To πιο "παγωμενο" παιχνιδι που εχετε παρακολουθησει
+18
PAS
titormos_nikaia_g6
xnikos00
gringa
El Paso
panthrax
sellos
regularpaul
ayuto PAS
veteranos-6-
zaxos4snakes
orestis 7
PASantreas
palios-4
mario4
Michael
Centaur
Rossoblu
22 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: To πιο "παγωμενο" παιχνιδι που εχετε παρακολουθησει
Η ατάκα του sellos στην κοπέλα κατά την είσοδό του στο γήπεδο ...
και το μύνημά του κάτω από το σπίτι της ...
και το μύνημά του κάτω από το σπίτι της ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Παρ 20 Ιαν 2012 - 19:29, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : +1)
xnikos00- Αριθμός μηνυμάτων : 1098
Τόπος : Κοζάνη
Ομάδα :
Ομάδα : ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΕΑ !!!
Registration date : 11/05/2009
Στην Φυλή τον χειμώνα, λειτουργείς κανονικά όσο είσαι μέσα στο αυτοκίνητο.
Με το που ανοίγεις την πόρτα να βγεις, νεκρώνει ο εγκέφαλος.
Γι' αυτό και βλέπουνε εκεί πέρα φαντάσματα, ιπτάμενα κοψίδια, και άλλα ευτράπελα.
Με το που βγαίνεις από το αμάξι, νεκρώνει και το υπόλοιπο σώμα.
Περπατάς μηχανικά εντελώς.
Βλέπεις παιχνίδι, είναι στο 15 λεπτό, και ο εγκέφαλος επεξεργάζεται το σφύριγμα της έναρξης σε λούπες.
Το πουλί σου έχει παγώσει και έχει συρρικνωθεί.
Θα ήθελε να ήταν τσιγάρο και να το άναβες, ευτυχώς ο εγκέφαλος δεν ακολουθεί τις οδηγίες, γιατί θα είχαμε τραγωδία.
Ακόμα και οι φωνές παγώνουν εκεί πέρα.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή που λέει ο Σελλος ήταν πωλήτρια σε μαγαζί στα Πατήσια, που την είχε δει πριν μια βδομάδα.
Αλλά με το κρύο, το μυαλό έκανε οπισθογωνία, και είδε τον χοντρό ξεδοντιάρη μουστάκια στο γκισέ σαν τρυφερή ύπαρξη....
Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό.
Είναι ότι το βλέπουν και άλλοι.
Ομαδική παράνοια εκεί πέρα......
Με το που ανοίγεις την πόρτα να βγεις, νεκρώνει ο εγκέφαλος.
Γι' αυτό και βλέπουνε εκεί πέρα φαντάσματα, ιπτάμενα κοψίδια, και άλλα ευτράπελα.
Με το που βγαίνεις από το αμάξι, νεκρώνει και το υπόλοιπο σώμα.
Περπατάς μηχανικά εντελώς.
Βλέπεις παιχνίδι, είναι στο 15 λεπτό, και ο εγκέφαλος επεξεργάζεται το σφύριγμα της έναρξης σε λούπες.
Το πουλί σου έχει παγώσει και έχει συρρικνωθεί.
Θα ήθελε να ήταν τσιγάρο και να το άναβες, ευτυχώς ο εγκέφαλος δεν ακολουθεί τις οδηγίες, γιατί θα είχαμε τραγωδία.
Ακόμα και οι φωνές παγώνουν εκεί πέρα.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή που λέει ο Σελλος ήταν πωλήτρια σε μαγαζί στα Πατήσια, που την είχε δει πριν μια βδομάδα.
Αλλά με το κρύο, το μυαλό έκανε οπισθογωνία, και είδε τον χοντρό ξεδοντιάρη μουστάκια στο γκισέ σαν τρυφερή ύπαρξη....
Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό.
Είναι ότι το βλέπουν και άλλοι.
Ομαδική παράνοια εκεί πέρα......
