλον και για αυτο εφαγε delete........Παντως την λεξη προπαγανδα πολυ ευκολα την μεταχειριζεσαι αλλα anyway,στους κολλημενους λεμε ναι
Οσο για τον Πλατανια,δεν μου λες πασα μου εχει ακουστει και λεγεται πως σε ενα χωριουδακι 4.000 κατοικων ακριβως διπλα απο τα Χανια ειναι η γενετειρα του χοντρομαλακα και το εχω ακουσει απο ντρετα ατομα οπως λετε κατω στην Κρητη........Αμα αυτο το λες προπαγανδα τοτε παω πασο
Οσο για τον Πλατανια,δεν μου λες πασα μου εχει ακουστει και λεγεται πως σε ενα χωριουδακι 4.000 κατοικων ακριβως διπλα απο τα Χανια ειναι η γενετειρα του χοντρομαλακα και το εχω ακουσει απο ντρετα ατομα οπως λετε κατω στην Κρητη........Αμα αυτο το λες προπαγανδα τοτε παω πασο
ayuto PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2502
Τόπος : korinthos
Ομάδα :
Ομάδα : PAS RE KOUFALES
Registration date : 20/09/2010
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τρι 6 Μαρ 2012 - 3:03, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ********)
TALOS- Αριθμός μηνυμάτων : 657
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Ομάδα :
Ομάδα : Ο. Φ. Η. Κρήτης
Registration date : 13/01/2010
DOXARAS4 έγραψε:Omiloparmenos έγραψε:Ο άλλος γράφει σε θέμα Δόξα - ΠΑΣ και ασχολείται πάλι με τον ΟΦΗ, με το Μαχλά και τον 70%... χαχαχα
Και όλη η Ελλάδα γελάει με τα Όφη-Πάοκ και τα Όφη-γαύρος σε ρυθμό
εκτός από το τζώρτζογλου,ξέχασες και το Πάοκ-γαύρος να αναφέρεις..
σκόπιμα ή παθαίνομεν διαλλείψεις πάνω στο ζόρε?
γιατί?αφού κι αυτό 0-2 δεν ήρθε? :p
zaxos4snakes- Αριθμός μηνυμάτων : 10963
Τόπος : therissos city 4 not normal fans
Ομάδα :
Ομάδα : ΟΦΗ
Registration date : 07/06/2009
TALOS: Είσαι απαράδεκτος. Συνέχεια προκαλείς, προσβάλεις, κακοχαρακτηρίζεις, ειρωνεύεσαι και ειλικρινά εκνευρίζεις με τα γραπτά σου.
Ως υπεύθυνος στο forum και μιας που αναφέρθηκες στους admins, τα άφηνα τα posts σου χωρίς να τα πειράξω, παρ`όλο που ήταν όλα τους όπως παραπάνω έγραψα κι ας έλεγαν και κάποιες αλήθειες ακόμη.
Με πείραξε όμως αφάνταστα αυτό που έγραψες πως μπήκες να σπάσεις την πλάκα σου και πως μας περιμένεις τον Απρίλιο για να ανταποδώσεις την φιλοξενεία για την αγάπη προς την Κρήτη.
Γι`αυτό λοιπόν και επειδή δεν αντέχονται πλέον οι πλάκες από μέρους σου.....σβήστηκαν όλα σου τα posts.......χωρίς πλάκα.
Ως υπεύθυνος στο forum και μιας που αναφέρθηκες στους admins, τα άφηνα τα posts σου χωρίς να τα πειράξω, παρ`όλο που ήταν όλα τους όπως παραπάνω έγραψα κι ας έλεγαν και κάποιες αλήθειες ακόμη.
Με πείραξε όμως αφάνταστα αυτό που έγραψες πως μπήκες να σπάσεις την πλάκα σου και πως μας περιμένεις τον Απρίλιο για να ανταποδώσεις την φιλοξενεία για την αγάπη προς την Κρήτη.
Γι`αυτό λοιπόν και επειδή δεν αντέχονται πλέον οι πλάκες από μέρους σου.....σβήστηκαν όλα σου τα posts.......χωρίς πλάκα.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Αν εγραφες αυτα που εγραψες καποια αλλη στιγμη ναι δε θα σε παρεξηγουσα και δε θα ανταπαντουσα...
Απο την στιγμη που χανω απο τον μεχρι τωρα τελευταιο στην βαθμολογια, ΔΙΚΑΙΑ και ΚΑΘΑΡΑ (μαγκας ειναι αυτος που παραδεχεται την αληθεια ακομη και οταν ποναει) και εχω την σοχαδα μου με την ομαδα μου και μπαινεις εσυ σαν κομμητης να γραψεις, ε ναι ειναι λογικο να το παρω ως ειρωνεια, ως προκληση, ως προσβολη...
Δε θα μπω στο τρυπακι να παω το θεμα εκει που νομιζεις οτι σε βολευει...