Michael- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 10995
Ομάδα :
Ομάδα : Εθνικάρα
Registration date : 05/11/2008
Πρίν 2 χρόνια στη Φυλή με απαγόρευση εκδρομής,(όταν ο στάθαρος πανηγύριζε το γκόλ) και φέτος στη Τρίπολη.
υγ.Μάριε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό που λές δεν έκανε και τόσο κρύο...
υγ.Μάριε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό που λές δεν έκανε και τόσο κρύο...
titormos_nikaia_g6- Αριθμός μηνυμάτων : 4003
Τόπος : Αη-Λιάς
Ομάδα :
Ομάδα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date : 01/01/2010
Όσα γράφονται για την Φυλή είναι όλα αληθινά.
Είναι η ομαδα φάντασμα με το στοιχειωμένο γήπεδο
και τους Poltergeist φιλάθλους.Μπορεί στο γήπεδο να είσαι
ενενήντα λεπτά μόνος σου και μόλις γυρίσεις σπιτι και σε πάρει ο
ύπνος να ακούς φωνές εκ βαθέως να φωνάζουν σατανικά Θρασυβουλοςςςςς.
Ακόμα και η όμορφη που περιγράφει ο Σελλος κάτι άλλο πρέπει να
ναι καταβαθος.Ίσως ένα ψυχικό Βαμπιρ.Είχαμε πάει να της ζητήσουμε εισιτήρια
για φιλοξενούμενους και με ένα σατανικό γέλιο μας είχε απαντήσει
"μην φοβάστε τίποτα εδώ,δεν έχει γηπεδούχους"
Όπως και να χει σε τρομάζουν όλα αυτά.Όπως σε τρομάζει και το κρύο
που περιγράφει ο Μιχάλης.Στιγμές σαν και αυτές νιώθεις μέσα σου
πως δεν είναι και τόσο ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο και θες να το ρίξεις
στο κρίκετ.
Φυλή το πολύ Κρύο λοιπόν και Αίγιο η μεγαλύτερη κάψα.
Μας είχαν χώσει σε ένα μέρος που ονόμαζαν "κερκίδα για φιλοξενούμενους"
παίζαμε 3 το μεσημέρι και πρέπει να είχε 40 βαθμους με τον ήλιο να σκάει
στα κεφάλια μας.Όταν αναζητούσες νερό ένας ευγενικός κύριος σου έλεγε πως
για τους Παναιγιαλειους κοστίζει 50 δραχμές ενώ για εσάς 500,εντελώς φιλικά.
Ωραία χρονια.
Είναι η ομαδα φάντασμα με το στοιχειωμένο γήπεδο
και τους Poltergeist φιλάθλους.Μπορεί στο γήπεδο να είσαι
ενενήντα λεπτά μόνος σου και μόλις γυρίσεις σπιτι και σε πάρει ο
ύπνος να ακούς φωνές εκ βαθέως να φωνάζουν σατανικά Θρασυβουλοςςςςς.
Ακόμα και η όμορφη που περιγράφει ο Σελλος κάτι άλλο πρέπει να
ναι καταβαθος.Ίσως ένα ψυχικό Βαμπιρ.Είχαμε πάει να της ζητήσουμε εισιτήρια
για φιλοξενούμενους και με ένα σατανικό γέλιο μας είχε απαντήσει
"μην φοβάστε τίποτα εδώ,δεν έχει γηπεδούχους"
Όπως και να χει σε τρομάζουν όλα αυτά.Όπως σε τρομάζει και το κρύο
που περιγράφει ο Μιχάλης.Στιγμές σαν και αυτές νιώθεις μέσα σου
πως δεν είναι και τόσο ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο και θες να το ρίξεις
στο κρίκετ.
Φυλή το πολύ Κρύο λοιπόν και Αίγιο η μεγαλύτερη κάψα.
Μας είχαν χώσει σε ένα μέρος που ονόμαζαν "κερκίδα για φιλοξενούμενους"
παίζαμε 3 το μεσημέρι και πρέπει να είχε 40 βαθμους με τον ήλιο να σκάει
στα κεφάλια μας.Όταν αναζητούσες νερό ένας ευγενικός κύριος σου έλεγε πως
για τους Παναιγιαλειους κοστίζει 50 δραχμές ενώ για εσάς 500,εντελώς φιλικά.