Κρατα μονο την τελευταια παραγραφο που σου εγραψα στο πρωτο POST...Μεχρι προτινως ειχα απλα την υποψια, πλεον ειμαι σιγουρος οτι κατι τυποι σαν κ σενα τους βολευει να κρατανε ζωντανη αυτη την κοντρα...Κατι παραπανω θα ξερουν...
Υ.Γ. 1: Η Δοξα κανει μεγαλη προσπαθεια κ αξιζει πολλα συγχαρητηρια...Μια ομαδα που την εχει αφησε ο προεδρος της ξεβρακωτη να βαλλεται πανταχωθεν συνεχιζει να παραδιδει μαθηματα ηρωισμου κ ομαδικοτητας...Ακουτε ποδοσφιριστες του ΠΑΣ...
Υ.Γ.2 : Aυτον τον Κυβελιδη δε μπορουσαν να τον παρουν οι φωστηρες της δικης μας ομαδας....Τοσο ασχημος ηταν ή εχουμε καλυτερους απο αυτον?
Απο την στιγμη που χανω απο τον μεχρι τωρα τελευταιο στην βαθμολογια, ΔΙΚΑΙΑ και ΚΑΘΑΡΑ (μαγκας ειναι αυτος που παραδεχεται την αληθεια ακομη και οταν ποναει) και εχω την σοχαδα μου με την ομαδα μου και μπαινεις εσυ σαν κομμητης να γραψεις, ε ναι ειναι λογικο να το παρω ως ειρωνεια, ως προκληση, ως προσβολη...
Δε θα μπω στο τρυπακι να παω το θεμα εκει που νομιζεις οτι σε βολευει...
Κρατα μονο την τελευταια παραγραφο που σου εγραψα στο πρωτο POST...Μεχρι προτινως ειχα απλα την υποψια, πλεον ειμαι σιγουρος οτι κατι τυποι σαν κ σενα τους βολευει να κρατανε ζωντανη αυτη την κοντρα...Κατι παραπανω θα ξερουν...
Υ.Γ. 1: Η Δοξα κανει μεγαλη προσπαθεια κ αξιζει πολλα συγχαρητηρια...Μια ομαδα που την εχει αφησε ο προεδρος της ξεβρακωτη να βαλλεται πανταχωθεν συνεχιζει να παραδιδει μαθηματα ηρωισμου κ ομαδικοτητας...Ακουτε ποδοσφιριστες του ΠΑΣ...
Υ.Γ.2 : Aυτον τον Κυβελιδη δε μπορουσαν να τον παρουν οι φωστηρες της δικης μας ομαδας....Τοσο ασχημος ηταν ή εχουμε καλυτερους απο αυτον?
mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1435
Τόπος : Aθηνα-Δυτικά Προάστεια
Ομάδα :
Registration date : 04/10/2010
Καλά όποιος πιστεύει ότι ο Πλατανιάς είναι πρώτος με την αξία του δεν ξέρει ούτε στο ελάχιστο την κατηγορία.Ομάδες σαν αυτή έχουν ξαναπεράσει.
Ας είναι καλά ο Μαρινάκης...
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και την Δόξα.
Ας είναι καλά ο Μαρινάκης...
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και την Δόξα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πιάνει.
Ψάρωσε ο Ξα,ψαρώνει κ ο άλλος και πάει το κοκο.
Χαλαρώστε γενικώς πάντως,και κάλο θα είναι σε τοπικ του ΠΑΣ να μην σβήνετε κανένα
ποστ οπαδού άλλης ομαδας ότι και αν γράφει αυτό.
Πω πω γλέντια...
Συνεχίζουμε...
Ψάρωσε ο Ξα,ψαρώνει κ ο άλλος και πάει το κοκο.
Χαλαρώστε γενικώς πάντως,και κάλο θα είναι σε τοπικ του ΠΑΣ να μην σβήνετε κανένα
ποστ οπαδού άλλης ομαδας ότι και αν γράφει αυτό.
Πω πω γλέντια...
Συνεχίζουμε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τρι 6 Μαρ 2012 - 14:44, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ********)
Ομάδα :
To topic κλειδώνει, δεν έχει να προσφέρει κάτι η off topic κουβέντα που συνεχίζεται.
Άλλωστε και οι δύο ομάδες του τίτλου του topic αύριο ξαναέχουν αγώνα αναμεταξύ των, στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ όμως τούτη τη φορά.
Άλλωστε και οι δύο ομάδες του τίτλου του topic αύριο ξαναέχουν αγώνα αναμεταξύ των, στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ όμως τούτη τη φορά.
PasGiannina- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 12603
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα :
Registration date : 31/10/2008
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» 14η Δόξα Δράμας - Π.Α.Ο.Κ 0-2
» 15η ΑΕΚ - Δόξα Δράμας 0-0
» ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
» [2η] Δόξα Δράμας - Ο.Φ.Η
» [29η] Δόξα Δράμας - ΑΕΚ 1-1