Ωραία χρονια.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
Άιγιο δεν θυμάμαι να έχω πάει.
Δεν ξέρω άμα παίξαμε τα τελευταία χρόνια.
Ακούγεται όμως ενδιαφέρον......
Αυτές οι μέρες που περνάνε τώρα προσφέρονται για ψωλόκρυο.
Εκεί στην Βόρεια Ελλάδα, κάτι Πανθρακικοί, κάτι Βεροιώτες πρέπει να φάγανε πράμα.
Η τελευταία κάψα που θυμάμαι, είναι ένα φιλικό πρόπερσι με τον Αία στην Σαλαμίνα, Αύγουστο μήνα μεσημέρι.
Έσκαγε ο τζίτζικας.....
Γενική είσοδο 10 ΕΥΡΟ δώσαμε, με κλήρωση μια ηλεκτρική σκούπα.....
Δεν κάνω πλάκα.
Αυτοί όμως έκαναν...
Όσο την είδατε εσείς, άλλο τόσο την είδαμε εμείς.
Που είναι η σκούπα, ο ε ο, που είναι η σκούπα, φώναζε ο κόσμος.....
Έκανε εντυπωσιακή είσοδο και ο Πηρούνιας στο γήπεδο, με την κουστωδία του, ενώ από πίσω έπαιζε μια μπάντα με 5,6 βουλωμένα πνευστά, για να τον τιμήσουν για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, και την γενναιοδωρία του απέναντι στον Αία, τους είχε δώσει 15 δανεικούς....
Ουρλιάζανε κάτι σκυλιά πιο κάτω.........
Στήσανε και ένα τραπέζι, και πίνανε ουίσκια μέρα μεσημέρι, θα ήταν με πάγο, αλλά έλιωνε πριν μπει στο ποτήρι.
Εμείς λιώσαμε από το πρώτο λεπτό....
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
Ωραίες γηπεδικές ιστοριες αυτές,σε ωραια γήπεδα.
Σε κάτι Αιγια σε κατι Σαλαμινες και σε Κάτι Μέγαρα τα βιώνεις αυτά
και σου μένουν.
Τώρα που είπα μέγαρα,μας είχαν μπουζουριασει μια φορά εκεί
έμενα και έναν άλλον στο ημιχρονο.Είχε βάλει στο μάτι ο διπλανός
μου έναν μπάτσο και τον έφτυνε σε όλο το πρώτο ημιχρονο.Πάνω εμείς,κάτω ο Μπάτσος.
Καμπύλη στην φτυσιά και τον έπαιρνε γεμάτη.Ζέστη
να σκάει ο Τζίτζικας σε όλη την κερκίδα,η στολή του μπάτσου μούσκεμα απ
τις φτυσιές.
Κάποια στιγμη το κατάλαβε και μόλις τελείωσε το ημιχρονο ήρθε και μας
μπουζουριασε κ τους δυο γιατί δεν ήξερε ποιος απ τους δυο τον φτύνει.
Κρατητήρια μετά και τετοια.Ο άλλος έμπλεξε βέβαια γιατί ειχε και πατέρα φυγόδικο
με το ίδιο όνομα και τον είχαν μπερδέψει με τον πατέρα του.
Γκαντεμικη μέρα,εκδρομή ευρωπη να χαμέ πάει,νωρίτερα θα ξεμπλεκαμε.
Κέρδιζε κ ο ΠΑΣ στο ημιχρονο,1-1 στο τέλος.Ουτε στα Μέγαρα δεν κερδίζαμε
κάτι εποχές.
PAS- Αριθμός μηνυμάτων : 2974
Ομάδα :
Registration date : 11/03/2009
ΧΜΜΜ . ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ .
ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ . ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ........ ΑΓΓΛΙΚΑ .
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 5-2 Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 86-87 ΜΕ ΑΔΥΣΏΠΗΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ . ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ 0-1 ΚΑΙ 1-2 ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ . ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 98-99 4-3 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ) . ΠΑΛΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ 2-0 2-2 3-2 3-3 ΚΑΙ 4-3 ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΟ 85 .
ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ 3-1 Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 85-86 . ΞΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ , ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ...... ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ . ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ...... ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ . Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΣΚΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΛΙΝ . ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ . ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ . ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ( ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ) ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ . ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ........ ΑΓΓΛΙΚΑ .
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 5-2 Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 86-87 ΜΕ ΑΔΥΣΏΠΗΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ . ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ 0-1 ΚΑΙ 1-2 ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ . ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 98-99 4-3 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ) . ΠΑΛΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ 2-0 2-2 3-2 3-3 ΚΑΙ 4-3 ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΧΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΟ 85 .
ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ 3-1 Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 85-86 . ΞΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ , ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ...... ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ . ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ...... ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ . Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΣΚΑΤΙ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΛΙΝ . ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ . ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ . ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ( ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ) ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
islandos- Αριθμός μηνυμάτων : 2281
Τόπος : ΒΕΡΟΙΑ
Ομάδα :
Registration date : 10/05/2009
στην λειβαδεια αν θυμαμαι καλα σεζον 97-98 ντεμπι το ματσ ,τελικο χ κακο αποτελεσμα για την ομαδα ,πολυ κρυο και βροχη ταυτοχρονα ,ηρθε και εδεσε το γλυκο οταν εχασα το τρενο για την αθηνα ,το επομενο ηταν μετα απο 3- 4ωρες ,απο λεφτα ουτε για σουβλακι ισα ισα το εισητηριο της επιστροφης,και το αποτελεσμα για ολη την εβδομαδα τεζα στο κρεβατι.
mpampino- Αριθμός μηνυμάτων : 2007
Τόπος : αθηνα
Ομάδα :
Registration date : 01/10/2009
Ισλανδέ, στην πεντάρα ήμουνα μέσα, ντυμένος σαν κρεμμύδι.....
Μπορεί να φάγαμε 5άρα αλλά περάσαμε πολύ καλά, ωραία εκδρομούλα οικογενειακώς.
Βέβαια ήτανε Μάρτιος, και ανεβήκαμε λίγο απροετοίμαστοι για τέτοιο ψόφο.
Αγοράσαμε κάποια ρούχα στον δρόμο, και εγώ για να μην ψοφήσω πήρα και ένα κασκόλ της Βέροιας που πουλάγανε απ' έξω, και παίζει να το έχω ακόμα σε κανα ντουλάπι.
Μπορεί να φάγαμε 5άρα αλλά περάσαμε πολύ καλά, ωραία εκδρομούλα οικογενειακώς.
Βέβαια ήτανε Μάρτιος, και ανεβήκαμε λίγο απροετοίμαστοι για τέτοιο ψόφο.
Αγοράσαμε κάποια ρούχα στον δρόμο, και εγώ για να μην ψοφήσω πήρα και ένα κασκόλ της Βέροιας που πουλάγανε απ' έξω, και παίζει να το έχω ακόμα σε κανα ντουλάπι.
Michael- Team Moderator
Ομάδα :
9 Απριλίου σήμερα και στα ορεινά των Τρικάλων έστρωσε χιόνι....
Ξεκινάω και εγώ. Ήταν Πρωτομαγιά του 2005 ή 2006 και ήταν η προτελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Γ' Εθνικής.Υποδεχόμασταν τον Αγροτικό Αστέρα που ήταν πρώτος,εμείς είχαμε σωθεί και μέσα σε μια βδομάδα είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι παίκτες μας....
Το ματς ήταν φυσικά μιλημένο και πριν αρχίσει καν ο αγώνας φωνάζαμε ΑΟΤ παίξε για τον λαό σου και όχι για τον πούστη τον πρόεδρό σου....
Τεσπα,εγώ τότε ήμουνα 14 χρονών και επειδή οι δικοί μου έλειπαν εκτός πόλης είχα πάει διήμερο στο χωριό.Και μου έρχεται η φαεινή ιδέα να πάω γήπεδο.Ξεκινάω με το ποδήλατο,με θερμοκρασία 3 βαθμούς Κελσίου.Κάνω την μισάωρη διαδρομή,μπαίνω στο γήπεδο,αρχίζει μια απίστευτη βροχή,μούσκεμα μέχρι και το εσώρουχο εγώ.Τελειώνει το ματς 0-5 και παίρνω τον δρόμο του γυρισμού,έκανα μία ώρα να φτάσω στο χωριό,μούσκεμα και φύσαγε λες και είχε τυφώνα....
Πιτσιρικάς είχα περάσει πνευμονία που κόντεψε να με στείλει στον τάφο και χέστηκα πάνω μου μήπως πάθω τίποτα,αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά
Και ήταν Πρωτομαγιά,γουάτ δε φακ....
Ξεκινάω και εγώ. Ήταν Πρωτομαγιά του 2005 ή 2006 και ήταν η προτελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Γ' Εθνικής.Υποδεχόμασταν τον Αγροτικό Αστέρα που ήταν πρώτος,εμείς είχαμε σωθεί και μέσα σε μια βδομάδα είχαν φύγει σχεδόν όλοι οι παίκτες μας....
Το ματς ήταν φυσικά μιλημένο και πριν αρχίσει καν ο αγώνας φωνάζαμε ΑΟΤ παίξε για τον λαό σου και όχι για τον πούστη τον πρόεδρό σου....
Τεσπα,εγώ τότε ήμουνα 14 χρονών και επειδή οι δικοί μου έλειπαν εκτός πόλης είχα πάει διήμερο στο χωριό.Και μου έρχεται η φαεινή ιδέα να πάω γήπεδο.Ξεκινάω με το ποδήλατο,με θερμοκρασία 3 βαθμούς Κελσίου.Κάνω την μισάωρη διαδρομή,μπαίνω στο γήπεδο,αρχίζει μια απίστευτη βροχή,μούσκεμα μέχρι και το εσώρουχο εγώ.Τελειώνει το ματς 0-5 και παίρνω τον δρόμο του γυρισμού,έκανα μία ώρα να φτάσω στο χωριό,μούσκεμα και φύσαγε λες και είχε τυφώνα....
Πιτσιρικάς είχα περάσει πνευμονία που κόντεψε να με στείλει στον τάφο και χέστηκα πάνω μου μήπως πάθω τίποτα,αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά
Και ήταν Πρωτομαγιά,γουάτ δε φακ....
Σπαρτα Πραγας-Σεβιλλη στις 12 ή 13/12/2007 για το Champions League.
Ξαστερια, -12 βαθμους, και οταν τελειωσε το ματς, μπαινοντας στο σταθμο του μετρο για επστροφη, αισθανθηκα τοσο καλα, που λεω στη γυναικα μου "Επιτελους ζεστη!" για να μου απαντησει δειχνοντας μου ενα θερμομετρο εσωτερικο:
"Ναι καλα ειναι, -4 εχει"!!
Ξαστερια, -12 βαθμους, και οταν τελειωσε το ματς, μπαινοντας στο σταθμο του μετρο για επστροφη, αισθανθηκα τοσο καλα, που λεω στη γυναικα μου "Επιτελους ζεστη!" για να μου απαντησει δειχνοντας μου ενα θερμομετρο εσωτερικο:
"Ναι καλα ειναι, -4 εχει"!!
Mihalis Fr- Team Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3108
Τόπος : Χανιά
Ομάδα :
Registration date : 13/03/2012
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΤΙ EMAIL ΕΧΕΤΕ?
» (1ο παιχνιδι) ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 1-0
» (ιο παιχνιδι) Ο.Φ.Η. - Απόλλων Σμύρνης 1-0
» (1ο παιχνιδι) Πανθρακικός - Νικη Βόλου 2-0
» ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0 (Φιλικό παιχνιδι-8/08/09)
» (1ο παιχνιδι) ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 1-0
» (ιο παιχνιδι) Ο.Φ.Η. - Απόλλων Σμύρνης 1-0
» (1ο παιχνιδι) Πανθρακικός - Νικη Βόλου 2-0
» ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0 (Φιλικό παιχνιδι-8/08/09)
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης